Tisdag då..

Då var det tisdag då, med allt vad det innebär, helt ärligt så är det inte så värst mycket just nu. Ska ta mig lite kaffe, tvätta och skjutsa mellantrollet när hon slutar tror jag. Ser ut att bli en varm och solig dag i alla fall, det är ju bra det för dom som tycker om det.

Vete fan vad det är men känslan av att vara otillräcklig är oerhört stor just nu. Orkar inte mycket ska jag säga. Tror det är en förkylning på gång, lite snorig, trött, slut i kroppen, svettas som en tok mellan varven. Drygt så in i helvetet, men bra att göra bort det nu så är man förhoppningsvis pigg när man åker till Stockholm om 18 dagar. Tror inte nån kan fatta hur mycket vi längtar efter att få komma dit, ska bli så nice!!

Ibland är det bättre man är tyst när det gäller vissa saker än säger vad man tycker så det inte blir ett fasligt liv. Men jag blir så arg så jag kreverar när vissa inte fattar nåt.

Som till exempel en som jag sagt i snart en veckas tid åt att jag behöver prata med, men inte då, ursäkter och undanflykter hela jävla tiden. Och jag vet att den blir sur nu för att jag skriver det här men guess what: det är väl fan inte du som ska bli sur, det är jag. Jag som ta mig fan knappt tog mig genom senaste månaden och du ljög dig blå, jag som inte får det jag ska ha av dig trots att jag varit snäll och kompromissat, jag som hjälpte dig när du behövde det. Men det är väl som vanlig, du blir sur och så sitter ni och snackar skit som vanligt. Ge mig bara det jag ska ha så slipper du mig sen!!

Ska bli intressant att se hur lång tid det tar nu, förra gången tog det 10 min innan skitsnacket var igång på allvar. Det är okej med drömmar även om man som jag och du har skulder hos KFM, men storhetsvansinne är inte drömmar kom ihåg det. Har sagt det förut och jag säger det igen: WHAT GOES AROUND COMES AROUND, KARMA IS A BITCH!!!

Jag har väl bara en dålig period just nu och då tänder jag till lite fortare, är väl på grund av utmattningsdepressionen, har gått bra utan piller och dylikt i sommar men man får väl såna här dagar då det känns skit med allt. Skulle haft en hemhjälp el nåt haha kommer mig inte för att göra mycket ska jag säga, och det gör jag ju inte i vanliga fall heller så ni kan ju tänka er hur läget är, typ akut el nåt sånt :-/ men det blir nog bra det oxå kan jag tänka mig.

Igår var det derby för mitt älskade Bajen, bortamatch på hemmaplan kan man säga haha var mot Djurgården. Blev 2-2, inte helt optimalt men men, 4 pinnar av 6 möjliga mot DIF är väl helt okej, är ju första året vi är tillbaka. Nu vet jag att nästan ingen Bajare är nöjd med oavgjort men jag ser det som så att 1 pinne är bättre än ingen och oavsett vad så är det laget i mitt hjärta <3 och snyggt jädra tifo var det oxå

Så var det med detta, nu blir det mer kaffe




Nv vecka, vaknat på avigsidan..

Ja fy fan, det lilla jag sovit gjorde att jag vaknade på avigsidan.

Så arg på en viss persedel så jag tror jag går upp i limningen. Hur jävla dum tror du att jag är egentligen?? Dags att växa upp lilla vän och inse att du jävlats klart med mig nu!! Och nu tror folk att jag ska spöa skiten ur individen men ni förstår, det behövs inte. 

I detta fall behövs inget våld, räcker att man säger vad man vet så är man kvitt, om man jämför lidande alltså. Är emot mina principer att göra så men enough is enough, nån gång borde även jag få ge igen och den tiden är kommen nu snart. Har gett chans efter chans efter chans upphöjt i 55566555 för den att visa att den bättrat sig, som medmänniska och som medborgare i samhället men ICKE!!!

Skitsamma, what goes around comes around det är min tröst. 




Sista söndagen denna vecka då..

Ja, då var det strax slut på den här veckan oxå, helgen har bara svischat förbi, har inte hunnit allt jag skulle velat men det hinner jag väl en annan dag förhoppningsvis :-) 

I det stora hela har jag haft en superbra helg, trots att jag sovit lite dåligt och haft feber. Har funderat och klurat på ditten och datten som man oftast gör då man ligger och glor i taket.

Ja, vad har jag då fundilerat på? Jo, på livet i allmänhet kan ju säga. Och vad kom jag då fram till?

Jo, jag kom fram till att jag har det ganska nice trots all skit som varit, trots att jag har min utmattningsdepression gör jag mitt bästa för att orka jobba utan en massa piller. Ganska stolt över mig själv att jag gör det. Finns väl alltid nåt man skulle vilja förbättra men i det stora hela är jag nöjd, nöjd med hur jag hanterar saker och ting, med och motgångar. 

Självklart har jag mina tyckasyndommigsjälv stunder och det anser jag att man måste få ha. Så länge man inte fastnar där för evigt, el bedövar sinnet och själen med substanser el vätskor av olika slag. Jag anser att hoppar man över sån skit som piller och dylikt så går man starkare igenom svårigheter. Bryt ihop en kvart, fjorton dar sådär, sen kan man ta nya tag tills det händer nåt annat.

Tillbaka till helgen, har ätit god mat, som jag och lilltrollet fixat, igår i alla fall haha. Idag stod hon i mål i KBs vinst över Domsjö, känns förjävla bra helst när KB hade bortamatch på hemmaplan så att säga haha vi bor ju i Domsjö men hon spelar i KB ;-) 

Har tvättat lite i helgen, åt mellantrollet i alla fall, har inte gjort så mycket annat av värde, men helgen har varit bra. Nu ska jag se klart Beckfilmen.

Hörs Hej

Söndagmorgon i all enkelhet..

Ja då var det sista dagen den här helgen då, har gått alldeles för fort. Helst med tanke på att jag inte år el har varit så pigg, men huvudsaken det är bättre till imorgon kl 16 då jag börjar min 6-dagars vecka. Blir nog bra det kan jag tänka mig.

Vet inte för vilken helg i ordnimgen jag hade tänkt smaka på min jordgubbslikör och ta en Carribbean Kick men drack kaffe istället. Glömde helt bort det, både på fredag och lördagkväll haha ja sån jädra stordrickare är jag :-) 

Ligger kvar i sängen och drar mig, bara för att jag kan liksom, halvt osoven men that's life, sometimes shit happens. Ska väl snart kliva upp och koka lite kaffe så gammkroppen kommer igång på nåt sätt. 

Hade tänkt rensa bokhyllan från lite skit och så, får se hur det blir med det, ska rensa min ängelhylla jag haft i snart 17 år i alla fall, ser ingen anledning att den är kvar längre, så att så är det med det.

Ja vad händer mer idag då?? Jo, 16.30 har lilltrollet bortamatch här hemma i Domsjö, målis ska hon vara så nu får man ha hjärtat i halsgropen igen då <3 men huvudsaken hon gör sitt bästa så är mamman nöjd.

Efter den ska jag väl tanka bilen, dra till Umeå och hämta syrran på flyget. Hur jag nu ska hitta dit haha blir nog bra det tror jag.

Det var det om detta det, vet inte om det finns så mycket mer att säga utan att man trampar nån på tårna. Har som lust att vräka ur mig, skrika, svära, lätta mitt hjärta kan man säga. Men lika bra man låter bli känns det som. Men kan säga som så att man kan inte gömma sig bakom en sjukdom el diagnos och ej heller skylla den på andra. Vare sig det är ADHD, Autismspektrum/Aspergers, alkoholism el utmattningsdepression, det är min åsikt i alla fall och den står jag för.

Jag tycker ALLA nyktra alkoholister och narkomaner gör och har gjort ett förjävla bra jobb, så länge dom kämpar själva och inte tror att nån annan ska bota och göra dom friska.

Nej nu ska jag dricka kaffe

Hörs Hej

Lite kvällsfunderingar...

Har fundilerat ganska mycket under senaste veckan måste jag säga.

Mest har jag funderat på hur nån liksom bara kan gripa en anklagelse ur luften? Är för mig obegripligt hur fan nån kan tro att jag skulle vara tyst om det, helt ärlig så är jag så less på det. Andra gången denna människa gör det, vad helvete tror hon att hon ska uppnå med det? Sympatier? Empati för att Annika utmålas som en urusel persedel?

Var likadant för drygt 16 år sen. Måste vara väldigt svag och osäker människa som tar till både det ena och det andra för att göra mig illa, av nån anledning som jag inte vet. 

Det enda jag vet är att dina patetiska försök gör bara att du förlöjligar dig själv ännu mer än du redan gjort. Att anklaga mig för att ha förstört ditt liv är så lågt så till och med han där nere grinar. Vill att du ska veta en sak och det är detta: Det är INTE jag som tvingat dig att gapa och svälja alkohol, det är DU själv. Det är DU själv som inte går vidare i livet och accepterar sånt du inte kan rå på. Det är DU själv som valt skiten framför dina barn, inte jag. 

Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag har 3 barn, det absolut viktigaste jag har i mitt liv. Jag skulle ALDRIG, då menar jag ALDRIG välja nåt före dom, deras väl och ve går före mitt eget. Är det nåt du inte klarar av så är det så, men ge FAN i att jävlas med mig för att du inte klarar det jag klarar av. 

Samma var det egentligen, gör varken till eller ifrån för mitt liv i framtiden om jag ska vara ärlig. Men fundileringar har man ju mellan varven på lite olika saker. Nej fy fan för såna där typer.

Hörs Hej



Vet inte vad jag ska säga??

Ja, det finns inga ord för man får vara med om mellan varven.

Herreminje jag har sagt det förut och jag säger det igen: ÄR MAN ALLERGISK MOT ALKOHOL SKA MAN GE FAN I DEN!!! MAN KAN INTE SKYLLA SITT MISERABLA LIV PÅ NÅN ANNAN!! TA ANSVAR, VÄX UPP OCH PRIORITERA DET SOM SKA VARA VIKTIGAST I DITT LIV!! 

Herrejävlar vad trött jag är på att det ska daltas, finns för helvete andra som varit med om samma sak men dom beter sig fan inte som nåt jävla offer!! 

Nä nu ska änglahyllan bort från min bokhylla, är ett totalt avslutat kapitel i mitt liv nu. Gav det en chans till efter en del år, men jag tar inte skit från nån. Vare sig kungen, Obama el nån annan jävel gapar. Jag har inte gjort rätt för det. PUNKT SLUT!!!

Jag vet vad det beror på att du agerar såhär och jag kan bara säga en sak: DU HAR ALDRIG VARIT OCH KOMMER ALDRIG BLI SOM MIG!!! 

Så enkelt är det

Hörs Hej



Ibland finner man inga ord..

Jag vill att ni alla ska försöka förstå vilken underbar medmänniska Kennedy är. Men det är svårt att sätta ord på det man vill säga.

Att han tagit sig tid att peppa mitt lilltroll inför fotbolls och innebandymatcher, samt peppat under hennes pappas sjukdom och behandlingstid är oerhört värdefullt. Både för henne och för mig som mamma.

Att se glädjen i hennes ögon när vi mötte han i Sundsvall förra året, det år nåt jag alltid kommer bära med mig resten av mitt liv. Att han tog sig tid både före och efter matchen för oss, typ småfolk från en liten håla iÅngermanland. Obeskrivligt stort.

Inte så länge kvar tills vi åker ner och kollar på matchen mot Örebro, har längtat snart ett år. Och som vanligt beställer vi ett frisparksmål av Kennedy, finns inget vackrare än dom målen. Eller jo, när lilltrollet dundrar in en kanon förstås.

Hur som helst så önskar jag att alla kunde förstå vilken grym förebild och medmänniska han är. 


Vad säger man!!

Jag har inatt blivit anklagad för nåt jag inte gjort, undrar om människan inte har nåt liv el nåt. Patetiskt så det förslår att jag ska ha snackat skit om henne med nån jag inte känner.. Sjuka jävlar det finns i vår herres hage. Kan inte vara lätt att vara så osäker på sig själv att man anklagar folk för att ha gjort saker och ting dom inte har gjort.

Har sagt det förut och jag säger det igen, sköt erat eget och ge fan i mig, ni tillför inget konstruktivt i mitt liv så lämna mig ifred!!

Det var det om detta!

Hörs Hej

Då var den över då..

Ja då var helgen över om några timmar då, och inte ett skit av värde har jag gjort. Varit totalt helt jävla slut på och sovit som en kratta har jag gjort. Typiskt när man haft chans att vila sig riktigt mycket. 

Idag har jag i alla fall gjort kycklingfilé, tortellinigratäng och rabarberkräm, får duga det tycker jag. 

Har väntat sen i fredags på en leverans men som vanligt är det inte så viktigt när det gäller mig tydligen. Så jävla less på det om jag ska vara ärlig.

Hur som helst så har lilltrollet kommit hem och det gör tillvaron lite lättare mitt i bedrövelsen. 

Nu ska jag mysa lite med lilltrollet och jag hoppas ditt/era samvete/n gör så att även du/ni får smaka på samma medicin

Hörs Hej

RSS 2.0