Mors Dag

Ja, idag är det alla mammors dag. Idag är det 23 år sen jag firade min första Mors Dag, tänk er 23 år, inte klokt vad tiden går fort. 

Imag ska jag åka till min mamma med en liten present jag hittat, blir nog bra det. Igår var hon och jag till mormors grav med lite fina blommor <3 

Det är väl egentligen så att barnen ska fira sina mammor men jag tycker som jag skrev i förra inlägget att mammorna ska fira att dom fått äran att bli mamma, men det är ju vad jag tycker och jag brukar ju inte tycka som alla andra direkt.

Jag hoppas i alla fall att mina troll är nöjda med mitt arbete, har som sagt inte varit perfekt, några gånger rent ut sagt uselt. Men säger som jag alltid brukar säga, har gjort mitt bästa efter dom förutsättningar som jag har och har haft. Många gånger har jag kämpat på i min ensamhet utan stöd och hjälp, fått mothugg från diverse håll, men jag har stått på mig då jag känt en övertygelse om nåt. Kanske inte varit rätt alla gånger men har blivit rätt okej till slut. 

Jag hoppas att ni mina älskade troll en dag ser och förstår varför jag gjort som jag gjort, kanske den dag när ni får egna troll, det återstår att se. Men jag hoppas ni förstår att även om min energi går på lågvarv just nu så är ni anledningen till att jag lever och andas, älskar er till universums slut och tillbaka, ja jag älskar er mer än mitt eget liv <3 Även om det är kämpigt och lutar spikrakt uppåt många gånger vill jag säga en sak:

TACK FÖR ATT JAG FÅTT ÄRAN ATT VARA ER MAMMA


Sakta men säkert..

Ja så är det, sakta men säkert försöker jag klättra uppåt igen, och jag kommer lyckas, jag kommer bli mig själv igen. Finns inget annat alternativ.

Imorgon är det Mors dag, alla mammor ska firas då. Jag vill fira att jag fått äran att bli mamma till 3 vackra, snälla och kämpande troll. Vi har haft motgångar större än Mount Everest och K2 men vi har kämpat oss igenom det tillsammans.

Älskade stortrollet! Jag är så grymt stolt över att du tog dig ur skiten du höll på med. Det har varit en lång och svår resa för dig men allt kan bara bli bättre, eller hur? Jag kanske inte varit den allra bästa mamman under dina 23 år här på jorden men älskar dig till universums slut och tillbaka <3 

Älskade mellantrollet! Om jag kunnat ta över lite av den smärta och ångest du haft genom åren hade jag gjort det på en gång. Då hade du kanske sluppit gå igenom allt du gjort. Men jag är så grymt stolt att du kämpat dig ur självskadebeteéndet och att du kämpar på för att bli helt frisk från bulimin. Det är svårt att se sitt crn må så dåligt. Jag är glad att du hittat en sån fin kille som Tobias, han ska du vara rädd om. Även om jag inte varit den bästa mamman alla gånger så älskar jag dig till universums slut och tillbaka <3 

Älskade lilltrollet! Finns inga ord över hur stolt jag är över dig, du är nog den starkaste, mest omtänksamma människa jag känner. Det du fått gå igenom dom senaste åren är mer vad en blivande 12åring ska behöva göra. Jag vet att du haft så jobbigt, helst med din pappas cancerbehandling, men även då dina syskon mått dåligt. Jag önskar att jag kunnat ta över den oro du haft för dom. Men som den grymma tjej du är så har du kämpat dig igenom det. Har nog inte varit allra bästa mamman här heller men älskar dig till universums slut och tillbaka <3 

Till mig själv!! Som mamma har jag gjort vad jag kunnat efter dom förutsättningar jag haft och har just nu. Otaliga gånger har kraften tagit slut, jag har knappt sovit och då jag väl har sovit har jag vaknat av att jag gråter el hyperventilerar. Som mamma finns det nog inget värre än att se sina barn må dåligt och inte kunna göra nåt. Man blir maktlös, man blir ledsen inifrån och ut, ledsen i själ och hjärta. Men samtidigt vet jag att jag gjort mitt bästa, hade inte kunnat göra annorlunda och det hoppas jag trollen uppskattar. Kanske inte nu, men senare i livet..

Så jag tycker att imorgon ska vi fira att jag fått vara mamma till er tre <3 


Onsdag hela dagen!!!

Ja, då var det onsdag då, och idag får vi se vad som händer och fötter. Jag MÅSTE få fingrarna ur arslet och få nåt gjort här hemma innan det raseras helt :-/ 

Är halvpigg idag så rätt vad det är så kanske man bakar en kaka el nåt annat gott man kan ha till kaffet man ska hälla i sig under dagen, ja så blir det nog ;-) 

Måste poängtera att jag minsann har bästa jobbet, trivs som fisken i vattnet måste jag säga och jag hoppas dom ringer ut mig så pass lagomt så jag får månaderna att gå ihop. Blir nog bara bra.

Nej nu ska jag sätta sprätt på dofläsket

HÖRS HEJ

Herreminje..

Hur fan ska detta sluta?? Så trött så 1/10 vore nog.. Jag VILL inte bli sjukskriven, jag VILL inte knapra piller. Jag VILL bara leva normalt, jobba så mycket det går och så mycket jag orkar. Däremellan VILL jag ha lugn och ro, ladda batterierna utan en massa måsten hit och dit, kors och tvärr, fram och tillbaka. Får se om jag mäktar med det, hoppas kan man ju alltid. Nu längtar jag bara tills jag har min nya tvättmaskin :-) 

Och så längtar jag tills allt blir som vanligt, längtar även tills nån förstår mina behov som mänsklig varelse



Sista jobbdagen denna vecka då

Ja då var det söndag då, helvetessmdagen rättare sagt då lilltrollet åkt till sin pappa. Fan vad 2 veckor går fort, alldeles för fort. Men hoppas jag får jobba mycket nu då hon är hos han, så man får känna att man gör nån sorts nytta i alla fall. Men det blir som det blir, är ledig imorgon och kvällspass på tisdag 13.30-21.15, sen vet jag inte så mycket om jag ska vara ärlig, men hoppas att dom ringer mycket :-) 

Har i alla fall jobbat hela helgen igen, andra helgen på rad, lite taskigt mot lilltrollet att ha jobbat båda helgerna hon var här, men vad ska man göra? Har inte möjlighet att tacka nej då dom ringer och lilltrollet är ju stor nu så hon klarar sig galant..

Har funderat och klurat mycket senaste tiden, och det jag kommit fram till är inte trevligt, varken för mig el andra, men det blir oxå som det blir kan man säga. 

Nej nu ska jag ta min utmattade lekamen och försöka sova lite


Så är det nog


8 dagar

Ja, 8 dagar har gått nu då. Blev som jag trodde, inget annat att vänta, men bra man vet liksom..

I övrigt så har jag fått lite mer jobbdagar, vilket är bra samtidigt som jag är trött, så jävla trött är jag, på det mesta om jag ska vara ärlig. Men blir väl bra till slut hoppas jag men det återstår väl att se antar jag.. 

Idag ska jag på utv.samtal med lilltrollet sen ska jag baka inför avslutningen på lördagens Alliansträning. Blir nog bra det.

Har inte så mycket att tillägga förutom att jag tycker folk ska kliva ner från sina pedistaler innan dom ramlar och slår sig. Mig kvittar det väl egemtligen vad som händer men fler som berörs när fallet kommer.

Jag må ha en jävla djup downperiod just nu men jag reder mig, ensam som vanligt och jag vet att jag är en bättre människa än ni utmålar mig för att vara. Jag hoppas ni fixar allt själv hädanefter för min hjälp/stöd har ni inte längre.

HÖRS HEJ

4 dagar sen

Japp, då var det 4 dagar sen man fick domen under en cellprovstagning. Och domen hade inte ens med den att göra. Har knagglat mig igenom 2 arbetspass denna helg, 2 kvar sen ledig en dag och ett kvällpass på onsdag. Får hoppas det går även om jag just nu är så jävla trött så hälften vore nog. Men får lov att gå.. El det MÅSTE gå på ett el annat sätt

Och på toppen av allt gick min tvättmaskin sönder igår. Jippi liksom. Jag som fan inte har råd att köpa en kontant och inte får ta på avbetalning. Känns som att jag kunde vara utan den bördan just nu, men men.. Får se hur el om jag orkar lösa det. Just nu har jag bara lust att åka långt bort ett tag..

Måste ju säga att jag har dom finaste vännerna som ringer och skriver för att fråga hur jag mår, det känns ju bra att nån bryr sig när man mår så pass dåligt att man kan börja grina för minsta lilla petitess liksom. Kan räcka med att jag glömt att köpa en liter mjölk så rasar världen samman.. Så jävla sjukt. 

Men jag tackar för all hjälp nu när jag behöver det som mest.



Inget ovanligt

Ja vet inte vad jag ska säga. Känns ju sådär men börjar ju bli van 

En tanke till

Vem är ni som har rätt att klanka ner på mig som mamma och människa överhu8dtaget?? Finns inte en chans att ni skulle klarat av allt jag gjort med lika lite stöd som jag fått. Men jag tackar för att folk åter igen visar sina sanna jag.. 

Och JA jag tar åt mig en stor del av äran att trollen är på bättringsvägen utan att för den delen ta äran från dom. Dom har gjort det så jävla bra sä hälften vore nog, önskar att alla kunde förstå att det gäller båda dom kämpande trollen och inte bara ett. Båda två förtjänar att behandlas med respekt och klarar ni inte av det kan ni rent ut sagt dra åt helvete!!!

Finns massor av dagar jag knappt orkar öppna ögonen, just då behöver jag inte höra hur ful, fet el lat jag är, då är det bättre ni håller käften. Det finns dagar då jag vill vara ensam i lugn och ro, vore snällt om det kunde respekteras när jag känner att så är fallet. Bara för att man säger nej el jag orkar inte el inte har lust, innebär inte att jag är sur el arg, låt mig bara vara ifred en stund.

Det var en tanke det


Kristiflygaredan då

Ja då var det Kristihimmelfärdsdag då, inget speciellt med den, en helt vanlig torsdag skulle jag vilja säga.

Lite sömn inatt, varför vet jag inte, kan kanske vara så enkelt att det beror på att tankarna maler på efter cellprovstagningen igår som utvecklades till nåt mer.

Och vilka tankarna är? Det är så många så det finns varken tid eller plats att ta upp det här. Kan kanske säga nån tanke vid nåt enstaka tillfälle, men tror inte det kommer göra varken till eller ifrån för jag tror ingen jävel bryr sig ändå, el inte av dom som det är meningen ska bry sig i alla fall. Men men, shit happens, gör som vanligt jag, håller käft och kämpar på själv..

Idag ska jag och lilltrollet baka, ev blir det en banankaka el kladdkaka, vi får se vilket av det, el kanske bägge delar vad vet man. Ska i alla fall göra gårdagens middag idag eftersom det sket sig med den då lilltrollet åt sig mätt på rester, el så gör jag sallad idag och kassler på lördag. Det blir nog bra vilket som tror jag. Den som lever får se.

Vet inte om jag ska försöka somna om el om jag ska kliva upp och koka kaffe, är ju det jag lever på nästan. Lutar åt att blunda igen måste jag erkänna..

Ikväll har lilltrollet träning, känns ju sisådär med att orka fara dit, men men vad gör man inte för blivande fotbollsproffset?? Ja vi får se hur det blir..

HÖRS HEJ

Mittiveckandagen då!!

Ja då var det onsdag då och dag före helgdag, blir nog bra det. Idag blir det nåt jag längtat länge efter till middag. Ugnsgratinerad kassler med champinjonstuvning, ris och sallad!! Så jädra gott så gud grinar.

Blir jobb hela helgen, visserligen korta pass men ändå. Ingen jävel kan ju säga att man är en samhällsparasit el nåt annat heller för den delen. Men ja vad vet jag om vad/hur man ska vara/göra nu för tiden.. Trodde liksom att det räckte att man var sig själv, gör sitt bästa, är trevlig och dylikt, men ack vad jag bedragit mig. Man ska tydligen vara tvärtom nu för tiden, en kaxig jävel som tror att man är störst, bäst och vackrast.. Nej fy fan, skulle aldrig bli sån, usch fy och blä.. 

Nu ska jag dricka kaffe och titta på Nyhetsmorgon, bara för att jag kan och vill

HÖRS HEJ

Ja tisdag då..

Vaknar och känner att humöret är exakt som när jag somnade :-(  så då säger vi tack för det. Tack för att man återigen får känna sig värdelös, obetydlig och misslyckad. Tack för det, det är ju det alla längtar efter!!! 

Jag vet inte vad jag gjort som är så förbannat hemskt, men nåt måste det ju vara. Vore ju trevligt att få veta kan jag ju säga. El egentligen vet jag att jag inte gjort nåt. 

3/4 el 2/3 beroende på hur man tolkar det, ska bli intressant att se hur det slutar, men blir väl som vanligt kan jag tänka mig

HÖRS HEJ

Jora så att


Ny vecka, nya tag

Ja då var det måndag igen då och inget kan man göra åt bara bita ihop och gilla läget..

Haft en helt okej helg måste jag säga, sovit lite dåligt men shit happens så att säga. 

Idag är lilltrollet hemma, hon var inte så pigg igår eftermiddag när vi skulle äta middag så hon får vara hemma idag.

Själv sitter jag och hoppas på att nån ska bli sjuk så jag får jobba snart igen. Usch vad elak man känner sig när man önskar att folk ska bli sjuka. 

Kom och tänka på en sak och nu lär man väl få på käften för det oxå. Men vad är det som gör att vissa alltid måste hitta nåt att klanka ner på hos andra? Och alla dessa jävlar som surrar politik från dom öppnar ögonen tills dom går igen, va fan jobbar inte dom som politiker i riksdag, landsting el kommun för om dom nu är så förbannat duktiga? Jävla besserwissrar, kliv ner från höga hästarna och ägna tiden åt nåt väsentligt istället. 

Skönt att fotbollssäsongen har dragit igång i alla fall, har längtat hela året måste jag säga. Blev förlust igår men nya tag nu på söndag hemma på Forssvallen mot BLTG, då hoppas vi på vinst.

Nej, man kanske ska koka sig lite kaffe och se vad som händer och fötter den här dagen då kanske

HÖRS HEJ

Matsedel V 20

Måndag 11/5         Potatis och fisk
Tisdag 12/5           Spagetti och köttbullar
Onsdag 13/5          Ris och kassler
Torsdag 14/5         Kycklingsallad
Fredag 15/5            Tacopaj
Lördag 16/5            Gratäng och kött
Söndag 17/5           Rester från veckan

Typ så får det bli, ev ändringar kan förekomma


Sista söndagen denna vecka då..

Ja då var smdagen här då. Lilltrollet kom hem idag så nu är mammahjärtat helt igen.

Började dagen med att ligga kvar länge i sängen trots att jag vaknade hur tidigt som helst. Åkte iväg till Själevad vid 11-tiden, lilltrollet spelade första matchen för säsongen där. Trots skitbra spel av KB-tjejerna blev det torsk med 4-0, bättre lycka nästa söndag. 

Drack kaffe med trollen och Anita då vi kom hem, taktikvilade och sen åt jag och trolltjejerna burgare med diverse tillbehör till middag. Nu vilar vi en stund och sen ska vi göra en drös chokladbokar

HÖRS HEJ

Lördag kväll då.

Behöver inte säga mer än så här


Lördag då

Ja då var det lördag då med allt vad det innebär. Får se vad som händer och fötter under dagen. Jag MÅSTE få tummen ur arslet och bringa ordning i kaoset, man blir ju deprimerad av att gå in genom dörren .. Huvvaligen.. Men blir nog bra då det är klart kan jag tänka mig, förhoppningsvis i alla fall.

Sen måste jag säga att det är ganska intressant hur nyfikna folk kan vara på det lilla jag skrev om han jag pratar om allt med, vilda spekulationer om vem det kan vara. Ni kommer få fortsätta spekulera, kommer inte säga vem det är men till er som tror att det är P.H så är svaret ett STORT NEJ! Så nu vet ni det och kan sluta leka paparazzis, okej? Och som jag sagt tidigare så behöver man inte ha sex för att man är vän med en av motsatt kön men kan ju erkänna att han ser bra ut, otroligt fina ögon. Men kan ju säga så pass mycket att det är en människa med stort hjärta, empati och sympati, det är en människa med stor livserfarenhet från många olika sidor av vad livet kan ge, det är en människa som ALLTID säger sin åsikt men på ett sätt att man tar det på ett bra sätt, kan skriva mer men det där får räcka. Hur som helst så är jag glad att han finns. Då sätter vi punkt för det!!!

Just nu längtar jag efter Stockholm och då får ni klura på vad jag menar med det ;-) men känner att jag behöver lite positiv huvudstadsenergi, ladda batterierna med en Bajenmatch, underbar känsla där på Nya Söderstadion, gåshud bara man tänker på det <3 

Nej nu får det vara slutsurrat för en stund

HÖRS HEJ

Torsdagkväll då...

Ja, då har lilltrollet haft sin första utomhusträning för säsongen, ser lovande ut för min backklippa måste jag säga. Spännande match att vänta på söndag mot Själevads IK..

Har haft trevliga besök idag, så har gått en del kaffe men det är det värt ska jag säga.

Om jag inte blir utringd imorgon så ska jag fixa och trixa lite under dagen. Ska försöka bringa ordning i kaoset om man säger så. Får se vad det blir för middag, men lutar åt lövbiffsrullader, rotsaksgratäng och champinjonstuvning, el rullader, pressad potatis och kokta morötter, palsternacka och selleri, får klura vidare på det..

Har fått några meddelanden där folk undrar om vem den där mannen är som jag skrev om igår. Kan säga så här att egentligen har ingen med det att göra men det är en som jag kan prata med allt om och då menar jag ALLT!! Det är ingen jag har, har haft el kommer ha nåt förhållande med. Man behöver inte ha förhållande bara för att man är vänner, så nu vet ni det. 

Sitter och tittar på Sverige vs Tyskland, får se om jag ids se hela, första perioden tog så lång tid haha

Ja det får räcka för idag

HÖRS HEJ

Trevliga torsdag???

Vädret är ju lite bättre idag i alla fall, solen skiner än så länge och det är inte lika kallt som igår. 

Vad händer idag då?? Jo jag tänkte väl tvätta upp lite mer kläder, ev dammsuga och torka golv, men tiden får utvisa vad som händer och fötter, den som lever får se så att säga.

Rätt vad det är så gör jag mig en kaka el så, var ju ett tag sen dom tog slut haha men vi får se hur det blir med den saken.

Tänkte ev åka med och titta på lilltrollets första utomhusträning denna säsong men får se hur landet ligger senare på em. Drygt att åka med för att ev sitta kvar i bilen pga att man inte vill bli mer förkyld men som sagt den som lever får se.

Nä nu ska döfläsket röra på sig en stund

HÖRS HEJ

Onsdagkväll och inga större förhoppningar

Ja vad ska man säga?? Är nog inte lönt att säga nåt för man blir mållös fast man innerst inne vet att det inte är lönt att ha nån förhoppning.

Vad är det då jag hoppas på?? Jo, jag hoppas på att nån någon gång ska sluta ljuga, jag är inte dum även om nån tycks tro det. Naiv och blåögd men fan inte dum.

Jag vet inte vad jag gjort för fel aöat än att jag varit snäll och hjälpt till då det behövts, men vad har jag fått för tack? Jo, ett rent helvete mellan varven, hur fan kan man vara så jävla okänslig? Jag begriper det fan inte!! Är man så jävla bitter på sitt liv så man ställer till det för andra och med gott samvete dessutom. Kan ju inte vara frisk på en fläck. Jävla idiot!!

Jag vet att jag har det bra mycket bättre än andra, men kan bli för mycket även för mig. Och det jag tycker är jobbigt kanske nån annan rycker på axlarna åt och tvärtom. Vi reagerar alla olika på saker och ting. Och just nu har jag en stor tycka synd om mig själv period, den går nog över snart.

För lite mer än 5 år sen lärde jag känna en man som dom senaste 2 åren kommit att betyda mycket på olika sätt. Kan prata om precis allt och jag vet att jag får ärlig feedback, vilket kan svida ibland men det kan man behöva ibland. Och jag vet att den personen inte säger nåt för att vara elak el såra, vilket jag är glad för. Så tack för att du finns i mitt liv.

Japp så var det med det

HÖRS HEJ

Mittiveckandagen..

Ja då var onsdagen här då med allt vad det innebär, och vad det innebär har jag ingen aning om och vet inte om jag vill veta det heller. Men glad att gårdagen är över, hatar dessa förbannade tisdagar!!!!

Bad 2 st herrar om hjälp igår, vilket jag inte skulle gjort tydligen för trots att dom lovat så sket dom i det. Jag blir helt ärligt ledsen i hjärteroten när dom gör så, men man börjar ju bli van om man säger så. Fast oavsett så känns det i hjärtat, kalla mig gärna mesig el vad som helst men sån är jag.

Det som gör mest ont är att i alla fall en av dom där vet hur mycket jag behöver hjälp just nuoch ändå gör så här!! Vad fan har jag gjort för att förtjäna det här förutom att vara snäll??? Inte ett jävla skit kan jag säga!!! Jag har enbart hjälpt och stöttat och det här är tacken??? Usch, jag blir bara mer och mer arg ju mer jag tänker på det!!

Tydligt är ju att vissa verkar njuta av att andra är i behovsställning av dom vilket gör mig så förbannad. Allra helst alla idiotiska, jävligt dåliga, helt förbannat kassa bortförklaringar och ursäkter. Tror ni inte jag fattar nåt eller?? Jävla idioter!! GÖR OM OCH GÖR RÄTT OCH DET ÄR NU!!!

Skitsamma, jag lever under förhoppningen att KARMA kommer slå tillbaka och det hårt utav helvete!! Och då ska jag stå där bredvid och skratta bara för att jag kan och är värd det liksom.

Nu ska jag sluta klaga för en stund

HÖRS HEJ

Tråktisdag

Ja, nu är tråktisdagen här då, hatar tisdagar på fler än ett sätt.

Har i alla fall börjat tvätta upp alla fina kläder jag fått av otroligt snälla Annika Bäck, nu slipper trollen skämmas över hur jag klär mig haha.

Vet inte vad det är som gör att jag har mer svårt än vanligt att ta mig ur den här downperioden.g blir fan galen snart. Trött i kropp och själ, trött i hjärna och hjärta, känner bara att minsta lilla petitess blir hur stor som helst, det är inte kul på något sätt kan jag säga. Jobbigast är nog dom som säger: Ryck upp dig för fan och sluta känn efter så mycket.. Man kanske skulle kapat deras ben jäms vid knäna och sagt åt dom att gå för helvete och sluta gnäll... Blir väl bättre så småningom och jag vet att jag tar mig igenom det men vägen känns förjävla knölig och brant just nu :'( 

Usch vad jag klagar men ibland så är det så jävla skönt att få skriva av sig lite sådär

HÖRS HEJ

RSS 2.0