JAAAAAAA....

....jag kom in på utbildningen jag sökt till, så jävla skönt måste jag säga 😂 känner mig supertaggad 😂👍

Sååå skönt med positivt besked efter all skit som är och som plåster på såren då jag åkt på bihåleinfllammation 😢





Det gör ont...

...så fruktansvärt ont i hjärtat gör det. Det är svårt att förklara, men det känns som att det är nån som stuckit en kniv rätt in i det och sen dragit ut det.

Jag förstår inte varför det inte bara är till att försöka lösa saker och ting. Förstår det bara inte, är man så ego att man inte kan förstå konsekvenserna av det hela?

Varför ska jag och mina barn bli drabbade på detta sätt? Vad hat vi gjort för att förtjäna detta? An at än att vi insett att vi blivit vilseledda på ett sätt som gjort att vi kanske inte varit så trevliga mot en del familjemedlemmar... Men det är löst från våran sida nu, man skulle bara förstått tidigare.

Det finns inget som ursäktar vad jag sagt och gjort gentemot min syster, jag skäms nåt så fruktansvärt, det var saker jag sa innan jag visste hela storyn så att säga. Men det är egentligen ingen ursäkt heller om man ska vara årlig, för jag hade ju kunnat ta reda på den sidan oxå.

Hur som helst så gjorde jag ett val till slut, ett val som jag tycker var det bästa och det var att lyssna på hela storyn, vilket gjorde att jag tog upp kontakt med min syster igen. Och vet ni vad, jag ångrar det inte för en enda sekund ❤ och mitt tonårstroll mår bra av det, att fåra med hästarna och ha roligt då man hälsar på. Vi känner oss aldrig i vägen, hon och Torbjörn blir glad när man kommer. Och man får alltid skratta, det är nåt jag saknat. 

Det var lite tankar såhär innan jag måste vila skallen igen.

Hörs Hej



Middagsförslag V25 hos Ankan Plankan

Måndag 15/6.      Jobbkväll
Tisdag 16/6.        Lax, potatis
Onsdag 17/6.       Lasagne
Torsdag 18/6.       Våfflor
Fredag 19/6.         Kött, gratäng
Lördag 20/6.         Jobbkväll
Söndag 21/6.        Kebabgryta, ris

Ungefär så får det bli, beroende på hur varmt det blir så kanske menyn ändras. Får så fruktansvärt ont i huvudet av solen/värmen...


 

.....bortvald ännu en gång...

När jag var 4 år valde min pappa bort mig på grund av den där jävla spriten. Den var viktigare än mig, hans egen dotter, fattar inte, har aldrig fattat och kommer aldrig fatta hur man kan välja bort sitt eget barn. Jag fattar det bara inte...

Detta har trots att det är 44 år sen, satt stor prägel på mitt liv. Känslan av att vara bortvald har alltid funnits och den är så oerhört jobbig. 

Finns dom som säger att han inte rådde för det, det var sjukdomen som ställde till det(alkoholismen alltså), ja så är det med all säkerhet, men vet ni att det ger jag blanka fan i. Han gjorde ett val, han gjorde det sämsta val han någonsin gjort. Och nu har han gjort det igen...😢

Igen, han har valt bort mig igen, och inte bara mig, utan även sina tre ENDA barnbarn, dom han satt och sa härom kvällen att han är så stolt över. Tror inte ni kan förstå hur det känns, tror inte ni vill veta heller. Och allt på grund av en enda människa, en människa som tror att hen är guds gåva till mänskligheten.

Fy fan, jag önskar att hen, som tycks vara så fruktansvärt perfekt i alla avseenden fått se vad detta gjort, mer skenhelig varelse får man leta efter. Hem som predikar vitt och brett om att man ska vårda sina relationer med nära och kära. 

Det finns inga ord som kan beskriva den avsky jag har just nu, den är fruktansvärd, och vet ni, hur saker och ting än kommer bli framöver så kan jag med handen på hjärtat helt ärligt säga att detta är nåt jag ALDRIG kommer förlåta. Varken jag eller mina barn har gjort rätt för detta 😢

På bilden ser ni mina troll, tre troll som gjort mig förtvivlad, som gjort mig arg, som gjort mig ledsen, som gjort mig livrädd, som gjort mig glad, som gjort mig lycklig, men framför allt så har dom gjort mig till MAMMA, det viktigaste jobb jag haft och fortfarande har ❤ 

Trots att jag helt ärligt velat säga upp mig från det jobbet många gånger, velat gå ut i strejk på grund av "arbetsmiljön",  så har jag ALDRIG och kommer ALDRIG säga upp mig från dom, not ever ever.  Och jag kommer definitivt ALDRIG säga upp mig som farmor/mormor om jag får den stora äran att bli det nån dag  Älskar er till universums slut och tillbaka ❤❤

Ps.Orkar inte kolla stavning på detta inlägg, ni får ha överseende med att jag ser dubbelt idag.Ds






Ibland undrar man....

....vart världen är på väg.. Det känns nästan som att man vaknat på en annan planet eller lever i nån sorts underlig drömvärld.. 

Folk predikar om värderingar av olika slag, om hur viktigt det är osv. Men då undrar jag varför dom säger en sak och gör en annan, dom lever inte som dom lär direkt. Men det kommer en dag då sådant kommer fram, tro mig, förr eller senare....

Sen lägger folk ut en massa dynga och så blir dom förbannade då dom blir överbevisade om felaktigheten i det dom lagt ut, vad fan är grejen liksom?! 

Jag tänker inte be om ursäkt för dom val jag gör i mitt liv, vare sig det är för mina trolls skull eller rent av för min egen skull. Vem har mandat att få bestämma att det är fel val? Jag menar, vem av alla runt omkring inom 10 mils radie kan helt ärligt räcka upp handen och säga: Ja, jag har sett att du mått åt helvete senaste åren och jag har ställt upp till 110%? Inte många ska jag säga, och helst inte dom som säger sig finnas där för sina nära och kära..  Visar ju bara att man inte varit värd ett ruttet lingon ens en gång.  

Trodde aldrig att jag vid 48-års ålder skulle behöva känna att man är värdelös, inte duger för att man har en egen åsikt, tro mig, det är ingen trevlig känsla.

Jag har försökt finnas där för folk som går igen samma,sak som jag gjort med stortrollet och mellantrollet, jag har erfarenheter som mamma till missbrukare, som mamma till tillfrisknande missbrukare, som mamma till en med Aspberger, som mamma till en med självskadebeteende, som mamma till en med bulimi/anorexi, som mamma till dom med psykisk ohälsa, som mamma till en som varit med om en svår olycka, som mamma till en som försökt begå självmord. Jag har erfarenheter av sånt som är runt omkring allt det, i form av kontakt med BUP, vuxenpsyk, sjukvård av olika slag. Men istället för att ta emot råd/hjälp av mig så väljer man att klanka ner på mig som mamma och blunda för sina egna problem, konstigt kan jag tycka. Vad är grejen med det liksom? Ibland när man gett råd ändå och människan gör tvärtom så allt blir värre så har jag lust att skrika: Vad fan håll du på med? Men jag håller tyst, bra eller dåligt vete fan... Tas råden inte emot för att dom kommer från mig? Skulle tro det..

Och dom som tycks ha perfekta barn, till er vill jag bara säga: tänk om ni visste vad jag vet så kanske ni skulle kliva ner från den piedestal ni satt er själva på och komma in i verkligheten.. 

Ja, det var några tankar i all sin enkelhet så här på en tisdagkväll 😂😂

Nu hoppas jag att Uno vinner ikväll då jag satsat 13 kr och 40 öre på han, allt jag hade på spelkontot 😂😂😂






RSS 2.0