Avgå mobbing.. .

Mobbing är nog bland det värsta jag vet. Jag reagerar starkt på det när nån blir utsatt. Kan kanske bero på att jag själv varit utsatt för mobbing till och från i mitt liv. Både som barn och vuxen, på skola, jobb och privat. 
 
Även om vissa tycker att det inte är så märkvärdigt det som sägs eller görs mot en annan människa så kan det få förödande konsekvenser, för man vet aldrig hur andra uppfattar saker och ting. Tänk på det innan ni öppnar truten och snackar dynga.
 
Jag skulle gärna vilja veta vad det är som gör att en person anser sig ha rätten att nervärdera,  förlöjliga och attackera en annan människa? Alltså hur är en sån människa funtad egentligen? 
 
Det finns liksom inga ord för hur mycket jag avskyr mobbing.. Vad tjänar nån på att hålla på med det? Är det för att hävda sig själv? Är det för att man tror man är störst, bäst och vackrast? Jag begriper det inre helt enkelt. Jag begriper det inte.
 
Nu på "gamla" dar så har jag sakta men säkert byggt upp mitt så kallade självförtroende, jag vet att även jag har ett värde av nåt slag. Jag har kämpat för att komma dit ska ni veta, men nu är jag ganska nöjd. Kan fortfarande komma situationer då jag får ångest över vad som komma skall och vad som ska sägas med mera men det brukar lugna sig efter nån minut..
 
Vad vill jag ha ut av detta svammel då? Jo att jag accepterar INGEN form av mobbing, varken på vuxna eller barn, varken på handikappade eler andra sjuka, varken på skola, jobb eller privat. NU FÅR DET FAN VARA NOG!!!
 
Vill avsluta med att säga att livet är ingen dans på rosor men att gå genom livet och försöka må bättre eller hävda sig själv genom att trycka ner andra är ingen lösning..
 
Hörs Hej
 
 

Vad säg man??

Alltså, nog är det bra komiskt eller ska man säga tragikomiskt att vissa anser sig ha rätten att roa sig på andras bekostnad.. Har dom inget samvete liksom?
 
Man kan säga mycket om mig, kalla mig för all världens olika saker men en sak är så säker: jag skulle aldrig sätta en annan människa i skiten medvetet. Att göra så är bland det lägsta nån kan göra anser jag. 
 
Det finns inga ord för den avsmak och avsky jag känner för såna,  såna som med gott samvete förstör, nergör och förlöjligar en annan människa mest pga att den ska försöka se så bra ut som möjligt inför andra. Detta trots att omgivningen vet hur det egentligen ligger till. 
 
Att veta att en annan person vill en så illa är svårt att ta in men det är väl inte meningen att man ska förstå heller antar jag. Man blir bara så ledsen att nåt man gjort inte varit värt ett jävla skit. 
 
Jag vill allt som oftast tro det bästa om folk men ibland får man nog ge upp hoppet, det är liksom inte lönt att lugga en flintskallig. Men som sagt KARMA is a bitchig
 
Herreminje människa du är inte 17 år längre, väx upp och ta lite ansvar för dina handlingar. GÖR OM OCH GÖR RÄTT för en gångs skull i ditt liv. 
 
Hörs Hej
 
 

RSS 2.0