Torsdag hela dagen säg dom........

Ja, det har varit torsdag hela dagen säg dom som vet, och det har dom väl rätti, man kan liksom inte säga emot.. har varit en helt okej dag, har packat upp lite, for och shoppade med Annica, och sen kom Helena för andra gången idag och så packade vi upp igen, och så skruvade vi ihop sängen, och sen diskade vi lite porslin, skruvade ihop köksbordet, och efter det så for jag och mamma till Bjästa en sväng, där vi lyssnade på lite skidåkning och sånt på hennes telefon, sen så kom lilltrollet och hennes pappa med släpvagnen så då var vi och lämnade tillbaka den.
 
Lilltrollets pappa hjälpte mig att ta ner två taklampor, sen så for han med lilltrollet på träning, skjutsade mig på Ica, och sen for vi och packade in fryst mat och skafferi mat och TV med mera i bilen och efter det så hämtade vi lilltrollet, for till Domsjö, drack kaffe och åt bulle och macka.. Tror lilltrollet längtar tills hon får sova här första natten, så ska försöka få i ordning hennes rum senast lördag kväll, så det är gjort.. Kommer bli sååååååååå bra det där..
 
Trött är jag i alla fall, vet inte varför, tycker det gått på sparlåga ett par dagar, men kanske är därför som sagt, vad vet man.. Ska i alla fall glo på TV en stund till och sen ska jag försöka sova en stund eller två i en säng jag aldrig sovit i förut, kan ju bli spännande det hahaha
 
Så får det bli
 
 
 
 

Sista dagen denna månad, men första dagen i Domsjö....

Jaha ja, då har vi sovit första natten här i Domsjö då.. Drog till och sov på soffan jag för det vete fan hur jag ska få plats att skruva ihop sängen hahaha, men det löser sig, har ju ingen större panik med det egentligen, eller jo för det var fan obekvämt, men skönt på ett sätt att sova i soffan.. Värre var det ju när jag skulle he upp gardingrunkorna för då har den som satt upp det som ska sitta på väggen skruvat i skruven snett så jag får inte dit hållaren till stången, SMART eller inte.. ja ja, det löser sig..
 
Snart kommer både Annica och Helena på besök.. Jag och Annica ska fara på Rusta och kolla tapeter, och jag hoppas att jag får gå in på Willys och handla lite nödvändigheter också, men det ska nog gå bra förhoppningsvis.. Och så hoppas jag att jag hinner äta nåt idag så att det inte går hela dagen och jag inte har fått nåt i magen för igår så åt jag inte förrän kl 15, då åt jag två bitar fläskpannkaka och det var både för lite och så hade jag väntat för länge, men det är som det är det.. ska ta hit micron idag hade jag tänkt så får vi se vart vi ska placera den, måste försöka röja upp i köket så att jag får ihop bordet så vi har nånstans att sitta och så.. Sen så ska TVn hi också, oavsett vad..
 
Kommer bli såååå bra det här, bara man får tömma kartonger och dylikt så att det blir tomt och gångbart på golvet, känns lite sisådär nu när det är lådor, kartonger och säckar i princip överallt, tro om snickaren blir galen då han kommer och ska skruva upp lite grejer och den som ska skruva i kontakterna, ja ja, det blir bra det med, kan ju inte göra så mycket just nu, men det kommer, det kommer... Skönt att vara på plats i alla fall.. Lilltrollets pappa ska hjälpa mig ta ner i alla fall två st lampor som ska in på mitt sovrum och lilltrollets rum, och så kanske han kan hjälpa mig sätta upp dom i morgon eller så.. Och så ska det fixas en vardagsrumslampa också, hoppas jag får låna den där som mamma och Birger haft, den är sååååå fin, såååååå fin..
 
Ska köpa mig en ny bestickslåda idag hade jag tänkt, och en ny mopp till skurkäppen, får se om jag kommer ihåg det, eller hur det blir, ska i alla fall komma ihåg att köpa maskindisktabletter till diskmaskinen, det är viktigt och så lite tvål, samt nåt ätbart, kan inte bli fel det inte..
 
Nej ska se om jag hittar några fler muggar som jag kan stoppa in i skåpen, elelr ta fram och använda i och för sig, det får vi se hur det blir, jämarns vad mycket man får se hur det blir hahaha...
 
 

Känns underligt på nåt sätt......

Konstig känsla att sova i en annan lägenhet helt plötsligt, men man vänjer sig ju.. Känns ju hur bra som helst att vara tillbaka hemma så att säga, fast underligt samtidigt..
 
Hade tänkt skriva en hel del mer saker men är så jävla trött i kroppen och allt så jag skiter i det tills en annan dag..
 
 

Dagen med STORT D är här....

Jo men visst, idag smäller det, eller smäller och smäller, vi ska sova första natten i Domsjö ikväll, kan bli spännande bland alla kartonger och säckar.. Men huvudsaken vi får några madrasser att sova på så går det ju bra..
 
Ska dricka upp kaffet sen ska jag göra mig ett ryck och försöka få lite fart på döfläsket, kan behövas så här på morgonkvisten..
 
Får se när jag uppdaterar nästa gång

Sista natten at this place då....

Jora så att så är det.. Sista natten i Bjästa, kan typ nästan inte bli bättre.. Eller jo det kan det ju, men det är inget jag tänker tala om här eller nån annanstans heller för den delen.. Men skönt utav helvete känns det och lägenheten blir så underbart ljus och fin så det går inte beskriva.. Var dit med lite grejer ikväll, fast det var mest mammas sambo och lilltrollets pappa som bar och bar, jag visade mest Helena runt jag, och så hedde jag igång frysen och kylskåpet så det ska bata vara till att he in maten så fort som möjligt :-)
 
Imorgon har jag hyrt ett släp ett dygn så då ska minsann stortrollet och hans kompis få bära för glatta livet, så dom blir både röd, gul och blå, kommer bli så bra det.. :-) Längtar så jag tror jag dör snart eller nåt sånt :-p känns som det i alla fall..
 
For och kollade lite på hockeyn när vi varit med grejorna, så vi har nyss kommit hem, mellantrollet har slängt sig i säng, hon är inte så pigg så hoppas att det känns bättre för henne imorgon, så hon känner att hon orkar he upp sin säng och så..
 
På torsdag ska jag ÄNTLIGEN få fara och storhandla lite igen, eller storhandla och storhandla, handla i alla fall, så man slipper komponera ihop maträtter som egentligen inte finns, har inte velat handla så mycket nu när det varit dags för flytt, men det har gått bra ändå, lite udda saker har vi ätit men det har gått ner i alla fall.. Den som söker han finner, eller man tager vad man haver, är det som gällt här i detta hushåll senaste tiden hahahaha
 
Nej nu ska jag kolla lite på Ghost Whisperer och sen på Skenet bedrar, och sen blir det faktiskt sängen, ska upp i ottan imorgon och plocka lite här och lite där om man säg som så.. Kan behövas ställas i ordning litegrann inför morgondagens äventyr..
 
Och till alla i Bjästa säger vi :
 

WIHOOOOOOOO, näst sista dagen här....

Ja fy fan vad skönt, näst sista dagen här, men sista natten blir det ikväll, så jävla skönt så det finns inte ord för det.. Längtar till i morgon när sängarna är på plats och vi får sova första natten i Domsjö... Helt underbart känns det, pirrar lite i kroppen ungefär som när man är nykär hahaha.. Nej men allvarligt så är det en underbar känsla att stunden ÄNTLIGEN är här snart..
 
Jag hoppas och tror att trolltjejerna längtar lika mycket som jag efter det här, elelr jag är ganska så säker på att dom tycker det är lika underbart som jag gör.. Har nyss förberett lite middag, ska bli två rätters idag. Var meningen att det skulle bli lax och potatis, men upptäckte att jag hade för lite lax, lilltrollet och hennes pappa kommer ju och äter innan hennes träning, så jag fick slänga ihop en köttfärssås också, får se vad alla som ska äta väljer när det blir dags att trö i sig föda då.. Blir nog bra vilket som skulle jag kunna tänka mig..
 
Väntar på att mamma och mellantrollet ska komma så jag får fylla på kaffe i perculatorn, och sen vid 18 tiden kommer mammas sambo Birger så ska jag, han och lilltrollets pappa fara med lite grejer till nya lägenheten, man får ta det lite pö om pö så blir det bra.. Ska väl försöka få iväg grejerna i lilltrollets rum i alla fall, och nån byrå och sådär så blir det inte så fasligt mycket imorgon kväll, och så har vi ju helgen på oss att hämta resten sen då.. Grisskåpet, gungstolen och brudkistan som är fylld med grisar, blir bra det.. Behöver inte stressa ihjäl mig inte, och det känns ju bra, för stressar jag så tar det tvärstopp... och då blir det som det blir..
 
Nej, får se vad som händer ikväll, om jag far och kollar lite på hockey efter att vi burit upp grejerna eller om jag far hem, det får tiden utvisa liksom.. Måste i alla fall köpa lite mjöl och ägg så jag kan göra fläskpannkaka åt dom som ska hjälpa till imorgon eftermiddag/kväll, så hoppas att dom inte glömt bort det och hittar på några andra dumheter som att träna innebandy eller så.. hahaha.. Vi får se vad som händer och fötter..
 
Nu ska jag ta lite kaffe bara för att jag kan liksom...
 
 
 
 

Matchkväll....

Ja, inte för mig men för stortrollet och hans lag Fernet Flames, det var mot det lag som det blev världens slagsmål i november eller när det var, då stortrollet och Jens blev avstängda i en evighet som det kändes.. :-p Idag blev det vinst i alla fall, för andra matchen i rad, och den andra vinsten för säsongen, ser lovande ut för framtiden..
 
Idag har jag i alla fall paketerat ner datorn och skruvat isär databordet, har tvättat lite så det ska vara bortgjort det mesta i alla fall innan onsdag kväll.. Imorgon ska jag skruva isär lilltrollets säng och kanske mellantrollets också.. kan ju skruva isär min också, elelr skruva isär och skruva isär, min och mellantrollets har ju bara medar och ben om man säg som så, så det är väl snabbt gjort skulle jag kunna tänka mig.. Imorgon kväll så ska vi vär försöka frakta lilltrollets rum och datagrejset och köksbordet, får se hur mycket som får plats, kommer bli så bra till slut i vilket fall som helst det är jag säker på..
 
Funderar på om jag ska bjuda stortrollet och Jens på Fläskpannkaka på onsdag innan det ska bäras en del madrasser och en soffa, eller om jag ska hitta på nåt annat att äta.. Kanske köttfärssås och spagetti, eller kanske hamburgare och strips, ja ja, tiden får utvisa vad det blir för nåt.. måste ju bli nåt smarrigt i alla fall nu när man får lite hjälp...
 
Nu ska jag kolla en sväng på TV och sen blir det sängen, lite smygtrött sådär är jag allt, dller MEGATRÖTT kan jag ju kanske erkänna att jag är egentligen, men säg det inte åt nån..
 
Japp, så får det bli..

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅNDAG!!!!!!!!!!!!

Herregud, nu är det måndag igen, en ny vecka och nya omöjligheter är det dags för nu då.. Kan bli intressant och spännande det, eller kanske inte blir det men men, bara gilla läget liksom..
 
Ska plocka isär datorn och dtabordet idag är det tänkt, hade tänkt plocka ner några lampor också men jag är ju så förbannat kort så jag når inte ens om jag står på en stol, vad less jag blir.. Och sur på mamma och pappa att dom inte kunde spara några centimeter var från mina äldre bröder och gett till mig istället, varför skulle dom få all längd för?? HMMM orättvist tycker jag :-)
 
Tror jag ska börja med en och annan kopp kaffe i alla fall känns det som.. Så man får lite energi och sånt som kan vara bra att ha dagar som denna om man säg som så...
 
 

Nu ÄR det sista söndagen i Bjästa......

Trodde det skulle bli sista söndagen förra söndagen men det blev inte så, men det är sånt som händer, bara gilla läget liksom.. och med denna natt så är det bara tre nätter kvar här, alltså, gissa hur jävla skönt det är på en skala då.... SÅÅÅÅÅÅ SKÖÖÖÖNT att få komma hem, herregud jag trodde det skulle kännas som en evighet men det har ju gått superfort ju.. Helt plötsligt så är det bara nån enstaka dag kvar...
 
Har ju säkert skrivit det tidigare, men imorgon ska det skruvas isär en del grejor och packas i kartonger, kommer bli superbra det.. I värsta fall får jag väll ta hammaren och slå sönder skiten så det blir lättare att frakta hahaha.. kan ju funka om man har tur, får lite hjälp med det på tisdag, så det blir nog bra det, sen på onsdag ska vi försöka frakta sängarna, så vi får sova första natten där då.. LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR big time ska jag säga... Fast det kommer nog kännas lite konstigt, men vad gör det...
 
Förresten måste jag ju säga att det finns många vackra Hammarbyare, som kan förgylla en kvinnas tråkiga söndagkvällar :-) Ja jisses Amalia...
 
Nej, jag får se om jag orkar se hela filmen, har ju sett dom förut men jag kan ju inte få för mycket av Joel jag inte.. Men sängen känns lockande efter att ha sovit på soffan i en vecka typ, kommer ju säkert sova hur skönt som helst kan jag tänka mig..
 
Så får det bli...

Sköna söndag....

Idag har vi mest tagit det lugnt och umgåtts så här sista söndagen här i Bjästa, hade mysfrukost och sen så spelade vi lite musik och tjejerna sjöng och skrålade en sväng.. Jag slängde in en file i ugnen och handvispade lite grädde eftersom vi tydligen packat ner elvispen, hahaha.. ja ja det gick det också till slut i alla fall..
 
Runt 13, eller om det var senare kom mamma, Zimon och Jens hit en sväng, så Zimon åt lite mat med oss, sen så åt vi kladdkaka med grädde och drack kaffe, det var fantastiskt gott ska jag be att få tala om.. Det kan vi göra om flera gånger..
 
När dom for så spelade tjejerna lite musik igen och efter ett tag så la vi oss på varsitt ställe där vi hittade plats och taktikvilade en stund, sen satt vi och surrade och så en stund också.. Mellantrollet gick nyss och tränade och lilltrollet blev hämtad av sin pappa så nu for dom på träningsmatch på Holmenskolan. Funderar på om jag ska göra nåt att äta eller så, jag blev hungrig igen jag.. :-p inte lätt att vara hungrig inte..
 
Ikväll så ska jag och mellantrollet tända ljus och titta på Johan Falk, eller jag tittar på Joel Kinnaman jag, det är en kille som heter duga det.. kan titta hur mycket som helst på han.. Sååååå otroligt snygg är han :-)
 
Får se vad man hittar på mer när mellantrollet kommer hem, så otroligt sugen på nåt gott att äta, som kebab eller en pizza eller tacos eller nåt sånt, får bäl bli en macka med ost och skinka skulle jag tro hahaha... har ju inte ens tillgång till toastjärnet, herregud, hur ska detta sluta???  Får höra med mellantrollet om hon vill ha nåt gott också, eller om hon bara tänker dricka te och äta en macka... Det blir det som det blir antar jag..
 
Imorgon ska jag i alla fall försöka mig på att packa ner stora datorn i en flyttkartong och så ska databordet skruvas isär, det kan bli ett äventyr utan dess like det ska jag säga.. är ju inte direkt händigt lagd om man säg som så...
 
Längtar till nästa söndag då jag kan börja göra matsedel igen, ska bli sååååå skönt att få börja med det igen..
 
Nu ska jag surra med mellantrollet om vi ska äta nåt smarrigt, svulla i oss bara för att vi kan liksom
 
 

Lördagsarbete.........

Ja, dagen började med att mellantrollet klev upp stra före 9 och kokade lite kaffe, sen satt vi och laddade upp inför dagens göromål, tog väldigt god tid på oss ska jag säga om jag är ärlig.. Jag skruvade loss ljusrampen på bokhyllan, skruvade isär köksbordet, drack lite mer kaffe, packade några saker i en kartong, drack en dutt kaffe till när mamma kom, och sen kom Annica och Håkan, så då fikade vi muffins och chokladbollar också.. Sen så packade jag och Håkan in en massa kartonger i mammas bil, och en drös med säckar i deras bil.. Sen fick lilltrollet vara hemma själv en stund för mellantrollet for och gratulerade sin faster..
 
Hur som helst så for vi till Domsjö och bar upp allt till rummet som var färdig tapetserat och så.. Sen for jag och mamma till Bjästa för att invänta stortrollet och Birger.. Så när Birger kom så drack vi lite mer kaffe, sen bar avi ut bokhyllan till hans pickup, och så packade vi lite mer kartonger i mammas bil och for iväg med det.. Vart ganska mycket i rummet så nu får vi ta en liten paus tills dom återstående sovrummen är klara, så då får vi packa in mer där.. Det kommer bli såååå bra det ska jag säga..
 
Jag är helt slut i hela kroppen, armarna och benen känns som geleklumpar på nåt vis.. Vi kom i alla fall tillbaka till Bjästa vid 18.30 ungefär så då värmde jag och lilltrollet kycklingspett vi köpt på Ica och så gjorde vi lite steak house fries till det, var förjävligt gott, och sen så åt vi lite godis, och cheese ballz, och så drack vi åkerbärsdricka, supergott det också.. Nu har trolltjejerna lagt sig och mamman ska bara se på sin blivande man Varg Veum så ska hon lägga sig också.. Kommer sova som en stock tror jag, känns som det i alla fall..
 
Imorgon ska vi plocka i lite i fler kartonger, nu när vi inte kan frakta iväg fler saker på nån dag.. Kommer gå galant det.. Imorgon ska vi i alla fall göra middagen vi skulle ätit idag egentligen, så då blir det ugnsstekt fläskfile och resten av dom där tjocka stipsen eller vad man ska kalla dom för..
 
Så får det bli, orkar inte skriva ner sen så får säga att det räcker för dag..

Fy faaaaaan vad skönt....

Tror inte nån kan fatta hur skönt jag tycker det är att ÄNTLIGEN ha börjat tänka lite på mig själv också.. Så jävla skönt att ÄNTLIGEN ha insett att vissa inte ens borde få tilltala mig :-p och då menar jag inte att jag är nåt speciellt utan bara för att dom inte har rätten att behandla mig som skit..
 
Sen måste jag ju säga att det är förbannat löjligt av en vuxen människa, eller ja vuxen och vuxen, inte i skallen men på papper så är det väl så, hur som helst så är det förbannat löjligt av en sån att tro att dom kan nervärdera mig på det sätt dom gör, eller den gör kanske man ska säga.. Finns inga mandat i universum som tillåter det, fast i och för sig så kan den ju få hålla på för den vet ju itne vad jag vet att den inte vet att jag vet, och sen vet ju inte den vad andra vet heller för den delen.. Så att.....
 
Känns i alla fall oerhört tillfredsställande att liksom ha gått vidare, synd bara att vissa missunnar en det, men det måste ju bara bero på att dom inte har ryggrad eller stake nog att göra det själva, patetiskt egentligen :-p ja ja, jag är i alla fall glad att få komma hem till mitt älskade Domsjö inom ett par dagar och få lämna all skit kvar här, och då menar jag ALL SKIT, med allt vad det innebär så får folk tolka det som dom vill..
 
Ibland önskar jag att jag inte ens ägnat vissa människor en tanke, tänk så mycket bättre en del saker hade varit då, helt sjukt hur vissa kan bete sig, men jag har sagt det förut och jag säger det igen : DET ÄR INTE JAG SOM FÖRLORAR på detta, just saying....
 
Och nu ska jag slänga upp fötterna på vardagsrumsbordet, titta på Tyst vittne, dricka Portello och bara njuta av att detta är sista fredagen i Bjästa bara för att jag kan liksom...., SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!!!
 
 

GRATTIS mamma....

Ja, idag åker jag samma buss som trolltjejerna, en av dom ska på skolan, en av dom ska på sin praktik, och jag ska till mamma för hon fyller år.. Ska bli trevligt att vara ifrån röran en dag.. kommer ju lösa sig ändå det här.. Sakta men säkert om man säg som så,,,
 
Ja, jag sover ju inte så värst skänt här på soffan, men blev några timmar i alla fall, snart får jag sova i en säng, sla böi såååååååååååååå skönt...
 
så var det och så blir det, nu har jag inte tid att sitta här längre..
 
Men GRATTIS MAMMA på födelsedagen i alla fall
 

LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR !!!!!!!!!!!!

Låååååååååång dag, men en bra dag måste jag säga..
 
Dagen började med att jag försökte få tag på bovärden direkt på morgonen, fick vänta ett tag, så fick jag tag på han vid kvart över 8, då sa han att han skulle få besök av målaren vid 9 så fick vänta på besked tills dess... Väntade och väntade och väntade, packade mammas bil full med saker från förrådet, och så for vi, då fick jag tag på han.. Imorgon kväll kan vi packa ett rum med grejer och även packa in i köket. Gick upp och kollade lite i lägenheten och då sa målaren att han kan fixa dom andra två sovrummen tills på måndag kväll och sen resten tills på onsdag, så då kan man ju fara lite eftersom sådär också.. sen så kan man ju ta smågrejs som är kvar här under sportlovsveckan eller så.. Det blir bara bra det tycker jag
 
Sen så kan man väl säga att en halvjobbig sak har löst sig till det bästa, så då får man vara nöjd med det.. Så nu kan man andas ut och ta det lugnt och bara njuta av flytten och starten på vårat nya liv i Domsjö, fy fan vad det kommer bli bra det här...
 
Imorgon får jag en liten vilodag, el halva dagen i alla fall... Ska till mamma på morgonen för hon fyller år, så får se när man tar sig hemåt, ska bli trevligt att får sig lite tårta i alla fall, och ta det lite lugnt :-) fast det gjorde jag ju i och för sig igår också, men men... Tar på en latkärring att flytta hahaha.. ja ,jag ska i alla fall skruva bort lite medar och sånt på nån madrass sådär och skruva isär köksbordet och placera i ordning lite säckar så att det går lättare att frakta om man säg som så.. har jag tur så kommer stortrollet och hjälper till på lördag eller söndag, får se vilken dag det blir, kan ju vara behövligt det och så har jag ju världens bästa Håkan som kan hjälpa också, det är ju bara för bra det.. :-) Så snart är man på plats..
 
 
 
 
 

Första dagen på starten av mitt nya liv........

Ja, då var den här då, dagen då jag får börja frakta grejer till min nya lägenhet, eller förråd kanske det bara blir, men det är ju inte så bara, det är ju en början i alla fall och det är ju bra det..
 
Ska ringa bovärden vid halv 8-8 och höra hur det gått med tapetseringen, så kanske jag får börja fara med grejer till själva lägenheten och då får förrådet vänta, har ju till 1 april på mig så det är ju rätt lugnt måste jag säga, eller det känns lugnt, behöver ju inte stressa i onödan liksom..Kommer bli bra det där till slut..
 
Tror inte jag ids koka nåt kaffe innan det bär iväg om jag ska vara ärlig, jag tar det på eftermiddagen iställer för jag vet ju inte hur lång tid det komemr ta och jag vill inte slösa på kaffet om jag säg som så, men det blir bra vilket som kanske..
 
Kvällen kan bli spännande, men det återstår att se, får se vad som händer och fötter, kan bli superintressant det..
 
Så får det blir så länge..
 
 

Bra början, bättre mitt och ett heljävligt slut på denna dag.......

For till mamma med bussen som går strax efter kl 7 i morse, ringde bovärden på Gene, fick fara och hämta nycklarna när jag hämtat Sanna.. ALLA nycklar blev det :-) får troligast börja flytta in i morgon eller i alla fall till helgen, SÅ JÄVLA SKÖNT!!! Värre är det väl att som det ser ut så är det jag och mammas sambo som får bära själva så det får bli som det blir då...
 
Gick bra på arbetsintervjun i alla fall, ska få träffa en brukare som jag ska få gå hos, hoppas att det blir rätt ofta, så jag kommer upp i mina dagar ganska så fort, men vill hinna flytta klart först känns det som.. Blir nog bra hur som helst i alla fall... Kommer i alla fall få nästan 9 kr löneökning i timmen så man får ju vara ganska så nöjd tycker jag.. Inte helt fel om man säg som så..
 
Hur som helst så blev det inget bra avslut på denna dag, så att jag vill bara lägga mig ner och grina, så fucking jävla less nu..
 
 
 
 

Ännu en avklarad tisdag....

Ja, då har man överlevt denna dag också, känns ju rätt okej det måste jag säga.. Imorse fick jag i alla fall reda på att jag får hämta en nyckel så jag kan börja köra grejer till förrådet, så då planerade jag inte två eller tre svängar imorgon då.. Men då minsann så ringde det från stan så då ska jag dit på arbetsintervju på eftermiddagen så jag får nog skjuta lite på det där med att köra grejer då, har ju hela torsdagen på mig och så har jag ju fredagen på mig också, eller en stund på fredagen i alla fall förhoppningsvis.. Har jag tur så får jag börja köra grejer till lägenheten i helgen eller i början på nästa vecka, känns så förbannat bra så det går inte att beskriva..
 
Ja, jag kanske ska ta mig i kragen och diska innan jag lägger mig ikväll, får se hur jag gör annars så hinner jag nog det imorgon bitti när tjejerna sitter och äter sin frule skulle jag kunna tänka mig.. Blir i alla fall att jag åker samma buss som dom imorgon bitti, ska ju till mamma så jag kan träffa bovärden och en massa annat.. blir bra det..
 
Sen i morgon kväll så ska jag nog kanske göra en brasa eller nåt, vet inte vad jag ska föra med veden jag har kvar annars, får se hur jag gör, en liten yttedel ska jag spara och ha i vedkorgen  nya lägenheten fast jag inte får elda i den öppen spisen, kan ju vara fint att ha som prydnad bara..
 
Ja så är det och så blir det, får räcka för idag det här...
 

Tröttmössa BIG TIME.........

Jisses vad trött man kan vara ibland, eller rätt ofta egentligen.. Fattar inte vad det är när jag är så fasligt trött, lägger mig och somnar och sen så vaknar jag efter nån timmer och kan fan inte somna om, tji hopp i helvete som vissa brukar säga.. Ja ja, det blir väl bätre med det också, det är väl nåt man ligger och oroar sig för omedvetet kanske för jag tänkte inte på nåt speciellt sådär..
 
Vad ska man hitta på idag då?? Ska väl försöka ta tag i saler och ting idag, känns som att det börjar bli dags, ifall jag får börja fara med lite grejs och grunks så att säga,.. Kommer bli så bra, bara grejerna börjar förflytta sig lite norrut.. Fy fan vad skönt det ska bli.. Känns som att jag upprepar mig ett antal gånger men det skiter jag i..
 

Fick reda på en sak igår eftermiddag som gjorde att jag blev lite småsur faktiskt.. Ibland så kan man undra hur fan folk är funtade som, det är en gåta kan jag säga som aldrig kommer få nåt svar.. Men hur fan kan man med berått mod ljuga en människa rätt i ansiktet, eller vad man ska säga då människan är för feg för att göra det öga mog öga, och låta barnen bli lidande?? Helt fucking jävla sjukt alltså, men det går väl inte att begöra mer av en sån.. Och sen har den mage att påstå att jag är dryg och jobbig.. Helt sjukt alltså, hahaha ja man kan inte annat än skratta liksom..
 
Nej nu längtar jag som en galning tills jag kommer härifrån så att vi kan starta vårt nya liv som Domsjöbor igen, tror tjejerna längtar också, så skönt och skojsigt med nya tapeter överallt, kan inte bli bättre ju... Kommer bli så bra det där..
 
 

Snart dags att lägga sig och få lite skönhetssömn....

Vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen?? Jag har ikväll öppnat mitt hjärta till personer jag inte brukar ha någon närmare kontakt med, får se hur det mottas, kan bli spännande det, eller så blir det tvärtom.. Vi får se vad som händer och fötter...
 
Ja och så är det väl bara till att vänta och se vad som händer med som ska göras om och göras rätt, lär väl få änta till dödagar, skulle jag tro.. Upp till vissa att se till att det inte blir så..
 
Trollade fram lite middag åt trolltjejerna och sen blev det varma mackor till kvällsfika av rester, funkade det också.. Ibland så lyckas man..
 
Nej, ska väl försöka sova en stund eller två.. Får se hur man lyckas med det.. kan bli intressant det också.. hahahaha helst när det gäller den sk skönhetssömnen..
 
 
 
 

Afternoon i Bjästa då...

skulle kunna tänka mig att det här är den näst sista måndagen jag spenderar här i Bjästa, känns bra det.. Imorgon eller på onsdag får jag tillgång till förrådet så då ska jag börja köra grejor hade jag tänkt, och så hoppas jag att tapetseringen på nya stället går fort så jag får börja köra grejor senast onsdag till veckan, men det löser sig med det också till slut...
 
Har haft kaffebesök under förmiddagen, alltid lika trevlig att surra bort ett tag mitt i all röra.. Och så var det ju lägenhetsvisning, tror hon var intresserad, men det var ju det där med köksfläkt som inte finns här.. ja ja, det löser sig med det bara jag kommer härifrån..
 
 

En ny vecka så att säga......

Då var det måndag igen då, och nu börjar det pirra i magen av nervositet ska jag säga, nu börjar det närma sig med stormsteg.. Kan inte sluta flina så fort jag tänker på det: ÄNTLIGEN så är jag snart hemma igen efter en "utflykt" som gett mig både bra och dåliga erfarenheter, mest dåliga, men som tur är så har man lärt sig nåt av dom, så det kan bara bli bättre nu.. Nu ska vi klättra uppför stegen igen, där vi var när allt började bli skit, runt omkring 15/2 2010...
 
Har nyss utfodrat lilltrollet och suttit med mellantrollet och druckit kaffe, nu inväntar vi lilltrollets pappa som ska hämta henne och åka med henne till tandläkaren, 07.30 ska hon vara där, hade tänkt följa med för att det är tal om att hon ska dra ut två tänder, men det är ju lägenhetsvisning här kl 10, så det gick lite dåligt det. Men det går nog bra ändå, även om mamman inte är där och ställer en massa frågor så tandläkaren blir galen..
 
Efter den visningen ska jag ta tag i att packa mitt sovrum, kolla skrubben som är vid toaletten och så ska jag se om det ska packas ner resten av julsakerna vi har lite här och där, kan behövas det kanske, och så kanske jag ska ta och packa ner lampan jag ärvt av min mormor, som jag är såååå dödligt rädd om.. Ska paketeras i ett antal påslakan så den inte går sönder.. Det ska jag göra idag, och så ska jag väl försöka koka ihop nån sorts middag kan jag tänka mig, får se vad man hittar i frysen.. Nåt blir det säkert, brukar ju kunna trolla en hel del.. Blir i alla fall ingen matsedel förrän vi flyttat klart och kommit i ordning, för nu blir det mest bara rensning av frys och skafferi så det lär bli mycket makaroner, kättfärssås och ris och dylikt, men det funkar ju när det är tillfälligt liksom..
 
Ska även få främmande som ska visa en kataog, så jag ser om jag skulle vilja ha nåt till mitt nya hem, kan bli spännande, synd bara att det är så fasligt dyra grejor där men det är förbannat bra kvalite, så det kan ju vara värt det om man säg som så..
 
Sen kan man ju undra hur lågt människor kan sjunka, eller människor och människor, vete fan om man kan kalla det för människor, lägre stående primater kanske är en mer passande beskrivning..Fast det är ju inte lönt att lägga energi på såna heller, men drygt när det ska snackas skit och ljugas hela tiden, tänk om dom också kan stå för vad dom gjort?? nej dom tycks vara för fina för det tydligen, haha ja dom skulle bara veta hur mycket folk vet egentligen.. Folk är inte dumma dom märker ju själva liksom...
 
Nej, en påtår nu så är det väl bara till att sätta igång sen då.. In med en tvätt, och poa på lite bara för att jag kan liksom, eller bara för att det behövs kanske är lite närmare sanningen hahahaha
 

Såååååå skönt..........

Last day of this week då... Så jädra skönt att dagarna gå så det blir närmare avresan från Bjästa, så skönt det ska bli ska jag säga.. Men jag kommer sakna ihjäl mig efter min bästaste granne Camilla, men vi får ju fortsätta hälsa på varandra :-)
 
Har eldat upp papper i öppen spisen och det har snart brunnit i en timme ungefär, tror det var ganska pressat i den hahaha.. men varmt och gott blev det måste jag säga..
 
Har haft mamma på besök hela eftermiddagen och vi har kollat på skidskytte och vanlig längdskidåkning, och Bajen vann matchen med 1-7 vilket var superbra..
 
Mellantrollet har varit och tränat på 1life ikväll och nu har hon duschat och ska äta lite banan och vindruvor, sen så ska vi väl försöka oss på att se Johan Falk, eller jag ska väl se på Frank Wagner jag, herreminje det är en karl i min smak det... Joel Kinnaman, alltså kalla mig fjortis eller vad som helst, men han är sååååå snygg, och det bästa av allt är att han är Bajare, kan inte bli bättre...
 
Ja så får det bli så länge..
 
 
 
 

Söndag igen då.....

Ja, då var det söndag igen då.. Vaknade vid 10 i 10 tiden ungefär efter att ha sovit nästan oavbrutet sen kl kvart i 2, var ju vaken till mellantrollet kom hem vid halv 2 på ett ungefär.. Väckte mellantrolelt vid 11 och då blev vi bjudna på kaffe och bulle hos grannen medan vi tittade på skidskytte..
 
Fortfarande inte en skymt av Puzzel, får hoppas någon hittar henne och tar in henne då, finns ju inte en chans att jag kommer hitta henne oavsett hur mycket jag går ut och letar, som en nål i en höstack.. Sen får folk fan tycka att jag är en djurplågare eller inte, skiter i vilket, jag kan inte göra det omöjliga.. Kommer hon tillbaka så kommer hon, annars är det som det är...
 
Tittar en sväng på 1a kvartsfinalen i bandy just nu, Broberg-Bajen, kan bli intressant det, måste ju kolla om man känner igen några av Bajarna som är där och kollar..
 
Idag kommer lilltrollet hem till Bjästa, kanske för sin sin sista vecka här någonsin.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS att det blir så.. nu vill vi härifrån, helst fortare än kvickt...
 
Ska även röja lite inför morgondagens lägenhetsvisning, så det ser respektabelt ut, det blir bra det, och så hade jag tänkt att skicka iväg en säck eller två såm jag fått ihop igen, det är fan att man alltid hittar mer rat eftersom, helt sjukt.. Den som säger att mina barn inte fått ha grejer kan fan komma hit och kolla så ska dom få svar på tal.. Fy helvete vilka saker som slängs nu och som har slängts redan...
 
Hoppas att stortrollet behagar komma och hämta allt rat han har i sin garderob här också, så jag blir av med det för det tänker jag då fan inte ta med dit jag ska bo, då får han lagra det någon annanstans, jag har inte plats eller lust till att ha det längre...har nog med vårat eget..
 
Ja så får det bli så länge.. ska ladda lite energi en stund nu
 
 
 

En lite annorlunda dag så att säga...

Vaknade vid 10 över 7 i morse av att mellantrollet gick ut genom dörren, låg kvar en stund innan jag klev upp och kokade lite kaffe. Vid kvart över 8 eller om det var halv 9 kom hon tillbaka, då hade hon varit på 1life och tränat lite, så då drack vi kaffe och åt lite mackor och tittade på Nyhetsmorgon.. Vid 10 tiden så rensade vi ur skafferiet och packade det vi troligast inte kommer behöva den återstående tiden här i kartonger, mellantrollet dammsög och torkade ur det, så nu är det inte mycket kvar att använda där inte, packade även dom flesta kryddorna jag har, så det blev en liten kartong det med, kryddgalen som jag är.. Efter det så gick vi ner till bästaste grannen Camilla och lånade lite havregryn och maizena mjöl för vi hade ju packat ner vårat om man säg som så..
 
Så när vi kom upp så tog vi det lugnt en stund, sen så stekte jag lite kött som fick puttra ett tag i en gryta på spisen och så gjorde jag en rabarberpaj, som skulle med som hockeyfika.. Gjorde stroganoff när köttet var klart, och i den rörde jag ner lite wokgrönsaker och grunks, smarrigt blev det och lite sting i den var det med, GOOOOTT värre liksom..
 
Och så kom lilltrollet och skulle säga hej då till Puzzel som skulle avlivas vid 18 tiden, så strax före 18 så stoppade vi in henne i transportburen och gick ut, och på nåt sätt så kan vi inte ha stängt den ordentligt för helt plötsligt så for Puzzel iväg som en vessla eller kanske man ska säga lämmel över snön ut i mörkret i Bjästa, vi gick runt och kollade en stund men hon syntes inte till nånstans.. Så vi tänkte att hon kanske sitter vid dörren då vi kommer hem, men det gjorde hon inte.. Har kollat lite grann efter henne ikväll också, men utan resultat, så får fortsätta imorgon..
 
Ska väl snart försöka sova om det nu går, är lite spänd av förväntan för min kompis som ska bli mormor inatt igen.. Jag vill också ha barnbarn snart, det är ju livets krydda det har jag hört :-)
 
Ja trött i ögat är jag i alla fall, rätt så mycket, och imorgon så ska det sista fejas och fixas innan visningen på måndag förmiddag, blir bra det, ska fråga exet om han kan ta några säckar och bränna när han lämnar lilltrolelt imorgon eftermiddag och en trasig madrass om han har plats för den, det gör han säkert, han är så snäll så och hjälpsam, och det är ju tacksamt och välbehövligt jsut nu när det är som det är med det mesta, och helst när vissa lovat att hjälpa och inte bryr sig.. Får se om mammas sambo kan komma nån dag så jag får skicka lite elektronikvaror med han eller om jag ska följa han på soptippen med det, det kan ju funka det också kanske, beror på hur dom har öppet i och för sig. Har ju förtfarande inte fått hjälp att he bort TVn som jag vart lovad hjälp med i januari förra året :-p
 
Har även ikväll haft ett samtal med en god vän, en av dom bästa, min gamla granne Lena, så underbart att liksom få tillbaka kontakten med alla.. Har saknat dom så det går inte att beskriva, ska bli såååå skönt att börja umgås igen, som på den gamla goda tiden, som jag längtar nu... Nu är det nära och det ska bli så inåt helvete skönt ska jag säga.. Har lärt känna många fina människor under min tid i Bjästa, men det negativa överväger det positiva så det är inte så mycket jag kommer sakna faktiskt.. För har ju även råkat ut för människor som inte vill en väl och det är väl det som gör att jag längtar tillbaka hem så att säga..
 
Kommer bli en underbar nystart för mig, mellantrollet och främst lilltrollet kommer få det bättre, på alla sätt och vis, kan liksom inte bli fel nånstans ju.. Nu vill jag bara att jag ska få börja köra en massa grejor till förrådet och lägenheten, så det inte blir så mycket när det väl är dags för dom större sakerna att fraktas iväg, så då får man hoppas att hjälpen som lovats kommer, för det vart ju inget av det förra gången jag flyttade, men denna gång kommer det bli bättre, det är jag säker på, och jag kommer ju bära dom flesta kartongerna och säckarna själv som förra gången så det blir nog bra det..
 
Nej nu ska jag sätta mig i soffan och invänta att mellantrollet ska höra av sig så jag kan gå ner och öppna dörren åt henne för hon har glömt nyckeln, och förhoppningsvis så kommer Puzzel visa sig då också..
 
 

Lööööördag morgon i Bjästa....

Ja, då var det lördag igen då.. Vaknade när mellantrollet gick och tränade på 1life, så klev upp och gjorde lite kaffe, så vi har nyss kollat lite på Nyhetsmorgon och ätit lite frukost.
 
Ska väl snart börja med nån nytta vad det blir återstår att se.. ska i alla fall bränna på lite kött ska bli en stroganoff hade jag tänkt, får se hur man lyckas med det när man glömt att köpa grädde, men det löser sig nog..
 
 

Trevlig dag trots allt.........

Jora så att så är det, blev en rätt okej dag trots allt.. Klev upp rätt tidigt och kollade så mellantrollet vaknade så hon hann med bussen i tid till sin praktik..När jag gjort det så gick jag och la mig en stund igen..
 
Sen har jag inte gjort så värst mycket idag om jag ska vara ärlig, har tvättat lite, och plockat undan nån kartong, imorgon blir det stora rejset då dom flesta köksmaskiner ska plockas ihop :-p Nån ska kastas också, tex smörgåsgrillen, den får jag önska mig i inflyttningspresent :-) hahaha nej, jag får fixa en ny då det finns möjlighet till det.. Man kan ju göra toasten i våffeljärnet så länge, blir bra det med... Och nu vart jag sugen på våfflor också, var så läääänge sen vi gjorde det.. ja ja, får vänta tills vi är på plats i Domsjö det
 
Imorgon blir vi en familjemedlem mindre, men det är som det är, man kan ju inte ha dom kvar när dom börjar bli för jobbiga och gör saker dom inte ska.. Då får man lov att göra sig av med dom, vare sig man vill eller inte.. Men det är rätt synd för egentligen så ärhon ju så goooo och kelsjuk, men men...
 
Ska slötitta lite på TV nu och sen ska jag minsann försöka mig på att sova hela natten lång...

Fredag då....

Ja, inget speciellt med denna dag egentligen, förutom att det är Gladiatorerna ikväll då, elelr om man ser nåt annat nu när lilltrollet inte är här, får se hur jag gör.. Lite allmänt less på det mesta bara så kanske bara lägger mig och halvdör i sängen istället... Imorgon ska det göras ett race här hemma hade jag tänkt, typ styra ihop allt i nåt hörn och så, så man får dammsuga och torka golven och så, för att på måndag kommer det en som ska titta på lägenheten, blir superbra det, så kanske man får iväg den i mitten på mars så får den väl betala halva hyran till mig eller nåt, så då är ju det okej måste jag säga..
 
Klurar på vad jag ska äta till middag, kanske kokar mig lite spaggar och värmer en burk köttfärssås, hackar lite lök, gurka, tomat och sallad, tar en mjuk macka och ett glas vin eller en Baccardi Breezer till det.. Kan ju funka som fredagsmys det, eller??
 
Ja hur som helst så var det en i det närmaste sömnlös natt, pga det ena och det andra, det är fan i mig sjukt hur människor kan hålla på när dom vet att det är dom som ställt till ett rent jävla helvete för andra, och så försöker dom vända på det.. GÖR OM GÖR RÄTT säger jag bara... Spelar ingen roll hur mycket dom nervärderar mig så vet jag att i detta fall har JAG rätt, men låt dom tro det motsatta... :-p :-p Bara glad jag slipper skiten och en sak är då säker att JAG VET att JAG kommer kunna njuta av framtiden oavsett, tror inte det gäller dom andra, men helt ärligt så skiter jag i det, för nu är denna människa less och inte nåt lite heller...
 
Nej, tro om man ska göra nån nytta eller nåt, vete fan om det går just nu, ska väl hänga en tvätt och slänga in en annan så kanske man kan få bort och packa ner det då i alla fall, så är det gjort också.. Och så ska jag väl försöka mig på att packa dom två lampor jag är så in i helvete rädd om så det finns inte ord för det.. Lamporna min mormor fick när hon fyllde 80 år, 1986,.. Får paketera dom i lite handdukar och gardiner jag kommer plocka ner, det får lov att bli bra det, ska nog börja ta ner dom snart ändå, går ju att ha persiennerna nere så länge så det inte blir så ljust där folk ska sova liksom... Ska väl packa ner resten av mina kläder också hade jag tänkt, skruva loss medarna på en madrass och trö in den i nåt rim där resten står uppstaplat.. har en garderob med spegeldörr och så, om den som kommer och tittar väljer att flytta in så funderar jag på att fråga om den vill köpa den garderoben billigt, för annars så bränns den upp eller görs nåt annat av.. och det är ju onödigt för den är fin...
 
ja så får det bli så länge.. nu ska jag invänta lilltrollet och hennes pappa som ska komma och hämta en sak...
 
 

Dit det bär dit bär det...........

Jora, så är det... Fick iväg en drös med skrot som jag sorterat ut från förråd och andra skåp, känns bra det, så nu kan man fortsätta packa i lugn och ro och stapla kartonger på varandra om vartannat här och där..
 
Har haft en halvt okej dag, elelr lite mindre än halv kanske jag säga om jag får säga vad jag tycker, och förresten, här behöver jag inte be om lov för här säger jag ta mig fan vad jag vill, för det är min blogg, och bara vissa har lösenordet så att kommer det ut nåt av det jag skriver här så vet jag vem det är.. :-p
 
Hur som helst så har jag funderat på vad det är som gör att vissa inte kan eller har lust att göra rätt för sig gentemot andra, oavsett vad det kan vara?? Vad är det som gör att dom tror att dom har rätten att behandla andra som mindervärdiga liksom?? Helt jävla sinnesjukt och sen försöker dom liksom vända på det hela, förbanne mig en av dom underligare fenomen jag varit med om.. Ska man vara glad över att få vara med om ett fenomen, oavsett om det är bra eller dåligt?? Ja det är ju den stora frågan i detta fall..
 
Man får väl se det som att man är en erfarenhet rikare, eller ett misstag rikare, beror väl på hur man ser det som antar jag, tror jag ska se det som en erfarnehet.. det låter lite bättre, även om det var ett stort misstag.. men jisses nu längtar jag tillbaka till Domsjö ännu mer, gud så skönt att slippa detta ställe snart.. kommer bli så otroligt bra det där..
 
Så får det bli, ögonen går i kors snart...
 
 

OOOOONSDAAAAAAAAAAAAAAAAG hela dagen lång

Ja, då är det onsdag då, mittiveckandagen, lillördag, och allt vad den kallas, har väl ingen betydelse egentligen, men så är det. Kallar den för fiskdagen jag, för det är på onsdagar man av nån anledning ALLTID fått fisk på skolorna, fast ett läsår var det på torsdagar i alla fall i Domsjö rektorsområde, jisses vart väl ramaskri kan jag tänka mig, folk är ju så rädda om nåt ändras inom skolan, dom trodde väl ungarna skulle bli sjuka om dom inte fick fisken på onsdagar utan en annan dag hahaha... Ska bli fisk här hemma idag också, får se om det blir lax(får söka i frysen) eller om det blir nån annan fiskgratäng, kanske med dillsås och räkor, då kan man ha ett kokt äg till det också.. Vi får se vad sim händer och fötter, blir bra vilket som, det är ju jag som gjort det liksom...
 
Klurar på om jag ska använda upp lite annat grunks man har i skåpen, men lite träligt att det kanske fattas nåt när man ska baka och man ids ju inte handla en massa nu när man snart ska flytta, som mjöl och sånt där vanligt skit liksom.. Nej vi får se vad vi hittar på, nu ska det bli som typ Tabberas på Skolvägen, bara för att vi kan liksom hahahaha..
 
Får hoppas att stortrollet kommer hit ikväll som han lovat, så att jag får föråden rensade också, så att vi får skicka iväg det med Jonas imorgon då han har sophämtningen här, tur man har som känner en sopgubbe egentligen, kan vara bra att finna om man säg som så... Vad ska man annars hitta på idag då?? Ja, jag ska väl försöka taktikvila en dutt då mellantrollet åkt iväg med bussen, sen ska jag kliva upp igen och koka mig en dutt kaffe, sen ska jag rensa lite påsar och sånt som vi trödd ner lite grunks i, ska gå igenom dom, sen så ska jag kanske få lite främmande, och så ska jag väl försöka få nåt i magen, både lunch och middag, inte som igår att det vart en bit fläskpannkaka, en liten semla, en chokladboll, en mazarin bara på hela dagen, samt en drös med kaffe, det kan ju inte vara bra direkt. Ja ja, det blir som det blir, skulle behövt köpa lite småsaker men det får vänta ett tag till det, det är som det är kan man ju säga på ett sätt..
 
Så får det bli så länge....
 
 

Tisdag hela dagen låååååång....

Jora, blev väl inte en sån tidig kväll i går som jag hoppats på, satt och kollade lite på TV med mamma efter att vi kommit hem från stortrollets match, gick upp vid halv 1 ungefär eller kanske lite tidigare, kom inte ihåg, sen så låg jag vaken fram till kl halv 4 kanske, somnade till och vaknade av att jag trodde jag skulle dö :-p hade världens klump i magen och rann saliv, helt ärligt så trodde jag nåt var fel :p ja ja, det blir väl så när man tvärvaknar en timme efter att man somnat typ.. Hur som helst så lugnade det ner sig och jag somnade om och vaknade strax efter 8 tror jag, eller jag vet inte riktigt för kollade inte på klockan men tror det var där omkring..
 
Gick ner och kokade kaffe till mig och mamma, så gott var det, sen efter nån timmer eller två sådär kom Helena med sina gullungar, det var trevligt måste jag säga.. Sen så fick jag mig en bit fläskpannkaka till lunch innan jag brassade iväg och hämtade stortrollet för mötet på översidan stan.. Gick väl bra efter omständigheterna, elelr bra, det beror ju på hur man ser det som kanske, men går väl åt rätt håll och det är väl huvudsaken det, så får vi se om han gör som han blivit rådd till.. Kan bli spännande det ska jag be att få tala om..
 
När vi varit på mötet for vi och fixade gymkort till mellantrollet, blir bra det också, det är jag säker på, kanske man ska börja själv också, skulle tror att det är välbehövligt när det gäller mig, om man säg som så... efter att vi fixat det så for vi och lämnade mitt underskrivna kontrakt, så får vi se hur det blir med det.. Eller det kan ju inte bli annat än bra ju...
 
Sen så for vi tillbaka till mamma och fick oss en semla och lite kaffe, inte helt fel ska jag säga, gott som fan, och min var utan mandelmassa, inte för att jag inte tycker om det utan för att det kliar så in åt helvete i halsen av det, men ibland så äter jag det ändå för det är så gott med det..
 
Sen for vi och dumpade stortrollet vid Pichachu eller hur det stavas i Sund, han skulle hälsa på en kompis som fyller år, och så for jag och mamma och fixade fika sen for vi och kollade på hockeymatch, vilken inte gick som vi hoppats, men det är som det är det...
 
Ja sen for jag hem och jag har huvudvärken från helvetet på besök, har haft det mest hela dagen, och fy satan vad drygt, helst när jag vill försöka klara mig utan tabletter, och idag har jag inte tagit nån så kanske får skylla mig själv men men, så är det... Inget pillerknaprande här inte..
 
Nej nu ska jag försöka kolla lite på TV och sen se om man kan sova en stund bättre inatt.. man får ju hoppas i alla fall, även om vissa saker är som dom är... Då man vet vad man vet fast andra inte vet vad man vet, kan vara ganska så bra emellanåt, men inte alltid, fast just nu kan det vara bra, för mig alltså fast det vet inte alla om heller, så att......

Ibland kan man fundera.............

... på hur fan vissa funkar, eller inte funkar, beror på hur man ser det som. Har jag lånat ut nåt, oavsett vad det är, pengar, mat, kläder, böcker elelr vad fan som helst så ska JAG få tillbaka det när jag behöver det, oavsett hur det ska gå till.. Eller är jag helt ute och cyklar nu?? Har jag hjälpt nån för att vara snäll så ska väl den kuna vara snäll tillbaka när det är sån jävla kris så hundarna pissar på en eller nej, dom skiter för fan på en så jävla illa är det..
 
Men inte då, då får man bara höra att jag sa det och jag sa det och jag kan inte... MEN JAG KAN INTE VÄNTA LÄNGRE, BEGRIPS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hör väl till vanligt hyfs att man ger tillbaka väl?? eller nu är jag väl ute och cyklar igen förstås... Elelr är det den som lånat ut som ska fixa det också?? Måste ju vara nåt nytt som kommit till för jag har då inte blivit lärd så...
 
Får väl skylla mig själv kanske som satt mig i denna situation, men det är väl så när man är för godtrogen och litar på folk, eller vet fan inte om jag kan säga så heller, är fan för arg för det.. Så jävla arg och besviken att min hjälp ta mig fan inte är värd ett förbannade dugg... Men otrevlig det tycks dom ha rätt till att vara.. Men en sak är då säker, inga jävla mandat i världen räcker till för det, det är då en sak som är klar...
 
GÖR OM GÖR RÄTT istället...
 
 
 
 

Ännu en ny vecka om man säg som så...

Ja, då var det måndag igen då, en ny vecka då altl är som det är.. Får se hur man löser saker och ting men det det känns hopplöst ibland ska jag be att få tala om.. Det finns liksom inte så mycket jag kan göra åt vissa saker oavsett hur mycket jag vill, det är liksom bara så att jag får lita till folks goda vilja att lösa det också, men det känns också hopplöst..Ja ja, det är som det är, jag är bara glad att jag komemr från detta skitställe till slut..
 
Idag ska min fd svägerska komma så får se vad vi gör för nåt, hon ska hjälpa mig packa och rensa lite är det tänkt, så lär väl bli skrotrummet förhoppningsvis, så det blir gjort så att säga, då kan man skruva isär sängen i det rummet så är det klart för fraktning liksom.. ska bli skönt det, och efter det så är det lite småplock i lådor i köket och mitt sovrum kvar, samt alla kokböcker och förråden, men det går ju ganska fort bara jag har lite papperskassar att stoppa dom i, det löser sig om man säg som så.. Det värsta kommer ju ändå bli städningen, helst i köket herreminje..
 
Ja, men det är väl kanske bäst att ta en liten taktikvila så här innan kina kommer, hahaha kan behövas liksom.. NEj men allvarligt så kan det vara behövligt, vaknade vid 2 i natt och somnade väl om vid 4 ungefär och så upp kvart över 6 och koka gröt till Sofie, så hon fick ta sista mjölken, hade glömt att det var den sista, så nu blir jag utan kaffe ett tag, tills jag ids gå på Ica och fixa mjölk...
 
Nej det får vara bra för ett tag..

Matsedel V7 hos oss.........

Måndag 11/2               Bortrest
Tisdag 12/2                 Köttfärssås och makaroner
Onsdag 13/2               Fisk i ugn, potatis, grönsaker
Torsdag 14/2               Rotmos och fläsk
Fredag 15/2                Köttgryta, potatis, grönsaker
Lördag 16/2                Crepes/skinfrestelse
Söndag 17/2               Hemgjord pytt baserad på kassler
 
Typ nåt sånt kanske det få bli, måste ju försöka tömma mina frysar så det får bli som det blir, kan ju bli samma ett antal dagar på raken bara för att bli av med saker och ting så man slipper frakta det emellan om man säg som så.. Det finns ju värre saker än att äta korv eller bacon ett antal dagar i rad, jag menar man får ju äta i alla fall. Finns ju dom som inte ens får göra det.
 
 

Sisådär dag...........

Har i alla fall lyckats trycka i mig lite kaffe och en dutt mat idag, och ja, jag tog en kladdkakebit också när Eve kom och hälsade på en stund. Alltid lika trevligt när hon kommer, och lilltrollet tyckte det var kul när hon kom in genom dörren, det var som en liten överraskning :-)
 
Ja, om jag fattade det rätt så förlorade lilltrollets lag alla tre matcherna, men tror inte det gjorde så mycket, verkar som dom haft roligt i alla fall och det är ju huvudsaken det.. Ja, så är det och så blir det, får hoppas det går bättre för dom nästa säsong..
 
Imorgon så kommer fd svägerskan Kina hit, det ska blir trevligt, får se vad vi hittar på, hon är så snäll som vill hjälpa till i denna flyttröra, det komem bli så bra det här.. Och sen bär det iväg till Domsjö för att se stortrollet och hans kompisar spela innebandy match, kommer stanna kvar i Domsjö över natten och så ska jag följa med stortrollet på möte på översidan stan nån gång på eftermiddagen, har glömt bort tiden men det spelar ju inte så stor roll, för han påminner mig väl om den hoppas jag..
 
Ja, hur som helst har dagen varit jobbig pga att jag varit så otroligt trött efter en natt som inte var av denna värld, sen så har jag inte kunnat vila riktigt som jag velat under dagen, men det är som det är, förhoppningsvis så får jag sova hela kommande natt så man blir lite alert igen..
 
Tror jag och mellantrollet ska titta på Så ska det låta, sen får vi se om man lägger sig efter det..
 
Sen så vet jag inte vad jag ska tycka om saker och ting, ibland blir man ju bara så besviken men det är väl inget man kan göra åt det antar jag.. Men det löser sig väl med det också kan jag tänka mig..
 
Ska försöka knåpa ihop en matsedel för kommande vecka också, men vet inte om det blir ikväll, och imorgon äter jag ju inte hemma så det är ju som det är också..
 
 
 
 

Hur roligt var det här på en skala då????

Ja, det här var ju SKITKUL om man ska försöka vara rolig eller så.. Nej, det är det inte, jag vet ju inte om det bara är att jag åt för mycket paj och grädde igår eller om det är magafare som min mormor skulle sagt.. Jag som skulle fara och kolla när lilltrollet spelar innebandy, och så skulle jag sitta i seket och stå i kiosken ett pass.. Det SKET sig ju big time det.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ Jag vill ju kolla... Får se om det blir bättre, så kan ju Kenneth hämta mig innan andra eller tredje matchen kanske.. Hoppas, hoppas, hoppas...
 
Har som sovit lite dåligt pga det då, varit vaken 90 % av natten kan man ju säga, men det hade man ju kunnat överleva så man kunnat fara ändå, för det är ju bara typ 5 timmar det gäller, så¨hade ju inte varit hela världen det inte.. men men, så är livet, alltid ska det vara nåt..
 
Ska försöka få lilltrollet att äta nåt snart, hon vill inte men jag har sagt att hon måste ju äta om det ska bli några matcher, kan ju inte fara dit oäten liksom, om man säg som så..Får se om hon tar med sig vattenmelon och smaskar på, och kanske några minimorötter, elelr så kanske hon rakt tar en blodapelsin eller så, vi får se vad som händer.. Här ska det kokas kaffe som ska skickas med en termos Kenneth har med sig, så dom får sig lite kaffe där borta på morgonen och så, då behövs det kanske inte kokas så mycket under dagen, men vad vet man, kan ju vara många kaffesugna så här i början på en söndag förmiddag...
 
Ska försöka äta en macka så kanske magen lugnar ner sig, förhoppningsvis i alla fall, jävligt kaffesugen är jag också, men vet inte om jag vågar, men jag menar jag kräks ju inte så det borde ju kunna funka, eller??  :-p :-p tror det får bli så, att jag provar, kan ju inte annat än SKITA sig om man säg som så... hahaha..
 
Så får det bli, så får vi se om det blir matchrapporter sen eller om det blir nåt annat..

LÖÖÖÖÖÖRDAG kväll då....

Jora så att.... Somnade vid halv 1 i natt typ, vaknade vid 4, somnade om vid 5 tror jag, sen sov jag som en stock till kl var kvart i 10 eller nåt sånt ungefär.. Det var skönt det ska jag säga.. Vid halv 11-11 kom mellantrollet hem så då drack vi lite kaffe och surrade ett tag, gick på Ica och köpte lite fika, strax före halv 1 eller så kom mamma så då fikade vi lite, sen satte vi lite sprutt.. Mamma och mellantrollet packade alla mina grisar :-) och jag och lilltrollet drog en raid på hennes rum, jädrar vad mycket rat som blev slängt.. En sak är då säker, den som säger att mina barn inte fått ha några grejor kan ju komma hit och titta på alla leksaker vi slängt i säckar idag.. Kan ju lugnt säga att det blev 7 stycken, och mer komemr det bli när allt som är i förrådena ska slängas.. Herreminje, det är ju ett under att man fått plats, kanske tur att man haft en 5 rummare hahahaha
 
Hittade en gammal skolkatalog som jag fått av min storebror när jag gick i 9an eller nåt sånt, för där fanns killen jag var döööökär i då, jisses vad snygg han var, och han är det än idag, elelr nu har jag nog inte sett han på ett par år, men jag tror nästan han är konserverad på nåt sätt hahaha.. En typisk hockeykille kan man ju säga att det var..
 
Hur som helst, när mamma åkt vid halv 4 ungefär så stekte jag lite kycklingfile som fick efterkoka en stund, vi gjorde lite hasselbackspotatis, stekte även lite karrekotletter, gjorde en smarrig sallad, och så hade vi lite mjukt bröd och sås till också, var fan i mig supergott ska jag säga.. Efterrätten åt vi när Melodifestivalen började, blåbärspaj med vispad grädde, supergott det också måste jag säga.. Strax efter att vi trödd i oss det så kom mamma igen och med sig hade hon stortrollet och hans kompis Jens, det var mycket trevligt.. Värmer ett mammahjärta att få träffa alla sina troll så mycket som möjligt.. Skickade med maten som blev över med stortrollet så dom har nåt att smaska på imorgon eller varför inte redan ikväll.. Det blir bra vilket som skulle jag tro och hoppas dom tycker om det..
 
Slötittar lite på Varg Veum nu, ska väl snart försöka sova en stund eller två, blir en tidig morgon imorgon, ska kliva upp kvart över 6, koka en stooor kanna kaffe som ska med på sammandraget, och skjutsen våran kommer väl runt halv 7-kvart i 7, så då ska jag minsann hinna dricka en kopp eller så innan vi far.. Och så ska jag inte glömma att ta med frukten och godisklubborna och mjölken som ska finnas där i kiosken...Hur nu det ska gå till att jag ska komma ihåg det, men det löser sig säkert... på ett eller annat sätt..
 
Fick förresten ett trevligt samtal idag, min fd svägerska som undrade om jag skulle vara hemma på måndag, så kunde hon komma och hjälpa mig lite.. Känns så förbannat bra att få hjälp, men jag tror att dom kanske vill att vi ska tillbaka till Domsjö, underbart är det i alla fall, kommer bli så in åt helvete bra det här, det vet jag.. Och jag läääääängtar så jag spricker snart..
 
Ja det får räcka för idag..

Fredagsmys i Bjästa.........

Idag har det inte gjorts många knop här, har haft världens skallebang mest hela dagen. Har rensat lite grann på lilltrollets rum, men det var knappt märkbart såg jag sen.. Ja ja, det är som det är..
 
Blev hämtad vid 17.15, så for först med mellantrollet till hennes pappa, sen drog vi och plockade upp stortrollet, sen på Willys och handlade till innebandysammandraget på söndag, och så handlade jag en dutt själv också, stortrolelt fick köpa en limpa och lite salami. Efter det så dumpade vi stortrollet hemma hos honom, for till mamma och hämtade mina extraögon, och så var det meningen att lilltrollets pappa skulle bjuda oss på middag på Sibylla i Bjästa, men där var det knökfullt så då bjöd han oss på pizza på Mantovani istället, och det ska jag säga att den kebabpizzan jag åt var fan det godaste jag ätit på år och dar..
 
Har haft glasögonen på mig hela kvällen för att vänja mig vid dom, men tror att jag ska ta av mig dom lite senare så det inte blir för mycket på en gång liksom,,
 
Hur som helst så kom vi hem ganska så precis lagom tills Gladiatorerna började, så vi drack en kopp kaffe och så for lilltrollets pappa, jag och lilltrollet la oss på varsin sida av soffan och njöt varje gång Pansar kom in, och efter det såg vi Farmen, och nu har lilltrollet slocknat i min säng.. Funderar på om jag ska trö ner mig i mellantrollets säng i natt, eller jag får se hur jag gör, men känns som att det kan vara en liten ide det kanske..
 
Imorgon ska jag koka en blåbärskräm eller om det blir blåbärsgröt har jag inte bestämt mig för riktigt, men nåt blir det, eller kanske en paj som vi kan äta till efterrätt på kvällen, men till frukost ska jag göra gröt, elelr så blir det äggmackor får se vad vi väljer, till lunch så får det blir rester, och till middag så blir det kött och Hasselbackspotatis, och en smarrig sallad till det, kan inte bli fel det inte.. Ska kanske fixa lite lördagsgodis till lilltrollet också, elelr så blir det frukt bara, vi får se vad som händer, men vi ska ju ha mellomys så nåt blir det.. Men nu känns det som att jag svamlar mest hela tiden så lika bra jag lägger ner detta för ikväll hahahaha...

Fredag morgon igen då....

Ja, vad ska man säga om att det är fredag då??? Kan bara säga att det är ganska så skönt, får ju sovmorgon imorgon i alla fall, sen blir det upp tidigt som attan på söndag, men det är då det ..
 
Trött som en gammal halvdöd mammut eller nåt liknande, somnade halvtidigt, vid 00.05 ungefär, kanske på ett cirkus sisådär.. Men så tvärvaknade jag när katten höll på med nåt, hade kanske gått en kvart eller nåt sånt då hahaha, och sen hade jag svårt att somna om, så blev väl runt halv 3 eller så, men då jag äl somnade sov jag gott i alla fall.. Tills klockan ringde kl 05.30... Jisses vad tröttmössa man var då..
 
Vad händer annars idag då??? Ja, jag tänkte slänga omkull mig en timme när lilltrollet gått ut till bussen, sen ska jag dricka lite kaffe och vakna till innan jag ska sätta fart och rensa och försöka packa lite i lilltrollets rum, tänkte liksom passa på medan hon är på skolan, kör en liten fuling liksom, sen tänkte jag äl att man kanske skulle ta och paketera alla grisar under dagen eller varför inte medan vi sitter och tittar på Gladiatorerna ikväll, får se hur det blir med det, ska ju iväg och handla till innebandyn ikväll också så det blir nog bra det i vilket fall och imorgon är ju lilltrollet hemma så då blir det ju en del gjort också, då ska vi ta lite på mitt rum tänkte jag så an känner att man börjat lite där också, lite oorganiserat men men sån är jag och det blir ju bra till sut ändå så att...
 
Kom och tänka på en sak när jag vaknade efter några få timmars sömn, och det är att: Hur fasiken kan en människa vara så förbaskat stor på sig att den inte kan be om ursäkt?? Alltså jag menar då man vet att allt den säger är en stor fet lögn, eller flera, för jag menar dum i huvudet är jag ju inte fast vissa tycks tro det... Ja ja, jag har sagt det förut oich jag säger det igen: What goes around comes aorund, till slut får man det man förjänar, liksom... Så helvete vad jag väntar på att den dagen ska komma till mig, då jag får det superbra, för det har jag fan förtjänat...
 
Och idag hoppas jag att jag får mina extra ögon så kanske det blir ordning på det som har med det att göra också, sen så hoppas jag att det kommer nåt sådär på eftermiddagen, annars får jag se hur jag löser det, har en plan i alla fall och det kommer nog bli bra i slutändan...
 
 
 

Nej, ett till blir det....

För nu tände jag till lite extra så här på kvällskvisten...
 
Bu får det vara slut på dom där töntiga jävla lögnerna, jag är inte dum i huvudet, kom i håg det...
 
Så nu är det slut för idag...

Hej vad det går eller inte..............

Jaha ja, då var denna dag snart slut.. Sååååå trött så öga blö är jag.. Var på utv samtal tidigt i morse, efter en halvt sömnlös natt, men det fick gå ändå, åkte hem strax efter lunch, och mellantrollet for iväg vid 15 ungefär. Vid halv 4 så tog jag och lilltrollet en taktikvila, som var typ nästan till kvart över 5 :-p och hennes träning och föräldramöte började kl 18, ingen hit alltså, men vad gör man när man är tröttmössa big time????
 
Jag har inte haft ork till nåt idag om jag ska vara ärlig, det tar emot och jag är bara trött i ögonen hela tiden, ska bli skönt att få glasögonen nån dag nu framöver, dom har kommit till mamma så får väl dom kanske imorgon.. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT ska det bli...
 
Imorgon ska det handlas inför sammandraget på söndag, ja jädrar, hoppas jag inte glömmer bort något, men det ska nog bli bra till slut, hoppas jag i alla fall..
 
Ja det får räcka för idag, får skriva mer imorgon istället...
 
 

Tröttmössa..........

Då var det dags för ett utvecklingssamtal på Sundskolan för lilltrolelt då, kl 7.30 smäller det.. Kan bli intressant för som vanligt så kom vi inte in på lilltrollets Unikumsida så vi fick skriva på min, och det gillar dom ju inte men vad ska man göra??? Bättre att skriva på min eller inte alls, eller??? Ja ja, vi får se hur det går, jag är inte på det bästa humöret så gnäller läraren lika mycket som vanligt på det så kliver jag upp och går därifrån.. Så enkelt är det...
 
Sen så är det väl bara att invänta och se om det där kommer som jag väntar på, önskar bara att det vore ur världen alltihop så jag slapp det nån gång, men det är ju inte upp till mig när det ska ske, fast snart så får man väl ta i med hårdhandskarna verkar det som..
 
Skitsamma, det är väl för att jag är lite ur balans som jag blir förbannad, eller nej, inte då det gäller det, då är jag förbannad för att det inte kan visas så pass mycket respekt så att man kan få det nån gång.. ja nu vart jag ju rosenrasande istället hahaha.. Helvete att det inte ska gå att fixa det...
 
ANNIKA fokusera på utvecklingssamtalet först nu, sen det andra.. Fokusera, fokusera, fokusera.... Du löser det där andra också med ett enkelt samtal, du fixar det,bara för att du kan liksom... ANDAS, ANDAS, ANDAS....
 
Sådär jag, då var man liiiiiite lugnare.... Snart dags att bege sig... Hörs Hej

Ja jädrar....

Idag har det hänt en del.. Fick nya kontraktet som ska fyllas i och skickas tillbaka.. Fick samtal från golvläggaren som undrade vad jag ville har för mattor i sovrum 1 och 2 samt ev i köket, ringde och fixade avtal med Vattenfall, har E.on nu så det blev ju ett byte där då, och så har jag begärt flytt av bredbandet till 1a mars så det blir bara bradet, band upp det på ett år så då slapp jag flyttabgiften, helt suveränt ju...
 
sen har vi rensat lite garderober idag, packat i säckar och donat, har även packat ner nästan alla glas och tallrikar, samt lite skålar och formar, det blir lite sådär eftersom, kommer bli bra det här.. Och så har jag haft supertrevligt besök av Kristina, jisses vad jag saknat henne, hoppas vi hinner träffas mer innan jag far härifrån, och så ikväll kom Helena och Maja på snabbvisit, det var skojsigt, och så kom Birger och hämtade det vi skruvat isär igår, så då blev vi av med det, skönt det..
 
Får se hur mycket jag hinner göra imorgon, ska på utv samtal på Sundskolan kl 7.30, sen blir det väl hem till mamma och så far vi ner efter lunch eller nåt, sen så hoppas jag att leveransen jag väntar på kommer för nu har jag väntat nog länge och jag hade ju helst sett att jag fick HELA leveransen men det lär det ju inte bli, om det ens blir nån, men blir det inte nån så kan jag ju lugnt säga att då tar det hus i helvete... och sen så ska det i alla fall bli föräldramöte på innebandyn inför söndagen, och sen så är det nog bara till att gå hem och sova eller nåt..
 
På fredag ska jag nog ta och paketera mina grisar i min brudkista, ja inte dom svintunga då(hahaha där fick jag till det) förstås, men alla dom små som lär ta upp hela den och lite till dessutom, ja det blir bra det också...
 
Ja så får det bli.. nu ska jag i alla fall fortsätta glises på TV innan det är dags att slänga omkull sig...

Onsdag ännu en gång.....

Ja fyfasiken, då var det onsdag igen då, herreminje vad tiden går fort mellan varven, den flyger iväg sådär liksom... Kan ju vara bra så går det snabbare tills vi får flytta nån gång, men går det för snabbt så hinner man ju inte med att packa allt, men jag kommer hinna, är ju inte allt för mycket kvar, mest Sannas rum som kommer bli drygast, men det kommer hinnas med det också, och så bara stortrollet kommer och hämtar sina saker då så blir allt bra... Och den hjälpen jag skulle få att frakta iväg TVn av den verkar ju ha slagit rot nån annanstans eller så, men det är ju som det är det, tur man är van att det sitter itjära med det mesta.. Fast jag gillar inte att folk lovar och lovar och sen bara liksom skiter i det, och det gäller att som lovas.. Ja ja, skitsamma, kommer nog få iväg den på nåt sätt ändå, det brukar lösa sig..
 
Nu vill jag bara att allt ska lösa sig med det jag väntar på, liiiite less att vänta ska jag säga, har väntat allt för länge redan, men oj, förlåt, det får man ju inte säga, sorry... Ja, det är inte lätt inte, men snart kanske man ska ta saken i egna händer och göra det jag tänkt i flera veckor, eller egentligen månader, så jag blir kvitt det, en gång för alla...
 
Har jag tur får jag lite trevligt kaffesällskap en stund idag, hoppas Helena kommer, då går det en liten stund och det blir liksom lite lättare att få undan saker och ting, tänkte försöka slänga ner en drös med muggar och annat smått och gott liksom, så det är ur vägen, men vi får se hur det blir, det löser sig ju, nåt blir ju alltid packat...
 
Nej, på med lite kaffe så man vaknar till och kommer igång...
 
 

Hej vad det går.....

Ja jädrar... hur ska man hinna känns det som, det är so att det aldrig tar slut med grejer.. men har i alla fall packat ner allt som var i bokhyllan förutom en dutt böcker då, och så har vi skruvat isär 2 st skrivbord och ett skåp som ska fraktas vidare till dom sälla jaktmarkerna.. Har även packat ner allt julporslin och lite annat med, men inte så mycket.. Har skickat en säck med kläder som ska skänkas till Röda Korset och en kartong med lilltrollets saker som hon ska ta till sin pappa.. Det blir bra det..
 
Lite trött och slut blir man så här på kvällarna när man donar och plockar lite i allt möjligt under dagen, tänk om man hade den karaktären att man tog ett rum i taget, men inte då, jag plockar lite här och lite där jag.. Hoppas även att stortrollet kommer och plockar reda på sina saker han ska ha kvar så att man blir av med det i alla fall, och resten slänger jag nästa torsdag när jag har privat sophämtning här :-) Inte helt fel det inte.. då åker det hur mycket som helst så det gäller att inhandla ett stort gäng med säckar så det blir enkelt att släönga upp..
 
Ja, det som blir drygast är nog lilltrollets rum, där är det så otroligt mycket som man vill kasta men hon ska väl ha det kvar antar jag, men det får blir stora röjardagen där på lördag, då får man det rummet klart också, sen så ska det skickas iväg lite madrasser som ska slängas och brännas och förstöras, så vi får lite nytt sen då.. eller nytt och nytt, lilltrollet får ta en annan madrass för hennes är sönder och jag tar en 12 säng som står i ett rum och står för sig själv, kommer bli superbra det..
 
Sen så ska väl stora stationära datorn packas ner för den behövs väl inte så mycket förrän vi är på plats då den ska få bo på lilltrollets rum, jag och mellantrollet har ju varsin lap top så vi klarar oss.. Ska väl försöka mig på att packa allt vanligt porslin också, bara liksom ha det mest nödvändiga och inte så mycket av varje sort kvar i skåpen, då kanske man diskar oftare också hahahaha... Ja det blir nog bra till slut, ska väl paketera lite pannor och apparater som jag inte behöver, eller tror att jag inte behöver i alla fall.. Längtar tills jag får frakta maten så att jag får stoppa det i den stora frysen i det nya hemmet, och den lilla jag har extra här vet jag inte vart jag ska ha, men det löser sig med det också..
 
Det får räcka för idag, så trött så öga blö känns det som, blir nog en god natt sömn får jag hoppas...
 
 

Underbara tisdag...........

Vakande upp till en lite blåsig och mulen tisdag, känns som att det kommer snöa en dutt idag också, ja ja, bor man i Norrland får man väl stå ut med detta. Gasnak mysigt när det snöar på morgnarna faktiskt, men det borde ju kunan komma lagom med snö, inte VRÄKA ner när det kommer, men vad gör man, bara billa läget..
 
Har väckt, utfodrat och sett till att lilltrollet har klätt på sig, och då är det ungefäör en timme kvar tills hon ska gå ut till bussen, det gäller att vara ute i god tid ska jag säga, Tror lilltrollet kommer bli som jag är nu, ska man på ett möte så är man där en bra stund innan det börjar, far man i riktigt god tid innan så har man lite marginal om det skulle dyka upp nåt liksom..
 
Får se om man ev får sig ite kaffesällskap på förmiddagen, det kan bli trevligt.. Ska i alla fall packa ner lite grejer i kartonger och ställa in på ett rum så det bara är att bära ut därifrån då det är dags att bege sig hemåt om man säg som så..Alltså, jag kan knappt fatta att det är sant: JAG SKA FLYTTA hem till Domsjö inom en månad..Längtar så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Lite jobbigare för meöllantrollet är det, men det kommer gå bra för henne också, det vet jag, huvudsaken är ju att vi har varandra ju, så blir llt bra, det vet jag..
 
Och vi har redan planerat hur vi ska möblera och greja på, så lite spännande är det allt.. Underbart är det och skönt att slippa ha en massa disk på bänken, det enda jag kommer diska för hand är vissa saker jag inte vill diska i maskin, men det är inte så mycket så det är ju lugnt, det är ju mest bara stekgrytan, stekpannan, vissa finglas jag är rädd nöts liksom, annars så är det ju bra till att köra hårt liksom.. OCh tvättmaskinen förljer ju med, så det är ju hur underbart som helst.,.
 
Det värsta blir nog att städa ur denna lägenhet, helst köket men det blir nog bra med det också kan jag tänka mig, spisen och ugnen lär ju ta längst tid, hugaligen, men det löser sig nog det också.. Ska passa på att elda lite innan jag far härifrån i alla fall, så då blir man av med lite papper och så veden jag fick av Per också som jag inte eldat upp än för att jag varit så fasligt snål.. Men kommer även att ta med lite ved att ha i vedkorgen som lite prydnad bara för att liksom, eller så skiter jag i det bara har en massa ljus i den öppna spisen i nya läggan, för där får man inte elda, om det inte kan ändras på...Den som lever får se..
 
 

Lycklig som aldrig förr....

Ja, det är som att gå på moln.. Tänk att lilla jag kunnat fixa så att jag får flytta hem till Domsjö igen, så jävla skönt så det finns inte ord för det..
 
Var och tittade på lägenheten idag, och den är supermysig, ska bytas några mattor och så ska det tapetseras om, men tapeterna kan man få vänta på, men det gör inget bara jag fick flytta nu... Och den 1a mars så får jag tillgång till lägneheten.. Underbart.. Och det bästa är att det är en köksfläkt, diskmaskin och STOR kyl och frys i den.. kan det bli bättre?? ja det hade ju varit superbra om man hade fått elda i öppen spisen också, men man kan ju inte få allt här i världen.. Så nu ska det packas och slängas en massa rat som man har överallt, och så ska det tapetseras om här i rummet som mellantrollet haft, blir bara bra det för det får jag hjälp med.. Underbara vänner man har, Annica och Håkan..
 
Ja, jag är så trött i skallen och i ögonen så jag tror minsann jag ska försöka sova en liten stund eller två snart, fast är ganska så sugen på att se Skenet bedrar men det börjar inte förrän om en och en halv timme... så jag får se hur det blir med det...
 
Så får det bli, det får räcka för idag

Just another week in this thing called life.......

Jora, så är det, livet går vidare vare sig vi vill det eller inte, och det går snabbt också måste jag säga, vilket ju kan vara på både gott och ont, beror på hur man ser det som. Jag tycker det är både och jag, jag tycker det ska gå fort till det jag vill ha avklarat, men samtidigt vill jag inte att det ska gå för fort, men så är det, gäller att försöka hänga med i svängarna bara..
 
Idag ska jag alltså åka och titta på lägenheten, som jag hoppas att jag får börja flytta in i så fort som möjligt, men med min tur så lär det väl skita sig, JA JAG VET att man ska vara positiv och hoppas på det bästa, men just nu har jag en sån där downperiod som verkar hålla i sig länge, får se hur det går idag så kanske det känns lättare, men men vad vet man...
 
Ska åka buss tillsammans med trolltjejerna, tror lilltrollet tycker det är roligt att jag ska åka samma buss som henne, helst skulle jag vilja slippa åka buss, men eftersom jag är otroligt lat så tänker jag inet gå till Domsjö hahahha, fast egentligen skulle jag behöva den promenaden det är dig, lite långt bara, eller egentligen är det inte långt om man har tid på sig, men det är kallt och dryg väg att gå..
 
När jag kommit mig till Domsjö, då ska jag minsann promenixa och cykla(när det är väglag) till mamma, och på affären, det blir superbra det, och så kan jag gå och möta lilltrollet på skolan när hon slutar, och jag kommer få lagom gångavstånd till alla underbara människor som bor där.. blir perfekt det.. Jävlar vad smärt och smidig man kommer bli :-)
 
Nej, nu ska jag slötitta på Nyhetsmorgon lite innan det är dags att traska iväg till bussen då...
 
 

Sunday night............

Ja, nu sitter man och slötittar på Så ska det låta, haft supertrevligt besök av bästaste grannen Camilla och Nellie ikväll, dom hade med sig mini kladdmuffins, supergoda var dom..Oj oj, vad jag kommer sakna dom och våra surrstunder som gör att jag överlever dagarna.. Vi får hoppas att vi kan träffas ofta ändå :-)
 
Ja, lilltrollet har bara tagit det lugnt hela dagen lång, strosat omkring i nattskjorta och ett förkläde tills Bajen matchen började på TV, då åkte matchtröjan på.. Hon sa i morse att hon tyckte det var så lugnt och skönt här, för här kan man bara vara och ta det lugnt och ladda inför kommande skolvecka.. Det låter ju bra det, ett gott betyg tycker jag.. Och god mat kom vi på till slut, blev kött och gratäng, funkade helt okej måste jag säga..
 
Ja, imorgon blir det till att åka bussen samtidigt som lilltrollet och knata in till mamma, ska kolla på lägenheten kl 10, känns superspännande måste jag säga, och lite pirrigt samtidigt... Men otroligt kul att kunna säga att snart startar ett nytt kapitel i sitt liv, ett liv som bara kommer bli bättre och bättre.. Underbart är ordet..
 
Nej nu ska jag glises klart på dumburken och prata med mellantrollet som nyss kom in genom dörren...
 
 

Dinners at Anderssons Bistro V 6

Måndag 4/2                 Skinkfrestelse
Tisdag 5/2                   Ris, kassler, champinjonstuvning
Onsdag 6/2                 Stuvade makaroner, korv
Torsdag 7/2                 Potatis, lax
Fredag 8/2                  Kyckling av nåt slag
Lördag 9/2                  Hasselbackspotatis(lilltrollets val) stekt karre
Söndag 10/2                Rester från veckan
 
Ja så ser det ut på papperet i alla fall, får se hur mycket vi lyckas hålla
 

Last day of the week då.........

Ja då var det sista dagen denna vecka då, imorgon börjar en ny spännade vecka med massor av nya omöjligheter, kan nog bli bra det.. Beror väl på om det blir som det är tänkt i och för sig, då menar jag på flera olika sätt.. Hoppas jag får svar av Ö-viks Hem imorgon bara så jag vet om jag kommer få göra som jag vill eller om det skiter sig, men med den tur jag har så skiter det sig ju Big Time, så jag har inga större förhoppningar om jag ska vara ärlig..
 
Sen får man väl hoppas på att andra saker löser sig också, så jag blir kvitt det snart, men som sagt, det är ju inte upp till mig det inte, så inga större förhoppningar där heller, men vore skönt att få det ur världen om jag säg som så..
 
Det blir som det blir men man önskar ju att vissa skulle kunna tänka efter en eller ett par gånger extra kanske, men som jag sagt tidigare, det kanske är för mycket begärt när det gäller vissa... Och nej jag menar inte att jag är perfekt, men jag vet att jag har rätt i detta fallet och denna gång ger jag mig inte, sådeså...
 
 

Mello premiär........

Ja då är första deltävlingen i årets Melodifestival avklarad då.. Hade två favoriter jag, varav en gick direkt till final, och den andra blev utslagen direkt.. Lilltrollets bägge favoriter gick vidare.. Jag hade menst David Lindgren jag, medan lilltrollet även hade Yohio, så hon är väl extra glad nu när hon prickade in bägge.. Längtar redan till nästa lördag då det är dags för nästa :-)
 
Har haft en superbra dag måste jag säga, lilltrollet kom hem, vi for tilMonica med mamma där jag bjöd på hasselbackspotatis, marinerad ugnsstekt kotlettrad, beasås och så hade mamma gjort råkostsallad.. Så förbanat jävla gott var det, fortfarande mätt måste jag säga.. Men trödde ändå ner lite päronoaj och vaniljvisp, hur gott som helst var det också, var knappt så jag fick ner nåt kaffe, men lite fick jag ner i alla fall.. Och när vi for hem så fick jag ganska mycket kattsand med mig, alltid uppskattat det.. Det är ju nåt man alltid behöver när man har innekatt :-)
 
När vi kom hem jag och lilltrollet så la vi oss på soffan och tog en snabb taktikvila, sen tog lilltrollet en snabbdusch medan jag plockade fram lite snacks vi slulle ha till mellon, men det blev inte mycket ätet faktiskt, vilket i och för sig är bra :-) vi har druckit några glas Vira Blåtira i alla fall, och nu kollar vi på en av dom snyggaste karlarna jag vet: Varg Veum.. Otroligt fin karl det, fast Varf Veum heter han ju inte på riktigt, men ids inte kolla upp det hahaha... Snygg är han i vilket fall som helst...
 
Får se om lilltrollet vill vara vaken en stund till, det är ju helg, eller om hon lägger sig snart, hon ser lite trött ut, men man vet ju hur tjurig hon kan vara mellan varven också, så man blir inte förvånad om hon är vaken nån timme till på bar ren tjurighet hahahaha.. Men i så fall får hon vara det för då får jag nog en lååååång sovmorgon imorgon skulle jag kunna tänka mig, och det kan behövas för jag är trött som en gammal gnu ska jag be att få tala om..
 
 

LÖÖÖÖÖRDAG MORGON!!!!

Ja, herreminje, lite halvtrött är jag allt.. Höll mig vaken tills mellantrollet kom hem från festen hon varit på, då vi rökte och hon berättade lite om hur det varit, känsn bra att hon känner att hon kan prata med mig.. Och JA, hon hade druckit lite men det märktes inte och hördes inte, så det känns oerhört bra att hon kan sköta sig så städat och snyggt, STOLT mamma alltså :-) så vid halv 3-kvart i 3 nånting så somnade jag.. Sen ringde mobilen och jag trodde jag missat att mamma skulle hämta mig kl 14, hahaha.. Men kl var typ 07.05 och det var storttrollet som skulle komma en sväng, så jag låste upp dörren och la mig igen, hade tänkt kliva upp och koka lite kaffe då, men helt ärligt så iddes jag inte så jag låg kvar, och vid kvart över 8 elelr vad det var så sa han att han skulle hem till stan för han hade plockat ihop det han skulle hämta, sen vid halv 9 så for mellantrollet till sin pappa för dom skulle till hans svåger i Husum, och ganska precis däromkring ringde lilltrollet och ville komma hem till mig..
 
Ja, lilltrollet ska åka med min mor till mig och så i alla fall hänga med och titta på hockeyn, sen vart edet lite strul så jag vete fan vart hon ska sova, förhoppningsvis här när hon nu ville komma hem till mig, så då kan vi ha festivalmys hon och jag, MELLON börjar ju ikväll, kärringvarning men men, har alltid gillat Melodifestivalen så det kommer jag fortsätta se, hahaha precis som Allsång på Skansen, det är också nåt jag helst inte missar..
 
Ja vi får se hur det blir, men mina barn ska ALDRIG känna att dom inte är välkommen, jag blir så förbannad nåär det ska vara så ibland, att om dom vill komma till mig en dag tidigare eller så, så ska det vara nåt och det blir gråt och så, det gör fan i mig ont i mammahjärtat, men huvudsaken att dom vet att dom är välkomna när som helst..
 
Nej nu måste jag fan ta lite mer kaffe och lugna nerverna och innan pulsådern i hjärnan brister av ilska, helvete också.. Tur jag snart bor i Domsjö, det är då ett som är säkert, för nu är inte mamma Annika glad ska jag be att få tala om, nu ska det bli ordning och reda på torpet..
 
 

Fredag kväll in The village that God forgot......

Ja, jag åt lite middag, blev inte mycket men men, sen fick jag kaffe, glass med nougatsås hos bästaste Camilla, och där var jag en bra stund, kollade bärjan på Gladiatorerna innan jag gick upp till mig..
 
Hällde upp ett glas vin och nu sitter jag och slötittar på TV med fötterna på bordet, ensam mamma mys på hög nivå alltså...
 
Sket i alla måsten ikväll, får ta dom imorgon när jag kliver upp istället, det blir bra det, näer jag liks ska slänga in köttet i ugnen så det får gotta till sig där ett par timmar, kommer bli sååååå gott, hoppas jag i alla fall hahahaha... Ska bli spännande att se om jag lyckas med hasselbackspotatisen.. var ju en evighet sen jag gjorde det... Ja ja, det blir nog bra med dom :-)
 
Ja, jag kom och tänka på en sak att trots allt så har jag det ganska bra egentligen.. Många skulle väl säga att dom inte skulle vilja ha det som jag, typ total noll ekonomi överhuvudtaget.. Men som jag sagt förut så klarar man sig alltid ändå, jag har hellre noll kronor och har det okej ändå, för det som räknas hur mycket pengar och saker man har, det är ju att man har folk som bryr sig om en och som älskar en, det tycker i alla fall jag...
 
Ja så får det blir för idag...
 
 

Friday afternoon....

Ja, då var det fredag eftermiddag igen då, snart fredag afton... Har varit en låååååång dag idag, och jag är så förbannat trött så jag vet inte vart jag ska he mig nånstans, kan ju inte lägga mig och sova än inte... Nej, jag ska nog göra mig en mexikansk köttfärssås med en dutt spaggar till hade jag tänkt, om en strax eller så... Sen så ska jag helt ärligt dricka ett glas vin och titta på Gladiatorerna..
 
Måste nog gå på Ica och köpa mig lite margarin tror jag, om det ska kunna bli någon mat imorgon, har lovat bjuda på Hasselbackspotatis, ugnsstekt kotlett och bea sås.. så jag hoppas att mamma fixat råkostsalladen som ska vara till, så kommer det bli alldeles perfekt.. Och efter maten ska det kollas på hockey, kan inte bli annat än bra det...
 
 

RSS 2.0