Matsedel påsklovsveckan V 14 hos Anderssons i DOMSJÖ

Måndag 1/4                Potatis, ugnsstekt fisk, sallad
Tisdag 2/4                  Ris, chili con carne, sallad
Onsdag 3/4                Potatis, pölsa, sallad
Torsdag 4/4                Makaroner, stekt korv
Fredag 5/4                 Hemgjord pizza
Lördag 6/4                 Gratäng, kyckling, sallad
Söndag 7/4                Rester från veckan
 
Japp, så får det bli på ett ungefär sådär, kan ju som alltid bli en hel del ändringar eller omkastningar, men det är som det är, är ju bara ett förslag liksom.. Så att så är det..
 

Söndag eftermiddag och snart så......

Snart så kommer lilltrollet hem, som jag har längtat, det har säkert mellantrollet gjort också, ska bli sååååå mysigt att ha en hel vecka med henne igen, och till råga på allt så är det påsklov, kan inte bli bättre... eller jo det kan det ju, men det är som det är med vissa saker, man kan inte påverka dom så mycket, man får liksom bara gilla läget eller hur man ska uttrycka det..
 
Får se vad som händer och fötter under resten av detta dygn, ska väl försöka mig på att traska ner på Hemköp och handla lite senare, sen kanske jag håller mig vaken länge nog så jag kanske hinner se slutet på Johan Falk, men risken är att det blir en tidig kväll, känns som så i alla fall..Men den som lever får se..
 
Nu ska jag sätta mig och invänta lilltrollets hemkomst då
 
 

Lugn och behaglig påskdagsmorgon....

Ja, jag vaknade vid 9.40 ungefär, efter att ha somnat sent pga att en fd arbetskamrat som är alkoholist ringde och ringde och ringde, ville först inte stänga av ljudet för att mellantrollet var ute på äventyr, men till sist så hedde jag av allt ljud.. Faan så less man blir, tänk om dom kunde ge fan i telefon när dom är full, fast det är klart då skulle dom ju aldrig kunna ringa nånstans.. För helvete människa, sluta sup och ta hand om dina ungar nån gång i stället, du har fan tre stycket, det gör mig så inåt helvete förbannad så jag spricker snart..
 
Åååhhh jag är så arg så jag kokar nu hahaaha skulle inte skrivit det där, men det gör mig faktiskt riktigt arg, hur man som snart 47 årig kvinna(vrak) inte kan tänka till och för en gångs skull ta hand om sina barn som är mellan typ 10-23 år ungefär.. helt förbannat sjukt att man kan göra så, ofattbart.. Att man i nästan hela sitt vuxna liv satt sprit och andra droger och bland annat ett yrke vi vanliga kvinnor inte skulle välja, men men det är ju jag det i och för sig.. Skulle aldrig sätta mina barn åt sidan för sånt där.. NOG OM DETTA!!!!
 
Vaknade i alla fall vid 20 i 10, och tänkte att vad fan, hur länge har jag sovit egentligen, glömde ju ställa fram klockan innan jag la mig, så då måste den ju vara 20 i 11 tänkte jag, men så kom jag på att min mobil ställer ju fram sig själv :-) Skönt det då.. Klev upp i lugn och ro, kokade kaffe, gjorde en rostbiffsmacka med råkostsallad och en macka med messmör, gott som fan var det ska jag säga.. Tappade smörasken i golvet så den sprack, men vad gör det en solig morgon som denna och när man får se MoDos J20 lag spela semifinal mot Frölunda på TV4 Sport?? Inte så värst mycket gör det..
 
Ska väl kolla klart på den här matchen, sen ska jag nog traska ner på Hemköp, måste ha lite mjölk, kaffe och nån frukt inför kommande vecka då lilltrollet är här, blir nog bra det också.. Ska försöka knåpa ihop en matsedel också, bara för att jag kan liksom, men den kommer sen nån gång under dagen den...
 
Hörs Hej

Påskaftonskvällen 2013

Jaha ja då var det påskaftonskväll då, i år igen, tro vad man ska hitta på ikväll då?? Ska väl kanske börja med att ta mig en snabbdusch, sen kanske man ska äta nåt smarrigt som kanske kan letas fram ur frysen eller nåt skåp eller så.. Och till det så får man dricka påskmust, även om jag har Gin och en flaska Turkisk peppar här hemma.. Ska väl börja med det jag tänkt i alla fall så det är gjort :-p
 
Sen så ska jag faktiskt tända lite ljus hade jag tänkt, det är ju rätt mysigt det faktiskt om jag får säga vad jag tycker och det får jag ju för det här är ju min blogg och ingen annans..
 
Hörs hej

Påskafton i Domsjö....

Ja, tänk vad tiden flyger iväg, redan Påskafton och jag är stationerad i Domsjö, vem hade trott detta för 3 månader sen, inte jag i alla fall.. Trodde jag skulle sitta i Bjästa tills jag ruttnade, vilket nog inte var så långt bort om jag säg som så..Fast nog är det konstigt att fast jag bott på ställen jag inte hört hemma på så är det underligt att jag ALLTID lyckats få otroligt bra grannar..
 
Hade en mysig ensam mamma kväll i går, satt och kollade på Lets Dance, sen skulle jag kolla på Gladiator på 3an, men måste slumrat till när Lets Dance var slut och jag bytt kanal, för när jag öppnade ögonen så hade typ halva filmen gått.. ja ja, det är ju inte hela världen men tråkigt att missa en film som jag ÄLSKAR..
 
Har druckit kaffe och ätit mackor till frukost, ska väl ta en kopp till nu snart, sen ladda perculatorn igen, för strax efter kl 11 så kommer pappa och stannar över dagen, han har inte hunnit vara hit än så det är ju på tiden, så då ska det gräddas våfflor minsann.. Här är vi lite tvärsöver, eller jag är kanske jag ska säga, jag gjorde inte en endaste våffla på våffeldagen, jag gör dom idag istället, för pappa gillar våfflor.. hade tänkt spara det tills lilltrollet kommer hem men vi får ta det en annan gång med henne, många dagar kvar detta året liksom..
 
Sen vet jag inte vad som händer och fötter idag, ska väl äta nån sorts middag, funderar på om jag ska ta och göra mig lite fisk och potatis kanske, som jag var sugen på igår, men jag vet inte, eller så äter jag bara rester som finns i kylskåpet och sparar det goda tills trolltjejerna är hemma också, hmmm tål att tänkas på kanske...  måste kanske börja klura på en matsedel som ska funka under veckan då lilltrolelt är här också, det är ju lov så då har vi ju tid på oss att göra långkok och grunks, tror lilltrollet ska få prova på att göra köttbullar eller pannbiff kanske, hmmm, blir bra det.. eller kanske lite rullader, ja ja, får se vad hon vill hitta på för nåt smarrigt..
 
Nej nu ska jag fylla på kaffemuggen och sätta mig på ballisen en stund, bara för att jag kan liksom..
 
 

LÅÅÅÅÅÅÅÅNGFREDAG idag då...

Då blir det enlåååång dag innan det är dags att försöka sova igen då, hahaha... skojar bara..
 
Sitter och väntar på att dagens första tvätt ska bli klar, att kaffet ska puttra klart så jag får lite av denna ljuvliga dryck.. När det är det dags att dricka det så ska jag även göra mig en gomacka med rostbiff, ost och lite råkostsallad, tror nästan jag tar mig en äggmacka också, bara för att jag kan liksom.. Får se hur det blir.. Till lunch så blir det i alla fall rester från gårdagens middag, om det blir nån lunch, till middag så blir det kycklingfile är det tänkt, får se vad vi hittar på till den..
 
Annars idag så händer inte så mycket annat än att jag tänkt göra mig en köttgryta som jag ska frysa in, och kanske nån chili con carne eller köttfärssås man kan frysa in, det är som lite enklare om man lagar upp mat och gör så, blir liksom inte så mycket skräpmat och grejer då.. Får se om jag slänger ihop en kaka eller så också, lite sugen på småkakor om man säger så, alltså typ drömmar, mördegskakor och sånt.. lite less på Snoddas och grejer nu jag, men vad fan i brist på annat så går det ju ner i alla fall.. hahaha
 
Ja så får det bli, der ut att bli en fin dag i vilket fall som helst, så kanske blir att man sitter på balkongen ett tag också..man vet ju aldrig hur man gör liksom, men har ju sol där från morgon till kväll så det blir nog rätt varmt där idag skulle jag kunna tänka mig..
 
Nej, NU ska jag dricka kaffe så jag vaknar till...
 

Eftermiddag/afton kan man säga..

Solen lyser, himlen är blå... Ja jädrar vilken vacker skärtorsdag det är här i Domsjö.. Vaknade som sagt väldigt tidigt idag, satt och drack kaffe med mellantrollet innan vi for till stan, där provade hon ut ett par träningsskor, träningsBH och så nåt annat som jag har glömt.. Själv tog jag mod till mig och kostade på mig en tröja för 49 kr och en för 75 kr, från Gina Tricot, herreminje, det tog emot men dom var såååå snygga så jag kunde inte motstå frestelsen, fast det lär jag få ångra om nån vecka eller så kan jag tänka mig..
 
Vet inte riktigt vad jag ska äta ikväll, funderar på om jag ska tina mig en fisk eller två, kanske röding, fixa i ordning den och bre på lite philadelphia gräslök och koka potatis kanske, kan funka om man har tur :-) det funkar ju på lax i alla fall, så borde ju funka på det där med.. Ja ja det visar sig, eller så gör jag bara vanlig hederlig torsk i ugnen kanske, får se vad det blir.. Måste i alla fall röra ihop en råkostsallad så jag har lite smarrigt att äta framöver till maten.. funkar i alla lägen det..
 
Hur som helst så träffade vi pappa på stan, det var ett tag sen måste jag säga, så att det var ju supertrevligt, eventuellt så gör han oss sällskap från lördag till söndag och då är det beställt våfflor, så då ska mellantrollet nog fixa det, det blir ju supermysigt det, han har ju inte varit och hälsat på oss här i nya placet än så det är ju typ på tiden tycker jag..
 
Ja, vad ska man mer hitta på då i helgen, jo jag ska minsann få fingrarna ur arslet och få ordning här nu, hoppas bara att stortrollet kommer och hjälper mig bära ner sakerna snart så dom kommer bort härifrån.. då blir det bättre ska jag säga, och så ska vi väl bringa mer ordning inne hos lilltrollet så att hon kommer i ordning också, men det ska vi ta när hon kommer hit för sin mammavecka igen på söndag.. då får hon ha påsklov och sovmorgon hela veckan lång.. Det kommer bli supermysigt det...
 
Nej, kanske lite mer kaffe i väntan på stortrollet då...

Skärtorsdag idag då...

Ja, idag har då "riktiga" påskhelgen tagit sin början, skärtorsdag idag alltså, fast började väl redan i söndags för då var det väl palmsöndagen, eller är den vid jul kanske, ja ja, men igår var det askonsdag i alla fall, det är jag ganska så säker på. Men hur som haver så brukar jag börja räkna påskhelgen från idag så att så var det med det..
 
Idag ska det bli en sväng till stan med mellantrollet är det tänkt, sen så ska vi hem och stortrollet ska diska sina grejer i maskinen här, och så ska han få hjälpa till att bära ner en dörr som ska tas bort och lagras, samt tvbänken han ska ha som står här och står, sen så ska jag röja i lilltrollets rum så hon får bort några kartonger, och så ska jag se om min bror hämtar madrassen så får jag upp grejerna från golvet i mitt sovrum, det som ska in i garderoben som just nu är bakom madrassen..
 
Undra när det blir nån ordning på vattnet för folk runt om i kommunen då, om jag fattat rätt så är det ett stort antal som är helt utan vatten, så en annan har ju tur som "bara" behöver koka det än så länge.. och duscha får vi göra också, och vatten till kaffet har man, så jag har det nog ganska okej egentligen om man tänker efter..
 
Sitter och tittar på Nyhetsmorgon och dricker kaffe med mellantrollet, blev väckt av mobilen vid 6 tiden i morse, det var lilltrollet som frågade om hon fick komma och hämta en kjol till sin utklädning dom ska ha på skolan idag, och det är ju klart hon fick det, det går ju inte att neka till.. Jag tycker det bara skulle varit att komma och plinga på dörren jag.. hahaha hon är ju rolig hon..
 
Ja, så får det bli, nu orkar jag inte skriva nåt mer just nu, joooo jag ska ev träffa min pappa på stan idag, det blir skojsigt det, för han har jag nog inte träffat sen sist, och det var nog fan då brorsan fyllde år, den brorsa som fyller år i januari alltså.. japp, det blir trevligt det..
 
 

Tisdag morgon..........

Jo men absolut, så är det, tisdag morgon här i Domsjö och solen skiner och det är allmänt ljust om man säg som så... Elelr ja någorlunda kan man väl säga om man ska vara helt ärlig, kanske varit lite väl tidsoptimistisk, men det löser sig som alltid ...
 
Ska finslipa det sista i lägenheten ikväll, hoppas jag blir färdig bara, annars får jag ta bussen ner i morgon förmiddag och finslipa ännu mer då :-) det funkar det också.. Skulle tro att det blir så, men det är ju mest bara spisen och golven kvar, samt nån låda, lampa och spegeln som inte fick plats igår.. men det löser sig, ingen Romresa dit ju..
 
Hur bra som helst kommer det bli.. Nu ska jag dricka lite kaffe och så ska jag väl försöka fixa och dona lite..

sista måndagen denna vecka då....

Jomen visst är det så.. eller ska man vara riktigt korrekt så är det ju sista måndagen denna månad ju.. Har inte varit riktigt på humör idag måste jag säga..
 
Traskade till mamma vid 10 i 9 ungefär imorse, for och fixade två st tapetrullar till, till det rum som skulle tapetseras, sen så åt jag lunch hos mamma, brorsan skjutsade hem mig, satt och väntade tills exet kom och hämtade mig så for vi ner till Bjästa och inväntade tapetseraren.. Gick som hejsan det, rensade ut lite tomkartonger som vi for på återvinningen med, tog med vaggan och lite sånt också, blev jättebra det ska jag säga..
 
Drack kaffe hos Camilla, sen kom Birger så då for vi med lite grejer, fick hjälp av stortrollet, Jens och Otto när vi kom tillbaka med att bära ner det.. Och sen gick jag upp i en kvart innan det var dags att traska till skolan och kolla matchen dom hade ikväll, gick inget vidare det inte men det var nog väntat..
 
Japp, så får det bli, ska iväg till Bjästa imorgon också, då blir det lite finslipning av det mesta
 
 

Söndag kväll.....

Då var det söndag kväll igen då, har varit en låååång dag måste jag säga.. Sov halvdåligt pga att jag tror det var några sovande muskler som vaknat i armar och ben igår :-p, hahaha har haft träningsvärk BIG TIME ska jag säga men det är väl välbehövligt det kan jag tänka mig.. For till Bjästa vid halv 10 i morse, slipade ner spacklet jag kletate upp igår, hade väl missat slipa på nåt ställe men i det stora hela så tror jag det blev godkänt :-) blir supersnyggt med dom där tapeterna i alla fall..
 
Imorgon ska det tömmas lite ur förrådet och tapetseras där det fattas tapeter, blev en liten missberäkning, men det är sånt som händer, inte värre än att det går att rätta till :-) kunde ju varit värre liksom, om man säg som så.. Så imorgon blir det till att införskaffa två rullar till av dessa vackra tapeter.. Blir bara hur bra som helst det..
 
Sitter just nu och jäser som en halvdöd säl i soffan, inväntar Johan falk som börjar kl 21, så man får ju jästa typ en och en halv timme, inte helt fel det inte.. Får se om jag orkar se hela filmen eller om jag lägger mig tidigt idag, måste traska till min mor imorgon bitti, och man vet ju inte när man måste börja gå om benen är på detta vis hahaha... Tar på en gammkärring eller lathund, bara välja själv liksom..
 
Ska väl i alla fall försöka knåpa ihop en matsedel som ska glädja alla så det blir till att fundera en stund eller så, har lite stillestång eller idetorka kanske man ska säga, men nåt ska jag säkert kunna komma på.. Har ju rätt bra fantasi, eller oftast i alla fall.. Beror väl på när det är och vad det gäller om jag ska vara ärlig..
 
Så får det bli så länge..
 
 

Soliga söndag då.......

Ja då var det söndag då, tapetserardagen kan man ju säga, får hoppas att spcklet torkat oredentligt nu då, så att jag kan slipa innan Annica och Håkan kommer ner strax efter kl 12 och hjälper mig med det, ja det blir nog bra det, det är väl inte hela världen om det inte skulle vara alldeles alldeles perfekt heller, tror det kan funka ändå, eller hoppas att det gör det i alla fall, ja det gör det nog, för jag var ganska så noga så det ska nog inte vara några problem hahaha... Kokar just nu kaffe som jag ska ha med mig i alla fall, och ska ta med lite snoddas också, så slipper man bli allt för hungrig innan man far hem på eftermiddagen..
 
Nej kanske är bäst man plockar ihop allt som ska med så man inte glömmer nåt, glömde ju en del igår, måste komma ihåg mejslar idag i alla fall, och lite mer Svinto så man får ordning på ugnen och sånt, bomullspinnar också så man kommer åt där det är trångt med medel och sånt ska jag också ta med.. Kan bli intressant att se hur mycket eller hur lite man kommer ihåg denna gång hahaha.. Är nog bäst jag her iväg mig och plockar ihop det nu, fast det viktigaste är väl tapeterna i och för sig och limmet och sånt hahaha...
'

Så får det bli så länge, hörs, hej
 
 

Lördagsmys med Snoddas.....

Trött som fan har jag varit hela dagen... Tro om det kan bero på att man blev väckt av att mobilen ringde kl 03.44 i morse eller inatt kanske man ska säga :-p hmmm... Ja ja hur som helst så åkte vi iväg ner till Bjästa vid halv 10 tiden, så då satte jag i gång med att spackla på en gång, gick väl sisådär måste jag säga, får hoppas att det blir bra till imorgon i alla fall då det ska tapetseras.. Trolltjejerna började städa och gno på en toalett men det blev stopp till slut, får göra klart imorgon.. Och imorgon ska jag även göra köket, och det ska köras ner grejer till återvinningen, det blir bra det.. har jag tur så får jag hjälp att frakta hem det sista som ska fraktas också, så får man tömma förrådet på måndag, komemr ju bli skitbra nu när jag hittat mitt andra förråd här i Domsjö,, Suveränt..
 
Var inte där så himlarns länge för tjejerna blev hungriga och tror att i alla fall en av dom hade en dutt ont i håret och var allmänt seg, så vi for hem vid halv 3 ungefär, gjorde tacopaj till middag som smakade underbart måste jag säga.. Sen tog vi en taktikvila och mellantrollet vlev hämtad av sin pappa där hon ska spendera natten, så ska jag möta upp henne där imorgon..
 
Ikväll så bakade lilltrollet en Snoddas som vi bjöd hennes pappa på, och även stortrollet och en kompis till han dök upp, så det lev lite kaffe också faktiskt om jag ska vara helt ärlig..
 
Sitter nu och kollar på Fångarna på fortet, mina favoriter gick vidare till äventyren, så att nu får vi se hur det går i slutändan.. hoppas på mycket pengar till nåt bra ändamål..
 
Det får vara bra med det så länge får vi se om det blir nåt mer senare
 
 

Fredagsmys i Domsjö....

Jomen visst så är det.. imorse gick jag till mamma vid 9 tiden, tog det lugnt för det var halt och det blåste småspik kan man säga hahaha. nej men allvarligt så tog jag det väldigt lugnt och det tog en halvtimme ungefär, så det var ganska bra tycker jag eftersom jag är nog en av dom människor i världen som inte kan gå fort, jag lufsar på som Ior typ jag.. men fram komemr jag.. När jag väl var där så drack vi ett par koppar kaffe, jag käkade några pannkakor som blivit över sen lunchen igår, smarrigt värre var det i alla fall..
 
Vid 12 tiden så for jag och hämtade mellantrollet på Brux då hon fick sluta praktiken tidigare, skjutsade in henne till stan där jag samtidigt plockade upp stortrollet, hans trollpolare Jens, Jens mamma Lena och min storebror Stefan. Vi for på Willys så att Grabbarna Grus skulle få handla lite ätbart, så nu får vi hoppas att dom klarar sig ett tag eller två, men kan ju hoppas i alla fall.. For även in en snabbis på Coop Forum och köpte en hög med limpor som dom sålde ganska billigt.. Så nu har vi så vi klarar oss ett tag vi här på Hammar(by)vägen också ska jag säga, eller ett tag, en kvart fjorton dar sådär kanske om man ska vara realistiskt...
 
Har haft otroligt trevligt under middagsbjudningen ikväll i allaf all, tre timmar gick bara som hejsan, helt otroligt fort gick det i alla fall.. Huvudsaken är ju att det var trevligt, Har kollat på Gladiatorerna som snart är slut, har inte hängt med så allra värst, har liksom bara slötittat på det, men ska väl kolla lite på fotbollen sen och efter det så är det väl dags att försöka sova en stund eller två så man är någorlunda laddad imorgon när det är dags att fara till Bjästa vid halv 10 tror jag det var som vi blir hämtade.. blir nog bra det hoppas jag.. det värsta blir ju att rengöra sifonen eller vad fasiken det heter inne i duschen, det är fan i mig det ÄCKLIGASTE jag vet, fy fan alltså, kan bli intressant det.. hahahaha...
 
Så är det och så blir det, det får räcka för idag
 
 

Wiiihooo...

Eller det hade kunnat kännas så i alla fall, har minsann inte sovit lika bra inatt som jag gjorde natten til igår, men men, man kan u inte lyckas med allt här i världen inte, det är nog bra som det är i alla fall så att säga.. Hoppas bara att jag får in mina pengar i tid så att jag hinner fara och handla då det är tänkt i dag nu då..
 
Ska precis skicka iväg lilltrollet till skolan, sen så ska jag försöka mig på att göra råkostsallad till Annica som hon beställt, det blir bra det, hade även tänkt försöka göra en snoddas, men då kom jag på att jag glömt att köpa margarin så den får minsann vänta till eftermiddagen den, går ju inte att trolla fram margarin från ingenstans om man säg som så.. När jag gjort salladen så tar jag nog en promenix till mamma skulle jag tro, ska ju låna bilen efter lunch då det ska faras i väg en sväng.. Blir bra det också, och sen ska jag försöka fara hem och förbereda middagen då, blir trevligt det..
 
Alltså, oavsett hur det går idag så kommer det bli en superbra fredag, det känner jag på mig, kan ju inte bli annat med trevligt sällskap, och så blir det fredagsmys med finalen i Gladiatorerna.. Superfredag liksom.. eller Röjarfredag som lilltrollet sa innan hon gick, eller innan jag pratade med bovärden i Bjästa, vilken jävla surgubbe, och inte hör han nåt heller, han kanske borde tänka på att skaffa hörapparat..
 
Ska även försöka komma ihåg att ställa fram allt som ska med imorgon till Bjästa då, lika bra att ta nån säck och kartong med sig, man vet ju aldrig vad som kan dyka upp i nåt skåp eller nån låda man glömt att kolla, kan ju bli intressant om man säg som så hahaha.. nej men måste ta en säck för att ta reda på askan i öppen spisen som blev när jag eldade sist, så att det ser snyggt och fint ut där också, blir bara bra det..
 
Nej nu blir det till att sätta sprutt under fötterna då..
 
Hörs hej

Snart of to bed kanske.. eller vänta...........

Tänk vad tiden kan gå sakta ibland, helst när man väntar på nåt som bara återkommer en gång i veckan.. Har varit till Bjästa ikväll, mammas sambo hämtade lite grejer som han for med på tippen, otroligt snäll människa är han.. Jag och eet som hjälper mig har tagit lite småplock igen, blir liksom lite då och då, så snart är det klart :-) blir bara bra det där..
 
Har haft lite molande huvudvärk mest hela dagen idag också, så helst ska jag väl lägga mig nu snart, men kan ju inte missa min blivande man Vincent inte, det går inte, måste bara få min dos av han ikväll så att jag klarar mig en vecka, och det är ju så förbannat spännande nu så det finns inte.. eller spännande och spännande, det är väl mest lite småromatiskt sådär om man ska vara ärlig hahaha..
 
Klurar på om jag ska ta mig en korv smörgås eller en köttbullemacka med råkostsallad?? hmmmm lutar åt köttbullemacka faktiskt om jag ska vara ärlig, var länge sen jag åt en sån, men blir på vanligt hederligt hårdbröd idag, för jag ids inte ta fram och tina nån mjukmacka :-p lat så här på torsdagkväll är man dessutom.. inte lätt nu inte hahahaha..
 
Så får det bli, det får räcka för idag, imorgon blir det fullt upp mest hela dagen.. Tidig morgon så jag hinner göra en råkostsallad, baka en snoddas, sen ska jag ta en promenix till min mor, låna bilen och hämta min bror kl 12, sen plocka upp Grabbarna Grus och fara och handla lite, sen hem och förbereda allt inför middagen då vi ska ha gäster, blir en riktig Tacomiddag med allt vad det innebär hahaha... :-) var ett tag sen vi åt riktig tacos med köttfärs, som jag har längtat ska jag säga..
 
 

just så kan det vara

Inom mig så finns det så mycket gråt
som jag vill få ut men det vill inte
komma ut och jag vet inte hur jag ska
kunna stå ut med denna smärtan
som finns i mitt bultande hjärta!!

E ledsen idag för känner mig otillräcklig
för mina nära och kära,mina underbara barn..


Vill få ut min gråt ur min smärtande kropp men
det säger bara stopp!!

Pannkaksdagen då....

Då var det torsdag då, pannkaksdagen, eller som dom säger i Storlien: Discodagen haha.. Ja, här blir det varken eller ska jag be att få tala om.. Gick och la mig vid halv 9 i går, hade ont i skallen som jag vet inte vad, var fan värsta gången jag varit med om, tog två alvedon och dom hjälpte inte så då var det lika bra att hoppa i säng.. Vaknade till då mellantrollet kom hem vid 22.10 ungefär, sen vaknade jag till strax efter kl 2, och sen vaknade jag vid kvart över 6, så jag sov ganska mycket. Har lite skallebang kvar idag men det går väl över hoppas jag, får se vad som händer under dagen, det blir som det blir.. Ska väl dricka lite mer kaffe först i alla fall och sen så ska jag försöka packa upp lite av det som togs med i tisdags från Bjästa, så det får plats det sista vi ska ta ikväll, det blir bra det..
 
Ska väl se vad jag gör för mat åt lilltrollet idag då, då det är torsdag, lutar åt att det blir fisken idag, ja, så får det bli, fisk det är grejern det, gott som fan.. så då blir det nog potatis och hollandaisesås till skulle jag tro, om jag inte gör dill och räksås förstås, det får vi se när det är dags..
 
Det blir bra det, ska väl även försöka få tag på den där bovärden i Bjästa nån dag också, hugaligen, finns ju trevligare människor att prata med, men det är ju ett måste så lika bra att bita ihop och göra bort det.. det blir nog bra vilket som i alla fall så det är som det är, förresten så är det nog inte så hemskt som det känns.. Vad fasiken, han ska förresten få sina fiskar varma om han säger nåt sådeså....
 
Så får det blir så länge.. lite mer kaffe och en macka nu så blir det bra..
 
 

Wednesday afternoon in Domsjö......

Japp, så är det, eftermiddag blev det idag också.. Lilltrollet tog med sig en trollkompis hem efter skolan, så dom har nyss ätit mellis och just nu så håller dom på att göra nån sorts figurer av trolldeg som vi snörde ihop, blir nog bra det och dom håller sig ju sysselsatta en stund.. Får se om vi torkar figurerna efteråt så dom kan måla på dom en annan dag eller hur vi gör, tiden får utvisa liksom..
 
Hade tänkt göra fisk som vi inte gjorde igår, sen kom jag på att dom fick fisk på skolan, och då tänkte jag göra Carbonara som det står i matsedeln, men tror inte trollkompisen tycker om min Carbonara eller vill inte riskera att hon inte tycker om det, så då blir det vanlig hederlig stekt korv och spagetti, blir absolut perfekt det också tror jag :-) så det ska jag göra om en liten strax hade jag tänkt..
 
Sen får vi se vad som händer och fötter, tror att jag och lilltrollet kanske ska ta oss en promenix efter att trollkompisen åkt hem, glömde köpa en grej eller två när jag var iväg tidigare idag, så det är nog kanske bäst att fixa det så det inte glöms bort fler gånger.. Mitt minne är ju inte det bästa eller det längsta heller för den delen, hahaha. Så lika bra att smida medans järnet är varm om man säg som så..
 
Får se vad vi hittar på efter det, tror det ska bli lite mitt i veckan mys framför TVn, vi tycker ju bägge om att titta på Tunnelbanan, bara för att vi gillar att åka det, hahaha, nu tror väl alla Sthlmare att man är knäpp i luvan, men det behövs inte mycket för att roa två norrländskor inte, hahaha. Sätt oss på tunnelbanan så är vår resa ner gjord så att säga.. hahaha..
 
Så är det och så blir det, mellantrollet kommer inte hem förrän efter hockeyn skulle jag tro, hon ska åka till min bror och kanske packa en dutt åt han, få sig lite god mat och så ska hon kolla på hockeyn där, förhoppningsvis så vinner Modo så att det blir en match till, men troligast så torskar dom så det är sluspelat för i år, men egentligen gör väl inte det så mycket för dom är ju kvar i elitserien, vilket andra lag missat så att säga, eller dom lyckades inte ta sig upp kanske man ska vara helt ärlig och säga..
 
Det får räcka för en stund..

Vårdagjämning.....

Just så jag, då var det dags för vårdagjämningen då, då nätter och dagar är lika långa, fast det brukar jag aldrtig märka nåt av för dygnet har ju alltid 24 timmar oavsett vilken dag det är, ja underligt är det i alla fall, men det har väl med ljuset att göra skulle jag kunna tänka mig..
 
Vaknade med skallebang, tät näsa, ont i halsen, men det går väl över, ska ju i väg på ett litet äventyr sådär på förmiddagen, det blir bra det, får inte glömma att fixa spacckel, det är viktigt värre det.. annars får jag fixa det på fredag, men måste nästan komma ihåg det idag eftersom jag helst måste spackla imorgon kväll, inte hela världen om det inte blir gjort förrän på lördag förmiddag heller, men helst så ska det ju vara gjort imorgon kväll så man kan slipa på lördag och tapetsera på söndag..
 
Funderar på om jag ska baka nåt smarrigt idag, typ som en Snoddas eller nåt annat gott, kanske en kladdkaka, eller Falska potatisbakelser, eller...... Hahaha, beslutsångesten är stor just nu, tror jag skippar alltihopa och väntar tills imorgon kväll eller fredag under dagen då vi liks ska göra nån god efterrätt :-) kommer bli superbra det.. Det är ju då vi ska ha middagsgäster, troligtvis så blir det tacos, enkelt och bra, och förbannat gott är det också.. så funderar på om jag ska ta hem dammsugaren imorgonkväll och ta tillbaka den på lördagmorgon, så man får dammsuga och torka golven inför helgen, kan behövas ska jag säga..
 
Japp så får det bli, ska ta och få fingrarna ur arslet och tömma kartongen som är i köket så att vi kan sitta där och äta snart, har fått för mycket av den där lilla gröna som sitter där bak i ryggen just nu, men det är som det är, det löser sig nog ändå på ett eller annat sätt skulle jag kunna tänka mig..
 
Ja det blir nog bra hur som helst, nu ska jag börja med att ta en kopp kaffe till innan bästaste Annica dyker upp så hon ska få sig lite te är det tänkt innan det bär iväg på äventyr då..
 
 

Inte direkt nån supertisdag, men men.....

Ja, då sitter jag och kollar på The Following, en helt okej serie som går på 4an, har haft en sisådär dag måste jag säga, inte på topp idag, men det är som det är med det..
 
Var ganska så pigg i morse och hade planerat att göra så mycket, åt gröt och äggmackor till frukost, drack lite kaffe, sen tog det typ en kvart sådär så vete fan vad som hände.. Blev tväryr och när jag kollade febern så stod det 39.2, vad fan, det kan väl inte bara ploppa upp sådär eller?? Ja, ja, jag vart helhängig i alla fall och la mig på soffan en liten stund och tror jag slumrade till, och när jag vaknade så hade jag ont i örat och ner efter halsen, helt sjukt konstigt..
 
Imorgon ska jag få följa med bästaste Annica och handla lite, har inte många ören men får handla det viktigaste samt lite spackel så ska det nog bli bra med det mesta skulle jag tro.. Känns bra att lägenheten i Bjästa snart är redo och klar för nästa hyresgäst.. Så då kan man lägga den perioden i sitt liv bakom sig, känns bra, men även lite vemodigt, lite kluvna känslor alltså. Har ju inte bara varit dåligt, har ju även lärt känna en massa fina människor som jag kommer sakna hur mycket som helst..
 
Ikväll så var vi en sväng till lägenheten medan lilltrollet tränade, tog hem lite smågrejer som kvar där och som inte fått plats förut, nu är det bara två kartonger, samt några småsaker som ska på Återbruket samt soptippen kvar där, så det är bara att börja grovstäda då så är det klart sen..
 
Så är det och så blir det.. Imorgon ska jag göra fisk till middag, skulle ju egentligen varit det idag men så blev det inte alltså.. får se hur jag gör den som, tror jag ska ugnssteka den och göra lite dillsås till, det är alltså så kallad fjällfisk jag fått av min bästaste Camilla.. tror det kan vara öring eller röding, men det är ju gott vilket som så det blir nog bra hur som helst..
 
Lilltrollet ska ha med sig en kompis hem efter skolan imorgon som hon gått med ända sen dagis, det är så kul när dom fortfarande kan vara kompisar då dom börjar skolan, så det blir kul det, får fixa nåt gott mellis till dom när dom kommer hem vid kvart i 2 ungefär.. sen ska kompisen vara här till kl 6 så det gäller ju att göra god middag..
 
Tänkte försöka mig på att laga upp lite matlådor under dagen på torsdag så vi har medan vi gör det sista i lägenheten i Bjästa, kan funka rätt okej, men på lördag har jag lovat lilltrollet att vi ska äta KÖPT pizza, för det är vi värda om vi ska fixa och dona hela dagen där nere, så det så..
 
Så är det och så blir det.. nu ska jag försöka mig på att titta klart på TV och sen kanske sova en stund eller så kanske om jag har tur..
 

Supertisdag???

Jora så att så lär det väl inte bli, men kan ju bli en helt okej dag ändå om man har tur.. Sitter och dricker kaffe, tittar på Nyhetsmorgon medan trolltjejerna fixar sig inför avfärden till sina skolor.. Jag ska väl som vanligt försöka få lite ordning och reda, att det ska ta sån förbaskad tid, jag blir rakt less på mig själv, det är den där bra att ha kartongen som jag inte vet vart jag ska he nånstans, och så är det den där förbaskade byrån som jag inte får nån ordning på, men det löser sig nog med det också kan jag tänka mig..
 
Sen ikväll så blir det i alla fall till att fara till Bjästa en sväng medan lilltrollet tränar, har man tur så kanske man kan packa bilen full med det som är kvar, sånt där småplock som legat kvar liksom, och så mellantrollets symaskin som jag inte får glömma, det vore ju förargligt liksom.. Det blir nog bra med det också, och så hoppas jag att stortrollet fixar skjuts så att hans grejer kommer därifrån också, för det är nåt som verkligen måste sken NU helst igår eller förra veckan.. Så det hoppas jag att han gör annars så får det följa med sopbilen oavsett vad det är för nåt..
 
Ja, får se om jag gör fisk till middag idag som det står på matsedeln eller så blir det nåt annt, vi är ju liksom lite flexibla i detta hushåll, man vet ju aldrig med oss liksom.. Men lutar åt att det blir fisk och mos, inte potatis som det stod, men vi får som sagt se vad som händer och fötter..
 
Nen, skicka iväg lilltrollet och sen kanske sätta lite fart på detta döfläks, om en stund, ska ta lite mer kaffe först bara, och sen hoppas jag att dom där fördömda Sjölunds Värme hör av sig så tvättmaskinen blir inkopplad snart, tycker dom borde hört av sig nu för det har ju gått en vecka sen jag ringde dom nu.. Ja ja, den som lever får se, annars så får jag väl ringa igen antar jag...
 
Ja så får det bli

Familjen Annorlunda vs Modo-FBK....

Har ätit en fantastiskt god middag måste jag säga, jädrar i min låda vad jag gjorde god "risotto" på det vis jag brukar göra den alltså.. Stekte köttfärs, kryddade med salt, svartpeppar, vitpeppar, cajenn, vitlöksflingor, orientalisk grillkrydda, la ner en svampbuljongtärning, en matsked ajvar och en dutt vatten, lät det koka ihop.. Sen när det var dags att äta så rörde vi ner ärter, majs och paprika, och så kokat fullkornsris, och till det så hade vi råkostsallad, jämarns vad smarrigt det var ska jag be att få tala om..
 
Tidigare idag så gjorde jag kladdkakemuffins med vit choklad på och det var supergott tillsammans med kaffe måste jag säga, man blev nästan lyrisk på ett sätt, hahahaha..
 
Tänkte kolla på matchen mellan MoDo och FBK på 9an, men herreminje, jag slog över till Familjen Annorlunda istället, mycket bättre kan jag ju villigt erkänna, går inte bra för MoDo i detta slutspel.. Men egentligen så gör det inte så mycket för huvudsaken var ju att dom klarade sig kvar i elitserien ju.. Och så är jag fortfarande glad över Bajens SM-guld i bandy igår, att Bajen tog sig till Div 1 i hockeyn och att Bajen gick till slutspel i handbollen, det kan man leva på länge ska jag säga..
 
Ja, jag sitter nu och väntar på att få gå ner och öppna porten till mellantrollet för hon hade tydligen glömt nyckeln när hon for på gymmet, så det gäller att hålla utkik nu då..
 
Ja så får det bli just nu...
 
 

"Åsnan"

GE ALDRIG UPP
 
En dag föll bondens åsna ned i en brunn. Åsnan tjöt högt medan bonden försökte fundera hur han skulle göra för att få upp den ur brunnen. Slutligen bestämde han sig för att åsnan ju var så gammal och att han ändå hade tänkt att fylla igen brunnen, då kunde han ju lika gärna begrava åsnan i brunnen direkt. … Det var bara inte värt att försöka få upp åsnan ur brunnen. Han bjöd in sina grannar för att hjälpa honom med att skyffla jord och grus i brunnen. Åsnan började nu förstå vad som var på gång och tjöt fruktansvärt. Sedan, till allas förvåning, började han lugna ned sig. En stund senare böjde sig bonden över brunnen och tittade ned. Han blev förvånad över vad han såg. När varje skyffeltag landade på åsnans rygg gjorde han något häpnadsväckande. Han skakade det bara av sig och tog ett steg upp. Grannarna fortsatte att skyffla, åsnan skakade av sig och flyttade sig sakta upp i brunnen. Snart hurrade alla när åsnan blev synlig uppe vid kanten och snart tog helt enkelt åsnan ett steg över kanten och vandrade lycklig iväg. Livet kommer att skyffla mycket smuts över dig. Då gäller det att ta sig ur brunnen genom att skaka av sig det som faller på dig och ta ett steg uppåt. Alla våra bekymmer är samtidigt en möjlighet att växa som människa genom att ta ny sats. Vi kan ta oss upp ur de djupaste brunnar om vi bestämmer oss för att aldrig ge upp. Skaka bara av dig … och gå vidare.

Grattis till Ingemar Stenmark då....

Jaha, idag fyller tydligen Ingemar Stenmark år och inte har han bjudit hem mig på tårta heller, vilken taskmört tycker jag. Ja ja, det är inte mycket jag kan göra åt det, får dricka lite kaffe här hemma och kanske baka en liten kaka som kan frysas in nu när man har sig en stooor frys, eller kanske ska göra mig lite fralla, hmmmm, tål att funderas på känner jag..
 
Till middag ska det i alla fall bli risotto på mitt vis, inget sånt där kladdigt risotto, utan en som liknar den man fick i skolan men utan korven.. Gör den som jag altid brukar, steker köttfärs, kokar ris, kokar ärter, majs och paprika och blandar ihop det, så är det bra sen.. enkelt och ganska så snabbt går det och gott som fan blir det, men lite småsur att jag inte har etiopisk peppar bara, men det får gå ändå antar jag, får komma på en ny kryddning som passar, bara för att jag kan liksom...
 
Sen hoppas jag att Sjölunds Värme kommer hit idag så jag får ordning på tvättmaskinen så jag kan börja tvätta, för jag ids inte gå till tvättstugan och hålla på när jag har en egen tvättmaskin.. Så är det liksom..
 
Ja, idag ska det faktiskt bli lite ordning på torpet hade jag tänkt så att så är det och så blir det, hahaha.. låte bra att man liksom har allt planerat och sen så blir det inte gjort alltihopa i alla fall, som vanligt alltså, men idag känns det ganska okej känns det så det är ju positivt det då i alla fall.
 
Tror lilltrollet tycker det känns bra att inte behöva kliva upp kvart över 5-halv 6 varje morgon och gå ut till bussen, utan nu får hon kliva upp halv 7, och kan säkert kliva upp lite senare också och hinna med god marginal, det måste ju kännas helt okej och skönt att slippa vara så trött liksom..
 
Nej, nu ska lilltrollet skickas iväg till skolan så får återkomma under dagen...
 
 
 
 

Dinners at The Andersson Place V 12....

Måndag 18/3              Risotto
Tisdag 19/3                Potatis, fisk, sås, grönsaker
Onsdag 20/3              Spagetti Carbonara
Torsdag 21/3              Mos, stekt korv, grönsaker
Fredag 22/3               Hemlighet för middagsgästerna
Lördag 23/3                Pizza
Söndag 24/3               Potatis, köttgryta,
 
Japp, så ser den preliminära matsedeln ut för den kommande veckan hemma hos oss, får se hur många dagar vi håller oss till, men det är ju i alla fall ett förslag om man säg som så..
 

Sista dagen denna vecka kan man säga....

Tog en liten sovmorgon idag, klev upp kvart i 9, och blev hämtad av Kenneth vid halv 10, fick skjuts ner till Bjästa där vi plockade ut det som var kvar på lilltrollets rum, dammsög och torkade golvet där, likadant i det lilla rummet bredvid köket och så dammsög jag ur rummet som mellantrollet har haft, där det ska tapetseras också.. Sen dammsög jag där jag sovit men där komemr jag göra allt en kommande dag. Jag och mellantrollet började lite med köket också, kommer bli bra det där.. Fick kaffe och frukost hos bästaste Camilla i en sk paus, smakade alldeles förträffligt, mamma kom och hämtade oss och vi drack mer kaffe innan vi for, och då passade jag och mellantrollet på att göra oss av med tomflaskorna på Ica också, så då köpte vi mjölk och margarin, inte helt fel om man säg som så.. Och sen sen så fick vi en massa mat med oss hem från Camilla, blir rakt tårögd när jag tänker på det, så underbart snäll människa <3 <3 <3
 
Sitter och kollar lite på bandyfinalen en stund, ska snart försöka göra lite middag hade jag tänkt, så får vi se om jag ser hela eller om det blir för nervöst, Bajen ledde med 4-0 men just nu står det 4-3 så det kan ju gå hur som helst tror jag, spännande värre är det i alla fall.. Idag blir det i alla fall upphackad, uppstekt kycklingfile i tortillabröd med gurka, tomat, rostad lök, riven ost och tacosås, det får minsann duga en kväll som denna.. Och helt ärligt så är det ju ganska så gott om man tänker efter..
 
Sen ikväll så får vi se vad det blir, ska väl i alla fall titta på min blivande man "Frank Wagner" är det tänkt, men det är ju inte förrän kl 21 så får se vad som händer och fötter innan det, förutom middagen då förstås, så kanske man ska montera ihop nån byrålåda som inte mår riktigt bra om man säg som så.. hahaha
 
Ja så får det bli så länge..
 
 
 
 

Lördagsmys i Domsjö???

Haft en rätt okej dag kan man kanske säga.. eller någorlunda okej om jag ska vara ärlig.. Vaknade halv tidigt, gjorde kaffe och tittade på Nyhetsmorgon. Åt rester till lunch, drack kaffe och tittade lite på begravningsgudtjänsten som var på TV.. Vi halv 3 hämtade mamma upp mig så då for vi till Bjästa och hämtade köksstolarna mina som var kvar där, och sen for vi till Monica och Fredrik för att kolla på hockeyn, och innan den började så fick oss lite köttsoppa som var hemgjord.. Fy satan i gatan vad god den var, blev mätt och belåten och det var väl det som var meningen :-) Har inga större kommentarer om matchen, men kaffet och kakorna var goda. Jo en sak ska jag säga att fan vad man skäms över Modoklacken ibland, man tar fan inte med sig fyrverkerierin på en arena, helt sjukt ju..
 
Sitter nu och tittar på Fångarna på Fortet, får se hur det går, inte så intressanta lag idag, men alltid kul att se hur lite pengar dom får i slutet i alla fall.. Har ju inte mycket till övers för Robinson Robban, tycker han är så jävla dryg och jobbig... Men i brist på annat så kan man ju kolla på det, och så får man hoppas på att det är en bra lördagsfilm i alla fall..
 
Imorgon blir det till att fara till Bjästa och bringa lite ordning i röran där, kan ju vara en ide om man säg som så, eller bra att göra klart nåt rum sådär i alla fall, så att så är det, och jag hoppas ju att man får sig en kaffekopp nere hos bästaste Camilla, där lilltrollet säkert kommer vara större delen av tiden skulle jag kunna tänka mig, lite roligare skulle jag tro..Hur som helst så får jag inte glömma ta med mig medel och sånt som kan behövas, eller ja det märks väl, för jag kommer säkert glömma det viktigaste, har ju en förmåga att göra det allt som oftast..
 
Sen efter det så ska jag hem och kolla finalen i bandy där jag hoppas att Bajen vinner såklart, men man vet ju aldrig, och till middag så ska det bli kycklingfile som jag förberett och gjort klart idag, men vad vi ska ha till det var en annan fråga.. Får se om jag slår på stort och vi har tortillabröd eller tacoskal till, med gurka, tomat, rostad lök och riven ost.. Kan funka om man säg som så, eller så blir det som vanligt lite strips och nåt sånt gööör till eventuellt, vi får se vad som händer och fötter.. Vi är ju lite flexibla om man säg som så..
 
Japp så får det bli för ikväll..
 
 

Saturday morning typ....

Ja, jag sitter och dricker en dutt kaffe, väntar på att få besked om när lilltrollets matcher börjar. Var tydligen ingen av arrangörsklubbens föräldrar som ordnat nyckel till hallen så dom fick ringa Fastighets service som kom och låste upp, och när dom kom in så fanns det ingen nyckel dit sargen är, så vem vet, kanske inte ens blir några matcher men vi får hoppas på det bästa.. Det är ju synd om barnen om det skulle skita sig liksom.. Matcher är ju det dom ser fram emot om man säg som så..
 
Ja, vad händer annars idag då?? Har spikat upp en tavla, försöker hitta åt gardinen jag vill ha i köket men den verkar vara som bortblåst som det ser ut, eller så är den nere i förrådet i säcken som vi trodde var stortrollets, ja ja, vi ser väl, får gå ner och kolla lite och gräva i den lite så kanske den dyker upp.. Annars blir jag ledsen i ögat kan jag ju villigt erkänna, det är en av mina favoritgardiner till köket, så jag VILL och MÅSTE hitta den, ska väl försöka mig på att spika upp den andra tavlan också, får lita på mitt egna ögonmått, kan bli svårt men det får lov att gå liksom..
 
Ska väl försöka förbereda lite mat som jag ska äta när jag kommer hem efter att ha varit till Holmen och kollat på hockey också, tror det ska bli kycklingfile och så får det väl bli lite strips och nåt sånt också, har som inte så mycket annat att erbjuda idag, så det får duga liksom.. Kan ju funka det också, men hade varit så gott med ris eller lite makaroner just nu ska jag be att få tala om..
 
Det blir nog bra vilket som, man får vara glad att man har nåt att trö i sig när det kniper liksom..
 
 

Ensam mamma kväll då...

Japp, då har jag haft en ensam mamma kväll då, eller ensam har jag ju inte varit.. Mamma kom hit så jag fick koka mig lite kaffe, och så kom lilltrollet och hennes pappa, så då fick jag byråsarna dit dom ska vara, och det känns ju bra för då kan vi fixa och dona klart under helgen.. Och det bästa av allt är att jag har fått gardiner i mitt sovrum, bättre sent än aldrig heter det ju...
 
Ska väl snart försöka sova en stund eller två antar jag, så det är väl lika bra att det får räcka med detta för idag
 
 

Fredag eftermiddag i Domsjö...

Japp, så är det, kaffesugen så jag tror jag avlider men det är som det är med det...
 
Har spikat upp nån enstaka tavla idag, ögonmåttet är ju itne det bästa även om jag fått glasögon kan jag ju säga, tror jag väntar med dom i vardagsrummet tills det kommer nån som kan hjälpa mig måtta lite grann, hahaha..
 
Ska steka några karrekotletter jag hittade i frysen tidigare och så ska jag göra lite strips vi har kvar, och till det så ska vi ta lite vitlöksbaguetter som också fansn i frysen, tror minsann att jag ska koka lite broccoli till det, var fan länge sen jag åt broccoli, det funkar ju till det mesta, eller så blir det lite gurka och tomat, men vill j uha rå lök också då och det har jag inte, tror jag skiter i det då...
 
Ska i alla fall få lite hjälp att flytta några saker som är lite för otympliga för mig ikväll och då ska jag he upp stationära datorn på lilltrollets skrivbord också, så då får man bort den kartongen i alla fall också, rätt vad som sker så vill brorsan ha den.. annars åker den och ev en till ner i förrådet.. Får hoppas stortrollet hämtar TV bänken idag också så jag blir av med det också, lite less på att ha den ståendes framför öppen spisen, vill ju få ordning snart liksom.. Ja ja det visar sig hur det blir med allt..
 
hittade lite mer kokböcker i alla fall så dom ska väl plockas upp och ställas i bokhyllan där dom hör hemma, tror inte alla får plats med det är som det är i så fall, då får jag komma på nåt annan lösning för dom som blir kvar, blir ju ett par tidskriftssamlare med en drös mattidningar i också, så vi får se vad som händer och fötter om man säg som så..i värsta fall får jag väl ha dom uppradade på byrån i mitt sovrum eller nåt, det löser sig säkert..
 
ja, då är det bara till att oinvänta hjälpen då antar jag och kanske fixa lite föda då.. har en ratkartong som ska tömmas i köket också, det betyder liksom att det är lite av varje i den kan man säga, inget som liksom hör hemma nånstans men som inte ska slängas.. ja så är det.. ibland önskar jag att jag hade haft råd att leja en flyttfirma som packade allt och även flyttade, städade ur och packade upp allt också..
 
Så får det bli så länge
 
 

En sisådär dag....

Ja, hugaligen, tät i näsan, trött och slut är jag, men det är som det är antar jag.. Ska försöka mig på att göra lite nytta nån gång under dagen i alla fall, får se hur man lyckas med det, kan ju bli intressant det antar jag.. hahaha..
 
Sitter i alla fall och dricker lite kaffe, det sista som jag lär få dricka här hemma innan tisdag, men det är väl som det är också, kan ju funka ändå, får dricka te i stället skulle jag tro..
 
Ja, jag har inte så mycket mer att skriva just nu, ska se om det finns några digestive kvar som jag kan äta till frukost, har jag tur så finns det ett par stycken.. :-)
 
Så får det bli

Jora så att så är det.....

Modo torskade ikväll, men vad gör det när pajen jag gjort var så oerhört god så jag vart nästan tårögd, jag överträffade mig själv där hahha.. ja lite måste man ju få skryta ju... Fast man inte får, men jag gör ju inte alltid som alla andra jag inte, helst tvärtom...
 
Hämtade lite grejer i Bjästa också när vi liks for förbi, blev en kartong med påsksaker som jag glömt, min stora ljuslykta, torkställningen, lite krukor och så tavlorna, allra viktigast var ju lilltrollets STORA Tintn tavla, den är väldigt värdefull, tror hon skulle dö om den inte kommit fram hel, men som tur är så höll den :-) så jag tror jag ska sätta upp den innan hon kommer hem på söndag, som en liten överraskning kan man säga..
 
Ja, vad ska man göra imorgon då?? Får se om det ska bli lite städning av golv kanske, ska även marinera lite kött som jag tänkt äta till middag, får se vad jag hittar på att göra till det, kanske ska tina nån vitlöksbaguette jag har i frysen och ta lite gurka och tomat till, det kan ju funka om man har tur.. Ja så får det bli, kan ju inte bli äckligt i alla fall..
 
Ja det blir nog bra med det mesta bara det blir nån ordning på torpet om man säg som så.. Men nu är jag så trött så ögonen går i kors ett par varv runt skallen, så ska bara spela lite spel på Facebook och sen blir det förbanne mig till att försöka sova en stund eller två...
 
 

Blir en Bjästatur idag också....

Ja så är det, blir en tur till Bjästa ikväll också, får se om det blir hockeytittningng också eller om det bara blir att hämta grejer.. Får se hur det blir.. Dkulle ju vara trevligt att kolla lite på hockeyn också, men men, den som lever får se..
 
Blev väckt i morse av att bovärden i Bjästa ringde och gapade om några säckar jag skulle skicka med sopgubben, han trodde att han skulle behöva betala för det, och vad fan hade det spelat för roll om han hade varit tvngen till det då egentligen, jag väntade på en fläkt från okt 08 till nu när jag flyttade och fick ingen, sen väntade jag på en ny persienn till mellantrollets rum men inte det heller, så vad fan hade några säckar gjort??? Ja ja, skitsamma, nu behöv han ju inte betala så det var väl detsamma, hur som helst så ringer man inte och väcker mig och är otrevlig, han kunde ringt och frågat hur det låg till istället, jävla surgubbe..  Tur man slipper han efter den 27e när han ska besikta, bara den kommer väl bli en upplevelse kan jag tänka mig... hahaha... nej det går nog bra, för jag är ju inte den som är den vet ni..
 
Ja så får det bli för en stund, får se vad jag ska hitta på att dona med nu, tror jag ska börja med att ta en kopp kaffe till i alla fall, otroligt kaffesugen var jag när jag klev upp så har redan druckit två stycken men går nog ner några fler...
 
 

Kväll ännu en gång....

Ja då var det ju typ kväll igen då, skönt det så man får lägga sig snart, less som jag vet inte vad, men det går väl över så småningom förhoppningsvis..
 
Har i alla fall fått lite hjälp att he upp nån sorts gardinstång i det konstiga fönstret idag, har ringt och beställt inkoppling av tvättmaskinen, plockat ihop lite kartonger brorsan ska ha till sin packning, varit till Bjästa och ställt ut lite säckar som sopgubben ska ta imorgon bitti när han tömmer tunnan där, druckit kaffe med bästaste fd grannen Camilla, saknar att ha henne i närheten :'(
 
Imorgon blir det väl en sväng ner och ta lite grunks också, funkar ganska okej att ta det lite pö om pö om man säger så, blir nog bra det kan jag tänka mig, så småningom så blir man nog klar där också.. mest bara städning och tapetsering kvar, sen så är det klart som korvspad där..
 
Får se om det blir nån hockeytittning imorgon kväll också elelr om det blir till att göra nåt annat, man vet ju aldrig vad som händer och fötter, ska väl i alla fall försöka hitta på nåt smarrigt till lilltrollet som hon får äta till middag, eller smarrigt och smarrigt vet jag inte, blir inte fisk i alla fall för det fick hon tydligen till middag idag, så troligast blir det väl pytt i panna och stekt ägg eller nåt sånt kan jag tänka mig, får se om det duger liksom...
 
Det blir nog bra vilket som kan jag tänka mig.. nu ska jag i alla fall se klart på Greys Anatomy och sen Body of proof och sen ska jag fan i mig försöka sova en stund eller två, har jag tur så kanske jag lyckas med det i natt..
 

Mitt i veckan morgon kan man säga...

Japp, så är det, onsdag morgon är det, med allt vad det innebär, på både gott och ont kanske man ska säga..Det blir nog bra allt eftersom dagen lider, solen skiner och det är dags att dricka kaffe med trevligt sällskap, kan inte bli fel det inte, eller???
 
Ja, ska väl försöka dona och fixa lite senare idag, får se vad man hittar på till middag, skulle bli kycklingwok men tror jag tar det som skulle ätits i måndags istället, kassler och mos, för i måndags så blev det rester från helgen, kan funka bra det också, eller så kanske man ska göra sig lite pytt, det går ju enkelt och snabbt det också.. får se om mellantrollet ska äta hemma, ska hon inte äta hemma så då blir det pytt, annars så blir det kassler.. ja så får det bli...
 
Ska försöka hitta åt lite olika saker, som bankdosan till exempel, och lite andra saker, ska försöka mig på att kanske hänga upp några saker på väggarna, ska väl ringa Sjölunds värme och kolla hur mycket dom tar för en anslutning till tvättmaskinen.. blir det dyrt får det ta och vänta en stund eller två..
 
 

Ganska okej dag.........

jara så att så är det, helt okej dag, hände inte så värst mycket förrän efter kl 15, då kom lilltrollet hit efter skolan så då hjälptes vi åt lite grann med ditt och datt.. Jag gjorde middag och hon dammsög i hallen och köket, så det var ju bra. Blev makaroner och bacon idag, satt som en smäck det.. Hennes pappa kom hit när han slutat jobba, så då fyllde vi en termos med kaffe och begav oss till Bjästa.
 
Där plockade jag ihop lite smågrejor som fick plats i hans bil, men först så satt vi i soffan som står kvar där och drack lite kaffe och surrade lite om allt möjligt. Skönt att få med sig lite mer saker, och rätt vad som hände så fick jag en som vill ha både garderoben och frysskåpet, inte illa det inte.. Det känns bra att det kommer till användning istället för att jag ska slänga det för det är ju inget fel på nåt av det..
 
Sitter just nu och tittar på 112- På liv och död, sen ska jag kolla på The Following, tycker att det verkar vara en bra serie så jag ska kolla lite mer på det få se om jag ändrar mig, men jag tror inte jag kommer göra det utan det kommer bli en serie jag kommer följa..
 
Japp, så får det bli, tror jag ska ta mig lite mer kaffe nu och kanske några digestive kex med ost på.. eller så kanske jag ska koka några ägg, eller nej jag hoppar över äggen ikväll, kan ta det en annan kväll kanske, men skulle vara så förbaskat gott samtidigt.. nej får bli kexen...
 
 

Typ första dagen denna vecka är över då om en stund....

Jomen visst så är det serru, snart är måndagen över och det kan ju vara bra på sätt och vis för då är det en dag mindre att vänta, vilket ju är ganska så positivt, för mig i alla fall..
 
Har plockat lite i nån kartong sådär, och tömt en säck, nu skulle jag bara vilja ha in min byrå på mitt rum så att lilltrollet får in sin byrå på sitt rum, ska väl packa upp den stationära datorn till henne också och försöka koppla in den, kanske ska dona med det under morgondagen, eller så blir det på onsdag, för hade tänkt dona med lite annat i morgon egentligen, men det kan jag ju göra en annan dag istället.. Det blir som det blir kan man ju säga.. i vilket fall som helst så blir det inget gjort förrän på eftermiddagen ändå så att....
 
Söker med ljus och lykta efter en billig flygresa tur och retur till Sthlm i april, men det ser mörkt ut, får nog bita i det sura äpplet och ta tåget i alla fall jag.. eller så kan jag ju söka vidare ett tag till, så kanske man har tur att nåt ramlar över en bara sådär liksom hahaha.. nej det lär det ju inte göra, men beror ju på hur många dagar Herr Rundgren står ut med två galningar från Norrland... :-p får klura på det.. Ska bli superskoj i alla fall att få fara ner och se en Bajen match med lilltrollet så hon får uppleva stämningen på Söderstadion innan det ska bytas spelplats..
 
Nej nu ska jag kolla lite på Medium, fortsätta njuta av ensamheten en stund till innan det är dags att lägga sig och sova en stund eller så.. Och så ska jag spöa min gamla granne Camilla i Songpop hahaha.. nej jisses hon kommer spöa skiten ur mig för fy faaan vad jag suger på det, helst då det gäller dagens hitlåtar hahha.. håller mig till kärlekslåtar, 80tals musik och klassiska rocklåtar.. :-) det är min grej det...
 
Så får det bli

Typ ny vecka då liksom....

Ja då var det en ny vecka och nya omöjligheter då.. Känner mig trött och slö i dag, hmm ingen skillnad mot för andra dagar då i och för sig, men känns extra mycket idag av nån anledning som jag inte vet.. Kanske för att jag måste ta mig i kragen och fixa klart så att jag slipper ha det hängande över mig hela tiden, blir ju inte bättre av det i alla fall... Så dag får det bli en sån dag och imorgon ska det hämtas grejer i Bjästa, för nu får det vara bra med att låta det bero också.. Ska ta hit tavlor och lite lådor som är kvar, bland annat en som gått sönder på lilltrollets rum, så får ta med mig en kartong till dit och paketera om då liksom.. Det blir bra det..
 
Sitter just nu och lyssnar på en mamma som tappade sin son pga att det var slarv på SOS, helt jävla sjukt, och sköterskan som inte skickade nån ambulans blev friad i Tingsrätten, det är skandal, sparken och aldrig mer jobba som sköterska det vore det bästa det.. Helt sanslöst att vissa kan klara sig och vissa som inte gör nåt fel får sluta, det är ofattbart hur det får gå till, men det är klart det är ju Sverige vi talar om i och för sig..
 
Nej skit i det nu, nu ska jag dricka lite av det kaffe jag har kvar, har fan i mig gått TRE paket på 10 dagar, fattar ni: TRE PAKET, alltså 1.5 KG!!!!!!!!! Får se om mamma och stortrollet tar med sig lite kaffe när dom kommer senare, om dom kommer, har kanske bara fått för mig att dom ska komma hahaha.. Nej, men stortrollet ska hämta lite saker här så jag hoppas att dom kommer, så då kanske man kan få ordning i hallen också kanske om man har tur.. Blir väl bra vilket som, funderar på om jag ska låta bli att vända på sängen, åååhh jag HATAR när jag får denna beslutsångest, vet ju varken ut eller in till slut ju...
 
Hur som helst så blir det kaffe och se lite mer på Nyhetsmorgon, så får vi se vad som händer och fötter under dagen, kan ju bli intressant hur som helst ändå.. Kanske blir ett litet bak eller nåt också kanske..

Time for bed då kanske........

Tror minsann att det börjar bli dags att försöka sova en stund eller två kanske, beror på hur man lyckas med det denna kväll, kan bli spännande att se det...
 
Har i alla fall kollat på den nya serien på 4an som ska börja gå på tisdagar, verkar rätt okej faktiskt, men lite udda på samma gång, ja ja vi får se om det är nåt jag kommer följa.. Om inte annat så kan ju Kevin Bacon bara få förgylla tisdagkvällaran här i Domsjö, utan att man liksom hänger med i handligen hahaha..
 
Ja, får se vad jag hittar på i morgon när jag är ensam hela dagen lång, ska väl försöka flytta på en hylla i ett skåp i köket är det tänkt och sen så ska jag FAAAN I MIG dra sängen själv om jag så tar ihjäl ryggen på kuppen då, anars blir det ju inget av med det som det verkar ...
 
Får se om man får ihop till lite kaffe imorgon bitti när man vaknar, kan bli intressant det, känns som lite konstigt att det gått tre paket kaffe på cirka en vecka, måste ju försnillat ett paket i skafferiet eller nåt, måste hamnat bakom nåt annat, kan inte bero på annat, kan inte gått så mycket på typ en vecka, det gjorde det ju inte ens när jag bodde i Bjästa ju.. Helt sjukt är det..
 
Ja ja, det blir nog bra med det, får hoppas att om det kommer nån som vill ha kaffe imorgon att dom tar med sig lite så jag kan bjuda på en kopp hahahaha...
 
Så får det bli....
 
 

Matsedel V11 hos Anderssons i Domsjö...

Måndag 11/3                Potatismos och kassler
Tisdag 12/3                  Makaroner och bacon
Onsdag 13/3                Ris och kycklingwok
Torsdag 14/3                Potatis och fisk
Fredag 15/3                 Ris och köttgryta
Lördag 16/3                  Hemgjord pizza
Söndag 17/3                Strips och Bullens pilsnerkorv
 
Tror det får bli sådär kommande vecka, inte direkt nån värst vidare matsedel, men idetorkan är som den är, kan ju bli nån ändring allt eftersom veckan går, vi får se..
 

Slö, slapp men inte likgiltig....

Först så drack jag kaffe, sen åkte jag lite slalom, efter det så körde lite slättförs och nu har jag kört stafett i skidskytte, tar på krafterna det ska jag säga, svårt att hinna ladda om mellan allting..
 
Mellantrollet har åkt till Hsand med sin pappa en sväng, lilltrollet är på kalas hos sin faster, hon ska hämta sina grejer här sen inför sin pappavecka, dom iddes inte ta med det när hon blev hämtad.. Får se om mamma och Helena eventuellt dyker upp lite senare på en kopp kaffe.. Och i eftermiddag kommer väl stortrolelt och Jens och ska äta lite korv stroganoff kan jag tänka mig.. Det bir bra det..
 
Tror jag ska ta mig en taktikvila innan det är dags att försöka få lite mer ordning här hemma idag, ska väl he upp nån enstaka kartong i ett överskåp och så, ska även se om jag kan få hjälp att koppla lite grunks och grejer vilket betyder lampor och kanske kan få hjälp att koppla ihop datorn också, vem vet, man kanske har en dutt tur eller så... Kanske ska försöka stoppa nån föda elelr så i magen också, kan ju vara en ide det också, vad vet man.. kanske ska ta hamburgaren som vart över i fredags eller så tar jag såsen och potatisen som vart kvar igår.. kanske kan ta burgaren till det?? tror jag provar eller så sparar jag det till i morgon och tar bara en macka eller några digestivekex med ost nu kanske.. ja ja den som lever får se liksom...
 
 

Söndag...

Då var det söndag igen, sitter och tittar på Nyhetsmorgon, ska dricka lite kaffe och kanske ta en macka eller nåt liknande, får se vad som händer och fötter.. Hade tänkt dra till med en grötfrukost och lite kokt ägg, men det iddes jag inte.. lilltrollet äter lite yoghurt i alla fall så på den fronten är det lugnt..
 
Jora så att så var det med det, mellantrollet var ute på vift igår, lite på lyset när hon kom hem, det är ju liksom inte varje natt man får en klatsch i arslet liksom hahha.. ja jädrar, vad munlädret gick på henne när hon kom hem, men det var rätt kul att höra på.. :-p
 
Ja vad händer idag då gott folk?? ja det kan man undra, nästan ingenting skulle jag tro, ska väl se om jag kan he upp nån låda med lampor som inte ska användas i nåt överskåp och kanske ska paketera in nån film eller så i nåt skåp i bokhyllan, det blir som det blir...
 
Ja så får det bli, ska väl försöka få upp sista gardinstången.. nu ska jag röka med mellantrollet i alla fall så att så är det...

Mellomys....

Jahapp ja, då var årets melodifestival jippo över för i år, eller ja, det är ju Europa finalen kvar i och för sig, men jippot i Sverige är ju klart, elelr egentligen inte det heller för den stora finalen ska ju arrangeras i Sverige också, men ja ni vet vad jag menar.. Och årets vinnare blev Robin, helt okej låt som blir bättre ju mer man lyssnar på den.. Tycker i alla fall att David Lindgren skulle vunnit jag, för han är bara bäst, på alla sätt och vis.. Men men, man kan ju inte få allt här i världen..
 
Mellantrollet är ute på vift, får se när eller om hon dyker upp om nån eller ett par timmar förhoppningsvis, kan bli spännande, gick ju bra förra gången så hoppas det går bra ikväll också..
 
Imorgon far lilltrollet till sin far för en pappavecka, känns inte lika drygt nu när vi bor i Domsjö också, det är ju lite närmare både för henne och mig om det skulle vara nåt, det känns jädrigt bra om jag ska vara ärlig.. Så gjorde nog rätt som flyttade tillbaka i alla fall..
 
Ja just det ja, dagen började med att vi for till fd svärfar och fikade lite, han fyller år idag, var en supergod smörgåstårta måste jag säga, och gott kaffe och trevligt sällskap, fick även en chans att träffa banARNE som jag inte träffat på cirka 5 år, blivit gammal han också kan man säga hahaha..
 
Och så har stortrolelt och Jens varit hit och ätit middag, kunde väl haft potatisarna inne lite längre men dom vart okej ändå tycker jag i alla fall, kanske lite för lite kött men tror att alla blev mätta i alla fall och det är väl huvudsaken det då.. Hade tänkt göra rotmos imorgon men det blir lite korvstroganoff istället faktiskt, bara för att jag kan göra det liksom.. Det blir ju bra vilket som ju...
 
Nej nu ska jag fortsätta titta på min blivande man Varg Veum, så nu vet ni det alla andra kvinnor att han låter ni bli sådeså..
 
 
 
 
 

Friday night in Domsjö.....

Då var det fredag kväll då, snart är det natt mitt i alltihopa, sitter och glor på Farmen i väntan på Tyst Vittne. Har haft stortrollet och Jens på besök ikväll, dom for hem till sig efter middagen, sen blev dom lite småsugen på äppelpaj tror jag så då kom dom tillbaka, det var trevligt det..Lilltrollets pappa kom också och fikade en sväng. Nu har trolltjejerna lagt sig och dom andra har farit så nu har jag slängt upp fötterna på bordet och bara är, bara för att jag kan liksom..
 
Imorgon ska vi följa med till fd svärfar och fika, för han fyller år, det blir nog trevligt det också tror jag, eller hoppas kanske jag ska säga.. Eller jag vet att det blir det, brukar ju alltid vara det i alla fall..
 
Japp, så får det bli, nu ska jag glo på TV och sen så ska jag spela lite spel innan det är dags att försöka sova en kvart fjorton dar sådär...
 

Kvinnodagen är här.....

Gör väl ingen större skillnad att det är kvinnodagen i och för sig men man hade ju kunnat hoppas att det vore lite annorlunda i alla fall.. Idag ska vi se om vi kan dona till det lite grann här, eller om vi får vänta med det en stund till. Ska höra med min bror om han kan hämta madrassen så jag får he sängen som jag vill ha den och få lite grejs dit dom ska vara i sovrummet, eller om han hämtar den nån dag i helgen..
 
Hörde lite i bakgrunden i morse när mellantrollet for iväg till gymmet så vid kvart över 7 klev jag upp och kokade kaffe, för det kom besök vid 7.30 ungefär.. Det var Sofi, Milly, Didric och Smilla som kom innan dom skulle lämna Smilla på övernattning på ett annat ställe här i Domsjö.. Så dom har nyss gått dit, var trevligt med lite sällskap så här på morgonkvisten..
 
Idag är det dags för Fredagsmys då, får se vad vi hittar på då, skulle tro att det blir till att titta på Gladiatorerna bland annat, sen kanske nåt extra gott också, det visar sig om man säg som så.. Ska väl i alla fall få oss lite middagsbesök, då det ska bjudas på baconburgare/parisare, strips och nalta grönsaker eventuellt, får se vad som dukas fram hahahaha
 
Ska försöka ta ut lite såna där hyllknoppar eller vad det kallas för, dom som hyllan ligger på i ett skåp är det i alla fall, ska flytta hyllan lite högre upp så mina "stora" köksapparater får plats i skåpet, får se hur man lyckas med det, kan ju bli intressant om man säger så..
 
Ja, det ska väl dammsugas och torkas golv här också kan jag tänka mig, så får hoppas att stortrollet tar med sig lite kartonger och grejs när han far hem senare ikväll eller så, han ska ju tydligen låna min diskmaskin och diska lite grejs också, kan ju bli intressant att se om man måste fånga grejset i luften eller om det är riskfritt så att säga..
 
Ja, en kopp kaffe till sen så är man redo för denna dag också kanske om man har tur, får se hur mycket trolltjejerna vill hjälpa till med idag, kan ju bli spännande det också kanske haha, nej det blir nog bra vilket som i alla fall..
 
 

Kvällning i Domsjö då....

Trött som jag vet inte vad, och ont i träskallen har jag också, men det går väl över så småningom om man har tur.. Idag så har jag inte gjort så värst mycket av värde om jag ska vara ärlig.. Vaknade av att trolltjejerna dammsög och fixade frukost, det var mysigt måste jag erkänna, och efter det så började jag vika kläder i mitt sovrum, men det blev alldeles på tok för varmt när solen låg på hela tiden, så jag var tvungen att gå ut därifrån.. Sen "glömde" jag att gå tillbaka hahaha.. Får stoppa in det i garderoben innan jag lägger mig..
 
Mamma kom en sväng på eftermiddagen, sen kom Zimon och Jens också ett tag innan middagen, och så kom storebror Stefan och hans fd styvson Per och hämtade lite tomma kartonger som dom kan behöva inför några flyttar och så.. Gick en sväng på Hemköp och köpte lite mjölk, strips, potatis, baguetter och så, så är helgen räddad om man har tur, lär ju komma på nåt man vill ha imorgon också men det får vi se om det blir nåt av det.. Hur som helst så bjöd vi grabbarna grus på spagetti och pastasås med ost och baon, helt okej enligt mig sen vet jag ju inte vad dom andra tycker direkt..
 
Nej, nu ska jag snart kolla på min blivande man Vincent på Sjuan sen så ska jag dra mig mot sovrummet..
 
 
 
 

Mitt i veckan kväll....

Jora så att snart är det dags att försöka sova en stund eller två skulle jag tro.. Hoppas det blir nån timme längre än i natt då jag blev väckt vid 2.30 typ på ett ungefär.. Herregud vad trött jag varit mest hela dagen..
 
Har i alla fall skrapat bort en drös med tejp på bokhyllans glasdörrar, och där har jag även ställt in mina glas, ska nog ta hem mina kristallglas från Bjästa imorgon också, så rädd om dom så dom har fått stå kvar där hahaha.. Har även några ömtåliga grisar som står på öppen spisen som ska tas hem, och så ska väl tavlorna hämtas, lilltrollet måste ju få upp sin Tintitn tavla snart, så det blir klart på hennes rum.. Blir bra det..
 
Haft en del kaffebesök idag, stortrollet och hans kompis Jens kom och åt middag och surrade bort en stund, mellantrollet har haft Ängla här typ nästan hela dagen, det var trevligt.. Hon for med sista bussen till Holmen hon.. Ikväll så gjorde vi kladdkakemuffins med Philadelphia Marabou, och till dom så hade vi vaniljgrädde, så jävla gott så det är otroligt..
 
Imorgon ska det göras spagetti och pastasås till middag, eller ost och baconsås kan man ju säga, men låter finare med pastasås, blir liksom lite mer märkvärdigt sådär hahaha.. Nej skojar bara, men det blir den rätten i alla fall, får se vad vi hittar på för rester till lunch, nån kanske kan ta fisken från idag, och nån kanske kan ta korv med mos, eller så kanske vi gör nån varm macka bara sådär liksom... Den som lever får se om man säg som så...
 
Får se hur länge man orkar vara vaken idag, har ju liksom lite lust att se Skenet bedrar, men det är ju inte förrän om en timme och jag vet helt ärligt inte om jag orkar vara vaken så länge, men i och för sig så har jag sagt det ett stort antal gånger förut och ändå varit vaken hur länge som helst.. ja ja vi får se, det skadar kanske inte att plåga sig en stund till, så kanske man sover lite längre om man har tur..
 
Nej så får det bli, glises lite på dumburken sen sova då...
 
 
 
 
 

Nu fattar man ju varför....

Ja, vad ska man säga, det är fan i mig underligt hur folk fungerar... Blir så in i helvete less på folk som ta mig fan snackar dynga mest hela tiden, men går ju inte begära annat från folk som bor i Bjästa heller, det blir ju mer och mer solklart varför jag flyttade därifrån.. Helt jävla sjukt hur fan man kan bete sig på detta vis..Så arg så jag vet inte vad jag ska ta mig till, har lust och göra sånt man inte ska göra, men det är det fan inte värt heller.. Man kanske ska ta och tänka till innan man öppnar käften om nåt man inte har nåt med att göra egentligen..
 
Och när jag liks håller på så blir jag så förbannad på folk som verkar skita i det som är överenskommet, och nu får dom ta det som dom vill men jag tycker det är så in åt helvete lågt så det finns inte, hur kan man sjunka så lågt som människa att man ALDRIG håller sig till det som är sagt?? och sen på det utmåla sig som ett jävla offer, helt fucking jävla idiotiskt, ja jag skrev IDIOTISKT för jag tycker det är det när det ALLTID kommer en massa hittepåsaker som ursäkter, hela tiden, hela tiden....  GÖR OM, GÖR RÄTT LIKSOM!!!!
 
Och sen folk som skrivit en massa idiotiska jävla saker när vår katt rymde, vad fan har ni med saken att göra egentligen, jag vet att alla har rätt till en åsikt, men att kalla mig djurplågare för att jag ville avliva en katt som pissar inne accepterar jag inte, och det spelar ingen roll hur go och mysig Puzzel var ville jag inte ha henne kvar då hon pissade lite här och där, det var mitt val och om det nu var så himla hemskt, varför ville ingen av dom som gnällde ta hand om henne då?? hmmm man kan undra varför , hahaha.. sen var det hemskt att hon rymde, för jag var rädd att hon skulle frysa ihjäl eftersom hon inte var utekatt, men som sagt så trodde ju vissa att jag släppt ut henne för att bli av med henne.. Ja, man slutar aldrig förvånas över folks idiotier kan man säga...
 
Ska väl snart dricka lite kaffe känns det som, får se om jag får i mig nån macka ellre om det bara blir några digestive kex eller kanske bara blir kaffe också, det lär ju märkas efteråt vad det blev för nåt.. eller kanske inte ens märks vad man hahahahaha..
 
Förresten tycker jag att Pter Jidhe har en konstig frisyr nu för tiden, det där håret borde klippas så att det ser bättre ut ju, det ser ut som att han har en sån där bulle på skallen, hahaha elelr så är det bar jag som är för arg och retar upp mg på saker som egentligen är bagateller, men då får det vara så, tur det går över ganska så fort, bara jag får ventilera lite grann, synd bara att den som borde höra det skiter i att lyssna så då får man vräka ur sig här i stället.. ja så är det ...
 

Absolut tisdag.....

Idag har det varit en bra dag tycker jag, det är ju dom flesta nu för tiden så det är ju som det ska vara då kan man säga..
 
Klev upp vid 20 över 8 ungefär och kokade kaffe till Helena som skulle komma när hon lämnat sina troll på dagis här bredvid, så när hon kom så drack vi lite kaffe och surrade en sväng, sen for vi på Coop i Hörnett och köpte lite potatis till middagen vi skulle ha ikväll.. Blev gott som fan ska jag säga med pölsa, potatis och morotsstuvning.. Tror grabbarna grus var nöjda också faktiskt, eller jag hoppas det i alla fall, vore ju hemskt om dom itne var det...
 
Hur som helst så kom lilltrollets pappa och hämtade oss så vi for ner till Bjästa för lilltrollet hade träning, under tiden så satt jag och exet hos Camilla där vi drack kaffe och fick bullar och kakor, smarrigt värre,. Träffade även Maria T som kom dit, det var trevligt att träffa henne också. Vi gick upp till gamla lägenheten, plockade ihop lite småplock, bland annat dammsugaren och skurmoppen med mera, och så kom mammas sambo så då fick jag med mig tvättmaskinen också, det är ju bra det, så nu ska jag bara få bovärden här till att förläga röret så att jag slipper använda lyftkran för att ta mig upp och stänga vattnet.. Det blir nog bra med det till slut också.. Hittade i alla fall krukan jag haft mina slevar och sånt i så nu är jag nöjd, nu är dom på plats där dom ska vara...
 
Japp, på torsdag ska vi ner och hämta lite tavlor, ev stora hallspegeln, kanske några småsaker till, det visar sig vad vi plockar med oss, blir nog en sväng in till Camilla då också skulle jag tro..Måste ju passa på då tillfälle ges om man säg som så..
 
Får se om grabbarna grus dyker upp och vill äta middag imorgon också då det ska bli fisk om jag inte minns fel från matsedeln, eller så var det spagetti och pastasås, ja ja, jag får kolla sen så ser jag om jag ska ta fram torsk eller bacon från frysen.. hahaha.. minnet är förjävla bra men helvetiskt kort ska jag be att få tala om..
 
Tro om man ska ta sig i kragen och börja baka lite limpor och sånt framöver, eller om jag ska vänta tills jag fyllt upp skafferiet med basvaror igen, det är lite grejer som fattas kan man säga.. men är förbaskat sugen på att baka lite bullar och kakor och sånt nu när jag fått mig en stoooor frys, vill ha den välfylld så man slipper känna att man är utan liksom.. Ska inte fattas nåt egentligen.. Ska faktiskt börja köpa mycket mjölk när jag liks köper, om det är så att det inte är kort datum vill säga, för då får det vara, men går ganska mycket mjölk nu för tiden så att det är ju lika bra det, och så ska det laddas upp med yoghurt och fil och sånt, ska inte fattas nåt så att så är det..
 
Så får det bli så länge, nu ska jag kolla lite på TV med lilltrollet...

Tisdag hela dagen sägs det...

Sitter just nu och väntar på Helena som ska komma och dricka lite kaffe, och så ska vi på Coop i Hörnett så jag får köpa lite potatis, har inte så mycket och kan behövas lite mer då grabbarna grus ska komma och äta lite med oss i eftermiddag.. Då det blir pölsa och pärern, ska minsann göra stuvade morötter till också och JA det är GOTT med det till, även om man inte kan tro det.. men prova så ska ni få se..
 
Ja, jag vet inte vad jag ska göra mer idag, kommer inte in så långt i mitt sovrum pga att det står en madrass där som min bror ska ha, och en planka som mammas sambo ska ta hem, ska försöka baxa undan det så jag kommer åt att stoppa in mina kläder i garderoben så kommer jag åt allt annat som är där också, och då får jag in byrån jag ska ha och så får lilltrollet in sin byrå som hon ska ha och då blir det ju bra för då kan man tömma fler säckar ju :-) perfekt blir det..
 
Ska ner till Bjästa en sväng ikväll, ska hämta tvättmaskinen, ska väl ta hit mina tavlor och dammsugaren också, tror jag tar skurhinken samtidigt, får ta ner det igen då det blir dags att städa.. Ska höra med lilltrollets pappa om vi kan ta en kartong som är kvar på hennes rum där nere i Bjästa.. Får se vad som händer och fötter, stortrollet måste ju ordna en bil så att han kan hämta ratet han har kvar där också, är ju liksom inget jag tänker ha här om jag säg som så...
 
Just ja, ska ju ringa nån loppis eller nån Second Hand och fråga om dom har lust att hämta en garderob eller en frys eller varför inte bägge?? så lipper man slänga det på tippen, kan ju vara nån som har användning av det.. sen får man se om det är nåt mer som dom kan tänkas vilja ha, eller har ju slängt det mesta, det är väl om stortrollet ska slänga dit sina böcker eller filmer eller nåt sånt, kan ju kanske vara en ide, för just nu ligger dom fulla golvet för han hade dom i en papperskasse och den har gått sönder, underligt eller?? nej inte direkt skulle jag vilja säga, men men.. lär ju vara jag som får plocka upp dom från det där golvet kan jag tänka mig..
 
Nej, nu ska jag se om jag ska ta mig lite nybryggt kaffe och dagens första cig kanske.. har helt ärligt inte rökt sen kl var 19.20 igår kväll så att jag är ganska duktig på det här med att dra ner på rökningen, så till slut så komemr det funka att sluta, och NEJ jag ska inte använda en massa grejer som hjälp för att sluta, kan jag inte sluta av mig själv så får det vara, jag tar det inte i min egen takt, då kommer det gå bra, en massa tjat och sånt det hjälper nte på mig för då gör jag tvärtom, så har jag alltid varit och kommer alltid vara.. Så är det bara..
 

Jora så att så kan det vara.....

Första dagen på sportlovet spenderades med att vi började dagen med frukost, eller ja jag började den med lite kaffe.. Sen så packade vi upp alla grisarna :-p och undertiden så fick vi kaffebesök, och så åt vi lunch.. Efter det så blev det en taktikvila, och mitt i alltihopa så dök stortrollet och Jens upp och så kom mamma en sväng..
 
Vi åt middag, sen vet jag inte vad vi gjorde, satt väl mest och laddade upp inför matchen som Fernet Flames skulle spela kl 19.40, och stortrollet skulle stå.. Var väl rätt okej match, tills typ halva laget packade ihop och for, ungefär mitt i andra perioden kan man säga.. Underligt måste jag säga, men men, dom grabbar som var kvar gjorde det bra tycker jag och stortrollet visade ju att gamla takter sitter i, om man säg som så...
 
Hur som helst så har Puzzel blivit hittad och kommit till nån som känner att dom vill ha henne och det känns ju bra, så då kan vi andas ut..
 
Ibland så funderar jag över vad som gör att vissa gör som dom gör, eller inte gör, beror ju på hur man ser det som kan man säga.. Men det är väl som det är, vissa tror att saker och ting går över av sig själva eller att man ska glömma bort det, men sån är inte jag, så att så är det...
 
Nu ska jag försöka sova så får vi se hur länge man får vänta denna gången då...
 
 

Sportlov imorgon....

Yes box, imorgon är det sportlov säger dom som vet, hahaha.. Jag och lilltrollet ska packa upp alla mina grisar som ska till grisskåpet, blir bra det så blir man av med några fler kartonger..
 
Ikväll fick vi i alla fall upp en lampa i vardagsrummet, i mellantrollets rum och i hallen, fattades en krok(ögla i lilltrollets rum, köket får vänta lite till och till mitt rum har jag ingen lampa om jag ska vara ärlig, eller ingen till taket i alla fall, men det kommer väl det också...
 
Fick låna exets dammsugare en sväng eftersom våran är kvar i Bjästa inför utstädningen där, och så bytte jag skohylla med han, jag fick en mindre i trä och han fick ta min som var i aluminium eller nåt och var lite längre.. Och så i morgon så ska stortrollet få bära ner lite i förrådet och sen så ska han få ta hem lite av sina grejer till sin egen lägenhet eller så får han lagra det nån annanstans, har som inte plats för det liksom, har lite av hans grejer kvar i Bjästa också, men det får han väl ta under veckan eller så får han slänga det om han har lust..
 
Har hett upp en radda med kokböcketr i bokhyllan, det är några stycken måste jag säga, och alla är inte där än heller, får se om jag ska ha några i köket också eller på nån annan hylla, det visar sig med tiden antar jag.. Är i alla fall glad att det är någorlunda klart med möblering i lilltrollets rum, bara en byrå som ska dit så får hon placera ut sina prylar där hon vill ha dom, och på tisdag ska vi INTE glömma att ta hit hennes Tintin tavla hon fick av morbror Stefan i julklapp 2011, den är hon så rädd om så den har vi inte vågat frakta än hahaha.. men på tisdag ska hon få uppo den på väggen här i Domsjö..
 
Tror att lilltrollet var lite pirrig inför sin första natt här, men det verkar ha gått bra att somna för hon slocknade som en klubbad säl direkt när Johan Falk var slut, kanske var därför förresten, för att hon fick vara uppe och kolla på den tills den var slut?? Ja vad vet man, men säkert jättespännande att sova på nytt ställe..
 
Förresten så ska vi gå granngårds imorgon kväll för att kolla på stortrollets match, ryktas om att han ska stå i mål, det kan ju vara spännande värre det, och innan den matchen så ska han alltså komma hit och ta med sig sin polare Jens, så då ska vi bjuda dom på stuvade makaroner och stekt falukorv, det är så förbannat gott och var så länge sen vi åt det, elelr länge sen kanske det inte är men säkert en månad sen i alla fall.. typ eller nåt liknande...
 
Så får det bli, får räcka så för idag, nu ska det sovas och drömmas mysiga drömmar hela natten lång om den näst snyggaste Bajaren jag någonsin vilat ögonen på...
 

Matsedel V 10 hos Anderssons i Domsjö

Måndag 4/3             Stuvade makaroner och stekt korv
Tisdag 5/3               Potatis och pölsa
Onsdag 6/3             Fiskgratäng
Torsdag 7/3             Spagetti och pastasås
Fredag 8/3              Hamburgare och strips
Lördag 9/3              Hasselbackspotatis och kycklingfile
Söndag 10/3           Rotmos och fläsk
 
Japp så får det bli på ett ungefär denna sportlovsvecka då.. Blir nog bra det, får se om det blir nån ändring på det hela men i det stora hela så ska det blir så här i alla fall
 

Årets Vasalopp....

Ja då sitter vi och fikar och kollar på årets Vasalopp, jisses vad trött och slut man blir av att åka alla dessa mil.. Hahaha...
 
Ja tro vad som händer idag då?? Jo vi ska väl försöka bringa lite mer ordning i detta kaos kanske, lilltrollet kommer vid 14 tiden så då ska jag få hjälp att skruva ihop hennes skrivbord så att det blir lite bättre i det rummet i alla fall, och det gör ju mycket det, sen ska vi väl försöka ställa ut några byråsar där dom ska vara, så att lådorna kommer på plats, kan också vara en fördel så att man kan slänga in alla kläder i garderoberna och he underkläder i lådorna, blir bra det.. Ska även fråga eet om jag kan få låna hans dammsugare en sväng så man kan dra över golven lite grann, kan vara en fördel det kanske man kan säga.. Ja ja, det blir nog bra med det till slut också..
 
Nu ska jag dricka lite mer kaffe och äta upp hela mackan så har jag fått i mig frukost idag, och det händer ju inte ofta det inte ska jag be att få tala om.. Har liiiite svårt att äta på morgonen, men ibland så händer det, eller plötsligt händer det om man säg som så.. hade jag orkat så hade jag minsann gjort mig lite havregrynsgröt och kokat ett ägg eller två, men det iddes jag helt ärligt inte, så det fick bli mjukmacka med ost, rostbiff och gurka på, fick duga en dag som denna...
 
Så får det bli, ska snart knåpa ihop en matsedel för kommande vecka också, var ju ett tag sen man gjorde en sån.. så det börjar liksom bli dags tycker jag..
 
 
 

Surt sa räven typ....

Ja, då har man fått in internet i Domsjö, men naturligtvis så har jag ju glömt användarnamnet så kommer inte in i alla fall hahaha.. det är väl typiskt.. får försöka få tag på Glocalnet imorgon och se om det löser sig annars vet jag inte hur jag ska göra, kan ju ingenting om sånt här jag inte.. Men det blir nog bra så småningom..
 
Idag har jag i alla fall skruvat ihop lilltrollets säng, hängt upp hennes gardiner, och lite annat, vid 15 tiden for jag och mamma till Holmen och tittade på hockey, som vanligt så var det suprtrevligt, efter det så for jag in en sväng i Bjästa och hämtade modemet då, mellantrollets jacka, skohyllan och lite galgar, och när jag kom hem så upptäckte jag att skohyllan inte passar, typiskt det också.. Hur som helst så kom lilltrollet och hennes pappa och hälsade på en stund..
 
Så får det bli... nu ska jag titta på TV och sen så ska jag försöka sova en stund

Snöig lördagmorgon....

Ja jädrar vad det vräker ner idag, och blåser som fan gör det också.. men vad gör det egentligen när man har sol i hjärta och sol i sinne.. Försökt hitta var t jag lagt ifrån mig såna där hakar man sätter fast gardinsstången på, men vete fan vart jag la dom igår.. men men, det är som det är, hittar dom väl så småningom..
 
Har druckit en kopp kaffe till frukost och nu ska jag försöka mig på att få ihop lilltrollets säng då, kan bli spännande, får passa på medan det är ljust ute, så det gåt att hitta hålen hahahaha..
 
Sen hade jag tänkt äta lite kyckling till lunch, det blir nog bra det, kan ju inte bli fel, eller så steker jag lite pytt i panna och tar kycklingen ikväll, det kan ju funka det också, om man säg som så.. Ska i alla fall iväg och titta på hockeyn i eftermiddag är det tänkt så innan dess ska jag ta mig en dusch, så det är väl bäst man sätter lite fart om man ska hinna med allt..
 
 

Slapparkväll då....

Har varit en bra dag idag, började med att mamma kom hit, åkte med henne så jag kunde låna bilen och fara på Coop Forum, sen for jag tillbaka till henne och fick mig lite lunch satt som en smäck det.. Sen åkte vi hem till mig, kollade lite skidor av olika slag på TV, plockade upp lite smått och gott, drack en dutt kaffe mellan varven, fick främmande, drack mer kaffe.. Sen kom Jens och stortrollet så då åt vi Bullens pilsnerkorv med bröd och kroketter och lite sallad, var ganska gott men godare mat finns ju i och för sig..
 
Mellantrollet ska åka iväg en sväng på stan sen kommer väl hon och Jossan hit nån gång under kvällen så får se när det blir. Får se om man somnar på soffan ikväll eller om man tar sig till sängen i tid, kan ju bli en intressant följetong det kanske eller inte hahaha..Imorgon måste jag göra ett ryck med lilltrollets rum, går ju inte på detta viset.. Nu har det slappats nog tycker jag.. får se vad som händer och fötter, måste försöka hitta ett lakan till min extra breda säng också, men vet inte vart jag packat dom, hittar inte den säcken, måste ju vara blind på ögonen eller nåt.. Helt sjukt..
 
Ja ja, det blir som det blir, kanske man ska slänga sig i duschen innan det är dags att titta på Gladiatorerna kl 20, eller så lägger jag mig och taktikvilar en stund eller så, får se hur jag gör..
 
 

Första helgen i Domsjö...

ja, men visst, så är det, blir bra det.. Ikväll så blir det väl till att titta på Gladiatorerna skulle jag kunna tro, och samtidigt som man packar upp förstås, måste ju försöka hitta åt lite pannor och saker.. Börjar se ett ljus där i horisonten i alla fall och det är ju bra det då hahaha..
 
Får se om man tar sig iväg på en affär man glömde bort att fara på igår, det löser sig på nåt vis det också, det gör det ju alltid om man säg som så, eller allt som oftast i alla fall om man ska vara helt ärlig..
 
Nej, nu ska det väl drickas en kopp kaffe och så ska det väl börjas med att packas upp en drös med grejer, få se vart jag börjar nånstans, tänkte väl försöka få in mina kläder i garderoben och sen måste jag få ihop allt i Sannas rum, men det skulle kanske bästaste Helena komma och hjälpa mig med, så det blir bra det också..
 
Klurar på vad som ska ätas i helgen.. Ikväll tror jag att jag ska steka mig en hamburgare, för det är jag sugen på, och så imorgon ska det nog bli nåt kött eller kyckling, tillsammans med gratäng eller hasselbackspotatis, och på söndag så ska det bli nåt jag längtat efter länge, pytt i panna med gräddsås och stekt ägg..
 
Får se hur allt löser sig, men det blir nog bra med det mesta.. ska fråga exet om jag får låna hans dammsugare en sväng, har lämnat min i Bjästa för att den ska användas till utstädingen där hahaha.. ja det blir nog bra det också..
 
 

RSS 2.0