Fighting for a good life..

I det stora hela har jag det nog jävligt bra måste jag säga.

Jag har fina och underbara vänner som finns där och lyssnar när jag behöver prata, jag har en familj vilket inte alla har turen att få ha, jag har ett jobb som jag älskar. Finns väl alltid smolk i bägaren, men det ska nog lösa sig med tiden det oxå, jag är hoppfull om det i alla fall.

Jag har 3 troll som jag älskar mer än mitt eget liv och jag gör vad som helst för att dom ska få må bra, och gör dom inte det så löser vi det tillsammans. Mina troll och jag mot världen <3 <3 <3 som förälder har jag till största delen varit ensam med dom 2 äldsta trollen. Bitter? Ja kanske lite, men mest över att inte alltid fått det stöd jag och trollen behövt. Men samtidigt så tror jag att vi alla blivit starka på grund av det, så det är väl både gott och ont kan jag tycka..

Det får räcka så idag

Hörs Hej

Det finns förebilder och så finns Kung Kennedy

Jag vet inte vart jag ska börja med att beskriva denna underbara människa. Finns inga ord som räcker till känns det som.

Men att Kennedy, lagkapten i Bajen bryr sig om och tänker på mitt älskade lilltroll gör att jag blir rörd ända in i hjärteroten. Jag menar hur många skulle göra det? Det visar vilken grym förebild han är och han har verkligen hjärtat på rätt ställe och fötterna på jorden.

Lilltrollet har verkligen valt rätt förebild och när hon är ledsen brukar hon tänka på då hon fick träffa och krama han, då blir hon glad igen säger hon.

Jag önskar jag kunde göra nåt som visar Kennedy hur mycket han betyder för ett litet troll från Domsjö, men det är svårt. Men jag kan säga så här: Kennedy, du har fått en alldeles egen plats i mitt norrländska hjärta, en plats där jag för alltid kommer bevara allt du gjort för mitt lilltroll och vi älskar dig, både som spelare och medmänniska <3





Matsedel V 39 hos oss på Hammarvägen

Måndag 22/9. Spagetti, köttfärssås
Tisdag 23/9. Hemgjord pytt
Onsdag 24/9. Ris, ugnsgratinerad kassler
Torsdag 25/9. Kycklingsallad
Fredag 26/9. Strips, hamburgare
Lördag 27/9. Potatis, köttgryta
Söndag 28/9. Bacon/broccolipaj

Typ så får det bli skulle jag tro

Syndiga söndag ????

Hahahaha nej det lär det ju aldrig bli, inte här hemma inte hahahahaha Skoja bara.. Idag ska det vara SEGERVISSA SÖNDAG!!!
 
Bajenmatch hemma mot Syrianska ikväll då, kan ju bli intressant, tror det blir en spännande och jämn match jag, men vad vet man, i en sport som idrott kan ju vad som helst hända... Ska bli skoj att se i alla fall och hoppas att Hallenius är med i kväll, mycket bra spelare det måste jag säga. Men han klår inte våran favorit Kennedy, inte än i alla fall hahahaha..
 
Sen så kommer lilltrollet hem ikväll, blir bara för en vecka denna gån för att det ska stämma med mitt dagtidsschema.. Kommer jobba dagtid 2 veckor och blandat i 2 veckor, och kommande vecka blir det dagtid sen blandat i 2 v sen så ska det bli rätt synkat hoppas jag.. blir nog bra vilket som ändå, lilltrollet börjar ju bli så stor så..
 
Ja nu ska jag dricka kaffe och äta rostade mackor sen så vet jag inte..
 
Hörs Hej så länge
 
 
 
 

En liten tanke..

Det finns saker som gör att man blöder i mammahjärtat, att det känns som att någon slitit ut det ur kroppen. Det är bland annat när dom har ont, när dom är ledsna och gråter.

Men framförallt är det att se när ens älskade troll mår så dåligt att dom skadar sig själv på olika sätt.

Det kan vara från att låta sig tryckas ner till att skära sig själv. Det senare har vi gått igenom, var en mardröm ska jag säga. Det första ser jag ett av trollen gå igenom nu, det gör så ont att se men vad kan man göra?? Att se ens eget kött och blod behandlas som skit är inte kul ska jag säga. Förtjänar att må bäst efter allt det trollet kämpat och gått igenom Får hoppas det blir bättre annars gör jag ett drastiskt drag jag helst av allt inte vill göra.

Att se att ens troll må så dåligt över sig själv är hemskt, hemskt att inte kunna hjälpa trollet förstå att det är ett av dom 3 vackraste och bästa trollen som finns. Det värker i mammahjärtat att det ska bli så h

är tufft men mest värker det för att jag inte kan göra nåt.

Och det värker i mammahjärtat att se ett troll sitta bredvid och vara ledsen för att dom andra inte mår bra, det gör ont i mammahjärtat att det trollet behöver gå igenom allt detta.

Det var lite hur det känns just nu. Har en förhoppning att allt blir bra i framtiden.

<3 LOVE YOU <3




Fantastiska Fredag??

Nej vete fan om det kan kallas för en Fantastisk Fredag idag. Trött som jag vet inte vad, sovit som en jävla kratta, och dom få stunder jag sovit har jag drömt helt otroligt underliga drömmar.

Gårdagskvällen spenderades på Primärvårdsjouren med lilltrollet som fick sy fast en flik på fingertoppen, skada från slöjden..

ja det får räcka så länge

Hörs Hej

Ja så det kan bli

2 veckor har gått sen sist. Lilltrollet har haft sin 11e födelsedag, en dag som var superbra men intensiv.

Sen har det även hänt både bra och dåliga saker, dom dåliga hade kunnat undvikas om inte vissa hade trott att dom är lite förmer än andra. och då hör det till saken att dom gjort sig skyldiga till 2 olagliga saker så dom kanske ska tona ner kaxigheten en aning.

Nog om det, nu till bra saker. Jag ska börja jobba på ett demensboende, ska bli så jävla kul så det finns inte ord för det. som jag har längtat efter att få jobba med det jag helst av allt vill.

Får berätta mer sen

Hörs Hej

Tråktisdag..

Ja, en dag till hemma med lilltrollet, får se hur hon mår under dagen. Vi ska passa på att baka lite extra tänkte vi. Hade tänkt göra vaniljbullar, Cup cakes och Twixkaka. Rätt vad det är så blir det potatisbakelser oxå, man vet aldrig.

Sitter och tittar på Nyhetsmorgon, det är en idiot som sitter och säger att dom kan ta emot fler cancersjuka barn men har för lite sköterskor, vad i helvete det är väl bara till att anställa dom då, eller??? Tänk för fan på dom sjuka barnen och deras anhöriga !!!!

Nej nu ska jag dricka lite kaffe och lugna nerverna en stund!!

Hörs Hej

Another week in Paradise

Ja då var det en ny vecka och en ny månad oxå dessutom, hej och hå vad tiden går.. Helt ärligt tycker jag det går för fort, nästan så man inte hinner med i svängarna..

Lilltrollet var lite hängig igår kväll när vi kom från hennes match. När kg skulle väcka henne ett tag innan jag skulle gå till bussen sa hon: Snälla jag orkar inte, får jag vara hemma?

Säger hon så då är hon inte pigg, hon skulle kunna gå med 40 graders feber, vill helst inte missa nån skoldag i onödan. Hur som helst så somnade hon om på en gång så nu har hon sovit drygt 12 tim, natten till igår blev det 11 tim, frukost, vila i 3 tim igen, så hon är ju inte pigg direkt. Får se hur det är när hon vaknar till lite..

Hörs Hej

RSS 2.0