Meny V35 hos The Anderssons

Måndag 27/8       Tonårstrollet bjuder
Tisdag 28/8          Fisk och potatis
Onsdag 29/8        Jobbkväll
Torsdag 30/8        Jobbkväll
Fredag 31/8          Nachotallik
Lördag 1/9            Kebabgryta och ris
Söndag 2/9           Soppa och bröd 

Typ så ungefär får det bli



Man blir ledsen....

Det bästa man har är sina barn, enligt mig då förstås. Så om nåt av barnen mår dåligt så blir man ledsen.

Allra helst blir man ledsen när nåt av barnen uttrycker en önskan om att somna på kvällen men inte behöva vakna på morgonen. Alltså, nån som inte behövt höra det kan inte förstå smärtan man känner i mammahjärtat då 😢

Helt ärligt, det finns inga ord för den avsky och avsmak för vissa just nu. Hoppas ni mår jävligt bra på den piedestal ni satt er själva på.  Hoppas att ni mår bra av att ni fått en ung tjej att känna sig oönskad med mera. 

Het ärligt,  jag skiter fan i vad ni tycker eller inte tyckercom mig, men att ni låter det gå ut över en helt oskyldig människa gör att ni inte är värda att kallas människor ens.  

Sa att det inte finns några ord men ångrar mig: Glöm inte att Karma is a bitch 



Mammahjärtat

Alltså helt ärligt kan jag säga från botten av mitt mammahjärta att jag är lika stolt över och älskar mina tre troll exakt lika mycket ❤ jag favoriserar ingen mer än nån annan.

Visst, vid olika perioder i deras liv har nån kanske behövt mig mer än dom andra, så har det varit. Men så är det nog för alla skulle jag tro, utan att man för den delen ignorerar alla utom en typ.

Jag har slitit mitt hår i vild förtvivlan mellan varven, dom har i det närmaste drivit mig till vansinne, jag har haft ångest och gråtit, mitt mammahjärta har helt ärligt gjort jävligt ont ibland. Jag har blivit grymt besviken, sårad och kallaf saker av dom, men vet ni vad: Jag VET att dom förstår att jag gjort det bästa jag kunnat efter dom omständigheter och förutsättningar jag haft och även har nu. 

Ja, en del av dom har gjort saker jag är så arg över men för det slutar jag ju inte älska dom, vad fasiken vore jag för sorts mamma då? Har jag tagit beslutet att sätta dom till världen så är det fan i mig min skyldighet att älska dom oavsett vad till den dag jag drar mitt sista andetag.

Älskar ALLA mina troll till universums slut och tillbaka ❤



Matsedel V33 hos Ankan Plankan

Måndag 13/8         Korv och makaroner 
Tisdag 14/8            Fisk och potatis
Onsdag 15/8           Kyckling och ris
Torsdag 16/8          Soppa och vitlöksbröd
Fredag 17/8           Hamburgare och pommes
Lördag 18/8            Baconlindad
Söndag 19/8          Rester

Ungefär så får det bli tror jag 



Helt ärligt....

...undrar jag hur vissa så kallade vuxna individer kan leva med sig själva? Hur i hela h-vetet kan dom behandla en minderårig på det sätt dom gör? Och inte bara minderåriga utan i det närmaste alla runt omkring. 

Jag skiter blanka fan i vad dom där tycker om mig, rör mig inte i ryggen, men när det drabbar mina troll då jävlar får det vara nog. Fattar inte hur folk är funtade när dom lyssnar på denna skit vareviga dag och inte sätter stopp för det, jag begriper det inte. 

Vad har en oskyldig 15-åring gjort för att förtjäna detta? Det finns inga ord för hur lågt det är.. Eller lågt, det är fan i mig sjukt så in i h-vetet. 

Det finns liksom knappt ord för det som pågår, men det värsta är att det får fortgå och att den som kan sätta stopp för det inte gör det.

 

GÖR OM OCH GÖR RÄTT




RSS 2.0