Matsedel V 17 hos oss

Måndag 25/4      Potatis och fisk
Tisdag 26/4         Makaroner och fläsk
Onsdag 27/4       Lilltrollets val/kvällsjobb
Torsdag 28/4      Ris och kassler
Fredag 29/4         Varma mackor
Lördag 30/4         Grillat och sallad
Söndag 1/5          Rester från veckan

Typ så får det bli på ett ungefär


Matsedelsförslag V 16 hos Annikkan

Måndag 18/4        Stekt grillkorv med bröd
Tisdsg 19/4           Kyckling och ris
Onsdag 20/4          Tortellinigratäng
Torsdag 21/4         Bacon och makaroner
Fredag 22/4           Rullader och klyftisar
Lördag 23/4            Tacos
Söndag 24/4           Fiskgratäng och potatis

Ja typ ev så får det bli, beror ju på hur och om jag får jobba resten av veckan


Fix och trix, pyssel och knåp

Ja idag är det fredag, fyller år på måndsg, jobbat varje dag sen i lördags, har 4 pass kvar innan nån dag ledigt. Ska hinna baka och greja lite tills på måndag så allt är klart då jag kommer hem vid 14.

Tycker om att bjuda på fika så hade tänkt hinna med att göra falska potatisbakelser, kolasnitt, fudgekaka, twixkaka, kanelbullar, chokladbollar och en liten mördegskaka med kanel och socker. Hade tänkt göra egna ballerinakex men kontot tillåter inte det. Får se om jag satt för höga mål eller om jag ror det i land.

Tar på en gammkärring att jobba så många dagar på rad, men vad gör man då alla timmar är viktiga? Vissa pass är bara 3.5-4 timmar men men bara gilla läget liksom och knaggla på. Trägen vinner säger dom ju, men som sagt, det känns i kropp, själ och hjärna. Trött inifrån och ut, uppifrån och ner, blir nog bra till slut kan jag tro.

Jag vill även passa på att be om ursäkt om jag verkar frånvarande, men just nu orkar min kropp och mitt psyke inte mer än just det jag gör. Att baka och laga mat är terapi för mig. Jag hoppas ni har överseénde ned detta.

Som sagt, bäst att sätta lite sprutt på fetarslet så man hinner nåt då kanske.

 

I will survive denna gång oxå

Det finns fan inget jävligare än att vänta på myndigheter som tar sån jävla tid på sig så till och med guds änglar gråter. Och inte kan man göra nåt åt det heller, bara gilla läget liksom med 1 öre på kontot och typ tom tank i bilen, kan bli kinkigt att tacka ja till jobb då Ja ja, blir nog bra till slut det oxå förhoppningsvis. Drygt att fylla r om 9 dagar och inte ens kunns bjuda på nåt bara.

Sen dissar jag folk som sagt ja till att stötta en sak men sedan ger ett motargument som inte är av denna värld, finns inte på världskartan att jag skulle ställa upp på det "erbjudandet" för lite sponsring till lilltrollets fotbollslag. Det finns inte!! Fy fan att det erbjudandet ens kom upp!! 

I övrigt så kan jag fortfarande inte smälta hur underbara människor det finns, jag tänker på vår resa till Stockholm, så tacksam så det finns inte ord för det alltså 💚💚💚💚 massa kärlek till er alla underbara Bajare som gjorde detta för oss.

Och så fick vi träffa bästa Stefan och Åsa, så fina människor. Blir glad i hjärtat av att bara tänka på er. Ni ger så mycket bra energi och ni har för alltid en plsts i mitt hjärta 💚💚💚

I helgen är det jobb på Plan 2/Blomsterängen som gäller, blir suveränt det. Får hoppas på många fler timmar dom dagar som är kvar av månaden. Håll tummarna


Mindre matsedel V14

Tisdag 5/4         Rester
Onsdag 6/4        Mos och fisk
Torsdag 7/4      Ris och kassler
Fredag 8/4         Potatis och rullader
Lördag 9/4         kvällsjobb
Söndag 10/4     Potatis och kåldolmar

Lite sisådär kanske men ingen större inspiration just nu. Så det får bli som det vart


RSS 2.0