Matsedel V 14 hos Anderssons i Domsjö

Måndag 31/3             Grillad kyckling, sallad och vitlöksbaguette
Tisdag 1/4                 Spagetti och köttfärssås
Onsdag 2/4               Potatis, köttbullar och gräddsås
Torsdag 3/4               Potatismos och fisk
Fredag 4/4                Klyftpotatis och kött
Lördag 5/4                Tacopaj
Söndag 6/4               Varm korv, bröd och strips
 
Ja på ett ungefär får det se ut så denna vecka, har som ingen större fantasi just nu på matfronten men det kommer väl tillbaka hoppas jag
 
 

Länge sedan sist...

Ja, det var typ snart 1.5 veckor sedan jag skrev, det var fredagen då vi var nere på Ankarspelen.. Hände en del grejer, både positiva och icke positiva.. Det positiva var att det gick över förväntan för tjejerna, dom vann 2 matcher, spelade en oavgjord och förlorade en, helt okej och absolut godkänt tycker jag..  Och trevligt att det var så pass många föräldrar där och hejade på ändå tycker jag :-)
 
jag vete fan vad det är, men måste ju bero på nåt när det liksom ALLTID ska "förstöras" för lilltrollet.. Jag är fortfarande så förbannad så jag kokar inombords.. Men som vanligt så är det väl jag som överreagerar och ska hålla tyst antar jag.. Fast vet ni vad: DET ÄR SLUT MED DET NU!! En gång till och jag slår bakut så enkelt är det så vissa gör det bäst att hålla sig på avstånd, tills dom kan visa att det faktiskt finns andra än dom i denna värld, och nu skiter jag i vem eller vilka som tar åt sig av detta.. Jag anser att den/dom som gör det vet vad dom gjort eller inte gjort.. Så var den saken slutdiskuterad!!!
 
I övrigt så ids jag inte redogöra för så mycket mer, ska göra en matsedel lite senare också.. Men måste i alla fall säga att man blir ju en aningens besviken när man blivit lovad att få tillbaka ditten och datten och det ska ljugas och hållas på, jag är inte så dum som jag ser ut.. Jag märker när det ljugs, helst när det inte blir samma svar på samma fråga om man frågar 2 gånger med några dagars mellanrum.. Ena gången beror det på det, och andra gången på nåt annat, hahaha.. Ska bli intressant att se hur det blir nu framöver då..  Nog om detta...
 
Ska sätta mig och pränta ner den där matsedeln nu då kanske.. Så detta får räcka för idag
 
Hörs Hej
 
 

Annorlunda fredagsmys....

Jora så att idag så sitter man i ett litet, litet rum på Gaffelbyns vandrarhem i Sundsvall och har fredagsmys, funkar superbra det också.. saknar att man inte kan få se The Killing med SnyggJoel ikväll men det är som det är med det, jag överlever nog det också..
 
Sov inte ett smack inatt ska jag säga, har väl sina orsaker, men det är som det är med det också, det är ju bara faaaan att jag inte kan koppla bort saker och ting som andra verkar kunna... Gick bra när jag kom till jobbet i alla fall, fast strax före lunch kände jag att det började gå på sparlåga, men klarade mig igenom dagen och vid 15 tiden vart jag hämtad så då for vi till Bjästa och plockade upp lilltrollets innebandykompis Molly mus :-) och sen så brassade vi iväg.. Hann i god till innan incheckningen stängde, och när den var avklarad så for vi ner till Sundsvall City och åt lite kebab på Oriental Kebab och det ska jag säga att satan i gatan vad smarrigt det var, men tror att dom verkar tycka att man är en skogshuggare för att man kommer norrifrån för portionen var inte att leka med..
 
Var länge sen jag skrev, finns så mycket jag skulle vilja säga om vissa saker, men som vanligt så är det väl bäst att Annika är tyst för hon har ju tydligen inte rätt att reagera på saker och ting utan ska bara tacka och ta emot vare sig det är bra eller dåligt.. Kanske inte säger så mycket men tycker det har jag fan rätt att göra och jag har rätt att bli både sur och besviken och så enkelt är det bara.. Och nu vet jag att jag kommer få skit för detta lilla enkla inlägg också men vet ni att det skiter jag i, för så besviken som jag blivit denna vecka var det länge sen jag blev, om jag nånsin blivit så besviken nån gång, jag tror inte det.  Det finns saker som man inte gör mot andra, inte ens mot mig, men det är klart, det är ju bar amig det gäller så då är det som det är..
 
I övrigt måste jag säga att det har varit en helt okej vecka, med vissa undantag då förstås.. Var på nån sorts info/utb i måndags och när jag kom tillbaka på tisdagen var det en tjej som frågade om jag skulle servera lunchen den dagen, ja sa jag, då sa hon: JIPPI då blir det ordning igen :-) så det är ju kul att man varit saknad tycker jag..
 
Sen måste jag ju säga som så att jag har det egentligen helt absolut bäst om man tänker efter.. Har underbara vänner lite här och där i Sveriges avlånga land som stöttar så gott dom kan då man är lite nere och så. Och det känns otroligt jävla skönt om jag ska vara ärlig, och nej jag tänker inte ursäkta mitt språk, för jag skriver som jag tänker så enkelt är det..
 
Ja, nu hoppas vi och tror på att det blir en och annan vinst för lilltrollet, Molly mius och dom andra i helgen -) allra helst när dom har bästa Kennedy som håller tummarna, det är grabben hela dan det.. Tror han har ett av dom störstaste och snällaste hjärta en människa kan ha, våran Kung Kennedy..
 
Nej nu har jag nog svamlat klart för idag tror jag det känns som.. Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Middagsmeny hos Anderssons Restaurang V 12

Måndag 17/3            Spagetti och bacon
Tisdag 18/3              Blandris och kött med sås
Onsdag 19/3            Potatismos och stekt korv
Torsdag 20/3            Potatis och fisk
Fredag 21/3-söndag 23/3        Utemat pga att det är cuphelg i Sundsvall med lilltrollet
 
Japp så får det bli
 

Blev fredag till slut....

Alltså, hur trött får man lov att vara på en skala innan det blir olagligt liksom?? Kan ju kanske bero på att man sovit som en tandlös kratta mest hela veckan, men det är som det är med det... Man kanske skulle försöka sluta tänka på saker man inte kan påverka direkt, men som vanligt så tänker man och knakar på dom mest olämpliga tiderna på dygnet...
 
Hur som helst så låg jag och drog mig bra länge imorse, fick åka med bästaste Helena till stan så var klädd och redo vid halv 7 utanför dagiset här bredvid, och då hade jag klivit upp typ 25 minuter innan hahaha.. Tur man inte är en sån som ska smeta på en massa grunks i fejan, det är liksom lönslöst för det blir fasiken inget bättre av sånt hahaha... Tycker hela dagen har varit seg, och helt ärligt så har jag nog inte varit på allra bästa humöret, jag brukar ha bra tålamod då det blir surrigt på frukost, lunch och mellis, men idag kände jag att det var lite sämre med det där tålamodet.. men gick nog ganska bra ändå..
 
Slappade en stund när jag kom hem och kollade lite på nån sprintåkning, gick ju jädrig bra för svenskarna måste jag säga.. 3 första platserna togs av svenskar, inte illa så att säga..Efter ett tag så fixade jag och lilltrollet lite burgare med bröd och jumbo fries.. Gott som attan var det ska jag säga, och just ja vi hade sallad med lite diverse saker i också.. och mätta som jag vet inte vad blev vi i alla fall...
 
När vi slappat en stund så blev lilltrollet hämtat av sin faster, för dom ska gå med varsin hund på en utställning imorgon, blir spännande det, och hoppas det går bra. Kollade lite på innebandy, hoppades på Warberg, men när dom låg under med typ 8-2 mot AIK då bytte jag kanal.. snabbkollade nu och det står 14-2 nu till AIK, fy fasiken vad tungt hahaha..
 
Ja ja, sitter och slötittar på Let´s Dance och dricker en G:N Long drink, tänkte försöka hålla mig vaken till The Killing men det verkar lite sisådär med det, ögonen liksom vill falla igen mest hela tiden hahaha.. så vi får se hur det blir med det..
 
Imorgon ska jag i alla fall till min bror och äta tårta, och lämna present från lilltrollet,.. Ja han fyller år, 45 år, gamla gubben börjar han bli hahaha.. nej nu ska jag inte vara taskig :-p
 
Innan det bär iväg dit ska jag marinera lite köttskivor är det tänkt och så ska jag göra en hallon/lakrits pannacotta som jag och lilltrollet kan smaska i oss medan vi tittar på Gladiatorerna på kvällen, kommer bli hur bra som helst det tror jag..
 
Tror detta meningslösa svammel får räcka för idag, japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Matsedel V11 hos Anderssons Place

Måndag 10/3         Potatis och korvgratäng
Tisdag11/3            Potatismos och fisk
Onsdag 12/3         Ris och kyckling
Torsdag 13/3         Sallad
Fredag 14/3          Hamburgare och strips
Lördag 15/3          Baconlåda
Söndag 16/3         Janssons Frestelse
 
Ja men så att nåt sånt får det bli kommande vecka, får se hur det går med det liksom...
 
 

Pannkaksdagen.....

Ja, idagärdet då torsdag, pannkaksdagen om man säger så.. Började lite sådär måste jag säga, vaknade vid halv 3 inatt och kunde inte somna om :-p klev upp vid kvart över 5 och satt mig vid TVn, var mest reklam haha..
 
När bussen jag åkte med for förbi RC så typ stannade den bara av nån anledning, och hade jag haft hjärnan i ordning så hade jag börjat gå mot jobbet på en gång, men inte då, jag satt kvar och väntade på att den skulle starta igen, till slut så skulle det komma en annan buss, fast inte på en gång, så då gick jag, och det ska jag säga att jag gick ganska fort för att vara mig, flåsade som en lungsjuk kolibri när jag kom upp till Mäklarhuset och då kom minsann ersättningsbussen, jag skulle suttit kvar hahaha, men gick ju ganska fort bara jag kom över E4an..
 
När jag slutade jobbet gick jag ner på stan och drack en kopp kaffe och en Cola med sonen, sen så gick jag till polisstationen där jag mötte upp mellantrollet, vi skulle hämta ut hennes leg, sen tog jag bussen hem, fixade lite tunnbrödrullar, attan så gott det var ska jag be att få tala om..
 
Helt ärligt så efter middagen har jag inte gjort mycket av värde, eller rättare sagt inget mer än att he igång diskmaskinen, eller jo jag har gjort en specialsemla och svullat i mig den, och så har jag kollat på sista avsnittet av Nybyggarna, vilka hemska livsöden det finns alltså, och jag fick lipa idag igen..Först då Anders i Backen gav Snickar Anders en gammal rubank han hittat på en loppis, fixat till och så hade alla skrivit sina namn på den, då vart man rörd ända in i hjärteroten... Och så sen då Jim fick sin lilla etta och hans bror kom, då bölade jag som värsta.. ja jag vet inte vad.. Att man kan bli så berörd ändå av människor man inte känner, helt sjukt alltså.. Jag tycker dom gör och har gjort det så förbannat bra allihopern och man har lust att krama om dom i en enda stor gruppkram..
 
Nu är det bara en sak kvar att göra ikväll, förutom toalettbestyren sen då jag ska lägga mig förstås.. och det är att titta på min Vincent, kan ju inte missa han inte, men får se om jag orkar se hela, är ganska trött redan nu, men lägger jag mig nu så vaknar jag väl halv 3 igen förstås, så tänkte plåga mig ett tag till åtminstone..
 
Och så har jag läst att MoDo vann över Skellefteå idag, det var ju bra det då.. Grattis till dom
 
Ja detta svammel får räcka för idag, lär nog bli mer imorgonoch i helgen
 
Hörs Hej
 
 

Magiska måndag, eller????

Ja, då har man gjort första dagen efter att ha varit sjuk, och första dagen på sportlovet är det också.. Jag tog fram lika mycket frukost som vanligt jag, då det brukar vara typ 20-25 som brukar äta ibland, och då var det typ 5 st som åt frukost idag hahaha.. Imorgon är det gröt så då behöver jag nog inte slänga fram för mycket av det andra kan jag tänka mig..
 
Annars så har det varit en helt okej dag, lite lugnare än vanligt kan man ju säga, vart lite spel och sånt efter frukosten, innan jag förberedde matsalen, men kändes konstigt att det inte var fullt med barn som surrade till höger och vänster, ganska så lugnt och skönt var det också :-) Kändes bra med en mjukstart sådär efter att ha varit hemma..
 
När jag kom hem så slappade jag en stund, sen så kokade jag pärer, stekte köttbullar och gjorde stuvade morötter till det och det ska jag säga att satan i gatan vad gott det var, satt som en smäck om man säger så..
 
Har även pratat med världens bästaste Stefan idag, var ett tag sen vi pratade så blev ett ganska långt samtal om ditten och datten kan man säga.. Egentligen tycker jag att han ska komma och hälsa påoss här uppe i kalla norr snart hahaha.. Typ påskhelgen vore ju perfekt egentligen för då är jag ju ledig fredag, lördag, söndag och söndagen/måndagen.. Vore ju helt perfekt det, tycker jag i alla fall.. Och på tiden är det ju om man ska vara ärlig hahaha.. Men vi får se hur det blir med det...
 
Och inte har vi fått reda på om det blir några träningar för lilltrollet denna vecka, var ju lite dålig uppslutning igår, och som det stod i dat så var det tre spelare förutom tränare som tackat jag till träningarna, så lutar väl åt att dom blir inställda kan jag tänka mig.. men som sagt, vi får väl se..får gå in och kolla mejlen imorgon bitti innan jag far med bussen i värsta fall.. annars märker jag det väl när jag kommer hem om inte annat..
 
Nej, nu ska jag försöka sova en stund eller två, och har man tur får man drömma nåt trevligt så kanske man rakt får sova tills det är meningen att man ska vakna liksom.. Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Snart ny vecka då....

Ja, då är det bara några timmar kvar av denna vecka då, och så tar sportlovsveckan sin början, skönt för skolbarnen det, i alla fall för dom som får vara lediga.. Själv längtar jag tillbaka till jobbet efter att ha varit sjuk, ska bli skönt att få lite rutiner i vardagen igen.. låter som att jag varit hemma hur länge som helst, och det känns i och för sig som en evighet..hahaha
 
Sitter just nu under mysfilten och tittar på SoA, kan ju inte missa Jax inte, nyduschad är man också, det är inte klokt så otroligt skönt det är att duscha egentligen.. Man känner sig som en helt nu människa liksom, som att ett ton dynga bara runnit av en kan man säga.. hahaha..
 
Var ganska trevligt på lilltrollets träning, men som vanligt så var det knappt några föräldrar där, dom kanske börjar bli för stora för att man ska sitta där, men jag och lilltrollets pappa är där jämt, eller i alla fall pappan, för jag brukar ju fara till Monica ibland också, eller ja ni vet vad jag menar.. vi var i alla fall 4 st (förutom tränarna då) och på slutet var vi 5.. Får se om det blir några träningar till veckan, beror på det, idag var det 9 st tjejer som tränade av 18 tror jag dom är sammanlagt..
 
Idag har jag gjort mer än jag gjort på hela veckan sammanlagt tror jag, blev mycket matlagning och så tvättade jag en aning så det är tomt i tvättkorgen nu, i nån dag till i alla fall hahaha
 
Imorgon så får vi se vad jag gör när jag kommit hem, ska väl rulla lite köttbullar är det tänkt i alla fall, och göra morotsstuvning och potatis till dom, eller så blir det potatis och brunsås, får se vilket humör jag är på när jag kommer hem.. Blir ju gott vilket som om man säg som så..
 
Nej nu tror jag att jag ska fortsätta kolla på dumburken tills det är dags att försöka sova en stund eller två.. Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Vasaloppssöndag...

Ja, idag har man då åkt Vasaloppet, var lite svåråkt men det gick hahaha.. Nej, men som vanligt så var jag vaken och kollade på starten och tittade nån timme eller så framåt i loppet, sen så vart jag less.. Hedde igång en maskin tvätt, tömde diskmaskinen så jag fick fylla den igen.. Gjorde råkostsallad åt både mig och lilltrollets pappa, har marinerat nåt kilo karré och även fått lite grytbitar av samma kött.. Nu ska jag snart bara skiva upp den där fördömda julskinkan jag köpte på extrapris och som jag dragit mig för att ta mig an.. Herreminje, hur ska jag få nån ordning på 4 kg skinka, har ju bara en liiiiten skärmaskin, och skära för hand kan jag inte, eller kan, kan jag väl men har ju ögonmått som en jag vet inte vad.. Kommer bli vint och skevt och ojämt och dylikt... hahaha kan bli intressant det här..
 
Blir nog bra vilket som.. Ska i alla fall åka med på lilltrollets träning ikväll är det tänkt, och så ska jag dumpa lite matgrejs åt mellantrollet också, hoppas jag kommer ihåg det bara, det är inte lätt att vara lika glömsk som mig ska jag säga, det är en spännande upplevelse i och för sig, men inte är det lätt inte hahaha
 
Ska bli såååååå skönt att jobba igen imorgon, drygt att vara hemma även om jag var tvungen pga att inte smitta alla med ditten och datten, herregud vad drgt det varit..
 
Spelar min Bajenlista på Spotify så man blir lite peppad och får lite fart under galoscherna så att säga, blir bara bra det.. sen får vi se vad som händer och fötter om man säg som så..
 
Får räcka för en stund detta svammel, hahaha
 
Hörs Hej
 
 

Matsedel V10 hos Anderssons i Domsjö

Måndag 3/3          Potatis och köttbullar
Tisdag 4/3            Spagetti och köttfärssås
Onsdag 5/3          Nudlar och kycklingwok
Torsdag 6/3          Sallad
Fredag 7/3           Karre och gratäng
Lördag 8/3           Ris och chicken nuggets
Söndag 9/3          Blodbröd och fläsk med vitsås
 
Japp så får det bli, flyttade dagens söndagsmiddag till nästa söndag då lilltrollet kommer hem, blir bra det
 
 

RSS 2.0