Middagar V 35 hos Anderssons

Måndag 29/8. Hemgjord pizza
Tisdag 30/8. Potatis och fisk
Onsdag 31/8. Makaroner och korv
Torsdag 1/9. Lilltrollets val
Fredag 2/9. Tacos
Lördag 3/9. Lilltrollets val
Söndag 4/9. Lilltrollets val

Lilltrollet får välja 3 middagar denna vecka då jag jobbar kväll torsdag och söndag, på lördag får hon välja för att hon fyller år


Sjukt trött..

Herreminje vad sjukt trött jag är, skulle nog kunna sova en kvart, fjorton dar sådär på ett cirkus ungefär.

Hade tänkt börja baka lite inför lilltrollets kalas men råkade somna så var den planeringen år fanders kan man säga.

Jaja får göra det som hinns på min lediga tid, vilket inte är så ofta haha

Nä göra lite nytta nu kanske


21dagar kvar..

Jag är som ett barn då julafton el födelsedag närmar sig. Fy satan i gatan vad jag längtar nu. Ska bli så grymt skönt att bara få koppla av och bara vara liksom.

Har varit ett kämpigt år måste jag säga, vissa månader har det varit lite jobb och vissa månader alldeles för mycket. Känns i kropp, själ, hjärta och hjärna nu måste jag erkänna, men samtidigt så har det varit värt det även om jag vissa dagar och kvällar varit så utmattad att jag grinat. Och då menar jag både fysiskt och psykiskt.

Det finns fortfarande folk som inte förstår när jag inte orkar saker och ting och jag vet inte om dom nånsin kommer förstå. Vad är det som krävs liksom? Att jag ska rasa ihop i en hög? Att jag ska bryta ihop totalt? Vete fan vad som krävs..

Jag har gett mina troll ett löfte när dom föddes och det är att ALLTID finnas där för dom, oavsett vad, oavsett hur gamla dom är, oavsett händelse, ja typ oavsett.. Ibland kan jag ångra det löftet för ibland känns det övermäktigt med tanke på allt som hänt genom åren, men jag har stått fast vid mitt löfte. Kan helt ärligt säga att det tärt på en trollmammas psyke men men, skam den som ger sig..

Nä nu ska jag ladda upp för jobbhelg 3/5

Hörs Hej


Det var denna sommar det...

Ja, då kan man säga att denna sommar är slut/över då. Sommarschemat slutade i söndags och på torsdag börjar lilltrollet skolan. Inte klokt vad tiden gått fort, det är väl både på gott och ont kan jag tänka mig.

Har inte gjort så mycket annat än varit på jobbet och hemma, lite tråkigt kan tyckas men har gjort allt för att få ihop mina LASdagar och nog mycket timmar för att kunna betala hyra och el. Och helt ärkugt så är jag så jävla mallig och stolt att jag orkat.

El orkat och orkat, det har varit kämpigt och slitsamt, för både kropp och själ. Är väldigt trött då arbetspassen slutar för dagen. Men det har varit värt det, på det sätt att jag är allt närmare ett långvikariat.

Och att jag är mallig och stolt över mig själv kan/får ingen ta ifrån mig för det är jag fan värd att vara


....

 

Sometimes..

..är det svårt att förklara känslorna man har, helst när vissa alltid tycker att man har fel känslor. Underligt nåt jävulskt måste jag säga.

Är väl snart dags att kliva upp och koka sig lite kaffe tror jag, sen får vi se vad som händer och fötter. Jobb 16-21 i alla fall

Hörs Hej


RSS 2.0