Som det ska vara?

Jag har i hela mitt liv, eller så länge jag kan minnas, alltid hållit mig i bakgrunden. Alltid känt att det jag tycker, tänker, säger, vill eller önskar inte är värt nåt. Så när man går igenom olika saker så berättar man det inte för vad duger det till? Sen finns det dom man inte berättar för bara för att man inte vill oroa dom, vilket nog är dumt antar jag men det är så jag funkar.
 
Jag vet att en del tycker att jag är lat, att jag är ego som bara är hemma för det mesta, att jag är otrevlig som inte kuskar runt till en massa och hälsar på, tänk om ni visste varför,...I och för sig har jag berättat för en och annan men det har nog inte gått in..
 
Jag har varit på Hälsocentralen ett par gånger efter nyår då jag är så fruktansvärt trött och slut på, jag hade blödningar från dan före nyår och 46 dagar framåt,  jag kan börja grina när som helst och var som helst, jag hyperventilerar i tid och otid, men mest på nätterna, jag sover knappt. Förutom att jag hade järnbrist på grund av blödningarna så är det så att den verklighet jag haft under snart 11 år har börjat komma ifatt så att säga. Allt det jobbiga som varit som jag inte bearbetat eller tagit hjälp för i form av piller har slagit omkull mig.
 
Tror inte nån förstår vilken kamp det är att ta sig upp ur sängen varje dag, att kliva upp och ta sig till jobbet och vara uppåt, vilket jag hoppas att jag är, hur det känns att komma hem och vara så slut på att man funderar på att hoppa från balkongen. Tror inte nån förstår hur det känns att bli kallad lat och en massa andra grejer då man knappt orkar existera. 
 
Jag får väl skylla mig själv som inte berättat, men är man van att stå i skymundan så blir det nog lätt så. Och nån gång har det hänt att jag sagt nåt och det har inte lyssnats på så då fortsätter man vara tyst.
 
Finns några saker jag prioriterar just nu och det är mina troll och mitt jobb, det är det som får mig att kliva upp överhuvudtaget ❤ det är liksom dom grejerna jag vet att jag gör bra, vara mamma och vara Undersköterska.  
 
Fast ni ska veta det att jag har inte berättat allt för mina troll heller, dom har och har haft sitt eget att kämpa med. 
 
 
 
 
 
 

Meny V 16 hos Ankan Plankan

Måndag 16/4         Jobbkväll
Tisdag 17/4            Korv Stroganoff
Onsdag 18/4           Födelsedagskalas
Torsdag 19/4          Köttbullar
Fredag 20/4            Kyckling
Lördag 21/4            Kött
Söndag 22/4          Soppa
 
Ungefär så får det bli 
 

Meny V15 på Ankan Plankans Bistro

Måndag 9/4       Pasta och köttfärssås 
Tisdag 10/4       Potatis och fisk
Onsdag 11/4      Jobbkväll
Torsdag 12/4     Jobbkväll
Fredag 13/4        Klyftisar och kött
Lördag 14/4        Ris och kyckling
Söndag 15/4       Potatismos och korv
 
Denna vecka blir det enkelt och smärtfritt så att säga. Inga exteavaganser här inte 😂😂
 
 

Meny V14 hos Ankan Plankan

Måndag 2/4        Ris och kyckling
Tisdag 3/4          Jobbkväll
Onsdag 4/4         Potatis och lax
Torsdag 5/4        Rotsaksplättar och fläsk
Fredag 6/4          Jobbkväll
Lördag 7/4          Potatis och kött
Söndag 8/4         Jobbkväll
 
Ja, blir inte bättre än så denna vecka. Får duga liksom
 
 

RSS 2.0