Lördag med allt vad det innebär...

Ja, vad säger man??? Trött som ett helvete är jag fortfarande... Gick ganska bra för lilltrollets lag idag, 1 vinst, 1 förlust och 2 oavgjorda matcher.. I vinstmatchen gjorde lilltrollet ett av målen, ett backhandskott som gick in mellan målvakten och stolpen, turmål, fast måste ju ligga lite skicklighet bakom också, eller????
 
Kom hem vid 14.45 ungefär kanske, la mig och vilade ett tag, hade så fruktansärt ont i skallen, ilket jag fortfarande har, åt lite middag med trolltjejerna vid 16.30 fast jag var mätt fortfarande efter det så plockade vi fram lådorna med tomtar och andra julsaker, men vi har inte öppnat dom än..  Har hängt ut stora kransen på dörren, fixat adventsstaken till köksbordet och ljusbrickan till vardagsrumsbordet.. Hade tänkt hänga upp lilltrollets adventsstjärna också men tydligen fattades det något, så måste byta den, men som anligt så har Annika slarvat bort kvittot, men det löser sig nog på nåt vis, får köpa en ny, eller be mammas sambo kolla på det, han kan trolla med det mesta han... Så nu får vi hålla tummarna.. Har i alla fall hittat alla gardiner jag ska he upp, fattas bara lite rosetter och sånt.. Det blir nog bra när det väl kommit upp och alla våra tomtar kommer på sina rätta platser också..
 
Fick i alla fall fara på Willys och köpa ny köttfärs för så in i helvete klantig människa som jag finns ju inte, när jag skrivit till mamma i går kväll att jag bara skulle röka innan jag paketerade färsen så glömde jag färsen av nån anledning.. och idag när jag öppnade förpackningen så hade det ju av förklarlig anledning surnat.. Kan ju inte stå framme i rumstemp hur många timmar som helst.. ja ja, det är som det är..
 
Sitter just nu och slötittar lite på Avatar, inte min typ av film direkt men i brist på annat så får det funka, ska väl liks snart försöka sova en stund eller två tror jag, känns som så i alla fall.. fast risken är ju att jag vaknar typ vid 3 och kan inte somna om ifall jag lägger mig för tidigt.. men jag får se hur jag gör, kan ju inte plåga mig för länge heller, helst inte när skallebanget gör att man nästan grinar...
 
Kanske blir bättre om man tar sig några winegums eller choklad?? Det måste väl funka tycker jag... Ska prova tror jag.. har provat med lite chips och ostkrokar men det funkade inte...
 
Ja så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Tröttare än allt jävla tröttast....

Ja herrejävlar vad trött i ögat jag är, helt fucking jävla sjukt alltså.. Ändå la jag mig strax efter kl 23 och har sovit mest hela natten, vaknade till nån enstaka gång men det är ju som vanligt så man är ju van om man säg som så, så man borde ju vara utvilad tycker man, men inte jag inte.. kommer bli en lååååång dag.. men men det får gå det också.. Sova får man göra senare om man har tur..
 
Japp, kan ju säga att det är ju ett tag sen man satt framför TVn denna tid en lördsagmorgon, åt grötfrukost och tittade på Bananer i pyjamas och Svampbob Fyrkant kan jag ju säga.. Lite nostalgi känns det som..
 
Ja, det börjar väl bli dags att göra sig redo, snart så är skjutsen här, och så ska vi plocka upp stortrollet och Viola också, stortrollet ska vara domare idag.. Blir nog bra det kan jag tänka mig, bra att han kliver upp på morgonen, så han vänder tillbaka dygnet..
 
Japp så får det bli och nu hoppas vi att ALLA håller tummarna för Nätra IBK F01-03 idag..
 
Hörs Hej
 
 

Adventshelgen har tagit sin början då....

Ja jädrar i min låda så fort tiden har gått.. Första advent om två dagar och då är det även första dagen på årets sista månad.. Snart så är det alltså jul, och inte ett skit har man planerat eller gjort.. men det hinns nog med det också förhoppningsvis...
 
I morse när jag vaknade tänkte jag bara lägga mig och sova igen, fast jag sovit hela natten som en stock så ar jag så djuriskt trött så ögonen inte ville öppna sig liksom, men jag pallrade mig upp, kokade kaffe, gjorde mig klar och så väckte jag lilltrollet innan hennes pappa kom vid halv 7, ar ännu tröttare när jag gick ut till bussen, trodde jag skulle somna när jag satte mig på den, men så när jag kom fram och fick träffa solstrålarna då kändes det mycket bättre.. och så fick personalen adventsfika idag så det var ju skojsigt det.. Var full fart fram till lunchen skulle serveras och efter det så var det till att snabbt klä på sig och så ge sig iväg till badhuset med några små..
 
När jag följt dom en bit tillbaka, rättare sagt på rätt sida av E4an så blev jag hämtad och så for vi och köpte en julklapp till lotteriet som ska vara imorgon på sammandraget och så handlade jag lite egna saker och en del mat och sånt också.. bland annat 1.6 kg köttfärs som jag ska paketera innan jag lägger mig ikväll, kanske ska göra det nu snart så jag inte glömmer bort det, det vore ju förargligt om man säg som så...
 
Ja imorgon när vi kommer hem efter matcherna så ska vi i alla fall försöka få upp lite stjärnor och änglar och sånt är det tänkt.. får se hur mycket i hinner eller ids kanske man ska säga, det blir som det blir och annars hinner vi ju lite på söndag också, så det är ju ingen fara på taket..
 
Nej ska gå och paketera färsen och sen så ska jag glises lite på dumburken innan det är dags att försöka få skönhetssömnen..
 
Hörs Hej
 
 

Torsdag hela dagen....

Vet inte om jag kan säga att jag vaknade imorse för var fan tröttare då än då jag la mig igår, helst sjukt alltså, men klev upp till slut i alla fall.. Kokade kaffe åt lilltrollets pappa som kommer hit vid 6.30 varje morgon så han är här då jag far och sen skjutsar han lilltrollet till skolan, så ska det väl vara tills rekommendationerna för det som hänt hävs eller vad man säger.. Får se när det blir..
 
Tog mig i alla fall till "jobbet", Fick fram frukosten åt dom små liven, gick hur smidigt som helst det.. sen satt jag och surrade lite med min handledare och en annan lärare om ditten och datten, och sen så var det brandövning kl 9, då hade jag så otroligt lämpligt gått ut och tagit en nypa frisk luft om man så säger hahaha så jag var redan ute då det skulle klättras genom fönstret :-) sen så var det bara till att sätta igång och förbereda matsalen för invasionen liksom.. Blev potatis, fiskpudding, smörsås och grönsaker idag och jag hann få smaka lite också, satan i gatan så gott det var även om jag gör godare fiskpudding.... Ja och sen efter lunchgörat så var det inte så mycket mer än att ta fram allt till mellisen och sen slutade jag och jag fick skjuts hem idag, var trevligt..
 
Gjorde den fulaste ugnspannkaka som världen skådat genom alla tider, fast det var gott måste jag säga, helst med lite nutella på :-) och efter vi ätit tog jag en snabb taktikvila innan det var dags att åka iväg till lilltrollets träning och så fick jag handla en liten dutt, inte helt fel det inte.. Blev bland annat pepparkaksfil till lilltrollet, lät spännande och hon tyckte det var helt okej..
 
Sitter just nu och kollar på I huvudet på Gunde Svan, han hälsar på Kenny Bräck idag, verkar vara en trevlig kille det tycker jag, med bägge fötterna på jorden om man säg som så...
 
Ja ja, imorgon är det sista "arbetsdagen" denna vecka, och den "arbetsdagen" avslutas på Paradisbadet med dom små liven, ska bli skojigt att se hur många som blir godkända imorgon då det är sista gången för denna omgång.. Hoppas det går bra för allihopern..
 
Nej nu ska jag fortsätta slötitta på TV en stund eller två stunder, får se hur länge det blir, och sen så ska försöka sova en stund eller två
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Sista måndagen i november detta år då....

Ja herregud vilken lååååååång jävla dag detta har varit måste jag säga.. aknade en gång i timmen från jag la mig vid kvart i 11 i går kväll och från kl 3 kunde jag fan inte somna om.. Gissa om jag var så fucking jävla trött man kan bli när det var dags för väckaren att ringa vid kvart i 6??? Hade ju kunnat stänga av den redan långt innan men då hade jag ju säkert somnat om och inte vaknat förrän försent liksom.. Ja ja, tog mig till "jobbet" i alla fall men har varit lite segt mest hela dagen ska jag säga.. Efter barnens bad så mötte lilltrollets pappa upp mig utanför Lundbergs konditori, där jag hämtade ut två tårtor som Monica beställt..
 
Efter det så for jag på Coop i Hörnett och köpte det sista till smörgåstårtorna jag skulle göra, lite annorlunda innehåll men får hoppas att det blev gott i alla fall, får väl höra domen imorgon haha.. När vi ätit middag så fick jag skjuts dit dom skulle så att alla tårtor är på plats imorgon bitti.. och så fick vi lite kaffe och surrade en stund innan vi for hem. och nu har jag suttit i soffan en stund med fötterna på bordet och här kommer jag sitta ett tag till.. orkar inte röra en fena tror jag hahaha
 
Förhoppningsvis så får jag sova gott i natt, och helt ärligt så är jag fan i mig värd det efter denna dag.. Imorgon blir det grötfrukost till dom små lien på skolan, det brukar vara uppskattat, helst då det alltid är mannagrynsgröt.. Efter det så blir det till att handla lite åt mig själv och sen hem och fixa middag innan det bär iäg till Holmen och lilltrollets träning, och efter det ska hon väl fara och ge födelsedagsbarnet en kram kan jag tänka mig, blir nog bra det...
 
Ska nog ta mig en macka känner jag, lite småhungrig vart man allt av att göra dom där tårtorna hahaha.. Japp så får det bli så detta svammel får räcka för idag
 
Hörs Hej
 
 

Matsedel v 48 hos Anderssons i Domsjö...

Måndag 25/11              Potatis och köttbullar
Tisdag 26/11                Tortellinigratäng
Onsdag 27/11               Ris och kassler med champinjonstuvning
Torsdag 28/11               Ugnspannkaka
Fredag 29/11                Hemgjord pizza
Lördag 30/11                Hasselbackspotatis och kött
Söndag 1/12                Baconlåda
 
 
Japp så får det bli till veckan då, blir intressant att se hur många dagar i håller oss till det vi skrivit.. Men ska nog inte vara några större problem förhoppningsvis..
 
 

Härlig lördag.....

Fick en rejäl sovmorgon idag, klev upp runt halv 10 på ett ungefär, utfodrade lilltrollet sem började vi baka på en gång.. hon gör så otroligt fina bullar så man blir rakt avundsjuk..
 
Vi har inte gjort så mycket annat idag än att baka, slappade resten av tiden..
 
Fast vid kvart i 3 tiden så blev vi hämtade av Benji och så for vi till mamma där Robin skulle bjuda på lite julmat, och det ska jag säga att satan i gatan vad gott det var, mätt som aldrig förr blev man.. Kom hem vid halv 7 tiden ungefär
 
Stortrollet och Viola kom förbi och drack lite kaffe en sväng, och så kom lilltrollets pappa med fotona från innebandyn som lilltrollet knäppte för ett tag sen..
 
När lilltrollet lagt sig och främmandet gått hem så tog jag mig ett glas vin, bara för att jag är värd det liksom, och nu sitter jag och slötittar på filmen på 4an, inte så värst bra, så funderar på att lägga mig om en liten strax, men får se hur det blir.. Ska hjälpa lilltrollet att göra kolasnitt imorgon hade jag tänkt, får se om hon gör nån mer liten kaka också, beror på vilket humör hon är på..
 
Imorgon ska vi väl tvätta lite grann också, innan det är dags att fara och leverera kakorna och lilltrollet ska på sin träning vid 16.30, blir bra det..
 
Ids fan inte skriva mer nu, så detta får räcka så länge
 
Hörs Hej
 
 

Då var det fredag igen då....

Ja, det var flera dagar sen jag skrev här nu, typ i söndags.. Har varit trött och slut på så det har inte blivit av liksom.
 
Var i alla fall hemma både måndag och tisdag, hostade så fruktansvärt mycket så ville inte stå och hålla på med maten då.. Men i onsdags var jag tillbaka på "jobbet, och som jag längtat efter dom små liven.. Och gissa om man vart glad i hjärtat när barnen sprang emot en, gav mig kramar och sa ad jag har saknat dig.. Då vet man att man gör nåt bra kan jag ju säga.. Var helt slut när jag kom hem i onsdags i alla fall hahaha.. På torsdagen när jag klev på bussen så luktade det lite konstigt men jag tänkte att det brukar ju lukta av etanolen, när vi kom in till stan där bussen stannar en stund så började det ryka hur mycket som helst, så vi klev ur och då brann det i agasröret, så jag och min handledare som åker samma buss gick istället för att vänta på annan buss.. Tur det är nära till skolan från Örnparken.. Gick hur bra som helst igår i alla fall..
 
Idag var jag hur trött som helst måste jag säga, som tur var så hände inget med bussen i alla fall, frukosten blev en aningens sen då äggen inte var klara men det gick bra ändå och alla hann äta i tid.. Och smarrig lunch fick dom idag, potatisgratäng och örtagårdsstek, supergott var det måste jag säga.. Och så avslutades dagen med att jag följde med på badet.. Handlade lite innan jag for hem, fick mig skjuts hem vilket var välkommet då jag handlade inför helgens bakning, kakor och bullar som ska levereras till ett 60års kalas.. blir nog bra det
 
Idag så fixade lilltrolelt middag, blev tacos och supergott var det.. Stortrollet och Viola kom också, efter middagen drack vi en kopp kaffe och sedan gick dom hem.. Efter en stund kom lilltrollets pappa, lilltrollet ville att han skulle smaka lite på maten hon gjort.. När han for så kollade i på Idol och så gick lilltrollet och la sig för en timme sen, så nu sitter jag här och slötittar på TVn, får se hur länge jag orkar hålla mig vaken..
 
Ja det får räcka för idag, ids inte svamla nåt mer just nu.. Och KEVIN ÄR KVAR I IDOL!!!!!
 
Hörs Hej
 
 

Då var helgen snart slut då..

Oj oj, var några dagar sen jag skrev här, men det har inte hänt allt för mycket på dom dagarna om jag ska vara ärlig.. Fick hem lilltrollet redan i fredags vilket gjorde mig glad, så vi hade lite fredagsmys innan hon somnade i soffan..
 
Igår så tog vi en riktigt lång sovmorgon, klev upp typ halv 11 nästan, och så var det bara till att göra sig i ordning för att fara till Bjästa och ha födelsedagsfika för mellantrollet hos hennes pappa.. Det ar supertrevligt och vi fick skjuts hem av bästaste Helena..
 
När vi kom hem så började vi fixa lite med middagen och vid halv 5 kom en av lilltrollets kompisar och käkade med oss, och sen så kom en till av hennes kompisar och dom gjorde sig i ordning för att fara på disco på skolan.. Dom blev skjutsade av världens bästaste ex svägerska Kina, som kom tillbaka och fikade sen..Strax efter hon for så fick jag ett besök av en vän som det var länge sen jag hade besök av.. Det var trevligt måste jag säga.. Sen var det bara till att sitta uppe och invänta mitt lilla partytroll..
 
Även idag så tog vi en rejäl sovmorgon, det var oerhört skönt ska jag säga, och så fick vi besök av min storebror Peter som kom och drack kaffe, det var supertreligt tycker jag.. Efter det så gjorde vi helt ärligt inte ett jämarns dugg annat än att vi fixade till en supergod middag, som vanligt och efter det så blev det till att fara på lilltrollets träning med tillhörande föräldramöte inför kommande sammandrag.. När vi kom hem så blev det lite söndagsmys framför TVn innan hon gick och la sig, ja hon duschade ju också förstås.. Hade tänkt göra smarriga äggmackor åt henne till kvällsfika men hon ville ha TUC kex med taco ost och ett glas vatten, så det fick bli det då...
 
Har nyss kollat på Solsidan, nu är det Hellenius Hörna och sen så är det dags för min absoluta favorit Bajare : Joel Kinnaman... det blir bra det och sen så blir det sängen
 
Hörs Hej
 
 

Matsedel V 47 hos oss i Domsjö....

Måndag 18/11            Spagetti och köttfärssås
Tisdag 19/11              Potatis och fiskpudding
Onsdag 20/11            Kycklingsallad
Torsdag 21/11            Potatismos och korv
Fredag 22/11             Tacos (som lilltrollet ska fixa)
Lördag 23/11             Rotsaksgratäng och kotletter
Söndag 24/11            Hopplock av veckans rester, buffé kan man kalla det för
 
Japp så får det bli, förhoppningsvis alltså..
 
 

Torsdag idag då....

Ja då var det torsdag idag då, pannkaksdagen, har glömt vad jag ska göra för middag idag, kom inte ihåg om jag skrev ugnspannkaka eller om det blir nåt annat, vi får väl se vad det blir,, Kan bli rester av kycklingen vi åt i tisdags också, man vet ju aldrig.. Blir nog bra vilket som det där, huvudsaken man får i sig lite föda om man säg som så..
 
Känner mig lite bättre idag, men blir en hemmadag idag också, hatar att vara hemma, men det är ju inget man kan göra åt det :'( det är som det är med den saken.. Som det känns nu så far jag in och "jobbar" imorgon i alla fall,..
 
Kom på nu att jag skulle göra hemgjord pytt, får se hur det blir med den saken, i så fall måste jag koka lite potatis som jag kan steka upp senare, kan ju funka men i får se vad det blir.. kan ju hända att jag gör nåt annat istället nu då..
 
Nu när jga är någorlunda pigg idag så kanske jag ska passa på att gära nån nytta av nåt slag.. kanske dammtorka, plantera några blomskott, tvätta, och se om jag får nalta ordning på dammsugaren så jag kan få torka golven.. men som sagt, den som leer får se hur mycket av det som blir gjort... Men dammsuga och torka golven skulle jag absolut vilja göra, det viktigaste nästan...
 
Ja ja, skitsamma egentligen.. Tror jag kanske ska försöka mig på att se om jag kanske ska baka en av kakorna mellantrollet beställt till kalaset på lördag, har ju inte bästa ugnen i stan men får hoppas att det blir bra, men som sagt, inte vidare hoppfull om det inte..
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Jora så att ................

For på "jobbet" imorse fast jag nog hellre skulle stannat hemma.. Trött, slut, hängig, snorig, ont i halsen som fan, men det gick ju ganska bra ändå.. Fast strax innan jag slutade så kändes det som att jag var döende, och det var nog inte så konstigt, för när jag kom hem så var jag febrig.. ja ja, det blir till att vara hemma nån dag eller två då.. Vad less jag blir....
 
For i alla fall iäg och kollade lite på hockey och skulle samtidigt planera lite som ska bakas till ett kalas, men den planeringen ska fortsätta på torsdag, kom inte så långt..
 
Det blir nog bra vilket som skulle jag tro, blir till att vila järnet imorgon då.. så man är pigg och alert eller i alla fall och när och om det kommer nåt fikafrämmande till mellantrollet som fyller 17 år <3
 
Ja så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Tröttöga punkt se....

Ja, då var det snart dags att försöka sova en stund eller två då kanske.. Har vilat till och från hela dagen, och skallebanget har nästan gått över helt, men har lite ont i halsen i stället, men det går nog över tills imorgon förhoppningsvis.. Ska i alla fall åka in och "jobba" imorgon oasett hur jag mår, sådeså.. Fick ett jättegulligt sms av min handledare.. Först skrev hon och frågade hur jag mår och om jag kommer imorgon.. Japp svarade jag , då skrev hon: Härligt du kan bara inte förstå hur värdefullt det är att ha dig hos oss.... Det värmer verkligen ett hjärta det ska jag säga..
 
Har som sagt inte gjort mycket av värde idag, blev några koppar kaffe, stuade makaroner och korv, och en kopp te som mellantrollet fixade åt mig ikväll...Det var gott...
 
Japp, det får räcka så länge, nu blir det snart sängen..
 
Hörs Hej
 
 

Måndag hela dagen idag då...

Ja, då var det måndag då, knappt sovit en blund sen kl 01... Igår somnade jag ganska fort efter att jag lagt mig, men tvärvaknade en dutt efter kl 01 av att det liksom högg till i skallen, och sen dess har jag varit vaken.. Spränger lite under pannbenet fortfarande och trött så in i helvete är jag, så blir en hemmadag idag :'( ska lägga mig en stund på spikmattan sen som jag fått låna av min handledare Karin :-) Grämer mig mest att jag inte kan följa med på badet med barnen idag, eller egentligen grämer jag mig att jag inte får vara med barnen alls idag :-) så otroligt goa barn det är där.. men det är som det är.. Och jag har faktiskt tagit en tablett idag så nu slipp ni tjata om det..
 
Ska se om jag ska koka mig lite kaffe eller om jag ska hoppa över det, man vet ju inte hur det kommer gå när man dricker det när man har skallebang, så kanske bättre att spara det till senare kanske.. Får se hur jag gör om en liten stund.. Ska väcka mellantrollet om en liten dutt stund så väntar väl med att ila till dess så jag inte råkar somna, och ja, jag vet att hon ska kunna klara av att kliva upp själv, och det gör hon för det mesta, men när jag liks är uppe så kan jag ju kolla också..
 
Har skrivit att vi ska äta korv och makaroner idag, men vart sugen på att göra en korvgryta så får se om jag gör det istället och lite ris till kanske, hmm, beslutsångest på hög nivå, hahaha. det blir nog bra vilket som kan jag tänka mig, huvudsaken man får i sig lite föda om man säg som så..
 
Japp så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 
 
 

Matsedel V 46 hos oss i Domsjö...

Mån 11/11              Makaroner och korv
Tisdag 12/11           Ris och kyckling
Onsdag 13/11         Potatis, fläsk och stuvade morötter
Torsdag 14/11         Hemgjord pytt och stekt ägg
Fredag 15/11          Hemgjord pizza
Lördag 16/11          Strips och ugnsstekt marinerad karré
Söndag 17/11         Potatis och fiskpudding
 
 
Japp, så får det bli, känns som att det är helt okej måste jag säga..
 
 

Sista dagen denna vecka då.. och Fars Dag dessutom...

Ja, då var frukosten intagen, blev en mugg kaffe, tre dubbla smörgåsrån och 4 digestive med ost, perfekt det, eller nej inte perfekt men gott som fan är det så då funkar det ju..
 
Har fått samtal av stortrollet tidigare på morgonen, han spelar just nu en match där borta i Frankrike, håller tummarna att det går minst lika bra som igår.. Men det är jag säker på att det gör, är ju mitt stortroll vi pratar om liksom :-)
 
Ringde även upp älskade pappsen och önskade Grattis på Fars Dag, jaha sa han vad är det för nytt påhitt sa han då, nej skojar bara sa han, tack så mycket men skit i mig, hur är det med er då? han är lite som jag han, hahaha..
 
Får se vad jag ska hitta på idag, kanske ska försöka få isär dammsugaren och se vad som är problemet då den inte suger som den ska, verkar vara stopp nånstans, ja ja, får se om jag lyckas eller om det bara är att lägga sig och grina eller så...
 
Strax före kl 16 bär det väl iäg till Köpmanholmen för att titta på lilltrollets träning, och JA jag brukar åka med fast hon är hos sin pappa. Vet att många tycker det är konstigt att det är på det viset, även om jag inte fattar varför folk tycker det. Lilltrollets pappa är en av mina bästaste kompisar, synd att så många misstolkar det för annat. Men jag resonerar så här: Det fanns en anledning till att man vart tillsammans från första början, man behöver inte älska på det sätt att man vill bo ilag och så, men har man barn tillsammans så ska man som vuxen ta mig fan kunna se till att bete sig så att barnen slipper må dåligt, och jag har inga som helst problem att umgås med lilltrollets pappa, jag kan följa med till hans föräldrar och fika och dom har varit hit och fikat också. Så nu vet ni det.. och därmed är det slutdiskuterat!!
 
Ikväll så ska Annika sitta klistrad vid Kalla Fakta, handlar om handikappade och sjuka som får avslag på assistenter och stöd fast dom behöver det.. Det är fan sjukt hur det får gå till i dagens Serige..
 
Sen ikväll så kommer min stora älskling Frank Wagner tillbaka till TVrutan, gissa om jag längtat.. Så nu är söndagkvällen räddad ska jag säga.. :-) :-) Eller Frank är ju påhittad, men Joel är ju riktig om man säg som så, och Bajare dessutom, kan ju inte bli bättre liksom.. hahaha
 
Nej det får räcka så för en stund eller två
 
Hörs Hej
 
 

Ensam mamma mys avklarat....

Ja, så vart det då att jag fick lite ensam mamma mys ikväll, det kan ju vara skönt men ändå inte, lite tåsidigt det där, men det var helt okej måste jag säga.
 
Har inte gjort så mycket av värde idag, har pajat dammsugaren igen, och som vanligt så kan jag inte fixa det själv, får se om man råkar få nån som hjälper en med den nån dag framöver, men då ska jag väl ha en faslig tur, ungefär som om jag skulle vinna 34 miljoner på Lotto ungefär..
 
Stortrollets lag spelade oagjort mot laget som åkte ur högsta serien förra säsongen, och han gjorde tydligen ett mål, så det var ju hur bra som helst det, och dom har nästa match imorgon kl 10, så då blir det till att hålla tummarna igen då..
 
Ja skitsamma, det får räcka för idag det här
 
Hörs Hej
 
 

Lördag idag då...

Jora så att så är det, lördag idag, inte för att det spelar så stor roll egentligen förutom att det är meningen att man ska få sig en liten sovmorgon då, men det vart inte riktigt så.. Vaknade strax före halv 8 och hade tänkt få somna om men det sket sig ju BIG TIME det, häle ut till kl 10 så klev jag upp.. Trött och less... Drack lite kaffe, rätade till sig ungefär5 procent, men det har väl rätat till sig allt mer under dagen kan man väl kanske säga.. Nått upp till 79 procent nu i alla fall..
 
Mellantrollet har åkt till sin kusin och firat henne en sväng, får se när hon kommer hem, rätt vad som händer så hittar dom två på nåt skojsigt eller så, man vet ju aldrig..
 
Ska i alla fall dammsuga och göra klart min mexikanska köttfärssås tänkte jag och hänga den andra.. japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Då var det fredag igen och mörkt så in i bomben...

Ja då var det sista arbetsdagen denna vecka då.. Trött som jag vet inte vad, skulle helst bara vilja ligga kvar och sova ett dygn till eller så.. Men men, bara bita i sura äpplet och snart he iväg sig ut till bussen.. Idag ska det skalas lite ägg som barnen får fyra skivor av till frukosten, inte mycket det inte.. tyck dom kan få varsitt helt ägg jag, dom få ju bara ägg en gång i veckan.. ja ja, det är som det är, tur barnen vet hur det är...
 
Vete fan vad det blir för mat idag, känn inte för att stå vid spisen överhuvudtaget, idag så funderar på att tina mig lite kötffärssås och bara piffa till den lite och så spagetti till det, blir nog bra det också.. Får se vad som händer och fötter, kan ju hinna ändra mig innan jag kommer hem också hahaha..
 
Nej det får räcka för nu ska man borsta ut håret, tvätta extraögonen och lite till innan man går till bussen då..
 
Hörs Hej
 
 

Ååhhhh vad ledsen i ögat jag blir....

Jag ville ju också gå och se Lars Winnerbäck :'( faaaaaaaaaaan nu är det andra gången han är här i stan och jag har inte kunnat gå, tycker fan synd om mig själv just nu sådeså.. Men jag ska gå och lyssna på han nån gång om jag så ska vara tvungen att sälja min ena njure eller nåt.. Så är det bara..
 
Annars har dagen varit helt okej, var lite seg i morse, men det är väl sviter efter natten till igår kan jag tänka mig, men det blir väl bättre under helgen förhoppningsvis.. Hoppas jag kan sova ut riktigt länge åtminstone en av dagarna, men det lär väl inte bli så antar jag.. hahaha vet ju hur jag brukar vara som..
 
Träffade lilltrollet en sväng när jag följde med på hennes träning, och när jag kom hem därifrån så höll mellantrollet på att baka en kladdkaka, det är ju kladdkakans dag, och så bjöd i hit mamma så vi smaskade i oss kakan med lite grädde, och en dutt kaffe.. hur gott som helst..
 
Sitter och slötittar på Lyxfällan, sen vet jag inte vad jag ska titta på eller göra, får se vad som händer och fötter.. ska i alla fall ta en kvällsmacka med MYCKET messmör senare, bara för att jag kan liksom.. Eller nej för att det är så in i helvetet gott, just därför..
 
Imorgon så är det sista "arbetsdagen" denna vecka då.. skönt att få helg sen då, kan behövas..
 
Men det får räcka för denna gång så länge..
 
Hörs Hej
 
 

Näst sista vardagen denna vecka då...

Ja jädrar i min låda vad trött jag var igår, sov typ 2 timmar natten till igår, så var mer död än levande igår ska jag säga, var drygt att ta sig upp ska jag säga, men till slut så gick det, och dagen gick fort som tur var..
 
Taktikvilade en bra stund när jag kom hem, och sen iddes jag inte göra fiskpudding utan det vart några fyllda kycklingfileér som fanns i frysen, till det några kroketter, lite mangoraja, grönsaker och en mjuk macka, gott som fasiken det..
 
Efter middagen blev det en snabbis ner på Hemköp och fixa lite halstabletter åt mellantrollet och lite potatis då jag liks var där, efter det så satt jag bara i soffan, drack kafffe och lite te, samt glodde på Arga snickaren och Grey´s Anatomy, sen var jag itne vaken så mycket längre än så...
 
Sov ganska bra, vaknade endast två gånger och somnade om ganska fort, gissa hur skönt det var då man är van att ligga och glo i taket största delen av nätterna.. Så är inte så fasligt trött idag, bara en liten aning..
 
Nej nu ska jag göra mig klar för att åka in till skolan då och servera frukost till dom små liven
 
Hörs Hej
 
 

Tuesday almost over då.......

Ja men visst är det så.. Snart är tisdagen över för denna gång.. Sov som ett stolpskott natten som var så hoppas jag får sova lite bättre denna natt då, skulle vara skönt.. fast i och för sig så la jag mig halvtidigt igår kväll och tänkte sova men så ringde bästaste kompisen från Sthlm så då vart det till att vara vaken en stund extra.. men det är ju alltid roligt när han ringer så det var helt okej..
 
Har kollat på Montazami med vänner ikväll, hon är ju för mysig Maria, fattar inte att alla klagar på henne.. tycker hon är superrolig jag, men det är klart min humor är ju inte den bästa om man säg som så.. Nej men allvarligt så verkar hon otroligt snäll och trevlig tycker jag. Tror dom flesta är avundsjuk bara, brukar ju vara så med svenskar..
 
Hur som helst så gjorde jag en av dom godaste ost och baconsåser jag någonsin gjort idag, eller så var jag bara så otroligt hungrig efter att inte ha hunnit äta lunch idag heller.. Och får se om jag hinner äta nåt imorgon, för då är det dags att traska med några barn till badhuset direkt efter lunch och det är då jag brukar försöka trö i mig nån föda.. Ja ja, jag får se om jag får åt mig en macka i alla fall, i brist på annat kan det ju funka så länge.. Imorgon hade jag tänkt att göra en smarrig fiskpudding...
 
Nej nu blir det sängen
 
Hörs Hej
 
 

En ny vecka har tagit sin början och vilken början sen.....

Ja då har det blivit en ny vecka då, en vecka som börjar med ÖSREGN!!!! Sjukt att det kan regna så mycket i början på november egentligen..
 
Trött som en halvdöd mammut är jag i alla fall, men bara man kommer iväg så rätar det väl till sig kan man hoppas.. Om inte annat så vaknar man till när 25 barn ska serveras frukost inom en halvtimme, men det är så otroligt skoj.. Har längtat efter dom små liven nu när jag varit hemma.. Har varit skönt att ha ledigt, men blir otroligt skönt att komma tillbaka igen.. Blir bra det...
 
Japp så får det bli...
 
Hörs Hej
 
 

Då var helvetessöndagen snart över då...

Inte klokt vad 14 dagar får fort, tycker det var nyss som lilltrollet kom till mig och och idag så åkte hon till sin pappa.. Men jag får ju träffa henne minst 4 ggr till veckan, så jag kan ju lugna ner mig lite.. Imorgon är det fotografering med innebandylaget, på tisdag, torsdag och söndag så är det träningar, och det vill hon att jag ska följa med på och då är det ju klart att jag gör det om jag har möjlighet liksom..
 
Annars så har dagen varit helt okej, fluffet till tårtan blev supergott måste jag säga, ska prova göra av tomteskum nästa gång tror jag, det borde ju bli hur gott som helst tycker jag..
 
Alltså, jag undrar en sak... Kan man sakna nån man inte träffat?? Kan man det så gör jag det.. Japp så är det, hahaha, man är väl lite knäpp kanske, men så är det..
 
Var i alla fall och kollade på hockey hos Monica och Fredrik, lika trevligt som vanligt och idag fick jag gosa lite med Hugo, i onsdags så var det Leo, men han dreglade ner mig så fasligt så bra han höll sig undan idag hahaha.. Men det är två otroligt gosiga katter, stora är dom också, precis som jag vill att en katt ska vara..
 
Imorgon så bär det av till "jobbet" efter mitt höstlov, har suttit och försökt komma ihåg alla som äter vegetariskt, dom som äter minus fläsk, dom som äter minus mjölk och fläsk, dom som äter enbart minus mjölk.. Tror jag har alla under kontroll nu, men vi får se hur det går imorgon, om jag kommer ihåg alla.. det är inte klokt vad fort man kan glömma på en vecka...Men förhoppningsvis så är det som cykling, har man en gång lärt sig så sitter det liksom..
 
Nej, men det kanske är dags att försöka sova en stund eller tå, ska ju upp i ottan i morgon om man säg som så... Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Matsedel V 45 hos Anderssons...

Måndag 4/11                  Potatismos och ugnsstekt falukorv
Tisdag 5/11                    Makaroner och baconsås
Onsdag 6/11                  Potatis och fisk
Torsdag 7/11                  Ris och kyckling
Fredag 8/11                   Lasagne
Lördag 9/11                   Kroketter och Schnitzel
Söndag 10/11                Potatis och fläsk med stuvade morötter
 
Japp så får det bli kommande vecka, som vanligt så lär man väl ändra om lite här och där, men i det stora hela så hoppas jag att vi håller oss till denna matsedel..
 
 

Underbara novemberlördag....

Har varit en helt okej dag måste jag säga.. Var ner till Holmen och hämtade lilltrollet strax efter kl 12, sen for vi hem, hon duschade och jag slöade lite grann... Sen så förberedde vi middagen, hasselbackspotatis och kycklingfilé, gjorde även några fileér som jag fyllde med vindelrökt skinka och ost, men dom ska jag frysa in och spara till ett bättre tillfälle.. Sen så gjorde jag i ordning det som ska bli fluff till morgondagens tårta jag ska ta med till hockeyfika.. Blev hallonlakritssmak, får se hur det funkar, provsmakade medan det svalnade i alla fall och det smakar helt okej.. Så det blir nog bra förhoppningsvis.. Hur som helst så kom stortrollet hit och åt middag med oss, tror det det gick hem, blev beasås, vitlöksbaguette och sallad till också.. Får se vad jag hittar på till sen lunch imorgon, blir ingen större middag för oss, lilltrollet far ganska tidigt för hon och hennes pappa är bortbjudna på middag.. Och jag ska ju iväg..
 
Sitter just nu och kollar på Mission Impossible, vet inte hur länge jag orkar titta men det visar sig väl antar jag.. Ska försöka vara vaken ett tag till i alla fall, fast lär väl bli till att jag som vanligt är vaken tills jag vet att mellantrollet landat hemma om man säg som så..
 
Hade tänkt ta ett glas vin men jag hoppar över det, tror inte jag skulel dricka upp det faktiskt så då är det ju ingen nytta med att ta ett, så då dricker jag Zeunerts Julmust istället, det är godaste julmusten enligt mig då, och jag har förbannat bra smak, det vet ju alla.. hahaha
 
Känns förjävla bra att Bajen fick avsluta säsongen med en vinst, även om den verkade sitta långt inne, men inst ble det och det är ju bra, även om det varken gjorde till eller ifrån.. Och skönt för Kung Kennedy att han fick en bra födelsedag, hade ju varit tråkigt med torsk idag liksom..
 
Imorgon måste jag traska iväg ner på affären, mitt minne är ju varken bra, kort eller långt det är liksom bara inte, så jag har ingen marsan till tårtan, typiskt liksom, men men, det är ju inte så fasligt långt så det går ju fort..
 
Nej nu ska jag fortsätta se på filmen och sen blir det sängen och drömma sött..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Fredagsmys....

Ja, sitter just nu och tittar på Idol, lite sisådär idag, gillar ju inte Storband direkt men det är som det är med det, huvudsaken att mina två favoriter går vidare så är jag nöjd.. Så nu hejar vi på Kevin och Sandra tycker jag..
 
Har haft en helt okej dag.. Har gjort över 5 liter köttfärssås som jag frusit in, har gjort nutellaglassen,som vart supergod, men kliade lite i halsen efteråt och det var väl dom där fördömda råa äggulorna man ska ha i..och så försökte vi oss på att göra spökmaränger, och det gick ju åt helvete det ska jag säga.. Blev platta och fula, men lilltrollet är ju för gullig för hon sa att det gjorde inget för dom är spöklikt goda, hahaha
 
Var på föräldramöte samtidigt som i lämnade lilltrollet för övernattning på Forssvallen med innebandylaget, hon hade inte ens tid att säga hej då.. Jisses, hon börjar bli stor, mammas lilltroll.. Inte klokt alltså..
 
Nej nu tror jag att jag får besök snart.. Tror att stortrolelt och Viola kommer, hon skulle skaka liv i han sa hon så det kan ju i och för sig ta en dag eller så.. men den som lever får se..
 
Det får räcka så för ett tag i alla fall
 
Hörs Hej
 
 

RSS 2.0