Snart är det slut på den här onsdagen och så är det slut på juli för denna gång...

Japp, då var det sista juli idag då, herregud, jag tyck det nyss var julafton jag och snart är det jul igen..Snart får man börja med adventsstöket, ska bli mysigt då det är första gången i denna lägenhet och i år ska vi minsann he upp julgranen också, det hade vi inte förra året, men i år ska den upp.. Men det är ju ett tag kvar till dess..
 
Idag så har jag och lilltrollet kollat igenom några kartonger vi förträngt, plockat undan det och burit ner till källaren, for även med lite reklam till insamlingen.. Sen har vi dammsugit och torkat golven, inte allra nogast men ändå..
 
Lilltrollet har gjort en supergod ananaspaj och till den så hade vi lite vaniljvisp, det var så förbaskat gott så ni kan inte tro det..
 
Nu har lilltrollet duschat och snart så är det min tur, ska bli skönt efter att ha varit så här svettig.. Fy bubblan, man är alldeles klibbig liksom.. ja ja det är som det är, tur det är snabbt att bli kvitt det..
 
Efter det så ska jag sätta mig och titta på dumburken i min ensamhet och invänta mellantrollet när hon kommer hem nån gång efter midnatt..
 
Så får det bli så länge
 
Höra Hej
 
 

Varmt så in åt helvete....

Herregud, aldrig får man vara nöjd heller.. Kan det inte vara lagomt varmt eller lagomt svalt nån gång?? Man dör ju av värmeslag så fort man går ut för det är så kvavt så det går knappt att andas.. Blir tokig snart.. eller tokigare... eller förresten, kan jag bli tokigare?? hahahaha
 
Mellantrollet har åkt till sitt sommarjobb, jag och lilltrollet har kollat lite i några kartonger vi har förträngt, hittade lite smått och gott ska jag säga, lilltrollet var och köpte lite creme fraiche och krossad ananas så hon ska få göra sig en liten ananaspaj som vi ska äta efter att vi ätit middag och burit ner lite saker till källaren.. Idag ska det bli chili con carne, ris, vitlöksbaguette, sallad.. tror det blir smarrigt.. Ska även plocka ner dörren till vardagsrummet som jag tänkt ta ner sen jag flyttade in.. Blir nog bra det..
 
När middagsfrämmandet och bärhjälpen farit så ska vi dammsuga och torka golven, och så ska vi vika lite tvätt åt mellantrollet och rätt vad som sker så kanske det blir en tvättning ikväll också, man vet aldrig.. det blir som det blir.. Ska i alla fall ställa fram min otroligt vackra brandsläckare i hallen, så den är lättillgänglig om det skulle behövas nån gång, och behövs den inte så är det ju bra ändå..
 
Mamma har varit hit och druckit lite kaffe, och nu har man slöat nog för en stund, så nu ska det sättas lite fart.. tror jag börjar med att vika mellantrollets tvätt och slänger in en maskin till.. Det blir bra det..
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Tisdag kväll med Allsång och en massa regn....

Ja jädrar vad det har regnat idag, det har liksom bara vräkt ner mellan varven, inte kul för man blir ju genomsur bara man tänker på att gå ut genom dörren, men det blir väl bättre förhoppningsvis.. Annars så har det varit som vanligt på tisdagar, en föbannelsetisdag alltså, kan det bero på att man är ett tisdagsbarn själv?? Eller nåt annat?? Hur som helst så ska jag bojkotta tisdagar hädanefter, det är då fan ett som är säkert..
 
Vet inte vad jag ska skriva nu om jag ska vara ärlig.. Har fan lust att skrika ut en massa okynnesord, men som vanligt så är det väl jag som har fel och som gör fel.. hur jag än vänder mig så har jag ändan bak.. vet inte hur det är med andra men så är jag skapt i alla fall..
 
Ska kolla lite på Scream 2 en stund, får se om jag tycker den är bra eller om jag bara går och drar nåt gammalt över mig...
 
Får räcka så länge
 
Hörs Hej
 
 

Underbara, vackra tisdagmorgon....

Eller underbar och vacker vet jag inte, men tisdagmorgon är det ju i alla fall, det är ju ett som är säkert i alla fall.. Sitter och dricker lite kaffe och tittar på Nyhetsmorgon i väntan på att väcka trolltjejerna kl 9, blir bra det, får se om det blir som det är planerat idag.. man vet ju aldrig vad som händer och fötter liksom.. Det blir som det blir, as usual...
 
Lite grått och mulet är det idag också, får se om det skiner upp allt eftersom dagen går, man kan ju hoppas, fast jag tycker ju om när det är lite mulet och så för då går det ju andas, vilket det inte gör då det är så jävla kvavt så man kan storkna..
 
Kom och tänka på en sak i helgen, och det är att jag har det ju ganska så bra ändå, efter omständigheterna om man säg som så.. Nu kommer ju vissa undra hur jag kan tycka att jag har det bra, när det varit och är som det är med vissa saker, medan vissa förstår exakt vad jag menar.. Jag funkar ju som så att jag värderar inte status, pengar eller materiella ting så fasligt mycket, visst skulle det vara skoj att ha en liten billig, bensinsnål bil och lite andra småsaker, men för mig är det världsliga ting som jag klarar mig utan, för det som betyder nåt för mig det är mina trollungar, finns INGET som kan mäta sig med det.. Finns en önskan i mig att jag hade kunnat hjälpa dom med allt, typ pengar, köpa saker som dom flesta andra har, såna där status prylar liksom som gör att dom är med i gänget liskom, men så tänker jag som så här, att till skillnad från dom som får allt dom pekar på för att inte vara utanför får inte lära sig vad som verkligen är värt nåt. Såna människor har sällan, märk väl att jag säger SÄLLAN, jag säger INTE aldrig, en nån medkänsla, empati eller sympati för människro som har det svårt av olika orsaker, ingen förståelse liksom. Det märks ju bara på skolorna nu för tiden, har man inte senaste modet, Converse skor eller nån sån skit så blir man retad, och har man itne samma status eller inkomst nivås som vissa så talar en del lärare med en som att man är förståndshandikappad, underligt.. 
 
Man kanske värderar saker och ting annorlunda när man nästan förlorat nåt/några av sina barn ett par gånger, vad vet jag.. Man önskar inte sin värsta fiende den smärtan, fast på ett vis önskar man att dom som säger att man ska komma över saker och ting skulle få känna på hur det känns, eller att dom som säger att det "bara är att ta sig i kragen" borde få känna på den oro man har i sig hela tiden, dag som natt, dygnet runt, året runt, eller att dom som inte fattar hur det är att ha barn som mår dåligt på grund av olika orsaker borde få känna på hur det känns att vara maktlös och inte kunna hjälpa... Det är fan inte skoj när saker och ting bagatelliseras när dolk fan inte vet vad som ligger bakom alltihopa.. men det är som det är med falsk omtanke, men det är tur jag vet vilka som verkligen bryr sig. Och det känns bra.. Det var det jag funderade på..
 
Nu ska jag ringa ett samtal åt min älskade stortroll, bara för att jag kan liksom..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

3 sköna jävla poäng....

ÄNTLIGEN så blev det tre poäng för mitt älskade Bajen, så jävla bra, hoppas det håller i sig resten av säsongen nu då.. Skulle inte vara helt fel det inte.
 
Lilltrollet kom hem från stan, där hon fikat med morfarn och fått lite grejer av morbror Stefan, två ar skor och ett linne, gissa om hon var glad.. Och glad vart hon över middagen, för hon tyckte fisken var superduper god, så det var ju bra det..
 
Stortrollet kom och såg matchen också, samt åt lite rester från i lördags, fick duga liksom.. Och så kom lilltrollets pappa och drack lite kaffe, för hon bjöd på krämbullar, supergott var även det..
 
Nu ska vi kolla på min favorit Bond - Daniel Craig, och sen ska vi se när mellantrollet kommer hem, fast då har nog lilltrollet somnat förhoppningsvis..
 
Japp så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Bara packningen kvar då...

Ja då var det mesta inför Stockholmsresan fixat då.. Tågbiljetterna kom på posten idag, matchbiljetter klara sen tidigare, sovplats fixad, nu är det liksom bara packningen kvar då och den kan man ju inte börja med än, eller kan, kan man väl, men känns lite tidigt då det är 34 dagar kvar.. Jämarns vad skojsigt det kommer bli..
 
Sov en bra stund imorse ska jag säga, fick oss en liten sovmorgon eller sovmorgon och sovmorgon, det beror ju på hur man ser det som, kanske inte vart längre än vanligt, beror ju på vilken tid man somnar liksom.. Men hur som helst så drack jag kaffe med mellantrollet och hon hade gjort scones, det är sååååå gott med alldeles färska och rykande varma scones med smör och ost på.. MUMS FILLIBABA
 
Sen har vi bara tagit det lite soft idag, mellantrollet och lilltrollet har städat mellantrollets rum så hon fick in sin nyinköpta byrå, blev superfint måste jag säga.. Efter det så sorterade jag och lilltrollet ut lite för småa kläder ur hennes garderob, hon har ju fått lite påfyllning genom att vi hittade lite fina kläder efter mellantrollet, mycket fina tröjor måste jag säga.. Så det är ju alltid skoj att hitta lite och helst nu när lilltrollet växer som jag vet inte vad.. Och så blev det en Coop tygkasse full med kläder som bästaste Helena ska få till sin lilla Majsan, det är väl mest som hon kan växa i, men kan ju vara bra att hitta liksom om man säg som så..
 
Blev även en hel del i tvättkorgen så nu har det tvättats lite, ska snart hänga och sen slänga in en ny tvätt, blir bra det, så då är det gjort också, önskar bara att lilltrollet lagt sin tvätt i korgen också, men det är som det är hahaha..
 
Var meningen att det skulle bli korv stroganoff till middag idag, men det får bli fisken vi inte åt igår då vi blev bjudna på grillning, men det är ju helt okej eftersom både jag och lilltrolelt ÄLSKAR fisk, och kommer stortrollet hit för att titta på fotbollsmatchen så får han minsann äta köttfärssås och spagetti som är över sen i lördags, det är då ett som är säkert, för fisken räcker inte till han också..
 
Ja ja, det blir som det blir, ska bli skoj att se matchen i alla fall och så efter det så blir det till att kolla på min favorit Bond- Daniel Craig, han kan förgylla livet för vilken kvinna som helst det är då ett som är säkert..
 
Så får det bli så länge
 
 
 
 
 

Sista söndagen denna månad då och sista dagen denna vecka...

Ja, då var det slut på denna vecka också, jag fattar inte vad tiden tar vägen, det är inte klokt vad tiden går fort, det kan ju vara både bra och dåligt i och för sig, just nu känns det som att det är helt okej att det går lite fort, för då går det snabbt tills det är dags att kliva på tåget..
 
Lilltrollet kom hem 2 timmar tidigare än det var tänkt, men det gjorde ju absolut ingenting, så vi skulle precis börja steka på vår spenatfyllda fisk och göra potatismos när mamma undrade om vi ville komma och grilla och det är klart vi ville.. Så då fick vi supergod file, ost och baconkorv, potatissallad och råkostsallad, hur gott som helst var det ska jag säga.. Ett tag efter vi kommit hem så gjorde vi kvällsfika, vi rostade såna där färdiga våfflor som finns på Lidl och så hade vi sylt och lite grädde till det, hur gott som helst det också..
 
Sen så slöade vi ett tag, lilltrollet duschade och så, sen så poppade vi popcorn och drack lite Party Soda till det medan vi kollade på Varg Veum, som slutade för en liten stund sedan.. Så nu har lilltrollet lagt sig och jag sitter och kollar nån sorts dokumentär på Sjuan som heter I död och lust, vet inte vad det är för nåt men verkar handla om kvinnor som misstänks ha blivit mördade av sina män.. Kan ju vara intressant.. Sitter här i väntan på att mellantrollet ska sluta sitt jobb och komma hem, vet inte om hon har nyckeln med sig så jag kanske måste springa ner och öppna porten.. Ja ja, det visar sig..
 
Ska slänga omkull mig i soffan och vänta ett tag, får hoppas att jag håller mig vaken en stund till i alla fall. Sen så blir det sängen och förhoppningsvis så slipper jag ställa väckaren imorgon..
 
Hörs Hej
 
 

Matsedel V 31 hos Anderssons Bistro

Måndag 29/7             Ris, korv stroganoff, grönsaker
Tisdag 30/7               Spagetti, baconsås
Onsdag 31/7             Broccolipaj
Torsdag 1/8               Potatis, fisk, grönsaker
Fredag 2/8                Hemgjord pizza, sallad
Lördag 3/8                 Potatis, köttgryta, grönsaker
Söndag 4/8                Buffe på rester från hela veckan
 
 
Ja, så får det se ut för kommande vecka, lär ju bli några ändringar och omflyttningar, men i det stora hela så får det bli sådär..
 
 

ÄNTLIGEN!!!!!

Sitter och dricker kaffe, tittar på Nyhetsmorgon utan ljud, för mellantrollet kollar på Pretty little liars på sin mobil, funkar det också, för jag slänger bara ett getöga nån gång mellan varven sådär..
 
Just nu i denna minut så är det ganska precis 5 veckor kvar tills jag och lilltrollet far iväg på äventyr till huvudstaden, ska bli så otroligt skönt att få komma iväg och träffa finaste människorna, se Bajen spela(oavsett hur det går). Lilltrollet hon ska shoppa hon, kan bli intressant, kanske får ta med en extra resväska eller nånting så att allt får plats hahaha
 
Ja, som sagt: ÄNTLIGEN... Idag har det gått 14 dagar så idag kommer lilltrollet hem, tycker det har varit tomt men hon har ju kommit nån gång mellan varven så det har ju gått bra måste jag säga..
 
Nu har mammas sambo kommit för att hjälpa Sofie skruva ihop en byrå, ska bli kul att se den färdig, blir nog bra det...
 
Ska klura ihop en matsedel i dag ialla fall under dagen.,.
 
Så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Saturday night in Domsjö...

Sitter och slötittar på 3an på en film jag sett ett par gånger förut, ganska rolig mellanvarven, och jag glömmer varje gång hur den slutar så måste ju kolla varje gång den sänds hahaha... På smällen heter den..
 
Om typ en timme eller så kommer mamma och då ska vi fara och hämta mellantrollet som jobbar sent i kväll också, sen ska mellantrollet och jag dricka te, på ballisen antar jag, det blir mysigt det..
 
Ska försöka klura ut en två veckors matsedel också, det kan bli lite lurigt det, men det ska nog bli bra, eller jag vet att det kommer bli bra..
 
Nej får räcka för idag, ska fortsätta slötitta ett tag till innan det bär iväg..
 
Hörs Hej

Lördag förmiddag och soligt idag med...

Då var det lördag igen då, det är inte klokt vad tiden har gått fort, i morgon är det ÄNTLIGEN dags, då komemr lilltrollet hem efter två veckor hos sin pappa, jag kommer nog vänja mig vid detta också, men kommer som vanligt ta en herrans massa tid, men huvudsaken lilltrollet får må bra..
 
Somnade väl vid strax före 4, då var mellantrollet hemma efter att ha varit ute på äventyr, och det var ju bra att hon kom hem helskinnad.. Fick även ett samtal från huvudstaden sent i går kväll, eller början på natten kan man säga, det var trevligt och så gick det ju en stund i väntan på mellantrollets hemkomst.. Alltid lika trevligt med dessa samtal för jag får alltid skratta och blir glad av dom..
 
Klev upp vid halv 9, satt och glodde på Nyhetsmorgon, men tog en timme ungefär innan jag vaknade till så pass att jag orkade göra kaffe hahaha.. Man skulle kunna tro att det var jag som varit ute och figulerat i natt, haha.. men det är väl ålderna kan jag tänka mig, det tar på en gammal tant att sitta och vaka på det där viset liksom, jag behöver ju min skönhetssömn om man säg som så, fast på nåt underligt sätt så uteblir det för jämnan, vad kan det bero på?? Antingen så har den insett att den är lönlös, det finns liksom inget hopp, eller så behövs det inte... ja ja, tiden får utvisa hur det blir med det hahaha
 
Idag ska det i alla fall göras "Pasta Bolognese" till middag, jämarns vad fint det lät då, en vanlig hederlig köttfärssås med en aning spagetti alltså, på vanlig svenska hahaha, ska bli såååååååå gott ska jag säga, funderar även på att koka mig lite vitkålsstuvning att frysa in till bättre tillfälle, tror inte min vitkålsbit lever länge till så kan ju vara en idé att göra nåt av den i tid liksom, men får vänta tills mellantrollet gått till sitt sommarjobb, för hon kan inte med lukten på kokad vitkål..
 
Har jag tur så får jag fara på en affär idag som jag glömde bort igår, får se när det blir i så fall, det finns så otroligt god panerad fisk, fylld med spenat och grejs där, 6 bitar för typ 13 kr, det är fan inte fel ska jag säga, så dit hoppas jag att jag får fara, sen så¨ska jag försöka få tag på lite grillad kyckling på Hemköp också, kan ju vara skänt att hitta i frysen liksom en mulen, kall och grådassig dag då man inte ids göra så mycket mat hahaha
 
Nej, nu ska jag se om det går att skaka liv i mellantrollet så hon hinn bli nån ordning på innan det är dags för henne att åka iväg då...
 
Hörs Hej
 
 

Då var det fredag igen då...

Ja så är det, fredag med allt vad det innebär.. eller förresten vet jag inte om det innebär nåt speciellt för att det är fredag, men men... Fredag är det hur som helst och nu är det bara imorgon kvar och sen på söndag kommer lilltrollet hem igen :-)
 
Idag har det varit en ganska så bra dag måste jag säga.. Klev upp vid 8 och gjorde kaffe åt mig och mellantrollet, efter en stund så kom mamma på en kopp också, sen vid 10.53 så åkte vi in till stan och träffade pappa, åt lite och drack kaffe på Café Blåbär, sen köpte jag thights åt lilltrollet och så bjöd pappa mig på en mjukglass, åkte buss till mamma, for på Willys och handlade, medan mamma och mellantrollet for på Jysk.. Sen hem och fixa middag, familjepizza från Pinocchio supergott var det och stortrollet var med också.. Efter ett tag så kom ´stortrollets kompis André hit, och efter ett tag kom även Jens och en kille som heter Anders.. Och dom har nyss farit.. Trevligt med lite sällskap så här på en fredagkväll..
 
Fasiken, har lite svårt att få in i min stora skalle att jag och lilltrollet ska till Stockholm, helt sanslöst alltså, var ju ett och ett halvt år sen sist liksom.. Ska bli skönt att få komma härifrån ett tag som lilltrolelt sa igår...
 
Ja, mellantrollet är ute på lite vift ikväll, så jag får se när hon kommer hem, förhoppningsvis så blir det inte allt för sent i alla fall, jag har ju liksom lite svårt att sova när dom små liven är på äventyr.. Men det är nog inga problem skulle jag tro, eller jag hoppas ju i alla fall..
 
Har funderat på om jag ska göra en gooooood middag med nåt kött och potatis eller så imorgon till middag, men vet ni vad, att jag vorte så otroligt sugen på vanlig hederlig köttfärssås så det ska jag göra, och koka lite spagetti till det ska jag också.. Och av hälften ska jag göra lite smarrig chili con carne, som det ska vara lite sting i om man säg som så..
 
Ja, jag ska väl fortsätta titta på dumburken en stund till, sen så lägger jag mig väl och väntar på att mellantrollet ska anlända hem på ett par timmar till...
 
Så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Fredag helt plötsligt fast man inte sovit än ....

Jahapp, då var det fredag då, kanske dags att försöka sova en stund eller två nu då.. Blir en sväng på stan med mellantrollet imorgon också..
 
Har bokat tågbiljetter till Stockholm åt mig och lilltrollet, så nu tycker både hon och jag att det ska bli 1a september så vi får fara nån gång.. Attans vad skojsigt det ska bli..
 
Får räcka för idag det ..
 
Hörs Hej
 
 

Fredag eftermiddag i ett hett Domsjö.....

Jaha ja, då for vi på stan imorse jag och mellantrollet.. Träfade på stortrollet och trollmorfarn så då gick vi på Café Lilla Paris och fikade lite grann, drack kaffe, trocadero och smaskade i mig en otroligt god jordgubb och mango cheese cake, helt underbart god var den.. Träffade på kusin vitamin Maria och nån gammal jobbarkomis till pappa där.. Mellantrollet gick och shoppade lite grann medan jag satt kvar med stortrollet och pappa..
 
Efter ett par timmar eller som det kändes en evighet så gick vi på Subway och åt, första gången för mig hahaha, men gott som fan var det och tog med mig halva hem för jag orkade inte trö i mig hela.. Så det får bli kvällsfika för min del..
 
Ska få fara och handla på Willys också förhoppningsvis, får se när det blir, lilltrollets pappa ska vara snäll och skjutsa mig dit, får bjuda på kaffe som tack åt han, det blir bra det..
 
Tror jag ska ta och koka mig lite kaffe nu i alla fall, sen får det vara bra för en stund..
 
Hörs Hej
 
 

Redan kväll och snart läggdags tror jag....

Vart fan tog denna dag vägen egentligen??? Hann inte med allt jag tänkt, eller hann och hann, kom lite grejer emellan så det liksom flög bort ur skallen, medvetet kanske vem vet hahahaha...
 
Tvättade en tvätt i alla fall som ka hängas, och har vikit den andra tvätten, sorterat en drös med strumpor och har en drös som inte finns nån maka till, får gå på jakt efter dom en annan dag antar jag,..
 
Får se om jag kommer mig iväg på nån affär imorgon nån gång under dagen, tänkte väl storhandla lite inför lilltrollets hemkomst på söndag, då hon ska vara hos mig i två hela veckor.. Vi har planerat lite inköp så det ska nog bli bra det där hahaha.. Ska väl i alla fall åka med mellantrollet till stan en sväng kanske, får se hur jag gör, beror på vad hon ska hitta på, och jag vet ju inte om pappa åker in, kan ju kanske ringa han imorgon bitti och kolla, för bästaste Anki är bortrest så henne kan jag inte dejta nåt imorgon..
 
Blir nog bra ändå skulle jag tro.. Ska sätta mig ner imorgon och knåpa ihop en två veckors matsedel också, kan bli intressant värre det, hahaha nej men det ska bli skoj att få lite sällskap även dom dagar stortrollet kommer hem och äter.. Som blodbröd och fläsk, bacon och broccolipaj till exempel, får passa på att göra sånt när mellantrollet jobbar kväll, och det gör hon ju nästan varje dag i och för sig..
 
Ja jag fick oväntat besök av ett gråtande litet troll vid 14 tiden ungefär, huvva vad ledsen hon var, Och det ska jag säga att fan vad det gör ont i mammahjärtat när det blir som det blir ibland, men det gick över när vi åkte till mormorn och mellantrollet bjöd på supergod glass, sen när mellantrollet skjutsats till sitt sommarjobb så for vi hem och gjorde våran specialmacka.. Stekt falu korv på stekt fralla med ost, ovanpå det lite råkostsallad och ett stekt ägg, och till det så tog vi lite strips och chili cheese.. Supergott var det ska jag be att få tala om.. Lilltrollet gjorde även en matlåda med rotmos och bacon som vart över igår då hon inte hann hit och smaka lite av det..
 
Har precis sett Sveriges damer åka ur EM slutspelet efter förlust mot Tyskland i semin med 0-1, men jädrar vad bra dom spelade, och minst en straff skulle dom haft tycker jag, men vad vet jag, kan ju knappt en regel jag hahaha.. vet inte ens när det blir offside eller så, men men, tycker om fotboll i alla fall jag..
 

Ska nog bara slötitta lite på TV en stund till, spela nåt spel på Fb elelr nåt och sen så blir det nog bara till att studsa till sängen och försöka sova en stund eller tre kanske.. Förhoppningsvis..
 
Japp, det får räcka för idag..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Soliga underbara onsdag...

Japp, då var det förmiddag igen då, och onsdag är det också dessutom, fick sova ganska så bra i alla fall, fast kan ju säga att man var ju en aningens övertrött sådär, men till slut så somnade även jag.. Vaknade till några gånger men somnade ganska fort igen, vilket var skänt.. Och när väckaren ringde vid kvart över 8 så var jag lite halvdöd, men det är ju inget ovanligt i och för sig, hahaha.. men upp kom jag, och kaffe har jag druckit, både inne och ute..
 
Verkar bli varmt och skönt idag så idag vlir det nog shorts, var ett tag sen dom var på kan man säga, får se om det går att sitta ute eller om man dör av värmeslag, men en stund ska man väl stå ut i alla fall, önskar bara att jag kunde hitta mina solglasögon som kommit på villovägar, tror vart jag har glömt dom.. ja ja det visar sig väl så småningom förhoppningsvis..
 
Har en låååååång dag av vika tvätt i all oändlighet framför mig i alla fall, så det ska jag väl börja med så smånigom, så ska väl snabeldraken rastas en sväng och golven svabbas, får se i vilken ordning det blir och när det blir gjort under dagen, ska väl kanske slänga in en tvätt också kanske, ja det ska jag fast det andra inte är vikt hahaha.. måste ju fylla på så det blir mer att vika, hahaha.. Det är ju fan att jag inte kan vika på en gång det torkat, men som vanligt så tänker jag att det där kan jag göra sen.. Typisk Annika syndrom ska jag säga...  Det är som det är...
 
Ja fast först så kanke det ska bli en aningens dutt mer kaffe så man liksom rätar till sig lite mer.. Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Tisdag kvällen avklarad också då...

Ja, då var snart tisdagen slut också, känns helt okej, har varit en bra dag även om jag varit så in i helvetet trött så jag mått illa mest hela dagen, men det har gått det med.. Blev ingen powernap men det får man leva med, sover förhoppningsvis lite bättre i natt.. Kan ju inte bli sämre i fall..
 
Tog i alla fall en promenad till mamma med mellantrollet när hon kom hem från jobbet, var ganska skönt faktiskt, lite varmt blev det men men... Fick skjuts hem vilket var tur hahaha
 
Tittade lite på fotbollen, men orkade inte helt enkelt inte hänga med, vilket var synd för jag hade verkligen velat titta på den, även om jag såg nu i efterhand att dom förlorade.. men det är som det är det..
 
Tittade lite på Ghost Whisperer men hängde inte med riktigt där heller, så det är väl lika bra man försöker sova en stund eller två nu då kanske..
 
Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

TRÖÖÖÖÖÖÖTTMÖSSAPUNKTNU

Alltså helvete vad trött man kan vara. Åkte med mamma när hon skjutsade mellantrollet, for hem till mamma och drack en koppk affe, sen fick jag lunch och så for jag hem strax efter kl 13, tänkte ta en liten nätt powernap men det var ju tji hopp i helvete det också, bara till att sätta sig upp och hinka en massa kaffe, inte för att jag tror det hjälper men man vet ju aldrig..
 
Tror jag ska ta och göra den där rotmosen till middag idag, sugen som fan så det får nog bli det... Får se om man får sällskap vid bordet..
 
Japp så får det bli för en stund..
 
Hörs Hej
 
 

Tisdag hela dagen idag...Förhoppningsvis...

Ja då var det tisdag igen då, tycker jag nyss skrev att det var tisdag, men var en hel vecka sen, tur att tiden går fort, vill ju att lilltrollet ska komma hem till oss snart.. Fast jag fick ju träffa henne några timmar igår så jag får vara nöjd egentligen..
 
Sitter och tittar på lite å The Doctors, får se vad som händer och fötter sen, mamma ska väl komma och skjutsa mellantrollet till sommarjobbet, och jag får se om jag tar en powernap efter nattens bravader.. Grannjäveln höll i gång till kl 03.35 ungefär, fan vad less jag var ska jag säga och inte kunde jag ringa Securitas och be dom komma hit heller, men lät som att nån annan gjorde det till slut. Skönt som fan när det vart tyst i alla fall.. Kan ju säga att jag är trött så inåt helvete i alla fall.. Somnade väl strax före kl 5 och klev upp vid kvart över 8, så blev inte allt för mycket sömn..
 
Ikväll så ska jag i alla fall se matchen mellan Hammarby och PSG, tror ju inte direkt at det blir nån Bajen vinst men kan vara kul att se i alla fall.
 
Verkar bli fnt väder idag, synd att det ska blåsa så förbenat bara, less man blir på det då, kan ju blåsa lite ljumma vindar istället för hårda liksom..
 
Nej nu har jag klagat nog för en stund, får räcka för ett tag
 
Hörs Hej
 
 

Surströmmingskväll...

Ja, då var det snart dags att lägga sig och försöka sova en stund eller två, får se hur man lyckas med det, kan bli intressant, men trött som fan är jag i alla fall så får hoppas på det bästa..
 
Har haft supertrevligt besök av underbaraste Camilla och Nellie idag, och så kom älskade lilltrollet och hennes pappa hit en sväng också och visade lite grejer hon fått köpa på Åsele marknaden, jättefint var det..
 
När alla dom åkt så kom mamma och hämtade mig, så skjutsade vi mellantrollet till hennes sommarjobb, och sen for vi hem till mamma där jag fick vara med på surströmmingsmiddagen, hur jävla gott som helst var det, tror jag kan äta hur mycket som helst, eller inte hur mycket som helst men bra mycket i alla fall.. Där var jag en bra stund och sen hämtade vi mellantrollet och så for vi tillbaka och åt en brownie med lite grädde, hur gott som helst det med..
 
Kom hem strax efter kl 22, då satte vi oss på balkongen och drack lite te jag och mellantrollet, fast fasiken vad kallt det börjar bli på kvällarna nu för tiden tycker jag, men det är väl så då hösten närmar sig antar jag, men hade gärna fått vara varmare så man kunnat sitta ute en stund även på kvällarna..
 
Det får räcka för idag
 
Hörs Hej
 
 

Another week in The Paradise Domsjö...

Ja men då har en ny vecka tagit sin början här i vackra Domsjö, tro vad den har att erbjuda?? Blir väl som vanligt en massa matlagning, en drös med kaffe, nåt eller några stadsbesök, tvättning, städning och dylikt.. Och en massa längtan efter lilltrollet, hur ska mamman klara av det här med två veckor nu då?? Hmmm, bara bita ihop antagligen, för sen är hon ju hos mig i två veckor.. :-) blir hur bra som helst det ju..
 
Undra om man ska knåpa ihop en matsedel denna vecka, känns lite onödigt eftersom mellantrolelt jobbar kvällar hela tiden, och då spelar det ju ingen roll vad jag äter, så väntar nog till på söndag med att göra en då lilltrolelt kommer, blir lite roligare då om man säg som så. Jag kommer ju ALDRIG få äta den där rotmosen i alla fall för jag står ju inte och ävles och gör det åt mig själv bara, kommer väl nån dag då det blir av också kanske, helst innan grönsakerna möter mig i kylskåpsdörren, slår ner mig och springer ut på byn vind för våg liksom.. hahaha.. nej det blir nog bra med det, har varit sugen på det en hel evighet nu känner jag..
 
Nej, det här går inte längre, upp och fyll på kaffemuggen och sätta sig på ballisen en stund kanske.. Så man får lite solljus innan det är dags att göra nåt av värde...Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Snart slut på denna vecka också då...

Jahapp, då var det snart slut på denna vecka också då, tur det har gått fort, bara en vecka kvar innan lilltrollet kommer och är med oss i två veckor, ska bli skönt det tycker jag, hoppas hon också tycker det..
 
Sitter och tittar på Varg Veum, och herregud vad snygg denna karl är, inte klokt ju.. Man är som en fjortis, men det kan man väl unna sig då man är ensam, eller??? hahahaha
 
Får se om man får sällskap till middagen imorgon eller om det blir till att göra en special macka, vi får se...
 
Nej nu ska jag fortsätta titta på TV, så det får räcka för idag..
 
Hörs Hej
 
 

Eftermiddag i Domsjö....

Ja, då var det eftermiddag då, sitter och slötittar på damernas match, ser ju bra ut måste jag säga.. 3-0 ledning efter första halvlek, kommer nog gå vägen det där tror jag. Sen så sitter jag och kollar på en massa foton och filmer som blivit utlagda från gårdagens marsch innan matchen och från matchen, det är inte klokt vad vackert det kan vara med bengaler även om jag är lite skeptiskt till att ha dom inne på en arena, men vackert är det hur som helst det går inte att komma ifrån. och nu får väl nån AIKare eller DIFare för sig att jag tycker det är bra att det finns inne på arenorna, men så var det ju inte..
 
Apropå det, allt surr om att Bajen är pundarlag och man kan inte ha med såna att göra, hmmm hur kan man då godta att ens "överklasslag" spelar sina matcher på en som dom kallar "pundararena"? i en stadsdel som "överklassen" helst inte vill beträda.. Rimmar illa tycker jag, men så är jag ju som jag är också.. Och jag behöver inte skriva en massa skit för att provocera liksom, ser inte nöjet med det.. men underligt är det att dom som har åsikter om saker och ting inte förstår sig på kulturen där det händer liksom.. men men.... Finsn även snälla och trevliga AIKare och DIFare måste jag tillägga. Så var det med det...
 
Följde med mamma när hon skjutsade mellantrollet till sommarjobbet så följde jag med henne hem och bjöd på rester från gårdagen, tror dom tyckte om det, eller hoppas i alla fall. Ska väl snart värma på en pizzabit jag haft i frysen ett tag, får se om den går att äta, kan bli intressant det ska jag säga, kom inte ihåg när vi åt den så att den kan ha legat ett tag eller två.. Ja ja, det som inte dödar det härdar heter det ju..
 
Tänkte sätta mig ute på ballisen en stund men tror jag skipper det för det blåser så in i bomben så får bli senare eller i morgon om det blåser mindre då..
 
Så får det bli..
 
Hörs Hej
 
 
 

Lite trött då....

Alltså, en aningens trött så här på en söndag morgon är jag, även fast det var lite pensionärsvarning på mig för jag la mig tidigt igår, ja tidigare än vanligt alltså.. Men men så är det ibland, bara bita ihop liksom.. Bara hinka en drös med kaffe så kanske det blir bättre, om man har tur..
 
Ja, som sagt, lilltrolelt kommer alltså inte hem idag, och jösses vad konstigt det känns, men huvudsaken det blir bra och funkar för henne så är det helt okej, det är klart, det blir ju inte lika hattigt som varannan vecka.. Det viktigaste är ju att barnen får må bra oavsett vad mamman tycker om det hela.. Men tomt blir det när man är van att det kommer ett litet troll varannan söndag..
 
Ja får se vad som händer och fötter idag.. Tror jag ska ta och sortera den där tvätten jag inte sorterat på år och dag typ, sen så kanske man rastar sanbeldraken då man liks håller på och svabbar kanske av golven också.. men dom två sista punkterna låter jag vara osagda, för det blir om det blir liksom.. Ska i alla fall tömma tvättkorgen idag, så får vi se hur lång tid det tar tills den blir fylld denna gång, förra gången tog det ju endast 5 min typ hahaha..
 
Ja, som det ser ut så blir det ingen rotmos idag för jag ids inte göra det då jag blir ensam till middagen, så får blir lte rester från gårdagen istället, kan funka det också, eller om jag äter det till lunch så får jag hitta på nåt annat att stoppa i munnen, men det blir nog bra det också hur som helst
 
Så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 
 

Blir en konstig söndag...

Ja, då var denna matchlördag över då.. Jävlar i min låda vilket tryck det var i nya arenan, 29 175 personer var det där, hoppas det blir bra tryck när jag och lilltrollet ska dit också.. Blev bara 1 poäng ikväll, nu tycker väl många att jag är konstig i skallen, men jag tycker att det är bättre än 0 poäng även om det allra bästa hade varit 3 poäng.. Sån är jag...
 
Har i alla fall ätit en supergod middag tillsammans med stortrollet som kom hit för att se matchen och passade på att äta då också, så det var ju bra för då fick jag sällskap.. Jo och så drack vi ju en drös med kaffe också..
 
Har tittat på slutet på Wolfman, fast jag fattar inte riktigt vad den gick ut på, kanske för att jag missat dom första 1.5 timmarna hahaha.. men får väl kanske se hela den nån gång vid tillfälle..
 
Nu ska jag bara paketera in resterna från middagen, sen så ska jag försöka sova en stund eller så tror jag, får se hur det går för idag har jag haft värre kramp än vanligt i magen, känns liksom som att nån dumming sitter på insidan och sliter loss skinnbitar liksom.. skönare saker har man ju varit med om kan jag ju lugnt säga,,,
 
Får se om jag får middagssällskap imorgon, hade tänkt bjuda lilltrollet på rotmos och fläsk men hon ska med sin pappa till Åsele marknaden och då hinn dom inte hit och äta middag.. så kommer inte stortrollet så får jag väl äta rester för i så fall ids jag inte stå och göra rotmos.. Förrestern så känns det en aningens konstigt att inte lilltrollet kommer hem imorgon.. Det har ju börjat nu med 2 veckor på varje ställe.. Det är tur att tiden går fort, bara en vecka kvar nu..
 
Japp så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Lördag, lördag, lördag.....

Var uppe och hoppade kl 7.30, och det är lördag, inte klokt ju, men kokade i alla fall kaffe och har druckit en kopp med mellantrollet som snart är på väg till jobbet sitt.. Blir bra det, så ska jag fia till lite kött under tiden hon är där och så ska det slängas ihop en liten råkostsallad är det tänkt, om det lyckas får vi se..
 
Och ikväll så är det första matchen på nya arenan för Bajen, blir nog bra det, men man hade ju önskat att man fått vara där en kväll som denna, kommer nog vara ganska så mäktigt känns det som, men det är som det är, man bor för långt ifrån liksom.. Dröjer ju inte allt för länge innan vi kommer oss ner dit i alla fall, ska bli så skoj och så skönt att komma iväg lite, bara jag och lilltrollet..
 
Ska se om jag får igång webradion så kanske man ska lösa Melodikrysset, eller så försöker jag nog kanske mig på att fixa till högtalarkabeln till stereon, får se hur det går, rätt vad som sker så kanske jag klarar det också, fast jag har inga större förhoppningar om det, men vad vet man, plötsligt händer det liksom.. Blir nog bra vilket som skulle jag tro, men jag saknar att lyssna på radion!!
 
Ska nog börja med att ta en kopp kaffe till, och sen så blir det nog till att hänga en aningens lite tvätt.. och huga man ska ju ta reda på det som redan är tvättat också kanske, ja ja, det blir när det blir..
 
Japp, så får det bli för en stund
 
Hörs Hej
 
 

Då var snart denna fredag slut då...

Har inte gjort allt för mycket idag om jag ska vara ärlig.. Haft lite kaffebesök under dagen, fått luggen kapad, fått vara iväg och handlat lite grejer inför söndagens middag, ätit kyckling och baconwok med nudlar, smakade alldeles utomordentligt gott ska jag säga.
 
Tittat på Allsång på Gränsen, Grimm och nu är det Sartacus som gäller, ska hänga en tvätt alldeles strax och gå ut med soporna, blir bra det.. eller tvätten väntar jag tills det är nån paus förstås..
 
Nu tycker jag att klockan ska bli kl 20 imorgon kväll så man får se matchen och sen hoppas jag att det går fort tills det blir den 1a september så vi får fara och sen att det blir den 2a också så vi får se Bajen matchen live..
 
Japp det får räcka för idag
 
Hörs Hej
 
 

Då var fredagen här då....

Japp så är det... Sovit som en kratta igen, kramp som fan i magen, tur man vet att det går över men jävligt irriterande ändå ska jag säga..
 
Mamma har varit hit och druckit lite kaffe, mellantrollet drog just i väg på stan för en dejt med sin morfar, jag ska väl försöka hitta mig nån föda av nåt slag.. Får se om jag äter gårdagens middag eftersom det inte blev nån parisare för mig då.. Sen ska jag förbereda kvällens middag som blir en liten yttepytte kycklingwok med lite bacon i.. och till det så blir det nudlar.. tror jag kanske ska slänga ihop en liten råkostsallad också, det brukar ju vara ganska så gott det till det mesta... Japp så får det bli...
 
Ska väl även slänga in en tvätt kanske, och så ska jag på en liten road trip med lilltrollet, elelr hon ska på Candy Corner och ville att jag skulle följa med..
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

God natt torsdag...

Då var det dags att säga god natt igen då.. Trött som jag vet inte vad, och inte riktigt på topp, haft lite ont i skallen idag också.. Men men, det går nog över innan jul eller så...
 
Ibland när man ligger och stirrar i taket så kan man ju inte sluta fundera på hur vissa människor man får höra talas om eller läser artiklar och dylikt om fungerar, hur dom kan låta andra människor "lida" pga att dom bara är totalt genomelaka liksom, eller att dom inte är villiga att hjälpa till fast dom fått hjälp själva av dom som kanske behvöver en hjälpande hand nu, ja ja, det är väl inte meningen att man ska förstå.. men man kan inte sluta förundras över att det finns såna människor och som liksom tycks vara förmer än andra dessutom.. huvvaligen jag är glad att jag är den jag är..
 
Och med det så säger jag god natt
 
Hörs Hej
 
 

Det finns en sång som säger allt....

... som värmer när det blåser kallt, som lockar dej att gråta eller jubla, den har nånting som griper tag, och leder dig från natt till dag, och plötsligt vill du sjunga hallelujah.... Har smånynnat på den sången mest hela dagen idag, fattar inte varför, men kan ju vara för att det är en av dom vackraste sånger jag vet..
 
Fick pannkaka till lunch hos mamma idag, och jädrar vad jag åt, så förbannat goda, ljuger inte om jag säkert åt 7 st minst, hahaha.. Blev inte så mycket ätet till middag, blev lite strips och rå lök, tur att lilltrollet och hennes pappa kom och åt lite med mig, hade ju stekt 4 st parisare så att det fanns och blev över.. Får frysa in dom till en annan dag tror jag.. om jag inte trör i mig en till lunch imorgon, men vet inte om jag ska spara mig till kycklingwoken jag ska äta till middag imorgon, får se hur det blir..
 
Idag är det torsdag och då är det ju dubbelavsnitt av Den som dräper, en favvoserie.. Hmm undra vad det är när jag älskar såna där filmer och serier?? Och serier som Grey´s Anatomy, House och sånt också.. Måste ju vara en skada av nåt slag hahaha..
 
Nu när man är mätt som fan så passar det ju bra att titta på Vad blir det för mat med Per Morberg, haha.. Det är ju också en annan sån där favvogrej, att kolla på mat och bakprogram

Sköna onsdag...

Vaknade med lite skallebang, drack en dutt kaffe med mellantrollet innan hon for på sommarjobbet vid 10, sen drack jag lite mer kaffe, kollade på The Doctors, åt lite lunch, fick inte ner så mycket men lite grann i alla fall, la omkull mig en stund på soffan och råkade typ somna där en stund, men det var nog välbehövligt, lite bättre i skallen efter det i alla fall.. Mamma kom och drack lite kaffe sådär vid 13 tiden och nästan direkt när hon for så kom stortrollet på besök.
 
Vid 15.30 tiden nånting sådär kom Helena, så då åt vi Tonfisksallad, kokta ägg och mjukt tunnbröd, attan så gott det var.. jo hade lite broccoli till det också, inte helt fel ska jag säga. Stortrollet visade även kontrakt på nya lägenheten, han blir Domsjöbo igen, undra om det var för att lägenheten var bra eller on han vill bo nära mammsen sin, skulle tro på det senare jag hahaha.. nej allvarligt så tror jag att det blir suerbra det där..
 
När dom farit så la jag mig en liten snabbis igen, var som lite ont fortfarande, sen vid 18-tiden ungefär kom Birger och plockade upp mig så for vi till Bjästa och hämtade den andra delen av soffgruppen, gick lite bättre att bära denna del, den var ju lite mindre om man säg som så.. Så nu är bägge på plats och det blev faktiskt hur bra som helst, och jävlar i min låda vad skön dom är att sitta i.. Eller man kanske ska säga jäkligt sovvänliga så ljuger man ju inte i alla fall..
 
Fick besök av bästaste och underbaraste Camilla ikväll, hon är nog det enda jag saknar med Bjästa, världens bästaste granne och en underbar vän.. Alla borde få ha en Camilla, fast då får ni skaffa en annan Camilla :-)
 
Sitter nu och slötittar på Morden i Midsomer, vet inte om jag orkar se hela, men med mig vet man ju aldrig vad som händer, rätt vad som sker så har jag kastat mig i säng, eller så sitter jag uppe och ugglar en bra stund till..
 
Ja, så får det bli så länge, ska titta en stund till i alla fall
 
Hörs Hej
 
 

Soliga onsdag....

Ja, soligt är det idag och lite mindre blåsigt, eller egentligen mycket mindre blåst är det, men det blåser alltså fortfarande.. Det är ju tur att solen är varm för det blåser lite småkallt tycker jag..
 
Sitter och dricker kaffe och kollar på Nyhetsmorgon, man kan ju inte låta bli att förundras av den där Kapten Schettino som körde kryssaren Costa Concordia på grund förra året: "jag övergav inte skeppet, jag snubblade ner i en livbåt av misstag..." Världsklass eller vad säger man?? Herreminje, det är ju tur att jag aldrig kommer åka å en kryssning i hela mitt liv för jag skulle ju var dörädd att åka, rätt vad det är så är det en sån där kapten på den båt jag åker, nej huvva.
 
Idag blir det lite fix och trix av diverse slag, ska även ha en middagsgäst eventuellt och så ska 2 sits soffan hämtas ikväll, det blir bra det..
 
Japp, laddar med lite kaffe och The Doctors så länge så får vi se vad som händer och fötter..
 
Hörs Hej
 
 
 

Ghost Whisperer...

Har haft ont i skallen mest hela eftermiddagen och kvällen, vet inte om det beror på att jag sovit hur lite som helst, eller så beror det bara på att det blåst som fan...
 
Blev ingen Allsång, får se reprisen senare i veckan istället, tittade på fotbollen, och det gick ju vägen till slut, fast första halvleken var lite sådär...
 
Tittar nu på Ghost Whisperer, men funderar på om det är dags att försöka sova en stund eller så, så kanske skallebanget går över nån gång förhoppningsvis..
 
Imorgon ska jag i alla fall hämta den andra soffan, jämarns vad bra det kommer bli, har flyttat på golvlampan idag och det kommer bli så bra när allt är på plats..
 
Nu får det räcka för idag
 
Hörs Hej
 
 

Tisdag afton i Domsjö....

Har varit så ini h-vetet trött hela dagen, vaknade ju vid halv 4, satt och glodde på TV en stund och vid halv 8 ungefär så la jag mig några timmar igen, det var skönt men vet inte om det varit bättre om jag plågat mig uppe kanske, för som sagt, jag har varit supertrött hela dagen.. For i alla fall på apoteket åt mamma och tog ut lite medicin till Djinnie..
 
Tänkte äta lite rester idag, men stortrolelt kom så då räckte inte det, fick bli korv med bröd och lite strips istället då, funkade det också, men blev så mätt så nu är jag trött igen hahaha.. Har druckit lite kaffe, men det hjälpte föga, så får se om det hjälper i fall jag försöker göra nåt av värde istället kanske nu när stortrollet farit hem till stan då..
 
Vet inte om jag tänker se på Sveriges match ikväll, kan ju vara kul kanske, men det är ju Allsång på Skansen, och efter det så är det Morden i Midsomer, så det lutar väl mer åt dom två programmen och så kan man ju smygkika på fotbollen mellan varven kanske.. Får se vad som händer och fötter..
 
Ska ta och ta tag i köket nu i alla fall så att i alla fall det blir gjort, och så tvätten då förstås.. Japp så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 
 

Tidig jävla tisdagmorgon....

H-vete vad tidigt jag vaknade idag då, och kunde fan inte somna om, det var helt omöjligt, blev ju galen av att ligga och vrida mig hela tiden, så nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart så jag får ta mig en kopp..
 
Får se om man kanske slänger omkull sig lite senare en stund, för annars lär man nog vara som värsta ensionären och lägga sig kl 18 eller nåt sånt, skulle inte fövåna mig direkt.. Men blir nog en powernap under dagen, en kort liten en, det är då ett som är säkert.. japp så får det bli..
 
Är meningen att jag ska göra hemgjord pytt till middag idag, men jag får se, ganska sugen på nåt så enkelt som spagetti och bacon också, så man vet ju aldrig vad som händer och fötter direkt.. Blir nog bra vilket som, huvudsaken att det blir nån sorts föda i alla fall..
 
Solen lyser idag i alla fall, men satan i gatan vad det blåser nu igen, tänk om det kunde vara lagomt med vindar som svalkar när det är för varmt?? inte såna här som till och med skulle kunna få en tungviktare som mig att lyfta från backen.. då blåser det mycket ska jag säga för jag lättar inte i första taget jag inte.. hoppas att det ger med sig under dagen så man kan sitta på balkongen en stund i alla fall, nu när det inte öser ner som det gjorde i går.. man ska inte klaga, men det är väl typiskt att man gör det ändå.. är det varmt så klagar man, är det kallt så klagar man, är det regnigt så klagar man.. man är aldrig nöjd, typiskt svenskt..
 
Nej men nu kan man nog snart börja he på TVn och se å Nyhetsmorgon nu när klockan börjar vara ganska mycket eller i alla fall är den ju 06.20 snart, så har bara varit vaken i snart 3 timmar snart.. Hade ju tur som fick mig lite sömn i alla fall, hahaha kunde varit värre, finns dom som inte får nån sömn alls ju och det är ju värre..
 
Kaffet var gott i alla fall, tro om det ska bli en kopp till och några digestive med ost på?? eller om jag rakt ska ta och göra en korvmacka, eller nåt... nej får nog bli digestive om det ska bli nåt, det får duga en morgon som denna..
 
Japp, så får det bli
 
Hörs Hej
 
 
 
 
 

Dags för den där behövliga skönhetssömnen då....

Attans vad trött man kan vara då.. och lite ont i ena armen har jag också, eller ont och ont, det är nog bara lite träningsvärk, var väl nån sovande muskel som vaknade till då jag bar soffan, eller muskel och muskel, murkla kanske man skulle kunna kalla den.. hahahaha
 
Får se vad man hittar på imorgon, ska väl försöka ta det sista i tvättkorgen, den fylldes ju på av lilltrollet innan hon for till sin pappa igår.. Skulle nog behöva sortera upp den tvättade och torkade tvätten också känns det som, börjar bli en lite väl stor hög nu om jag ska vara ärlig..
 
Hade jag haft ingredienser hemma så hade jag bakat lite, har tomt i lådorna nu, kanske kan hitta på nåt av dom grejer som finns hemma i skåpen i alla fall, lite improvisation liksom... Man vet ju aldrig..
 
Hoppas man får sova länge imorgon bitti, minst till klockan halv 9 har jag lust med, så kanske man är pigg och utvilad oh har lust till att göra en massa grejer.. eller inte en massa grejer men några i alla fall, verkar som att det ska bli lite sisådär väder så man kanske ska dona på lite nere i förråden elelr nåt.. har helt ärligt glömt bort att gå igenom en del kartonger som står i några skåp här, kanske ska pyssla med det så kan man bära ner det man inte ska ha.. saknar en del småsaker som jag inte idats kolla efter, inget som är livsviktigt men en del saker som man tänkt: undra vart den tog vägen?? så det kan man ju kanske göra då.. funderar även på att ställa upp den stationära datorn på min byrå som jag har i sovrummet så kommer jag åt mitt bankID, då blir allt så mycket enklare liksom..
 
Nej, spela lite spel och sen
 
försöka sig på att sova då kanske..
 
Hörs Hej
 
 

Måndag kväll igen då...

Japp då var det måndag igen då, herrejävlar vad tiden går fort.. Det kan ju vara både bra och dåligt kan man säga. Dåligt är det för att man hinner liksom inte med i svängarna ibland och bra är det ju för att då går det fortare tills vi ska få komma iväg till Stockholm jag och lilltrollet..
 
Har i alla fall fått tag på en superskön soffa, ska bara försöka få bort lite fläckar, går inte det så finns det ju alltid nåt överdrag att köpa eller så, det blir nog bra vilket som.. hur skön som helst är den...
 
Nej nu kan jag inte skriva mer för nu får jag främmande..
 
Hörs Hej
 
 

Måndag hela dagen lång då...

Japp, i natt har jag sovit som en jämarns kratta eller nåt sånt, typ som en rostig gammal räfsa kan man kanske säga. Men det har gått rätt bra ändå, mellantrollet gjorde kaffe så jag klev upp vid 9 tror jag det var, vid 10 tiden så kom mamma och hämtade mig och så for vi till henne och rensade lite hjortron, fick mig lite kycklingwok till lunch, smarrigt värre det..
 
Ska fara till Bjästa och hämta en nygammal soffgrupp, en trea och en tvåa.. med nygammal menar jag en begagnad fast den blir ju ny för mig :-) blri bara bra det, eftersom stortrollets kompis har suttit sönder min hörnsoffa, bara knakar och så i den, hugaligen kan ju rasa när som helst.. Och så ska systersonen frakta iväg gamla soffan, han vill köra lite släpvagn, blir bara bra det, jag ska väl kanske följa med och lasta på och av kanske, om han vill och behöv ha nån hjälp, annars kanske stortrolelt kan följa med han, man vet ju aldrig.. Det löser sig
 
Ja, en sak är då säker att jag och lilltrolelt längtar som galningar tills vi ska på Bajen match, ÄNTLIGEN ska hon få gå och se Kennedy, Lallet och dom andra spela LIVE!! Fatta hur salig hon kommer vara efteråt..Kommer bli bästaste födelsedagen ever tror jag, och det är tack vara bästaste Mika det :-)
 
Japp så får det bli så länge, ska försöka ta isär soffan nu jag, och se om jag kan baxa iväg den nånstans till ett hörn..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Matsedel V 29 hos Anderssons

Måndag 15/7             Dillstuvad potatis, fikspinnar
Tisdag 16/7               Hemgjord pytt(stekta pärer, bacon, korv, lök) stekt ägg, råkostsallad
Onsdag 18/7             Ris, tonfisk, ärter, majs, paprika, kokt ägg
Torsdag 19/7             Varm korv med bröd, strips, chili cheese, råkostsallad
Fredag 20/7              Nudlar, kycklingwok, råkostsallad
Lördag 21/7              Pärer av nåt slag, kött, sallad
Söndag 22/7             Rotmos och fläsk
 
Tror det komemr bli så, får se för jag kommer ju äta middag ensam hela veckan, ja om inte stortrollet kommer förstås, vilket jag tror komemr ske.. Men mellantrollet äter väl på jobbet hela veckan utom lördag tror jag, men det märks ju.. kan ju kasta om ifall det kinkar sig om man säg som så..
 
 

Nya tider har tagit sin början....

Ja, då har dom nya tiderna börjat för lilltrollet då, jisses vad det kommer vara tomt nu när hon ska vara borta en vecka till varje gång... Men det blir nog bra det också, huvudsaken att hon får må bra och att det funkar för henne då hon vill ha det så och funkar det inte så är det ju bara att byta tillbaka till varannan vecka igen..
 
Stortrollet kom en sväng ikväll, drack lite kaffe och åt lite rester från gårdagen, Viola kom en stund också sen for dom hem till stan igen.. Mellantrollet kom hem också, med sin trollkompis Ängla som ska stanna över tills i morgon.. Det blir trevligt det, just nu är dom ute på vift nånstans så får se när dom komemr hem igen..
 
Själv så sitter jag och tittar på Varg Veum- Dödens drabanter samtidigt som jag sitter vid datorn, två saker samtidigt, inte illa det inte.. eller tre för jag dricker kaffe också hahahaha...
 
Nej nu ska jag ägna mig åt TVn en stund...
 
Hörs Hej
 
 

Söndagmorgon då....

Ja, då var det söndagmorgon då, idag börjar lilltrollets nya schema eller vad man ska kalal det för. Från och med idag tills hon blir less ska hon var två veckor åt gången på varje ställe, blir nog bra det tror jag..
 
Ska väl försöka få lilltrolelt att städa sitt rum ordentligt innan hon far idag, så jag får dammsuga och torka golven, det är på tiden om man säg som så..
 
Sen så blir det bara till att äta rester idag, har en del i kylskåpet, får göra som en liten buffé, kan ju vara skoj det också så får man ta lite av varje liksom :-) japp så blir det, en Andersson Söndagsbuffé, blir alla tiders det..
 
Nej nu blir det lite kaffe då och sen blir det till att göra nån nytta för en gångs skull...
 
Hörs Hej
 
 

Lördag kväll i Anderssons residens då....

Ja då var det kväll och filmmys på G med lilltrollet då.. Sov lite si och så under natten, somnade till ordentligt vid kvart i 7, vaknade kvart över 9, låg och drog mig en liten stund..
 
Vid 12 tiden ungefär så for jag och lilltrollet till mamma, där Robin hade 16 års kalas, blev smörgåstårta och jordgubbstårta, mycket gott ska jag be att få tala om.. Och blev en hel del kaffe också, är ju en riktig kaffesvamp jag..
 
När vi kom hem från kalaset så kastade vi in en karré i ugnen och förkokade lite morötter, palstermacka och kålrot som skulle vara till rotsaksgratängen, förberedde även champinjonstuvningen lilltrollet beställt till det, vid 19 tiden så fick vi då ÄNTLIGEN äta och det ska jag säga att fy satan i gatan vad det var gott.. fick som lite halvt om halvt paltkoma kan man säga, men det var det värt..
 
Stortrollet och Viola som var här och åt middag med oss har cyklat hem till stan i regnvädret, men det går nog bra tror jag... Lilltrollet ville se på Crocodile Dundee så det blev den efter att dom andra åkt, missade början men det gör ju inget för vi har sett den förut..
 
Ja, då har jag och lilltrollet bestämt oss för när vi ska fara till Sthlm.. Blir från 1a till 3e september, match den 2a, blir hur bra som helst det, perfekt födelsedagspresent till lilltrollet blir det..
 
Nej nu blir det att krypa upp under en filt i soffan och bara mysa en stund..
 
Hörs Hej
 

Fredagsmys hela dagen...

Fick en liten sovmorgon i morse, klev upp vid  9 tiden ungefär, fast jag hade kunnat sova till kl 12 tror jag, trött som jag vet inte vad var jag, men blev lite bättre efter en kopp kaffe.. Mellantrolelt gjorde lite frukost när hon klev upp, hon gjorde amerikanska pannkakor och det ska jag säga att det var så förbannat gott så det ska vi göra fler gånger minsann.. Bjöd även mamma på några, tror hon tyckte det var gott också..
 
Efter lunch så följde vi med mamma och handlade lite på Coop Forum men innan det så var vi till stortrollet och hämtade lilltrollet, tror hon saknade sin mamma lite :-) eller jag hoppas att det var därför hon ville hem. När vi handlat så skjutsade vi mellantrollet till hennes sommarjobb..
 
Sen for vi hem och tog en taktikvila jag och lilltrollet, efter ett tag så gjorde vi lite råkostsallad, en vanlig sallad med gurka, tomat och sånt, och så gjorde vi en stor tacopaj, som stortrollet och Viola kom och åt av också.. Och så drack vi kaffe förstås.. Ett tag efter att vi ätit så for vi med lite grunks till mellantrollet som hon glömt inför sin pappa helg och så stannade vi och köpte lite grunks mamma glömt tidigare under dagen..
 
När vi kom hem så satte vi oss framför TVn och efter en yttepytte stund så kom bästaste och underbaraste Camilla på besök, supertrevligt var det.. Som alltid alltså.. Och så kom lilltrollets pappa och hämtade lite grejer som levererats hit under dagen, imorgon ska han skjutsa oss till stan så lilltrollet får hämta sin cykel..
 
Kollade på Grimm för första gången på ett bra tag, har saknat att titta på det, vet inte varför vi inte tittat på det tidigare på ett tag men men... och nu kollar jag och lilltrollet på Spartacus, och nu lär väl nån ge ut ett ramaskri för att hon får titta på det.. Men jag funkar så att så länger jag sitter med så är det lugnt, man kan inte undanhålla saker och ting bara för att det inte anses vara bra.. Vad fan, bättre dom får se hur saker och ting kan vara tycker jag, annars tror dom ju att världen lyser och allt är frid och fröjd och alla är vänner och inga krig finns.. nej fram för att dom får lära sig hur det var på medeltid och så.. Hahaha lite svammel blev det men dom flesta vet nog vad jag menar..
 
Japp så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Den som dräper en torsdag kväll.......

Japp, sitter och slötittar på Den som dräper, mycket bra serie tycker jag, den är dansk så tur det är textat i alla fall, begriper inte allt för mycket av det språket, bara lite..
 
Klurar på om det går an att trö ner uppdelad färdigkokta pärer i min hemgjorda dillsås så att det liksom blir som dillstuvad potatis och ha lite stekt bogfläsk till det?? Jo, men det borde väl funka tycker jag, ja så att så får det blir till lunch imorgon, så får mellantrollet ta laxbiten som är över då..
 
Lilltrollet och stortrollet kom idag, vet inte om dom var sugen på nåt gott till middag, så hoppas dom vart mätta och belåtna av laxen och det.. Lilltrollet hjälpte mig hitta åt strykjärnet, så strök på gardinerna och hängde upp dom fast jag bara hann putsa rutan på utsidan, för fönsterskrapan gick sönder, jävla epagrej.. Hittade även en hel del fina kläder som mellantrollet har haft så nu får lilltrollet ha det ett tag, många fina tröjor var det, så det är ju bra och kul inför skolstarten sen..
 
Fick besök ikväll av mamma, så vi drack lite kaffe och hon smaskade på lite kakor, hon hade även med sig lite bullar men dom bjöd vi lilltrollets pappa på när han kom och drack en kopp också, och han hade med sig mjölk, vilken tur jag har.. Helst när humöret gick i botten pga den där jävla fönsterskrapan, får försöka fixa en ny så fort som möjligt då..
 
Ja, mellantrollet har gått ut på en liten promenad, så jag är själv en stund nu medan jag tittar på TV då.. Ska nog inte vara vaken så länge, hade svårt att somna igår och vaknade ett antal gånger under natten, men somnade i och för sig om ganska fort varje gång, men det känns i ögonen ändå ska jag be att få tala om, det liksom svider i ögongiporna eller vad man säger, hahaha..
 
Ja, det får fasiken räcka för ikväll, nu ska jag slänga upp fötterna på bordet och fortsätta titta på TV en stund..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Torsdag och ska få trevligt besök..

Jahapp, blev inte så mycket av med min sovmorgon, vaknade ett par gånger under natten men somnade i och för sig ganska fort igen, vaknade helt om man säg som så vid 8 tiden. Vid halv 9 ringde mamma och ville ha kaffe, då var hon på väg från Holmen dit hon skjutsat min yngre storebror för han skulle ut på Ulvön och hälsa på min äldre storebror.. Så hon kom och vi drack kaffe och mellantrollet bakade scones, och jisses vad gott det är med varma scones, smör och en ostskiva på..
 
Jag har fortfarande INTE varit ner till förråden och letat reda på mitt strykjärn, skulle behöva en rejäl spark i arslet så att jag får det ur vägen.. Men snart så har jag gjort bort det också, kanske, eventuellt.. nej allvarligt så MÅSTE jag göra det och det är snart.. kan ju inte skjuta upp det hela livet liksom
 
Jag är grymt sugen på lax elelr egentligen fisk överhuvudtaget idag, men stortrollet och lilltrollet kommer nog en sväng så dom kanske vill ha Carbonara som det egentligen står på matsedeln, så vi får väl se, vet inte om jag har nån Carbonara sås hemma och jag kan inte göra en egen med lök och sånt som det ska vara i, så får se vad som händer och fötter..
 
Nej sätta lite fart på döfläsket nu
 
Hörs Hej
 
 

Mycket trevlig kväll...

Japp, då var det bara lite TV tittning kvar innan det är dags att lägga sig och sova en stund eller två. Har haft supertrevligt ikväll, bästaste Helena har varit hit en sväng, och även systersonen Robin var hit en stund.. Och han och mellantrollet har roat mig och Helena ett tag, herreminje vad jag skrattat ska jag säga.. Dom där två är inte klok på ett strå på kroppen hahahaha...
 
Lilltrollet och stortrollet cyklade hem till han stra före klockan 18 och vid 20.46 ungefär så ringde lilltrollet för att säga god natt.. Gulligaste trollet i världen, hoppas hon tycker det är kul nu då och att det går bra att sova, men det tror jag säkert att det gör..
 
Får se vad som händer och fötter imorgon, jag MÅSTE ju få arslet ur vagnen och gå ner till förråden och leta åt strykjärnet, det kommer ju inte upp till lägenheten av sig själv hur mycket jag än väntar och hoppas slippa gå ner..
 
Funderar på om jag ska göra lite lax till middag imorgon, får se vad jag hittar på, inte så himlarns sugen på Carbonara, men vad vet man, kan ju ändras till imorgon om man säg som så..
 
Ja så får det bli så länge..
 
Hörs Hej

Onsdag kväll då.....

Jaha ja, då var det mittiveckanvardag igen då...
 
Klev upp vid 8 imorse, kokade ägg till mig, mellantrollet, lilltrollet och mamma.. Mamma kom hit och drack en kopp kaffe och åt en äggmacka innan hon skjutsade mellantrollet till sommarjobbet. Jag och lilltrollet åkte med hem till mamma och chillade där ett tag.. Vi gjorde Baconlåda till lunch där och en sak är då säker att det är förjävla gott med Baconlåda. Efter det så for jag på apoteket och hämtade ut Djinnies medikamenter, sen skjutsade mamma hem mig och lilltrollet.
 
När vi kom hem så marinerade jag några kycklingklubbor som jag först stekte på lite och sen slängde jag in dom i ugnen, och till det så åt vi en sorts strips, sallad, chili cheese och jalapenos, fy satan vad gott det var också.. Och nu dricker jag en kopp kaffe med stortrollet som kom tidigare idag. Han ska ta med sig lilltrollet som ska sova hemma hos han några nätter, gissa om hon längtat efter att få vara hemma hos storebror.. Dom ska cykla hem till han, det blir bra det.. Dom kommer nog kanske hem och äter imorgon skulle jag kunna tänka mig, men det återstår att se..
 
Imorgon hoppas jag att jag får en liten sovmorgon i alla fall, till kl 9 eller så räcker.. Då ska jag dricka en kopp kafe, ta en macka och sen så MÅSTE jag ner till förråden och hitta strykjärnet så jag kan stryka köksgardinerna, gör jag inte det så blir nog mamma grinfärdig hahaha.. Jag har fobi för felstavningar och hon har för ostrukna gardiner, hahaha
 
Får se om jag kollar på Dam fotbollsmatchen mot Danmark ikväll, men har inte bestämt mig än.. Får se hur det blir, man vet ju aldrig vad som händer och fötter liksom..
 
Japp så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 
 

Filmtime....

Ja, då har vi käkat popcorn, chili nötter och lite annat smått och gott på vårat tisdagsmys.. Vi kollade på Familjen Kardashian och så två avsnitt av Unga mödrar från Norge.. Efter det gick mellantrollet och la sig och jag och lilltrollet kollar in en spännande film på TV 11, Borderline Murders heter den, får se hur länge vi orkar vara vakna, lilltrollet somnar nog vilken sekund som helst skulle jag tro..
 
Imorgon ska jag väl fara och hjälpa mamma ta ut medicin åt hunden, sen ska jag göra sen lunch eller tidig middag, beror på hur man ser det som, för lilltrollet ska åka till stortrollet och sova där tills på fredag är det tänkt, men dom lär väl komma hem till mig och äta kan jag tänka mig... Men det blir nog bra vilket som...
 
Hmmm, detta får väl räcka så länge för idag.. Snart dags för sängen tror jag
 
Hörs Hej
 
 

Blev en blöt tisdag....

Ja, som vanligt så blåste det ganska kallt när jag klev upp i morse och väckte mellantrollet.. Har känt att luften varit som fuktig mest hela dagen, det har liksom luktat regn kan man säga.. Och som vanligt fick Annika rätt, det öste ner ett tag ikväll, och just då var ju lilltrollet ute och cyklade, hon är som hon vart hon..
 
Mamma kom och hämtade mig imorse, skulle ta ut lite medicin till Djinnie men dom hade inte hemma så fick beställa, sen stannade jag kvar hos henne och bakade en liten sats kanelbullar, vart hur goda som helst. Medan jag var där i tre timmar så var trolltjejerna hemma och gjorde bus eller vad dom gjorde, lunch gjorde dom i alla fall och det var ju bra, fast det var nästan samma som jag skulle göra till middag så fick ändra dagens meny, fick bli köttbullar och potatis istället, och det funkade ju ganska bra det också.. Lilltrollet fixade salladen som skulle vara till och den vart supergod..
 
Nu ska vi snart ha lite tisdagsmys, vi ska poppa pocorn och kolla lite på TV, blir bara bra det.. Fast först ska trolltjejerna duscha och lite sånt först.. Men när dom är klara så då minsann ska det mysas..
 
Japp så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 
 

Fel Bond ju.....

Ja, tro när min favorit Bond ska komma i rutan då??? Här har man väntat och väntat flera måndagar nu.. Jag vill att det ska vara dom filmerna med Daniel Craig ju... Han är karl för sin hatt han.. Ja ja, det blir väl så småningom det..
 
Får se vad som händer och fötter imorgon, ska väl ut på byn en sväng är det tänkt. Sen så ska jag byta gardiner i köket (jisses vad intressant info känner jag) ska väl kanske göra nåt av värde också kanske men det får vi se vad det blir.. Är väldigt sugen på att grilla korv vid vindskyddet, men det får vänta ett tag till, måste införskaffa lite ved först annars går det dåligt..
 
Nej nu ska jag glo lite mer på TV sen blir det sängen
 
Hörs Hej
 
 

Måndag eftermiddag....

Ja då har man nästan nyss kommit hem efter att ha varit ner till ett grannhus och druckit kaffe med bästaste Helena hemma hos hennes mamma Stina, alltid lika trevligt att vara där.. Och så fick lilltrolelt leka och måla med Helenas småtroll.. Jag och Helena tog även en liten promenad hem till dom och hämtade hennes bil, varmt och skönt var det. Efter ett tag kom även mellantrollet dit så då blev det tretår och lite surr..
 
Nu städar lilltrollet sitt rum och mellantrollet duschar, blir nog lite taktikvila en stund innan det är dags att fixa lite mat på ett tag då.. makaroner och korv blir det idag..
 
Skulle så hemskt gärna vilja grilla vid vindskyddet här borta men ids inte gå ner på Statoil och köpa ved för det, så får fortsätta steka min korv jag :-) funkar ju bra det också, för det mesta i alla fall..
 
Ska få hjälp att frakta bort en massa reklam och några tomkartonger jag har, var mycket i soprummet här nere så ska få fara på stora återvinningen eller vad det kallas nu för tiden, blir bra vilket som, huvudsaken är ju att man far till rätt ställe...
 
Ja så får det vara så länge...
 
Hörs Hej
 
 

Underbart blåsiga måndag...

Ja, då är det måndag igen då, inget speciellt med det, eller jo det är det väl egentligen, har ju bägge trolltjejerna här denna vecka så nu är det som det ska tills på söndag då..
 
Fattar inte varför det ska blåsa så mycket när det väl fläktar lite, varför kan det liksom inte vara lagomt, då skulle det ju vara superskönt att sitta ute. men nu kan man ju inte göra det för då blåser man ju bort eller kanske inte blåser bort men det är inte kul i alla fall.,. Får hoppas det blir bättre under dagen så kanske man kan vara ute en stund..
 
Har nyss väckt mellantrollet men hon ville dra sig en halvtimme till, så ska hålla koll på klockan såg jag inte missar att säga till henne då..
 
Får se när lilltrollet vaknar, hon såg hela Varg Veum med mig igår så hon är nog ganska så trött, och nu nör hon har lov på riktigt så ska hon bara få vara, sova så länge hon vill och så..
 
Jag var så sötsugen igår kväll så jag krossade kolasnittar i en drös med vaniljgrädde(vaniljvisp och vispgrädde) och det ska jag säga att satan i gatan vad det var gott... Nu vart jag sugen på jordgubbar och grädde också men det får vara ett tag för jag ids inte gå till Hörnett för att köpa ett gäng just nu..
 
Japp så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Första söndagen i juli då coh sista söndagen denna vecka...

Ja, då var denna dag snart till ända också, trött som bara den är jag, så jag hoppas jag kan sova gott hela natten lång, men det ska nog inte vara några större problem som det känns.. Bägge trolltjejerna är hemma nu i alla fall, och stortrollet har fått mat, kaffe och efterrätt, så det är ju bra det..
 
Imorgon ska jag kliva upp och koka lite kaffe och kolal så att mellantrollet klivit upp vid 8, hon ska åka till stan och gymma lite.. Så det blir bra det också.. Ska göra lite potatis och fläsk till lunch hade jag tänkt, får hoppas att lilltrollet vill ha det då, men det märks väl det också, annars får det duga med stroganoff åt henne..
 
Vad ska vi göra mer imorgon då?? Hmmm tro om jag får med mig lilltrollet ner till förråden?? Hon har nån kartong hon ville kolla igenom med några spel eller vad det var för nåt, ja det blir nog bra med det också, sen så ska vi hitta strykjärnet så vi får stryka våra köksgardiner jag tänkt att vi ska hänga upp..
 
Har kollar på Varg Veum ikväll, otroligt bra filmserie tycker jag, även fast det är norskt, eller nu lät det där fel, men jag menar att det är inte så ofta man sett så bra grejer från Norge så det är ju positivt.. hahaha bäst jag ger mig med det nu innan det blir helt tokigt..
 
Imorgon fyller i alla fall världens bästaste Stefan år, synd vi bor så långt bort annars hade vi minsann farit och våldgästat han och druckit kaffe sådeså.. men nu bor vi ju typ 53.33 mil norrut så det är ju en bit att fara liksom :-p
 
Så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 
 

Dinners at The Andersson Bistro V 28

Måndag 8/7          Makaroner och korv
Tisdag 9/7            Potatis, fiskpinnar och sås
Onsdag 10/7        Ris, kycklingklubba och sås
Torsdag 11/7        Spagetti Carbonara
Fredag 12/7         Varm korv med bröd, strips och chili cheese
Lördag 13/7         Tacopaj och sallad
Söndag 14/7        Lite rester från hela veckan
 
 
Denna vecka är det lilltrollet som komponerat ihop nästan hela matsedeln, blir nog bra den..
 
 

Underbar söndag...

Jisses vad skönt det varit idag.. Lååång sovmorgon, gott kaffe, sen till Köpmanholmen och mer gott kaffe.. Iväg på en loppisrunda med mamma och Monica, sen tillbaka till Köpmanholmen och lite mer gott kaffe och iskall saft..
 
Fyndade två vispar och 4 blå assietter för typ 60 kr, superbra enligt mig själv då. Riktiga gamla hederliga vispar som man kan använda utan att dom viker sig dubbel då man tar i liksom.. och assietterna passar mitt blåa porslin, underbart liksom..
 
Ätit Stroganoff och ris till middag tillsammans med stortrollet, nu dricker vi kaffe och väntar på att lilltrollet ska komma hem för mamma vecka, och så kommer mellantrollet om några timmar, får se om hon vill vara med på filmmyset som ska vara ikväll.. Blir bara bra det..
 
Nej nu ska jag dricka upp kaffet, och så ska jag hänga upp en tvätt, får se om jag slänger in en till ikväll också eller så väntar jag med den till i morgon..Får se vad som händer och fötter..
 
Hörs Hej
 
 

Sköna härliga söndag....

Tog en REJÄL sovmorgon idag.. Klev inte upp förrän jag vaknade, vilket i och för sig är självklart, men vaknade till första gången vid halv 4, men när jag klev upp var den 9.42.. Herrejesses vad jag har sovit kan man säga, fast i och för sig så somnade jag inte förrän vid 01.00 typ eller strax efter.. Men ändå, rätt utvilad kan man säga att jag är, vilket var ett tag sen..
 
Hur som helst så har jag trödd i mig en mugg kaffe och en äggmacka med dillkaviar, smakade alldeles utomordentligt gott ska jag be att få tala om..Ska försöka hinna med en påtår innan mamma kommer och hämtar mig, vi ska fara en aningens söderut för att gå på loppis med Monica, blir skojsigt det..
 
Sen så ska jag hem och hänga tvätt, fixa lite stroganoff till middag, förberedde den igår kväll, och så kommer ju lilltrollet hem ikväll, blir så bra det.. Och efter kl 20 nån gång så kommer mellantrollet hem också, så hoppas hon vill ha filmmys med oss ikväll, det är ju Varg Veum ikväll.. Som jag har LÄNGTAT....
 
Japp så får det bli.. en dutt kaffe till innan man ska borsta håret och så..
 
Hörs Hej
 
 

Då var det natt igen då....

Ja då var det lördag natt då, eller nu kan man ju snart säga att det är söndag morgon ju.. klockan är u över 00.00 så att...
 
Åt i alla fall en god middag bestående av rester tillsammans med stortrollet, när vi tryckt i oss den så drack vi kaffe och åt lite efterrätt, smaskigt värre ska jag säga. Efter en stund så lånade han min cykel och trampade hem till stan, får hoppas jag får tillbaka den imorgon under dagen..
 
Förberedde mig för att kolla på sommarkrysset när mellantrolelt smsade och sa att hon och min mor skulle hämta upp mig, så det gjorde dom och vi for till mamma och fikade.. Då var klockan strax efter 20, vid 23.10 skjutsade mamma hem mig och mellantrollet for i väg med sin kusin Clara, så sen dess har jag varit ensam. Mellantrollet sover i Bjästa hos sin far inatt..
 
Slötittar lite på TV men ska nog lägga mig och försöka sova en stund snart.. Blir nog bra det..
 
Hörs Hej
 
 

Lördag eftermiddag....

Ja jädrar i min låda, redan eftermiddag och lördag är det, kan det bli bättre?? ja det kan det i och för sig men det kommer det med..
 
Drack kaffe och åt äggmacka med mellantrollet innan hon for och jobbade.. vid halv 11 for hon, då kom mamma tillbaka efter att hon skjutsat och drack lite kaffe.. Sen så for vi till Monica och drack ännu mer kaffe, där satt vi i solen ett par timmar så fan vore väl om man inte fick lite färg på sig hahaha.. När vi for hem så stannade jag till på Ica och köpte lite dricka, cig, skinka, smör och hittade även lite billigt bogfläsk och strimlat fläskkött, ibland så har man tur..
 
När jag kom hem så satt stortrollet i trappen och väntade på mig, jag tänkte gå ner och ta en dust med källargubben, men ids fan inte, jag måste äta lite så det ska bli lite rester från i går hade jag tänkt, blir bara bra det känns det som, funderar på om jag ska göra nån sås idag, men det har jag inte bestämt mig om än.. Kan ju gå ner i källaren lite senare också i och för sig..
 
Japp så får det bli, nu ska jag sätta ihop den alldeles nydiskade fritösen och så ska jag hänga lite tvätt tänkte jag.. så kan jag nog slänga in en ny innan jag slänger omkull mig och taktikvilar lite senare..
 
Hörs Hej
 
 

Fredagsmys på hög nivå i Domsjö....

Jahapp ja... Har varit en låååång dag idag.. Vid halv 2 tiden ungefär så kom lilltrollet och hennes pappa och hämtade mig och mellantrollet.. Så for vi ut på ÖB en sväng och kollade lite, blev några smågrejor som inhandlades, samt lite billigt godis, inte helt fel det inte ska jag be att få tala om..
 
När vi kom hem så satt vi och slöade, jag kokade lite kaffe, mellantrollet for iväg vid halv 4 ungefär, satt och surrade lite med stortrollet, lagade middag, blev curly fries, stekt marinerad karré, chili cheese, sallad och lite jalapenos, smakade alldeles utomordentligt måste jag säga..
 
Efter middagen så halvlåg jag och sov på soffan när dt plingade på dörren och då kom Eve och hälsade på, superskoj :-) efter en stund så kom även Viola, och ännu en stund senare så kom lilltrollet och hennes pappa hit och skulle se på Rango.. Vilken bra film, hahaha Rango liknar nån jag känner eller har känt, beror på hur man ser det som, Helena gissade rätt hon hahaha,,
 
Nu har alla farit så nu sitter jag med fötterna på v-rumsbordet och slötittar på Spartacus, en bra serie som jag alltid kollar på om jag har chansen, men känner mig lite trött i ögonen just nu faktiskt så får se hur länge jag orkar titta.. Men ska väl kanske vara vaken tills mellantrollet kommer hem i alla fall.. Hon slutar kl 24, så det är ju en stund kvar kan man säga, hoppas det har gått bra för dom i kväll..
 
Ja, imorgon ska det bli tvätt, tvätt och åter tvätt hade jag tänkt, får se vad man hittar på mer, det återstår att se.. Rätt vad som sker så ska det bli lite sanering av en fritös också, kan vara på tiden ska jag säga.. japp, så får det bli, får se hur länge man får sova imorgon, kan ju kanske vankas god frukost om man har tur..
 
Så fär det bli, får räcka för idag..
 
Hörs Hej
 
 

Då var det fredag igen och här sitter jag....

... och dricker kaffe...har nyss ätit nybakta scones som mellantrollet gjort nu på morgonen.. Sååå otroligt goda var dom ska jag säga med lite smör och ost....
 
Ska ta mig en till kopp kaffe och sen så ska jag på jakt efter en fönsterskrapa som gömt sig någonstans i lägenheten, det är en riktigt luring som inte vill komma fram när jag ska använda den.. hahaha.. nej allvarligt så är den i en kartong och jag hittar inte kartongen.. men skam den som ger sig, jag SKA hitta den, måste ju få bort fågelskiten från köksfönstret.. undra hur det kommit dit egentligen, underligt men det är där i alla fall..
 
Får se vad som händer sen, ska få leverans av några saker tror jag om jag har tur, sen så ska jag troligast få komma mig iväg till ÖB, där det ska inhandlas lite smått och gott, som folieformar och annat som kan behövas. Mycket bra affär det tycker jag.. Så det blir nog bra det..
 
Får se om stortrollet dyker upp nåt idag, han lär väl ska ha middag lite senare antar jag, så får se vad jag hittar på... har funderingar på att steka lite marinerade köttskivor och göra en dutt strips till det, och kanske lite sallad och några chili cheese... Man vet ju aldrig vad som händer och fötter här direkt.. ska i alla fall se på den där "barnfilmen" Rango eller vad den heter nu igen, den verkar lite smårolig så att...
 
Hade tänkt att tvätta lite men mellantrollet ska fara och gymma nu och hon tänkte duscha när hon kommer hem och då hinner maskinen inte bli färdig så då får jag vackert vänta.. ja det löser sig nog med det också.. Har ju helgen på mig..
 
Så får det bli så länge.. nu ska jag ut på fönsterskraparjakt..
 
Hörs Hej
 
 

Den som dräper.....

Ja, just nu sitter jag och tittar på Den som dräper, en dansk serie som jag tycker är superbra faktiskt, kanske inte lika bra som dom svenska men ändå, man få vara glad för det lilla som finns och för att vara dansk så är den riktigt bra..
 
Fick åka med systersonen Robin i hans Epa eller vad det heter nu för tiden, for till mamma och drack en kopp kaffe och fick 2 kakor, mycket goda om jag får säga vad jag tycker.. Det var som Brownies och en typ av Snoddas så det var gott..
 
Får se om jag orkar se bägge avsnitten av Den som dräper ikväll, känner mig lite trött idag, har varit lite småhängig i skallen hela dagen, och ja lika bra jag säger mer än vanligt alltså, och innan nån säger nåt så ja, det gick att vara mer hängig i skallen än vanligt, konstigt nog..
 
Nej, fortsätta kolla på TV en stund sen blir det minsann sängen, och sova tills man vaknar, behöver nog inte ställa väckaren nåt imorgon för mellantrollet börjar inte förrän kl 17.. Blir bra det..
 
Hörs Hej
 
 
 

Jora så att.. vad säger man???

Ja då är det torsdag afton då, typ halv 7 ungefär är klockan.. Idag har jag haft främmande hela dagen från kl 11 kan man säga.. Först kom Annika B med lite lådor som jag fick tillbaka efter att ha bakat åt henne en gång, det var super bra för dom behövs alltid.. Sen så kom stortrollet vid kvart i 12 och han är fortfarande kvar, vi har druckit kaffe, ätit lunch, druckit mer kaffe, ätit middag, sen har vi inte druckit nåt mer kaffe, kanske blir lite grann som är pissljummet i termosen nu snart, får se vad som händer..
 
Idag har jag i alla fall, dammtorkat lite fönsterbrädor i kök och vardagsrum, torkat av några hyllor i bokhyllan, samt lite andra småsaker.. Efter det så dammsög jag och torkade golven, inte alla men i kök, hall och vardagsrum i alla fall, det får duga så länge..
 
Har varit och köpt lite mjölk, lika fascinerande varje gång jag köper en och en halv liters frp med mjölk, hahaha lite roar dom gamla kärringarna kan man ju säga då.. Blev även lite färsk potatis, korv, bacon, tomat, gurka, krossade tomater och maj bland annat.. kan vara bra att finna liksom..
 
Känns nästan som att det ska bli mer regn, var kvavt även fast det blåste då jag gick ner på Hemköp, det är såååå drygt att gå när det är så.. Hittade ingen fönsterskrapa nere i nåt av förråden idag, vete fan vart jag hett det, saknar en del andra grejer från det skåpet jag hade det i så måste bara hitta den kartongen, får kolla en gång till i morgon, kan ju i oh för sig ha stoppet den i nåt av överskåpen här i lägenheten, får kolla läget imorgon alltså..
 
Det får räcka så länge...
 
Hörs Hej
 
 

Då var det dags för Pannkaksdagen eller Discodagen, beror på hur man ser det som...

Japp, då var det torsdag då, Pannkaksdagen, men blir inga pannkakor här idag, för det blir bara pannkaka av alltihopa kan man säga.. Jag kan inte göra tunnpannkakor, det blr bara skit när jag ska göra det, så oftast får det bli våfflor eller ugnspannkaka i fall det ska vara nåt sånt.. Eller i och för sig så kan jag ju göra Rotpannkaka, för dom ska ju vara lite tjockare, attans nu vart jag sugen på det också med stekt fläsk till, muuuuuums
 
Hoppas stortrollet kommer med cykeln idag då så jag kommer in i mina förråd i källaren, tror jag har lite fönsterputs och sånt kvar där sen jag städade ut i Bjästa.. ja ja det visar sig om han dyker upp, hoppas kan man ju alltid..
 
Nu ska jag fortsätta dricka lite kaffe, och hoppas att jag vaknar till, ska traska ner på Hemköp lite senare idag.. Blir bra det
 
Hörs Hej

Kväll så här på en lillördag i Domsjö då...

Jahapp, då var det kväll på riktigt då, och jag måste säga att dagen har varit till belåtenhet, till största delen i alla fall..
 
Satt ute en stund och njöt av den sköna sommarkvällen efter att stortrollet och Viola farit, så skönt även om det blåste lite väl mycket mellan varven, men man sitter och står stadigt i blåsväder så det var ju ingen större fara om man säg som så.. Mellantrollet stannade till hos mormor sin en stund efter att hon blivit hämtad på sommarjobbet sitt, så dom kom hit vid 19.40 ungefär och så surrade vi en stund och tittade på Du är vad du äter, ganska intressant men jag kan ju inte med den där Anna Skipper jag inte..
 
Jag var tvungen att provsmaka köttet jag gjorde tidigare idag, så jag tog ett mjukt fullkornstunnbröd och gjorde som en wrap.. Värmde lite kött, tog lite rå lök, gurka, jalapenos och riven ost och rullade ihop det, satan i gatan vad det var smaskigt, om jag får skryta lite och det får jag ju göra bäst jag vill, här i alla fall.. Blir kanske en sån till lunch imorgon också, för till middag så blir det som jag sagt tidigare lite korv eller köttfärssåsen jag har kvar i kylskåpet..
 
Ska traska ner och hämta ut ett paket imorgon, får hoppas att stortrollet kommer med min cykel då, inte för att jag tvunget behöver den imorgon, men behöver nyckelknippan som cykelnyckeln är på så jag kan komma in i förrådena nere..Kanske dags att kolla vad man ska ta upp eller inte ta upp snart kanske.. har ju liksom skjutit det framför mig hela tiden, har en del köksgrejer som ska upp i alla fall, bland annat några glas och lite sånt.. ja det blir nog bra det bara jag får min nyckel så..
 
Sitter just nu och slötittar på Morden i Midsomer, men ska byta till kanal 5 kl 22 för då börjar en av mina favvoserier Scandal, vet inte varför jag tycker den är så bra, men bra är den så den kan jag ju inte missa.. Sen får vi se hur länge jag är vaken, ska kliva upp vid 7 imorgon bitti också och dricka kaffe med mellantrollet innan hon ska fara iväg.. Kanske rakt tar en macka eller så också, man vet ju aldrig, plötsligt händer det liksom..
 
Ja, det får räcka för idag, vad jag vet nu i alla fall
 
Hörs Hej
 
 

Eftermiddag/afton...

Ja då var det snart kväll då, eller det är väl början på kvällen kan man väl säga.. Inte gjort allt för mycket idag ska jag säga, drack en massa kaffe på förmiddagen, diskade och slängde in en maskin tvätt som nu är häng och förhoppningsvis torkar den ganska så fort..
 
Stortrollet kom där mitt på dagen nånstans på ett ungefär så vi drack mer kaffe, surrade lite och så, sen så kom Viola när jag höll på hänga tvätten och koka nytt kaffe för bästaste och underbaraste Camilla kom på eftermiddagen, så då blev det mer kaffe.. Börjar känna av min kaffemage nu ska jag säga hahaha tur man är singel om man säg som så..
 
När Camilla och Nellie åkt så stekte jag upp lite potatis och kött jag hade i kylskåpet som jag bjöd stortrollet och Viola på, tillsammans med lite sallad, tror dom tyckte det var rätt gott för det tog då slut.. Så då har man gjort en god gärning idag också och det är ju alltid bra.. Fick även ett halvbra besked men även ett som inte är så bra, men det löser sig med det också..
 
Blir inte så mycket av matsedeln som jag gjorde för denna vecka, men jag hoppas den kan vara till hjälp för någon i alla fall.. Har ätit rester mest hela veckan pga att mellantrollet inte är hemma och äter med mig, men rester funkar ju rätt bra dom också och då räcker ju den andra maten längre vilket är ett plus i sig kan man säga.. Så imorgon blir det inte rotmos och fläsk, det blir nog korv och ev stuvade makaroner, elelr så blir det köttfärssåsen jag har kvar till makaronerna eller så kanske det blir parisarna som finns kvar i kylskåpet.. Det får tiden utvisa liksom..
 
Men i morgon så ska jag FAN I MIG dammtorka, dammsuga och torka golv.. JAG SKA göra det, går inte skjuta upp längre nu.. så är det bara...
 
Nu ska jag invänta mellantrollet som är på väg hem och så ska jag väl tömma maskinen och plocka i det som står på bänken kan jag tänka mig
 
Hörs Hej
 
 

Onsdag då....

Ja då var det onsdag igen då, har knappt sovit nåt alls i natt, brukar bli så ibland när tankarna kommer och går, men det går väl över så småningom.. Hmmm känns som att jag sagt det ett antal år nu hahaha.. men man ska ju leva på hoppet sägs det, eller att det sista som överger människan är hoppet om man säg som så.. Det blir nog bra i slutändan som sagt. Folk tycker att man är löjlig som tänker på saker och ting men det är väl så då dom itne varit med om liknande saker själva och bara får allting serverat liksom, eelelr dom som inte vet hur det är att vara ensam och kämpa, men det är som det är, därmed klagar jag inte.. Alla har rätt att tycka att lite avlastning eller stöd vore välkommet..
 
Har tagit fram en köttklump ur frysen, tänkte passa på att göra lite stroganoff eller annan köttgryta när jag liks är hemma, troligast så blir det några köttskivor som marineras och fryses in också, eller så steker jag upp dom innan jag fryser dom, får se vad som händer och fötter under dagen.. Funderar på att koppla in stora datahögtalarna på lilla datorn och dra på lite Bajenlåtar eller nåt och så kanske jag ska få fingrarna ur arlset och dammtorka lite..Skulle kanske få ett besök idag så man vet ju aldrig vad som händer.
 
Sen får man se om leveransen kommer idag, har inga större föhoppningar men plötsligt händer det, som man brukar säga ibland.. väldigt sällan får man säga det men som sagt, den som lever får se, man kan ju inte göra så mycket åt ifall folk inte vill återgälda det man hjälpt dom fast man egentligen inte kunde.. Nej, man kanske ska bli lika hård och kall som alla andra, verkar ju vara så man ska vara nu för tiden.. Eller, nej jag skulle inte tro det, det finns ju nåt som heter Karma, tror jag håller mig till att vara som jag är i stället..
 
Nej, lite mer kaffe på det här så kanske det riktar till sig och så är det väl bara att börja vänta på beskedet då.. Kan ju gå hur som helst det..
 
Hörs Hej
 
 

Tisdag kväll då kan man säga....

Då var det kväll återigen då. Inte många timmar kvar av denna kväll, den 2a juli.. Om en timme ungefär så är det ganska precis 6 år sedan det knackade på dörren och en kille sa att Zimon varit med om en olycka, fast först fattade jag inget även om jag satte mig i bilen och for iväg..
 
Fy fasiken för känslan när jag klev ur bilen och insåg att det var stortrolelt som låg där på vägen och skrek efter mig, kommer fortfarande exakt ihåg hur det kändes, det var som att det öppnades ett svart hål i marken och som att nån stack in en kniv rakt i hjärtat och vred om, det gjorde ont i hjärtat på riktigt alltså. Ni vet ibland säger man ju att det gör ont i hjärtat av vissa saker, men jag lovar, det där kändes exakt så ont som man kan föreställa sig.
Ungefär som att nån tar handen trör igenom huden och sliter ut hjärtat kan man nog också beskriva det som..
 
Det har varit en lååååång, tuff, och förbannat knagglig väg tillbaka, för mig, mellantrollet, lilltrollet men allra helst för stortrollet, hans väg är fortfarande lite knagglig, men allt löser sig till slut, bara man vill och man tar emot den hjälp man blir erbjuden. Vi har inte haft mycket stöd inte på senare år i alla fall, men det är som jag sagt åt alla mina troll, det är vi 4 mot världen, och så har det varit och så lär det förbli..
 
En del vänner har funnits vid min sida hela vägen och dom är jag så oerhört glad och tacksam för så det finns inte ord som kan beskriva det, ni vet vilka ni är och jag hoppas att ni förstår hur tacksam jag är över att ni funnits där, oavsett vad..
 
Det finns folk som tar saker och ting för givna hela tiden tyckar jag, och ibland så kan det göra mig så irriterad, arg och ledsen, beroende på vad det är för nåt det gäller förstås.. Jag menar det finns folk som kämpar sig igenom varje dag, pga olika orsaker, vissa rår inte för det, och dom behöver ju lite extra empati, sympati, medkänsla och omtanke.. Vilket jag försöker ge till mina troll varje dag, jag hoppas bara att jag lyckas och att allt blir bra till slut, men oavsett vad så vet jag att jag i alla fall gjort allt i min makt för att det ska bli bra ... Tänka på mig själv får jag göra när jag skaffat etta med jordvärme om man säg som så.. Ja ja, det blir nog bra i slutändan..
 
Nog om detta, ska titta lite på TV sen blir det sängen och förhoppningsvis får jag lite sömn då...
 
 

Blixtar och dunder...

Japp, så är det, det har dundrat och blixtrat nu på morgonen och regnet det öser ner.. Men det är bara mysigt tycker jag..
 
Blev väckt av lilltrollet som ringde kl 5.55 och frågade om jag var nyvaken för hon behövde hämta sina regnkläder hon glömde i söndags.. Då svarade jag att jag varit vaken ett tag och att jag nyss klivit upp och kokat kaffe.. Sen när hon kom och jag mötte henne i dörren så sa hon: Tack mamma och gav mig en kram.. Vad säger man om det?? Artig och väluppfostrad liten flicka som säger tack för att hon får hämta saker där hon har sitt hem varannan vecka...
 
Nu ska jag väl väcka mellantrollet och så ska jag ta lite mer kaffe tänkte jag, rätt vad som sker så kanske jag tar en macka också.. Man vet aldrig, jag är ju sådär så att man vet aldrig vad som händer liksom....
 
Ja, så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 
 

Tror det är dags att sova nu snart

Ja jisses vilken dag det har varit.. Helt underbar om jag får säga det själv, och det får jag ju för det är ju min blogg hahaha. Det känns som att det blir bättre för varje dag som går, finns så otroligt mycket att vara glad över, till exempel att höra lilltrollet bli så otroligt glad för ett meddelande, det gör en glad i mamma hjärtat..
 
Har slötittat på Goldeneye, men jag är mer förtjust i dom senaste Bondfilmerna med Daniel Craig som Bond, kan ju kanske bero på att snyggare karl får man leta efter vilket ju säkerligen har gjort att man tittat på en hel film för en gångs skull hahaha
 
Imorgon ska det tydligen bli skitväder så då funderar jag på om jag ska ta en dag vid spisen kanske.. Typ göra lite chili con carne, pannbiff eller köttbullar kanske.. Och kanske slänga ihop en biff strofganoff, kan ju vara skojsigt att hitta bara sådär liksom vid nåt tillfälle. hmm, tål att tänkas på.. men rätt vad som händer så kanske det blir nåt helt annat också man vet ju aldrig med mig liksom
 
Man kanske ska ta och dammtorka lite grunks och så också kanske, kan ju kanske vara på tiden om man säg som så, och sortera lite mattidningar och stoppa dom i hållarna där dom ska vara, så är dom ur vägen liksom.. Klurar på om jag ska köpa nån hylla eller två att sätta uipp i köket så kan jag ha dom där tidskriftsamlarna där kanske eller så kanske jag kan he mina burkar där, har ju ett antal så att säga.. exet kallade mig för burkbög av nån anledning, fattar inte vad han menade hahahaha..
 
Tror jag ska göra lite fuskfisk imorgon, var ett tag sen men det är så gott mellan varven att äta fiskpinnar, det är smarrigt det, får se om jag gör mos eller om jag gör kokt potatis, det får tiden utvisa och om jag har en massa på gång i köket.. Till lunch så ska det få blir stekt potatis i alla fall, vad det blir till har jag inte bestämt mig för än.. Kan bli bacon och stekt ägg, eller så blir det lite karré elle kanske en parisare... hmmm får klura på det ett tag
 
Japp så får det bli så länge.. nu blir det snart sängen
 
Hörs Hej
 
 

OH AH KENNEDY.....

..... SÄG OH AH KENNEDY. Ja jädrar i min låda vad glad lilla trollet blev när hon såg att hon fått svar av sin stora idol Kennedy i Hammarby.. Hon skrek och tjoade ungefär som fjortisarna gör när dom är på konserter med Eric Saade eller nåt .. Hon var så himlarns glad så det var inte sant, var nog värt mycket för henne det där svaret..
 
Har i alla fall varit på stan och träffat gulligaste Anki och hennes Paul idag, och så vart det en liten kort dejt med pappa.. Stortrollet och Viola åkte med oss hem och drack kaffe och så.. Vid 20 över 5 ungefär så for mellantrollet med sin pappa en sväng, och jag la mig på soffan, efter en stund så fick jag skjuts på ett ställe, sen for jag hem och inväntade systersonen som skulle komma med lite grejer jag beställt.. Nu har han åkt så nu ska jag hänga en tvätt och sen så ska jag se lite på TV tänkte jag.. får se om det är nåt sevärt, det är ju i alla fall en Bond film ikväll så får se om jag är vaken och ser den..
 
Japp så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Ny vecka då typ.....

Då var det måndag och en ny vecka igen då, tro vad som ska hända denna vecka?? Tror itne det händer så mycket av värde känns det som, men man vet ju aldrig, plötsligt händer det..
 
Idag blir det i alla fall en snabbbis på stan, får se om jag träffar stortrolelt och han åker med hem elelr hur det blir eller så handlar jag bara lite medan mellantrollet är och gymmar, vi får se vad som händer. Lär bli varmt i alla fall för det känns kvavt och lite så, men förhoppningsvis så blåser det lite på torget så då kan man ju sitta där kanske.. det blir nog bra vilket som..
 
Så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 
 
 

RSS 2.0