Är jag ett hot eller???

Ibland undrar jag vad som är felet egentligen. .. Är jag ett hot mot er stolthet eller hela er existens? Vete fan men nåt måste det ju bero på att det ska kommenteras negativt på ta mig fan allt jag gör.  Och då menar jag från dom flesta håll, nära som fjärran.
.
Har sagt det förut och jag säger det igen : Det finns inte på världskartan att ni patetiska varelser skulle klara av ens 2 min i mina skor, ni är för veka för det. Det finns inte en charlie att ni skulle fixat det ensam. Det finns inte en chans att ni skulle stå pall för det som väntar närmaste tiden.
 
Vet ni varför? Jo det ska jag tala om. Det är för att ni är så äckligt jävla småaktig att ni unnar inte nån annan ett jävla skit, ni är så fucking jävla avundsjuk så till och med gud grinar åt er. Vet inte vad det beror på att ni tror ni är guds gåva till mänskligheten, begriper det inte men i och för sig är det väl inte meningen man ska begripa det heller. 
 
Att missunna nån annan framgång eller lycka eller nåt annat positivt tycker jag är lågt, förjävligt lågt. Usch och blä för såna människor. 
 
Nä vet ni vad, jag har kommit så pass långt i mitt (enligt er) miserabla liv att jag skiter blankt i er åsikt. Jag har tagit mig igenom prövningar ingen mamma ska behöva gå igenom ensam men det har jag gjort och säger nån nåt annat så må dom ruttna i helvetet. Jag har tacklat livets törnar ensam men jag är inte bitter. MEN jag är förbannat jävla less på folk som säger att jag ska sluta älta.
 
Sluta äta? ? För i helvete, jag kan inte stänga av min hjärna från känslor och upplevelser. Jag har troll som jag varit nära att tappa några gånger, både genom olyckor och självförvållat!! Ni har ingen jävla rätt att döma hur länge eller vad jag har för känslor och tankar efter det. Vill ni ta över dom panikattackar jag kan vakna av mitt i natten ibland?  Vill ni ta över dom panikattackar jag kan få då jag hör en ambulans? Vill ni ta över den ångest jag kan få av att köra om en moped? Vill ta över den ångest jag har när nåt av trollen är ute på krogen? Vill ni ta över den ångest jag har nr trollen är ute i trafiken?
 
Nää jag skulle inte tro att ni vill det.. Men så ber jag er vänligt men bestämt att antingen drar ni igen kakhålen (fast just nu lär dom väl glappa värre än fötterna på en som dansar riverdance) eller så hjälper jag er med det. Vet att djungeltelegrafen gick snabbt i helgen då jag berättade en jobbig sak i förtroende.. Men nu vet man det. 
 
Så var det med det, tänker INTE be om ursäkt för mina ord,   nu ska Ankan Plankan njuta av denna lediga dag., brygga sig lite kaffe, brassa på lite spjäll, ev baka nåt smarrigt avancerat så man får testa sina gränser. Bra terapi för sargad uttröttad hjärna..
 
Hörs Hej
 

Till min son ❤

Älskade stortrollet, nu är du i Danmark på ditt livs största äventyr. Jag hoppas och tror att du kommer fixa detta galant, du brinner ju för innebandyn.
 
Jag tror inte nån kan förstå känslorna som åker berg och dalbana i min hjärna och mitt hjärta just nu. Jag är såååå otroligt stolt och glad för din skull men du känner ju din mor så du vet även att hon är en orolig själ. Men det känns bra att du verkar ha bra folk omkring dig i alla fall, det är lugnande.
 
Det finns så mycket jag skulle kunna skriva, skulle bli som en roman haha men det får bli en annan gång. 
 
Ät inte för mycket danska wienerbröd nu bara och gör ditt bästa. Hemlängtan kommer du ha, ganska ofta till en början men se detta som din chans att få göra det du gillar mest. Tänk inte på oss här hemma, vi klarar oss bra så länge vi vet att du får göra nåt du tycker om. 
 
Hälsa alla där nere att dom ska ta hand om mammas pojke annars får dom se på andra bullar.. Kör hårt och visa var skåpet ska stå nu.
 
Älskar dig till universums slut och tillbaka ❤
 
 

RSS 2.0