Ingen matsedel denna vecka

Pga att jag jobbar kväll på onsdag, torsdag och lördag, samt delad tur på fredag så ids jag inte knåpa ihop nån matsedel denna vecka. Men idag åt lilltrollet köttbullar och makaroner, jag åt inget. I morgon ska vi äta fläsk och på söndag får vi se


Tråktisdag..

Ja då är det tisdag då, ett jävla pissväder ute i dag igen, man vill bara ligga kvar under täcket och inte göra ett skit. Men det går inte, idag ska det sorteras grejer och lite sånt, blir nog bra det.

Satt igår och fu derade på en sak: Tänk vad mycket som många inte vet om en ändå, ganska konstigt ändå kan jag tycka. Hur kan det bli så? Ja, vad vet man? Underligt enligt mig i alla fall.

Det finns saker även jag inte berättat, beroende på att jag inte orkade då för 5-6 år sen, och så enkelt var det då.

Nog om det där... Idag ska jag fortsätta min rensning och avveckling av en massa grejer som aldrig används och då. Blir nog bra det då det är klart. Om inte annat så åka det bli förjävla skönt måste jag säga

Ska börja dagen med en mugg kaffe och glutta lite på Nyhetsmorgon. Man blir fan mörkrädd av hur världen ser ut.

Hur i helvetet tänker föräldrar som vräker ur sig otidigheter om andra framför sina barn tex hur andra ser ut, vad andra har för grejer, med mera. Hur fan tänker ni? Begriper inte vem fan som har gett er rätten till att vräka ur er en massa jävla dynga. Och det värsta är att ni tycker att ni gör rätt. FYYY FAAAAN för er!!!

Att se ner på andra människor och kommentera ta mig fan allt dom gör är såå bedrövligt så jag blir äcklad, oavsett vem det gäller, och då menar jag oavsett det är en överviktig, fyrkantig, rutig, halt, lytt, nån med gomspalt, afrikan, kines, grön, blå, nån med psykisk ohälsa, nån med skulder hos KFM, nån med risig jävla bil, nån som bor i ett ruckel.. Det spelar FAAAN ingen roll, ni har ingen jävla rätt att kränka, mobba el kommentera. FATTAR NI?? NI HAR INGEN JÄVLA RÄTT!!!

Usch för sådana människor, ni kanske borde rannsaka era inre istället för att ta ut det på andra..

Nu lite mer kaffe

Hörs Hej


Meny V 43 på Anderssons Bistro

Måndag 24/10.          Ris och korv
Tisdag 25/10.            Pasta och köttfärssås
Onsdag 26/10.           Potatis och fisk
Torsdag 27/10.          Blodbröd och fläsk
Fredag 28/10.             Lilltrollets val
Lördag 29/10.             Tacopaj
Söndag 30/10.             Lilltrollets val
 
Typ nånting sånt får det bli
 
 

Middagsmeny V 42 hos Anderssons familj

Måndag 17/10.       Tortellinigratäng
Tisdag 18/10.          Fisk
Onsdag 19/10.         Kyckling
Torsdag 20/10.        Korv
Fredag 21/10.           Köttfärs
Lördag 22/10.          Hemgjord pizza
Söndag 23/10.         Anderssons Buffé
 
Nånting sånt får det bli, kan ju ändras under veckans gång
 
 

Åååhhh

Alltså, det är fasiken inte kul att känna sig som världens sämsta mamma.

Skulle haft lärakänna samtal med lilltrollets lärare på Bjästa idag mellan 15.15-15.45, det sket sig bigtime då jag blev utringd på jobb ikväll kl 16-21, blir ju lite tajt om tid att hinna in till stan och vara ombytt på en kvart.

På lördag är det dags för första seriematchen denna säsong, i Östersund kl 13, den kan jag inte heller vara på då jag börjar jobba kl 16.15. Fyy vad usel jag känner mig som missar så många matcher pga jobb.

Ja jag vet att jag kan tacka nej till nåt pass, men då det oftast är korta pass så behöver jag alla jag kan få. Ibland får jag ångest då jag tackat ja, för jag vet att även om lilltrollet förstår att jag behöver jobba blir hon besviken då ingen kan/vill följa med och kolla.

Jag vet inte hur det är för andra men denna ångest över att inte räcka till och vara med på sånt där tar på själ och hjärta, och jag vill ju såååå gärna åka med och kolla på alla matcher. Älskar att se mitt duktiga innebandytroll spela.

Ja, jag kan inte göra så mycket åt det just nu, jag kan ju inte klona mig, oavsett hur mycket jag vill det.

Nu ska jag förbereda god middag åt lilltrollet, var ju meningen vi skulle äta tillsammans men men..

Hörs Hej

 

Middagar V 41 hos The Andersson Family

Måndsg 10/10.          Lilltrollets val
Tisdag 11/10.             Fisk
Onsdag 12/10.            Kyckling
Torsdag 13/10.           Fläsk
Fredag 14/10.             Köttfärs
Lördag 15/10.            Lilltrollets val
Söndag 16/10,           Korv
 
Typ nåt sånt får det bli, lilltrollet väljer dom dagar jag jobbar kväll. Kan ju bli ändrat om jag blir utringd på mer kvällsjobb men i det stora hela får det bli såhär
 
 

....sista vardagen denna vecka då...

...ja då är det fredag igen då, datan i gatan vad tiden går snabbt, hinner knappt med ibland.

Har funderat läääänge på en sak, varit tyst alldeles för länge enbart för lilltrollets skull, men snart svämmar bägaren över. Vet bara inte hur jag ska lägga fram det på ett bra sätt så hon slipper få en massa skit liksom. Kommer tid kommer råd..

Har i övrigt haft en riktig jävlig vecka på många sätt, det finns saker jag inte berättar även om jag är en sån som är öppen om det mesta. I sinom tid så kanske jag berättar, den som lever får se.

Internationella världsleendedagen är det idag, så idag får vi le extra mycket mot våra medmänniskor. Jag har för vana att alltid le mot dom jag möter, på gatan, i trapphuset, i affären el vart det än må vara. Ett leende kan göra stor skillnad för en annan människa. Man vet inte vad den människan varit ned om el hur den mår. Ett leende kan göra att den känner sig uppskattad, uppmärksammad, uppmuntrad, ja mycket som ett leende kan göra. SMILE ALL DAY LONG!!!

Nä nu ska det intas en påtår, lilltrollet ska skickas iväg, och sen blir det jobb ikväll


...tomt..

Ja, så känns det just nu.. Tom inifrån och ut, tankar och funderingar har snurrat i flera dagar och helt ärligt sugit ur all kraft jag hade kvar, el den lilla kraft kanske jag ska säga.

Att veta att det finns folk som med berått mod sårar/skadar andra och vissa stillasittande tiger och ser på, det gör förjävla ont ska ni veta och jag hoppas ni slipper uppleva det. 😭😭

Får se hur det blir i framtiden, blir väl förflyttning på mer än ett plan skulle jag tro, men det är som det är med det, vissa saker ska jag inte behöva acceptera även om jag är den jag är. Så enkelt är det..

Det finns ingenting som ursäktar häxjakten ni håller på med.

Hörs Hej

 

Meny V 40

Måndag 3/10.          Köttfärssås
Tisdag 4/10.            Fiskgratäng
Onsdag 5/10.           Biff Stroganoff
Torsdag 6/10.         Lilltrollets val
Fredag 7/10.            Lilltrollets val
Lördag 8/10.            Kött
Söndag 9/10.           Kyckling
 
Typ lite så får det bli
 
 

RSS 2.0