Fredagsmyset avklarat...

Japp, då har vi haft ännu en stekhet dag, går fan inte att andas typ när man sitter på balkongen, och så får man bara en massa skallebang, lär ju i och för sig vara för att man dricker för mycket kaffe och för lite vatten skulle jag tro, en vad gör man då när kaffe är såååå mycket godare än vatten?? Ja bara gilla lget då, för är huvudet dumt får både det och resten av kroppen lida..
 
Älskade pappsen kom på förmiddagen och stannade 4 timmar så han hann träffa lilltrollet när hon kom från skolan, får nog träffa han imorgon också för han skulle väl komma på fotbollen, om han känner sig bra vill säga, men det ska nog inte vara några problem..
 
Ja, som sagt så har det varit OLIDLIGT varmt idag också, känns ska jag säga, tar på en med min kroppshydda, men det blir väl bättre med det också så småningom förhoppningsvis.. Jag och lilltrollet åt middag i alla fall, fast det tog emot lite grann pga värmen, men vi gjorde kycklingfile och lite strips samt så hade vi vitlöksbaguetter till det, smarrigt värre, och nej vi drack ingen saft eller dricka till det, vi drack iskallt vatten, vilket smakade alldeles utmärkt.. Vad hade vi då till fredagsmys?? Skippade ostkrokar och godis och gjorde oss några chokladmuffins, och till det hade i en dutt grädde och några jordgubbar, inte helt fel ska jag be att få tala om.. Och besök fick vi också, av stortrollet och Anton och så kom lilltrollets pappa med några grejor hon skulle packa i sin väska som ska med på övernattningen imorgon. Gissa om hon längtar???
 
Sitter just nu och tittar på Spartacus på 6an, mycket bra serie tycker jag, men så är jag ju förtjust i såna där filmer och serier, jag är ju som jag vart jag om man säg som så, på både gott och ont liksom..
 
Skulle varit mysigt att sitta ute och smutta på ett glas med vitt vin nu då det är så fint på kvällarna, men har ju inget vin, skulle väl kanske kunnat ta en gin long drink, har ju ett antal kvar, tror det kommer räcka hela sommaren hahaha, men det behövs ju liksom inte drickas upp på en gång, kan ju vara gott med en kalla sån en fredag eller lördag kväll då man kan sitta ute poch njuta på ballisen, fast inte ikväll då efter som det är cup tidigt imorgon bitti, får bli en annan gång..
 
Så får det bli, får räcka för ikväll, ska väl snart försöka sova en stund eller två, så man är pigg och alert när väckaren ringer imorgon, så man kliver upp i tid och hinner få sig en kopp kaffe eller två innan det är dags att vara på Bussbyvallen på samlingen kl 8.15...
 
Hörs Hej
 

Sista vardagen i maj då...

Ja, då var det sista maj idag då, och inget man kan göra åt det, men det är väl bra det i och för sig, en dag närmare sommarlov för trolltjejerna..
 
Idag ska det fixas med matchkläder och packas övernattningsgrejer inför lilltrollets cup i helgen, cup i Gullänget och övernattningen blir nere på Forsvallen, hoppas dom kommer få superkul, eller det vet jag ju att dom kommer få, superfina tjejer allihopa..
 
Ska väl snart slänga in en tvätt så att man gör nån sorts nytta idag i alla fall, känns som att det kommer bli en halvjobbig dag idag med denna värme som är hela tiden, det gör väl inget om det är varmt men det är ju så förbannat kvavt, nej en dunderåskskur så det går att andas mellan varven då blir Annika glad en liten stund..
 
Känns som att jag inte är lika blek som vanligt nu för tiden, kan ju bero på att man kanske fått lite färg sådär när man suttit ute den lilla minuten som går att sitta på balkongen under dagen.. Elelr man får väl sitta där i omgångar, sen gå in och svalka sig inomhus, hahaha låter ju inte klokt det att man svalkar sig inomhus..
 
Tro vad vi ska äta till middag idag då, funderar på om det ska bli några rester av kycklingen vi åt igår, kan ju funka en dag som denna då värmen kommer ta kål på oss, tror nog att det blir så.. känns lite smådrygt att stå och steka kött, fast i och för sig så kan man ju göra det i ugnen så sköter det sig själv.. Hmmmm nu fick jag ju beslutsångest i alla fall...
 
Jag hoppas verkligen att pappa kommer idag, jag behöver prata av mig lite med han, så man kan få sig några kloka råd, han är bra på det min pappa, och han är underbar på att lyssna.. Ibland så vill jag inte belasta han om det hänt nåt, men det ser han på en gång hur väl jag än försöker dölja det, en gång så sa jag att det var helt okej, då sa han vad har hänt? Det är lugnt sa jag då, men då sa han såhär: Jag vet att du inte vill berätta en del saker för mig pga att du är rädd att jag tycker det är jobbigt och pga mitt hjärta, men nu är det så här att jag är din pappa oavsett du är 4 år eller om du fyllt 40, det är meningen att man ska prata med sina föräldrar ändå vet du, och jag blir arg om du inte pratar med mig om saker och skt i hjärtat mitt, händer nåt så händer nåt och då är det menngen... hmmmm vad svarar man på det då???
 
Japp så får det bli så länge.. Hörs Hej
 

Träningstorsdag....

Japp, då har vi nyss kommit hem från lilltrollets träning, vart lite längre än vanligt pga att vi for en liten omväg och lämnade av några saker på vägen hem.. Men nu har hon duschat, ätit en macka och lagt sig så förhoppningsvis somnar hon sött i sin säng...
 
Har varit en slödag idag också, har ju varit så olidligt varmt hela dagen, och på Forsvallen var det också varmt och mygg utav bara fan, tror jag blivit biten på varenda millimeter av kroppen.. Satan vad det kliar överallt
 
Sitter och slötittar på Criminal Minds, i väntan på Beauty and the Beast, eller rättare sagt på Vincent, dom andra bryr jag mig inte om så mycket hahahaha..
 
Har pratat med världems bästaste pappa idag, han ska troligast komma till mig nån gång på förmiddagen imorgon, det ska bli såååååå trevligt att få prata med han ensam ett tag, kan behöva det mellan varven..
 
Funderar på om jag ska ta fram en fläskfile som jag ska marinera till imorgon kväll eller på lördag, har inte bestämt mig än, får se hur det blir med alltihopa, man gör ju liksom som man vill när det gäller det.. Och det blir ju bra vilket som om man säg som så...
 
Och ikväll fick vi reda på att det blir nog troligast en match till för lilltrollets lag på söndag, så nu är det alltså kl 9, 11,13.30 på lördag och kl 10, 12.30 el 13.30 på söndag, och dom spelas på Bussbyvallen och det är ju bra för då får pappa nära och komma och titta..
 
Får hoppas att det är lite svalare imorgon så man kan överleva att sitta ute en stund under dagen, som det varit nu så har man ju bara kunnat sitta ute en kvart ungefär, och det är ju inte så värst mycket, sen har man varit tvungen att gå in och halvdö en stund och sen gått ut en stund till.. så har det pågått mest hela dagen, drygt som fan, och man kan knappt äta heller, man är liksom inte sugen på nåt som är varmt...
 
Nej nu ska jag trö i mig nån föda...
 
Hörs Hej

Torsdag med allt vad det innebär....

Jaha ja, då var det redan torsdag igen då, solen skiner från nästan helt klarblå himmel, fåglarna kvittrar och det mesta är positivt.. Nån försökte göra mig lite småsur /imorse, men vad gör det för det rör mig inte i ryggen, hahaha.. kan nog inte bli så mycket bättre än det är just nu.. Eller jo lite bättre kan det ju bli och vissa vet vad jag menar, men den som lever får se, är ju upp till en annan om det ska göras rätt för sig eller inte..
 
Idag är det röjning i köket som gäller, vart inte gjort igår efter middagen så det kan vara på tiden då, vi for ju till Bjästa direkt efter middagen nästan och sen vart det ju en cykeltur, kunde väl i och för sig gjort det när jag kom hem då, men fastnade framför ett matlagningsprogram, som vanligt, så det får göras nu efter en kopp kaffe till istället..
 
Ja, tro om det ska bli la till middag idag eller om jag gör morgondagens middag idag istället, tror det får bli kyckling och ris idag faktiskt, lite mer sugen på det känner jag så då får dom andra bara rätta sig efter det liksom, japp, så får det bli..
 
Tittade nyss på väderprognoserna på Nyhetsmorgon, det är då fan vad varmt det ska vara idag här uppe i norr, helt sjukt alltså, kommer ju avlida om detta fortsätter, tror jag är allergisk mot sån här värme, det ska vara lagomt annars vill jag hellre ha regn och åska, så är det, föresten så längtar jag tills det börjar dundra och blixtra lite grann.. Tycker det är så otroligt vackert med ett riktigt åskoväder, då myser jag verkligen..
 
Ikväll blir det till att åka och titta på lilltrollets fotbollsträning på Forsvallen 18.30-20.00 tränar dom så blir en halvsen kväll för lilltrollet ikväll också, men vad gör det när hon får göra det hon tycker är roligt och hon börjar ju bli ganska stor nu också så det går nog bra..
 
Japp så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 

Kväll så här på en lillördag då....

Ja vad har jag gjort sen förra inlägget tro??? Ja inte är det mycket som kan vara av värde tror jag.. Har suttit ute i omgångar och druckit kaffe, men solen har varit så olidligt varm hela dagen så man har fått gå in mellan varven, har haft stortrollet här ett par timmar idag, och så kom hans kompis Anton förbi och drack en kopp kaffe också, det var trevligt det.
 
Blev biff stroganoff till middag och stortrollet stannade naturligtvis och åt, tur han har en snäll mamma, har jag hört i alla fall :-) när vi ätit så kom lilltrollets pappa och hämtade henne och mig, så for vi till Bjästa på KB 65s kansli och hämtade ut hennes vinddress, blir bra det nu när dom har cup i helgen, och när vi gjort det så bjöd han på mjukglass innan vi for hem, det var supergott det.. Mellantrollet for och gymmade så när vi kom hem från Bjästa så tog jag och lilltrollet en cykeltur till mamma och Birger, väl där så gick lilltrollet till den nybyggda lekparken och vi drack kaffe, det satt som en smäck det, och även där dök stortrolelt och Anton upp :-)
 
Strax före halv 8 så cyklade vi hem, tog det lugnt och njöt av cykelfärden, men vi gick uppför den brantaste delen av Genesåsvägen, så var hemma en stund efte att lilltrollet skulle lagt sig egentligen, men tror hon kommer sova ganska så gott i natt i alla fall.. Nu tittar jag och mellantrollet på Halv 8 hos Stjärnorna, ser smarrigt ut det dom gör tycker jag, helst Huligantårtan som Björn Eriksson gjorde..
 
Får se vad som händer och fötter sen ikväll, ska väl kanske ta mig en smörgås eller två kanske, man vet ju aldrig vad jag hittar på såhär på en lillördag, kan ta en ände med förskräckelse hahahaha...
 
Så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Mittiveckanvardagen igen då om man säg som så....

Jora så att då är det onsdag igen då, ingen märkvärdig dag om jag får säga vad jag tycker, liksom typ samma som alla andra dagar kan man säga... Eller idag är det ju lite annorlunda än igår, för idag ska jag göra riktig middag, nu när lilltrollet och ev mellantrollet ska äta middag hemma, ja ev mellantrollet för man vet ju aldrig om hon är på gymmet eller så när jag serverar middagen som idag blir köttgryta som kan bli en stroganoff i slutändan, det visar sig ju när det är klart liksom.
 
Idag ska lilltrollet äntligen få cykla till skolan, får se hur det går nu då, kan junder dagen, kan bli intressant men troligast så blir det  i och för sig bara gå rätt bra tror jag, för hon kan ju regler och förordningar och hon vet hur man beter sig i trafiken.. Så kan ju inte bli annat än bra det..
 
Själv ska jag börja dagen med att dricka en kopp kaffe eller två, fast det gör jag när jag varit ner till cykelförådet och hjälpt lilltrollet upp med hennes cykel och efter att jag tjuvkollat lite när hon cyklar iväg, får se hur det går när hon är lite nervös över att åka nerför Hammarvägen och en bit på Genesåsvägen, ja det är bra att hon vill vara försiktig men lite för försiktigt kan jag tänka, men det är klart, hon gör ju som hon vill...
 
Ja, så var det med det, får se vad som händer med andra saker under dagen, troligast så blir det bakvänt av alltihopa som vanligt när det gäller det här, men det är som sagt som det är, och helt ärligt så ids jag inte bry mig om det längre, ids inte slösa energi på sånt där skit, det har jag gjort så länge nu så jag är helt slut, inifrån och ut kan jag säga..
 
Hörs Hej
 

Tisdag kväll, tisdag kväll och åter tisdag kväll....

Japp så var det tisdag kväll då, träningsdagen kan man säga, har varit på Forsvallen på lilltrollets träning, missade lite i början, för stod och pratade med Elis en bra stund, vilket var trevligt som vanligt.. Efter det så gick vi oh satte oss med en annan mamma och surrade lite mer, det var också supertrevligt.
 
Jo just ja, innan dess så kom ju stortrollet till mig och drack kaffe redan kl halv 1 eller när det var, tror vi delade på 10 koppar eller nåt sånt medan han var här.. Men han for medan jag höll på med min middag som blev en sån där smaskig korvmacka jag brukar göra, inte helt fel när jag nu fick äta middag ensam.. Och så gjorde jag lite äppelpaj som mellantrollet beställt.. Får hoppas hon tyckte den var god eller gick att äta åtminstone.. Jag tyckte att jag lyckades lika bra som vanligt jag..
 
Ingen vinddress åt lilltrollet idag heller, men det kommer beställas en strl större än den vi ville ha för den var antagligast slut, men det gör ju inget för då kan hon ju ha den längre, vilket jag tycker är superbra.. Får hoppas den kommer snart bara, hade ju helst velat ha den innan cupen i helgen men vi får nog troligast vänta längre, men hoppas kan man ju...
 
Nej nu ska jag kolla lite på Ghost Whisperer och sen tror jag minsann att det blir sängen, trött som jag vet inte vad är jag nu för tiden, som att al energi sugits ut ur kroppen liksom, tror jga vet vad det beror på..
 
Så fär det bli så länge. Hörs Hej
 

There is a house........

Så är det ju att det finns ett hus, och det står ute om nätterna, hahaha.. nej jag satt nyss och nynnande på The Rising Sun, en av mina favvolåtar genom alla tider, helt underbar måste jag säga..
 
Och bränderna i Sthlm dom fortsätter, verkar ha avtagit i kvantitet, men vad fan, borde avta helt, och det verker ju som att det spritt sig till olika delar av landet också, Helt sjukt och nu säger jag vad jag tycker, dom som inte kan bete sig ska stängas in, oavsett hudfärg, eller var dom kommer ifrån, må vara Sverige eller Albanien eller Kina, nån jävla måtta får det vara... PUNKT!!!!
 
Trolltjejerna är väckta sen en timme tillbaka ungefär, dom har ätit frukost, mellantrollet sitter och gör sig i ordning, lilltrollet väntar på att få gå iväg till skolan, var ju attans att hon inte kunde cykla idag som det var tänkt, men det kommer ju en dag imorgon också, och då ska det förhoppningsvis bli så fint så att hon kan cykla dit..
 
Nej, mamman ska nog ta sig lite kaffe nu och sen kanske det blir en stund på balkongen medan det finns en chans att man kan andas där, blir ju så in åt helvete varmt där när solen ligger på hela dagen, men men, man ska inte klaga, kunde ju varit värre, kunde varit drivis överallt..
 
Så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 

Första kvällen denna vecka snart över då.....

Ja då var snart första kvällen denna vecka till ända då.. Har inte hänt så fasligt mycket idag måste jag säga, mamma kom imorse men vi for till henne efter en timmer ungefär, där drack vi kaffe, påtår för vi hade druckit hos mig också, se nblev det lunch, pannbiff och potatismos, gott som attan var det..
 
Vid 13 tiden cyklade jag mot Hemköp där jag mötte upp mellantrollet, köpte nån yoghurt och lök bland annat, sen så cyklade jag upp mot San Marino där jag väntade på lilltrollet så vi slog följe när hon slutat skolan, orkade liks inte cykla uppför backen så då kunde jag ju lika gärna vänta på henne där och gå istället..
 
När vi kom hem så tog jag en snabb taktikvila, slängde in en tvätt, hedde in i diskmaskinen, vek en aningens tvätt som legat och väntat på att få komma till sina olika garderober, efter det så gjorde jag middag, blev söndagens middag idag istället så det blev Tortellinigratäng, gott som fan om jag får säga det själv, men det är klart, esset i köket hade ju varit framme igen om man säg som så..
 
Ett tag efter vi hade ätit så kom Zimon och en kompis åt han, dom gick efter en stund men kom tillbaka också efter en stund till, då kom lilltrollets pappa med hennes "nya" cykel som han kollat igenom, det är en superfin cykel som hon ärvt efter mellantrollet, som mellantrollet haft en sommar, knappt, så imorgon ska det cyklas till skolan, får hoppas att det går bra, lite nervös är man allt ska jag säga, men jag vet ju att jag har världens duktigaste lilltroll så det går nog bra.. Mallig som fan var hon i alla fall när hon testcyklade runt parkeringen vid skolan här..
 
Hur som helst så när vi kom in i gen så var det dags att titta på Bajen matchen, inte allt för bra spel idag måste jag säga, men oavsett det blir vinst eller förlust så är det mitt lag.. Och jag ids faktiskt helt ärligt inte klaga på dom, fast det kan ju vara befogat i och för sig, men tror inte att det hjälper så det låter jag bli.. Istället så hoppas jag på vinst i nästa match istället, man får inte tappa hoppet liksom.. Jo, mellantrollet kollade lite på matchen också, eller nästan hela och så kom en kompis till åt stortrollet, Henke tror jag han hette, mycket trevlig och artig ung man måste jag säga..
 
När dom for så hjälpte jag mellantrollet att smörja baksidan och så satte jag mig vid datorn, samtidigt som jag slötittar på CSI NY, får se om jag lägger mig tidigt som attan idag eller hur jag gör.. Det får tiden utvisa, är ju Medium idag också, det vill jag ju helst inte missa heller, men kanske kan vara en ide att lägga sig före kl 00.30 nån kväll också, men som sagt, vi får se..
 
Och precis i detta nu så kom jag på att lilltrollet kan ju inte cykla till skolan imorgon, hon blir hämtad där av sin farfar för hon ska minsann få fara och klippa sig hos Frida så då går det ju inte.. Får blir på onsdag istället då, går nog lika bra det också skulle jag tro, men helst skulle hon nog vilja cykla dygnet runt just nu..
 
Ja, tro vad jag ska äta imorgon till middag då, mellantrollet la undan lite av dagens middag till imorgon, och lilltrollet äter nog hos sin pappa innan dom kommer och hämtar mig och vi ska till Forsvallen och träningen henes... ja det blir nog bra vad det än blir..
 
Så får det bli så länge, blir nog sängen på en strax som det känns...
 
Hörs Hej
 
 
 
 

En ny vecka har tagit sin början...

Ja så är det, en ny vecka, och en vecka då lilltrolelt är här hos oss, en vecka som kommer avslutas med cup i Gullänget, kan inte bli annat än bra det.. Får hoppas på att det går bra för tjejerna då...
 
Ja vad händer annars idag då?? Ja jag ska väl traska ner till mamma och hämta min cykel är det tänkt, får se om jag gör det innan eller efter lilltrollet kommit hem från skolan, skulle tro att det blir innan så då kan jag möta upp henne, ska bestämma mig hur jag ska göra innan hon går så hon vet om det bara, så det är ju lugnt..
 
Sitter just nu och dricker kaffe i alla fall, en bra start på dagen det, den bästa som finns, och så kollar jag på Nyhetsmorgon, en vanlig morgon hos oss kan man säga då liksom.. Idag ska det i alla fall ätas potatis och köttbullar här hade jag tänkt, får se om vi lyckas få till det eller om det skiter sig, man vet ju aldrig vad som kan hända liksom..Det löser sig, som det alltid gör..
 
Nej hälla i sig några koppar till så hela kroppen vaknar, och den är ju som den är så det kan behövas en hel del kaffe ska jag be att få tala om, men det blir väl bättre med det också så småningom kan jag tänka mig, eller det är klart det blir det, allt blir ju bättre allt eftersom liksom,....
 
Och så ska jag försöka få i väg ett morgonsurt litet troll till skolan om cirka 30 min så nu har jag det jag gör om jag ska få henne lite gladare, få henne att klä på sig, få henne att borsta igenom håret, få henne att äta frukosten och få henne att packa ner det hon ska ha med sig... Läxan hon glömt att göra förra veckan ska signeras också, det får man inte glömma..
 
Hörs Hej

Tid till eftertanke...

Ja, då var Wallander filmen slut, så nu ska det varvas ner och kanske ska man ta sig en stund till att tänka genom veckan som varit, vad som hänt och inte hänt, så ser man vad som ev kan bli bättre imför det som komma skall om man säg som så..
 
Det finns mycket som hänt som gör att man kanske kan tänka till lite extra i framtiden, vilka man ska hjälpa, vilka man ska lita på med mera.. Samt allt som hänt i huvudstaden under föregående vecka gör att man blir lite fundersam över saker och ting. Det blir liksom så att man undrar vart världen är på väg då folk far fram som jag vet inte vad och förstör ta mig tusan allt dom kommer över oavsett vad det är liksom, och sen då folk som försvarar det pga att dom är rädda för att bli kallade rasister, men vet ni det är inte jag. Jag tycker det är rent åt helvete det som pågått under veckan, och det har jag rätt att tycka utan att bli kallad olika saker som ta mig fan är så idiotiska så hälften vore nog. men det är sak samma egentligen, huvudsaken är att skiten som pågår lite överallt i Sverige numer får ett slut, och då spelar det ingen roll vilken tillhörighet den som gör det har, se till att sluta bara..
 
Ja ja, så är det och så blir det, tror förbaske mig att jag solbränt min lilla näsa idag, och armarna lite grann också, var så otroligt varmt på fotbollsmatchen fast klockan var ganska mycket, och så blåste det lite så det är klart att då kändes det lite mindre varmt också, fast det var nog så varmt ändå, hmmm nu blidde det lite svammel men det bjuder jag på så här på en söndag kväll i Domsjö...
 
Har haft tid att fundilera lite i helgen på olika saker och ting, eller egentligen senaste veckan, och det ska jag helt ärligt säga att ibland så önskar jag att jag inte varit så förbannat dum och blåögd vid vissa tillfällen, fast det är klart att det är otroligt lätt att vara efterklok, men så är det väl.. fast i och för sig så har jag inte gjort nåt direkt fel inget större i alla fall, om det inte räknas dit om man försöker vara snäll och hjälpa till så gott man kan efter dom förutsättningar man har vid tillfället, men det är ju kanske det som gör att folk har lätt för att utnyttja tillfället som ges för att man är snäll och vill andra väl mest hela tiden..
 
Nej en liten sväng på balkongen innan det är dags att sova en stund eller två då kanske...
 
Hörs Hej
 

Matsedel V 22 hos oss på Hammarvägen....

Måndag 27/5                  Potatis, köttbullar, sås
Tisdag 28/5                    Makaroner, bacon
Onsdag 29/5                  Ris, köttgryta
Torsdag 30/5                  Potatis, lax
Fredag 31/5                   Ris, kyckling, sås
Lördag 1/6                     Strips, kött
Söndag 2/6                    Tortellinigratäng
 
 
Ja, typ så ser förslaget ut, får se hur det blir med att hålla sig till det där alla dagarna, men det är klart man gör ju som man vill, antingen antar man förslaget eller så ratar man det, svårare än så är det inte..
 

Slut på veckan.......

Ja då var det snart slut på denna vecka och morsdagen också.. Har varit en bra dag måste jag säga, varmt och härligt, god tårta hos mamma, med mellantrollet och stortrollet, en av storebröderna, mamma och hennes sambo.
 
Bästaste presenten idag var att lilltrollets lag vann sin match med 6-4 mot Hägglunds, superbra spelat av alla tjejerna. När vi kom hem gjorde vi spagetti och korv till middag och så fick lilltrollet en tårtbit som mamma skickat med mig hem till henne. Efter det så har hon suttit och gjort sin läxa hon inte hann med under pappaveckan, gick bara bra det... Och nu har hon lagt sig och ska sova gott hela natten lång..
 
Vet inte om jag ska ta en liten bullbit som är kvar av bullen som stortrollet och hans kompisar kom med igår, eller kanske lite annat gott nu när det vankas Wallanderfilm i kväll, som vi har längtat, eller nej, nu hittade jag på, vi har inte längtat så fasligt mycket efter det, men skoj att titta på Wallander är det i alla fall..
 
Ska se om jag hinner knåpa ihop ett matsedelsförslag innan den börjar annars så blir det väl under tiden sådär liksom, bara för att jag kan..
 
Japp så får det bli så länge
 
På återseende

MORSDAG!!!

Har nästan nyss vaknat, svårt att somna inatt hade jag, tyckte det var lite kvavt och så, men till slut så slocknade jag. Ja, idag är det då morsdag, mammornas dag, och vad händer idag då?? Just nu sitter jag och dricker kaffe, mellantrollet äter lite frulle, ska väl ta och traska till mamma en sväng på ett tag eller så..Där blir jag hämtad vid kl 15.
 
Då far vi hem till mig och dricker en kopp kaffe till kanske, eller lite saft, beror på hur varmt det är då, just nu är det hur varmt som helst i solen i alla fall, sen så far vi till Forsvallen där lilltrollet har match kl 17, skulle sitta fint med en vinst i morsdagspresent tycke jag..men huvudsaken att dom får ha roligt när dom spelar, det är det viktigaste..
 
Ja, nu har jag hällt i mig en drös med kaffe, och stortrollet har ringt och grattat på morsdag, fast han sa tjena din kastanjenöt hahaha
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej

Underbara lördag...

Ja vad säger man?? Har varit en underbart varm dag idag också måste jag säga.. hur varmt som helst i solen, nästan så man brann upp.. Tog i alla fall en promenad till mamma sådär mitt på dagen ungefär, eller strax efter mitt på dagen, vi for och vattnade mormor och morfars grav. Sen fick vi skjuts hem och då tvättade jag lite mer, hade tvättat en tvätt i morse också.. Efter ett tag så kom stortrollet, Benny och Linus hit och drack kaffe, mycket trevligt var det, efter det så for mellantrollet till gymmet och jag försökte få bort min huvudvärk, gick sådär ska jag säga, men åt lite grann i alla fall, och mellantrollet duschade och tog bussen till stan vid halv 9.. Så då bestämde jag mig för att cykla till mamma en sväng.
 
Hon bjöd på chokladpudding med vispad grädde, det var mycket smarrigt, och efter ett tag där så kom mellantrollet traskandes dit från stan, satt och kollade lite på en film innan vi bestämde oss för att promenera hem, jag lämnade cykeln,ska väl gå en promenad dit imorgon också, det är ju morsdag imorgon så då får jag väl cykla hem antar jag.. Blir bra det.. Hur som helst när vi gick där så hörde vi en massa hög musik, så när vi kom till Statoil så stannade vi och filmade lite, och precis då så var det en av mina favvolåtar; Sweet home Alabama, helt sjukt att det var precis när vi stannade.. Måste varit ett liveband som spelade för det pratades mellan vissa låtar..
 
Tog ett tag att komma hem, för både jag och mellantrollet var trötta som bara den och hade världens skallabang bägge två, men till slut så, och musiken hördes ända hem, så när vi klivit in genom dörren så satte jag mig på balkongen och rökte och lyssnade lite, sen så placerade jag min tjocka, trötta och svettiga lekamen på soffan och hedde på The Dark Knight eller vad filmen heter, är i alla fall en Batman film, lite sådär tycker jag den är, inte lika bra som dom andra, men man kanske inte ska ha ont i skallen då man tittar.,Kanske är bättre om man tittar på den den annan gång..
 
Måste säga att jag fått två stycken mycket trevliga samtal, ett igår och ett idag, tänk att vissa kan göra en glad genom att bara säga hej.. det är vänner det..
 
Nu ska jag titta vidare på filmen innan det är dags att försöka sova en stund eller två
 
Hörs Hej
 
 

Solig lördag morgon men blåsigt...

Japp, då var det lördag morgon då, eller morgon och morgon, klockan är typ tjugo i 10 ungefär, när jag börjar skiva det här inlägget i alla fall.. Det är soligt, varmt i solen men blåser ganska bra, så vi får se vad man hittar på under dagen, tänkte väl hänga upp min tvätt och sen slänga in lite tvätt åt stortrollet som han ska få tillbaka imorgon är det tänkt..
 
Blir lite ändringar på menyn idag, tror jag är sugen på lite kycklingfile och  gratäng, men vi får se har ju lite spjäll kvar också, kan funka det med om man har tur..
 
Har sovit ganska bra för en gångs skull, vaknade bara tre gånger av magkramper, men det gick över på ett tag som tur var.. Men det är drygt att vakna av att man inte kan räta ut sig som en vanlig människa, hmmm kan ju bero på att jag inte är vanlig kanske, men men that´s life hahahaha..
 
Ja nu ska jag ta mig lite kaffe och kolla på Nyhetsmorgon så man får se vad som händer och fötter i världen..
 
Hörs Hej

Friday night i vackra Domsjö...

Japp så är det, fredag är det, kväll är det och i vackra Domsjö är vi, kan inte bli bättre.. Eller jo kanske en stund om man skulel få stå i klacken på en Bajenmatch, det skulle man kunna leva på länge.. Men vi får se hur det blir med det, men ska göra vårt bästa för att ta oss ner på ett eller annat sätt..
 
Har precis nyss släppt in mellantrollet genom porten för hon hade ingen nyckel, så nu duschar hon och jag tittar på New Girl, sen ska jag se Nyheterna, röstningen på Let´s Dance och därefter på Tyst Vittne en stund, och efter det ska jag ta min ömma lekamen och försöka ta mig till sängen..Har fruktansvärd träningsvärk i arslet, kan ju bero på att det är stort så det är mycket att ha ont i, men det går väl över förhoppningsvis.. hahaha
 
Sen är det ju så att man kan inte sluta skratta åt personer som inte vet vad dom pratar om, hahaha ja komiskt är det så det förslår..Men det är klart, går inte att begära så mycket av "Messerschmittar"..
 
Sen så är det som det är men jag tycker fortfarande att det är åt helvete det som händer och fötter i huvudstaden våran, vissa säger att ungdomarna och andra betalats för att tutta på bilar och annat så att tidningar kan knäppa bilder, andra säger att det beror på att det var för den där 69åringen som sköts ihjäl av polis, medan en del säger att det beror på samhället och att dom inte får hjälp där i förorterna med att skaffa jobb och dylikt.. ja vad vet man, det är ju hemskt i vilket fall som helst, tycker jag i alla fall..
 
Nej nu ska det bli lite TVtittning efter denna braiga dag..
 
Hörs Hej
 
 

FREDAG, FREDAG, FREDAG

Japp, nu är det fredag, alltså är det helg, inte för att det har så stor betydelse men i det stora hela så är det ju skönt i alla fall på ett sätt, man har ingen tid att passa denna helg så det är ju bra det då.. Blir ju bra vilket som i och för sig, blir det ju alltid..
 
Och helvetet för medborgarna i Sthlm har fortsatt i natt igen, och jag tycker lika som jag gjort hela tiden.. Man kan liksom inte försvara det som sker bara för att man anser sig vara orätvist behandlad av rättsväsendet, kanske finns en anledning till att man haft med dom att göra, skulle jag tro, men vad vet jag, enligt allvetande primater så vet jag ju ingenting om nånting, vilket i och för sig kan vara bra.. Men hur som helst så hoppas jag att det tar slut snart, så folk får lite lugn och ro,,

Men en sak vet jag att det är att jag har vanligt folkvett och därmed anser att det som pågår är totalt fel, från medborgarnas sida menar jag då, jag tycker att polisen borde gå in med hårdare tag jag, men det är ju jag det, och i en demokrati som Sverige så får man ju tycka vad man vill, eller har det blivit ändrat på senare tid?? Tänkte om jag missat nåt sådär liksom??  Ja ja, det är som det är, jag säger vad jag tycke i alla fall, oavsett vad, dom får väl sy in mig då..
 
Ibland så är det bra komiskt hur vissa håller på men som vanlig Svensson så är det väl inte meningen att man ska fatta vad det har för mening liksom.. Men som sagt att bete sig som att man är så otroligt ovärderlig för svenska folket är för mig en gåta, när man tillhör samhällets bottenskikt liksom.. Det är ju liksom bara att acceptera att man aldrig kommer klättra uppför den stegen, oavsett liksom, jag har gjort det, men så gör jag det bästa av situationen ändå elelr gör mitt bästa i alla fall, ska inte överdriva.. Men jag har ett eget place, mat på bordet, hela och rena kläder, eller ja, halvtrasiga skor men det löser sig, till skillnad från andra då, finns ju vissa i min ålder som inte har det, eget place alltså, ibland är det väl självvalt och ibland inte, beror ju på omständigheterna liksom, kan ju vara bekvämt för vissa medan vissa inte har nåt val.. Det är lite olika kan man säga.
 
Ja, det är ju tur man inte har utrustats med storhetsvansinne i alla fall för fyyyy faaaan för att tycka att man är störst, bäst och vackrast hela tiden.. hugaligen, kan inte vara lätt.. Annat är det med oss som verkligen VET att vi är bäst liksom.. :-) :-)
 
Vet ni, det känns så in i helvete bra att man gjort sig av med en massa negativ energi, bara en sak kvar nu då, men det blir bra med det också till slut, på ett eller annat sätt, troligast ett annat hahaha.
 
Nej, lite mer kaffe innan det är dags att traska till mamma och hämta min cykel då.. blir bra det, får hoppas att man tar sig hem levande, eller ja, jag är glad om jag överhuvudtaget tar mig hem, levande eller död liksom, hahaha.. Nej jag skojar bara, kommer nog gå ganska så bra får se hur långt jag måste gå med cykeln så här första gången i år, blir ingen cykling uppför Hammarvägen i alla fall, det är då ett som är säkert, där blir det styrning som gäller, så är det..
 
Hörs Hej
 
 

Det finns saker att se fram emot....

Kom och tänka på en sak för en stund sen och det är att jag är såååååå glad att jag vet att jag inte vänder kappan efter vinden och byter åsikt var tredje timme, och jag är glad att jag inte känner mig förmer än nån annan även om jag i vissa fall skulle kunna göra det, så gör jag det inte, för det finns nog en orsak till att dom andra tror att dom är det, jag är även glad att jag gör mitt bästa för att få mina medmänniskor att må bra, jag är glad att jag inte skyller mina misslyckanden på andra, jag är glad att jag är den jag är, för hade jag varit någon annan så hade vissa inte varit så självbelåtna som dom är nu och varför är jag glad över det?? Jo för att den som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri liksom.. Så nu lämnar vi det!!!!
 
Imorgon händer det mycket saker, både trevliga och ännu mer trevliga, så man kan liksom säga att det blir trevligt hur som helst..
 
Så nu kan man sova i lugn och ro och kliva upp och koka sig lite kaffe innan det är dags att ta sig en liten promenad...
 
Hörs Hej

Vacker men lite småkall torsdagkväll....

Ja, då har man kommit hem efter att ha varit och kollat på lilltrollet när hon tränat trots att huvudet håller på att explodera och gå i en triljon bitar, huga, var länge sen jag hade så ont ska jag säga, men det går väl över tills imorgon hoppas jag..
 
Lilltrollet vart glad över att få kassler, ris och champinjonstuvning med lite ost i till middag, det hade hon längtat efter och hon tog av alla grönsakerna också, ruccola, tomat, gurka, majs och rå lök också.. Fy fasiken vad gott det var ska jag be att få tala om, men det är klart, är man expert så är man, det är ju liksom bara så...
 
Imorgon ska jag börja dagen med att ta en promenad och hämta cykeln :-) nu ska det bli köra av, eller ja, jag ska väl klara av premiärturen först kanske innan jag börjar bli kaxig känns det som.. men om jag överlever så ska jag börja cykla mycket eller så mycket som möjligt i alla fall.. Och JAAAAAAA jag kommer ha min vita cykelhjälm med rosalila blommor på eller om det var nåt annat mönster, men rosalila var det i alla fall. OCh varför ska jag då ha det tänker vissa: Jo för att jag kan inte kräva att mitt lilltroll ska använda hjälm om jag inte gör det själv så därför kommer jag ha den på. och för att skydda det lilla jag har kvar att skydda där uppe i knoppen, är nog inte så mycket man kan vara användbart nån gång ibland kanske om man har tur..
 
Ja, nu åter står det bara en sak och det är ju om det blir som vissa sagt eller om det bara var ljug nu igen, lutar väl åt det senare kan jag tänka mig, men vad vet man, under kan ju ske liksom...
 
Kom hem så jag hann se slutet på Bajen matchen, känns som att det varit en sisådär match av det lilla jag sett, så jag kan ju inte uttala mig om det blir en rättvis seger för GAIS eller om det skulle varit tvärtom.. Jag överlever denna förlust precis som jag överlevt andra förluster, det är bara att bryta ihop och komma igen som man så fint brukar säga..
 
Men nu ska jag se Hela England bakar- bröllopsspecial och sen ska jag se på min lilla älskling Vincent i Beaty and the Beast...
 
Hörs Hej

Inget är som väntans tider....

Ja, då skiner solen i alla fall, eller det har den gjort några timmar nu faktiskt och det är ganska varmt om jag ska vara ärlig..Sitter och väntar på att lilltroller ska komma så jag får kramas lite..
 

Har haft en hel del besök idag, först kom mamma och drack kaffe, sen kom stortrollet och så kom Mija ungefär samtidigt, hur trevligt som helst, måste göras om många gånger till. Och efter lunch så kom mamma och levererade mellantrollet, efter den stund så for dom och nu sitter jag då och väntar.. Sen så ska jag fixa middagen åt lilltrollet och hänga lite tvätt igen, blir bra det hoppas jag.. Skallebanget har inte gått över, blir nästan lite värre, men går väl över innan jul eller så förhoppningsvis hahaha.. Nej det blir nog bra vilket som, lite skallebang tål man nog..
 
Ja, vad ska man säga mer då?? Inte blir det mycket förutom att jag tycker det är lågt gjort att låta sin frustration över sitt pissiga liv gå ut över andra så man rakt kallar dom för olika saker och ting som man inte ens har en aning om, hahaha.. Ja det får vara som det vill, jag står i alla fall för min åsikt och vänder inte kappan efter vinden eller om jag kan tjäna nåt på det hela..
 
Nej, nu ska vi njuta av solen och njuta av att vi mår bra och har det bra trots folk som försöker göra det surt för oss..
 
Hörs Hej

Mulen torsdag....

Ja, då var det torsdag då, träningsdag för lilltrollet och matchdag för Bajen, kan ju bara bli en bra dag det här..
 
Men som jag skrev igår så förfäras jag över det som pågår i Stockholm, det är bedrövligt att det inte går att stoppa, men det är klart, man är väl rasist för att man säger det antar jag, och polisen är ju ett överskattat folk har jag hört folk säga. Jag tycker i alla fall att dom som håller på med detta oavsett hudfärg, härkomst, storlek eller ålder ska få utstå samma sak.. Och föresten, tror inte dom som kallar andra för rasister skulle acceptera det som händer om det var deras nära och kära, deras tillhörigheter, fastigheter, deras kollegor som attackerades på detta vis.. MEn det är klart, det går bra att vara stor i kakhålet när man inte vågar stå för vad man säger eller gör överhuvudtaget liksom.. Löjligt är ordet.. Men skit i såna där hittepåmänniskor nu.. Jag står för det jag tycker, och för att jag gör det är jag inte främlingsfientlig, jag har inga problem med invandrare så länge dom inte beter sig som dom i Stockholm, då reagerar jag och det har jag rätt till, jag är vad jag vet född svensk, vilket innebär att jag har rätt att uttrycka min åsikt utan att bli kallad rasist.. Och JA, jag tycke fortfarande det är åt helvete att dom gamla inte får den vård och omsorg dom behöver, det dras in på mat för dom, eller mat och mat, men jag anser att dom har gjort RÄTT för att få sitt ägg VARJE morgon, dom har RÄTT till att få en kaka eller efterrätt till kaffet VARJE dag, dom ksa ha rätt till att få en bra vård i livets slutskede.. Dom som opponerar sig mot detta kanske ska ta och jobba en dag eller två på ett boende och sen komma och säga att jag har fel..
 
Så var det med det, nu ska jag dricka en liten påtår och sen så ska jag göra lite nytta, får ju såååå otroligt trevligt besök idag så det kan ju inte bli annat än bra :-)
 
Hörs Hej

Både fint och ofint alltså....

Dagen började så otroligt bra och med fint väder, det var varmt och härligt.. Satt ute en stund och bara njöt av lugnet och den friska luften.. Gjorde inte så mycket på förmiddagen, drack lite kaffe i trevligt sällskap.. Gjorde hamburgare och strips till lunch, hur gott som helst ska jag be att få tala om.. Sen slöade jag lite innan mamma hämtade mig och vi for på apoteket och hämtade ut lite Locoid kräm åt mellantrollet.
 
Efter apoteket så for vi till Själevads kyrkogård och gjorde fint åt mormor och morfar inför morsdag och det vorte superfint faktiskt, men det är ju klart, det var ju jag som gjorde det så då kan det ju inte bli annat än bra... Ibland så förundras man över folks vad jag kallar lathet när man traskar omkring på kyrkogården. En del gravar ser så vanskötta ut, ja jag vet att det finns dom som inte har någon som tar hand om och gör fint där åt dom, men vet ju att det även finns dom som har anhöriga i livet och i närheten som inte far dit överhuvudtaget nästan, det är tragiskt tycker jag. Själv skulle jag skämmas om vi låtit mormor och morfars grav blir som vissa andra, fy fasiken alltså, man får rakt tårar i ögonen då man ser vissa på vägen dit man ska..
 
Hur som helst efter det så for jag, mamma och stortrollet hem till mig och drack kaffe, och då kom mellantrollet hem och vände en snabbis, hon skulle träffa trollmorfarn inne i stan. Slappade med stortrollet en stund sen så gjorde jag burgare och strips till middag(blev färs över) samma som till lunch men vad fan, man lever bara en gång liksom.. Efter ett tag kom mellantrollet hem en stund och åt innan hon for till stan igen och for på gymmet.. Och när hon åkt eller om det var strax innan så böjade det skvittra och regna lite grann så då vart vädret lite sådär ofint
 
Strax efter kl 20 blev jag hämtad och fick hjälp att leverera min cykel hem till mamma så hennes sambo B kan kolla på den åt mig och kanske laga den, det vore ju helt underbart det så jag kan börja cykla dit jag ska, ska till och med hänga på en kärringkorg där fram, helt perfekt om man är ute och åker och får för sig att spontan handla nån gång eller så... Stannade kvar hos mamam och drack kaffe, stortrollet var redan där då, och mellantrollet kom när hon gymmat klart, så det var alla utom lilltrollet som var där då..
 
Efter en stund så skjutsade hon hem stortrollet till stan och mig och mellantrollet upp på Åsen om man säg som så.. Mellantrollet har gått och lagt sig för en stund sedan och jag sitter och slötittar på TV, missade nästan hela Greys Anatomy ikväll men får väl se reprisen sen eller så kanske jag inte missade så mycket.. Det återstår att se..
 
Ja vad händer imorgon då?? Jo jag ska väl som vanligt kliva upp och koka lite kaffe, se till så att mellantrollet kommer sig upp och iväg på praktiken, sen så ska jag väl fixa och dona lite grann, dricka lite mer kaffe när jag får besök sådär vid 10-tiden.. Ska bli så trevligt att umgås med bästaste Mija en stund :-) efter det så ska jag nog hänga en tvätt, kanske tvätta några sängkläder eller nåt.. Vi får se..
 
Nu ska jag i alla fall fortsätta glo på TV, sen så blir det sängen
 
Hörs Hej

Sunny Wednesday morning.....

Ja, sömnen blev ju som den blev, men det är man ju van sen nåt år tillbaka.. Säger som jag sagt tidigare, sova får jag göra när det är dags att skaffa etta med jordvärme.. Men för det kan man ju vara trött som bara den, det går väl över så småningom förhoppningsvis.. Vet inte riktigt som händer idag, vet bara att jag och mamma ska iväg och plantera lite fina blommor hos momor och morfar, sen vet jag inte..
 
Blir ingen ugnspannkaka till middag idag, hade tänkt göra gårdagens middag idag istället eftersom den blev inställd då lilltrollet inte kunde komma och jag var borta, men blir inte idag heller, får bli imorgon då lilltrollet kommer när hon slutar fritids, blir bara bra det .. Men idag får jag se vad det blir då.. kan ju inte göra fisk idag igen, men egentligen så.. finns det kvar så går det ju att äta en gång till.. vi får se vad som händer...
 
Sen måste jag ju få uttrycka en åsikt om det som händer i Stockholms förorter just nu.. JAG tycker att det är helt sjukt hur det får hålla på, tredje natten det är bilar som blivit uppbrända, polishus som förstörts med mera.. Vad fan, var det någon som var med och såg när den där 69-åringen blev skjuten av polisen, nån som såg att polisen gjorde fel??? Det kan ju faktiskt ha varit så att den där mannen gick till attack med kniven, han hotade ju folk runt omkring, och jag tor ju inte polisen sköt ihjäl honom bara för att liksom.. Men hur som helst om det nu inte var en olyckshändelse så ger det ju fan inte en massa idioter rätt att gå ut och elda upp bilar och ägodelar för människor som inte ens är inblandad i det hela.. Nån jävla måtta får det vara tycker jag.. Kanske dags att den där sk statsministerna vi har i Sverige gör nån jävla nytta snart och sätter hårt mot hårt och slutar vara sån mes.. Jag är absolut inte rasist för nåt i denna världen, men vad fan ska man tycka när det blir så här??  Det är säkert infödda svenskar med oxå men det finns nån måtta då det får gå till hur som helst.. Det är MIN åsikt och den står jag för, det gäller alla människor oavsett hudfärg eller härkomst: BETE ER ELLER BLI INLÅST.... och helt ärligt, det är ju sånt här som gör att man vill att vissa ska utvisas, så är det ju, det är bara många som inte vågar säga det högt för dom är rädda för att bli kallade rasister, men man behöver inte vara rasist för att man tycker att folk ska bete sig dit dom fått äran att komma och bo så dom slipper det dom "varit med om" i sina hemländer.. Nån jävla respekt ska dom ha för dom som låtit dom stanna.. Så är det... Och vad är det för sorts föräldrar dessa ungdomar och barn har som itne kan lära dom att man beter sig inte hur som helst.. Hade jag varit deras mamma och pappa så hade jag sagt åt dom såhär: Jävlar ta dig om du inte beter dig och är tacksam mot dom som låtit oss komma hit, stanna och ha det bra. Gör nåt bra av ditt liv nu när du fått en andra chans till ett bra liv.... Annars kan dom åka tillbaka, så är det...
 
Nej nu får det vara bra för en stund...
 
Hörs Hej
 
 
 
 
 
 

Tisdag kväll i Domsjö.........

Idag har jag i alla fall gjort lite nytta kan man kanske säga.. Klev upp vid 6 och kokade kaffe till mellantrollet, satt och kollade på Nyhetsmorgon, fräste på lite spjäll som ska ätas på fredag tänkte jag.. Strax innan lunch gick jag till mamma, där fick jag supergod lunch, nån sorts panerad fisk med inbyggd spenatröra, hur gott som helst var det.. Var kvar där ett bra tag, drack kaffe och dylikt..
 
Framåt middagstid så for jag, mamma och stortrollet till Bjästa Handelsträdgård där det inhandlades blommor till mormor och morfars grav, dom ska vi fara och plantera imorgon är det tänkt, blir superbra det.. Det måste ju göras fint innan morsdag på söndag..
 
Ja ja, hur som helst så for vi till Holmen efteråt, där drack vi kaffe och sen hjälpte jag till att plantera lite blommor i två bautastora krukor, och två blombuskar eller vad det var i en rabatt, och så drack vi lite mer kaffe och så hjälpte jag till att fara ner på pappersinsamlingen.. Mycket trevlig dag och kväll.. Men jag tänkte inte ens på att jag kanske skulle ätit middag hos mamma innan vi for så jag har nyss ätit potatis som blev över igår samt torsk med dill och räksås som mellantrollet tinat, fisk tre gånger på raken alltså.. Tur jag älskar fisk och helst i dillsås.. MUMSIGT värre det..
 
Ja, nu sitter jag med fötterna på bordet och slötittar på The Following, är lite småtrött så jag orkar inte hänga med i dagens avsnitt riktigt, laddar för att se på The Ghost Whisperer på ett tag tänkte jag.. Ett av mina favoritprogram om jag ska vara ärlig..
 
Så är det och så blir det, först kliare sen svire om man säg som så... Nej sluta svamla nu människa, glo på Tv eller lägg dig istället..
 
Hörs Hej
 

Mulen tisdag morgon....

Klev upp strax efter kl 6, väckte mellantrollet, kokade en liten panna kaffe, har kollat på Nyhetsmorgon ett tag. Slängde nyss in en maskn tvätt, blir en maskin till i dag, det får räcka, så man får plats att hänga upp den också, annars torkar det ju så dåligt.. På en stund så ska jag väl fräsa på lite spjäll jag hittat, kanske gör nån annan rätt jag kan frysa in också, man vet ju aldrig.. Till middag så blir det i alla fall ris, kassler och champinjonstuvning, får se om jag gör som brukar och slänger in kasslern med stuvning och en skiva ost på in i ugnen, eller om jag har stuvningen på sidan, man kan ju he ner lite ost i den i alla fall, blir supergott det.. Jämarns, det vattnas redan i munnen ska jag säga..
 
Får se om jag ska ta tag i dom kartonger jag inte packat upp än, är ett par st som jag trödd in i en garderob hahaha.. Ska väl försöka sortera mina mattidningar jag har som ligger i lådor lite här och där, nu när jag fått tag på såna där tidskriftssamlare, det är en bra uppfinning det, så har 5 st jag ska fylla, tror jag behöver fler men det får jag ta sen..
 
Ska i alla fall börja med att ta en kopp kaffe till, lyssna på inslaget "Fråga doktorn" och kanske spela nåt spel eller så, får se vad som händer och fötter.. Blir nog bra vilket som.. Blir en lite halvslöig dag samtidigt som man kanske håller på med lite fix och trix, är mulet så man blir liksom lite halvslö på ett sätt.. underligt är det.. får väl he på lite musik kanske så blir det bra till slut antar jag.. på ett eller annat sätt..
 
Nej så får det bli.. nu ska vi ladda upp och göra lite nytta innan lilltrollet kommer hit när hon slutar fritids kl 15 :-)
 
Hörs Hej

Underbart.......

Först och främst så kändes det så oerhört underbart att Bajen vann tredje matchen på rad nu ikväll, 3 härligt underbara poäng, satt som en smäck det.. Nya tag på torsdag borta mot GAIS, kan bli en bra match det också förhoppningsvis..
 
Så var det med det.. nu ska vi se framåt, har ju så mycket som ska hända i sommar, ska få långväga besök, inte helt fel det inte, kan ju bli trevligt om man säg som så.. Sen så kanske elelr troligast ska vi fara en aningen söderut i sommar, kan ju inte bli annat än bra det.. Längtar så jag tror jag spricker, lilltrollet kommer få¨det så underbart så det finns inte ord för det.. Vad gör man inte för sina barn liksom??
 
Ja, har precis gluttat lite på CSI NY och nu blir det lite Medium och ev Benidorm efter det, men det har jag inte bestämt mig om än..
 
Nej nu tror jag att jag ska plockar ur diskmaskinen, gjorde inte det tidigare och därför har jag nu disk fulla bänken.. ja så får det bli
 
Hörs Hej
 
 
 
 
 
 
 

Kvällen har börjat....

Ja, då har kvällen tagit sin början då, middagen avklarad och den smakade alldeles förträfligt ska jag säga.. Mellantrollet hade skalat och kokat potatis när jag kom hem så då var det bara till att steka laxen och göra lite dillsås, och det hjälpte hon också till med, och sen så hade hon dammsugat också.. Inte helt fel att få den hjälpen känner jag.. har varit lite stagnation på inspiration och sånt senaste tiden om jag ska vara ärlig.. Men den kommer väl tillbaka så småningom hoppas jag..
 
Får se vad som händer och fötter i morgon, det enda jag vet säkert är att jag ska göra ris, kassler och champinjonstuvning till middag, blir bara bra det, så får lilltrollet en bastant middag i magen i god tid innan träningen på Forsvallen.. Ska minsann göra en sallad med gurka, tomat, majs, ruccola och ev så blir det lite rå lök också, man vet ju aldrig..
 
Vädret i dag har varit lite si och så tycker jag, började med regn och tråkväder på förmiddagen, sen efter lunch blev det sol och varmt så då for jag och hjälpte mamma rensa bort lite smultron och flytta lite jordgubbsplantor, då vart det mulet ett tag, men varmt, och sen tycker jag att det varit mulet och kvavt sen dess
 
Nu ska jag i alla fall titta på Bajen matchen och jag hoppas och tror på 3 poäng...
 
Hörs Hej
 
 

Rainy start of the week.....

Jaha, då hade jag bestämt att jag skulle hjälpa mamma med hennes jordgubbsplantor och så idag, men när jag vaknade så hade jag världens jävla huvudvärk, så tänkte att jag fått solsting eller nåt igår.. Men när jag klev upp så såg jag att det regnade så då är det ju därför, Ligger kanske lite åska eller så i luften också känns det som. det enda som är bra med regn denna årstid är att det blir friskare i luften, det är ju alltid bra tycker jag i alla fall.. Och så tycker jag faktiskt att det luktar gott med regn på försommar och sommar sådeså.. men det är ju vad jag tycker och jag får tycka vad jag vill..
 
Jag får tex tycka att jag har rätt att få det jag ska ha, eller vänta.. nej visst ja, Annika får inte tycka det, Annika ska bara tiga, hålla käften och samtycka, så var det ja.. För vissa har rätt att bete sig som svin när som helst hur som helst tydligen och det är synd om dom för att jag vill ha det jag har rätt till... Och ja, jag har rätt att tycka att det är åt helvete utan att bli baktalad och sånt.. SÅDESÅ...
 
Egentligen är det väl strunt samma, men rätt ska vara rätt och jag fattar inte varför det inte bara går att göra sig kvitt saker och ting då så är det ju löst, eller??? underligt som fan är det.. men går bra att snacka skit och ljuga så öga blö liksom.. och sen lägga över allt på mig, jag har inte snackat skit, ljugit eller spridit rykten.. Jag har berättat SANNINGEN för vissa, och dom har även hört skitsnacket, så att så är det.. det var ingen jävla ryktesspridning.. Så enkelt var det...
 
Nej, lite mer kaffe och hoppas på att regnet avtar då.. blir i alla fall lax och potatis till middag idag, får se vad det blir för sås, troligast dillsås eller kanske hollandaise sås... vi får se, kan ju bli nåt improviserat också man vet ju aldrig..
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Matsedel V 21 på Anderssons Bistro

Måndag 20/ 5           Potatis, lax, sås
Tisdag 21/5              Ris, kassler, champinjonstuvnng
Onsdag 22/5            Ugnspannkaka
Torsdag 23/5            Pytt, stekt ägg
Fredag 24/5             Potatis, spjäll, sås
Lördag 25/5             Strips, parisare,
Söndag 26/5            Tacopaj
 
 
Ja inte världens bästaste matsedel, men den får väl duga så att säga, får se om jag ändrar mig under veckans gång, risken för det är ju stor ska jag be att få tala om, men man har ju en riktlinje i alla fall..
 

Både bra och dåligt...

Börjar väl med det braiga då.. Sverige vann VM-guld ikväll, helt underbart med tanke på att jag tycker att dom inte spelat så himlarns bra under denna turnering, och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det och det ar ju skönt det då.. Lilltrollet och hennes KB förlorade matchen mot Domsjö idag med 3-2, men vi hoppas på vinst nästa gång och tjejerna spelade superbra ändå..
 
Tog en promenad till mamma frampå aftonkvisten, svar superskönt att promenera ska jag säga, så man fick rensa bort alla onda tankar man har i huvudet, det är ju tur att man inte gör verklighet av dom hahaha..När vi kom fram dit, jag och mellantrollet så drack vi kaffe, sen stannade jag kvar för att se matchen och mellantrollet gick en liten sväng till innan hon gick hem, så när jag kom hem så låg hon och sussade så sött..
 
Nu till det dåligare.. Lilltrollet for till sin pappa idag, det är väl itne bara dåligt, det är ju bra också, men dåligt på det sättet att jag kommer ju sakna efte hon.. Men får ju träffa henne på tisdag förhoppningsvis.. Sen så tycker jag det är så förbannat dåligt av vissa att försöka ljuga sig fram genom livet, försök få ett uns sanning ur truten nån gång.. Så var det med det.. Och sen så tycker jag inte om fördomsfulla människor, det har jag aldrig gjort, kommer aldrig göra det heller.. Sen får väl folk i och för sig tycka vad dom vill, men man kanske ska se efter vad man lyckats med och åstadkommit själv genom sitt liv, jag menar man behöver inte vara en dålig människa för att man tagit ett eller ett par dåliga beslut i sitt liv.. Och NEJ, nu säger jag inte att jag är perfekt för det är jag inte, jag om nån har tagit ett otaligt antal dåliga beslut i mitt liv, vilket jag får leva med fortfarande.. Sen kommer ju nån säkert sga att jag är fördomsfull för att jag inte accepterar pedofiler och mördare, men det är för mig en helt annan sak än tex nån som är homosexuell, biltjuv, rånare, eller nåt sånt.. Men som sagt det är ju jag det..
 
Så var det med det.. Nu ska jag knåpa ihop kommande veckas matsedel..
 
Hörs Hej
 
 
 

Sunny Sunday, fotboll, hockey och tråkdag i ett..

Ja, idag har lilltrollet sin premiärmatch för denna säsong, det blir mot Domsjö på Domsjö IP då förstås.. Hoppas på vinst för KB 65 F03 idag, känns lite udda eftersom vi bor i Domsjö, men det är som det är och det är bara bra..
 
Ska väl snart fixa lite lunch som uppladdning inför matchen då, och så ska vi trö i lilltrollet en hel del vatten så att hon inte torkar ut och får värmeslag under matchen, för det kommer bli varmt, eller rättare sagt hett kommer det bli.. Får se hur det går för hon knorrade lite grann när jag sa åt henne nyss, men hon drack i alla fall..
 
Sen så blir det nog en improviserad middag, får se vad vi hittar på, blir då inte rotmos och fläsk idag, det är då ett som är säkert, kan kanske bli nån kycklingfile som finns kvar eller så kanske det blir lite lasagne, vi får se, det blir det som vi hittar på..
 
Lilltrollet ska skickas iväg till sin far ikväll också, får se när hon far dit, kanske vid 17 eller så, så då kanske hon hinner äta med oss, vi får se, hon ska ju packa halva bohaget först också, så det tar ju sin lilla tid det, för det är inte lite hon packar ska jag säga..
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej

Mellokväll....

Ja, då var snart årets Eurovisions final över, bara den segdragna röstningen kvar då... Ser inte så bra ut för Sverige måste jag säga, men förvånad över att Grekland ligger så högt upp, i och för sig bara 8e landet av 39 som röstar just nu, helt sjukt... Ingen av mina favoriter i toppen men mycket kan ju ändra sig om man säg som så..
 
Har i alla fall haft en mysig kväll med trolltjejerna så länge dom höll sig uppe vill säga, sitter ensam sen en stund tillbaka, fötterna på bordet och cola i glaset, JA bara cola är det...
 
Nu är det redan röstare nr 10 så nu ska jag kolla på det och sen blir det sängen hela natten lång. Måste bara säga att jag är så glad över ett samtal jag fick idag på kvällskvisten.. :-)
 
Hörs Hej

Underbart vackra lördag.........

En udnerbart vacker, solig och stekhet dag har det varit idag, hur varmt som helst på ballisen, nästan så att man inte kunde sitta där, eller det kunde man inte heller, inte mer än några minuter i alla fall.. Höll ju på brinna upp..
 
Har fasiken inte gjort mycket av värde idag, plockat undan lite i köket, gjorde god lunch och efter det så slöade vi i soffan ett tag, jag och mellantrollet, lilltrollet vilade på sitt rum. Sen så kom stortrollet och då kollade vi på hockeyn, en match som Sverige vann över Finland med 3-0 så Sverige är i final i morgon då.. Blir nog VMguld i år tror jag, fast säker kan man ju aldrig vara i och för sig, i en sport som idrott kan ju allt hända liksom.
 
Efter matchen så åt vi middag i alla fall, blev stekta marinerade karrekotletter och gratäng som jag hittade i frysen, hur gott som helst var det, med Coops kalla bearnaisesås, fullkornsbaguetter med vitlökssmör, gurka, majs och rå lök, funkade rätt okej på en lördageftermiddag, efter det så drack vi lite kaffe..
 
Just nu så slötittar jag och stortrollet på matchen mellan Schweiz och USA, ska bli spännande att se vilka som tar sig till finalen mot Sverige imorgon då. Mellantrollet och lilltrollet har gått på en liten promenad och när dom kommer tillbaka så ska vi se på Eurovisions finalen, måste ju se hur det går för Robin Stjernberg, tror inte det kommer gå så bra men som sagt, man vet ju aldrig, allt kan ju hända även där...
 
Får se vad vi hittar på för lördagsmys, lutar åt att det kanske bli lite popcorn, saft, kanske några paprika kex med tacoost som vi har haft ett tag men inte smaskat i oss, kan funka, eller så hittar vi på nåt annat, fär se vad som händer..
 
Har skaffat Instagram idag, hereminje, hur ska man lära sig hur det funkar nu då?? Är ju som en hel vetenskap det, men får se hur mycket det kommer användas liksom, lär ju bli lite till och från skulle jag tro, men det lär ju visa sig om inte annat..
 
Japp så får det bli, en liten kopp kaffe till och sen så kan man sparka igång lördagsmyset då, eller???
 
Hörs Hej

Saturday morning kan man säga.....

Ja, lördag morgon då typ, har vaknat på totalt fel sida idag, har ju i och för sig sina orsaker, men känns drygt som fan ska jag be att få tala om.. Är liksom lite less på att folk utnyttjar min snällhet, kankse är dags att bjuda tillbaka lite nu eller??? Helst nu när det är som det är och jag behöver en aningens hjälp, har inte frågat så månta om hjälp, två stycken typ, så nu får man se då, vem som värdesätter det jag hjälpt dom med först.. Kan ju säga som så att jag är inte hoppfull om att få denna hjlp av nån av dom, för jag har ju inte fått det förut heller.. Ja, jag hoppas deras samvete kommer gnaga ihjäl dom, inifrån och ut, för det är ta mig fan respektlöst det dom hålelr på med.
 
OCH JA, jag är så jävla FÖRBANNAD och LESS på detta så igen kan tro det.. Less på alla jävla lögner och bortförklaringar, TALA SANNING nån gång för helvete, helt sjukt hur mycket en människa kan ljuga egentligen, men försöker man rädda sitt eget skinn så blir det väl så, synd bara att det ät jag och mina barn som bli lidande.. Elelr vad säger du Mr B.R?????
 
Japp så är det och så blir det, blir väl bättre under dagen, får se om jag får i mig nåt kaffe, har ingen mjölk att hälla i, ingen grädde heller.. Skitsamma, huvudsaken tjejerna får det dom sa ha, så får jag vara nöjd, och så har jag letat fram en god middag, ja förutom sallad elelr andra grönsaker då förstås.. eller ja gurka, lök och majs har jag ju i och för sig, kanske inte är det sämsta, men inte det bästa heller..
 
Nej fy fan Annika, sluta vara så förbannat snäll med folk som bara snackar skit, ljuger på dig och är allmänt jävliga, eller respektlösa kan man ju säga..
 
så är det och så blir det, får vara bra för nu..
 
Hörs Hej
 
 

Blev fredagsmys i alla fall...

Ja, vi halvlåg i soffan efter middagen som vi svullat i oss, eller svullat och svullat, men mätta blev vi i alla fall, och då ringde luren.. Och det var min ÄLSKADE granne från Bjästa som ringde och beställde lite kaffe, så jag gjorde en STOR laddning.. Så vi fick oss lite fredagsmys i alla fall, underbart :-) Vi har såååå mysigt på våra kaffedejter och så fick vi besök av Maarlin också som kom med några supergoda äggmackor till mitt lilltroll.. Superdupersnällt..
 
Trolltjejerna har lagt sig, stortrollet åkte med Camilla till stan så nu har jag slängt upp fötterna på Vrumsbordet och har lite ensam mamma mys, eller mys och mys, blir lite Nyheter och sen blir det Tyst Vittne en stund.. Blir bra avslut på en dag som bara blev bättre och bättre, lite synd bara att vissa inte kunde förgylla den lite mer, för mina tjejer alltså, men det är som det är..
 
Imorgon så ska jag nog försöka dammtorka lite, dammsuga och torka golv, kanske tvätta lite, vi får se och hoppas tjejerna hjälper mig lite så komemr det bli hur bra som helst det här.. Till middag så blir det i alla fall nån marinerad köttbit jag hittade i frysen samt potatisgratängen jag hittade där också.. Den som spar hon har och kan förgylla middagarna för sina troll trots att man inte får det man ska ha..
 
Nej, så får det bli, får räcka för idag..
 
Hörs Hej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagmys??????

Ja, då har man varit till mamma idag och burit ut lite till hennes husvagn, for hem, blev hämtad och följde med och köpte en grej till lilltrollet, hem, trollade fram en halvdan tacosmiddag, men det fick funka.. Nu ska jag bara klura ut hur jag ska kunna klara av att trolla fram lite fredagsmys, men det blir som det blir antar jag..
 
Ibland önskar jag bara att vissa människor kunde fatta nåt, men inte det inte...  hoppas bara att det slåt tillbaka nån gång, helst förr än senare, och jag hoppas verkligen att deras samvete krossas som en maräng under en dumper, så dom får känna hur i helvete det är när folk inte gör rätt för sig gentemot andra....
 
Japp så får det bli, har inget mer att delge mig av, får vara bra så..

Sanslös värme typ........

Helt otroligt, 33.6 grader i solen strax efter kl 6 på morgonen, det är helt sanslöst alltså.. Snart är sommarne här, eller man kan väl säga att den är här redan ...
 
Ja, sitter just nu och dricker lite kaffe, och äter en gomacka vi fick levererade igår kväll, underbart goda måste jag säga, det var fralla, ägg, kaviar, grädde och gräslök, dubbelmacka delad som en triangel, hahaha jag är ju bara bäst på att beskriva och förklara saker jag.. Men hoppas ni förstår ändå, men goda som fan var dom.. ett bra tips till gomackor en kväll eller till en gofrukost eller varför inte lite gott att ha med sig på en utflykt liksom.. Så det kommer vi göra själva också nån gång..
 
Ska se vad man hittar på idag, om det inte blir till att fara en dutt söderut och gräva lite buskar så blir det väl till att tasaka en aning norrut kan man säga och hjälpa till med att stoppa in grunks i en husvagn, får se vad det blir för nåt.. sen skulle jag behövt åka och fixa lite köttfärs om det ska bli tacos eller tacopaj i helgen, blir nog bra vilket som, huvudsaken jag får mitt rotmos och fläsk på söndag så blir jag nöjd, då kan jag vara utan tacosgrunks och färs..
 
Ja, lite mer kaffe så röksuget lägger sig, eller nu var jag positiv, det lägger sig jiu inte, det blir ju bara större ju mer kaffe jag dricker, hahaha.. ja det är inte klokt, jag som ska sluta röka så småningom, hur ska det gå?? Det kommer ju inte sluta bra tror jag, men vad vet man, som sagt undrens tid är ju inte förbi om man säg som så..
 
En dag som denna så ska man ju försöka vara glad, solen skiner och fåglarna kvittrar och allt ska vara så underbart liksom.. Men lite smolk i bägaren blir det allt då saker och ting är som dom är, jag fattar liksom inte hur man som människa kan sova med gott samvete när man gör sådär mot en annan.. fattar det bara inte hur fan man kan ha mage till att låta nån annan lida på detta sätt, för det kan jag säga att så är det.. Både fysiskt och psykiskt, mest psykiskt, för det tar på psyket att behöva må så här när man inte gjort rätt för det..
 
Nej nu är det dags att försöka göra nåt av denna dagen
 
Hörs Hej

Sorry......

Jora så att nu vet DU det, så lägg ner och försök skippa lögnerna för en gångs skull..

Hörs Hej

Ta mig fan.....

Jora så att, det är väl bara till att vänta och sen när bomben briserar då.. För idag var värsta gången... Spelar faaaaaaaaaaan ingen roll hru arg, sur eller nåt jag varit på en annan människa så har jag inte ignorerat nåt av mina barn så totalt som jag fått se idag.. FYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAN säger jag bara...
 
Det får fan räcka för idag, inte på humör för nåt mer idag, får hoppas det blir bättre imorgon...
 
Hörs Hej

Sportiga torsdag...

Ja då var det torsdag igen då, ingen bra början på dagen, riktigt dålig måste jag säga, men det är klart, kan ju bli en ändring på det, beroende på vad som händer under resterande tid av detta dygn..
 
Ska väl börja med att dricka lite kaffe, titta på Nyhetsmorgon, äta en och annan kaka som jag bakade igår.. Sen får vi se om man tar sig ut nånstans eller om jag gör upp lite mat, kanske hittar lite kyckling eller nåt annat smarrigt i frysen, kan ju bli intressant att se vad som hoppar på en om man säg som så.. hahaha nej, men tror jag ska ta fram kycklingfiel och gör till middag, eller om jag sparar den och bara gör pölsa eller korv te, vi får se, jag gör ju som jag vill bara för att jag kan liksom..
 
Sen har jag bestämt hur saker och ting ska vara framöver med saker och ting, både här hemma och på andra ställen.. I AM THE BOSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Hörs Hej

Snart är lillördagen över....

Så var denna dag snart slut den också, jisses vad lång den ha varit tycker jag, känns som att man varit vaken ett dygn eller så men har bara varit vaken sen kvart över 6 ungefär..
 
Idag har jag inte heller gjort så värst mycket, har bara bakat några muffins med glasyr på, och en hög drömmar, men dom blev mer som mardrömmar, lite stora och hårda, men smaken var god i alla fall.. Tror jag, det gick ju ner om man säg som så..
 
Ja, jag gjorde kålpuddingen idag, och jämarns vad god den var ska jag säga, gud som jag längtat efter den maträtten, och det ska jag be att få tala om att det var värt all väntan.. Så föbannat gott så det gå inte att beskriva, nu skröt jag igen, men det är jag fan värd efter att ha lyckats igen..
 
Imorgon får man se vad som händer och fötter, kan bli intressant att se hur morgondagen utvecklas, med tanke på vad jag bett om hjälp med, skulle tro att det inte händer nåt, men undrens tid är ju inte förbi, eller hmmmm, i detta fallet är det nog förbi för ett bra tag sen skulle jag tro, men man ska ju leva på hoppet sägs det så det är väl det jag får göra...
 
Har suttit och tittat på Greys Anatomy, så bra program, jag är helt såld och har varit sen det började, min typ av program det, sen är det Body of proof, sen blir det sängen för hela slanten...
 
Hörs Hej

Soliga onsdag morgon......

Japp, då var det onsdag morgon då, och solen lyser, lite rått och kallt är det allt, men vad gör det en dag som denna?? Inta så fasligt mycket, kommer nog bli en vacker dag här i Domsjö, förhoppningsvis blir det varmt och härligt så man kan sitta på balkongen en stund sådär, med en kaffekopp i högsta hugg..
 
Hade tänkt slänga ihop nåt man kan bjuda eventuella kaffegäster på, nåt man kan frysa in liksom och ta fram vid behov.. Får se om det finns grunks till en Snoddas eller om det blir några mördegskakor med lite blockchoklad på, eller kanske några drömmar, elelr varför inte bägge eller alal tre... får se vad man kan slafsa ihop liksom.. Blir nog bra det..
 
Ja herregud, tittar på Nyhetsmorgon, och det är då fan vad dåligt det var idag, det mest intressanta är nog väderprognosen tror jag.. Det enda dom pratar om idag är den där John Kerry som är på besök i Kiruna, who cares liksom?? Inte ens sporten var nåt intressant idag, det surras bara om Sedinarnas mål, varsitt gjorde dom igår, men Martin Thörnberg var väl bättre som gjorde två själv, eller??
 
Ja ja, det är som det är med det.. nu blir det lite mer kaffe innan det ska sättas igång med diverse saker och ting här då..

GOOD NIGHT....

Nej nu blir det sängen för hela slanten eller hur man säger... Sverige vann, men var ett sömnpiller till match, enligt min åsikt i alla fall... Och i min blogg får jag tycka vad jag vill om vad jag vill, känns förjävla bra det..


Så får det bli.. Hörs Hej
 
 

Tisdag kväll...........

Ja då var det kväll igen då säg dom som vet.. Inga större missöden har hänt under denna dag veckodag som det brukar vila en förbannelse över, och det känns ju skönt det då att det liksom lagt sig sen ett par månader tillbaka...Tro om jag får ångra detta uttalande nu?? Ja ja, det visar sig väl nästa vecka skulle jag kunna tänka mig.
 
Har som inte gjort så mycket idag, var och drack lite kaffe hos Helenas mamma och pappa en bit ner på gatan, ja Helena var ju där också förstås.. Och bägge hennes barn också.. Det var trevligt det.. Så jag dammsög inget idag heller, hahaha, jag bara skjuter upp det hela tiden :-p men imorgon ska jag minsann göra det, på förmiddagen och så får jag nog ihop en tvätt så då tvättar jag bort den och sen så ska jag väl sortera den ovikta tvätten också, kan ju vara en ide kan man säga.. Japp så får det bli..
 
Ska väl gå ner till soprummet med lite papper och sånt också, så man blir av med det, det samlas ju bara på hög hela tiden, överallt, runt väggar och tak så är det reklam och sånt skit, nej nu ska det bort.. PUNKT SLUT
 
Ja sen så ska jag koka lite potatis, lite morötter(om dom är ätbara vill säga), göra gräddsås och värma på kålpuddingen, ska bli så förbannat gott så det finns inte, fast jag gör ju inte min som alla andra gör, jag gör ju på mitt sätt, blir nog fan mer som en köttfärslimpa med vitkål tror jag, men det är gott i alla fall... vitkål kan man inte få för mycket av.. Nästa vecka ska jag göra vitkålsstuvning nån dag, får nog passa på om mellantrollet far till Bjästa nån av dagarna..
 
Nej ska väl kolla på sista perioden i Sveriges match mot Danmark, som Danmark leder med 2-1, dåligt Sveige, borde stått 4-0 till Sverige, men men, det är nya tider och dom är inte lika bra som förr i tiden... bara att inse.. Ja ja, efter det så blir det lite till att smygtitta på nåt annat program innan det är dags att försöka sova en stund eller två..
 
Hörs Hej

Another Tuesday in this world...

Ja, då var det andra dagen denna vecka då, förr i tiden(nån månad sen eller så) skulle jag kallat denna dag för förbannelsens dag, hatar tisdagar och har gjort i ett antal år.. Har ALLTID hänt nåt på tisdagar, varje vecka, år ut och år in, har ju även hänt på andra dagar med men det kan ha varit då och då, tisdagar har varit förbannade med nåt som jag inte kan förklara... Men sen jag flyttade til Domsjö så är den förbannelsen borta, känns bra det måste jag säga..
 
Sitter och dricker första koppen kaffe för dagen, vispade ihop en havregrynsgröt till trolltjejerna som dom ätit upp nyss, och nu sitter vi mest och tar det piano sådär innan det är dags för dom att göra ett sista race innan det är dags att bege sig till skolorna..
 
Har inget att tvätta idag, eller jo det har jag men det fyller inte en hel maskin så maskinen får vila idag, kanske ska ta och vika allt som ligger  ovikt elelr så idag kanske, ska väl försöka mig på att dammsuga och torka golven, gjorde ju aldrig det häromdagen, eller dammsugade lite gjorde jag men inte överallt, så det kan vara på tiden liksom..
 
Hade en underlig dröm inatt, eller underlig och underlig kanske den inte är men vete fan vad den betyder.. Tor om den kan betyda att det är dags för Annika att fara en sväng elelr två till Sthlm denna sommar?? Måste ju vara nåt sånt det betyder då jag drömt om Bajenklacken och olika matcher hela natten, Det sista jag kom ihåg att jag drömde innan väckaren ringde är när klacken drog ramsan OLÉ OLÈ OLÈ OLÈ VA MÈ OCH HOPPA OM DU ÄLSKAR HAMMARBY... Helt sjukt, en hel natt med Bajen, eller den stund jag sov i alla fall...
 
Kanske bäst man dricker upp denna koppen så att man kan ta nästa kopp redan nu snart och så ska denna tant komma ihår att ta fram laxen ur frysen när hon liks går förbi den när hon tar påtårren... kan bli intressant det, lär ju glömma det men det är väl inte hela världen egentligen..
 
Så får det bli för en stund..
 
Hörs Hej

Måndagsmys i Anderssons soffhörna..

Jahapp ja, då var denna dag snart till ända då.. Har ju varit en rätt okej dag måste jag säga, i ärlighetens nman..
 
Hur den började har jag redan skrivit om, men sen jag skrev sist så kom mamma och drack kaffe, mellantrollet kom hem en snabbis, sen så åt jag lunch, samma sorts korvmacka som jag ätit senaste veckan på luncherna, efter det så gick jag och mötte upp mellantrollet på Domsjö Hälsocental, där fick hon recept på lite salvor och en tablett, tog blodprov för att kolla om hon är allergisk mot hund eller katt, hoppas inte.. Efter det så for vi hem och drack lite kaffe med mamma och stortrollet, då hade även lilltrollet kommit hem från skolan.
 
När mamma och stortrollet åkt iväg så vilade vi en stund sen så gjorde vi middag, spaggar med ost och baconsås, supergott vart det, och mellantrollet gjorde det mesta av såsen, duktig hon.. När vi ätit så for hon och gymmade lite medan jag och lilltrollet hängde tvätt och plockade i ordning i diskmaskinen.. Sen kom lilltrollets pappa med öronrengöring och extragrejorna som hon glömt hos han..
 
Imorgon vet jag inte vad som händer, men imorgon kväll så har lilltrollet träning mellan 18.15 och 19.45 så då blir det väl en sväng på Holmen och Forsvallen i alla fall, får se om det kanske blir en sväng dit innan också, man vet ju aldrig.. Som jag planerat så hade jag tänkt steka lite lax och göra dillsås till den, och en aningens kokt potatis också, rätt vad det är så kanske det blir räk och dillsås, om jag inte ändrar mig och gör smögensås istället, fast jag är ganska sugen på att testa göra gräslökssås också.. herregud nu fick jag ju beslutsångest också.. Blir nog gott vilket som hoppas jag..
 
Sitter nu och kollar på CSI NY och efter det så ska jag se Medium, efter det så är det nog bara till att försöka sova en kvart fjorton dar sådär, kan ju funka, eller nej, får bli till 6, halv 7 nån gång, det får räcka så man får komma upp och dricka kaffe och titta på Nyhetsmorgon en stund samtidigt som man utfodrar lilltrollet och kokar gröten till mellantrollet..
 
Ja, tro vad man ska göra nu då, nu när bägge trolltjejerna lagt sig för natten, lite småtråkigt är det ju, men jag ska ju liks kolla lite på Medium och så, rätt vad som sker så kanske man lägger sig i tid för en gångs skull, hahaha, skulle vara nåt det, har nog inte lagt mig i tid på år och dar, eller i alla fall sen typ mitten på februari 2010, förutom en kväll här i Bjästa då jag ta mig tusan la mig vid strax efter kl 20 och sov som en stock till på morgonen, det var en underlig känsla att sova så länge :-p
 
Japp så får det bli för idag
 
Hörs Hej
 

Another week i Domsjö....

Jippi, en ny vecka då, en vecka närmare julafton då, elle nej, det kan man inte börja tänka på nu, men det är fan inte konstigt att man gör det då det är dimmigt och kallt som fan då man kliver upp.. Herreminje, vad konstigt det är nu för tiden..
 
Jora så att, har ju inte sovit många minuter inatt inte, vete fan vad det berodde på inatt, vaknade och var genomsvettig, tro om det kan bero på att det vorte lite fuktigt i rummet då jag hängde tvätt där innan jag la mig och hade inte fönstret öppet, och dörren stäng?? Ja vad vet man, trött som en gammal get är jag i alla fall, men det blir väl bättre bara man får i sig lite kaffe eller så..
 
Ja vad händer idag då?? Det vet jag inte heller, funderar på om jag ska ställa mig vid ugnen och baka lite grann, var ett tag sen, och jag menar om jag liks inte har så mycket göra så kanske man kan slänga ihop en Snoddas och några småkakor, typ mördegskakor kanske, men jag får se vad som händer, lika bra att inte bestämma nåt, man vet ju hur det brukar bli, kommer oftast något emellan och så glömmer jag bort det hahha.. Det enda jag VET att jag ska göra idag är att tvätta en maskin med ljus tvätt, dammsuga lite, fixa middag, det är det enda som är spikat på dagens agenda.. Nåt som liksom står och stampar och vill in på listan är att torka golven, fixa lunch och kanske göra nån matlåda eller så...
 
Sitter och tittar på Nyhetsmorgon, jädrar i min låda vilka udda människor det finns, eller smarta kanske man ska säga, det är några st som åkt runt världen och tömt bankomater, typ 296 miljoner eller vad det var, inte klokt ju... Skulel i och för sig inte vara dumt att få sig en miljon eller fem, skulle kunna funka rätt bra ska jag säga.. hahaha...
 
Nej, ska väl stjälpa i mig sista slurken på första koppen för dagen och se till så att lilltrollet kommer iväg ordentligt till skolan idag.. Väskan är i alla fall packad med allt som ska med, förhoppningsvis, läxan gjorde hon klart när hon kom hit igår kväll så den är klar vilket känns bra, frukten nerstoppad, kontaktboken ifylld, kofta ner stoppad.. Ja allt är klrt och hon kom ihåg att äta också, så då är det bara marsch pannkaka då liksom
 
Hörs Hej

Sista kvällen denna vecka om man säg som så...

Japp så är det och eftersom det var helvetessöndagen förra veckan så är det ju braiga söndagen nu då.. För ikväll har lilltrollet kommit hem för att vara här hela veckan lång.. Ska bli såååå mysigt, och mellantrollet är hemma också.. Ja stortrollet hade ju Benny med sig också, får ju inte glömma det..
 
Till middag så gjorde vi hamburgare, strips och lökringar, funkade alldeles utmärkt med det, behövdes inte så mycket mer, hade gurka också förstås och en dutt majs tog vi också...
 
Har tittat på lite Gordon Ramsay, Partaj och nu är det bästaste programmet ever Cafe Bärs.. Så jävla bra är det... Höll på kissa på mig av skratt när det var en som sa: Att vara Djurgårdare är emot naturen, det kan dom sköta hemma....
 
Ska väl försöka somna i någorlunda bra tid ikväll, men vi får väl se, tog ju en powernap innan lilltrollet kom hem och den blev lite väl lång tror jag så det kan bli spännande.. Ska ju upp vid halv 7 imorgon så att lilltrollet kommer upp i tid och hinner äta sin frukost innan hon ska iväg..
 
Tror jag ska se på Criminal Minds innan det blir sängen i alla fall, får väl se om jag orkar se hela eller om det blir till att studsa iväg om en liten strax.. har ju en tvätt att hänga också så det får jag inte glömma, har ju glömt fönstret öppet så det kunde torka det som hängts upp redan, fan att jag inte kom ihåg det för ett tag sen, nu är det ju liks försent ändå så det får vara öppet tills jag lägger mig..
 
Japp så får det bli.. sen får man väl se om det är nån sorts homo sapiens som behagar svara elelr om det blir som vanligt med saker och ting..
 
 

Dinners at The Andersson Place V 20

Måndag 13/5             Makaroner, baconsås
Tisdag 14/5               Potatis, lax
Onsdag 15/5             Potatis, kålpudding, gräddsås
Torsdag 16/5             Ris, kyckling
Fredag 17/5              Tacos
Lördag 18/5               Tacopaj av gårdagens rester
Söndag 19/5             Rotmos, fläsk
 
Japp så får det bli, får se om man håller nån dag av det i alla fall.. kan bli spännande det hahaha
 

The next day is here....

Jomen visst, så är det.. Idag är det söndag, en bra söndag komme det bli oavsett vad som händer, för idag kommer lilltrollet hem hit för att vara här hela veckan lång.. Ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT att få hem henne ska jag säga, även om jag träffat henne flera gånger veckan som varit, det är nåt speciellt med att ha henne sovandes här också..
 
Hade lite svårt att somna inatt, men till slut så lyckades jag, men så vaknade jag efter typ 2 timmar, hade drömt om dessa jävla apor igen, fattar inte vad det beror på, måste ju vara nåt med skallen det beror på hahaha.. Ja ja, hur som helst så somnade jag om och sov mest hela tiden fram till kl halv 10, så man får väl inte klaga direkt, kunde ju varit värre, man kunde ju sovit bredvid en apa.. hugaligen.. hahaha
 
Vädret är väl inte det bästa idag heller, men det är som det är, man får gilla läget liksom om man säg som så... Får väl bli en sån där dricka kaffe och pyssladag kanske, får se vad man hittar på, kanske slänger ihop en kaka eller en paj eller nåt, beror på vad jag hittar i mina skåp förstås...
 
Ska väl försöka knåpa ihop en matsedel av nåt sorts slag också kanske, kan ju bli intressant det, vad ska man hitta på den kommande veckan som ska gå hem hos trolltjejerna... Det blir som det blir, blir nog bra i slutändan ändå skulle jag kunna tänka mig..
 
Nej, nu ska jag väl till att börja med en kopp kaffe till, mackorna har jag redan ätit upp, då får det bli...
 
Hörs Hej
 
 

Tröttmössa fortfarande....

Ja, fortfarande trött som bara den, så har inte gjort mycket av värde idag ska jag säga... Har tvättat ett par tvättar, diskat undan lite, gjorde specialkorvmacka till lunch, stortrollet kom och tittade lite på hockey, gjorde Baconlåda till middag, var supergott.. Jag for iväg mitt i hockeyn för att kolla till mormor och morfars grav, bäst att passa på när det var folk som liks skulle fara dit och man blev erbjuden att följa med.. Kollade några andra gravar som jag vet om där också, vissa såg värre ut än andra, man blir liksom lite ledsen i hjärtat... Ser väl inte allra bäst ut på mormor och morfars heller men till veckan ska det komma lite blommor dit också som kommer bytas ut om ett litet tag..
 
När jag kom hem så hade stortrollet åkt iväg till Umeå med Benny och Linus, så då bjöd jag skjutsen på kaffe, efter ett tag for dom och sen kom mellantrollet hem på snabbvisit, och vid halv 10 kom stortrollet, Benny och Zimon och drack lite kaffe, så vi kollade en stund på Norges match och sen lite UFC, dom for för ett tag sedan så nu kollar jag på nåt program om dom som är besatt av djur.. Helt sjukt, en karl beter sig som en hund, äter hundmat och lever som en hund.. ja man slutar aldrig förvånas liksom..
 
Funderar på en sak och det är hur man kan sakna nåt man aldrig varit med om eller hur man kan längta till nåt man aldrig varit med om?? Jag vet inte om det slagit runt i skallen, men så är det i alla fall. hahaha..
 
Nej, det är väl dags att försöka hitta in till rummet bredvid då kanske och hoppas att morgondagen känns bättre än denna dag... Fick ju veta svaret idag på en fråga jag haft i huvudet ungefär en vecka och det ska jag ju säga att det var det underligaste svar jag fått men men....
 
Hörs Hej
 
 

Tröttmössa punkt nu liksom.....

Ja herrejävlar vad trött man får vara ibland, önskar jag kunde skylla på vädret men det kan jag inte heller.. Den lilla sömn jag fick inatt var inte bra, sov som en kratta den lilla stunden, men det är som det är, det är bara att gilla läget så att säga...
 
Har slängt in en tvätt i alla fall, dricker en och annan kopp kaffe, ska väl försöka dammsuga lite idag i alla fall, får se om jag ids elle om det får vara tills imorgon strax innan lilltrollet kommer hem, kan funka det också.. Idag ska jag göra lite Baconlåda till middag hade jag tänkt, det var ett tag sen man åt det, har längtat som en galning efter det så nu är det dags.. Blir gott det, och så ska jag se Sverigematchen som är vid 16 tiden eller när det var, ja det märks väl om inte annat.. Ska slänga in en tvätt till sen bara denna blir klar så jag får hänga upp det..
 
Kanske man ska kolla lite på travet idag, även fast jag HATAR allt vad hästar heter, men det är ju från Solänget så kan ju vara kul att se om man känner igen nån kanske, den risken är nog inte så stor men vad vet man, undrens tid är ju inte förbi om man säg som så.. Man slutar ju aldrig förvånas liksom..
 
Ja, jag vet inte vad jag ska tro om saker och ting, enen säg så och annern säg så, säger som jag sagt förtu, jag har fan inte gjort rätt för att bli behandlad på detta viset efter allt jag hjälpt till med, kanske dags att vissa börjar bete sig som folk och sluta löge en stund eller så.. Och ja, jag har sagt det åt personen i fråga så det är väl bara till att vänta och se nu då. har inga större förhoppningar men som sagt undrens tid är ju inte förbi..
 
Så får det bli så länge... hörs hej
 
 

Don't forget to smile................

Klockan är typ 04.17 så det är ju lättare sagt än gjort det...
 
Vaknade strax före kl 01.30 av att jag drömde en mardröm om apor, ja inte Djurgårdare då utan stora King Kong apor, var helt sjukt.. var alldeles svettig och skakade när jag vaknade.. herreminje man är som en fjortis.. Hur som helst så höll jag på somna om när mobilen ringde dolt förstås, så jag svarade av nån underlig anledning.. Ångrar mig så här i efterhand.....
 
Vill bara säga att jag är så förbannat less på alla hittepåsaker och ljug nu.. spelar ju ingen roll egentligen kanske men man önskar ju att folk kan sluta snacka skit och vara ärliga istället.. Först och främst så har jag inte gjort rätt för att bli ljugen på, jag har inte gjort rätt för att det ska snackas en massa jävla skit heller.. Det gör helt ärligt ont när folk kallar en för sin vän och sen så snackas det och ljugs i alla fall..  Jag vet inte vad man ska säga, men fattar inte varför bara.. Det är sånt här som gör att jag har så svårt att somna om, skulle fan aldrig ha svarat egentligen, men trodde det hänt nåt med nåt av trollen eller pappa...
 
Det finns saker som till och med jag inte behöver acceptera och det är detta att bli ljugen på, jag menar jag har gjort allt för att hjälpa flera olika personer i olika situationer efter dom förutsättningar jag har, vilket inte är så stora men jag gör mitt bästa och sen att få en massa hittepåsaker och sånt i ryggen det är fan inte kul.. Men det är klart, av sånt klientel så kan man nog inte begära mer, det är ju tur att jag vet vilka mina riktiga vänner är..
 
Jag vet att man inte ska lägga så mycket energi på såna där människor men när det fortsätter trots att man försökt att fixa till det så blir man helt ärligt ledsen i hjärtat, och att höra folk ljuga när dom innerst inne vet att man vet sanningen det gör så ont så man går sönder nästan..
 
Så var det med det....
 
Tro om King Kongarna försvunnit från mitt sovrum nu så jag kan somna om en stund eller två, får se om man lyckas, kan ju bli svårt det när hjärnan går på högvarv, och inga dumma kommentarer nu, min hjärna kan arbeta den också sådeså...
 
Hörs Hej...
 
 

Fredag kväll i Domsjö....

Ja vad ska man säga om denna dag då?? Lite annorlunda kanske, eller egentligen inte så annorlunda när det gäller mig i och för sig..
 
Var ju som sagt och hälsade på i mitt gamla hem där lilltrollet fortfarande bor med sin pappa varannan vecka, när jag kom hem så satt jag och surrade lite med mellantrollet och glodde på lite TV, sen så for hon till sin pappa och jag gjorde mig lite middag, var rätt gott, inte det godaste jag ätit men det gick ju ner i alla fall om man säg som så..
 
När jag ätit så låg jag i soffan och jäste lite, sådär lite paltkoma eller vad man ska kalla det för, då stortrollet hörde av sig och undrade vad jag gjorde, så då berättade jag det, och han var ute och åkte med Benny, så jag antog att dom ville ha kaffe och självklart så hade jag rätt, så dom har varit här en bra stund och druckit ett par koppar.. Alltid lika trevligt med sällskap tycker jag och skoj att dom vill komma och hälsa på, och JA stortrollet åt en rätt stor portion mat också, samt åt upp all min dip, men men.. sånt är livet liksom..
 
Måste ju säga att jag börjar få rätsida på saker och ting, eller kanske jag ska säga känslor och såna saker.. JAg har stålsatt mig gentemot vissa saker och vissa människor, dom kan inte komma åt mig längre, inte nu när jag har bevis på att det enda som kommer ur kakhålet på dom är lögner och skit, känns bra ändå, för jag vet ju nu att jag är värd bättre än sånt.. Och nu behöver jag inte vara tyst längre och jävlar i min låda vad skönt det är då..
 
Sen så är det så att jag har en och annan sak eller tillställning kanske man ska säga att längta till, vet inte riktigt exakt än när det blir av men ändå, längta kan man väl göra i alla fall, eller?? Kanske är lite konstig jag men det är ju ingen nyhet i och för sig hahahaha...
 
Det har ju hänt en och annan sak denna vecka som gör att man blir lite extra glad och det känns ju helt okej måste jag säga, eller det känns lite mer än okej, det är så oerhört skönt att ha vänner av bägge könen runt om i Sverige som liksom finns där oavsett vad.. Och allra helst alla mina Bajen vänner, dom flesta i Sthlm då förstås, lite för långt bort tycker jag men jag hoppas att jag får en chans att träffa en hel del av dom nån gång under sommaren, skulle vara superkul tycker jag, vissa har jag ju aldrig träffat i verkliga livet...
 
Japp så får det bli, nu blir det strax sängen så man är pigg och alert imorgon förhoppningsvis, får se vad som händer och fötter under dagen imorgon.. Kan bli en intressant dag faktiskt...
 

FREDAG EFTERMIDDAG.....

Japp då var det eftermiddag här i Domsjö då... Har varit hos lilltrollet och fikat ett par timmar, det var trevligt, men så fick hon en drös med tjejkompisar som skulle äta middag och sånt där så då for jag hem, och hjälpte mellantrollet handtvätta hennes träningskläder..
 
Ja, nu sitter jag och spelar lite spel på Facebook, kollar lite på 5an tillsammans med mellantrollet innan hon far till Bjästa... Får se vad man hittar på sen då man blir ensam mamma hemma, kan ju vara skönt att bara vara liksom, få göra vad man vill när man vill hur man vill om man säg som så..
 
Får se vad man hittar på för middag nu när man är ensam som ska äta, kan ju bli en special korv macka, eller så blir det korv och spagetti, eller så blir det nåt annat, man vet ju aldrig när det gäller mig, jag är ju lite flexibel om man säg som så..
 
Ja ja, det blir nog bra vilket som kan jag tänka mig, funderar på om jag ska göra en liten yttepytte äppelpaj som jag kan frossa i såhär i min ensamhet, ja så blir det nog.. om jag har nån kanel kvar vill säga eller om mellantrollet ätit upp allt, det vet man inte.. får kolla läget.. annars så får det bli supergod glass istället kanske, eller så äter jag bara lite kex med taco ost på.. kan funka det också...
 
Japp så får det bli så länge...
 
 

Fredag igen då...........

Jora så att så är det, nu är det fredag fast det kändes som söndag igår, jag blir så less på dessa "söndagar" mitt i veckan, men men inget att göra åt det..
 
Idag händer det inte så mycket, ska väl kanske traska iväg och få mig lite nybakt sockerkaka om en liten stund, det blir gott det, måste ju liksom kolla läget lite grann om man säg som så..
 
Sen vete fan vad man ska hitta på, ska väl hänga en tvätt när jag kommer hem igen och så ska det väl slängas in nåt annat kan jag tänka mig, backen börjar bli full igen, så kanske man ska passa på att tvätta jeansen och sånt bland annat, kan ju behövas ska jag säga om jag ska vara ärlig..
 
Det är ju bra konstigt att man börjar fundera på saker och ting när man lagt sig för att sova.. Jag mår hur bra som helst nu, men jag kan ju inte sluta förvånas över folk som säger åt att andra att dom inte vill ha med mig att göra men ändå så gör dom sig inte kvitt mig så att säga, istället så fortsätter dom ljuga och låtsas som ingenting, helt sjukt ju, ja ja, det kan inte vara lätt det inte.. Men snart så är det över :-)
 
Japp så får det bli så länge.. bäst att göra sig respektabel om man ska ut på byn en sväng så att säga... Nog för att jag varit på denna by ett antal gånger förut hahaha
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Torsdag kväll, typ eller så....

Jora så att så är det... Har förbaske mig inte gjort mycket idag ska jag säga.. har diskat undan lite, gjort chili con carne pizzor, vilka var supergoda, följt med lilltrollet och hennes pappa på Candy Corner, kollat på Bajen matchen med stortrollet, mellantrollet och Bäckis, Bajen vinst med 0-2 borta mot Brage blev det, inte helt fel det inte.. Hoppas trenden håller i sig nu så att det fortsätter bli vinster, kan behövas så att säga...
 
Sitter just nu och slötittar på Sveriges match mot Canada, ser mörkt ut för Sverige ligger under med 0-3, så jävla dåligt spel så man blir så trött på dom,, varför kan det inte vara som på den gamla goda tiden liksom??? Då det mesta liksom gick på räls och man slapp sitta och bli irriterad för att dom spelar som en påse nätter ller vad man ska kalla dom för nåt...
 
Sen kan man ju undra hur folk kan vara på två ställen samtidigt men det är väl inte meningen man ska förstå det.. nu ska här sovas i alla fall..
 
 

It's raining men............

Ja, regnet det bara öser ner, men vad gör det egentligen, kunde ju varit värre, kunde ju varit bomber som regnat ner eller så.. man får se det positiva i tillvaron ibland, även om det är drygt mellan varven..
 
Vad ska hända idag då?? Jo jag ska väl hänga lite tvätt skulle jag tro, he på diskmaskinen en sväng, sen så ska jag se om det funkar att ta såna där Naanbröd och he på Chili con carne och göra som en carne pizza, det borde ju kunna gå tycker jag, men vad vet man.. ska göra det så har man nåt att smaska på medan man kollar på fotbollen.. Och så ska jag följa med lilltrollet och hennes pappa till Candy Corner en sväng, det kan ju bli intressant det om man säg som så..
 
I eftermiddag så ska jag i alla fall se på fotbollsmatchen mellan Brage och Bajen, sen så kanske man har tur och hinner se matchen mellan Sverige och Canada i hockeyVM också.. så ddet blir en torsdag fylld med lite olika sport.. kul det...
 
Ja, man kanske ska börja med att ta lite me kaffe, sen så är det slut drucket för idag skulle jag tro, för det är slut pulver i burken, och i detta väder så ids jag då inte går ner till affären.. Hahaha...
 
Så får det bli... Hörs Hej

Onsdagsmys...

Ja då var det onsdag kväll då, har inte gjort så värst mycket av värde idag.. Har tvättat lite, varit och hjälpt mamma att packa in lite i husvagnen då hon och B ska iväg imorgon.. Har nyss haft stortrollet och Benny på kaffebesök, mellantrollet är i Bjästa nån dag och lilltrollet är ju fortfarande kvar hos sin pappa några dagar till..
 
Sitter och ska kolla på Sveriges match mot Norge, lite kluven i denna match jag, håller ju på Sverige men min favvospelare är ju i Norges lag, jag är ju barnsligt förtjust i Skröder måste jag säga..
 
Har inte så mycket mer att skriva just nu, men var ju en sak som fick mig glad idag i alla fall.. kan kanske berätta om det en annan gång, inte nu..
 
Japp så får det bli så länge.. Hörs Hej
 
 

Mittiveckanvardagen då.......

Japp, då var det onsdag då, eller lillördag om man så vill, har ingen större betydelse egentligen, förutom att idag så jobbar väl en hel del halvdag bara.. Brukar ju vara så dagen före vissa speciella dagar, och imorgon är det ju den där Kristi Flygare dagen säger dom som vet.. Ska bli skönt med sovmorgon i alla fall, eller förhoppningsvis i alla fall, och då menar jag att jag får sova längre än halv 7 eller så hahaha..
 
Var meningen jag skulle fara och göra klart dom där buskarna idag, men det blev skjutet på, så då blir det nog en städardag tror jag, det blir bra det också¨, lite tvättning också kan jag tänka mig, det kan ju funka det också.. Tror minsanna jag her på en maskin nu på en gång så hinner jag nån till innan det är fullt på min torkställning..
 
Ska fylla på lite kaffe också tror jag, så otroligt kaffesugen, och varför kokade jag inte ett äg till mig själv också, när jag liks kokade ett till mellantrollet för en timme sen?? ja ja, är huvudet dumt får magen lida kan man ju kanske säga. hahaha.. inte lätt att vara efterklok..
 
Tror minsann jag ska lyssna på lite Native American musik medan jag donar på lite, fast först ska jag ladda upp då förstås... Japp så får det bli...
 
Hörs Hej
 

Skön tisdagkväll......

Ja, jisses vad skönt det varit ute ikväll.. Tog en promenix till Hemköp med mellantrollet, där lilltrollet och hennes pappa plockade upp oss vid 17.50 ungefär, for och dumpade mellantrollet på stan, sen vidare till Forsvallen I Holmen, hann precis till träningen började kl 18.15. När lilltrollet blivit dumpad där blev jag forslad till M, där grävde jag upp 12 buskar, trödde ner 3, resten ska jag dit och fixa imorgon, blir bara bra det..
 
Fick ett sent besök av lilltrollet, hennes örhänge eller vad det kallas nu för tiden då man nytagit hålet hade lossnat och ramlat bort så hon vile ha hjälp att stoppa dit dom nya, hon tyckte väl att hennes pappa var lite klumpig kanske, hahaha... nej var jag elak nu när jag skrev hahaha?? nej det var jag väl inte va??
 
Nu ska jag snart kolla lite på Ghost Whisperer innan det är dags att försöka sova lite, ska kliva upp kvart i 7 och göra gröt och lite kaffe till mellantrollet innan hon åker till skolan, så då kanske jag gör en dutt frukost till mig själv också, kan ju vara bra liksom om man säg som så.. Lär ju hinna få mig lite kaffe i alla fall, det är ju inte helt fel det inte, och kanske några digestive och smörgåsrån med ost på, gott som fan, kanske jag ska ta några såna nu med :-) hmmm bra sätt att avsluta kvällen på känns det som..
 
Tro vad jag ska äta imorgon kväll då?? Mellantrollet ska troligast inte sova hemma, så jag lär väl kanske bara göra mig en korvmacka med stekt ägg tror jag, herregud, det är fan godare än man kan tro det.. Stekt fralla, stekt falukorv, stekt lök och stekt ägg överst, mmmmmmm men mycket stekt i och för sig men vad fan, man lever bara en gång liksom...
 
Japp så får det bli, det får räcka för idag.... Hörs Hej

Sunny Tuesday in Domsjö.....

Japp så är det, soligt och fint när man vaknade, och det verkar bli en otroligt varm dag känns det som.. Känns otroligt skönt att flickan som försvann i Domsjö igår har hittats vid liv och mår efter omständigheterna bra.. Huvva vad hemskt det måste varit för föräldrar och andra under tiden hon varit borta..
 
Det är ju i alla fall helt otroligt att en viss människa inte kan få ur sig ett enda ord sanning snart, alltså, måste man ljuga om precis allt?? Det kan väl inte vara så svårt att vara ärlig för en gång skull i sitt liv.. Herregud, tror den att folk är totalt bombade eller?? Helt sjukt.. men tur man slipper ha med den att göra mer nu i alla fall...
 

Japp, men nu ska vi vara positiva och se framåt istället, det är en sommar framför oss som kommer med stormsteg och jag hoppas att den kommer bli så bra som det verkar.. Eller det vet jag att den kommer bli :-) kan ju inte bli annat ju <3
 
Ska ta lite mer kaffe och så ska jag sätta mig i solen en stund och sen se om det ska göras nån nytta för en gångs skull då... Hörs Hej
 
 

It feels good.....

Ja, det känns bra måste jag säga, att man har vänner som man inte ens träffat och dom är några av dom som betyder hur mycket som helst.. Önskar att jag en dag kunde få träffa allihopern samtidigt i ett stort baluns kalas liksom.. Skulle vara såååå roligt.. Vissa hoppas jag få träffa redan i sommar :-)
 
For en sväng till mamma och drack en påtår på kaffet jag druckit hemma, kollade lite på Snooker finalen, han var ju snygg han som vann i alla fall, O'Sullivan, men vete fan vad den där sporten går ut på egentligen, dom plockar ju upp vissa dom skjuter ner, stöter heter det väl om man ska vara petig..
 
Sitter och slötittar på slutet på Sverige matchen, har även fått en mms bild från arenan, liiiiite avundsjuk blev jag allt, men bara liiiiiite då, hahaha...
 
Nej, man kanske ska se om det är nåt annat halv viktigt program som Nyheterna och vädret och sen försöka sova en stund eller så, kan ju funka om man har tur
 
Japp så får det bli, snart är Nyheterna slut dessutom hahahaha...
 
Hörs Hej

Måndag kväll....

Har haft en helt underbar dag måste jag säga, även om jag var så otroligt trött där strax efter lunchtid, trött i huvudet och hjärnan liksom, hur man nu kan vara trött i nåt som inte finns typ, eller som är så otroligt minimal, det är ju frågan det förstås...
 
Har i alla fall fått åt mig en cykelkorg idag, så nu ska bara cykeln lagas också så man kan börja använda den, vore ju synd på en sån fin cykel att inte använda den.. Så den ska lämnas in på reparation hos mammas sambo, kan ju inte bli annat än bra det hoppas jag i alla fall..
 
Kom och tänka på en sak: Att jag är såååååååå otroligt glad att jag fick kontakt med världens bästaste Stefan, alltså, finns ingen som förstår mig som han gör, kanske för att vi är lika på ett sätt men olika på ett annat, säger som jag sagt tidigare: önskar att alla kunde få chansen att få en sån bra kompis.. och JA vi är bara kompisar, man behöver inte ha ett förhållande bara för att man itne har samma kön och kommer så bra överens.. Och av nån underlig anledning så har jag mest killkompisar...
 
Har haft en del kaffebesök på eftermiddagen och kvällskvisten, och ett besök kvar, herreminje, inte konstigt att det går mycket kaffe hos mig, mellan två och tre paket per vecka, hahaha... men det är kul med besök... jag är ju lite social av mig, samtidigt som jag kan tycka att det är otroligt skönt att bara vara ensam i flera dagar...
 
Har nyss ätit ett kokt ägg med kaviar, det fick bli mitt kvällsfika, men får se om det blir nåt mer kaffe, beror på om besöket vill ha en dutt eller så, det visar sig...
 
Imorgon får vi se vad som händer, kan hända att det blir en liten tripp en aningens söderut under dagen, det beror på om det är dags att fortsätta där man slutade i fredags.. Blir i alla fall en sväng under kvällen när lilltrolelt har träning så då kanske man kan ta en sväng och kolla om man ska slänga ner några blommor i jord eller så... Det blir nog bra det med...
 
Så får det bli så länge, ska väl snart slötitta på hockeyn och så kanske jag ska hjälpa mellantrollet med lite matteläxa, vi får se om det är nåt jag kan klara av, lite smygtrög när det gäller matte jag...
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Another day in Guds Paradis.......

Ja, vad säger man?? Så härligt att vakna till en solig dag, inte så varm än men det blir nog bättre med det också skulle jag tro, det mesta blir ju bättre ju mer tiden går, plötsligt hände det liksom..
 
Kom och tänka på en sak i går kväll när jag skulle försöka sova och det är det här: Är jag elak om jag säge åt folk att jag vill inte höra om vissa saker? Te när folk som vet vad jag gick igenom under hela 2011 liksom pratar om det och sig själva liksom.. Förstår dom inte att det är jobbigt för mig att lyssna på sånt?? Jag har ju lite svårt att säga ifrån kanske men ibland tycker jag bara att det är sååååå jobbigt, helst när det är sånt man varit med om med en närstående liksom.. ja ja, det visar sig hur jag kommer göra till slut..
 
Hur som helst så kanske man ska göra lite nytta idag, har ju varit lite dåligt med det i helgen, men kanske lossnar idag då, man vet ju aldrig, ska väl dammsuga lite i alla fall, och kanske tvätta det som är kvar i tvättkorgen, eller korgen och korgen, det är ju mer som en sån där köttback ifrån Scan typ haha.. men tvätten ryms ju i alla fall.. och det är ju huvudsaken det, för dt ska ju inte bli så mycket om man håller efter liksom, men ibland så vill man ju ha en tvättfri dag ju...
 
Ja, jag kan fortfarande nte fatta att jag fått det bevis jag behöver, så jädra skönt måste jag säga..
 
Tro om jag kommer ihåg vart jag hett gardinstången jag ska ha i det pyttelilla fönstret?? nej just nu kommer jag inte ihåg det, och frågan är om jag kommer komma ihåg det nån gång, tycker jag kollat överallt men det kan jag ju inte ha gjort, för jag vet att jag ha en till, men VART??????
 
Ja skitsamma, det löser sig väl med det så småningom också skulle jag tro, det blir bra vilket som...
 
Nu ska jag sätta mig på ballisen en sväng.. Hörs Hej

Min och mellantrollets matsedel V 19

Måndag 6/5           Fattiga riddare(mellantrollets val)
Tisdag 7/5             Korv Stroganoff, ris
Onsdag 8/5           Pölsa, potatis, stuvade morötter
Torsdag 9/5           Ugnspannkaka, sylt
Fredag 10/5           Kyckling, ris, currysås
Lördag 11/5            Baconlåda
Söndag 12/5          Varm korv, strips
 
Ja, så ser den troligast ut, kan ju bli lite ändringar sådär allt eftersom liksom, men man behöver ju inte följa den slaviskt utan det är ju bara ett förslag liksom..
 

Söndagsmys=kvalitetstid....

Då var snart denna dag över också då, sista dagen denna vecka.. Har varit en alldeles utomordentligt bra dag måste jag säga.. Eftermiddagen och kvällen har varit helt okej, eller lite mer än okej om jag ska vara ärlig..
 
Druckit kaffe och suttit och njutit av vädret på balkongen har jag gjort, haft söndagsmys med mellantrollet, vi kollade på Sällskapsresan, åt glass, en dutt chips och lite Cheese Hearts som vi hittade där i skafferiet där dom så övergivna ut.. men nu är det slut på dom så nu blir det inget mer sånt förrän kanske till helgen då förstås..
 
Ska försöka klura ut en matsedel för kommande vecka också, får se om jag ids skriva den ikväll eller om den komme imorgon bitti, har inte bestämt mig än.. Den kommer när den kommer..
 
Ska i alla fall kolla på Cafe Bärs nu så hörs hej
 
 

Söndag eftermiddag.........

Jaha ja, då var det söndag eftermiddag då.. Lite smygtrött är jag allt måste jag säga, men det kan vara skönt det också ibland, kanske man somnar i tid ikväll kanske om man har tur..
 
Får se om vi kollar på nån DVD film ikväll, är ju mest bara hockey och en massa dåliga program på TV, tror inte mellantrollet är så intresserad av Partiledardebatten tex hahaha....fast vad vet man, den kan ju vara intressant kanske, vi får se vad det blir för nåt..
 
Vi har i alla fall varit till Bjästa och ätit tårta på studion, syster yster fyller år idag, var trevligt, träffade på en hög med trevliga människor, och lilltrollet fick ta hål i öronen också, gissa om hon vart glad och mallig..
 
Gjorde en specialpytt när jag kom hem, lilltrollet åt samma som vi åt till lunch igår, mellantrollet ska äta sallad lite senare, och nu väntar vi på att stortrollet ska komma och göra "tabberas" har i lägenheten.. Så ska väl passa på att koka lite kaffe också kanske, fast jag har egentligen druckit nog mycket kaffe idag tror jag, men kaffetunna som jag är kanske jag kan klämma ner lite mer, för kaffe kan man ju aldrig få för mycket av..
 
Ja, och jag är hur glad som helst att jag fick hjälp av systersonen Robin att spara meddelandet från mobilsvar på datorn, så nu kan det försvinna, om jag inte råkar radera det förstås.. Men det ska jag inte för detta ska sparas så länge som möjligt, beviset på lögner och skitsnack liksom..
 
Solen skiner och allt är bara så bra det kan bli, tänk att man kan vara så tillfreds i hjärta och själ, måste ju bero på nåt speciellt det. Och ja, jag vet vad det beror på <3 <3 <3
 
Nej man kanske ska hjälpa lilltrollet med lite läxa, fast hon är så duktig så hon klarar det väl egentligen själv, men eftersom jag är snällast i världen så kanske jag hjälper till i alla fall, eller så hänger jag en tvätt och sen sätter jag mig i solen på balkongen, bara för att jag kan liksom...
 
Så får det bli så länge.. Hörs Hej
 
 

Helvetes söndagen har kommit igen då........

Ja, då var det söndag igen då, heletessöndagen som jag brukar kalla den, för lilltrollet far iväg för sin pappavecka, men nu är det ju lite bättre då vi bara bor cirka 400 meter ifrån varandra, eller kanske är mer, men det har ju ingen större sexuell betydelse det inte, det är ju bättre för lilltrollet om inte annat..
 
Ja, jag har bara en sak att skriva om gårdagsnattens intressanta mobilsvar jag fick, att det är bra jävla konstigt att folk försöker ljuga bort det, eller är dom för dum att dom inte fattar att jag hört alla skit dom vräkt ur sig?? OCh allt jävla ljug liksom... hahaha.. jag kan bara skratta åt det, jag har ett 5 min långt inspelat svammel av ljug på mitt mobilsvar och den som ringt som jag frågat vet inte ingenting om nånting, nej men nu finns det ju och en sak är då säker att nu är inte Annika snäll längre, nu är det nog, nu blir det samma mynt tillbaka, så beware, THE BITCH IS HERE!!!!!!!!! Man kanske skulle lämna ut det precis som den lämnat ut andra till allmän åskådan...hmmm tål att kluras på det.. Nog om detta spektakel...
 
Idag ska det faras till Bjästa och ätas tårta, har inte nån present men det är som det är med det, kan ju inte trolla men får väl visa min vackra nuna så är det väl lugnt.. Sen kanske det ska göras lite nytta också, får se vad det blir för väder och vind, annars får det bli till veckan liksom.. blir bra det också..
 
Ska väl knåpa ihop en matsedel också kan jag tänka mig, det kan ju vara behövligt om man säg som så, kan ju bli rätt enformig mat, men det är tur mina troll är vana och tycker det mesta går an ändå.. japp så får det bli, får försöka fixa lite färs i alla fall så man kan göra biffar och lite pastasås i alla fall kanske, det blir bra det... i köket kan jag trolla däremot, tänkte bara förtydliga det liksom, lätt som en plätt att trolla fram gomaten av nästan noll och ingenting liksom...
 
så får det bli, ska se om lilltrollet vill ha lite kyckling och pastasallad, eller om hon är nöjd med frukosten hon åt, var inte mycket men vad gör man, man kan ju inte ta en flaskborste och trö ner i halsen på dom..
 
Så får det bli, lägger ut matsedel senare under eftermiddagen/kvällen nån gång kanske... Hörs Hej
 
 

Lördagkväll......

Ja, då var det lördagkväll igen då, och det har varit en dag fylld med massor av besök och mycket skratt, helt underbart har det varit måste jag säga.. Trots det som jag fick reda på igår kväll då vill säga, men man kan ju inte begära så mycket egentligen.. Bara gilla läget liksom.. eller ja jag kan ju begära att behandlas med respekt.. fast i detta fallet verkar det vara omöjligt att få det man förtjänar liksom.. ja ja, skitsamma, den har ju gjort bort sig big time så att så är det...
 
Har ÄNTLIGEN haft min kaffedejt med bästaste Taina, nu ska det bli många dejter och middagar framöver, vi har så otroligt skoj när vi träffas, vi är lika crazy bägge två hahaha... Folk skulle tro att vi är nyutsläppta från låst avdelning på psyket tror jag om dom skulle se oss ibland... hahahha
 
Nu ska jag och lilltrollet titta på Spiderman 3, har nog bara sett 1an jag men vad gör det, det är väl om samma figur i alla filmerna så det är ju säkert ingen fara att man missar nåt liksom, eller hur jag nu menar, lite svammel som vanligt så här på kvällskvisten från min sida, men det är som det med det också..
 
Japp så får det bli och så får vi hoppas att man får sova lite bättre inatt sen nu då, då det blir dags alltså.. det är ju en stund kvar om man säg som så..
 
 

Tycker att jag varit tålmodig nog länge nu....

Just så är det, men som jag sagt tidigare så kommer Karma att slå till.. Till slut så.. Det värsta är ju all skit det snackas och det är FAN INTE JAG SOM GÖR FEL!!! Nån måtta får det fan vara på alltihopa tycker jag.. Så är det, jag kan sova med gott samvete, dom få nätter jag får sova pga all skit som blir av det mesta.. Men som sagt, What goes around comes around..
 
 
 
st

Tidig jävla lördagmorgon....

Ja, här sitter man och klockan strax efter 5 på en lördagmorgon, har knappt sovit en blund.. Hade kunnat ta det om det varit pga att jag har träningsvärk utav bara den, men det beror inte på det..Nej, nu har jag bevis på att det finns människor som verkligen inte har nån skam som helst i kroppen. Det gör mig uppriktigt ledsen in i hjärteroten, att få veta det jag fick veta sent igår kväll, det gör riktigt ont, men samtidigt så har jag på nåt sätt vetat om det ändå, men inte velat tro att den kunde göra sådär... Jag menar, jag har inte varit annat än snäll, hjälpt och så, och så får man denna skit tillbaka, var nog inte meningen att jag skulle få veta nåt, skedde av misstag, men det var ju bra det på ett sätt också.. Det är tur att det finns nåt som heter Karma, och det är nåt jag tror på, att What goes around comes around, jag är inte den som vill andra ont, men i detta fallen så önskar jag att det sker snart..
 
Det är sånt här som får en att tvivla på att man göra rätt som vill hjälpa människor, men samtidigt så är det sån jag är som person, så jag vet ju att jag kommer fortsätta hjälpa i den mån jag kan, men man blir ju väldigt misstänksam mot folk efter sånt här och det är ju nåt jag inte tycker om att vara. Antar att det är så man funkar som människa, att när en och samma person utnyttjat att man är snäll, så drabbar det andra som man kunnat hjälpa istället och som varit tacksam för den lilla hjälp man kunnat ge, jag har ju inte så stora förutsätningar att hjälpa folk ekonomiskt men har gjort det ändå vissa gånger, vilket jag nu får lida för, men så är det och det är väl bara att gilla läget, för mig kan man tydligen skita i, ljuga på, och vara allmänt nåk mot, om man inte tjänar nåt på det alltså.. Så What goes around comes around..
 
Det jag fick reda på igår kväll, kommer jag inte vara tyst om så att nu är gränsen nådd för vad lilla, mesiga, töntiga Annika behöver tåla, jag menar även om jag är den jag är, så är även jag värd att behandlas med respekt och värdighet, jag menar jag har gjort många misstag i mitt liv, men jag har stått för dom och försöker så gott det går rätta till och göra saker och ting bättre, medan vissa liksom inte rättar till sina misstag och försker leva ett bättre liv. Men det är ju i och för sig deras val här i livet.. Karma där igen då kan man säga..
 
Jag har varit hård mot en människa som jag tyckt agerat fel i vissa hänseenden, men idag måste jag be den om URSÄKT, för jag läste en sak, och det jag läste skuller om det varit mig det gällde varit som ett knivhugg i hjärtat, att liksom bli nervärderad på ett "fint" sätt har ingne som helst betydelse, man gör inte så mot en annan människa, och det gör mig så ont att denna människa fick veta det där, på ett sånt sätt, huvvaligen...
 
Sen är det ju så att folk har sina fördomar om folks status i samhället, det vet jag, själv är jag ju sån att jag skiter i sånt som pengar, jobb, ursprung, bakgrund och så, och det vet ju vissa då, för jag har ju umgåtts med folk av olika slag och tagit dom till mitt hjärta, men till saken då.. Jag anses väl tilhöra samhällets bottenskikt typ pga att jag just nu har försörjningsstöd, vilket jag haft till och från under mitt liv, men jag anser mig själv inte vara nån sämre människa än den som tjänar 30 000 kr i månaden för det, jag har gjort lite olyckliga val i livet och det är nåt jag får leva med, vilket jag också gör men det känns jävligt tungt mellan varven ska jag erkänna, men på nåt sätt så klarar man sig genom livet ändå, mina barn har mat på bordet, hela och rena kläder, vi har inget över till att göra nåt kul för men vad gör det egentligen i det stora hela, VI HAR VARANDRA och det är det som är det viktigaste.. Som jag alltid sagt till mina älskade trollungar: DET ÄR VI 4 MOT VÄRLDEN och vi har klarat oss någorlunda efter omständigheterna, har varit en del gupp längs med vägen, stora som små, men vi har fan klarat oss, så vi kan ändå gå med våra huvuden höga och inte behöva anse oss mindre värda än nån annan på detta jordklot. Medan då vissa tror att dom är störst, bäst och vackrast och har mandat här i samhället till att trycka ner mig för att få mig att må dåligt.. Helt ärligt så har det lyckats hittills, men efter igår kväll så går det fan inte, nu är jag less, så förbannat less på att inte anses vara värd att göra rätt för sig emot om man säg som så. Det är slut med detta nu, nu är det SKÄRPNING som gäller och jag kommer inte ge mig, inte i detta fallet, det är för mycket det gäller och jag har FAN rätt, och om det gör att denna människa måste behandla mig som skit så är det väl så. What goes around comes around...
 
En sak jag är glad för, det är alla vänner jag har som verkligen är mina vänner, och alla som sett och hört och märkt detta också så att jag vet att dom förstår vad jag menar, TACK FÖR ATT NI FINNS, ni är guld värda, finns inga ord som kan beskriva hur mycket ni betyder, jag önskar jag kunde återgälda allt ni gjort, för all stöttning genom åren och bara för att ni är ni, men jag kan inte göra så mycket annat just nu än att skicka en BAMSEKRAM till er alla..Ni har för alltid en plats i mitt hjärta, inte mycket att få kanske, men bättre än inget..
 
 

Dags för sängen igen då....

Har varit en rätt lång dag idag, klev ju upp rätt halvtidigt för att vara mig nu för tiden, och har varit ute i solen och blåsten ett par timmar så det känns som att jag bränt mig lite i ansiktet, vilket kanske är bra så man inte är vit som ett lakan.. Jag som inte tycker om att sitta och pressa i solen på sommaren känner att det kan funka att vara i solen när det blåser lite sådär lagom helst... Då blir det ju inte lika hett liksom... och då kan även jag överleva om man säg som så.. Annars så har jag en aningens träningsvärk på baksidan låren upp mot rumpan liksom, ja, vad säger man om det då?? Jo men kul att hitta några muskler som gömt sig därinne ett okänt antal år liksom... hahaha.. men tur man vet att dom finns då är det ju bara till att plocka fram dom när det är dags att cykla lite senare denna månad.. eller hade väl tänkt börja så fort som möjligt men ska få hjälp att kolla igenom cykeln och vad det är för fel på den då bromsen ligger på hela tiden...
 
Ja, tro vad vi ska hita på imorgon då, jag och lilltrollet??? Hmmm, vi ska väl börja med nån sorts frukost kanske, sen så ska vi väl försöka städa och tvätta undan lite grann hade vi tänkt.. ja så får det bli... Nu ska jag försöka sova lite då...Hörs hej
 
 

FREDAGSMYS!!!!!!!!!!!!

Ja ikväll blir det fredagsmys big time... Har varit och målat lite och så har vi krattat undan lite rester från vedklabbar och sånt som vi har tömt i en hög typ.. Var lite blåsigt men samtidigt ganska så skönt i solen måste jag säga, fick supergod lunch också.. Sen hjälpte vi till med att handla lite grejer och så fick vi oss lite jordgubbar som vi nyss smaskat i oss med lite vispad grädde och jag hade lite nougatsås på också, hur gott som helst.. Men innan det så hade vi ätit la och potatis till middag, om ni undrade liksom..
 
Ja, vi får se hur mycket vi orkar med att göra ikväll, vi behövde inte dammsuga och plocka undan på vrumsbordet, det hade mellantrollet gjort innan hon for till Bjästa, det var otroligt snällt gjort tycker jag.. Så då kanske jag ska vara snäll och tvätta lite åt henne i helgen medan hon är borta då..
 
Jag och lilltrollet har bestämt morgondagens meny redan nu.. Till lunch blir det lite pastasallad med kyckling, blir en lite annorlunda, men man måste ju prova sig fram här i livet liksom, får hoppas att det funkar nu som vi tänkt bara.. Till middag så ska det bli karré och lite potatisgratäng, kanske vitlöksbaguette ockå, men bestämt är att det blir en specialsallad till det på gurka, tomat, lök och majs, det får duga det...
 
Ja, vad ska man annars säga om allting runt omkring då tro??? Hmmmm, det är som det är, men finsn ju lite man har att längta till och se fram emot i alla fall, det känns ju skönt det då...Jag menar nu är man ju lite less på folks jädra skit och lögner och annat så nu borde det ju får bli bra snart...
 
Nej nu ska jag dricka kaffe och så ska jag och lilltrollet mysa en stund, skulle tro att vi smäller av i soffan bägge två snart hahaha...
 
Japp, så får det bli så länge.. Hörs Hej

It's a beautiful morning...

Ja, herreminje vad vacker morgon det är.. Solen skiner, humöret på topp, fast man är trött och lite leabruten så att säga, men det går väl över på en strax det...Blir nog en bra det här med..
 
Ska snart väcka lilltrollet så hon hinner äta lite frukost innan det är dags att blir hämtad och fara och göra lite nytta då.. Blir bra det skulle jag tro..
 
Fast allting kan ju ändra sig ganska fort märker jag.. så det blir inte så mycket mer förrän jag kommer hem,, Hörs Hej

The night has come.....

Jahapp ja.. Då var det snart dags att försöka sova en stund eller två då.. Gjorde inte så mycket innan matchen började ska jag säga, slängde in en tvätt bara, det fick räcka, och så kokade jag kaffe för stortrollet skulle komma, och så kom bästaste Camilla och Nellie en liten stund, Nicke L kom också och kollade på matchen och i slutet av matchen kom även Benny en sväng.. fullt hus kan man säga, men lika trevligt som alltid..
 
När dom åkt så hedde vi på Pistvaktfilmen och rostade lite mackor, det kallas livskvalite det, och när filmen var slut så la sig lilltrollet och jag fick mig en snabbdejt med Vincent.. alltså, hur snygg får en människa vara utan att det är straffbart?? Helt sjukt ju.. Ja man måste ju får ha drömmar fast man är över 40 väl, eller?? hahahaha...
 
Ja, nu sitter jag och slötittar på Benidorm eller vad det heter, ska snart gå och lägga mig för blir en ganska så tidig morgon imorgon faktiskt..
 
Sen får vi se om man kommer ihåg att ta fram laxen, vill inte ta fram den ikväll redan utan jag väntar tills imorgon.. japp så får det bli.. Hörs Hej
 

En god gärning avklarad....

Ja men visst, så är det.. Har varit och staplat ved, gick ju som en dans det, fast man fick passa på mellan skurarna och det gick ju bra det, och god lunch fick vi också, Varm korv och mos, satt som en smäck det..
 
Till middag idag så blir det makaroner och bacon, enklast så, så får vi ta laxen imorgon kväll istället, det kan vara fin fredagsmiddag det.. Japp så får det bli.. Ska ju iväg en sväng imorgon igen också så då måste man ju komma ihåg att ta fram den innan man far..
 
Det blir bra det, tror jag ska be lilltrollet om hjälp med att plocka undan lite medan jag kockar till det i köket så blir det bra och man kan slappa lite sen då, rätt vad som händer så kanske vi gör oss nåt gott sen till i kväll, ska i alla fall koka en dutt kaffe hade jag tänkt, kan ju inte bli annat än bra det, det är ju liksom vi som gör det om man säg som så...
 
Japp så får det bli... Hörs Hej

Torsdag hela dagen idag då....

Ja då var det torsdag igen då, herreminje vad tiden går fort nu för tiden, tro om det beror på åldern, man vet ju aldrig.. Idag blir det troligast till att hjälpa till med lite utegrejs, blir nog skönt det, hoppas regnet hålelr sig borta bara, så man slipper det, brukar bli så kallt om händerna då bara annars är det ingen fara med lite regn inte...
 
Fick mig ett gott skratt igår kväll i alla fall, det kan jag leva på länge, herregud vad folk kan vara tokiga ibland, hahaha allra helst när dom tror att man inte fattar nåt heller då dom försöker vara "roliga" hahaha.. nog för att jag varit blond förut men hallå!!! Hahaha..
 
Ikväll så ska vi i alla fall se vårt älskade BAJEN på TV, som vi har längtat efter det :-) jag och lilltrollet alltså, får se kanske stortrollet dyker upp också, man vet ju aldrig liksom, det blir nog bra vilket som det där..
 
Måste ju säga att jag har sovit otroligt bra för första gången på länge, helt underbart var det, fast när man sovit så länge och en hel natt då man inte är van så är man lite översoven och då blir man lite pömsig sådär, alltså pömsig på det sätt det betydde då jag var ung, inte som det betyder nu, förstått och inga dumma kommentarer om det..
 
Undra om det är idag man skulle få svaren på cellprovet, kan ju bli intressant om man säg som så, eller hoppas att det inte är nåt, man oroar sig säkert bara i onödan, men man är ju så, man tror ju alltid det värsta hela tiden..
 
Nej nu är det bäst att göra sig klar så man är redo då man blir hämtad..
 
 

Lyckligt lottad....

Ja, jag är lyckligt lottad trots all skit som folk håller på med, det visar ju bara att dom inte är utrustade med vanligt hederligt folkvett, fast dom tror att dom är nåt förmer än andra.. ja jädrar hahahaha, ja man ska aldrig sluta förvånas, eller ja, man blir ju egentligen inte förvånad heller, för man kan ju inte begära så mycket av såna...
 
Ja hur är jag då lyckligt lottad som??? Jo, jag har tre underbara barn som trots att dom kan driva mig till vansinne är det absolut bästa jag någonsin åstadkommit i mitt liv, jag har föräldrar, bonusförälder, syskon, annan släkt och massor av otroliga vänner och då menar jag dom äkta, inte dom som påstått att dom är min vän och alltid kommer finnas fast dom bara utnyttjat hela tiden... Sent ska syndaren vakna heter det ju, och ja det har tagit sin beskärda del av min tid att inse att vissa människor är ond rätt igenom, finns inte många strån på vissa kroppar som är goda, ska sitta jävligt långt inne då i och för sig.. Men nu slipper jag det, GUD SÅ SKÖÖÖÖÖÖNT... Nu ska min tid bara ägnas åt mina barn och andra som förtjänar min hjälp och mitt stöd..
 
När pappa for på eftermiddagen så var det meningen att jag och lilltrollet skulle göra nån sorts nytta av nåt slag, men helt ärligt så gjorde vi inte ett skit hahaha.. vi tog det bara lugnt, precis som vi gjort flera dagar kan man säga, sen blev vi hämtade av mamma, så då for vi dit och så fick vi grillat kött, grillad korv, pommes frites, och råkostsallad.. Så förbaskat gott var det, och när vi kom hem så gjorde vi oss en superduper god glass idag igen, herreminje, det var gott det också..Bara för att vi var värda det liksom...
 
Nu ska vi titta på Humorgalan-För varenda unge, och det började bra ska jag säga, men Robert Gustavsson är ju ALLTID bra, vi skrattade så vi höll på kissa på oss när han sjöng parodier på olika låtar hahaha... Sjukt rolig är han...
 
Imorgon kväll så hoppas jag att man får se Bajen-Assyriska på TV4 Sport i alla fall, vet inte än om dom ska sända matchen men jag hoppas, för tydligen så är Kennedy tillbaka igen efter sin skada: OH AH KENNEDY SAY OH AH KENNEDY.... Fan vad jag längtar tills jag får se han live, eller jag längtar tills jag får se hela laget live, eller jag längtar tills jag får komma till Sthlm och bara träffa några Bajenkompisar, dom bästa kompisar som finns liksom...
 
Nu ska vi kolla vidare på galan.. Hörs senare.. Hej

Har du nåt att säga gör det öga mot öga...

 

1 maj idag då....

Ja då är det första maj idag, demonstrationernas nationaldag skulle jag vilja säga, har aldrig demonstrerat faktiskt så jag förstår inte tjusningen med det hela, men Mona Sahlin verkar ju helt salig där hon sitter i Nyhetsmorgon och säger att idag så är det en speciell dag som ger henne rysningar med mera...
 
Har i alla fall bjudit pappa och lilltrollet på gofrukost, eller go och go, blev kaffe och ägg på tekaka, lilltrollet bytte ut kaffet mot yoghurt och flingor, funkade det också.. Nu ligger pappa på soffan med en kudde på magen och lyssnar på Stefan Löfvén, inte så intressant tycker jag, mest bara svammel enligt min mening, ids inte lyssna på det om jag ska vara ärlig.. Så då bloggar jag lite och svamlar av mig lite själv hahahaha
 
Idag vet jag inte vad som ska hända riktigt, vi ska umgås lite med pappa när han vilat klart, för sen ska han ta bussen in till stan och spela lite bridge, han och denna bridge, hahaha... nej men skönt att han har nåt som han tycker om att göra..
 
Ja sen måste jag ju bara få säga det att det kan inte vara lätt att försöka få folk att tro att man är nåt man inte är, tänk vad som händer när den illusionen rasar, huvvaligen tur man slipper vara med då.. Som jag sagt förut så är jag långt ifrån perfekt, men att ge sig på folk på diverse ställen och snacka skit det är för mig en gåta, helst när man inte har kurage nog att säga det öga mot öga, lite smygfegt tycker jag, eller inte lite, mycket fegt är det ju.. Men det är klart, det är väl så när man försöker verka bättre än andra, att man liksom har status i samhället fast man tillhör den del som är under nedersta trappsteget och man skäms för att erkänna det.. Jag har inga problems med att erkänna vem jag är, vad jag gjort för misstag i mitt liv, men det är ju jag det.. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Karma slår tillbaka... Kom ihåg det.. What goes around comes around...
 
Lilltrollet är lite piggare idag, men denna förbannade hosta vill inte ge med sig, men förhoppningsvis försvinner den snart, hellre förr än senare, men tänkt om man kunde få henne att ha nåt på fötterna, GRRRR man bir ju galen av att tjata på henne att he på sig strumpor så hon blir varm om fötterna, men inte då dom åker av efter några minuter hahaha..
 
Nej, nu ska det bli en påtår eller tretår för min del blir det, här sparas inte på krutet liksom, här dricker vi tills det är tomt om man säg som så... hahaha och nu funderar säkert vissa på en del saker. men NEJ alla Gin long drinks är kvar, min 1 liters flaska med turkisk peppar är oöppnad, gin flaskan öppnade jag förra helgen och då tog jag 3 cl... så nu vet ni det.. det var alltså kaffet jag menade...
 
Och herrminje vad jag längtar till det datum som jag inte vet är än.. men längtar i alla fall, ska bli såååååååååå skönt och kul och allt på samma gång.. hoppas bara att det blir snart, för nu får det lov att bli av liksom..
 
Så får det bli, nu ska jag fortsätta vara den jag är, samma gamla vanliga människa som tror gott om alla på både gott och ont, på senare tid mest ont, men det är som det är, och JO JAG FATTAR.... synd bara att folk ser en sida, jag kanske är för snäll...
 
Hörs Hej
 

RSS 2.0