Hemfärd idag då..

Ja, då äter vi lite frulle innan det är dags att bege sig mot centralen för lagring av väskor medan lilltrollet ska shoppa det sista innan vi ska åka hem. 

Vi har haft en underbar vistelse här i Stockholm och vi längtar redan till nästa gång vi ska åka ner.

Underbart att få träffa bästa Stefan och Åsa igen efter ett helt år, och kramarna var efterlängtade ska jag säga och välbehövliga oxå. Tack för att ni finns i våra liv, hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för oss, även om det tar ett år mellan dejterna. Ni är två helt underbara människor och vi älskar er till månen och tillbaka. Massa pussar och kramar till er och TACK för allt.

Sen Kennedy, vår vän, ofantligt mycket tack för det du gjort för oss, nu ska vi skänka dom pengarna till Hammarby Fotboll mot cancer samt projektet Bajen stödjer, Assyrier Utan Gränser, det gör vi i ditt namn som tack för allt. Jag hoppas du förstår hur grym du är på alla sätt och vis, du kommer alltid ha en egen liten vrå i våra hjärtan, massa kramar till dig också.

Konsert i lördags, match igår, jag fick äntligen min Bajenjacka, så grymt snygg.

Kommer lägga in lite bilder då vi kommer hem, men i det här ska jag visa underbara vännerna Stefan och Åsa ❤

Ny vecka, nya omöjligheter...

Ja, då var det en ny vecka som startas med en ledig dag. Får se vad man hittar på idag, fortfarande lite seg efter jobbhelgen men det går väl över hoppas jag.

Har haft lite funderingar under dom stunder jag varit vaken inatt och det är hur i fan vissa kan somna gott om kvällarna...

Hur fan kan man behandla nån som hjälpt en på det sätt du gör? Hur fan kan du vara så förbannat nonschalant att du skiter i att göra rätt för dig så jag hamnar i onåd, får det kämpigt? Hur i hela helvetet kan du i din vildaste fantasi tro att jag är så dum att jag inte fattar? 

Men framför allt: Hur i hela hela helvet kan du med gott samvete somna på kvällen när du vet att jag behöver det du ska betala tillbaka?? Hur i hela helvetet kan du ens möta omvärlden som du beter dig?

Enligt mig så borde du ta mig fan skämmas resten av ditt liv över vad du ställt till med. Du vill få det till att det är andras fel allting, men kom ihåg att det finns nåt som heter KARMA!! Kom ihåg att inte sätta dig själv på en pidestal för fallet kan bli förjävla hårt när sanningen uppdagas. 

Att veta att du sitter och skrattar åt mig pga att du tänker skita i allt gör allt värre, för mig.. 

Jag har alltid och kommer fortsätta med att ge folk en andra, ev en tredje chans, jag känner folktsom varit djupt ner i skiten, varit yrkeskriminella men dom har tagit sig därifrån. Dom har inte skyllt på konspiration av polis och dylikt. Dom har inte skyllt på omvärlden att allt har hänt.

Nä för en gångs skull tycker jag att du ska bete dig som en man och ge mig mina pengar då du vet att jag behöver dom. Kan du för en gångs skull ge fan i att ljuga, allt kommer i fatt dig till slut. Innan det gör det så tycker jag att du ska göra rätt för dig, om inte annat för dina barns skull.

Nu ska jag dricka mer kaffe

Vad är en förebild??

Ja, vad är en förebild?

Enligt mig är en bra förebild den som ser, uppmärksammar, stöttar, uppmuntrar den lilla människan, den som har det svårt, jobbigt, är sjuk el nåt liknande.

En bra förebild kan vara den som det gått bra för men ändå står med båda fötterna på jorden, den som inte tycks vara förmer än andra. 

En bra förebild kan vara en mamma el pappa som inte alltid behöver ha det förspänt men som alltid stöttar och som visar att trots allt så kan det bli bra, en som aldrig någonsin ger upp oavsett vad.

En bra förebild är någon som visar empati, sympati och medkänsla gentemot sina medmänniskor, en som inte ser ner på mindre lyckligt lottade människor. 

Jag tror inte jag kan anses vara nån bra förebild men hoppas kan man ju alltid, beror väl på hur man ser det som och vem man frågar kan jag tänka mig.

Jag tycker att det borde finnas nåt sorts pris för årets förebild om det inte finns redan. Och då tycker jag att Kennedy borde vara en given vinnare av det.

Så grym förebild så det finns inga ord för det. Och jag tror han begåvats med ett av dom största och varmaste hjärtan sen urminnes tider. Går inte att beskriva hur tacksam mitt mammahjärta är över allt, kommer vara evigt tacksam för all pepp, stöttning och uppmuntran vi fått av han. Jag önskar att jag kunde förklara på ett bättre sätt men kan bara säga: KENNEDY, du är grym och vi älskar dig!!

Så här ser en grym förebild ut, lägg det på minnet.


RSS 2.0