Slut......

...som artist kan man säga. Allt tar emot just nu, eller så har det varit ett bra tag, men känslan blir allt mer påtaglig.
 
Vet inte vad jag ska göra för att folk ska förstå? Fattar inte att det ska vara så jävla svårt att förstå. Vad är problemet liksom?
 
Så här är läget nu: Jag har ingen kraft eller ork till nåt nästan. Som det är just nu går min energi åt till att existera, jobba och ägna mig åt tonårstrollet. Helt ärligt från botten av mitt hjärta, jag är ledsen men så är det.
.
Jag får mer och mer svårt att vara i ett rum med mer än 5 personer och blir ljudnivån hög får jag en panikkänsla, det är inte kul ska jag be att få tala om. Man vill så mycket men det går inte...
 
Att veta att folk har åsikter utan att ta reda på fakta gör mig så ledsen, vilket så klart leder till att mer energi går åt. När folk är på en om än det ena och än det andra tar oxå energi och jag vill bara ligga under täcket och gömma mig. Varför vill ni inte förstå? Är det för att det är jag??
 
Hade ett möte med en psykolog för ett tag sen som sa att den berömda väggen är på väg att ramla över dig, den är inte gjord av trä, glas el gips utan betong. Och det är så det känns, exakt så..
 
Jag kan inte göra så mycket mer än att be om förståelse, samt att be om att det ska sluta snackas skit.. Jag ber Bara om att folk ska FÖRSTÅ varför jag inte orkar just nu.
 
Med det sagt önskar jag alla en trevlig eftermiddag och kväll, själv blir det ett kort kvällspass.
 
Hörs hej
 
 

RSS 2.0