Snart så...

Aldrig förr har en semester varit så efterlängtad som den som kommer... Jobbar torsdag till söndag denna midsommarhelg och sen blir det ledigt i 4 veckor. Ska bli så fruktansvärt skönt.

Det har varit en tuff tid senaste halvåret, el egentligen senaste nio månaderna, men senaste halvåret har varit värst, både på jobbet och privat..

Det är inte kul att känna sig otillräcklig, vare sig det är gentemot nära och kära eller mot kollegor på jobbet. Har aldrig någonsin mått så här fruktansvärt dåligt över det, konstant dåligt samvete över att inte vara bläckfisk och räcka till 😢 jag räcker inte ens till åt .mig själv längre..

Jag vet inte vad jag ska kunna göra för att ändra på den känslan, känns som att vad jag än gör, hur jag än gör så blir det fel. Fokuserat jag på mig själv så är jag en jävla egoist, fokuserar jag på trollen så fokuserar jag fel, fokuserar jag på jobbet så är det oxå fel. Vad ska jag göra?

Jag hoppas och tror att denna ledighet ska hjälpa mig komma tillbaka. Men det får ta den tid det tar, jag är färdig med att försöka vara alla till lags, det är omöjligt då det ändå inte är värt nåt så att säga. Det är otaliga kvällat och nätter jag undrar vad jag ens gör här, vad är syftet med att jag finns.. Det är sjukt, som 47-åring ska man inte ens behöva önska att man aldrig blivit född..

Nu är det dags att hitta tillbaka till mig själv, har varit borta alldeles för länge. Jag vill bara kunna fortsätta leva med en trygghet och ett lugn i min själ, leva mitt liv som jag vill, inte leva för att behaga andra som tycks vara så .mycket bättre.

Jag är en känslig person, har alltid varit och kommer nog alltid vara det. Vissa saker tar på mer än andra, varav utstuderad orättvisa och vad jag kallar ren ondska/jävlighet är ett exempel. Hur kan man berått mod göra så mot andra människor? Hur kan man tro att det liksom inte märks?

Jag är inte, har aldrig varit och kommer med all säkerhet aldrig bli nån speciellt perfekt person, så tyvärr så får ni ta.mig som jag är eller ge tusan i det. Men om ni ger tusan i det så hitta gärna ett annat samtalsämne än mig och mina brister på era sk möten. 

Nu ska jag sakta men säkert börja ladda för semestern 👍

Hörs Hej



Middagsförslag V23 hos oss

Måndag 3/6       Fisk och pärer
Tisdag 4/6          Köttbullar och pasta
Onsdag 5/6        Jobbkväll
Torsdag 6/6        Plättar/våfflor
Fredag 7/6           Kebabgryta och ris
Lördag 8/6           Tacopaj
Söndag 9/6          Korv och mos

Kan som vanligt bli en del ändringar el omkastningar men i det stora hela får det bli sådär 




RSS 2.0