Middagar V17 hos Anderssons

Måndag 22/4         Köttfärssås
Tisdag 23/4            Fisk
Onsdag 24/4          Våfflor
Torsdag 25/4          Jobbkväll
Fredag 26/4            Hamburgare
Lördag 27/4            Jobbkväll
Söndag 28/4            Fläskfilé

Ungefär så får det bli, ändringar kan ske beroende på humör 😂😂



Plan 6 ❤

För lite mer än 2 år sedan blev jag erbjuden ett långvik, ett vik på en avdelning jag avskydde mer än allt annat just då. Ångesten som kom över mig när chefen sa att det var på Plan 6 går inte att beskriva med ord. Kan helt ärligt säga att jag gick hem och lipade..

Men då tänkte jag som så här: nä fan, nu får du rycka upp dig och visa vad du går för. Kapa deras förutfattade meningar vid fotknölarna, stå emot all skit och träng igenom muren som dom har.

Det var inte lätt i början ska ni veta, jag lipade nästan varje dag när jag skulle på jobbet och likadant när jag åkte hem. Tog som fan på krafterna, både fysiskt och psykiskt. Jag fick kämpa i motvind för det jag trodde på, idag är jag glad att när det gäller vissa saker ger jag mig inte, viker mig inte en tum på det.

Idag är jag tacksam över att jag har dom finaste kollegorna man kan ha ❤ vi har alla kämpat för att få den sammanhållning vi har. Vi lyssnar på varandra, ger varandra kritik, både positiv och negativ. Vi diskuterar och försöker lösa problem tillsammans, ibland blir diskussionerna intensiva men i slutändan blir det bra.

Så när jag ser tillbaka på dessa två år är jag glad att jag inte lyssnade på mitt hjärta den gången, jag är glad att jag fick chansen att visa att jag inte var så hemsk som dom trodde och att jag fick chansen att se att dom inte var så otrevliga egentligen.

Så STORT TACK till alla på Plan 6 för att ni är ni och för att ni stått ut med mig, helst det senaste halvåret. Ni är bäst och jag hoppas vi får flera fina år tillsammans ❤❤




Suicide Zero

Jag har fått en del frågor angående min födelsedagsinsamling på Facebook, jag har valt organisationen Suicide Zero.

Varför har jag gjort det undrar många. Jo, av den enkla anledningen att jag haft ett troll SD om för 8-9 år sen inte ville leva. Som mamma är det fruktansvärt att se sitt älskade troll må så oerhört dåligt att det vill ta sitt liv. Det är så fruktansvärt jobbigt för mammahjärtat.

Att inte kunna göra nåt som mamma är hemskt, det är som ett stort misslyckande, och man är otroligt maktlös. 

Det värsta är att INGEN förstår hur man känner sig, INGEN förstår känslan av att vara den mest misslyckade och sämsta mamman som beträtt jordens yta, INGEN förstår den ångest och oro man har när man är mitt uppe i det. Och INGEN vill förstå

Mitt troll finns fortfarande kvar, vilket jag naturligtvis är oerhört glad över. Jag önskar bara att vi båda hade fått det stöd som vi så desperat behövde just då. 

Så därför vill jag  stödja denna organisation, den ligger mig varmt om hjärtat. Den kanske kan hjälpa någon att slippa känna sig så ensam och hjälplös som jag gjorde

💚





Middagar hos oss V16

Måndag 15/4        Jobbkväll
Tisdag 16/4           Baconsås
Onsdag 17/4          Jobbkväll
Torsdag 18/4         Köttfärssås
Fredag 19/4            Kyckling
Lördag 20/4            Lövbiffsrullader
Söndag 21/4          Korv

Dålig fantasi men så får det bli



Presenter??

Om 5 dagar fyller jag år, och man brukar ju önska sig än det ena och än det andra, så även jag för paket är ju alltid roligt att få helst om det innehåller lakrits 😂😂

Men i år önskar jag mig inga grejer what så ever. Jag önskar mig att ni stödjer min insamling till Suicide Zero, en organisation som ligger mig varmt om hjärtat, ni som vet, ni vet varför. 

Men min huvudsakliga önskan är att en del människor i alla fall försöker förstå hur det är, både för dom som lever med psykisk ohälsa av nåt slag, samt även en förståelse för dom allra närmaste anhöriga.

Tack för ordet ❤



Middagar at the Andersson Place

Måndag 8/4       Hamburgertallrik
Tisdag 9/4          Korv Stroganoff
Onsdag 10/4      Utbildning
Torsdag 11/4     Baconsås
Fredag 12/4        Fläskfilé
Lördag 13/4        Nuggets
Söndag 14/4       Fisk

Ungefär så får det bli



RSS 2.0