Jag gjorde det!!!

Helt ärligt så skäms jag inte det minsta över att skryta om mig själv just nu. Varför gör jag inte det?? Jo för att jag trots alla jävla motgångar, lyckats ta mig så långt som till att jag från och med 3/3 har ett långvik. FATTAR NI?? LÅNGVIKARIAT!!! 
 
Finns fasiken inga ord som kan beskriva hur jävla skönt det kommer bli, slippa leva med ovissheten om lönen kommer räcka till hyran, man kan börja planera lite mer, man slipper göra tonårstrollet besviken så fort det är match av nåt slag.. Kort sagt: MAN KAN BÖRJA LEVA!!!
 
Kanske är en bagatell för vissa, men inte för mig. För mig känns det som jag vunnit högsta vinsten på Lotto, vunnit OSguld, VMguld på en och samma gång. Helt ofattbart alltså. Det jag är mest stolt över med mig själv är att jag orkade stå ut och kämpa på.
 
Det har varit motigt vissa perioder då jag bara känt för att lägga mig ner och vara dö från alltihopa, det har tagit på så fruktansvärt mycket psykiskt så jag har bara rasat ihop en hög som en sån där pladuska. Tror inte nån har förstått hur det känts riktigt. Men nu jädrar är man på G.. Nu är det fan i mig min tur att få må bra
 
Men jag hade inte klarat det utan mina älskade troll och mina underbara kollegor, hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för mig ❤❤ all kärlek till er ❤❤
 
JAG KLARADE DET, JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV OCH DET SKA INGEN JÄVEL FÅ TA IFRÅN MIG 😂😂😂👍👍👍
 
 

Middagar V 5 hos Anderssons

Måndag 30/1.       Lilltrollets val
Tisdag 31/1.         Pasta, bacon/ostsås
Onsdag 1/2.          Potatis, fisk, sås
Torsdag 2/2.         Ris, köttbullar
Fredag 3/2.            Gratäng, kött
Lördag 4/2.            Hamburgare
Söndag 5/2.           Rester
 
Som det ser ut nu så blir det så här
 
 

När det blir för mycket...

I söndags blev det för mycket.. När jag satte mig i bilen efter jobbet så började jag hyperventilera och tårarna sprutade, jag var helt slut som människa.
 
For i alla fall till mamma då hennes sambo fyllde år, och mellantrollet bjöd på mat där, supergott var det även om jag inte var så värst hungrig.
 
Igår satt det fortfarande i, helt slut i kroppen och megatrött var jag, låg mest hela dagen som en pladuska i soffan. Frampå kvällskvisten så fick jag lite fart, tvättade lite och gjorde en semmelkladdkaka, det var gott 👍👍
 
Idag laddar jag för kvällsjobb, kort kvällspass, det är lagomt när man känner sig som en säck rutten potatis, fast ändå bättre idag haha makes no sense...
 
Det är svårt att förklara hur det känns när det blir sådär, men helt ärligt så kändes det som att allt rasade. Som om man föll ner i ett stort svart hål liksom. Det är inte kul direkt..
 
Hur som helst så är det som det är med allt runt omkring. Får se hur allt löser sig i framtiden, får hoppas på det bästa. Kan ju säga som så att jag skulle gärna vilja ha lite lugn och ro nu, tycker det kan vara bra för en stund.. 
 
Nä nu ska jag taktikvila och sen brassa iväg
 
Hörs Hej
 
 

Våra så kallade middagar V4

Måndag 23/1.         Potatis och fisk
Tisdag 24/1.            Lilltrollets val
Onsdag 25/1.           Blodbröd och fläsk
Torsdag 26/1.          Ris och nuggets
Fredag 27/1.             Tacopaj
Lördag 28/1.             Gratäng och kött
Söndag 29/1.           Rester från veckan
 
Ungefär så får det bli
 
 

Just så....

Jag har klurat och fundilerat senaste dagarna, kom inte fram till nåt särskilt vettigt haha, som vanligt alltså..
 
Men det jag kom fram till är att folk som inte kan stå för vad dom säger är fega, folk som skriver otrevliga saker anonymt är fega, folk som måste nedvärdera andras känslor är patetiska. Man ska ALDRIG, ALDRIG klanka ner på en annan människas känslor, ALDRIG ALDRIG NÅGONSIN!! 
 
Att någon anser sig ha rätten att förringa dom känslor och tankar jag haft sen stortrollets olycka, hans kamp mot ångest efter missbruk, mellantrollets självskadebeteende, hennes bulimi och depression, lilltrollets jobbiga situation med allt detta och det som hände hennes pappa, det är förjävligt!! 
 
Att jag är stolt över mig själv har jag fan i mig rätt att vara, för inte en jäkel vet hur detta känns i mitt hjärta och hjärna, inte en jäkel.. Och det finns saker som INGEN vet om vad gäller mina barns fäder, jo det står rätt. FÄDER..Så nu kan du sitta där vid luren el framför skärmen och äcklas av det oxå, haha ja jädrar. 
 
Summan av kardemumman är allså att ALDRIG ALDRIG nedvärdera andras tankar och känslor. 
 
Nu blir det kaffe.  Hörs Hej
 

V 2:s middagar hos oss

Måndag 9/1.         Hemgjord pytt
Tisdag 10/1.          Potatis och fisk
Onsdag 11/1.         Lilltrollets val
Torsdag 12/1.       Kyckling och ris
Fredag 13/1.          Gratäng och kött
Lördag 14/1.          Lilltrollets val
Söndag 15/1.         Lilltrollets val
 
Ungefär så får det bli
 
 
 

Spelar det nån roll??

Ja, spelar det nån roll om man har 1, 3 eller fler barn? Ingen kan säga hur i helvetet det känns för mig. För INGEN vet hur det känns i mitt hjärta och hjärna.. 
 
Jag har min blogg för att skriva av mig för att inte bli galen, el mer galen ska jag väl säga. Och att då få anonyma kommentarer av det nedlåtande slaget är nåt jag inte accepterar, man väljer själv att läsa, el inte. Det är för fan mina känslor det handlar om, ingen annans.
 
Så därför kommer man från och med nu behöva lösen för att kunna läsa..
 
 

RSS 2.0