Back in business....

Ja, då har man gjort bort första dagen på jobbet sen den ofrivilliga ledigheten.. Gissa om jag var trött då jag kom hem, herreminje, kändes som att jag blivit överkörd av en ångvält eller nåt..
 
Jag och mellantrollet åt i alla fall en plocksallad till middag..Sen blev det lite kaffe då fd svägerskan kom för att klippa mig, hon hjälpte mig även att färga håret lite grann...Så nu är man några kilo lättare kan man ju säga..
 
I övrigt finns inte så mycket mer att förtälja..Ska nog lägga mig och sova om en liten liten stund
 
Hörs Hej
 
 

Lattjo Lajban morgon....

Jaha ja, jag som skulle ta mig en efterlängtad sovmorgon men så blev det inte kan jag ju säga.. Vaknade vid kvart över 5, och det gick fan inte att somna om inte, men men shit happens, bsra bita ihop och gilla läget då.. Sitter och dricker kaffe och slötittar på Lattjo Lajban, var nyss Scooby Doo, jisses vad länge sen man såg det, lite nostalgi är ju aldrig fel..
 
I och för sig så kanske man kan börja göra lite nytta tidigare än man tänkt idag då så kanske man hinner slappa en stund eller så innan matchen, om jag får igång den vill säga.. Får hoppas att stortrollet kommer hit och hjälper mig innan så att det går vägen. Skulle vara skoj att få se den då man är ensam mamma hemma.. men som sagt, vi får se då hur det blir.. Ska väl ta och bringa lite ordning i allt kaos som är runt väggar och tak här hemma. Det ska hängas tvätt, tvättas lite mer tvätt, dammsugas, torkas golv, dammtorkas, vattnas blommor, göra klart chorizogrytan, steka lite tacofilé och så kanske jag bakar en kaka eller nåt, men det senare får vi se om det blir nåt av.. har ju mina pepparkakor så jag klarar mig ju egentligen.. Ja det är väl det som förmodligen eventuellt ska bli av idag, får se hur mycket som blir gjort.. Förhoppningsvis allt.. Får bräyton, det är min åsikt i nna på stereon på hög volym så blir det nog bra..
 
Har fundilerat en del under veckan som gått på hur samhället egentligen fungerar.. Jag menar vad fan är det för fel på folk som inte kan acceptera andra precis som dom är?? Vem har sagt att just dom är Guds gåva till mänskligheten?? Jag fattar det bara inte..Och hur kan man säga till nån hur dom ser ut?? Det är ju liksom inte säkert att dom är Miss Universum eller Mr Universum själv liksom.. Är det bara deras avundsjuka eller brist på självförtroende som gör det? För jag tycker att den som kränker andra på vilket sätt det nu än må vara måste ha brist på självförtroende. Mår man bra i sig själv så finns det ingen anledning att reta, jävlas, kränka eller få andra att må pyton, det är min åsikt i alla fall. Förstår inte vad man får ut av och vinner på det liksom, jag kanske är trög som inte fattar ett smack, så nån får gärna förklara det för mig..
 
Och imorgon är det morsdag då.. Får se om man får nåt besök, annars får jag smaska i mig tårtan alldeles själv då.. Kan funka det med hahaha. Det blir nog bra vllket som kan jag tänka mig..
 
Nej nu ska Annika röra på det helt döda fläsket och så ska det blir lite gjort, märk väl att jag sa LITE hahahaha.. får ta det i omgångar, lär bli några kaffekoppar mellan varven också, brukar bli så.. Japp så får det bli
 
hörs Hej
 
 
 
 
 

Fantastiskt otroligt smällheta fredag...

Ja jädrar vad in i helvetiskt varmt det har varit idag, och kvavt tycker jag i alla fall.. Men jag är ju inte så förtjust i sån där värme jag, vill helst ha svalt och skönt jag.. Men så är jag ju inte som alla andra direkt skulle jag tro..
 
Sitter och dricker ett glas vin och kollar på Terminator 2, tror jag att det är.. Gillar egentligen inte dom filmerna men slötittar mest så den får väl vara på där i bakgrunden.. Har inte gjort så mycket idag måste jag säga.. Har förberett lite till morgondagens middag som blir chorizogryta och potatisgratäng, sen så har jag varit med en morsdagsbukett till mormor och morfars grav.. Undrar vad folk tänker egentligen då dom går förbi då jag är där, jag talar med mormor jag, inte för att jag kanske får nåt svar direkt, men jag berättar om ditten och datten, mest jobbiga saker som hänt, känns liksom lite lättare då.. Det är snart 18 år sedan mormor gick bort och jag saknar henne lika mycket fortfarande, alla säger ju att det går över med tiden, men inte i detta fall.. Saknaden är obeskrivlig måste jag säga.. Satte även en bukett på graven till sonen åt några bekanta, så så tomt ut där..
 
Jag och underbaraste Camilla har varit och shoppat lite en sväng också, det höll jag ju på glömma, skäms på mig.. Jag köpte två stycken nya blommor till vardagsrummet jag hade tänkt ha ihjäl i sommar haha, det längsta jag haft en blomma sen jag separerade i oktober 2008 är väl i typ 6 månader eller nåt.. Jag och blommor går inte ihop, mest för att brukar glömma att dom kanske ska ha en dutt vatten haha.. men nån gång så ska dom nog få leva lite längre även hos mig..
 
Imorgon så hade jag väl tänkt att försöka mig på att fixa diverse hushållsgöromål.. Som att dammsuga och sånt som jag inte gjorde idag som jag tänkt, var fan för varmt alltså.. lär väl bli det imorgon också men det måste ju göras.. Och så ska jag tvätta lite hade jag tänkt också får se hur det blir med det.. Får väl dunka på lite hårdrock i stereon så det går lite lättare kanske, driva grannen ovanför till vansinne kan ju vara trevligt hahaha..
 
Men nu blir det sängen för hela slandten
 
Hörs Hej
 
 

Mittiveckanvardagen.....

Jaha ja, då var snart onsdagen över då, ännu en dag att lägga till handlingarna.. En dag där jag inte gjort alltför mycket nytta måste jag säga. Skulle dammsuga och torka golv i eftermiddags men herrejävlar vad varmt det var i lägenheten, öppnade både köksfönstret och balkongdörren men luften stod ju still, så då sket jag i det.. Följde med mamma till ÖoB en sväng istället..
 
Har i alla fall gjort en morotskaka idag, det är väl alltid nåt, och så kokade jag ris till lunchen, mellantrollet stekte kycklingfilé.. Vart supergott måste jag säga och två matlådor blev det av det som vart över, inte helt fel det inte..
 
Middagen blev lite väl sen kanske, typ vid halv 8 men ibland så är det legalt tycker jag, helst när det är så jävla varmt så man håller på kvärn å... Blev bara två kokta korvar med bröd, chilisås, senap och rostad lök, och efter det så var lilltrollet hit en sväng och åt jordgubbar och vispad grädde, det var hur gott som helst, längtar redan till nästa gång det blir lite gubbar att smaska på..
 
I övrigt så är det väl okej kan man säga, kunde ju varit bättre men även otroligt mycket värre, så just nu får man vara nöjd över hur läget är som.. Det blir nog bra med tiden kan jag tänka mig, eller jag är säker på att det kommer bli helt okej.. Ingenting är omöjligt ibland tar det lite längre tid, som Gunde Svan brukar säga. Så vad gör det om man förlorar lite skönhetssömn??
 
Sitter just nu och slötittar på Greys Anatomy, men funderar på om det är lika bra att slänga omkull sig en stund eller två.. Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Tisdag var det idag ja,,,,

Ja, då var det tisdag då, och snart är den över.. Det har varit några jobbiga dagar måste jag säga, men har sagt det förut och jag säger det igen: Det som inte dödar det härdar.. Har en tro att om man tar sig igenom diverse upp och framförallt nedgångar så kommer man ut som en otroligt stark människa i slutändan.
 
Har haft möten både igår och idag, så jag har en förhoppning om att detta kommer gå alldeles utmärkt och allt komme bli bra.
 
En sak jag blir så in i helvetet förbannad på är det snedvridna tänket vissa har, att man inte kan acceptera andra för den dom är utan det ska ta mig fan alltid handla om hur mycket pengar man har, hur smal man är, om man har det senaste inom allt som finns.. Vad i helvete!! Vad spelar det för jävla roll om du har senaste mobilen eller dom flådigaste skorna om du lider total brist på sympati, empati och medkänsla?? Men det är som jag har sagt, när dom människorna kommer dom falla stenhårt, what goes around comes around kan man säga.. Karna kan vara förjävligt ibland, men det finns ju dom som tror att dom kan glida runt på en räkmacka mest hela livet.. OJ vad dom kommer få uppleva när det verkliga livet börjar..
 
Att man inte kan acceptera människor för att dom inte "passar" in i idealmallen dessa varelser har är bland det mest patetiska jag varit med om.. Jag menar, vem har bestämt hur en människa ska se ut för att passa in?? Eller vem har bestämt att den som har mest pengar betyder mest?? För mig kvittar det hur hög status en människa har om den är totalt bombad och beter sig som en idiot..
 
Tror det blir sängen nu, förhoppningsvis så får jag sova en stund eller två, är trött inifrån och ut just nu..
 
Hörs Hej
 
 

Skitiga söndag....

Att jag aldrig lär mig att jag inte ska vara för glad och positiv över saker och ting, för det kommer alltid nåt jävla bakslag, slår aldrig fel.. Fattar inte vad jag gjort för att det ta mig fan alltid ska vara nåt som händer, jävlas eller skiter sig. Tycks inte gjort rätt för det om jag ska vara ärlig..
 
Hur som helst så har det blivit en totalt sömnlös natt, så lär ju inte vara allt för alert när jag ska stå i kiosken senare idag. Får se om man hinner ta en snabb taktikvila lite senare innan vi ska fara iväg, men har inga större förhoppningar om det känns det som.
 
Hur som helst så känns det som att jag misslyckats totalt i min mammaroll just nu, vilket tar hårt på psyket.. Känns rent åt helvete om jag ska vara helt ärlig. Egentligen så vet jag väl innerst inne att det inte är så, men svårt att släppa känslan.. Kanske är lite extra känslig för att saker och ting varit som dom har varit, och JA jag vet att man inte ska älta saker i all världens evighet, men har alltid haft känslan av att vara tvungen att bevisa att allt funkar och är okej då man är ensamstående, den känslan har jag haft sen jag flyttade hemifrån då stortrollet var 3 månader. Nu har inte allt varit perfekt, långt ifrån, men jag menar inte städning, ekonomi och dylikt utan att det ska vara perfekt med relationen till trollen.. Och det har ju varit up och ner måste jag säga, men jag tycker att jag gjort allt jag kunnat i min makt för att finnas och stötta, helst när vi som sagt varit ensam många gånger.
 
Nu tänker jag inte gnälla och klaga på att jag varit ensam, men jag tror inte många förstår hur det är vissa gånger, när man behöver stöd som mest så finns det inte. Det är otaliga nätter jag gråtit mig tills sömns för att jag känt mig maktlös över saker som hänt, och sen vill man inte visa allt utåt så då har man gömt sig bakom ett leende för att folk inte ska tro saker och ting.. Jag har några få vänner jag berättar ALLT för, och dom har stöttat så gott dom kunnat. Med tiden har jag nog lärt mig att om det är nåt så är det bättre att säga det rent ut än att försöka gömma sig bakom en mask, men ibland så tänker jag ändå på det där att man MÅSTE vara perfekt och felfri i ögonen på vissa..
 
Ibland så känns det bara som att jag vill åka bort en månad eller så och bara koppla bort all skit och tjafs och alla grejer som händer, men det går ju inte tyvärr.. Så får glädjas åt att jag får åka upp till syster yster utanför Luleå över Kristi Himmels helgen och bara vara, njuta av lugnet vid sjön och förhoppningsvis får man se Gunde Svan och hans fru glida omkring där denna gång också.. Det ska bli sååååååå skönt ska jag säga..
 
Ja som sagt så har lilltrollet match mot Arnäs hemma på Forssvallen idag, hoppas dom vinner idag också, lite surt att jag inte kan se nåt då jag står i kiosken, men det får funka ändå.. Sen när jag kommer hem så får jag se om jag vilar en stund och sen ska jag se Bajen spöa skiten ur Syrianska hade jag tänkt.. Man kan ju hoppas i alla fall.. Och så ska jag tömma kattlådan helt och byta i den, börjar bli dags känns det på doften i alla fall hahaha.. Tycker jag nyss har bytt men det är ju två katter så går väl lite fortare än med en bara.. Blir nog bra det..
 
Nej nu ska jag fortsätta pimpla kaffe framför barnprogramen på TV 4 och pimpla kaffe.. Blir gröt när lilltrollet vaknar, så ska det vara på en matchdag.. Får hoppas jag håller mig vaken tills dess..
 
Hörs Hej
 
 

Slut på lördagen nu också...

Jaha ja, då var det slut på denna dag snart också då.. Det är som sagt inte klokt vad i helvete fort tiden går mellan varven.. Söndag imorgon och då far lilltrollet till sin pappa efter att hon haft match.. Två veckor har redan gått alltså...
 
Idag har jag haft lite åsikter om några saker.. Nr 1, Vore det inte en bättre idé att kanske gett tusan i att överhuvudtaget gå till torget då Jimmie Åkesson skulle tala?? Jag menar nu fick han ju lite extra publicitet, även om den var dålig, men tror inte det var till nån fördel för dom som tycker illa om SD.. Men det är ju min åsikt, jag gick inte dit i alla fall.. Jag sympatiserar inte med SD och det dom står för, men jag känner ett stort antal som gör det och för mig får dom tycka som dom vill, så länge dom är trevliga..
 
Nr 2 som jag har åsikt om är att det trots att det gått ett bra tag så är det fullt med diskussioner om mig, mina barn, mitt liv och allt som hör därtill.. Fick idag höra om att det varit ett samtalsämne på den lokala ICAbutiken i Bjästa.. Trevligt att man gjort så pass stort avtryck i folks liv att man fortfarande diskuterar det man tror sig veta.. Herreminje, så jävla glad att jag flyttade så ingen kan tro det.. Tänk att en liten klick människor kan känna sig så mycket bättre än andra att dom spenderar sina liv till att snacka skit, det är för mig en gåta vem som utsett dom till universums centrum... Ja jävlar, tur man kan hålla tyst kan jag ju säga... Jag tycker bara att om det är någon som vill veta nåt om mig så kan dom fråga mig rent ut istället för att sprida en massa hittepåsaker, jag har som inget att dölja.. Japp, så var det med det...
 
Haft besök av underbaraste Camilla ikväll, det är alltid lika skoj. Så då åt vi fruktsallad med massor av grädde, tittade på Gladiatorerna och Crocodile Dundee och naturligtvis så blev det nån kopp kaffe, ja och lite Blodapelsindricka också för den delen med lite Cheese Ballz också.. Underbart trevlig lördagkväll måste jag säga..
 
Ja, imorgon så blir det en dag i fotbollens tecken då kan man säga, först lilltrollets match kl 14, sen så är det Bajen match på TV 12 kl 18 typ ungefär, blir så bra det så det är inte sant.. så då hoppas vi på två vinster under morgondagen då.. Blir perfekt det..
 
Nu ska jag försöka sova en stund eller tre, får hoppas man har tur och lyckas med det, japp så får det bli, avslutar med en av mina favoritlåtar just nu
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Läckra lördag idag då, eller???

Ja, eller hur var det nu igen?? Läcker och läcker vet jag väl inte om den blir direkt, men den blir nog bra vilket som skulle jag tro.. Vaknade vid kvart över 5, trött som jag vet inte vad.. Bändlåg och somnade om en stund till slut, vaknade till vid halv 11 igen, det var skönt ska jag säga..
 
Blev som ingen grötfrukost som vi planerat, utan vi plockade undan lite jag och lilltrollet. Hon dammsög en snabbis och jag brassade på lite spjäll, sen så åt vi rester från gårdagen till lunch istället hahaha.. Får se vad det blir till middag, men kanske nåt tacos liknande fast med strimlad fläskfilé istället för köttfärs, men som sagt, har inte bestämt mig än.. Det blir det som det blir..
 
Jämarns vad gott kaffet blir när man rengjort perculatorn. Körde igenom den med två maskindisktabletter och sen 2 gånger enbart med vatten och så drog jag lite svinto över den också.. Helt perfekt blev det, som ny hahaha
 
Tror minsann att jag måste slänga in en tvätt också, glömde ju tvätta lilltrollets matchshorts igår så att så får det bli, finns ju en del annat man kan slänga med också kan jag tänka mig.. Och så ska ju kakan till morgondagens match och kiosksittning bakas också så kan ju vara en idé att börja med den då man inte gjort den sorten förut, men kan ju inte vara så svårt egentligen, eller?? Det blir som det blir, skiter det sig så får det väl bli den gamla hederliga Snoddasen eller nåt då..Silviakaka eller Ryttarrutor får det bli, förhoppningsvis alltså..
 
 Nej, bäst man sätter fart på döfläsket så man blir färdig nån gång då..
 
Hörs Hej
 
 

Fredag igen då....

Ja, inget speciellt att förtälja om jag ska vara ärlig..Haft ont från och till idag, men har i alla fall klarat av att slänga in en tvätt i maskinen, så fick mellantrollet plocka ut den.. Och så lyckades jag ladda diskmaskinen också, men tog sin lilla tid ska jag säga, men till slut så.
 
Får hoppas att det känns en aningens bättre imorgon, hade väl tänkt att försöka rasta snabeldraken och slafsa av lite golv då, och så måste jag ju fixa en kaka till kioskförsäljningen under lilltrollets match på söndag.. Ska inte göra snoddas, börjar bli liiiiite less på den ska jag säga.. Kanske blir en Silviakaka eller Ryttarrutor, kan bli intressant det tror jag..
 
Hur som helst så tog jag mig in till sista utvecklingssamtalet ever med mellantrollet, känns lite konstigt men det är ju så att dom blir större dom små liven.. Så nu är det bara hoppas på att hon sköter ansvaret med briljans... I övrigt ser det ganska okej ut måste jag säga. Så jag är helt och hållet nöjd. Innan vi for hem så gick vi in på Ica Kvantum och handlade lite till middagen och så fick vi skjuts av min bror Peter hem, supersnällt det tycker jag..
 
När vi kom hem så stekte vi marinerade, benfria fläskkarréskivor, gjorde en enkel sallad på salladsblad, gurka och majs, jag skar även upp lite rå lök, vi friterade kroketter och så hade vi potatissallad och ostfrallor till det, tjejerna hade även en dutt med mangoraja till.. gott som fan var det hur som helst.. och jag är fortfarande mätt efter ganska precis 4 timmar.. helt sjukt hahaha
 
När vi ätit ätit så for mellantrollet till sin pappa i Bjästa, jag och lilltrollet la oss i varsin soffa och jäste en stund, skönt det också ska jag säga..
 
Just nu kollar vi på How clean is your house på 12an och det ska jag ju säga att röran jag har här hemma är ju fan i mig lindrig jämfört med dom där som är med i det programmet.. Herreminje alltså..
 
Jo just ja, jag ska ju göra lite spjäll imorgon också, hittade lite billiga kort datumförpackningar på Konsum i Holmen igår, det gäller att ha ögonen öppna :)
 
Nej vete tusan om man inte ska ta och lägga sig snart, trött som en gammal gnu och börjar värka lite i ryggen och jag har ingen värktablett hemma, eller det har jag inte haft på flera veckor så det är som det är med det. Bara bita ihop liksom, går väl över så småningom...
 
Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

En vecka sen sist....

Ja jädrar, då var det en vecka sen sist jag skrev, och inte vet jag om det hänt så värst mycket av värde, eller inget som direkt är värt att nämna i alla fall..
 
Lilltrollets lag hade i alla fall första matchen för säsongen i söndags mot Domsjö Blå som dom vann med 4-0, och jädrar vad nära det var att lilltrolelt gjorde en sk Kennedyhörna. Men det jag blev stoltast över som mamma var att några lagkamraters föräldrar berömde henne för hur otroligt fin och snäll hon är, omtänksam och att hon tog sig an dom nya tjejerna direkt, det värmer mammahjärtat till max det :-)
 
I övrigt så har jag varit lika trött och slut som vanligt, och vareviga morgon så kliar jag ihjäl ögonen, jag tror fan jag blir galen snart, eller mer galen kanske man ska säga, eller kanske inte går att bli mer galen, vad vet jag.. men satan så irriterande ska jag be att få tala om.. Ja ja det blir väl bättre med det också.. nån gång, i framtiden liksom..
 
Idag så fick lilltrollet hem en Bajenmatchtröja som vi ska trycka 10 Kung Kennedy på, alltså.. Så otroligt tacksam för att världens finaste Mika hjälpte oss fixa tröjan, hoppas  vi kan återgälda hjälpen nån gång.. annars kanske det räcker med en kram från lilltrollet när vi kommer ner till hösten :-) och det ska jag säga att både jag och lilltrollet längtar ihjäl oss efter att få träffa våra underbara vänner där nere i huvudstaden.. Så jädrar vad vi längtar...
 
Idag så har jag och lilltrollet hjälpt min mor att rensa lite i hennes jordgubbs och smultronland, vart lite bättre än det var i alla fall, men perfekt vart det ju inte, men blir nog bra så småningom i alla fall.. fick lite ont i ryggen men förhoppningsvis så gär det över tills imorgon, om jag tar mig ur soffan vill säga hahaha..
 
Idag blev det samma mat till både lunch och middag hahaha tog fram ett paket köttfärs igår, hade tänkt göra köttfärssås men ändrade på menyn, så då tänkte jag att jag gör det idag istället.. Till lunch i skolan blev det köttfärssås, så när jag åkte hem tänkte jag att man kanske skulle göra ditten eller datten med det, men till slut så blev det köttfärssås och spaggar i alla fall.. typiskt lata mig som gör det enklaste hahaha..
 
Imorgon får jag se vad vi hittar på, rätt vad det är så blir det rester från idag, bara för att det är träningsdag imorgon, men man vet ju aldrig, rätt vad det är så kanske det blir nåt alldeles speciellt..
 
Nej men nu kanske det är dags att lägga igen locken över dom blå då, har man tur kanske man får drömma nåt alldeles extra för en gång skull hahaha
 
Hörs Hej
 
 

Onda onsdag???

Ja, vet inte vad man ska säga en dag som denna.. Ibland kanske det är bättre att vara tyst, men ibland så är det förbannat svårt att vara det också..
 
Ibkand blir jag bara så arg då det liksom alltid ska vara jag som inte ska få göra nåt jag planerat sen en tid tillbaka, att det liksom ska vara tjafs för en petitess liksom.. Vad i helvete?? Jag skiter i vem jag eventuellt trampar på tårna nu, men jag tänker fan inte stanna hemma denna gång!! Det har jag fått göra så otroligt många gånger genom åren så ta mig fan en tiondel vore nog.. Tycker faktiskt att jag är värd att få åka iväg några dagar själv, utan troll, fast vissa verkar inte tycka det.. Är så arg så jag kokar. Tur att alla andra är så förbannat mycket mer värda oavsett vad det gäller.. 
 
Nu ska jag försöka somna fast jag ser rött och så hoppas jag att lilltrolelt är piggare imorgon, annars så blir det till att vara hemma lite längre, blir nog bra det också även fast jag typ klättrar på väggarna och typ har stressklåda.... Ja ja skitsamma, det är ju bara mig det gäller så att det är ju inte så viktigt kan jag tänka mig..
 
Kan inte skriva nåt mer för det blir för vulgärt och otrevligt..
 
Hörs Hej
 
 
 

Magic Monday, eller hur var det nu???

Ja jädrar vilken måndag.. Vaknade totalt osoven kändes det som, ungefär som att man blivit överkörd av att tåg eller nåt liknande. Har mått lite sisådär mest hela dagen, och haft ont i skallen, en typ pissdag kan man kanske kalla det för.. Var en kille i 2an som frågade mig efter lunch varför jag inte var glad? Hur menar du sa jag då.. Jo du brukar alltid skratta och vara glad men nu ser du ledsen ut... Känns ju bra att dom tycker jag ser glad ut för det mesta i alla fall..
 
När jag kom hem hade jag tänkt att vila i en kvart, fjorton dagar sådär, men det blev endast 45 minuter, sen var det dags att röja väg i köket så man kunde laga middag och dra fram en massa igen haha men det är ju som det är med det om man säg som så.. Hur som helst så blev det endast makaroner och stekt bacon idag, men det funkade det också måste jag säga.. Enkelt är godast om man ska vara ärlig..
 
Kom på idag att jag glömde göra ett matsedelsförslag igår så fick göra det nu ikväll istället, får se hur många av dagarna man håller sig till, brukar ju bli en del ändringar mellan varven hos oss, men i det stora hela så...
 
Hur som helst så ska jag bara se CSI klart sen så ska jag försöka få mig lite skönhetssömn, hur nu det ska gå till för det funkar ju ALDRIG hur mycket jag än försöker.. Fattar inte vad det kan bero på??? Men får väl göra ett tappert försök...
 
Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 
 

Matsedel V 19 hos Familjen A....

Måndag 5/5               Makaroner och bacon
Tisdag 6/5                 Potatismos och korv
Onsdag 7/5               Ris och biff med sås
Torsdag 8/5               Potatis och fisk
Fredag 9/5                 Köttfärspizza
Lördag 10/5               Hamburgare och strips
Söndag 11/5              Potatis och rullader
 
Typ nalta så får det bli kommande vecka.. Kanske några avvikelser men det är ju inget ovanligt
 
 

Slapparlördag..

Ja, inte har man gjort många knop idag måste jag säga.. Blev en tacosoppa som vart över förväntan god måste jag säga, så nu ska det som blev över frysas in till ett annat tillfälle, men då ska jag minsann ha vitlöksbaguette till istället för en vanlig mjukmacka, eller kanske grekiskt lantbröd.. Den som lever får se..
 
Sitter i alla fall just nu och slötittar på TV, ska väl bli Gladiatorerna om en liten stund, finns inte så mycket annat att kika på.. Har slängt in en tvätt som förhoppningsvis snart blir klar så jag kanske hinner tvätta en maskin till innan klockan blir för mycket..
 
Imorgon kommer lilltrollet en liten stund tidigare än vanligt, vi ska baka lite bullar hade vi tänkt, så hoppas vi på att dom blir klara innan Bajenmatchen börjar kl 18.15, blir gott med nybakta bullar till matchen tycker jag i alla fall..
 
Nej nu kanske man ska ta på sig lite paltor så man inte börjar frysa..
 
Hörs Hej
 
 

Lugna lördag....

Ja, då har man vaknat till, eller ja någorlunda i alla fall, eller knappt någorlunda, sovit som en kratta i natt och jag som tänkt ta en lååååååång sovmorgon, men det sket sig ju. Så nu sitter jag och letar recept på köttfärssoppa men det finns ju så fasligt många, hittar nog på ett eget känns det som.. Japp så får det bli
 
Tror jag ska baka lite bullar också, har en mjölkliter som håller på bli gammal så kan vara en idé tror jag, men kanske inte gör det förrän imorgon heller, får se vad som händer och fötter..
 
När jag låg kvar i sängen och drog mig så tänkte jag som så här: Jag har det egentligen förjävla bra. Jag har underbara troll, superfamilj, underbara vänner, underbart jobb, underbara kollegor, jag har superfin lägenhet, jag har mat på bordet varje dag, jag har kläder på kroppen.. Kan det bli bättre??? Jag tror fan inte det.. Jag förundras över dom människor som till synes har ALLT men ändå mår dåligt, vad är det som fattas då liksom?? Kanske är ett bevis på att materiella ting och status inte är allt här ivärlden, eller?? Jag satt och pratade med en god vän i torsdags, jag sa att själv räknar jag mig till Socialgrupp 3, om man går efter status i samhället, men jag är lika lycklig för det.. Jag menar vem har bestämt att den gruppen är den sämsta egentligen?? Är det bara på grund av att det är den grupp med minst inkomst som huserar i den? Och vem har då bestämt att man är mindre lycklig om man har mindre pengar?? Visst är det satan så drygt vissa gånger då man undrar om man ska få äta vatten och skorpor vissa dagar, men man klarar av det på ett eller annat sätt.. Skulle vilja kalla oss Socialgrupp 1 egentligen, för vi är överlevare utan dess like, enligt min mening. Nu är jag ju så att jag köper massa kött, fisk, kyckling, färs och sånt då det är billigt och fyller upp frysen, så vi har oftast bra mat även då det blir knapert, men ni förstår vad jag menar hoppas jag.
 
Jag har aldrig varit utomlands och kommer nog aldrig komma dit heller, även om jag drömmer om att fara till Kenya på safari eller att åka till Australien, det är mina drömresor det. Jag är nog ganska så lätt att göra glad tror jag, det räcker med att jag får fara till Stockholm, gå på Bajenmatch och träffa världens bästaste Stefan, det är nog för mig. Fast nu vill jag ju snart träffa bästaste Mika också, får hoppas att det funkar när jag och lilltrollet far ner till hösten. Man kan leva länge på dom korta ögonblicken som ger en ny kraft och massor av positiv energi..
 
Jag vet inte om jag är konstig, men som när man fyllde 40 till exempel, man såg hur folk skrev att dom hade världens dunderkalas, fick dyra saker och grejer, jag vet inte men jag uppskattar inte sånt. När jag fick frågan vad jag önskade mig i 40års present så sa jag en tvättmaskin till lägenheten och till några sa jag att det räckte med ett besök. Jag fick min tvättmaskin som jag kände att jag behövde då vi tvättar ganska mycket. Bästa presenten någonsin.. Jag drog inte på med nåt dunderkalas, dom som hade tid och lust att komma fick komma, hade smörgåstårta, gräddtårta och en drös med kakor och bullar, inget märkvärdigt liksom.. Lagomt är bäst tycker jag..
 
Ibland så säger folk åt mig att jag ska börja bli lite mer ego, speciellt med tanke på vad man gått igenom dom senaste 7 åren, jag vet inte, men jag har svårt med det, inte min grej liksom. När jag frågat nån hur dom mår och den har sagt att jag vill inte belasta dig med mina små bekymmer då du har så jobbigt själv så brukade jag alltid säga: Ge mig nåt annat att tänka på en stund istället...
 
Jag har fått mycket kritik för hur jag är och har varit som förälder och det har tagit hårt vissa gånger, speciellt då det var som det var med mellantrollet. Hon blev kallad sjuk i huvudet, jag blev kallad lite olika saker också, men jag har insett i efterhand att det var dom som sa sakerna som var dumma i huvudet som inte ville förstå. Jag vet att gjorde allt jag kunde och hade förmågan till för att hjälpa och stötta, man låg vaken nästan konstant hela tiden tills man visste att det var över.
 
Så var det med det, nu är vi som en "normal" tonårsfamilj med allt vad det innebär, enda skillnaden är att vi vet att vi klarar av det mesta motgångar som man kan råka ut för.
 
Nu blir det äggmacka och kaffe till frulle
 
Hörs Hej
 
 

Kvällsfunderingar innan läggdags....

Jag är ju en sån som ALLTID börjar fundilera och klura på olika saker och ting när det blir tyst och tomt här hemma, eller när jag lagt mig i sängen..
 
Det jag har klurat på ikväll är när jag och lilltrollet ska ta oss till Stockholm för att titta på Bajen, blir på matchen mot Ljungskile den 24e augusti, blir nog bra det..
 
Sen har jag funderat på sen igår hur man som vuxen kan regelrätt vara osmaklig mot en blivande 11åring? Är för mig obegripligt och jag kommer nog älta detta länge, kan ju vara för att jag är partisk i saken då det är mitt lilltroll som blev utsatt.. Vissa tycker kanske inte det var så märkvärdigt men för henne var det så och jag är benägen att hålla med.. Men jag hoppas att den där personen går kroken då den ser mig för helt ärligt så kan jag inta svara för vad jag gör annars..
 
Ibland kan jag även sitta och fundera på vad mina troll tycker om mig egentligen.. Jag menar jag kan inte och har aldrig kunnat köpa det senaste modet, eller dom senaste grejerna åt dom och jag kommer med all säkerhet aldrig att kunna göra det heller. Det enda jag kunnat göra och det hoppas jag dom håller med om är att ALLTID ha funnits där och stöttat, även om det varit stora bråk mellan varven. Och jag är och har säkert varit som en varig jävla böld i deras arslen, men jag hoppas att dom förstår att det är för att jag är rädd om dom, kanske lite överdrivet mycket, men det har ju sina orsaker. Och dom orsakerna är nåt som jag inte ens önskar att min värsta ovän ska råka ut för.. Och så brukar jag fundera på om jag skulle varit så här trött och slut på för jämnan om jag inte varit ensam om det som hänt, till största delen har jag varit det i alla fall.. Kan ju ha varit på både gott och ont i och för sig. I det stora hela har det väl varit positivt för jag vet att jag kan ta oss igenom det mesta så att säga och jag vet vad jag kan och vill och har rätt till.. Och jag vet inte var krafterna kommit från vissa gånger, men jag har ALDRIG givit upp även när det känts som att man velat hoppa från balkongen för att få lugn och ro en stund eller två..
 
Sen har jag även funderat på om folk egentligen förstår hur jobbigt saker och ting varit och varför jag varit så slut på. Jag tror inte det, för inte många som vet att jag råkade ut för(eller hur man säger) en begynnande utmattningsdepression då mellantrollet mådde som sämst, och jag valde att inte trycka i mig en massa piller för att må bättre, det var lite mer än två och ett halvt år sedan, och jag jobbade 75% också, kanske var dumt men så var det, och det känns vissa gånger fortfarande. Sådär som att man liksom inte vill kliva upp på morgonen, jag är totalt dyngslut efter att ha jobbat en vanlig arbetsdag, men till slut så blir det väl bra med det också kan jag tänka mig.. Vissa tror väl bara att man är lat då man inte orkar nåt ibland men så är inte fallet.. Så nu vet ni det också.. Ibland så undrar folk hur jag kan vara så glad för jämnan, fast själv tycker jag att jag är småsur mest hela tiden hahaha.. Kanske inte är så vad vet jag..
 
Det jag funderar mest på just i denna minut är om jag ska göra en köttfärssoppa med gnocchisar i imorgon och om jag snart ska strutta isäng, får se hur det blir med det, har jag tur har jag löst dom stora svåra gåtorna inom kort.
 
Japp så får det bli, nog med svammel för idag
 
Hörs Hej

Frusna fredag!!!!!

Ja då var det fredag igen då.. Satan i gatan vad tiden går fort måste jag säga, fast det säger jag ju nästan varje dag hahahaha
 
Hur som helst så har jag haft frossa sen i onsdags, tog på en känslig gammal dam att sitta ute i hagel, snö och blåst och kolla på fotboll, men när man tänker efter så var det fan värt det.. Vad gör man inte för trollens skull liksom..
 
Det enda som varit drygt var idiotiska kommentarer från en person som inte var snäll med lilltrollet men det har jag ju berättat om, och en annan som tyckte att vi stalkade Kennedy, så jag berättade för Kennedy varför han betyder så oerhört mycket för lilltrollet, berättade allt som hänt dom senaste åren, hur jobbigt hon haft det och att hon kände sig så betydelsefull när han ringde då hon fyllde år.. Och jag fick ett långt svar tillbaka.. Så UP YOURS liksom.. Har sagt det förut och jag säger det igen: Kung Kennedy är en av dom trevligaste, underbaraste och mest jordnära människor jag har träffat.. Tala om att vara mån om sina fans och beundrare.. Jag hoppas och tror att han förstår vad han gör för den lilla människan om man säger så..
 
Vad händer annars idag då?? Ja inte mycket skulle jag vilja påstå.. Pappa har varit ett par timmar, alltid trevligt att surra lite med han, och man får ju alltid skratta då han är i farten, sen så var stortrollet hit en sväng och så kom Ängla hit och hämtade sina grejer hon hade kvar här.. Och just nu sitter jag ensam på arslet i soffan och gör inte ett skit.. Jo förresten jag har ju gjort en snickerskaka också, smakade alldeles utmärkt till kaffet ska jag be att få tala om..
 
Ja, då var det som det vanliga att vad ska man äta till middag idag då? Det står strips och kyckling på matsedeln, men hur roligt är det att äta ifall jag blir själv då, för då blir det rester från gårdagen.. får kolla en snabbis i frysen och kolla vad jag kan hitta för skoj, vet förresten inte om jag kommit ihåg att köpa nån kyckling haha så det får väl bli nuggets eller nåt med köttfärs i värsta fall, det blir nog bra vilket som skulle jag tro..
 
Ska slänga in en tvätt nu och så ska jag paktetera det som är kvar av min kaka hade jag tänkt så får jag väl klura på maten medans då.. Ska rengöra åt katterna också och hälla upp en drös med mat till dom också, dom äter ju som hästar dom där två herrarna.. hahaha men söta och goa är dom och det är ju huvudsaken det tycker jag..
 
Japp, så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Första dagen denna månaden....

Ja, vad säger man??? Vaknade typ halvvägs mitt i natten, kokade kaffe och satte mig vid TVn och kollade på barnprogram samtidigt som jag bloggade lite och la ut min morgonbild.. Och då var det en person som kommenterade en massa jävla dynga.. Så här är det:
 
JAG ÄLSKAR HAMMARBY och kommer fortsätta göra det.. Jag tycker att Kennedy är en otroligt underbar människa, fortfarande grymt imponerad av det som hände igår.. Och sen fattar jag inte att den där personen ska kalla mig och lilltrollet för smutsfläckar pga det och pga att vi håller på Hammarby.. Vem fan har gett den personen rätt att säga så?? Jag kan ta skiten som folk säger om Hammarbyare och åsikter om mig, men då det ska sägas om lilltrollet då jävlar är gränsen nådd.. Jävla idioter alltså... HON FICK TRÄFFA SIN STORA IDOL!! Vem fan har ni lyckats träffa??? Inte en jävel som har nån betydelse för nån skulle jag tro...  Nej FY FAN för såna som er...
 
Fast egentligen ska man inte lägga så stor energi på såna dära, men som sagt, som mamma reagerade jag..
 
GRÖN OCH VIT TILLSAMMANS ÄR VI HAMMARBY
 
 

En dag att minnas...

Ja, igår var det då sista april, valborgsmässoafton och allt vad den kallas för. För oss var det matchdag mot Giffarna och spända av förväntan tog vi tåget till Sundsvall vid 10tiden på förmiddagen. Trött som en halvdöd mammut och en dundrande huvudvärk hade jag, men vad gjorde det.. Skulle ju få se Bajen spela, hade en liten aning om att det skulle bli torsk, vilket det också blev, och till råga på allt blev det samma resultat som när jag såg dom spela på Söderstadion för snart tre år sen hahaha.. Jag ska nog inte se Bajen-Gif fler gånger tror jag.
 
Hur som helst, när vi kom fram så gick vi på Donken och åt "lunch" eller vad man ska säga om sån mat, sen gick vi på stan en stund, lilltrollet shoppade lite smågrejer. Sen så drog stortrollet och Niklas på sitt håll där lilltrollet inte ska vara enligt mig, så då gick jag och hon och strosade lite innan vi drog oss mot arenan. Och när vi gick där så såg jag Kennedy gå in i en buss, sa det åt lilltrollet, hon trodde mig inte så hon stannade till och vände sig om, just då kom han ut igen och tittade till liksom. Så kom han fram och sa Heeeej, vad kul och se er och så fick vi varsin kram, fatta vad stort för lilltrollet. Och så bestämde vi att vi skulle träffas efter matchen.. Gissa om lilltrollet var salig hela matchen, och hon tyckte det var coolt att stå i klacken också även om hon hade lite åsikter om vissa som liksom inte kan bete sig fast dom är vuxna människor.. Och Kennedy gjorde enda målet för Bajen, på straff..
 
Efter matchen gick vi och ställde oss där vi skulle träffa Kung Kennedy, visste att vi skulle få vänta ett tag, och medan vi väntade frågade en "dörrvakt" om vi väntade på Hammarby för det kan ta tid för dom skulle käka sa han. Ja, sa jag, vi skulle träffa Kennedy för det bestämde vi innan matchen, så vi väntar. Och bara strax efter så kom han, alltså vilken underbar människa han är. Tog sig tid att komma ut som han sagt trots förlusten och trots att han var lite stressad och skulle hinna käka innan dom skulle ta bussen ner till huvudstaden.. Han var mycket besviken över matchen, berdövligt sa han, men vad fan man kan inte vara på topp jämt liksom.. För oss är han den störste i alla fall oavsett. Fick en bild och så skrev han på lilltrollets Bajentröja och på min flagga, så nu ska dom ramas in och hängas upp kan jag lova..
 
Jag har inte resurser till att köpa en massa saker som egentligen inte behövs till mina troll, såna här saker är det enda jag liksom kan erbjuda, och som lilltrollet har längtat sen det inte blev nån "dejt" med Kennedy i höstas även om han ringde och grattade henne på födelsedagen, men hon ville ju se att han finns på riktigt liksom hahaha.. Det värmde mammahjärtat att få se sitt lilltroll så otroligt glad av att ha fått träffa sin största idol. Och jag hoppas att hon bär med sig det minnet så länge det går.. Kan ju komma fler chanser också man vet ju aldrig..
 
Japp, nu har jag svamlat på nog om vår underbara dag i Sundsvall, ska se om jag kan somna om en stund eller så tar jag en kopp kaffe till kanske
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0