Tråk tisdag, eller??

Ja jag vet inte vad jag ska säga om denna dag egentligen?? Har väl varit helt okej men trött som faan har jag varit måste jag erkänna. Och då menar jag både fysiskt och psykiskt..

Sen funderar jag lite på jobbet, missförstå mig inte nu. Jag trivs hur bra som helst, ja förutom med en kollega då, men i övrigt trivs jag med dom boende och övrig personal. Men jag funderar på hur chefen tänker då det är meningen att ett Nystartsjobb ska göra att man kommer tillbaka till att jobba där, men det enda jag ska göra är att städa.. ja ja blir väl bra men kanske inte riktigt det jag tänkt mig..




Hoppas du förstår...

Hoppas du förstår hur glad du gör mitt lilla troll

Hoppas du förstår hur mycket dina ord betyder för en liten obetydlig familj från Domsjö

Hoppas du förstår att du är en av dom finaste människorna vi fått äran att träffa

Hoppas du förstår att du är en grym förebild både på och på sidan av planen

OH AH KENNEDY, SÄG OH AH KENNEDY <3




Friday night in Domsjö

Ja då var det fredag kväll då, trött som en halvdöd mammut, inte klokt alltså. Åkte bussen 6.15 till jobbet, haft en superbra dag där med mina tanter och farbröder. Slutade kl 16.g tog 16.11 bussen till stan, gick på Ica och handlade med mellantrollet, tog 17.17 bussen hem.

Väl hemma gjorde vi kycklingsallad som smakade underbart. Efter det la vi oss i varsin soffa och åt godis vilket vi fortfarande gör haha. Ska försöka vara vaken till kl 23 då det är SoA, men får se hur det går. Detta svammel får räcka för en stund

Hörs Hej


Liten lördag..

Trött som ett j-la h-vete mest hela dagen. Men tur att tanterna och farbröderna förgyller mina dagar, fattar inte dom som inte tycker att vården är ett givande yrke. Sjukt kul är det, jag lovar.

När jag kom hem så fixade jag lite ris och korv stroganoff, gud som jag längtat efter det.

Mamma hämtade upp mig och mellantrollet, for och hämtade lilltrollet, dumpade henne på träningen, for och kollade på hockey, for och hämtade lilltrollet, tillbaka och kollade slutet på matchen, sen hemfärd.

Nu ska jag sova är det tänkt

Hörs Hej

Behöver påfyllning...

Känns som att all energi är som bortblåst, finns knappt nåt att ta av, behöver lite påfyllning, men frågan är hur det ska gå till som??

Lilla trollet är hos sin pappa i några dagar, han kom hem från Umeå igår. Värmde mammahjärtat att få lämna henne hos han igår kväll, brukar inte kännas så men var annorlunda den här gången. Hoppas dom tar chansen att njuta och mysa tillsammans nu bara och att folk runt omkring låter dom få vara ifred.

Hörs Hej

Jora så att..

Ibland undrar jag hur mycket man ska orka med egentligen? Det tar på när det alltid händer saker runt omkring.

Jag vet inte vad som tar hårdast på krafterna, att jag "måste" vara stark för flera personer samtidigt el att man blir sviken gång på gång?

Hur som helst så kommer mitt fokus till största delen från och med nu mest ligga på att stötta lilltrollet genom det jobbiga då hennes pappa är sjuk, mellantrollets process får jag dela med hennes pappa, annars kommer det inte inte gå. Blir nog bra i slutändan ändå. Jag ska orka jobba och sånt jag oxå.

Idag ska vi försöka ta tag i det raserade hemmet, inte klokt hur fan det ser ut just nu, tur jag fick hjälp att fixa snabeldraken igår :-) ska väl tvätta lite oxå är det tänkt, blir väl som det blir haha

Så får det bli så länge

Hörs Hej

Inte som man tänkt sig..

Ja, tänk om man vetat när man var 18 hur livet skulle bli? Undra hur man gjort under tiden fram tills nu? Hade man gjort samma misstag? Hade man gjort nåt annorlunda? Hade man låtit bli att involvera sig i människor som betett sig som svin? Ja frågorna kan pågå i all oändlighet.

Jag tror att jag valt bort vissa människor redan innan jag träffat dom. Egentligen finns det bara 3 saker jag inte ångrar med mitt liv och det är mina älskade troll.

Vi har haft en otroligt lång, krokig och guppig väg, jobbigare och mer kämpig än vad folk kan tänka sig. Det har varit mycket sorg av olika slag men oändligt mycket glädje oxå. Tillsammans har vi 4 i vår lilla familj gråtit, bråkat, skrattat och haft kul, vi har kämpat tillsammans i med och motgång, även om det känts hopplöst många gånger. Och tillsammans kommer vi klara av det vi har framför oss nu oxå.

Ni är mitt liv och min största kärlek, orsaken till att jag lever och andas.




RSS 2.0