En dag till eftertanke

Ja idag och imorgon är dom dagar man ska minnas sina nära och kära som inte finns bland oss längre lite mer än vanligt. Så ikväll var jag, lilltrollet, stortrollet och älskade pappsen till kyrkogården och tände ljus samt smyckade lite extra på mormor och morfars grav, blev jättefint.

Men jag tycker även att vi ska ägna våra nära och kära som är sjuka el har det svårt på olika sätt en extra tanke. Det är inte alla som kan , får el har möjlighet att ha Halloween/Allhelgonamys pga olika omständigheter. Imorgon ska jag och min kollega för kvällen göra lite extra mys för våra tanter och farbröder, längtar redan efter att få se deras miner när vi bjuder på lite smått och gott. 

Här tänker vi lite extra på Magnus, och vi är så otroligt glada och stolta för alla framsteg han gör för varje dag som går. Och nu ser vi ännu mer framemot när han är så pass pigg att man kan träffa han, lilltrollet längtar oxå. 

Slötittar just nu på Omen 4, inte så värst bra men men är ju ett tidsfördriv i alla fall. Tänkte avsluta detta inlägg med en bild på hur fint det blev på graven och en bild jag fick av Magnus för drygt 2 veckor sen

Var rädda om varandra


Ibland tvivlar man..

Eller inte bara ibland, utan halvofta måste jag säga.

Jag är som jag är, halvfet, rätt ful, men ganska snäll och omtänksam, tycker själv att jag är en jävel på att laga mat och baka. Jag tycker även att allt jag gått igenom gjort mig till en stark person som vet vad jag vill och vad jag är värd, men även starka personer har sina dippar och nu har det varit en sån.

Dom senaste dagarna har jag tänkt, tänkt och fundilerat. Fundilerat på vad mina känslor betyder, dom känslor som kommit upp till ytan. Och jag kan tycka det är lite svårt att hantera dom måste jag säga, allra helst när man inte kan förmedla det till den det berör. Och inte vet man hur det skulle bli mottaget heller man kan ju få skämmas resten av sitt liv i värsta fall 

Min enda önskan nu och här: Älska mig för den jag är.




Glädjetårar

Ja, kom några glädjetårar för en stund sen då uppdatering kom om hur det är med Magnus. Blir glad ända in i hjärteroten av att det går framåt, alla framsteg är bra även om det tar lång tid. Det viktigaste är ju att han blir frisk.

Fy vilka jobbiga dagar det har varit, då någon man bryr sig om och framförallt tycker om är så sjuk, jag ljuger inte om jag säger att det gjorde ont på riktigt i hjärtat. 

Vet inte hur det är med er andra men just nu längtar jag otroligt mycket efter en Magnuskram ❤

Ny vecka igen då..

Ja, då var det en ny vecka då, med allt vad det innebär.

Jag startar veckan med en förhoppning att den ska kantas av enbart positiva saker och besked. Slutet av föregående vecka var inte så positiv, men nu kan det bara bli bättre.

Har fått ett antal frågor angående inlägget om lilltrollets gudfar som är riktigt sjuk och ligger nedsövd i respirator.

Så här är det: vi träffades 1998 på hans 21årsdag, och det ska jag helt ärligt säga att han var både den längsta människan jag mött och snygg var han oxå, och ögonen hans var det vackraste jag sett.Vi var inte tillsammans länge, men det är nåt speciellt med han. Han har sen första dagen haft en speciell plats i mitt hjärta. 

Magnus är en av dom snällaste människor jag mött, när han visar sitt riktiga jag, den goa, mysiga nallebjörn han är så blir man glad, jag önskar bara han visade det oftare.

Just nu önskar jag bara av hels mitt hjärta att han får bli frisk och bli sitt gamla jag igen. Gör mig ont att veta att han är så sjuk, och just nu skulle jag kunna ge vad som helst för en riktig Magnuskram, den där då man bara känner all tyngd och alla bekymmer bara försvinna.

Så nu vet ni att han betyder oerhört mycket för mig, därför det gör mig så otroligt ledsen att han är så sjuk. Hade jag kunnat så hade jag suttit vid hans sida nu, fast då hade han väl öppnat ögonen, tittat lite och sagt: vad lipar du för då? 

Det kommer bli bra, kommer ta tid men det kommer bli bra, finns inget annat..


Middagar V 44 hos oss

Mån 26/10.         Rester(jobbkväll)
Tis 27/10.           Pärmos, fylld fisk
Ons 28/10.          Potatis, korvgratäng
Tors 29/10.         Ugnspannkaka
Fre 30/10.           Ris, chili con carne
Lör 31/10.           Rester(jobbkväll)
Sön 1/11.            Parisare med bröd

Ja typ så får det bli




Svårt att beskriva..

Ibland önskar man att man kunde vrida tillbaka tiden och göra vissa saker ogjorda, men man får skylla på att man var ung och dum, nu för tiden är man bara dum.

Vi har haft våra dispyter under dom 27 år du funnits som en del av mitt liv, mest fjantiga saker egentligen, men ibland har jag blivit ledsen ska jag erkänna.

Du var min allra första pojkvän och än idag tror jag att du är den enda som fortfarande vet vilken min favoritblomma är, fick tre st av dig som jag än idag kan känna lukten av, dom vackraste jag någonsin fått. 

Ibland har det gått månader och år mellan vi pratat och träffats vilket ibland känts jobbigt, helst när jag behövt din axel att luta mig mot. För är det nåt är det att OM det verkligen gäller det så finns du där, jag har bara varit för stolt för att fråga.

Det finns en anledning till att jag bad dig bli Sannas gudfar och det är att jag vet att om det skulle hända mig nåt så finns du där för henne, även om kontakten är lite sisådär mellan varven. Jag vet av hela mitt hjärta att jag gjorde ett bra val och att kontakten kommer bli bättre.

Gör ont i mig att veta att du inte mår bra just nu och jag hoppas innerligt att du blir bättre snart. Nu låter det här som en kärleksförklaring, vilket det inte är, inte på det sätt som många lär tro i alla fall.

Du har och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, både som min allra första stora kärlek, som kompis och som Sannas gudfar, eller jesusfarsa som du sa när jag frågade.

Vi håller alla tummar på ett snabbt tillfrisknande och vi skickar all styrka och kärlek vi har till dig nu.

PUSS OCH KRAM FRÅN OSS 


Fredagmorgon i slutet av oktober

Js, då var det fredag då med allt vad det innebär. För mig innebär det kaffe, Nyhetsmorgon och sen lite föda innan det or dags att bege sig mot jobbet för ett kortpass på Plan 6/Havsbandet kl 12-16.15. Blir bra det 😀😀

Ibland överfundilerar jag nog lite för mycket tror jag, el jag vet inte. Blir bara så fundersam över hur folk beter sig, ena mer desperat än den andra. Ganska sjukt egentligen när man tänker efter. 

Och dessa "karlar" som tror att jag är så desperat att jag vill vara hemlig kk!!! Vad fan är det ni inte fattar??? 

Nr 1.          Jag vill inte vara hemlig
Nr 2.           Jag förtjänar bättre än så
Nr 3.           Ni vet inte vad ni går miste on

Framförallt: hur fan i helvete har ni mage att ta för givet att jag inte "får" 6 om det inte är av er??? Hur fan har ni mage att vara så jävla nedvärderande mot en annan människa?! 

Jag vet att att jag varken är vacker el har snygg kropp, ser mer ut som ett fyrkantigt troll, men bara för det godtar jag inte vilken skit som helst. Jag har varit med om för mycket i mitt liv för att godra att vara nån slit och släng produkt. Nä FYY FAAAN!!! Allt eller inget, take it or leave it.

Jag har mina fel och brister, en del större, en del mindre, men vem har inte det?! Gör det mig till en sämre människa än andra? Nää det gör det inte, men erat agerande får ju en att tvivla på vad man duger till här i världen 😢😢😢

Så stort TACK alla 3 för att ni får mig att känna mig fulare och äckligare än jag redan gjort halva mitt liv, stort TACK  för att ni får mig att tvivla på att jag någonsin kommer att få uppleva kärlek igen, stort TACK för att ni får mig att vara misstänksam mot alla karlar..

Mer kaffe nu. Hörs Hej


Middagar V 43 hos Anderssons

Mån 19/10.          Potatis och fisk
Tis 20/10.             Rester 
Ons 21/10.           Stuvade makaroner, köttbullar
Tors 22/10.          Rotpannkaka och fläsk
Fre 23/10.             Klyftisar, lövbiffsrullader
Lör 24/10.             Baconlåda
Sön 25/10.            Potatis, kotletter

Ja så får det nog bli, kan bli ändringar pga ev kvällsjobb


Vad kännetecknar en bra man/kille?

Ja, vad kännetecknar en bra man/kille? Vad menas med bra? Det finns nog hur många svar dom helst på dom frågorna kan jag tänka mig..

Jag vet vad jag värdesätter hos den man ev har ett förhållande med vilket jag ska berätta här och nu

1. Ärlighet, vara ärlig är bland det viktigaste av                         tycker jag, man ska inte smussla                             och ha hemligheter som kan såra                           den andra partnern

2. Ömhet,    för mig är ömhet ett bevis på riktig                          kärlek, att kramas och hålla om,                              det finns inte mycket som slår det,                          man blir varm och glad i hela själen

3. Lyssna.     att lyssna el jag menar LYSSNA, är                        oxå superviktigt, 

Ja vad vet jag egentligen?? 

Med detta vill jag säga att jag är inte intresserad av nån som enbart är ute efter att ha sex med mig då han tyck det är lämpligt, sen att han har en till och ljuger sig blå om att han inte har nån på G, enbart för att få ha sex. Jävla fan, blir arg bara jag tänker på det, vem fan tror han att jag är?? Jag blir äcklad och tar illa upp av såna där erbjudanden ska jag säga. Tycker det är lite förnedrande mot mig som kvinna och person överhuvudtaget. Som att jag inte är värd mer än så, nä  FYYYY FÖÖÖR FAAAN!!!!! Och att sen förneka då jag frågar gång på gång är lågt.

Oavsett min kroppsliga storlek, oavsett hur mycket av min lekamen som hänger och slänger, oavsett vilka misstag jag gjort tidigare i mitt liv är jag fan i mig värd att behandlas med respekt och inte ses som en lägre stående varelse. Och det gäller ju alla andra som beter sig som svin oxå, fy fan alltså.

Jag hoppas ni hittar vad ni söker och gör ni det inte så är det inte lönt ni söker upp mig i alla fall, enough is enough och nu vet man ju vad man duger till så att säga el inte duger till kan man kanske oxå kalla det.

Hörs Hej

Så kan det vara


Fundileringar...

Ja, ibland fundilerar man väl för mycket för sitt eget bästa kan jag tänka mig.

Såg en bild på en söt tjej på Facebook, lite mullig var hon, men det jag förförades över alla rent ut sagt grisiga, jävla nedsättande kommentarer från olika sorters människor, satan vad arg jag blev. VILKA TROR NI ATT NI ÄR SOM TYCKS HA MANDAT NOG ATT VRÄKA UR ER SÅDÄR?!! FYYYY FAAAN FÖR ER

Jag är överviktig, jag skäms inte över det, det har jag inte ork el lust att göra, ta mig som jag är el ge fan, mig kvittar det, ni vet inte vad ni går miste om, inte min förlust om man säger så.

Jag är ganska stark i mitt sinne, så jag ger blanka fan i vad folk tycker om mitt stora arsle el mina hängpattar, jag är som jag är och ändrar inte på mig för att passa in i några patetiska mallar. Men alla är inte som jag, andra tar åt sig och dom kan ta åt sig så in i helvetet mycket att dom inte orkar leva längre, tänk på det när ni vräker ur er till någon som tar det så hårt att dom tar livet av sig. Det är nästan medhjälp till mord tycker jag, lite hårt sagt kanske men så tycker jag.

Jag hoppas och tror att mina troll inte går och aldrig kommer döma nån efter hur dom ser ut, har försökt pränta in det i dom att oavsett man är tjock, smal, halt, förlamad, lång, kort, trekantig, fyrkantig el vad som helst, så är man värd lika mycket som alla andra. Man har känslor precis som "idealet i samhället" har, man har tankar precis som alla andra. 

Nej, jag tror i alla fall att hur man bemöter andra kommer hemifrån, hur man behandlar andra, jag menar har man föräldrar som pratar om hur ful och dålig man är om man är tjock tex så lör ju barnen tycka likadant. Men vad vet jag, jag är ju inte som andra, jag är lite tjockare haha

Hur som helst så vill jag säga att folk måste börja tänka efter iinnan dom öppnar käftarna, man vet aldrig hur den andra mår el vad den varit med om i sitt liv. Det är såna som ni som får barn att skämmas över sina föräldrar

Hörs Hej


Våra middagar V 42

Mån 12/10          Varm korv med bröd
Tis 13/10.            Potatis, fläsk, stuvade morötter
Ons 14/10.          Spagetti, köttfärssås
Tors 15/10.         Ris, kyckling
Fre 16/10.            Klyftisar, kött
Lör 17/10.           Bacon/broccolipaj
Son 18/10.          Hemgjord pytt, stekt ägg

Ja ungefär så blir det

Middagar hos oss V 41

Mån 5/10.       Varm korv och mos
Tis 6/10.          Lax och potatis
Ons 7/10.         Kassler och ris
Tors 8/10.        Ost/baconsås och pasta
Fre 9/10.          Lövbiff och rotsaksgratäng
Lör 10/10.       Nuggets och nudlar
Son 11/10.      Buffé av rester från veckan

Så får det bli, med undantag om jag åker på jobb el så


RSS 2.0