2016

Ja, vad ska man säga om det året?..  Inte mycket om jag ska vara ärlig.
 
Finns ju både positiva och negativa saker att säga, så är det ju alltid. Det får liksom aldrig vara jämnjävligt..
 
Det mest negativa är att någon visat sig vara så otroligt egoistisk, nonchalant och ointresserad av sitt eget kött och blod. Hur i hela helvetet kan man göra så? Det är inte kul, en av döm värsta känslor man kan känna.
 
Sen att folk ska trycka ner en och upphöja sig själva är ta mig fan uruselt. Och att folk är så totalt IQ befriade att dom inte fattar när man påtalay hur man mår. Bryr ni et inte: SKIT I ATT FRÅGA FÖR FAN!!!
 
Positiva saker få, ja det är inte många heller. Det mest positiva har varit STOCKHOLM!! Premiärmatchen såklart, att träffa bästa Stefan och Åsa, träffa fina Annalena, träffa Arne, ja you name it.. Underbara Stockholm 💚🤔
 
MEN det finns ju som sagt inget som går upp emot Bajens familjedag på Årsta, såååå grymt och så kul att få träffa Kennedy och dom andra grabbarna. Det gav lite extra energi måste jag säga, Kennedy är en otrolig människa. En människa med ett hjärta av guld 💚 undrar om han förstår vad han betyder för andra egentligen. 
 
Det var det om detta, nu ska det laddas för kvällsjobb
 
Gott Nytt År
 
 

Sista tisdagen detta år...

...känslan av att knappt sova på natten, och när man väl somnar så vaknar man efter en liten stund... Kallsvettig, svårt att andas, klump i hals, bröst och mage och tårarna sprutar, det är inte kul ska jag säga.
 
Jag önskar bara att jag kunde få sova en hel natt nån gång, el att jag finge lugn och ro, men det är alltid nåt jävla skit.. Såååå trött på det mesta just nu
 
Idag är ingen bra dag, idag är jag långt ner, krafterna är helt borta, jag vill inte kliva upp, jag vill bara ligga här..
 
 

V 52

Måndag 26/12.       Kyckling och klyftisar
Tisdag 27/12.          Fläsk och potatis
Onsdag 28/12.         Kebabgryta och ris
Torsdag 29/12.         Lilltrollets val
Fredag 30/12.           Lilltrollets val
Lördag 31/12            Lilltrollets val
Söndag 1/1.             Korv och makaroner
 
Ja så får det bli denna vecka
 
 

I have no words...

Ibland blir jag mållös, ibland vet man inte vad man ska säga, ibland är det inte lönt att säga nåt och ibland blir man bara ledsen... Ledsen inifrån och ut, i själ och hjärta.
 
Vi är alla olika, vi tacklar svårigheter på olika sätt men en sak är säker: Har man barn så ska dom ALLTID komma i första hand, oavsett vad. Det är min personliga åsikt och det är en åsikt jag aldrig kommer ändra på.
 
Om tre dagar är det julafton, jisses vad tiden springer iväg, man hinner ju inte med. Precis som förra julafton jobbar jag kväll då, vilket or kul men känns sisådär när jag vill spendera kvällen med lilltrollet, men det blir nog bra ändå😀😀
 
Nu har lilltrollet gått för att ta bussen till Bjästa och näst sista dagen denna termin, så stolt över henne som utan gnäll och klagomål har pendlat varje dag dit. Hon är grym, jag önskar bara att andra kunde se der, men man kan nog inte begära det omöjliga. 
 
Kanske bäst man gör nån nytta av nåt slag el nåt, får se vad det blir, ska väl tvättas och plockas undan i köket, kanske bara blir det, vem vet..  Den som lever får se... Blir nog jul ändå skulle jag tro..
 
Vill bara avsluta med att fråga: Hur i hela helvetet kan vissa sätta sig själv på pidestaler och tro att dom fått ett endaste mandat i universum och tro att dom är förmer än andra? Hur i hela helvetet kan vissa tro att dom har rätt att förringa min personliga erfarenhet som mamma? Och hur i hela helvetet kan vissa ta åt sig äran av nåt dom inte tagit del av, nåt dom försköt som pesten? Det är totalt obegripligt och hade det funnits nåt uns av medmänsklighet så hade det inte skett..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Meny V 51 hos oss

Måndag 19/12.           Lilltrollets val
Tisdag 20/12.              Makaroner och korv
Onsdag 21/12.             Potatis och fisk
Torsdag 22/12.           Ris och kassler
Fredag 23/12.              Hemgjord pizza
Lördag 24/12.              Julmat
Söndag 25/12.             Lilltrollets val
 
Ja men typ så får det bli, kan bli ändringar
 
 

Meny V 50 hos Anderssons

Måndag 12/12.         Potatis och fisk
Tisdag 13/12.            Ris och köttgryta
Onsdag 14/12.           Potatis och fläsk
Torsdag 15/12.          Hemgjord pytt
Fredag 16/12.            Tacos
Lördag 17/12.             Gratäng och kyckling
Söndag 18/12.           Sallad och toast
 
Ungefär så kommer det se ut, med risk för ev ändringar
 
 

...tidigt en sönfagsmorgon...

Ja klockan är bara drygt 5 då här på morgonen den tredje advent. Inte sovit många minuter denna natt, tankarna har snurrat omkring mest hela tiden. På hur framtiden kommer bli, , vad kommer hända, hur fan tänker vissa som, vad är det för fel mm mm.  Ja tankarna har varit många inatt...
 
Ibland blir jag så förundrad över hur fan vissa har mage att öppna truten, det är en gåta för mig hur dom kan tro att dom är nåt liksom. Det enda man tänker är:Vem fan tror ni att ni är? Det är fan i mig sjukt hur ni beter er .mot andra, fy fan är det enda man kan säga, fy fan. 
 
Det är så lågt och ruttet det ni håller på med så ni anar inte, och det är inte bara jag som reagerat ska ni veta, men tids nog lär ni nog märka det oxå, och då är det nog försent, men som alltid lär det väl vara alla andra det är fel på, det lär vara alla andra, för så är det ju jämt..
 
Jag är glad att jag är jag, med alla mina fel och bristninngar 😂😂 jag är glad att jag har dom, för  utan dom skulle inte jag vara jag. Dom har lärt .mig att ingen är perfekt, att jag ska vara ödmjuk inför livet och dess prövningar, att jag är starkare än jag någonsin kunnat tro och att jag duger precis som jag är, halvfet, ful och lite eljest kan man säga. 
 
Nä hörrni, man kanske skulle ta och koka sig lite kaffe, kan ju liks inte somna om med den här täppta näsan. Just det, skulle bara säga att jag är i alla fall glad att jag tutat i mina troll att man ger sig inte på dom som är svagare, för det är förjävla lågt, det är uselt. Ni borde skämmas
 
 

Good or bad?

Ja, det är frågan det.. Good or bad? Ingen är helt perfekt och ingen är bara dålig. Alla har vi lite av båda sidorna i oss. Vissa visar bara den ena el andra sidan mer el mindre.
 
Hur andra uppfattar oss tror jag baserar sig på hur vår attityd är mot andra medmänniskor. Visar man bara den sämre sidan uppfattas man till slut som en dålig människa.
 
Själv visar jag alla sidor lite hur som helst, både fram och baksidan kommer fram mellan varven. Kan vara på både gott och ont kanske, men sån är jag. 
 
När det kommer till den punkt då det går överstyr och orättvisorna kommer in då kan jag lova att min sämsta sida kommer fram, den elaka, för det är fan i mig nåt jag avskyr. Fy fasiken alltså..
 
Och en annan sak jag avskyr är översitteri och dom som tror dom kan och vet allt om allt.. Men alla vet inte allt, allra helst inte om dom inte varit med om samma sak. Typ alla vet inte hur det är el hur det känns när ens barn skär sig själv, el hur det är att kämpa gör att få en diagnos på sitt barn. Alla vet inte hur det känns som mamma när ens barn drabbas av bulimi, el hur det känns när ens barn mår dåligt över en cancersjuk pappa. Alla vet heller inte hur det känns att se sitt barn kämpa mot ångest och drogberoende, ALLA vet inte känslan av att känna sig totalt fucking jävla misslyckad som mamma. Och jag lovar och svär att statistik och utbildningar kan inte motsvara den erfarenhet jag har i dessa områden.
 
Jag må vara en tjock, halvlat, ful pladuska i vissas ögon men en sak vet jag med säkerhet och det är att jag är starkare än många. Jag har min utmattningsdepression och min hjärntrötthet som ställer till det ibland, men jag vet oxå att det jag kämpat mig igenom med mina troll skulle vissa inte klara av en bråkdel av, i alla fall inte själv som jag har gjort.
 
Nu blev det lite skryt där på slutet, men jag är faktiskt stolt och mallig för att jag pallade med allt trots allt, och det har jag rätt att vara. Jag är långt ifrån perfekt, kommer aldrig bli perfekt heller, jag är så bra jag kan bli och så får det vara. Ta mig som jag är el låt bli liksom.
 
 

Middagar V 49 hos Anderssons

Måndag 5/12.        Stuvade makaroner och korv
Tisdag 6/12.           Potatis och fisk
Onsdag 7/12.          Ris och chili con carne
Torsdag 8/12.         Rotsaksplättar och fläsk
Fredag 9/12.           Klyftisar och lövbiffsrullader
Lördag 10/12.         Lilltrollets val
Söndag 11/12.        Lilltrollets val
 
Typ så får det bli denna vecka, jobbar just nu både lördag och söndag kväll.
 
 

RSS 2.0