Kan det bara braka lös nån gång????

Alltså, har väntat på regnet, åskan och blixtarna hela dagen lång men inte kom nåt av det inte. Klibbig och kvav har luften varit, men ganska skönt nu måste jag säga. Kanske kommer inatt då :-)

I övrigt har jag inget att tillägga

Hörs Hej

Jäädra skiiit alltså..

Jag vete fan vad det är som är fel just nu :-/ känner mig bara så jävla less, förbannad och typ bitter och sur. Ingen bra känsla men det är väl bara att genomlida det antar jag och hoppas att det går över med tiden..

Jag ser mig själv som en av dom starkaste personer jag känner, men även jag har mina gränser då det är nog, synd bara att vissa andra inte fattar det, men men...

Skitsamma, är bara en sån period just nu då allt känns skit.. så nu vet ni det

Hörs Hej


Eller kanske lite till..

Kan inte låta bli att fortsätta en dutt till ändå..

Jag fattar inte hur man kan vara så nonschalant och i det närmaste totalt ignorera hur en annan människa mår, känner el vad som helst. Jag menar, ibland finns det känslor och mående man inte rår på el orsakat själv, och då kan det kännas skönt att det finns någon som man känner bryr sig, det tycker jag i alla fall. Sen är vi ju alla olika vilket kan vara en oherrans jävla tur, tänk om alla vore lika känsliga som jag?? Hur skulle det vara? Nej gud bevare oss väl att det inte är så.

Vissa saker kan jag prata om hur lätt som helst medan jag håller vissa saker för mig själv. Varför vet jag inte, det är kanske så att jag är rädd att bli skrattad åt el nåt, jag vet inte.. Ja ja, det är som det är med det, fast synd kanske att man inte får ur sig vissa saker, man kan ju gå miste om nåt, el nån annan kan ju gå miste om nåt, vad vet man??

Imorgon far lilltrollet till en fotbollskompis och stannar där till efter träningen på torsdag. Det blir superskoj för henne det :-)

Nej inte lönt att ligga och eundilera för då lär man väl aldrig somna. Får försöka tänka ut nån bra dröm haha

Hörs Hej

Ja vad säger man???

Ibland så finner man inga ord för hur vissa människor fungerar, eller inte fungerar, beror på hur man ser det som kanske...

Man tycker väl att vissa saker ska vara självklara men så verkar det inte vara för alla. Jag kan slita mitt hår ibland i frustration över folks brist på vanligt hederligt folkvett och förgäves är det många gånger..

Ja ja, samma var det, lika bra man lägger igen locken över dom blå.

Hörs Hej

Matsedel V 31

Måndag 28/7. Hamburgare och strips
Tisdag 29/7. Ris och kyckling
Onsdag 30/7. Tortellinigratäng
Torsdag 31/7. Potatis och fisk
Fredag 1/8. Klyftpotatis och kött
Lördag 2/8. SURSTRÖMMING
Söndag 3/8. Pytt i panna


Så får det bli på ett ungefär, det blir nog bra ändå kan jag tänka mig.

Jävla idiotvärme!!!!

Ja jag klagar på värmen idag oxå. jag är så fruktansvärt less på den så jag tror jag kräks snart. Vad fan, man vill ju kunna blinka en gång med ögonlocken utan att bli dyngsvettig ju. Ja ja det blir väl bättre, blåser lite nu i alla fall vilket är otroligt skönt måste jag säga.

Ligger på soffan och slappar innan lilltrollet kommer hem om en stund. Ska bli mysigt tycker jag, alltid så tomt när hon inte är hemma.

Nej nu får det räcka för en stund

Hörs Hej

Saturday night fever...

Ja nog fan känns det som att man har feber och så är det lördag, då blir det ju en sorts saturday night fever av nåt slag.

Man mår ju fan inte bra av denna värme kan jag ju lugnt säga, går dåligt som fan att äta, men har i alla fall fått i mig rester från gårdagen till lunch och till middag blev det SURSTRÖMMING hos mamma och Birger, gott som fan var det. Stora och mellersta trollet var med och så var min låtsaskusin Henke nere från Ramsele och hälsade på oxå, det var trevligt :-) till kaffet blev det kolagömma och en päronsplitt, gott det oxå.

I vilket fall som helst så längtar jag tills imorgon för då kommer lilltrollet äntligen hem hit i 2 veckor, ska bli skönt att få rå om henne tycker jag. Det är så fasligt tomt då hon är borta tycker jag, även om dom brukar hälsa på ganska ofta.

Varmt som i en bastu i sovrummet, svetten rinner ungefär som att man har smittfebran el har sprungit till Ystad fram och tillbaka ungefär. Ja ja blir nog bra bara man somnar till. Ja så får det bli

Hörs Hej


Läckra lördag...or not :-/

Ja då var det mitt på dagen denna lördag då.. Lika jävla varmt som det varit senaste tiden, börjar bli förjävla tröttsamt måste jag säga.. Egentligen är man väl trött på det mesta om man ska vara ärlig, men men..

Måste ta och rengöra kylskåpet idag, men väntar tills lilltrollet kommer tillbaka från stan, för vi ska hjälpas åt, går lite lättare då..

Sen får vi se vad som händer och fötter under resten av dagen. Det blir som det blir, brukar ju bli bra i slutändan..

Hörs Hej

As usual...

Ja som vanligt har man typ gjort bort sig igen, nog är det väl typiskt men i och för sig inget ovanligt när det gäller mig, as usual alltså. Ja ja shit happens, Man är ju van haha

Hade en trevlig stund ikväll med Camilla, Gabbe, Nellie och Sofie, vi var till stan på Villakiosken och åt mjukglass, smarrigt värre var det, men vi hann inte spela minigolf :'( men det kommer fl??r chanser.

Sitter och slötittar på Tin Cup, lite halvseg är den tycker jag.. Kanske blir bra på en stund annars är det väl lika bra att man lägger sig och glor i taket en stund el tre.

Imorgon ska jag försöka städa lite, får se hur det går med det. Blir nog bra kan jag tänka mig, el hoppas jag. Nej det här får räcka för den här gången

Hörs Hej


Men nog är det väl själva fan!!!!!

Vet fan inte vart jag ska ta vägen snart. Hjälper ju inte om man håller sig i skuggan heller. Olidligt varmt överallt just nu och inte hjälper dom futtiga vindarna till heller.

Ibland undrar jag om jag ska emigrera el nånting, jag står helt ärligt inte ut. Får hoppas på lite dunder och brak så luften blir lättare i alla fall, ett riktigt jävla dunderåskväder beställer jag. Inget sån mesåska som varit hittills, det duger ju inget till om man säger som så..

Ska få skjuts på affären om några timmar så är väl bäst man tar en taktikvila en stund nu då kanske. Japp så får det bli

Hörs Hej

VÄRMEHELVETE!!!!!

Jag pallar inte med denna jävla värme, jag mår dåligt rent ut sagt. Går inte att existera snart ju.. Kan få vara lagomt varmt och gärna blåsa lite så man inte kreverar så fort man sticker ut näsan.

Och varmt och kvavt inne i lägenheten fast man har öppet både här och där, men inget svalkande korsdrag här inte. Blir väl bättre men sån här värme är inget för mig måste jag säga, har aldrig varit förtjust i solen, kan ha att göra med att jag får ont i mina ögon vad vet jag. Får ha dom nya stora solbrillorna på så mycket som möjligt antar jag.

Idag är det fredag, man kanske ska gå på bolaget då, man gör väl det på fredagar, eller??? Haha nej blir inget bolag här inte, finns bättre saker att lägga pengarna på :-) kanske ska kolla på ett par nya skor idag el så tar jag det en annan dag vi får se vad som händer och fötter, beror på hur många som är på stan och irrar då jag ska dit.

Nej får räcka så för en stund

Hörs Hej

Avgå jävla värmehelvete..

Alltså fy satan i helvet vad otroligt äckelvarmt det är, har varit i flera dagar och kommer fortsätta vara i typ en vecka till. Sjukt omänskligt kvavt är det.. JAG VILL HA ÅSKA OCH BLIXTAR OCH EN DRÖS MED REGN!!!!

I övrigt så är väl läget som vanligt kan man kanske säga. Huvudet upp och fötterna ner, el hur det var nu igen ;-)

Får räcka så en stund

Hörs Hej


Matsedel V 30

Måndag 21/7. Spagetti och köttfärssås
Tisdag 22/7. Potatis och fisk
Onsdag 23/7. Ris och kassler
Torsdag 24/7. Pytt i panna och stekt ägg
Fredag 25/7. Hemgjord pizza
Lördag 26/7. Klyftpotatis och kyckling
Söndag 27/7. Gratäng och biff

så får det bli

Fredag kväll..

Ja trött som fan, skallebang från själva helvetet på besök har man ikväll.. Kunde ju varit trevligare men kunde ju även varit värre.

Det har varit så vart och kvavt idag så man har ju knappt kunnat äta nåt :-/ har i alla fall fått hjälp att åka ut till ÖoB för att köpa en laddning med kattsand och kattmat vilket jag är oerhört tacksam för.

Jag och mamma var till Bredånger på kvällskvisten och kollade på syrrans nya häst, tycker inte om dessa djur men hon var fin måste jag erkänna.

Så var det med det, nu ska jag sova tror jag

Hörs Hej






Sååååååå otroligt kvavt....

Det är ju inte klokt vad kvavt det är, man kan ju knappt blinka utan att man svettas som en gris eller nåt liknande.. Helt sjukt.. och jag som tänkt dammsuga och torka golven, jag får nog fan vänta en stund till innan jag fortsätter med det.. Blir nog bra vilket som kan jag tänka mig..
 
Blir nog repris på gårdagens ddag idag också, sallad med en köttbit, kommer funka hur bra som helst det tror jag, Har i alla fall fått hjälp med att fara och fixa ett par kartonger kattsand och en stor påse med kattmat idag så det är ju bra det och bjuden på fika blev jag också, gott som attan var det måste jag säga..
 
Ja jag måste ju berätta att jag och mamma varit och hälsat på mina fd grannar Helen och Jörgen två dagar i rad, det var supernice, och igår var även lilltrollet med, tror hon tyckte det var jätteskoj också.. :-)
 
Vad fan man blir alldeles matt av att trycka ner tangenterna också hahaha.. Får svamla vidare sen nån gång
 
Hörs Hej
 
 

Matsedel V 29

Måndag 14/7             Korv med bröd, strips och sallad
Tisdag 15/7               Tunnbrödrullar (på överbliven korv från gårdagen)
Onsdag 16/7             Potatis och fisk
Torsdag 17/7             Gräddstuvad pytt i panna och stekt ägg
Fredag 18/7               Ris och kycklinggryta
Lördag 19/7               Gratäng och kött samt lite sallad
Söndag 20/7              Pasta och köttfärssås
 
Typ så får det bli och två dagar har ju redan gått hahaha
 
 
 

Tisdag kväll....

Alltså, jag undrar om jag är färdig för hemmet där man stoppar alla glömska människor i en hög snart... Jag och mellantrollet skulle på möte påersidan stan på det vanliga stället.. Trodde jag i alla fall.. När vi inte blivit hämtade efter 20 min så gick mellantrollet till receptionen och då sa dom att vi inte skulle vara där.. Vi skule på ett helt annat ställe i en byggnad bredvid, och då försökte jag ringa dit och kolla om vi kunde komma fast det gått 20 min sen vi skulle varit där men det gick inte för var ingen telefontid, och det ställe vi skulle på har vi väntat på tid hur länge som helst.. TYPISKT!! men ja ja, bara ringa och kolla ny tid imorgon då..
 
Sitter och kollar det bästa från fotbollsVM just nu, inte så mycket annat att pyssla med just nu måste jag säga.. Mellantrollet har åkt till Bjästa och lilltrollet är ju hos sin pappa, vilka jag föresten bjöd på middag idag. Blev så många korvar över igår så fick bli tunnbrödrullar idag, smakade helt okej...
 
Ska göra en matsedel för resten av veckan om en liten strax tänkte jag, det är inte lätt att komma ihåg att göra en då jag inte ens kommer ihåg vart mötet ska vara nånstans.. Det går utför nu hahaha..
 
Nej nu ska jag glutta vidare på dumburken innan det är dags att försöka sova en stund
 
Hörs Hej
 
 

Trött, trött och åter trött...

Ja jisses vad trött man kan vara. Skulle kunna sova ett par dagar känns det som. Kanske beror på vädret, har varit kvavt och lite regnigt idag. Skönt att det regnar men ett riktigt dunderåskväder skulle jag vilja ha, inte så mesigt som det var igår.

Imorgon är det möte på översidan stan, blir nog bra det kan jag tänka mig.

Har inte gjort nåt matsedel denna vecka, tror jag gör det jag blir sugen på bara. Idag blev det varm korv med bröd, strips, sallad och chili cheese. Blev några korvar över så blir kanske korv och mos el tunnbrödrullar imorgon tror jag.

Ska slötitta lite på firandet av Kronprinsessans födelsedag innan det är dags för sängen.

Hörs Hej

Hur trött kan man vara egentligen???

Fy tusan så trött jag är, det rakt svider i ögonen. får ta en taktikvila senare under dagen skulle jag tro.

Får se vad som händer fötter idag, inte bestämt nåt än. Det enda som med säkerhet händerär att det blir burgare el parisare till middag, lilltrollet åker till sin pappa i 2 veckor, och Tyskland spelar final mot Argentina. hoppas Tyskland tar det!!!

I övrigt så är det som vanligt och nu ska jag inte svamla längre

Hörs Hej

Lugna lördag...

Ja så kan det ju vara, beror på hur man ser det som antar jag.

Blev inte så mycket sömn som jag hoppats på, men men, man får vara glad för det lilla sägs det ju..

Trolltjejerna är på stan, och tittar just nu på Nyhetsmorgon och dricker kaffe. Ska kolla om jag behöver förbereda kvällens middag, man vet ju aldrig.. Det blir nog bra hur som helst.

Ska väl rasta snabeldraken en sväng kanske, ev tvätta lite, får se vad som händer och fötter.

Ja så får det bli

Hörs Hej

Sova är överskattat el??

jaha ja, här skulle man lägga sig tidigt och sova.. trodde jag ja.. Verkar fortfarande vara Ramadan för det tjoas och tjimmas i lägenheten under ikväll/natt igen.. men det tar väl slut snart förhoppningsvis

Har inte gjort mycket av värde idag kan villigt erkänna. Har endast plockat i diskmaskinen, gjort middag och kokat kaffe. ja och så har jag ju surrat med Camilla och Gabbe som var hit på eftermiddagen :-) och på kvällskvisten kom lilltrollets pappa med en leverans jag haft i hans frys :-) ska bli god middag imorgon/ sen idag det.

verkar ha tystnat under nu så ska försöka somna en stund el 2 nu då. Japp så får det bli

Hörs Hej

Konstigt el inte??

ja, jag vet inte vad jag ska säga? Hur jag än vrider och vänder på mig har jag storarslet bak, precis som alla andra..

Jag må vara mesig och extra känslig som börjar lipa för minsta lilla småsak, småsak enligt vissa då, men då får jag vara största jävla mesen då.

hade tänkt skriva mer men orkar inte om jag ska vara ärlig,

Hörs Hej

Dagarna går...

Ja, vad ska man säga?? Tiden går, sakta men säkert, och varmt så in åt helvete är det oxå. Det är fan så man mår illa, så varmt och klibbigt är det.

Har inte varit på humör för att skriva nåt, varken nåt bra el dåligt. Är mest bara trött, mer än vanligt alltså. Och less på att behöva förklara mig hela förbannade tiden.

Jag menar, kan folk bara inte fatta att man pallar inte med hur jävla mycket skit som helst??? Inte ens jag orkar till slut. Men det jobbigaste är nog fan då folk undrar VARFÖR.. Det bevisar ju bara hur mycket jag och mina barn betyder..

Skit samma egentligen, men i första hand tänker jag tänka på mig själv nu för jag tänker inte börja knapra en massa piller, så enkelt är det. Och då får folk gärna kalla mig egotrippad el vad fan som helst, det rör mig inte i ryggen, fast har en sak jag kan säga i och för sig: Prova gå igenom allt jag gått igenom, kämpa som jag gjort för mina troll, stå ut med allt jävla skitsnack jag fått göra, känn er lika misslyckad som mamma, dotter, syster, moster, kusin och medmänniska som jag har gjort.. Och kom sen och säg att det var väl inget...

Så får det vara så länge

Hörs Hej

RSS 2.0