Lördag afton...

Jobbat 6.45-15.00 idag, mycket trevlig dag på jobbet måste jag säga.. Flöt på rätt bra, allt klaffade kan man säga.. Fick kaffebesök när jag kom hem som for vid 16.40, var trevligt det också, så gick det lite tid av min ensamma helg :-)

Har dammsugat, middagen är på spisen/ugnen, dunkar Hammerfall på ganska hög volym, så jädra skönt att bara få släppa ut allt om man säger så... Ska snart studsa in i duschen, sen käka och förhoppningsvis hålla mig vaken tills det är Gadiatorerna.. Måste ju se på min favvis Pansar för sista gången denna omgång :-)

Måste ju även säga att dagen började bra, fick ett samtal från södra regionerna, alltid lika roligt att höra den rösten.. den gör mig glad..

Nej, nu blir det till att sätta fart på döfläsket om det ska bli något gjort här...


Dags för jobb........

Snart dags att bege sig ut i skitvädret och traska iväg ner på jobbet.. Ska bli skönt att komma dit, känns tråkigt om jag skulle suttit ensam hemma i detta skitväder... Roligare att träffa mina supertrevliga arbetskamrater och dom underbara boende vi har..


Snart helg då...

Har jobbarhelg så jag vet vad jag gör, inte så långa dagar eller kvällar, så det är ju skönt det i alla fall.. Så kan man ju njuta av helgen i alla fall...

Så var det med det, ska väl försöka gå på byn en sväng innan det är dags att bege sig iväg och jobba, fast det är ju ett tag kvar..

Lite mer kaffe nu och kolla på Hem till Gården lite grann kanske..


Snart slut på lediga dagen....

Då var det snart läggdags då.. Den lediga dagen är slut för denna gång, men det kommer ju fler lediga dagar i och för sig.. Kan ju villigt erkänna att det inte blivit mycket gjort denna dag..

Har mest njutit av att vara ledig, druckit kaffe och så.. Blev i alla fall en sväng på byn mitt på dagen, sen åkte vi iväg vid 15.30 ungefär, in på möte på översidan stan.. Vid 17 kom vi hem till min mor i Hörnett där mellantrollet fick sin jacka lagad, och vi drack lite kaffe.

Kom hem strax innan halv 8, så då gjorde vi toast och smaskade i oss, var gott.. Dom satt som en smäck kan man ju säga..

I morgon ska det städas inför helgen, så då vet man vad man gör innan man ska på jobbet kl 16 i alla fall..

Måste ju bara säga att denna kväll avslutades med ett efterlängtat samtal, kändes bra måste jag säga..


Ledig torsdag då..........

Då var man ledig idag då.. Ska bi så skönt.. Ska väl kanske fixa och trixa lite, men bara i lagom mängd, vilket betyder att dammsuga och fixa middag.. Får se när vi kommer från mötet som är på översidan stan kl 16.. kan ju ta sin lilla tid har jag en aning om..

Ja, så blir det, nu blir det mer kaffe och titta en stund på Nyhetsmorgon för att få en bra start på dagen..


Tuesday afternoon då....

Då var det tisdag igen då, jobbat kortdag idag viket var otroligt skönt måste jag säga.. Vaknade på avigsidan, men allt eftersom dagen gått så har det blivit bättre, känns bra måste jag säga.. Får se om det håller i sig, är ju en stund kvar på dagen så att säga..

Sitter just nu och dricker kaffe med mellantrollet, rätt mysigt ändå.. Ska väl snart försöka ta mig till köket och fixa lite föda, är vad man kan kalla det SUPERHUNGRIG....

Ja, så var det med det, hade väl tänkt att handla hem diverse saker idag när jag slutade, men nöjde mig med mjök, kaffe, bröd, ost och skinka, iddes inte bära nåt mer hahaha.. Får bli imorgon istället, jobbar kortdag då också.. Så då bir det lite grejer till katten och så... Blir bra det..

Nu ska jag ta mig en taktikvila innan köksbestyren börjar..


Another week i byn som gud glömde....

Ja, då var det en ny vecka igen då.. Trött som aldrig förr är jag, tur det är en lugn början på veckan på jobbet.. Kväll idag, sluter 12.30 både tisdag och onsdag.. Känns bra måste jag säga.. så kanske det kommer tillbaka lite energi...

Vad ska man göra idag då??? Ja, man ska vä fixa och trixa lite grann, eller i alla fall röja upp i köket måste jag göra.. Så man hittar fram till diskbänken och skafferiet..

Ska komponera ihop en liten matsedel också hade jag tänkt, eller så väntar jag till söndag, för då börjar ju lilltrollets vecka hos mig, och hon blir faktiskt här nästan två veckor denna gång... Mysigt blir det...

Lite Vakna med The Voice och Rix MorronZoo, zappar emellan, en dutt kaffe, det är en bra start på morgonen det.. Så var det med det.. Det var det om detta... Inget mer att tillägga...


Dags för sängen då kanske....

Kanske dags se om sömnen blir bättre i natt än den förra.. Blev inte många minuters sömn då inte.. men men, vad gör man, var bara att kliva upp när lilltrollet kom och ville ha lite frukost..

Så nu är det dags att säga god natt och hoppas att morgondagen blir så bra som den kan bli....


Jo men visst....

Underligt hur vissa "karlar" beter sig, man kan ju nästan tro att dom har mens, och kommit i klimakteriet på samma gång.. Herreminje, kan dom bara ta och dra igen kakhålet för en gångs skull??? Nej, tydligen så kan dom inte det... men men, det är som det är när man tror att man är Guds gåva till mänskligheten.. Egentligen skule dom väl tillhöra en annan ras än Homo Sapiens i vår Fauna, men det är dom väl inte intelligenta nog att fatta vad det är....

Men det kommer vä en dag när dom där neandertalarna, grottmänniskorna, dinosaurierna eller vad man ska kalla dom, inser vad dom håler på med kanske.. Eller nej, sån tur har man väl inte skulle jag kunna tänka mig så det är väl bara att fortsätta vara den sura, bitchiga klimakteriekossa jag är då.. har fått höra att jag är det i alla fall, så det är vä bäst att börja leva upp till det ryktet då kanske, och börja slå tillbaka och inte vara så förbannat mesig när det gäller vissa saker..

Ja ja, skitsamma.. Go to Hell är väl det enda jag har att säga för tillfälet...


The week of hell is starting..........

Ja, dä var helvetes söndagen här då.. Faaaan vad tiden går fort när lilltrollet är här, och sakta när hon är hos sin pappa, det är tur man får gå på jobbet. Annars hade man nog blivit mer galen än man redan är, nu har man ju nåt att göra i alla fall..
Trött så in i helvete är jag i alla fall, somnade inte förrän klockan var närmare 4 och sen kom ju lilltrollet och ville kliva upp vid 7 tiden, då kunde jag gett bort henne gratis ska jag säga.. hahaha, men men vad gör man, he upp sig och fixa lite frukost och kaffe, så vart det bra..
Har suttit och försökt hitta en dag att åka ner och kolla på mitt älskade Bajen, men fasiken vad drygt att försöka hitta nåt som stämer Det vaermed schemat.. lite struligt när man måste räkna veckorna själv hahaha, men det ska nog gå att få till en resa hoppas jag..
Det var det om detta, nu blir det mys med lilltrollet innan hon far till Domsjö för sin pappavecka

Lördag kväll.....

Då var kvällen här igen då.. Sitter och myser med lilltrollet, kollar på Gladiatorerna efter att ha haft middagsbesök..
Jädrar i min låda vad mätt jag blev, och tror minsann att det gick hem hos gästerna också, det var ju tur det.. Lyckades med ananaspajen också, det var första gången jag gjorde den så det känns ju skönt..
Nej, nu blir det lite mer mys med lilltrollet... och Pansar så klart

Saturday igen då...

Lördag, lördag, hela dagen lång... Har haft en mysmorgon med lilltrollet, började med att äta en supergod gröt,, blandning på havregryn och kornmjöl, supergott.. Sen blev det lite kaffe, en dutt förberedelser inför kvällens middagsbjudning, lite mer kaffe, melodikrysset, lite mer kaffe, sen en sväng på byn och fixa och trixa.

Just nu så dricker jag ite mer kaffe, liltrollet kollar på Cartoon och sjunger Sov du lilla videung för Puzzel som tydligen ska nattas en liten stund...

Ja, idag ska vi vara positiva, det är ju helg, även om jag skulle kunna skriva en hel roman om hur fan folk beter sig.. men vi hoppar det till en annan gång.. Dom det gäller vet nog att jag menar dom ändå så...

Så var det med det.. hoppas alla får en lika bra dag som jag ska ha...




Natt i Bjästa då...

Ja, då var det dags att försöka sova en stund då.. Har haft en mycket skön dag måste jag säga, inte gjort mycket nytta, förutom att laga mat och tvätta då förstås..

I morgon så blir det lite mer göra, då ska jag och liltrollet städa lite, fixa i ordning allt inför middagsbjudningen, bland annat göra rotsaksgratäng och sen ska det bakas ananaspaj till efterrätt.. Får hoppas det går att äta, hahaha..

Det blir nog bra med det, är ju inte ofta jag misslyckas i köket.. usch nu lät jag skrytsam men det är ju sant i och för sig..


Du är min vän...


Du är min klippa

Dig kan jag alltid luta mig mot


Du är min stjärna

Du leder mig när jag är vilse

 

Du är min hjälpande hand

Du finns alltid där för mig

 

Du är min sol

Du får mig att le

 

Du är min detektiv

Du ser om nått är fel

 

Du är min vakthund

Du gör mig trygg

 

Du är min andra halva

Du gör mig hel



Ja, så är det och du vet vem du är...

Friday morning...

Ja, då var det fredag igen då, lilltrollet väckt och utfodrat, mellantrollet är på väg norrut över dagen. Själv ska jag nog ta och göra mig lite kaffe och bara slappa hela dagen lång, eller i alla fall fram till kl 16, när vi ska tvätta..

Trött som aldrig förr är jag, men det är ju absolut inge så ovanligt längre, alltid så nu för tiden, men det blir väl bättre med det också får man hoppas.

Nej, nu blir det lite Rix MorronZoo och en och annan dutt kaffe då..



Då var torsdags kvällen här då.....

Då var det torsdag igen då... Haft en rätt okej dag på jobbet måste jag säga.. Nu är jag ledig tills på måndag kl 16, känns ju inte helt fel det inte.. kan vara en välbehövlig vila eftersom jag sovit så otroligt dåligt ett par veckor...

Ja, var i alla fall på möte på skolan idag, gick superbra om jag får säga det själv, och det får jag ju, för det är ju min bogg, hahaha... Så stolt över mellantrollet måste jag ju villigt erkänna att jag är..

Sen så hoppas jag med hela min själ och hjärta att stortrollet får ett jobb som liksom ramlade över han idag och som han var och pratade ite om.. Håller alla tummar och tår jag har att det går vägen med det..

I morgon blir det en ta det som det kommer dag, tänker inte anstränga mig mer än nödvändigt, det enda jag har som är några måsten är att väcka lilltrollet kl 6.30, skicka ut henne till taxin kl 7.20, sen är det tvättid kl 16-19, det blir nog en rätt lugn dag om jag har tur..

Upptäckte några fler gråa hårtstrån idag, tycker det är en ganska vacker hårfärg, jag hoppas att jag kommer få samma fina hårfärg som min mormor hade, då blir jag glad...

Nej, funderar på om man ska försöka leta sig fram till sängen snart, la mig tiiiiidigt igår och vaknade endast 4 ggr, så det blir bättre och bättre måste jag säga.. Snart så kanske jag får sova hela natten, skulle vara så otroligt skönt att slippa ligga och vrida och vända på sig flera timmar om man råkar vakna en stund.. Men vi får se hur det blir, det är väl så här när man vägrar äta tabletter dom "kloka" anser att jag behöver.. Men jag är ju tjurig och lite tvärsöver så jag SKA klara det utan piller.

Så var det med det.. Ska väl planera kommande veckas matsedel också, har ju varit lite stagnation på det i några veckor när man inte varit på topp, men nu är jag snart mig själv igen, hahaha, kan ju vara på både gott och ont det kanske :-p



Just så ja........

Onsdag kväll igen då... känns ju lite sisådär, lilltrollet är på träning på Kempehallen, kommer väl hem strax efter kl 20 skulle jag tro.. Då ska jag ha gomackor klara så hon får lite gott kvällsfika efter duschen...

Har haft en bra dag på jobbet trots att jag fick huvudvärken från hevetet strax efter lunch, var rätt drygt att sitta och lyssna på info om dom nya sökarna i 2 timmar med den ska jag säga.. Men men, var ju tvungen att vara där..

Nej, man kanske ska ta och göra lite nytta för en gångs skull, så nu blir det en kopp kaffe då :-)


Hoppas du kan sova gott om nätterna....

Ja, jag vet inte vad jag ska säga..... Fattar inte hur en vuxen människa, eller en som ska kallas vuxen, kan bete sig som du.. Helt sanslöst lågt.. Hur kan man liksom gotta sig åt en annan människas olycka?? Totalt obegripligt i mina ögon.. Huvvaligen, man mår rakt illa när man tänker på det..

Det finns inget som kan ursäkta ett sånt beteende, inte i mina ögon i alla fall, i mina ögon kommer du alltid förbli den patetiska lilla amöba du är, kommer aldrig ändras, eller kan ju säga som så att det ska till nåt drastiskt för att det ska ändras..

Ja, så var det med det, och jag hoppas att du går kroken när du möter mig nånstans... För min skull menar jag då...

Nu ska jag försöka sova, glädjas åt mina älskade ungar, resten av min familj och släkt, och mina underbara vänner, mina supertrevliga arbetskamrater...Det är ni som gör livet värt att leva..


Long time ago............

Ja, huga, nu var det ett bra tag sen man skrev här, har absolut inte haft nån inspiration överhuvudtaget måste jag säga.. Trött i själ, kropp, hjärna och hjärta måste jag säga. Helt slut som artist altså, hahaha

Men nu bärjar det bi varmare ute så man kan sitta på ballisen och pimpla kaffe på sina lediga dagar, våren är på väg, fåglarna kvittrar så nu kan det bara bli bättre, känns det som i alla fall..

Enda smoket i bägaren är ju folk som fortfarande tror att jag är totalt jävla bombad och inte fattar ett smack.. Jag fattar nog mer än ni tror, hahaha, men till skillnad från er så har jag blivit uppfostrad till att behandla folk med respekt, inte trycka ner någon.. Så att nu vet ni det att ni har inget för det, så kanske dags att försöka tala sanning för en gångs skull i erat patetiska liv, eller i alla fall inte komma med osanningar som är så jävla otroligt dåliga så till och med en 2åring skulle fatta att det var lögn. Så var det med det, jag VET och jag ÄR INTE BLÅST!!!!!!!!

Sen så har det väl varit sisådär senaste veckorna, det enda positiva är väl att jag fått förlängt på viket till sista augusti, vilket jag är så jävla glad över, kan inte bli bättre, är rena rama semestern det tycker jag.. Så jävla skönt....

Har väl även hänt lite saker på en viss front som gjort att jag varit lite deppad måste jag säga, men det har jag skrivit tidigare om, vet inte hur det kommer bi där framöver, känns liksom som att det inte kommer bli bra, men vad vet man, det är ju svårt att veta i och för sig, jag hoppas att det kommer bli bra i alla fall, det är min största önskan, för det är något som saknas kan jag ju villigt erkänna.. Och NEJ, det är inte en partner, kärek eller vad ni vil kalla det.. Det är nåt helt annat som känns som att det blivit lite distans till...

Det blir nog bra med det, ska i alla fall börja med att ta lite kaffe till, sen ska det bli lite taktikvila och en dusch innan kvällsjobbet...


Vasaloppsdagen....

Ja, då var Vasaloppet i full gång då... Och som vanligt sitter man med en kaffekopp och kollar på galningarna..

Idag kommer trolltjejerna hem, rätt så skönt måste jag säga, så man vet vart man har dom hahahaha

Ja, vad händer annars idag då??? Ja inte mycket, ska göra lite hemgjord pizza tills lilltrollet kommer hem från träningen ikväll, kanske ska fixa en tvättid, får se om jag ids gå dit...

Hmmm känns som att jag vaknade på avigsidan idag, inte bra, fast det är klart, var lite halvavig mest hela dagen igår om jag ska vara ärlig...

Skitsamma, inte lönt man sitter och ältar gammal skit, även om det liksom bara blir så iband, helst när man är helt ensam och tankarna bara snurrar på om det mesta..

Särn äre, särn blire, först kliare sen svire....

Har en fundering jag ska ta upp nån gång framöver, men måste tänka på formuleringen så ingen känner sig utpekad bara, för det är inte riktat mot nån speciell utan allmänt, ja ja, det visar sig väl när det händer och fötter...

Men nu bir det mer kaffe i alla fall...


Eftermiddag...

Ja, vad ska man säga???? Har lite beslutsångest över vad jag ska äta till middag... Har inte ätit pizza på hur länge som helst, så funderar på om jag ska ta och knåpa ihop en sån, med bacon, lök och champinjoner på.. Eller så blir det strips, ugnsstekt karre, chili cheese och lökringar.. Herregud om jag kunde bestämma mig nån gång... Ovanligt hungrig är jag i alla fall, känns som att man är på väg tillbaka nu, efter en smärre formsvacka...

Måste bara hitta ett enkelt recept på pizzadeg som inte innehåller jäst eller olja, för det har jag inte hemma, men det löser sig nog med det om det nu blir att jag gör det..

Ska väl se om det börjar bli dags att dammsuga och torka golven nu snart, eller om det ska bli en kopp kaffe till i solen på ballisen..


Lördag förmiddag.....

Ja, då var man typ vaken då... Börjar väl bli människa så smått igen.. Skönt att det blir jobb på måndag, hugaligen vad drygt att vara hemma...

Vaknade idag av att pappa ringde och hade det ite jobbigt, men får hoppas att det känns bättre om en stund för han..

Idag bir det lite till att titta på lite skidor, slänga in en karre i ugnen, dammsuga och torka golv ska det väl också göras.. Får se hur det bir med det, kommer ju en morgondag också, hahaha...

Men först ska jag inta lite kaffe och kolla på Nyhetsmorgon, sen får vi se när och vad det bir för fix och trix..


Dags att sova kanske....

Ja, hopp i säng då antar jag...

Slutar aldrig förvånas över att vissa tror att jag är totalt bombad... jag menar , jag är inte född bakom en farstudörr, eller tappad bakom ett tattarlass... men men , får väl låtsas vara duim då så kanske människan mår bättre..


Helg igen då....

Ja, det är väl meningen att man ska glädjas över det också, men ids fan inte... Har inget att glädjas över idag om jag ska vara ärlig.. JA, inget förutom mina barn då förstås, men dom är ju inte här i helgen..

Blir en ensam mamma helg utan varken fredags eller lördags mys, men det är väl som det är, man kan inte göra så mycket...

Ja, det var det det, har ialla fall diskat tidigare idag så jag hade det bortgjort innan kvälen, det känns ju bra i alla fall.. JA, nu är det väl bara att lägga sig och havdö i soffan i sin ensamhet...


Så var det med det....

Jaha, då har man klivit upp och lagt sig igen då, ett otal gånger denna natt.. Trött som jag vet inte vad.. Skulle nyss koka mig lite kaffe, men då upptäcker jag att det är slut i burken och inget nytt finns i skafferiet, HELVETE har glömt att köpa kaffe... Ja, ja, det är som det är, men bättre start på dagen kan man ju få...

Bara vänta och se om det bir som man tänkt och hoppas på senare så kanske det löser sig med det mesta, men sån tur har man väl inte heller...

Jag får ta och gnaga på en blodapelsin istället, det får duga i brist på annat....


En natt från helvetet...

Ja, vad ska man säga??? Har inte sovit många minuter, så var väl lika bra att kliva upp.. Har försökt spela lite spel för att bi trött i hjärnan också inte bara i ögonen, men det är ju svårt att bli trött i nåt man inte har .. Så man kanske ska ge upp, inte lönt att försöka med det som är hopplöst..

Kan fortfarande inte fatta nåt, men som sagt, kanske inte är så underligt att jag inte gör det egentligen då.. Lika bra man ger upp med att försöka det också då....

Lika bra jag ger upp med alltihopa då antar jag.. Så nu skiter jag i allt.. Får hoppas alla är nöjda då.. Så enkelt är det med det.. Är ju iksom lönlöst att försöka kämpa och hitta kraft och energi när det ALLTID är nåt som slår undan fötterna på en och man ska resa sig gång på gång.. Men den här gången reser jag mig inte i första taget, för nu försvann fan i mig hela jävla bena.. Helt ärligt så känns det som att världen rasat samman, och inte kan jag göra nåt åt det heler.. Och det värsta är att jag anser att jag inte sagt eler gjort nåt fel heller..

Nej, kanske ska försöka få en stunds blund i ögonen i alla fall, men först kissa så man har det bortgjort innan man lägger sig igen...


Jävla skit torsdag kan man lugnt säga....

Allt har gått åt helvete idag, men det är väl som vanligt... man ska inte få ha det eller må bra överhuvudtaget tydligen... JAg börjar vli så jävla less så det finns fan inte ord som kan beskriva det.. Hur man än gör så går det åt helvete i alla fall.. Hur positiv jag än är och hur mycket jag än kämpar så skiter sig allt.. Tycker det borde vara slut på dom här prövningarna han där uppe utsätter mig för...

Och sen att jag totalt är bombad har väl kanske nåt att göra med att denna dag blev ännu värre än normalt... Önskar att man vore född på en helt annan plats och ett helt annat århundrade så kanske allt varit bättre.. Eller varför inte i ett annat land.. Bort från den här skiten bara.. Så slipper man göra andra människor illa även fast man inte trodde man gjorde det..

Fan vad jag önskar att man kunde ha vissa saker osagda och ogjorda, så det sapp bli en massa missuppfattningar på grund av dialekter.. Men jag kan ju inte ändra på vem jag är även hur mycket jag önskar det vissa gånger..

Ja ja, skitsamma, det är som det är, har gjort mitt bästa för att få rätsida på det, mer kan jag inte göra.. Så är det.. Men jävligt ont i hjärteroten gör det i vilket fall som helst..

Nu ska jag helt ärligt lägga mig ner under täcket pch lipa, för så ont gör det att skitet litet jävla norrländskt ord kan ställa till så förbannat mycket...


RSS 2.0