Nattliga fundileringar...

Ibland så går det inte att somna, hur el vad man än försöker med och det är då fundileringarna kommer över en..

Vad fundilerar man på då? Ja det kan vara allt mellan himmel och jord det. Allt från varför allt hänt vår lilla familj till om jag ska vänta med att gå och kissa nu el sen.. Hjärnan gör allt för att inte slappna av en enda sekund.

Var ett tag sen jag skrev här, har inte varit motiverad, hade jag skrivit så hade det nog mest bara blivit en massa skit tror jag om jag känner mig själv rätt.

För några helger sen fick jag veta att nåt hänt som jag oroat mig för flera år, kändes som att man misslyckats igen. Jag vet att jag inte kunnat göra nät för att förhindra det men kändes ändå, blev både arg, besviken och frustrerad måste jag säga. 

Sen har det ju visat sig på senare tid hur lågt i kurs man står i vissas ögon så det tackar vi för på det allra ödmjukaste sätt vi kan. TACK för att ni än en gång visar att jag är totalt värdelös som människa överhuvudtaget. Men vet ni vad?? Det är inte jag som är värdelös, det är ni!! Alla ni som tycks vara så jävla bra människor! Rannsaka er själva och se vad ni gjort, el inte gjort senaste 8 åren så ska ni nog få se på fan!! Inte ett jävla skit har ni gjort, kom ihåg det!!

Börjar i alla fall närma mig Lasdagar för förtur till vikariat vilket känns UNDERBART!!! Då kanske man blir värd nåt igen el nä det är nog till att hoppas på för mycket, vad begär jag egentligen?? Man kan ju inte begära det omöjliga har ag hört, men samtidigt lever jag på hoppet som den obotliga optimist jag är.

Kommer bli en slitsam månad framöver men det är ju inget jag inte gått igenom förut kan jag ju säga men det löser sig nog på nått sätt kan jag tänka mig, brukar göra det.

Är helt slut efter att ha jobbat sen förra fredagen men vad gör man inte?? Men det tar på med 8 och 9 dagars veckor kan jag ju säga. Och man blir förrvirrad av att springa mellan 3 avd oxå haha man måste kolla en extra gång innan man svarar om det ringer. Underbart ställe att vara på ska ni veta, underbara kollegor som ofta säger positiva saker och uppskattar att man är där. Det är skönt att få höra det måste jag säga.

Nu ska jag försöka sova en stund.

Hörs Hej

ja jag vete fan vad som är rätt el fel?

Hur gör man som förälder om ens barn gjort nåt olagligt? Försöker man förtränga det? Låtsas man som att det inte hänt? Skyddar man barnet från att stå för vad dom gjort? Ringer man polisen och "anmäler" barnet? Ja hur gör man för att vara en bra förälder när det gäller sånt där?

Jag har i alla fall anmält min egen son en gång. Hjälpte det? Vete fan, han har då inte varit inblandad i liknande händelser vad jag vet. Har han gjort annan skit? Ja det kan ni ge er tusan på att han har. Ångrar jag att jag anmälde? Nej inte för en enda sekund gör jag det.

Jag älskar mina barn till universums slut och tillbaka, trots att vissa hävdar motsatsen, men det är deras huvudvärk. Jag gjorde vad jag tyckte var rätt där och då, till och med polisen vart fundersam då jag ringde haha 

Ja vad är rätt att göra som förälder? Jag skulle vilja veta hur många, med handen på hjärtat, kan helt ärligt säga att dom inte skrikigt/höjt rösten el haft ett sk psykbryt på sitt/sina barn? Tror inte det är många om jag ska vara ärlig

Jag vet att jag inte är perfekt men det är fan i mig ingen av moralpredikarna heller och vissa av dom har inte ens egna barn men tycks ha rätt till åsikter ändå. 

Har gjort vad jag kunnat efter dom förutsättningar och möjligheter jag haft, till största delen med obefintligt stöd och hjälp när jag behövt det som mest av dom som ska betyda mest för dom berörda.

Med det sagt tänker jag säga att jag är urbota jävla helvetiskt less på allt satans jävla skitsnack och nervärdering från nära och kära.

JA jag har skulder där man helst inte ska ha dom, är jag sämre människa för det?
JA jag har ett troll som sedan 17 april 201 är nykter och ren, ska han, jag el hans systrar behöva se på när folk i hans närhet behandlar han som skit pga det han gjort istället för att stötta el vara glad för att han kämpar?
JA jag har troll som kämpat med depression, självskadebeteénde och bulimi, var fanns ni då? Går bra att finnas nu när det går bra, idiotiskt
JA jag är den jag är och jag tänker fan i mig inte ändra på mig för att ni ska bry er, nä fy fan, lev erat liv så lever jag mitt.. Blir bäst så


Matsedel V 28 hos Anderssons

Måndag 6/7          Rotmos och fläsk
Tisdag 7/7             Makaroner och korv
Onsdag 8/7           Ris och kycklingwok
Torsdag 9/7          Potatis och köttbullar
Fredag 10/7          SURSTRÖMMING
Lördag 11/7         Gratäng och kött
Söndag 12/7         Rester

Ja det här förslaget får duga kommande vecka. Kan ju ändras om man åker ut på jobb men i det stora hela så får det bli så här

RSS 2.0