Middagar V 5 at The Andersson Place

Mån 1/2         Sannas val pga kvällsjobb
Tis 2/2            Sannas val pga kvällsjobb
Ons 3/2          Korv och mos
Tors 4/2         Pytt i panna
Fre 5/2           Rullader och pressad potatis
Lör 6/2            Kyckling och rotsaksgratäng
Sön 7/2           Hamburgare med bröd

Lite så får det ev bli


Pannkaksdagen här då..

Ja, då är det torsdag igen då, med allt vad det innebär  vilket inte är så mycket just idag men ändå..

Vaknade efter drygt två timmars sömn strax efter hakv 3 inatt,  kallsvettig och hyperventilerade bigtime, så jävla drygt. Lyckades inte somna om så nu är man rätt trött i ögat, men med lite kaffe så löser det sig säkert på en strax.

I övrigt är läget detsamma, jag drömmer om att få en egen rad att gå på men till dess så tragglsr jag på med fom dagar jag får och komner över. Min tur kommer, tar lite tid, men den kommer, det är jag helt säker på.

Måste ju bara få säga att jag har förjävla underbara kollegor på jobbet, ni gör mig glada varje dag. Det är ett privilegium att få äran att jobba med er. Så tack från botten av mitt hjärta för att ni finns och förgyller mitt liv. Vad skulle jag gjort utan er??

Känns bra att man redan fått veta att man har jobb hela sommaren, får se om det bara blir på en avd el om det blir på alla tre, huvudsaken det blir jobb 😀😀

Blir det inte jobb i helgen ska jag testa att göra wienersemlor, kan bli intressant det, har aldrig gjort nåt med äkta wienerbrödsfeg förut så man får hoppas att dom som ska äta har lite överseende ifall det inte blir riktigt hundra. Haha

Så var det med det, nu ska jag hälla i mig kaffe


Middagar V 4 hos Anderssons

Måndag 25/1        Kassler och ris
Tisdag 26/1           Fisk och potatis
Onsdag 27/1          Kyckling
Torsdag 28/1        Fläskpannkaka
Fredag 29/1          Köttfärssås och pasta
Lördag 30/1          Kött och gratäng
Söndag 31/1          Korv Stroganoff och ris

Så får det bli på ett ungefär


No comments


Liten lördag igen då..

Tyck det nyss var onsdag jag, inte klokt vad tiden går snabbt.

Det går upp och ner just nu, med det mesta kan man säga. Mellantrollet är på väg att flytta till eget, vilket är till det pisitiva, för oss båda. Blir nog hur bra som helst det och placet är hur mysigt som helst 😀😀

Känslorna inom själ, kropp och hjärta går upp och ner som värsta berg och dalbanan, inte klokt ju. Är som värsta jävla fjortisen jag, så töntigt så det går inte att beskriva, men så är det. Jag är inte nodigare än så, även om min hjärna och mitt hjärta bara vill tala om för personen det gäller hur det ligger till. Det är väl rädslan för att bli utskrattad det sitter i tror jag, rädslan att bli förnedrad liksom, kan ju bli tvärtom oxå men den negativa rädslan tar över. Jävla skit att man ska vara så förbannat mesig...

Jag kan ju säga som så att den där personen är nån jag tänker på mest hela dagen, blir glad när jag hör el ser namnet, och än mer glad när man möter den, viket inte är så ofta men det händer och då blir hela jag glad.

Nää, det är som det är, och lär så förbli, även om jag önskar det vore tvärtom. Min önskan är att personen förstod utan att jag säger nåt haha ich vore ju i så fall bra omdet var ömsesidigt vilket det till 98% med all säkerhet inte är men ändå..

Ja ja, det är som det är och nu ska jag baka till ett 60års kalas som är på fredag.

Men till dig, du speciella, vill att du ska veta detta: du gör mig glad, varm i själ och hjärta.


Liten lördag idag då

Ja, idag är det onsdag, hela dagen sägs det, i och för sig inte så mycket kvar av den men ändå.

Dagen började med att min underbara vän Camilla kom hit och åt frukost med mig ich mellantrollet. Vi pratade ikapp oss om vad som hänt sen vi träffades sist. Efter lunch följde jag med mellantrollet till tandis, sen åkte vi till ÖoB samt Coop Forum. När vi kom hem fixade hon middag, gratäng och karrékotletter, smakade utmärkt gott.

Nu sitter vi och väntar på bättre tider, hon ska till Skallviken senare och jag ska fortsätta sortera lite kläder. Ska bli skönt att rensa bort en massa man liks aldrig använder. 

Imorgon ska jag sova länge, åtminstone tills jag vaknar, jobb imotrgon kväll 14-21.15 på Plan 4, blir skojigt det. Ska försöka få arslet ur vagnen och plocka bort julen oxå, lite värre med det, men till slut så.

I övrigt så händer inte så mycket, vilket är hekt okej för min del, på vissa områden i alla fall. På andra onråden hade man väl önskat att det skulle gå snidigare, men det är som det är med det, man kan ju inte begära att andra ska vara tankeläsare även om man tycker dom borde förstå.

Från och med nu ska jag göra vad som känns bäst för nig, oavsett vad det blir. Måste ta mig en riktig fundilerare och se vad jag kommer fram till. Kan ta en ände med förskräckelse det, beroende på om jag ska följa mitt hjärta el min hjärna, för dom vill inte riktigt samma. Ja ja, det blir som det blir.

Nu blir säkert många jättenyfikna och undrar vad jag menar. Det jag menar är att jag har två troll som är vuxna, och ett tonårstroll, så jag tänkte få ta mig friheten att bli lite ego, och ägna lite mer tid åt mig själv. Mina troll är min stora kärlek, dom är mitt liv, men snart är dom alla utflugna och har startat egna liv, och då vill dom nog inte ha nån efterhängsen gammal tant som våldgästar dom i tid och otid. 

Så jag gör väl som alla andra ensamma i min ålser, börjar hänga på krogen och ha onenight stands haha. Nää fy fasiken, har jag klarat mig utan krogen sen april 2001 så inte tusan börjar jag med nåt sånt nu. Det finns kanske, eventuellt nån jag skulle kunna tänka mig att börja umgås lite med, nen chansen för att det ska sje är nog liten, men som man brukar säga: YOU NEVER KNOW!! Och innan spekulationerna drar igång, det är inte nåt av mina ex som vissa lär tro.


Mitt älskade lilltroll

Jag önskar jag kunde ta över den oro och rädsla du har i ditt hjärta just nu. Jag önskar att jag kunde befria dig från all skit som händer och som har hänt. Jag önskar att folk försrod hur du känner just nu 

Jag kan bara finnas här och stötta dig tills det definitiva beskedet kommer, tills dess hoppas jag att folk kan sätta sig in i din situation, bara för en liten stund, försöka förstå hur du känner. 

Du är en av dom starkaste personer jag känner, du är intelligent, du är vacker som få, du har ett av dom vackraste och största hjärtan världen kommer beskåda. Du är mån om andra, du har empati och sympati som är få förunnat att ha. 

Glöm aldrig att oavsett vad framtiden visar så finns jag här, jag älskar dig till universums slut och tillbaka


Det finns saker..

Det finns saker som vissa inte vet, och det av olika orsaker. Vissa vill man inte oroa i onödan och vissa är det inte lönt man säger nåt åt för dom lyssnsr inte..

Det finns så mycket man skulle vilja säga men bäst att hålla det inom sig. Det finns saker som ingen vet...


Fredag 8 januari

Ja då var jullovet över, lilltrollet ivägskickat till skolan, och jag kurerar mig med kaffe och vicks halstabletter. 

När man sitter ensam så kommer det ibland lite fundileringar, tankar på livet i allmänhet, känslor som kommer fram, på både gott och ont.

Det finns saker, känslor och tankar som inte nån vet om, lika bra det, oftast talar man ju för döva öron.

Som jag sagt tidigare finns det en som har en speciell plats i mitt hjärta, en person som gör mig glad bara jag tänker på den. En person som jag vet vill mitt bästa. Av rädsla att förlora det så får det fortsätta vara som det är. Jag är för feg för att våga chansa när jag inte vet. Önskar jag kunde leva efter detta.

Just så


1 januari 2016

Jadå har 2015 övergått till att bli 2016, inte klokt vad fort tiden går nu när man börjar bli gamnal.

Idag är det då 24 år sedan stortrollet kom till världen, en stormig nyårsdagsmorgon. Och dessa 24 år har även dom varit stormiga, våde fysiskt och psykiskt.

Min älskade son, mannen i mitt liv, min hjälte, du har tagit mig på en berg och dalbana utan dess like under dessa 24 år. Trots att jag är både höjd och åkrädd skulle jag inte vilja byta bort en minut av färden 

För det är min tro att du, när du landat i allt som hänt och allt du gått igenom, komner ha så stor nytta av dom erfarenheter du fått.

Du är min hjälte som trots fördomar från nära och kära orkar stå upp för dig själv, inte hymlar med vad du hållit på med. Jag är så STOLT över dig som varje dag kämpar för att inte börja med skiten igen. Jag är stolt att du bryr dig om alla dina systrar oavsett vad, det är inte alla som gör det, och det gör mig stolt, för att då  vet jag att jag lyckats få en son med hjärta.

Grattis på födelsedagen min älskade son, du kommer alltid vara mannen nummer 1 i mitt liv, älskar dig till universums slut och tillbaka 💚



RSS 2.0