Länge sedan sist...

Ja jisses vad länge sen jag gjorde ett inlägg nu... minst två veckor eller nåt liknande.. Men har liksom inte varit i form för att skriva eller svamla, man kan ju kalla det vad man vill..
 
Jag är så ofantligt trött, dagarna igenom, spelar ingen roll hur mycket jag sover så är jag trött, inifrån och ut, det är fan inte klokt hur trött man kan vara...Blir väl bättre förhoppningsvis, önskar bara att folk förstod istället för att klaga liksom.. men men så är det man kan inte tvinga andra att begripa nåt..
 
Idag är det midsommarafton, och den ska jag spendera ensam till största delen, ska bli skönt måste jag säga.. Ibland när det är mycket med allt runt omkring tycker jag det kan vara skönt att bara få vara ensam och ladda batterierna. Vissa tycker säkert att det är konstigt men sån är jag, jag vet varför jag är sån fast det tänker jag inte berätta om ingen frågar..
 
Idag ska jag nog göra det jag inte gjort tidigare i veckan, dammsuga och torka golven, kanske rakt slänger in en maskin tvätt också man vet ju aldrig med mig liksom.. Det blir nog bra vilket som kan jag tänka mig
 
Idag ska jag steka några köttskivor och till det ska jag ha strips, sallad, mangoraja och vitlöksbaguette är det tänkt.. Det duger bra åt mig det.. Har inga jordgubbar så får bli glass, vispad grädde, noisettesås, minimaränger och skivad banan till efterrätt hade jag tänkt mig.. Smarrigt blir det i vilket fall..
 
Igår gjorde jag 13 st matlådor till min systerson Robin, blev 3 st med spagetti och köttfärssås, 2 st med stuvade makaroner och köttbullar, 1 st med stuvade makaroner och korv, 2 st med ris och korvstroganoff, 2 st med ris, kyckling och currysås, 2 st med klyftpotatis, köttfärsbiff och gräddsås och 1 st med mos och lax.. man får hoppas att det smakar så att säga..
 
Nej men nu blir det lite kaffe och se om det eventuellet dyker upp nalta folk på lite kaffe..
 
BTW så är boende i Stockholm 2225 augusti bokat, bara resten av biljetter och dylikt kvar nu då.. Gissa om vi längtar både lilltrollet och jag..
 
Så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Tiden går, tiden går....

Inte klokt vad tiden går, är ju hur länge sen som helst som jag skrev ett svammelinlägg sist.. Ja ja, men så kan det vara ibland..
 
Vad har då hänt sen sist?? Ja, jag och min mor for upp till min lillasyster som bor i Luleå över Kristi Himmels hegen.. Det var hur trevligt som helst, blev lite trångt om saligheten men det löste sig på ett bra sätt.. Vi shoppade lite här och där, bland annat i Haparanda på nåt ställe som hette Rajala, det var intressant det ska jag säga.. Lite drygt att räkna om euron men det gick ganska bra fast som vanligt då jag tänkt att handla lite åt mig själv så blir det lite annat och till trolltjejerna hahaha.. men fick med mig ett par thights hem i alla fall hahaha.. och lite grejer till kök och sånt, inte helt fel det heller.. Hade gärnat stannat ett tag till men det gick ju som sagt inte.. Får ta det en annan gång..
 
Idag är det Sveriges Nationaldag och min älskade morfars namnsdag.. snrt 37 år sen han gick bort, men jag kan fortfarande känna känslan av kramarna jag fick. Han hade ofta lite skäggstubb och jag minns vad jag tyckte det var mysigt.. Jag tycker fortfarande om om skäggstubb, hahaha lagomt med det alltså. . For och tjuvköpte blommor igår då mamma for till skogen över helgen, allt dör att slippa silvereken hahaha... Fick nyss fara och plantera dom, och det blir nog bra bara knopparna slår ut :-)
 
Annars vet jag inte vad som ska ske mer här idag... Blir väl lite tvättning kanske, lite matlagning, kanske nån bakning bara för att liksom, tänkte ev göra några limpor eller så.. Inte mn starka sida att göra matbröd men ibland så kanske man har tur att få till det med det också.. Kan bli intressant hahaha..
 
Det visar sig med tiden liksom och nu får det räcka med svammel för en stund,
 
Hörs Hej
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0