Torsdag då..

Ja egentligen är det väl helt okej förutom att jag är totalt frustrerad.. Om jag varit snäll och hjälpt en människa för en lång tid sen, är det då för mycket begärt att jag får tillbaka lite då jag behöver?? Tydligen är det så och jag blir så ledsen över att det jag gjort inte är värt mer!! Och till råga på allt har människojäveln mage att bli irriterad och arg PÅ MIG!!! Det är väl fan jag som ska vara arg och irriterad eller?

Och sen att den liksom har en attityd som inte är av denna värld alltså, helt jävla sanslöst, vem fan tror den att den är?? 

Det är ju tur att man vet att korthuset kommer rasa till slut, en sån där människa kommer göra misstag som den får ångra till slut, KARMA IS A BITCH!!! Det verkar inte finnas ord för hur lågt vissa kan sjunka och man kan bara säga usch åt såna människor. Dom som ljuger och håller på och helst dom som låter barn bli lidande, fy fan alltså.

Jag undrar hur det skulle låta om det var tvärtom att jag skitit i det jag lovat så att dennes barn blir lidande och får avstå nåt, då skulle det nog ta hus i helvetet.. Fan jag blir så arg så jag kokar nu!!!!

Ska ta mig kaffe nu och tänka på dom fina människor jag har i mitt liv. Underbara människor som inte vill mig nåt illa :-) 



Dinners hos oss V 17

Måndag 20/4      Tacopizza
Tisdag 21/4         Korvgratäng
Onsdag 22/4        Bacon/broccolipaj
Torsdag 23/4       Köttgryta
Fredag 24/4         Lövbiffsrullader
Lördag 25/4         Lax
Söndag 26/4        Kyckling

Typ så får det bli

Downperiod

Jag vet inte riktigt vad man ska säga just nu.. Ibland går det upp och ner i livet, som en berg och dalbana. Försöker göra mitt bästa men ibland känns det inte som att det räcker till..

Nu när det börjar gå ännu bättre för trollen och jag kan slappna av lite så är det som att jag blir lite blassé liksom. Trött inifrån och ut kan man säga. Och stiltje på vikdagarna är det oxå, nästan så man känner sig obehövd kan man säga. Blir väl bättre på den fronten men just nu känns det så. 

Har i alla fall bakat till födelsedagen på lördag, får se hur många el hur få som kommer och fikar. Önskar att min kompis Stefan bodde närmare så han och Åsa kunde komma. Saknar han så fruktansvärt mycket, skulle behövt lite BajenStefanenergi. 

Jag tänker varje kväll när jag lägger mig att imorgon då jävlar ska jag göra det och så ska jag göra så, men på morgonen känns allt bara drygt, jobbigt och trist. Får hoppas det vänder snart.

Sen kan jag tycka att det är trist att man inte är god nog åt vissa för att man inte har en fast tjänst, jag gör mitt bästa efter dom förutsättningar jag har just nu. Fast det är klart, man kan kanske inte begära så mycket av nån som inte kan el vill förstå. Har vägrat medicinera mig sen 2011 och har ingen större lust att börja nu, vill bli kvitt detta utan piller, och min önskan är att nära och kära, vänner och bekanta kan förstå och stötta mig istället för att man ska få höra att man är lat, otrevlig med mera. Jag kliver upp varje morgon oavsett, men sen beror det på om det händer så mycket under dagen. Som sagt, jag vill så mycket men men... 

Och nu säger vissa att det bara är att ta sig i kragen och att det finns dom som har det värre. Jo, jag vet att det finns det, kanske därför jag bitit ihop så länge som sedan 2007. Kanske skulle gått och fått hjälp redan då, men lätt att vara efterklok.

Ibland önskar jag bara att nån frågade om jag behöver hjälp med nåt, vad fasiken som helst kan det egentligen vara. Det tar emot att be om hjälp även när jag har en downperiod, vet inte vad det beror på men så är det. Man kanske är rädd att dom ska tycka man är svag på nåt vis. 

Jag kan tycka att kramar är den bästa medicinen som finns och då känns det jobbigt att man inte får det av dom som ska vara dom som betyder mest i ens liv. Jag är van men ändå, jag menar sånt stort jävla misslyckande kan man väl inte vara så man inte är värd en kram?? Eller?? Vacker är jag inte och halvfet är jag, men ändå...

Ja ja, kommer tid kommer råd sägs det ju så då får man hoppas på det.

Hörs hej

Matsedel V16 hos oss

Måndag 13/4      Ris och köttgryta
Tisdag 14/4        Potatis och fisk
Onsdag 15/4       Spagetti och köttfärssås
Torsdag 16/4      Kyckling och nudlar
Fredag 17/4         Klyftisar och schnitzel
Lördag 18/4        Ris och kassler
Söndag 19/4       Hemgjord pizza

SannaSöndag..

Ja idag har det då ÄNTLIGEN gått 2 veckor och lilltrollet kommer till mig i 2 veckor. Ska bli så mysigt tycker jag, även om det börjar visa sig små tonårstendenser mellan varven.

Hon har bestämt att hon oxå vill baka lite så då får vi se vad hon vill hitta på då. En sak vet jag i alla fall och det är chokladbollar, blir bara bra det. Själv ska jag ta en kopp kaffe och sen ta och baka det jag inte iddes göra igår. 

Ska även slänga in en el två maskiner tvätt, vi får se hur det blir och sen måste jag dammsuga och torka golven, ev dammtorka lite oxå. Ja ja allt blir nog bra till slut ändå :-) 

Sen är det väl bara att förtränga skiten vissa håller på med då dom får i sig alkohol. Men jag blir så jävla trött på det bara.. Usch usch. Nej nu ska jag sätta lite sprutt på döfläsket

Hörs hej

Fredag nu då

Ja vad ska man säga egentligen?? Man blir som mållös fast man borde vara van vid det här laget, men jag vill ju som tro att det trots allt finns nåt gott i alla människor. 

Det finns inga ord som kan beskriva hur besviken jag är, allra helst då människor har mage att vara otrevlig mot mig då jag ber snällt. Jag menar vem ger dom rätten till det, då det är mina grejer jag vill ha tillbaka för att jag behöver dom??

Sen kan jag inte förstå hur man kan göra så mot en annan heller för den delen. Hade jag varit förälder och fått veta att mitt barn, oavsett ålder, gjort nåt sådant så ta mig fan vad den fått höra och jag skulle skämts ihjäl oxå. Fy fan, usch och blä...

Man får väl skylla sig själv lite oxå i och för sig men this is who I am. Synd bara att fega töntar utnyttjar det.

Det mest komiska är att det ljugs oxå, och mer komiskt när jag har bevis på ljuget haha ja vad säger man? Jag är inte så dum som vissa tycks tro, vi får se vem som skrattar sist egentligen.

Och nu lär det väl komma nån kommentar om att den och den har känningar inom Hells Angels, brukar ju tydligen vara så, men jag har då fan inte sett till nån än och lär nog inte göra det heller. Käften och bakbena är det enda som finns på vissa. Och skulle HA mot förmodan komma så ska jag bjuda på kaffe och nybakt kaka och berätta hur det egentligen ligger till.

Hörs Hej


Matsedel V 15 hos oss

Mån 6/4        Kyckling och ris
Tis 7/4          Pölsa och potatis
Ons 8/4         Fisk och potatis
Tors 9/4        Kassler och ris
Fre 10/4        Hemgjord pizza
Lör 11/4        Schnitzel och klyftpotatis
Sön 12/4       Lasagne

Så på ett ungefär får det bli 



Vaknat på avigsidan...

Usch, idag blir det nog en sisådär dag, känns som att jag vaknat på avigsidan el nåt liknande. El jag är väl kanske lite mer fundersan kanske, jag vet inte egentligen haha

Jag blir så arg ibland då folk av olika slag behandlar en som dom gör, ven fan tror dom har gett dom mandat till det? Jag må vara fet och ful men i helvete att jag går med på vad som helst för att dom tror att jag är desperat. Nä fy fan heller, ni gör mig ingen tjänst, ni äcklar mig bara..

Jag vet att man ibland kan få förhinder då man lovat nåt men jag förutsätter att man då hör av sig och ber om ursäkt men det gäller tydligen inte gentemot mig inte, då kan man lova ta mig fan vad som helst och sen låtsas som ingenting el komma med så idiotiska bortförklaringar så gud grinar, jag är inte tappad från ett hölass liksom.

Sen att vissa fortfarande efter ett stort antal år måste hemlighålla att dom pratar med mig el hälsar på mig, vad fan handlar det om egentligen?? Vuxna jävla människor som inte kan stå för det? El är jag så jävla hemsk att dom skäms inför andra? Nä usch jävla mesar.

Och sen funderar jag på varför det ska vara svårt att göra rätt för sig gentemot mig? Är jag inte värd det el?? El jag vet att i era ögon är jag inte det, men likt förbannat så dug jag emellanåt.. 

Just nu skiter jag i om nån känner sig utpekad, har inte pekat ut nån särskild, så känner nån sig utpekad finns det väl en anledning till det antar jag.

Jag kommer aldrig sluta att vara jag, på både gott och ont kan jag tänka mig, men så är det i alla fall. Min enda önskan här och nu är att få bli behandlad med värdighet och respekt. 

Hörs Hej

Stora lurardagen här...

Ja då var det 1 april då, dagen då det ska luras och narras kors och tvärs, tycker det börjar bli tråkigt med det där måste jag säga. Haha jag börjar väl kanske bli en aningens bitter på gamla dar..

Hur som helst så har jag så förbannat ont i truten så hälften vore nog, men hoppas på att jag står ut tills på tisdag då jag ska till tandläkaren, stackars jäkel som ska behöva se bedrövelsen i min trut haha det är inte lätt att vara så jävla rädd för tandläkaren så man går inte dit förrän det är försent, man är ju dum men så är det :-( 

Blir nog en bra påsk det här

Hörs Hej

RSS 2.0