Meny V5 hos Ankan Plankan

Måndag 28/1.      Köttbullar, pasta
Tisdag 29/1.         Fisk, potatis
Onsdag 30/1.        Fläsk, potatis
Torsdag 31/1.       Jobbkväll
Fredag 1/2.           Tacopaj
Lördag 2/2.           Jobbkväll
Söndag 3/2.           Kyckling, ris

Ungefär så får det bli tror jag 



Middagar V4 hos oss

Måndag 21/1.       Köttfärssås
Tisdag 22/1.          Fisk
Onsdag 23/1.         Kassler
Torsdag 24/1.        Våfflor
Fredag 25/1.           Rullader
Lördag 26/1.           Restaurangbesök
Söndag 27/1.         Varma mackor

Ungefär så får det bli



När man rasar ihop...

Har inte mått bra på ett par månader, knappt sovit nåt överhuvudtaget, och har jag sovit så har det varit två tre timmar ungefär. Så fort jag lägger mig i sängen så får jag hjärtklappning, kallsvettas, känner ett tryck över bröstkorgen och hyperventilerar. Så jobbigt har det varit, helst då jag inte vet vad det beror på. 

Har inte haft ork till mycket annat än att typ existera, el existera och existera. Jag har jobbat, julbakat till olika personer runt omkring, varit på nån enstaka match med tonårstrollet, mycket mer än så har det inte blivit. Hemmet har förfallit mer än vanligt, och ni som vet ni vet hur det är i vanliga fall.

Så därför tog jag beslut efter nyår att ta lite semester, så nu är jag ledig 👍 i 13 dagar, ska bli så jädra skönt att bara få vara liksom, ta det lite lugnt och få lite ordning i tillvaron så att säga. 

Ikväll ska vi ha lite familjemys, mina troll och jag. Det var ett tag sen vi hade det, lite kvalitetstid kan man behöva ibland. Det ska bli mysigt, lite middag och nån film, kaffe och lite surr, som det ska vara.

Endera dan ska jag ta bort julen, men min julgran glittrar så vackert så vill behålla den en stund till 😂😂 och julen varar väl till påsken va? Eller hur var det nu igen? 

Hur som helst så vill jag be om ursäkt ifall nån känner att jag inte hört av mig eller så, men jag har bara inte orkat. Det är inget personligt mot nån, det hoppas jag ni förstår ❤ 

Nu ska jag ta en mugg kaffe och börja förbereda middagen.

HÖRS HEJ 



Födoförslag V2 hos Ankan Plankan

Måndag 7/1.         Kebabtallrik
Tisdag 8/1.            Jobbkväll
Onsdag 9/1.          Fisk och pärer
Torsdag 10/1.       Våfflor
Fredag 11/1.         Jobbkväll
Lördag 12/1.         Filé och gratäng
Söndag 13/1.        Jobbkväll

Så får det typ bli, på jobbkvällarna väljer tonårstrollet middag själv. På tisdag ska hon nog troligast äta falafel, dom andra kvällarna får vi se 👍



RSS 2.0