Bedtime då...

Ja, då var Wallander filmen slut, tror jag sett den förut men inte säker, jag har ju så dåligt minne så det är inte omöjligt liksom..
 
Måste säga att jag haft en superbra helg om man ser till det stora hela, det är väl aldrig riktigt perfekt, men det är det väl aldrig för nån så det är som det är..
 
Nej, ska nog försöka sova nu tror jag, känns som att jag är hur trött som helst, men som vanligt så blir man väl tvärpigg när man lägger sig..
 
Får se vad som händer och fötter liksom
 
Hörs Hej
 
 

Jaha ja....

Då var snart denna dag över också då.. Har inte gjort nåt speciellt idag ska jag villigt erkänna. Har tvättat lite, plockat undan lite i köket, och så har jag snabb dammsugit för stortrollet kom tillbaka fast han nyss farit och han hade med sig Benny så då fick jag koka lite kaffe, vilket var gott..
 
Skickade iväg lilltrollet till hennes pappa vid 16.30 ungefär, efter det så gjorde jag en superduper god köttfärssås med spagetti, var länge sen jag njöt så fruktansvärt av någon mat som den, eller inte så himlarns länge sen, det var igår för det jag gjorde igår var förjävla gott det också..
 
Får se om jag far till stan en sväng imorgon, man vet ju aldrig vad som händer när andan faller på.. Beror på hur jag får sova och vad det är för väder, men kan ju vara kul att strosa runt lite i sin ensamhet ibland också, fast skulle tro att jag kanske bestämmer möte med pappa..
 
Ja, nu är det inte så länge till mellantrollet kommer hem, får se hur hon mår, hon hade så fruktansvärt ont i huvudet idag, så hon har gjort det superbra som varit på jobbet i alla fall.. Stolt mamma är jag.
 
Sitter och väntar på ett samtal och sen så ska jag se om jag får snabb skjuts på ett ställe, får hoppas det i alla fall.
 
så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 
 

Dinners at The Andersson Place V 27

Måndag 1/7             Rester
Tisdag 2/7               Potatis, fisk, sås, grönsaker
Onsdag 3/7             Ris, korvstroganoff
Torsdag 4/7             Rotmos, fläsk
Fredag 5/7              Tacos
Lördag 6/7               Strips, parisare, chili cheese, sallad
Söndag 7/7              Tacopaj (gjord på rester från fredagen)
 
Japp så får det nog bli den kommande veckan. Eller preliminärt bli i alla fall, får väl se vad som händer och fötter, får se om det blir några omflyttningar, beror på hur mellantrollet jobbar..
 
 

Last day of this week...

Ja, det är då dags för att uppleva sista dagen denna månad och sista söndagen denna månad, vintern närmar sig med stormsteg kan man lugnt säga..
 
Sitter och tittar på Nyhetsmorgon, ska snart dricka lite kaffe tänkte jag, får se om jag gör nån macka nu eller om jag gör den senare, det får tiden utvisa.
 
Idag tänkte jag tvätta lite grann och sen så tänkte jag dammsuga och torka lite golv också, rätt vad det är så kanske kan gör nåt annat av nytta också men det får vi se om det blir nåt av det.
 
Får se vad man hittar på att äta till middag, lilltrollet ville äta hos sin pappa och mellantrollet jobbar, så jag skulle tro att jag kanske bara gör mig en korvmacka eller nåt sånt kanske.. Rätt vad som händer så kommer stortrolelt hit och då får jag ju middagssällskap, men det visar sig ju senare i så fall..
 
Ja, det får räcka så länge..
 
Hörs Hej

Lördag kväll i Domsjö...

Då var kvällen kommen då, sitter nu och kollar på Sommarkrysset, har nyss kommit hem från Coop Forum.. Fick skjuts av lilltrollets pappa Kenneth, och han bjöd även på en låda glass, supersnällt..
 
Stortrollet kom tidigt imorse, så då drack vi kaffe och surrade lite, sen sov han ett bra tag, eller vilade i alla fall, så då gjorde jag och lilltrollet lite ditt och datt, hon kollade mest på olika Barbie filmer hon streamade eller vad det nu heter.. Jag fixade och trixade lite med middagen, städade undan på bänken i köket och så, drack lite mer kaffe, kollade en dutt på travet, fast jag inte gillar hästar, men vet inte hur det gick för det la jag inte på minnet..
 
Satt och kollade på fotbollen med stortrollet, det gick ju inte riktigt som vi hoppats, det blev "bara" oavgjort, hade ju behövts 3 pinnar, men man får vara glad för det lilla liksom..Kul att Castro-Tello fick göra ett mål i alla fall..
 
Efter match så for stortrollet till sin pappa och åt grillat till middag, själv så smaskade jag och lilltrollet i oss ugnsstekt karré, kokta pärer, beasås, sallad och mjukt tunnbröd som pappa lämnat här.. Smakade alldeles utmärkt om jag får säga det själv..
 
Och när vi ätit så kom syster yster och hennes Benjamin och drack kaffe och smakade på kakorna jag gjort, det var trevligt även om jag var tvungen att fara iväg när lilltrollets pappa kom då..
 
Ja så var det med det, inte så intressant men det är vad vi gjort idag. Det får räcka så länge
 
Hörs Hej
 
 

Lördag och matchdag då...

Ja, då har man skickat iväg pappa med halv 9 bussen, mellantrolelt tog samma buss in till gymmet, sen ska hon jobba till kl 20 tror jag det var, eller var det 19.. hmmm ja det visar sig nog.. Pappa gick in till lilltrollet och sa hej då, hon klev upp och sa hej då när han gick ut genom dörren vid 20 över 8, sen gick hon och la sig igen.. Får se när hon kommer upp så kanske jag käkar lite frulle med henne då..
 
Idag ska jag och lilltrollet ugnssteka lite karré, får se vad vi hittar på till den, kan bli kokta pärer ellerr så blir det gratäng, vi får som sagt se.
 
Jag är fortfarande lite mätt efter middagen igår, inte klokt vad gott det var.. Synd bara att man inte orkade med efterrätten riktigt, eller efterrätt och efterrätt, vi skulle dricka kaffe och fika av alla sorter vi bakat, men det blev helt ärligt bara en bit fudgekaka, var knappt så man fick ner den heller hahaha..
 
Ja idag kl 16 har Bajen bortamatch mot Östersund, kan ju bli skoj att titta på, förhoppningsvis så blir det 3 poäng, men man vet ju aldrig, i en sport som idrott kan ju allt hända, men alla poäng behövs så idag gäller det att det lossnar på allvar..
 
Idag är det 17 år sen min älskade mormor gick bort, det är inte klokt vad tiden går fort, tycker det var häromåret bara, men 17 år alltså.. Saknar henne lika mycket fortfarande, och tänker på henne minst en gång varje dag, det kan vara nåt man ser som kan påminna om henne, eller så tänker man; vad skulle mormor sagt nu och så.. Hade världens bästaste mormor jag..
 
Nej nu ska jag dricka lite mer kaffe och sen så ska jag fundilera på vad jag ska hitta på..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

God Natt...

Då är det dags att sova då.. säger God Natt med en av mina favvolåtar
 
 

SURSTRÖMMINGSFREDAG!!!!!

Japp då var det fredagkväll då.. Hade en mycket trevlig och givande dag på stan.. Kostade faktiskt på mig en blus, en tröja och ett par leggings, men attans vad det kändes som att jag slösade.. Träffade stortrollet också så han var med när vi åt lite på Café Blåbär och sen så mötte vi upp bästaste pappa som åkte hem med oss..
 
Blev lite don och fika och lite sånt när vi kom hem, sen så förberedde vi lite inför Surströmmingsdejten vi skulle ha med goaste Taina, Stortrollet somnade på min säng så han missade hela kalaset, men men, sånt kan ju hända.. Gott så inåt helvete var det i alla fall, skulle kunna äta surströmming en gång i månaden tror jag..
 
Imorgon ska det göras kött här, ska ugnssteka en karré, ska bli supergott det också, får se om jag gör kokt pärer och sås till eller om jag drar till och gör en egen rotsaksgratäng, kan ju bli gott det med, men då måste jag på affären för ajg har ingen palsternacka hemma och så vill säkert lilltrollet ha champinjonstuvning till det, så då måste jag fixa färska champisar också... Det blir nog bra det skulle jag tro..
 
Sitter just nu och kollar på Jägarna, jag tror jag kan se den hur många gånger som helst, så förbaskat bra film är det..
 
Så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 
 

Då var det fredag igen då och där satt jag och deppa....

Nej det gjorde jag ju inte, bara skojade... 
 
Sitter och dricker kaffe, trolltjejerna har ätit gröt och macka dom.. Själv får det räcka med lite kaffe, för rätt vad det är så ska man köpa fika eller nåt på stan och då kan man ju inte vara mätt inte..
 
Har ju ett minne som är sämre än sämst så frågan är ju om jag kommer ihåg att köpa potatisen som ska vara till surströmmingen, och så får jag inte glömma att köpa gräddfil, råkade köpa creme fraiche, jaja shit happens...
 
Ska i alla fall åka en tur till stan med tjejerna vid 10 tiden, ska tydligen spendera mest hela dagen där, ja det kan ju vara skojsigt det med.. Har man tur så kanske man hittar nåt intressant att titta på eller så..
 
Äsch, det får räcka så länge..
 
Hörs Hej
 
 

Slut på bakning för denna gången....

Nu tror jag vi har bakat klart tills det är dags att baka till lilltrollets födelsedag och dit är det ju typ 2 månader :-) så då får man vila från det ett tag...
 
Har haft en superbra dag i alla fall.. Bakat mest hela dagen, på eftermiddagen kom Camilla och Nellie, och så kom stortrollet, så när vi fikat och främmandet åkt så köpte vi hem middag som vi delade på alla tre, supergott var det.. Efter det så kom Viola och var här en stund, sen kom fd svägerskan med ägg som jag beställt så vi surrade en stund.
 
Just nu sitter jag och lilltrollet och kollar på en serie som heter Den som dräper, vi är ju lite för förtjusta i såna där serier vi, lite skadade om man säg som så..
 
Imorgon ska man tydligen åka in till staden på förmiddagen och åka hem vid 14 tiden, kan bli intressant hur jag ska stå ut så länge hahaha.. Men det blir nog bra det.. efter vi varit där så ska jag i alla fall hem och plocka undan lite grann, för på kvällskvisten så ska det ätas surtströmming för hela slanten, har längtat sen jag åt sist vilket var i höstas..
 
Så får det bli, får räcka för idag..
 
Sov gott när det blir dags
 
Hörs Hej
 
 

It´s raining men... eller nej, regnar bara en massa vatten.....

Ja jädrar vad det regnat igår kväll, i natt och nu på morgonen.. Och ett riktigt åskväder drog över oss, så himlarns mysigt är var det tycker jag.. Tycks ha hört lite muller nu på morgonen också men inte säker, hahaha...
 
Har tagit fram en del margarin som ska användas i bakningen jag och lilltrollet ska göra idag, Ska nog börja med att göra falska potatisbakelser och chokladbollar, sen efter lunch så blir det nog en fudgekaka, det blir bara bra det.. Om det blir uppehåll så ska jag försöka ta mig ner på Hemköp för naturligtvis så glömde jag köpa maskindiskmedel och handdiskmedel i går, typiskt mig alltså..
 
Börjar känna mig bättre nu i alla fall, har varit en liten downperiod, men det är som det är med det.. Man kan ju liksom inte påverka hur andra människor gör, det är bara lite drygt att hamna mittemellan lksom, men det är också som det är..
 
Tro om man ska göra fläskpannkaka idag ändå?? eller jag är sugen på en hemgjord baconpizza på sånt där Naanbröd jag, ja ja, det blir som det blir, lilltrolelt får bestämma vilket hon vill ha av det.. Så då blir det säkerligen fläskpannkaka skulle jag tro..
 
Så får det blir så länge... Nu mer kaffe
 
Hörs Hej
 
 

Regniga onsdag kväll...

Ja jisses Amalia vad det började vräka ner tidigare i kväll, vart liksom lite ruggigt och dant, men mysigt samtidigt på ett sätt.. Ska tydligen fortsätta regna imorgon förmiddag och verkar ska komma en dutt åska också säger dom..
 
Då passar det bra att ta en bak och laga mat dag för mig och lilltrollet.. Får fortsätta fylla frysen med goa kakor så det finns när det kommer nån som är fikasugen om man säg som så.. Hade tänkt göra Fläskpannkaka imorgon, men jag tror nästan att det får bli en liten bacon pizza som jag och lilltrollet kan dela på, med lite sallad så blir det ju perfekt..
 
Fick i alla fall skjuts på affären ikväll så jag kunde fixa det som behövdes till vår fortsatta bakning imorgon, och så kom jag över lite mer karré så nu har jag 6 st förpackningar, känns inte helt fel ska jag säga, bra att finna när andan faller på.. köpte även två paket köttfärs men det ska jag snåla på faktiskt, eller så får jag väl införskaffa några till, det är ju faktiskt en grej som är bra att ha, man kan liksom göra lite av varje med köttfärs..
 
Nej nu ska jag se om lilltrollet tänk sova nåt idag elelr om hon tänker dygna som det så fint heter hahaha... nej hon ska minsann få lägga sig och sova snart.. så hon är pigg och alert imorgon när det ska arbetas på Anderssons Bageri.. Ska bli Fudgekaka, Falska potatisbakelser och chokladbollar, då har vi gjort 7 sorter så vi har så vi klarar oss en stund eller två.. kanske gör i ordning en karré och fryser in så är det bara att tina och äta när man blir sugen liksom.. Funderar även på att göra en köttfärssås och en liten chili con carne, men det får jag se om det blir.. det visar sig vad som händer och fötter om man säg som så..
 
Nej, titta på lite TV en stund och sen försöka sova, låter som en bra idé känns det som, och så får det bli..
 
Hörs Hej
 
 

Stora bakardagen....

Ja, jag och lilltrollet som skulle baka LITE idag, vi gjorde först mördegskakor med kanel och socker, samt havregrynskakor med smält blockchoklad på, då var stortrollet och Viola här så dom fick smaka lite grann.. Sen satte vi oss och surrade och vilade lite grann, så kom fd svägerskan som jag skulle beställa lite ägg med, så då drack vi mer kaffe..
 
När hon och Viola farit så gjorde jag och lilltrollet lite sirapskakor/kolasnitt och en liten sats kanelbullar, så det har nästan nyss blivit klart, eller nyss och nyss, typ en timme sen.. Men nu är allt avsvalnat och paketerat, så nu kokas det ris, ska stekas lite kassler och vispas ihop en gräddsås till middag, får hoppas att stora och lilla trollet är vakna då bara, för jag tror att bägge två har slocknat en stund.. Ja ja, den yngre generationen ska väl få vila och ta det lugnt, men jag tänkar skicka ut dom med soporna sen i alla fall, för det kan dom gott göra tycker jag..
 
Känns som att det är lite åska i luften, men man har ju blivit lurad förut, men regna det kommer det att göra, typ när som helst, känner det på lukten när man sitter ute på balkongen..
 
Har fått mina Com Hem kanaler idag, men nu är ju inte 4an och 5an och 3an där dom ska vara.. det är typ bara 1an och 2an som är på sina platser, och inte vet jag i vilken kartong jag paketerade ner manualen till TVn heller, så den kan jag inte läsa och kolla hur man flyttar på kanalerna som.. har provat trycka på Meny på TVn, men det är fan obegripligt hur man gör när man kommer in på den grejen.. Håller mig nog till matlagning och bakning jag, det är jag bäst på...
 
Ja så får det bli så länge, ska fortsätta med middagen nu
 
Hörs Hej
 
 
 

Ännu en dag har lidit mot sitt slut....

Ja men då har även denna tisdag lidit mot sitt slut, cirka en och en halv timme kvar tills det är onsdag då.. Har varit en ganska okej dag på ett sätt och på ett sätt inte..
 
I morse kom i alla fall stortrollet cyklandes tillbaka med min cykel, så efter lunch så tog jag och lilltrollet en cykeltur till mamma, där vi bjöd på en glass, drack kaffe, och lilltrollet körde sönder en grej på sin cykel i lekparken där bredvid. När vi kom hem igen så kom vi på att vi glömt att stanna och köpa mjölk, ja ja, man kan ju inte komma ihåg allt här i världen.. Vi gjorde i alla fall spaggar och köttbullar till middag, det fick duga eftersom vi inte hade nog med mjölk till att göra en sås till pärern, men funkade det också...
 
Vid 18 blev vi i alla fall hämtade så vi kunde fara och dumpa lilltrollet i Näske hos Coach B vid halv 7, sen dumpade vi av trollkusinen Robin i Bjästa och så for vi till underbaraste fd grannen Camilla och drack kaffe och surrade...Var supertrevligt och så var goa Carina med där också... Sen när vi for och skulle plocka upp lilltrollet så fick vi vänta typ en och en halv timme men till slut så... Blev lite stress, men hann in på Konsum och fick köpa en drös med kött för 19.90 kr kilot, som hittat liksom...
 
Trolltjejerna har lagt sig och jag sitter och slötittar på TV en liten stund innan det är dags att lägga sig, och hoppas på att det är någorlunda väder imorgon.. Fast jag har lovat lilltrollet att vi kanske ska baka några småkakor så det får gärna bli lite svalt... inte för varmt alltså.. Blir nog bra vilket som...
 
Ja, det får nog räcka så för idag känns det som, fast med mig vet man ju aldrig vad som händer och fötter..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Grå tisdag morgon....

Tisdag idag då, vilket innebär en tur till Köpmanholmen, eller rättare sagt Näske och dumpa lilltrollet hos Coach B för en skojsig kväll med lite träning och ev bad.. Som en liten avslutning innan sommaruppehållet, hoppas dom får lite bättre väder ikväll, men kul får dom nog i vilket fall som helst..
 
Mellantrollet gör sig klar för att åka och sommarjobba lite grann, lilltrollet sover än och alldeles nyss kom stortrollet cyklandes.. Han lånade min cykel när han och Viola for hem till stan igår..
 
Får se när lilltrollet vaknar, så kanske vi tar en promenad ner till Hemköp, eller så skiter vi i det och jag handlar lite i Bjästa istället, kan funka det också, ska ju hälsa på bästaste Camilla medan lilltrollet är på roligheter ikväll.. Blir bara bra det
 
Tröt som fan är jag, sov inte många halvtimmar i natt, men det blir väl bättre inom kort förhoppningsvis, kan ju inte bli sämre i alla fall hahahaha...
 
Lite mer kaffe så man vaknar till ordentligt, eller kanske inte ordentligt, men lite mer skulle inte vara dumt hahaha..
 
Japp så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Bond film efter en lååååång dag...

Ja, då sitter man här igen då, framför TVn och glor på en gammal Bond film, gillar egentligen inte dom gamla, mer förtjust i dom som Daniel Craig är med i, men i brist på annat så får det väl duga.. man kan ju inte få allt man vill här i världen..
 
Har haft fullt hus här ikväll.. Mellantrollet kom hem strax efter kl 19.15 typ och med henne så kom även systersonen Robin, mycket trevligt, dom drack kaffe och åt lite macka och sånt.. Sen kom stortrollet och Viola, och sen kom lilltrollets pappa en sväng på lite kaffe.. stortrollet och Viola for för en liten stund sen, så kvällen har gått fort när man haft så mycket främmande..
 
Nu ligger mellantrollet i sängen och kollar den där serien igen, och jag och lilltrollet tittar på Bond då alltså, får se hur länge vi orkar vara vakna idag, tröttmössa punkt nu är i alla fall jag..
 
Imorgon hoppas vi att det blir någorlunda bra väder, för då ska jag och lilltrollet gå ner till Hemköp och fixa lite mjölk, smör och nåt sånt grunks som kan vara bra att ha liksom.. Blir nog bra vilket som skulle jag tro..kan ju gå även om det duggar lite grann också i och för sig..
 
Sen så fick jag veta en sak ikväll som jag egentligen inte trodde jag skulle få höra, men på ett vis är jag inte förvånad heller, men det är som det är.. Tur jag vet att jag klarar det mesta ensam, fast lite stöd vore ju skönt, jag är ju liksom inte mer än människa jag heller.. Så nu var det färdigklagat..
 
Ska kolla klart filmen eller så långt jag orkar då, sen blir det sängen...
 
Hörs Hej
 
 

Låååååång dag....

Ja herreminje vilken lång dag det har varit, eller långt dygn kanske man ska säga.. sov ju knappt nåt i natt, men men det blir nog bättre natten som kommer känns det som..
 
När jag haft såna här sömnlösa nätter oavsett vad dom beror på så fundilerar jag över allt och ingenting.. och inatt så fundilerade jag över vad det är som gör att folk är så förbannat inskränkt och inte fattar hur andra mår, elelr ens bryr sig om hur dom mår.. Vart fan är empatin och sympatin liksom?? Har dom inget sånt eller är dom bara totalt ointresserade?? Fattar det liksom inte, hur man liksom kan slå i från sig när en närstående eller vän mår dåligt, fysiskt eller psykiskt.. spelar ingen roll, man ska fasiken försöka förstå och inte skita i det, enligt min mening då förstås..
 
Sen så tycker jag inte att man ska ha fördomar mot andra människor för man vet inte alltid bakgrunden till att dom är som dom är eller att dom gjort som dom gjort.. Så länge det inte är grovt eller att "bara" är honosexuell eller nåt sånt.. Grova brott som pedofili, nekrofili och dylika saker anser jag är sjuka, men det kan ju kanske botas har jag hört talas om.. Det jag menar med fördomar i detta fall är invandrare, HBT personer, alkoholister, med mera.. När man inte vet deras historia så kan man inte döma dom efter hur dom väljer att leva.. Det är MIN åsikt.. Sen så måste man väl ge dom flesta en andra chans att visa att dom sonat sitt brott om det nu är nå¨t kriminellt, fast ibland så önskar man ju att det vore lagligt att kastrera pedofiler och såna som våldtar försvarslösa kvinnor som äldre till exempel, en kvinna i min ålder och lite yngre har ju i alla fall nån sorts chans att försvara sig liksom.. Nej nog im detta innan det blir ett himlarns rama skri för att man tycker det man tycker men då får det vara så..
 
Pappa bjöd på lunch på Pinocciho idag, eller inte där, men vi gick dit och köpte hem, och fy satan i gatan vad det var gott ska jag säga.. Har sparat en bit så antingen så tar jag den i kväll eller så tar jag den i morgon till lunh.. Lilltrollet sparade en del av sin räksallad, och pappa lämnade en del av sin kycklingsallad så det finns ju här också.. Blir bra det.. Hur som helst så for pappa hem vid halv 4 ungefär tror jag det var.. Han tog en liten powernap i soffan först, men jag tror det var lilltrollet som snarkade mest, högst och längst...
 
Sitter just nu och kollar i reklambladen där jag kan se om jag hittar nåt billigt att köpa och gnaga på i en månad eller två.. blir bra det...
 
Ska ta kaffe nu i alla fall..
 
 

Halvt vaken kan man säga.....

Ny vecka har tagit sin början då, och jag började den med att vara trött som jag vet inte vad.. Sov väl kanske en halvtimme eller så sammanlagt, men det gör inte så mycket, pappa är ju här så lite får jag ju offra mig. Fast känns att det tar lite på humöret att sova lite, men det blir väl bättre efter en liten dutt kaffe kanske får jag hoppas..
 
Mellantrollet ska tillbaka på sommarjobbet idag, lilltrollet och trollmorfarn ska fara en sväng på stan och kanske till Själevad för att se hur min mormor och morfar har det, det blir bra det, så kan jag dammsuga och vika lite tvätt under tiden.. Behövs för att högen med oviken tvätt är högre än högst nu känns det som.. Så att så får det bli på förmiddagen i alla fall..
 
Kan fortfarande inte fatta att Kennedy gjorde detta mål i går, fick se det på en Nyhetssändning efter att jag kommit hem efter lilltrollets match.. Man får ju rysningar bara man tänker på det, han är helt otrolig.. Kung Kennedy...
 
Sitter och tittar på Nyhetsmorgon, där dom just nu talar om barn och simning.. Tydligen ska alla barn kunna simma när dom fyllt 12 år, vad fan, finns väl dom som inte lär sig det då heller, är det liksom lag på det och får man böter om man inte klarar av det då?? Jag menar det finns ju faktiskt barn som har en stor skräck för djupt vatten och har man det så är det svårt att lära sig simma.. och sen anser jag att det är upp till föräldrarna att hålla koll på sina barn när dom är på stranden.. Men olyckor kan ju hända ändå om barn är ute och lekar och så, men jag menar att går man och badar med barnen på en strand så ska man hålla koll på dom, inte ligga och sola och låta dom springa omkring vind för våg..
 
Jora så att så är det, nu ska jag dricka lite mer kaffe, kanske ta en äggmacka eller nåt, får se, tänkte göra min specialkorvmacka till lunch i alla fall, får se om lilltrollet är hemma då så kanske hon vill ha också
 
Hörs Hej
 
 

Snart ny vecka då....

Ja, då var det snart en ny vecka igen då, och lilltrollet är här hos oss, så nu är mamma hjärtat helt även fast stortrollet inte är här jämt, men i och för sig är han är nästan jämt i alla fall, men han är ju vuxen nu så mamma hjärtat är ju helt vart han än är om man säg som så.. Tänkte mest på att jag har bägge trolltjejerna hemma :-)
 
Och ikväll så har vi även trollmorfarn här hos oss, det är såååå mysigt när han är här, han har suttit i soffan oh myst med lilltrollet medan vi sett på Wallander, och imorgon ska han och lilltrollet på stan en sväng, det blir nog superkul, lilltrollet ser fram emot det jättemycket..
 
Har haft en otroligt bra dag måste jag säga.. Trots att lilltrollets lag förlorade och hon råkade göra ett självmål, men jag kan bara älska hennes kämpaglöd och jävlaranamma hon har på planen, jädrar i min låda vad hon kämpar.. Och sen blev det oavgjort för mitt älskade Bajen deras sista match på Söderstadion, men helt ärligt så älskar jag Kung Kennedy, vilken lirare alltså.. Nu längtar jag bara ännu mer efter att få se han spela live..
 
Just nu så sitter jag ensam i soffan och slötittar på en film eller vad det är.. eftersom pappa sover här så är jag förpassad till att sova på soffan, så lär inte bli mycket sömn i natt, men det är det värt..
 
Ska väl försöka sova en stund eller så snart så detta får räcka för idag, kommer en ny dag imorgon..
 
Hörs Hej
 
 

Middagar hos Anderssons V 26

Måndag 24/6              Spagetti, korv
Tisdag 25/6                Potatis, köttbullar, sås
Onsdag 26/6               Ris, kassler, champinjonstuvning
Torsdag 27/6              Fläskpannkaka
Fredag 28/6               Surströmming
Lördag 29/6                Gratäng, kött, sallad
Söndag 30/6               Tacopaj
 
 
Ja, det var kommande veckas förslag till matsedel då, inte så märkvärdigt, får se hur mycket vi håller oss til denna vecka, som vissa märker så är det tacopaj på söndag, var meningen att vi skulle äta tacos idag, men mellantrollet ska jobba så då är vi snäll och inte äter det idag
 
 

Matchdag gånger två....

Just så, idag är det då söndag, och matchdag gånger två.. Bajen spelar sin sista match på Söderstadion någonsin, och lilltrollets lag KB65 har match mot BK Örnen ikväll, och bägge matcherna spelas samtidigt, vilket gör mig lite sådär kluven kan jag ju motvilligt erkänna.. Jag vill ju se Bajen på TVn, men vill ju inte missa lilltrollets match heller, så det blir ju att jag far till Bodum och kollar på lilltrollet, får hoppas att någon vänlig själ kan uppdatera mig om Bajen matchen då..
 
Ska väl snart slänga ihop en Snoddas som ska tas med och levereras när vi far iväg.. får hoppas att dessa kakor jag gjort är till belåtenhet nu då, vart lite sådär nöjd med kolasnittarna men smaken var god i alla fall så att det blir nog bra det hoppas jag..
 
Ikväll ska det bli myskväll framför Wallander, lilltrollet kommer ju hem hit idag och det ska bli såååååå skönt att ha henne hemma en hel vecka.. Nån dag till veckan så ska vi ta bussen in till stan och fika, dte har jag lovat, och då hoppas vi att mellantrollet är ledigt den dagen så att hon kan följa med också.. blir onsdag eller fredag vi åker in skulle jag tro, eftersom lilltrollet har träning tisdag och på torsdag ska hon till en av tränarna och ha avslutningskväll, det blir kul det.. fast i och för sig så får man vl kolla hur vädret blir, så man inte bestämt att fara på onsdag och det ösregnar, det bli ju inte nån hit precis...
 
Nej nu ska jag dricka en till kopp kaffe och sen så ska jag fixa den där Snoddasen då, så att den blir klar och kan paketeras, sen så ska jag knåpa ihop en matsedel för kommande vecka då hade jag tänkt.. Och så kanske man ska stoppa nåt i magen, nån fast föda alltså, kan ju behövas ibland..
 
Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Filmkväll....

Ja, herreminje, vilken dag det har varit.. ser ut som en smärre orkan dragit fram i köket, tro vem som ska ta bort all den dyngan då??? Den där förbannade Inga jag lejde hon har då inte dykt upp idag heller, ska fan sluta fråga henne om hjälp jag... Hahaha... nej, hugaligen vilken disk man dragit fram, har kört maskinen en sväng, får ta andra svängen imorgon när jag gjort sista kakan.. Blir bra det..
 
Gjorde 4 av 5 kaksorter idag, så jag är rätt nöjd med bakning för idag, mellantrollet bakade några scones som vi smaskade i oss till kvällsfikat, hur gott som helst var det, alldeles varma och goda..
 
Sitter just nu och slötittar på Indiana Jones med stortrollet som ska sova här inatt, blir bra det.. Fundilerar på om jag ska knåpa ihop kommande veckas matsedel redan idag, men har inte bestämt mig än, får se om jag gör det strax innan läggdags kanske...
 
Nej det får väl räcka så länge, är lite tröttmössa punkt nu ikväll ska jag säga.. så skulle tro att det blir till att försöka sova om en liten strax...
 
Hörs Hej
 
 

Baka baka liten kaka....

Ja, då har man tvättat två maskiner, bakat två av kakorna(dom som tar längst tid), ugnsstekt en fläskfile som avnjutits med kokta färskpärer, chilibeasås, potatissallad och en grönsallad.. Dricker nu en kopp kaffe tillsammans med stortrollet som kom för några timmar sen, mellantrollet kollar in serien hon är så förtjust i...
 
Ska snart hänga upp den sista maskinen med tvätt, slänga in disken i diskmaskinen så den är avklarad, funderar på om jag ska göra mördegskakorna eller kolasnittarna om en stund, eller om jag ska vänta tills imorgon bitti, har inte bestämt mig angående det än.. Skulle kanske kunna göra Snoddasen idag också, men känns som att jag vill ha en paus från köket.. Får se vad som händer och fötter...
 
Ska dricka lite mer kaffe och småglises på TV lite grann, stortrollet har hett på en kanal jag sällan ser på: Discovery, är nåt om några som köper en massa lådor som dom inte vet vad dom innehåller, kan ju vara rätt spännande att se vad man hittar i dom hahaha..
 
Ja, så får det bli så länge...
 
Hörs Hej
 
 

Då var det lördag igen och här sitter vi.....

Ja då var det lördag då, dagen efter kan man säga, men inte för mig inte, eller jo det är det ju, dagen efter midsommarafton, men jag menade ju typ som dagen efter en kväll med intagande av alkohol. Känns bra att inte ha druckit annat än kaffe, vatten, Coca Cola och Fanta ska jag säga..
 
Idag så ska jag börja med uppdraget då alltså, ska göra kolansittar, Raiderkaka, nån liten småkaka som jag inte bestämt vad det blir än.. Kanske hinner göra Snickerskakan och Snoddasen idag också, får se hur andan faller på..
 
Ska ta fram en fläskfile också tänkte jag som jag ska ugnssteka till middag, får se om jag kokar några pärer och gör bearnaisesås till den eller om det får räcka med lite potatissallad och grönsallad, har inte bestämt det än heller.. Det blir som det blir kan man säga,,
 
Verkar ha varit en stökig midsommarafton på flera håll i landet, då känns det ju bra att jag spenderade kvällen med mellantrollet som valde att vara hemma med mig och stortrollet var hemma hos sig.. och lilltrollet är ju lite för litet för att hitta på dumheter så... Hahaha.. nej men känns bra att det var en lugn kväll för Anderssons trollen i år..
 
Ja, så får det bli så länge.. nu ska det tas fram och förberedas här, ska även hänga tvätt och slänga in en ny tänkte jag.. blir bra det...
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Midsommaraftonskvällen snart över....

Ja, då är snart denna midsommarafton över också.. Har haft en supertrevlig dag hela dagen.. Hade mysmorgon och frukost med stora och mellersta trollet.. Sen så hade jag och mellantrollet lite slappardag med inslag av en dutt nytta..
 
Vid halv 4 blev vi hämtade, så då for vi till lilltrollet och hennes pappa, och så kom fd svägerskan dit också, och det ska jag ju säga att herrejävlar vad vi åt, var såååå förbaskat gott ska jag säga. När vi drack kaffe kom även mamma en sväng, hon hade med sig en kanelkaka eller vad dom kallas för.. och så gjorde Kina en supergod efterrätt med digestive, kesella citron och lite björnbär och hallon tror jag det var, gott som fan i alla fall var det, och så en och annan kopp kaffe blev det också.. Sen så åt vi lite popcorn, ostkrokar, chips och lite godis, samt lite Cola ... Mätt och stinn som jag vet inte vad.. skulle man släppa sig så skulle man väl lätta från backen och flyga till Madagaskar eller nåt liknande kan jag tänka mig, så bäst man håller igen hahahaha..
 
Mellantrollet ligger och tittar på sin serie Pretty little liars som hon fastnat för.. och jag sitter och slötittar på Tyst Vittne, tänkte kolla på Snuten i Hollywood, men vet inte hur länge jag orkar vara vaken, så slötittar bara en stund istället, blir nog sängen inom kort, sov ju knappt föregående natt så jag hoppas jag får sova mer denna natt..
 
Imorgon ska det tydligen regna och då ska Annika ha stora bakdagen, det blir bara bra det.. ska göra dom drygaste kakorna imorgon och så gör jag dom lättaste på söndag innan dom ska levereras.. kan itne bli annat än bra det ju...
 
Ja hur som helst, summa summarum så har det varit en oerhört trevlig dag, med mycket skratt och fint väder, som det ska vara en sån här dag.. Men nu får det räcka för idag..
 
Hörs Hej
 
 

Midsommarafton då....

Ja då var det midsommar då, soligt oh fint har vi idag, och det är ju bra en sån här dag...
 
Vaknade tidigt som attan efter att ha somnat sent som attan, trodde skallen skulle sprängas där vid 1-2 tiden, totalt omöjligt att somna var det.. tog en tablett men den hjälpte inte så¨kunde ju lika gärna låtit bli den, helst när jag helst inte tar tabletter.. känns liksom lite bortkastat då... Hade i alla fall skalelbang när jag vaknade också, men den börjar försvinna och det är ju bra det då..
 
Har druckit kaffe med stora och mellersta trollet hela morgonen, vi var nyss och handlade lite och då köpte vi varsin gomacka som vi åt för en stund sen... Nu kollar mellantrollet på sin favvoserie och stora trollet har lagt sig på lilla trollets säng och vilar där en stund.. Själv sitter jag och kollar på Nyhetsmorgon, kan bara inte fatta att dom inte byter ut den där Jenny Strömstedt, kan bara inte med henne av nån anledning...
 
Funderar på om jag ska börja lite med bakningen som ska vara klar till på söndag, fast det är inte sååå fasligt mycket så jag hinner nog med det skulle jag tro även om jag börjar imorgon när jag kliver upp... Blir bara bra det..
 
Ska väl hänga en tvätt och så ska jag nog slänga in en ny också kan jag tänka mig, det är ju några matchkläder som ska hinna torka innan söndag, så tänkte försöka hänga ut dom på en galge så går det fortare, bara finvädret håller i sig så blir det ju perfekt...
 
Ja, sen måste jag ju säga att jag fick två trevliga samtal från huvudstaden igår, det är inte klokt vad trevliga människor det finns, det är såna människor som kan få en grå dag att blir solig oavsett det regnar, åskar, stormar, snöar eller är drivis, man blir varm i hjärtat av dom.. Så är det..
 
Nej, kanske ska göra nån nytta kanske innan det är dags att dra iväg på byn.. Japp så får det bli så länge..
 
Ha en trevlig midsommar
 
 
 

Regniga torsdag....

Vaknade tidigt imorse av att det smattrade som fasiken mot fönsterbrädan, känns lte sisådär med tanke på att vi ska ta bussen till stan för att mellantrollet ska kolla lite grejer.. blir nog bra det..
 
Ska handla lite grejer inför bakningen jag ska göra i helgen, det ska ju levereras på söndag så det är bäst att vara ute i god tid.. eller det räcker nog om jag börjar på lördag, så har jag två dagar på mig, det är ju snabbt gjort dom kakor som ska göras..
 
Japp så får det bli så länge..
 
Hörs Hej
 
 

Slappardag....

Ja herreminje vad vi har slappat idag.. Helt sjukt alltså.. Men det har varit skönt det också.. Har i alla fall ätit en del rester plus lite mer till lunch, gott som fasiken var det i vilket fall som helst.. Till middag blev det då pölsa och pärer eftersom vi ätit upp det vi skulle ha till middag egentligen hahahaha..
 
Ja, idag fick jag äntligen prata med pappa, hahaha han ringde vilket var skönt. Har varit lite orolig när jag inte kunnat ringa och höra hur han mår och han har inte kunnat ringa till mig heller, men nu så... Han skulle fundera på om han ska komma nåt på fredag, får veta imorgon, men kommer han så vill han inte att vi ska fara iväg nåt långt bort, så vi får se hur han gör.. Far vi någonstans så blir det till lilltrollet så vi får umgås med henne en stund, det blir bra det..
 
Sitter just nu och tittar på Sveriges damer som spelar match mot Brasilien på Söderstadion, ganska kul att se nåt annat än Bajen spela där, fast jag är ju inte där och kollar, utan sitter framför TVn hemma i Domsjö :-)
 
Nej, ids inte skriva nåt mer nu på en stund..
 
Hörs Hej

Mittiveckanvardag igen då.....

Herregud, jag tyck det nyss var onsdag förra veckan, det är fasligt vad tiden går fort, men det är ju bra i och för sig för då är det inte så länge tills lilltrollet kommer hit igen, det blir på det jag kallar för "Annandag midsommar" efter matchen hon haft då.. och den börjar kl 18.30 så vi lär vara hemma vid 20-20.30 på ett ungefär kanske, det beror på.. Tur är väl att det är sommarlov så då behöver hon inte kliva upp så tidigt utan kan få se Wallander med mig och sen sova halva dagen om hon vill...
 
Verkar bli lite grått väder mest hela dagen idag, men vad vet man, vädergudarna har ju överraskat en förut och kan väl bli så idag med om man har tur., men känns lite ruggigt och så just nu i alla fall tycker jag..
 
Tröttmössa big time är ag idag i alla fall, vete fan vad det är men har sovit som en kratta eller nåt sämre än det i natt, haft lite ont i magen men det är väl nåt som går över..
 
Nej, lite mer kaffe, nån rostad fralla med ost och hallonsylt på kanske, ja så får det bli så länge
 
Hörs Hej

Skitdag kan man säga....

Ja, som jag sagt tidigare så vilar det en förbannelse över dessa jävla tisdagar, men det är väl som det är, inget at göra åt det..
 
Har i alla fall varit och resnat på mormor och morfars grav, samt fyllt på lite jord där, vart superfint, synd bara att det inte är så många av släkten som vet vart den är, men det är också som det är..
 
Mellantrollet gjorde i alla fall en god köttfärssås, det var i och för sig ingen lök eller krossade tomater i, men det gick ju bra ändå, även om jag var sugen på en sån..
 
Vid 20 över 6 gick vi ner till lilltrollet och hälsade på, blev där i nästan 2 och en halvtimme, det var trevligt måste jag säga, satt på altanen, drack kaffe och surrade..
 
När vi kom hem så duschade mellantrollet medan jag fixade lite varm choklad, jag tog rostade mackor och hon åt en knäckemacka, var förbannat gott ska jag säga..
 
Sitter just nu och tittar lite på både Ghost Whisperer på Sjuan och dokumentären om Nacka på SVT2, zappar lite mellan liksom, vill ju som se bägge delarna jag..
 
Ja det får väl räcka för idag, inte riktigt på humör om man säg som så
 
Hörs Hej
 
 

Tisdag, tisdag, och åter tisdag...

Ja då var det tisdag igen då, känns konstigt att det inte är nån fotbollsträning denna vecka, men den är inställd bägge dagarna pga att dom flesta har fotbollsskola, vilket mitt lilltroll valde bort pga fritidsövernattning.. Jag hade fått för mig att det var samtidigt, så hon fick välja och sen märkte jag att fotbollsskolan var veckan efter, men jag sa att hon valt övernattningen så det är som det är.. Elakt kanske men jag hade ju sagt att hon fick välja..
 
Sitter just nu och väntar på att få hjälp med att ta reda på vilken tid mellantrollet ska till doktorn idag, har totalt glömt bort tiden, och kan inte ringa så vi bad om hjälp igår, får hoppas vi får höra nåt inom kort då...
 
Annars vet jag inte vad som händer idag, ska städa lite grann tänkte jag, och hoppas att dom tömt soprummet, det var sopor ända ut genom hålet nästan på några av nedkasten, så jag tänkte vänta tills dom tömt, om jag inte minns fel så var det igår eller så är det idag.. Det märks väl om inte annat...
 
Sitter och kollar på Nyhetsmorgon, alltså, det är midsommarafton på fredag(inte för att dom bryr sig om det i USA) men vad fan, dom spelar hockey där ÄN!!! Det är ju ta mig fan sjukt tycker jag, det är en vintersport inte en sommarsport.. Inte undra på att spelarna är slitna när dom kommer därifrån..
 
Nej, nu ska jag ta mig en kaffekopp och se vad som händer och fötte... En sak är då säkert och det är att FAAAN vad gott det ska bli med köttfärssås...
 
Hörs Hej
 
 

Livet i allmänhet

Jag har alltid funderat på vad det är som gör att vissa nänniskor anses vara starkare än andra då det gäller motgångar här i livet.. Alla råkar vi nån gång ut för nåt som är så oerhört jobbigt och svårt att hantera, men det jag undrar över är varför vissa klarar av det utan större problem och vissa liksom vill avsluta sitt liv?? Jag förstår liksom inte vad det är som gör att man inte vill leva längre, vet inte om jag någonsin kommer förstår det heller..
 
Jag har haft min beskärda del av sorger och bedrövelser här i livet, och JA jag har klagat emellanåt när allt varit som jobbigast och tungt, och det anser jag att man får göra, men från det till att ta sitt liv är för mig obegripligt..
 
2 juli 2007 var en av dom värsta dagarna i mitt liv, när mitt älskade stortroll var med om en mopedolycka, det var som att någon stack en kniv i hjärtat på mig när jag såg han ligga där på marken och ropa efter mig, det var som om ett svart hål liksom bara öppnade sig under fötterna.. Och tiden efteråt har varit sååååååå otroligt lång och svår, att stötta stortrollet när han inte kan utöva det han älskar på den nivå han vill, att stå i ett innebandymål. nu vet vi ju att han kan och att han fortfarande är superduktig, men ångesten han bär på är svår för mig att hjälpa honom komma över. Det är ju lätt för mig att säga att ta dig i kragen för helvet och kom igen, men det kanske inte är så lätt.. Själv har jag ingen sån ångest, min ångest är att det ska hända mina älskade troll någonting, den är större än den varit någonsin, lilltrollet kan knappt gå ut och gå eller cykla för att jag ska känna lite panik över att hon är i trafiken..
 
Sen så hamnade ju mitt mellantroll i ett självskadebeteénde som var jobbigt för alla inblandade, förutom för henne själv då, det var också bland det värsta jag varit med om, att se sitt älskade troll må så oerhört dåligt att hon skadade sig själv, det är inget jag önskar min värsta fiende ens en gång.. Att känna panik så fort trollet går ut elelr stänger dörren för man vet inte om hon kommer levande hem eller ut från rummet, fy fan alltså, många vakna nätter och många tårar har det blivit, helst när man känner sig så hjälplös.. Men till slut så blev det bättre och jag hävdar fortfarande som jag gjort hela tiden att det var mellantrollets starka vilja att bli bättre och med stöd från mig och sina syskon(och även andra) som gjorde det.. Det var inte Barn och ungdomspsykiatrin som hjälpte till i alla fall, för dom ville bara medicinera..
 
Jag vet inte, många anser väl att jag är dum i huvudet som tycker det jag tycker men då får dom tycka det, jag tycker bara som jag alltid tyckt att en massa olika piller inte löser allt så fort man har det jobbigt eller nåt går emot en, och vissa anser att jag är känslokall och inte bryr mig särskilt mycket, men det är nog folk som inte vet så mycket om nåt här i världen.. Jag tycker bara att man kan inte fly från saker och ting, man måste liksom bita ihop och kämpa, eller som man brukar säga, bryt ihop och kom igen.. Det kan ta sin lilla tid men jag har en känsla av att man komemr ut starkare än någonsin när allt liksom fallit på plats..
 
Sen så är det ju så att alla reagerar olika på ett problem, kan vara samma problem men vissa tycker det är världens undergång och andra rycker bara på axlarna, det är nog svårt det där i och för sig, men samtidigt tycker jag det är otroligt fegt och egoistiskt att ta sitt liv, har alltid tyckt det och kommer alltid tycka det..
 
Det är otaliga gånger jag frågat mig själv vad jag gjort för fel och vad jag kunnat göra annorlunda, men jag har kommit fram till att jag hade inte kunnat göra nåt annorlunda för att förhindra det som skett, jag har gjort det bästa jag kan och framför allt så har jag älskat mina troll mer än mitt eget liv, det gör jag ju fortfarande och dom som känner mig vet att dom alltid kommer först oavsett vad som händer och fötter..
 
Jag gjorde denna lilla berättelse som en liten bearbetning av stortrollets olycka, den har hjälpt mig ganska mycket
 
 

Midsommarveckan....

Ja, då har snart halva året gått då, typ en vecka kvar så är det bara ett halvt år till julafton, inte illa pinkat det inte, bara börja fundera vad man ska baka till jul nu då, ...
 
Idag ska det bli lite ugnsstekt lax och lite potatis, får se om vi gör oss lite sås till eller om vi hoppar över det, man vet ju aldrig vad vi hittar på.. Blir nog gott hur som helst..
 
Jag undrar om det ligger åska i luften, elelr om jag bara håller på att bli förkyld, har ont i skallen som fan och fryser som jag vet inte vad..
 
Tog i alla fall en liten promenad med mellantrollet idag, hon skulle en sväng på banken och så gick vi och köpte mjölk, man måste ju ha mjölk till kaffet liksom..
 
Just nu sitter vi vid varsin dator och det är ju inget ovanligt i dessa tider hahahaha.. Får se vad vi hittar på senare efter att vi ätit, om det är uppehåll så kanske vi tar oss en liten promenad, men vi får väl se vad som händer och fötter..
 
Så får det bli för en stund
 
Hörs Hej

Wallander......

Jaha ja, då var matchen avklarad, gick lite sisådär, blev förlust med 3-4, men attans vad bra alla tjejerna spelade idag, tror det var bästa matchen hittills denna säsong.. Och superkul att farmor och farfar åkte med och tittade också, och jag vet att lilltrollet tyckte det var toppen..
 
Frös dom en hund när jag kom hem, regnade lite grann under matchen, och jag som inte är utrustad med varken paraply eller regnjacka stod i min träningsoverallsjacka ja, men som sagt det är tur att man itne är gjord av sockervadd om man säg som så.. Blåste lite kallt gjorde det så det är väl därför man fick hurven i sig liksom..
 
Och lilltrollet har åkt till sin pappa, får se om jag får träffa henne nåt under veckan, hon har ingen träning varken tisdag eller torsdag, men match på söndag på min alldeles egenhändigt uppfunna "Annandag midsommar", så är det..
 
Japp, inte så mycket mer att tillägga, får räcka för idag, och så får jag hoppas att jag får sova gott inatt..
 
Hörs Hej
 
 

Typ av matsedel V 25 hos Anderssons...

Måndag 17/6                Potatis, fisk
Tisdag 18/6                  Spagetti, köttfärssås
Onsdag 19/6                Rester
Torsdag 20/6                Kycklingsallad
Fredag 21/6                 God mat
Lördag 22/6                  Fläskpannkaka
Söndag 23/6                 Tacos
 
Japp så ser det ut så länge, lär ju bli som det blir.. och på midsommarafton vet jag inte än vad det blir..
 
 

MATCHDAG!!!!

Då var det söndag då, matchdag och vad som en annan kallar helvetessöndagen.. Det är alltså den dagen lilltrollet far till sin pappa en vecka.. Tur att det brukar gå fort, fast denna vecka så är det inga träningar så då blir det inga resor ner till Holmen inte..
 
Ja vad händer annars idag då?? Hmmm, inte mycket förutom att jag ska slänga ihop en Snoddas tänkte jag, det är alltså den jag skulle gjort igår som ska med ner till matchen, sen så ska väl lilltrollet få sig lite föda innan det bär iväg på match, så hon har beställt makaroner och köttbullar, kan funka bra det tror jag, gott är det ju i alla fall, så att så får det bli..
 
Sitter just nu och dricker lite kaffe och tittar på Nyhatsmorgon, lilltrollet hon sover gott hon, eller jag har i alla fall inte hört nåt ljud från hennes rum så jag antar att hon sover, hon brukar ju kliva upp när hon vaknar.. men vi får väl se när hon kliver upp, om det blir nu snart eller om det blir runt lunch hahahahha...
 
Japp, så får det bli så länge
 
Hörs Hej

Lördagsmys i Domsjö,,,,

Dagen började med en liten sovmorgon, klev upp vid halv 9 och kokade lite kaffe, lilltrollet klev upp efter en stund och åt lite frulle, sen så började hon städa sitt rum, märk väl BÖRJADE, blev aldrig slutfört, för när vi åt lunch så fastnade vi framför en Jönssonligan film :-p typiskt alltså..
 
Fram på eftermiddagen så kom stortrollet hit, han var väl hungrig och vill se fotbollen som börjar kl 17 antar jag hahaha.. Hur som helst så gick lilltrollet ner på Hemköp och fixade lite mjölk, ett paket kaffe och en dricka tills ikväll då vi ska se på Tomas Ledin.. Blir lördagsmys på hög nivå det..
 
Till middag så åt vi i alla fall lite tärnad stekt kycklingfilé, strips, sallad och baguette.. Får se om vi äter krusbärspajen jag gjorde till efterrrätt medan vi ser på fotbollen eller om vi äter den senare ikväll, har inte bestämt mig än.. Blir nog bra vilket som skulle jag tro.. Ska bli gott i alla fall, får se om vi till och med drar till och gör lite marsansås till det också, kan ju inte bli annat än bra det...
 
Har i alla fall inte gjort så mycket som jag tänkt idag, men det får bli imorgon istället då, förhoppningsvis i alla fall. Det är ju inte så fasligt mycket som ska göras egentligen, ska bara dammtorkas lite och så, kanske tvättas lite också..Ska i alla fall göra en Snoddas som ska tas med till matchen lilltrollet har imorgon kl 17 på Forssvallen.. Blir bara perfekt det...
 
Nej så får det bli så länge.. nu ska det taggas för 3 poäng
 
Hörs Hej
 
 

Fredagsmys och mätt som fan

Då var det fredagkväll då, har haft en superbra dag trots att regnat mest hela dagen.. Åt en tidig lunch och när jag ätit den så kom bästaste Camilla hir och dracka kaffe och en början av en planering blev av, får e hur det utvecklar sig :-) kan bli spännande. Var supertrevligt att surra en stund i alla fall, och när hon åkt så kom lilltrollets pappa så jag fick fara med grejerna till återvinningscentralen nere i Sund, det var perfekt det..
 
Vid 15 tiden så for vi och hämtade lilltrollet och cirka en halvtimme efter att vi kommit hem så somnade hon i soffan, sen vid 20 över 4 ungefär så kom lilltrollets pappa tillbaka för att bjuda oss på middag, PIZZA, hur länge sen som helst som jag åt pizza så det satt som en smäck det, så in i helvete gott ska jag säga att det var..
 
När vi kom hem från Pizzerian så la vi oss som sälar i soffan en stund, och nu har lilltrollet duschat och tagit på sig pyjamas, för om en timme så vankas det fars på TV 4.. Campa i klaveret, tror vi kommer skratta så vi kissar på oss, eller nej vi kommer inte kissa på oss, men skratta så vi får ont imagen kommer vi göra det vet jag för det gör vi alltid..Fram tills dess så tittar vi på Cartoon, har vi tur kanske det dyker upp nåt skoj som Scooby Doo eller nåt sånt..
 
Har så mycket jag skulle kunna skriva som kan tolkas som både bra och dåligt, och eftersom det kan finnas vissa som tar åt sig av det så låter jag bli, men kan säga så pass att ibland så blir det bara för mycket av vissa grejer..
 
Så får det bli så länge...
 
Hörs Hej
 
 

Tidig fredag morgon....

Ja, alltså, hur tidigt får man vakna så här på en regnig, mulen, grå och kall fredag morgon egentligen??? Jag är ju ensam så har ju ingen att väcka eller så, men nog fasiken vaknar jag typ halvvägs mitt i natten ändå.. Och besviken blir man ju när man ligger och väntar i evigheter på att få sig kaffe serverat på säng, tills man kommer på att det är nog bäst man her upp sig själv och kokar det där kaffet, för ingen annan hemma som kan göra det...
 
Men nu är det klart och upphällt i muggen i alla fall, nu skulle man bara haft nåt annat gott till frukost också, men det ids jag fan inte göra, för jag är så otroligt trött så det finns inte ord för det.. Så får invänta lunchdags om man säg som så, får se vad man hittar på och gör för nåt då.. kanske steka lite potatis, men vad ska man ha till det då?? hmmm får se vad jag hittar på.. Lär ju bli lite rester av gårdagens köttgryta skulle jag kunna tänka mig, men vi får som sagt se.. lite sugen på köttfärssås är jag ju kan jag säga..
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej

Regnig men trevlig torsdagkväll....

Då var samkvämet på fritidsövernattningen avklarad då, regning som attan men med trevligt sällskap så gör det ju ingenting.. Det var en lek och en tipsrunda, lilltrollet delade upp det så att hennes pappa fick vara med på leken och jag fick vara med på tipsrundan, vill ju ha en chans att vinna sa hon, hahahaha.. tro hur man ska tolka det som då.. Hon var jätteglad i alla fall och det är ju huvudsaken, men jag fick henne INTE att ta på sig regnkläderna så jag hoppas hon inte fryser nåt i natt nu.. Hon har ju match på söndag så hon har inte tid att bli förkyld..
 
Tog en varm dusch när jag kom hem, men först fick jag ringa efter lilltrollets pappa, för hon hade stoppat sin kåsa och sina bestick i vår fikaväska och vi glömde ta ur det när vi for hem, så han fick lov att komam tillbaka hit och hämta det och sen fara ner med det igen.. Så när han gjort det så duschade jag och nu sitter jag under en filt i soffan och myser i min ensamhet med ett tänt doftljus på bordet, granatäpple tog jag idag...
 
Nu ska jag i alla fall titta på Criminal Minds, det är tydligen ett dubbelavsnitt, och är ju en av mina favvoserier så det är ju bra det..Helst när man inte får dejta Vincent nåt ikväll, får vänta med det tills i höst, guuuuud så drygt att det är så länge kvar..
 
I morgon ska lilltrolelt hämtas kl 15, och sen så ska jag förhoppningsvis få hjälp att frakta bort lite pappersgrejor, var fullt här nere där man slänger det så måste iväg till Sund för att göra det, det blir bra det, det är några påsar som ska slängas.. Sen efter det så ska vi förbereda lite fredagsmys är det tänkt, får se vad vi hittar på..
 
Japp, det får räcka för idag, nu ska jag krypa ihop under filten..
 
Hörs Hej
 
 

Då var det torsdag då.......

Ja då var det näst sista vardagen denna vecka då, och dags för den efterlängtade övernattningen med Fritids på Nyänget, jag tror det är nån som sovit lite halvdåligt pga spänning och förväntan.. Snart dags att traska ner för att möta upp alla andra förväntansfulla barn.. Tror dom komemr få superduperkul jag, och ikväll så ska föräldrarna dit och fika lite med barnen, blir bra det också..
 
Får se om jag får ihop till en ljus tvätt idag, annars får jag väl dubbeltvätta nåt hahaha.. nej men ska väl i alla fall plocka undan lite skor och grejer som står framme, som inte används under sommaren, dom behöver ju inte hänga där och ta upp plats tycker jag, men vi får se så man inte gör nåt man får ångra eller så..
 
Hmmm funderar på om jag ska göra en köttgryta eller nåt idag, det kan ju bli gott tioll middag imorgon, elelr så steker jag köttet och så kan man ha det när man gör hemgjord pizza, nu fick jag nåt att fundera på, eller ja det löser sig nog hur som helst.. Till lunch så blir det i alla fall lite rester sen i går, inte mycket fläsk kvar men man får vara glad att stortrollet lämnade nåt överhuvudtaget liksom..
 
Nej, lite mer kaffe så att det ordnar till sig med allt hahaha.. kaffe botar det mesta har jag hört, så får hoppas det är sant då..
 
Så får det bli så¨länge
 
Hörs Hej
 
 

Onsdag kväll...

Då var det onsdag kväll då, inget speciellt med det i och för sig, men vi har haft lite onsdagsmys i och för sig, eftersom lilltrollet far på Jukebox läger imorgon bitti.. Så vi drog på och åt pärer och fläsk med löksås, och så gjorde vi den där mjukglassen vi köpte för ett par veckor sen, den vart supergod, men nästa gång ska vi köpa jordgubb och så ska vi köpa strutar också, tror det blir godare än att äta den i skålar..
 
Har haft stortrollet och Benny här på kaffe och mjukglass, och stortrollet passade som vanligt på att få sig lite mat i magen också, tur han lämnade lite potatis åt mig i alla fall så jag kan steka upp det imorgon, får se vad jag hittar på till det, kan bli intressant det ska jag säga..
 
Får se vad jag hittar på då lilltrollet gett sig iväg imorgon då, har jag tur så kanske jag får följa med och lämna av henne på fritids, men sån tur har jag nog inte, hennes pappa kör dit packningen imorgon innan han far på jobbet, och jag tror vi gick igenom packningen tre gånger innan han for härifrån idag, hahaha.. allt plus lite till är med ska jag säga..men det är ju bra att vara förberedd.. Kanske ska byta gardiner eller så, får se, men måste putsa fönstret i köket i alla fall, för det är en äckelfågel som skitit där, fy bubblan så nååååkt.. sen så kanske jag går igenom säcken med mina special lådor också, så jag vet hur mycket jag har och vad jag har..  Har ju fått mig ett bakuppdrag och då måste det ju paketeras om man säg som så.. Det är tur det löser sig med det mesta...
 
Japp så får det blir så länge..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Mittiveckanvardag idag då....

Då var det onsdag idag då, mittiveckanvardagen kan man ju säga, eller så kan man ju säga lillördag om man vill, finns många olika namn, men onsdag är det i vilket fall som helst..
 
Idag är det stora kolla igenom packningen dagen för lilltrollet, och det ska inhandlas fika som föräldrar och barn ska ha på samkvämet i morgon kväll.. Hmmm Samkväm, det låter som att det är bönemöte eller nåt på gång hahaha.. men det heter väl på det viset kanske, vad vet man.. Hur som helst så vill hon att jag ska fundera på vad jag vill ha för fika, men det kan jag ju inte veta idag.. Lite sugen på att ta med kaffe och lite pepparkakslimpa jag, men en sån ids jag inte stå och göra idag inte, det får nog bli nåt annat... Kaffe ska med i alla fall, får väl höra med lilltrollets pappa vad han vill ha, så kan ju han kanske fixa det så fixar jag kaffe, ja det var en bra ide känns det som.. hahaha..
 
Har i alla fall plockat fram fläsk ur frysen, ska bli pärer, fläsk och löksås till middag idag, får se om vi får middagssällskap, eller om vi får äta själv, det går ju bra vilket som..
 
Blir nog lite rester från igår till lunch skulle jag tro, lite mos och lax, blir bara bra det.. får se om lilltrollet vll ha ett ägg till det idag eller om hon vill ha det utan, det kan bli intressant för igår då ville hon itne ha och då ångrade hon sig när vi skulle äta.. Eller så kanske vi kokar lite ris till, det var faktiskt gott när vi provade en gång då vi inte hade potatis hemma, ska höra med henne vad hon vill ha för nåt.. Nu har hon ju nyss ätit frukost så det kanske får vänta en stund eller så..
 
Dricker i alla fall kaffe och försöker vakna till, vete fan om det är nån förkylning på gång, ögat var igengrott i morse, snorig och jävlig, dryyyyyyygt ska jag säga, det är väl ACn i bilen vi brukar åka som är boven i dramat skulle jag tro, inte mycket att göra, det går väl över snart förhoppningsvis...
 
Lite spännande att se hur dagens väder blir, just nu är det lite sol, men det luktar lite regn och så tycker jag, så nu är det bara vänta och se vad som händer och fötter..
 
Japp så får det bli för en stund..
 
Hörs Hej
 
 

Tisdagen snart till ända då...

Ja, vad ska man säga om denna dagen då?? Vi har tvättat, diskat, lagat mat, dammsugat, druckit kaffe, lilltrollet cyklade iväg och handlade lite, vi har bakat några wienerbröd, vi har varit ner till Holmen på lilltrollets träning, vi har lyssnat på musik, och så har vi druckit mer kaffe..
 
Imorgon tror jag minsann att vi ska äta fläsk, potatis och löksås, orkar inte vänta tills på lördag då jag tänkt göra rotmos och fläsk, vill ha FLÄSK NUUUUUUU.. så är det bara... Så det blir nog troligast det då..
 
Sitter nu och slötittar på Ghost Whisperer, ett av mina favvoprogram, vet inte vad det är som gör att jag tycker det är så bra, men nåt är det..
 
Och sötsugen är jag så det heter duga, får se om jag hittar nåt smarrigt..
 
Det får räcka så för idag..
 
Hörs Hej
 
 

Lite småmulen tisdag morgon..

Japp, så är det, liet mulet odch småblåsigt är det, lär nog bli lite regn under dagen tror jag, hade tänkt torka ett par shorts ute i friska luften i dag så dom torkar till i kväll men det lär ju inte funka så får ta på mig jeansen eller nåt då, jag vill inte ha dom.. hahaha nu lät jag som ett barn som skriker när man ska klä på dom hahaha..
 
Har i alla fall hängt upp tvätten jag tvättade i går kväll men glömde hänga, har slängt in en maskin till nu, och nu sitter jag och dricker kaffe medan jag tittar på Nyhetsmorgon och väntar på att lilltrollet ska vakna, får se när det blir, jag hoppas hon sover ut riktigt länge nu idag, så hon blir på bra humör.. Varit lite kinkig nu när hon kom hem i söndags och igår morse, men det ska nog rikta till sig i sinom tid.. idag ska vi i alla fall äta fisk, vare sig vi vill elelr inte, får se om det blir lax eller om det blir torsk med dillsås, ska höra med lilla trollet när hon vaknar.. Blir ju gott vilket som, men vill inte ta fram nåt ur frysen så att jag tar fram fel hahaha
 
Undra om det ska bli nåt annat gjort här idag, skulle behövas men vi får se, lilltrollet ska ev gå och handla lite inför övernattningen, men jag sa att det räcker om hon gör det imorgon under dagen eftersom dom inte ska vara på Nyänget förrän på torsdag, hon är som mamma, hellre ute i god tid än stressa och glömma nåt, kan ju vara både på gott och ont det..Blir nog bra vilket som skulle ag tro.. Vi ska ju köpa fika åt hennes pappa och mig också, vi ska vara där mellan 18.30-20 ungefär på torsdag kväll på nåt dom kallar samkväm, kan ju vara intressant det kanske.. Blir nog bra det också..
 
Ja, så får det bli så länge, nu ska kaffemuggen fyllas på så att man vaknar till lite grann kanske..
 
Hörs Hej
 
 

ÄNTLIGEN som Gert skulle sagt....

Ja jädrar anåda, till slut så kom den efterlängtade dunder åskan.. Sååååå härligt så jag rakt satt ute på balkongen ett tag och lyssnade, vet inte vad det är men jag bara ÄLSKAR åska... Kom ganska bra med regn där ett tag också, kan behövas efter denna värme vi haft..
 
Jag och lilltrollet har inte gjort så fasligt mycket av värde idag ska jag säga, vi har diskat bort i köket, tvättat en maskin med mörka kläder, sen har vi bara ätit, druckit kaffe och lyssnat på lite musik.. Men på eftermiddagen vid 4 tiden typ på ett ungefär, så fick vi kaffefrämmande av Camilla, Nellie, Gabbe och Gabbes kompis Filip, det var som alltid lika supertrevligt..
 
Strax före halv 7 så kom stortrollet hit och skulle se Bajen matchen med mig, den gick ju som den gick, blev 1 poäng, men tycker faktsikt att dom spelade ganska bra idag om man jämför med dom senaste matcherna, men det ser inte bra ut i alla fall. Vi får se hur det går resten av säsongen och om det blir några förändringar, men jag hoppas att Monday inte får spela många minuter till, såå dåligt att "fixa" en utvisning.. men men det är som det är..
 
Lilltrollet for ut och cyklade för hon tyckte att hon hörde glassbilen så hon hade tänkt att få sig några glassar, men den kom aldrig och det var ju inte så konstigt för enligt stortrollet så kommer den inte förrän på torsdag så hon var ute i god tid både på att jaga den och att packa inför sin övernattning med Fritids på Nyänget som även den är på torsdag..
 
Blev lite rester till middag idag, hade file över sen helgen, så blev tredje dagen jag åt det idag, men tog mos till det ikväll så det funkade helt okej faktiskt, men hade varit godare med fisk, men det får vi äta imorgon istället, lax och mandelpärer, kan inte bli annat än bra det känns det som..
 
Japp, det får räcka för idag, ids inte skriva nåt mer..
 
Hörs Hej
 
 

Första sommarlovsveckan...

Tro om jag ska göra som alla andra år och ha min nedräkning tills trollet bärjar skolan igen, hahaha nej jag skojar bara, i år så hoppar jag över det..
 
Jag och lilltrollet kom hem från en cykeltur till mamma nyss, vi var dit och hämtade lite mandelpotatis som började bli pilar på, men vad gör det, i min mage går dom ner i alla fall, efter att jag skalat dom då förstås, finns fan inget godare än tex mandelpotatis, stekt fläsk och löksås, eller stuvade morötter.. och till pölsa är det ljuvligt gott också.. alltså kan man säga att mandelpärer är gott till vad fan som helst om man ska vara riktigt ärlig.. Var ganska så mycket, fast dom var små, men vad gör det.. så nu har vi potatis denna vecka i alla fall..Känns förjävla bra det...
 
Ikväll ska jag och lilltrollet och ev stortrollet se på Bajen matchen på TV, dom måste fan få in en 3 poängare ikväll, jag håller ALLA tummar och tår jag har för att det ska bli så, men sen om det hjälper vete fan, men oavsett så är det laget i mitt norrländska hjärta.. Passion oavsett division om man säg som så..
 
Får se om jag gör nåt gott till matchen, hmm vad det nu ska kunna vara har jag ingen aning om, men nåt kankse man kan knåpa ihop sådär i en grisblink.. är ju faktiskt lite småsugen på krusbärspaj, eller varför inte krusbärskräm, hmmm, tål att tänkas på en stund eller så...
 
Ja, strunt samma det blir som det blir, men nu ska jag slänga på en panna lut, eller en perculator lut kanske man ska säga för att vara ärlig och inte få ordpolisen på sig.. hahaha..
 
Hörs Hej

Dinners at Anderssons Restaurang V 24

Måndag 10/6              Potatis, fisk, sås, grönsaker
Tisdag 11/6                Spagetti, köttbullar
Onsdag 12/6              Ris och kycklingklubba, grönsaker
Torsdag 13/6              Rester(lilltrollet sover över på Nyänget med fritids)
Fredag 14/6                Hemgjord Pizza
Lördag 15/6                Rotmos, fläsk
Söndag 16/6               Ris, skinkwok, grönsaker
 
Japp så får det bli, på ett ungefär i alla fall, men vi vet ju hur det brukar bli, början av veckan följer man, sen kastar man om hit och dit, men det får man ju göra som man vill i och för sig..
 

Söndagsmys.........

Ja, då har lilltrollet kommit hem, hon hade ätit men ville smaka lite på mammas mat också, så hon fick en munsbit eller två.. Nu har vi kollat på Arga Snickaren så nu ska lilla trollet studsa in i duschen så hon blir ren och fin inför våran myskväll..
 
Vi ska tända ett och annat ljus och så ska vi se på Wallander, det blir grejern det.. Innan den börjar så ska vi knåpa ihop en matsedel jag och lilltrollet, kan bli intressant det..
 
Japp så får det bli, så nu är det bara att invänta den menyn då..
 
Hörs Hej
 
 

Halva dagen har gått då....

Japp, då har halva dagen gått, gick och la mig en stund efter senaste inlägget, var så trött så öga blödde om man säg som så.. Klev upp efter ett tag, tänkte tvätta lite men fick inte ens ihop till en tvätt, kan ju vara positivt kanske men eftersom jag bara har två par shorts så behöver jag tvätta dom typ NU.. Får se om jag kör en halv maskin i alla fall lite senare.. Det blir som det blir..
 
Lilltrollet kommer i alla fall hem vid 18 tiden, det ska bli skojsigt, hon längtar efter att få se Wallander ikväll och det är ju inga problem eftersom hon inte behöver kliva upp i morgon bitti.. Och JA, har ett lite annorlunda lilltroll som tycker om Wallander, Johan Falk och Beck filmerna, vet inte vad det är men hon har alltid varit intresserad av såna filmer och även dokumentärer typ 112 på liv och död, och andra så kallade sjukhus dokumentärer, tror det har att göra med att hon gärna skulle vilja bli som hon säger: en sån som tar hand om andra.. Det har hon nog efter sin mor skulle jag tro..
 
Har haft mamma på kaffebesök idag, var trevligt ska jag säga, surrade lite och drack tre koppar kaffe, så känns som att jag fått i mig dagens ranson på 7 koppar redan.. men det är klart, dagen är ju inte slut än så lär ju bli ett par stycken till om jag känner mig själv rätt.. Typ 5 till skulle jag tippa hahaha... Kommr återfödas som en rostad kaffeböna jag, kan ju vara kul kanske..
 
Ja, till middag blir det väl lite rester från igår, men tror jag ska koka lite ris till köttet idag och göra gräddsås kanske, istället för strips, eller så kanske jag far och fixar lite potatis kanske, kan ju vara en ide det också, var ett tag sen jag åt potatis, om jag inte räknar dom jag åt i torsdags förstås, men jag menar kokta potatisar, det var ju stekta och strips räknar jag inte heller, menar vanliga, hederliga kokta pärer.. Ska bli så förbannat gott..
 
Ska väl sätta mig och knåpa ihop en matsedel för kommande vecka också, kan ju bli en intressant grej det, fortsätter denna värme så vete fan om det blir kräm varje dag, man har ju lite svårt att få i sig varm mat när det är så här varmt, eller i alla fall jag har, men jag plågar i mig det, varför vet jag inte för jag skulle ju inte dö av att vara utan mat en dag eller två om man säg som så..
 
Japp så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Sista morgonen....

...denna vecka alltså, och det känns väl bra måste jag säga,. Det betyder att det inte är så länge tills llltrollet kommer, tror hon skulle komma runt 18 tiden. Hon har egentligen träning i eftermiddag kl 15, men hon kände igår att hon är så trött, efter en intensiv vecka så hon ville vila idag och då får hon det. Så det blir ingen tripp till Holmen idag.. Hade tänkt hälsa på Camilla under tiden, men får ta det en annan gång, det är som det är, och SKIT att man inte har en bil att förflytta sig med, helst när bussarna går en gång i halvåret dit ut till Bjästa hahaha
 
Ja, får se om lilltrollet och mellantrollet ska äta middag med mig eller hur dom gör, mellantrollet kanske stannar hos sin pappa nån extra dag, vi får se hur hon gör och lilltrollet vet jag inte hur hon ska göra hellar, det märks väl skulle jag tro.. Huvudsaken man får veta under dagen så är det väl ganska så lugnt antar jag :-)
 
Glömde köpa margarin igår så skiter sig nog med det jag tänkt göra idag, men vad vet man, jag kankse får för mig att fara en sväng man vet ju aldrig.. Klockan är ju knappt halv 7 just nu så det är väl inte så mycket öppet den här tiden,
 
Nej nu ska jag dricka lite kaffe och se vad man ska hitta på..
 
Hörs Hej
 
 

Prinsessbröllop och lördag kväll.....

Ja jisses, då var Prinsessan Madde gift då, satt och slötittade på det tidigare idag, och hon var lika fin som vanligt men jag tycker lilla Prinsessan Estelle vad sötast utav alla där i kyrkan jag..
 
Sitter nu och kollar på Kommissarie Morse, men vet inte hur länge jag orkar vara vaken, får e om det blir en tidig kväll, men då är väl risken att jag vaknar mitt i natten förstås, så får se hur jag gör..
 
Får räcka så för idag i alla fall
 
Hörs Hej

LÖÖÖÖÖÖRDAG förmiddag då....

Japp så är det, lite smygtrött är jag allt, hade lite svårt att somna om efter samtalet jag fick vid 2 tiden inatt av mellantrollet, men till slut så lyckades jag somna vid halv 4 ungefär skulle jag tro att klockan var.. Sov till kl 6.43, men då tänkte jag att NEJ FAAAN jag liver inte upp nu så då somnade jag om efter en stund och sov till 9.31 på ett ungefär sådär, skulle kanske klivit upp vid 6.43, för jag tror jag är tröttare nu än jag var då, hahahaha.. men men det är som det är, lite kaffe så vaknar man nog till.. Ska ju förgylla dagen med att sitta och glo på prinsessbröllopet, en stund i alla fall..
 
Får se vad jag ska hitta på att äta till middag, lutar åt att det blir nåt så enkelt som lite spagetti och bacon, kan ju kanske svänga ihop en carbonara av det kanske om jag har tur, man vet ju aldrig.. Fast jag är mest sugen på lakrits och choklad jag, så vete fan hur det ska gå hahahaha.. Tänk vilken dröm att få gå in i en fabrik som gör lakritsgodis i alla dess former, salt lakrits, söt lakrits, lakritskola och en massa mer.. Vore ju drömmen det, skulle e ut som ett rullande lakritshjul när jag kom ut tror jag men lycklig skulle jag varit det är då ett som är säkert..
 
Lite mer kaffe och invänta lilltrollet och hennes pappa så jag får hjälpa han säga upp fritidsplatsen för lilltrollet..
Japp så får det blir så länge
 
Hörs Hej
 
 

Studenternas kväll..

Ja, idag har det varit studentfirande här i staden, med allt vad det innebär.. Jag, mamma, stortrollet och hans flickvöän Vio for till stan, köpte en mjukglass och som traditionen innebär så parkerade vi oss mellan Åhlensgaraget och gamla Televerket för att titta på fulla ungdomar som drog omkring.. Såg ett fåtal, men inte var det så många som tidigare om åren inte.. Efter en stund så blev stortrollet och Vio upplockade av Benny, eller rättare sagt så stannade han och stortrollet frågade om dom kunde hänga med han en stund.. Jag och mamma satt kvar en stund innan vi åkte hem igen..
 
Fick ett trevligt samtal från huvudstaden ikväll, alltid lika roligt när man pratar med nån av sina Bajen vänner, man blir liksom glad ända in i hjärteroten, tror det är få förunnat att känna så..
 
Hur som helst så får jag besök av lilltrollet och hennes pappa imorgon efter att dom varit till Forssvallen och städat kiosken på förmiddagen, jag ska hjälpa han att logga in på kommunen och säga upp fritidsplatsen åt lilltrollet, hon är ju stora damen nu och behöver inte vara där efter semestern tycker jag och hon. Det blir nog bra det skulle jag tro..
 
Ska väl försöka mig på att handla lite mjölk och grejer imorgon, får se om jag kommer mig upp i någorlunda normal tid så kanske jag tar mig en cykeltur dit ner eller så kanske jag tar en promenix istället, får se vad som händer och fötter.. Mjölk måste jag ha i alla fall... Tror jag ska göra en köttgryta och lite ris imorgon eller så gör jag fläskfile och strips kanske, det får tiden utvisa, jag är ju lite flexibel och ombytlig av mig...
 
Nej, tror jag ska försöka sova en stund eller två nu snart då kanske, kan vara en bra ide känns det som, ja så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Fredag eftermiddag i soliga Domsjö....

Ja en sak är då säker att jag kommer dö av värmeslag om detta fortsätter, jag står fan inte ut längre alltså.. Denan värme får gärna AVGÅ ett par dagar eller så, lite svalare skulle vara skönt, elelr ett riktigt dunder åskväder så man kan andas ett par timmar efteråt i alla fall .. Japp så vill jag ha..
 
Ikväll ska jag i alla fall titta på landskampen mellan Sverige och Österrike, måste ju se om bästaste Erkan får spela lite mer idag, skulle inte tro det men hoppas kan man ju alltid göra.. Tror minsann att stortrollet kommer hit och kollar på den också, det blir trevligt det, då får jag lite kaffesällskap, och det är ju inte fel det inte..
 
Sen så får vi se vad som händer och fötter, kanske knör ihop nåt smarrigt till kaffet då, vad vet jag inte för jag vet inte vad jag kan knö ihop än för jag har inte inventerat skåparna än, men det hinner jag ju säkert göra på en stund.. kanske blir en liten krusbärspaj, eller så.. man vet ju aldrig, fast jag har ingen vaniljvisp i och för sig, men det går nog bra utan också skulel jag tro, eller så kanske jag gör lite av min specialare, men får se vad jag hittar sen då..
 
Måste i alla fall steka upp kycklingfileérna jag inte stekte igår, annars är väl risken stor att dom blir dåliga i denna olidliga värme som är här på Hammarvägen, det är sanslöst alltså.. Huvvaligen...
 
Så får det bli så länge..
 
Hörs Hej

AVSLUTNINGSDAG!!!!!!

Jaha ja, då har även lilltrollet fått sitt efterlängtade sommarlov då, och jisses vad fin hon var idag, det är hon ju alla dagar i och för sig men lite extra fin idag, med sina nya kläder och skor. Och herreminje vad fint dom sjöng alla barnen, vissa högre än andra, men alltid lika fint på skolavslutningarna..
 
Efter avslutningen for vi till min mor och hennes sambo så lilltrollet fick visa upp sig, där blev det två koppar kaffe, innan det var dags att åka och köpa glass och sen hem till lilltrollet och hennes pappa för den obligatoriska glasstunden då.. Även där fick jag lite kaffe, surrade med lilltrollets farmor lite grann och nu är jag hemma igen..
 
Varmt så in i helvete är det idag så vet inte om jag orkar sitta ute på balkongen någonting, får se hur jag gör, tror jag tar det på eftermiddagen istället.. Kanske ska börja förbereda min fredagsmiddag istället så slipper jag göra det sen ikväll, kan vara en idé kanske.. Eller så kanske jag ska slänga in en tvätt i maskinen eller så.. får se vad som händer och fötter liksom..
 
Kanske tar en cykeltur senare ikväll man vet ju aldrig eller så stannar jag bara hemma och njuter av lugnet och ensamheten, där trivs jag faktiskt ibland om jag ska vara ärlig, bara få vara själv och fundilera över saker och ting.. Det är inte helt fel ska jag be att få tala om, det är nog nåt som dom flesta kan behöva ibland skulle jag tro..
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Underbar dag.....

Ja herreminje vad underbart skönt det varit idag måste jag säga.. Lagom varmt med härliga vindpustar mellan varven.. Kan inte bli bättre, fast lite har jag i alla fall bränt mig bak i nacken, på armarna och lite i fejset, kommer ju se ut som Fantomen inom en snar framtid tror jag..
 
Hur som helst så kom Zimon och Viola ett tag innan det skulle bära iväg till Holmen, så vi fikade lite grann, eller jag och Zimon gjorde det i alla fall.. Var hur skönt som helst när vi kom fram, lite tidigt men ändå.. Tjejerna spelade superbra hela matchen som dom till slut vann med 3-1, fast jag hade för mig ett tag att det vart 4-1, men huvudsaken att det blev vinst tycker jag.
 
På hemvägen svängde vi in på Coop i Hörnet, där jag fyndade wok kött av skinka och lite sidfläsk, inte helt fel att hitta en mörk dag ska jag be att få tala om.. Sen dumpade exet av mig och stortrollet hos mamma, där drack vi kaffe, sen skjutsade mamma hem mig, så då gjorde jag minsann en supergod baconmacka.. Stekt fralla, ost, bacon, stekt lök och stekt ägg, till det hade jag stekt några potatisar jag fick med från mamma.. Hur jävla gott som helst var det..
 
Just nu sitter jag och slötittar lite på Nationaldagsfirandet på SVT 1, får se om det blir nåt mer intressantare på en tund, man vet ju aldrig vad som händer och fötter..
 
Blir till att kliva upp lite småtidigt imorgon bitti då lilltrollet har sin avslutning kl 8.30, dom ska samlas kl 8.10 så dom kommer hit vid kl 7 så att jag får kontrollera klädsel och hur hon gjort med håret och sånt antar jag.. Blir nog bra vilket som tror jag, är ju finaste lilltrollet i världen..
 
Imorgon ska det i alla fall ätas kyckling tror jag, får se om det blir med strips eller om det blir med ris och currysås, gott blir det vad det än blir..
 
Det får räcka så för en stund..
 
Hörs Hej
 
 

NATIONALDAG IDAG DÅ!!!!

Jora så att så är det, 6/6 idag då, Sveriges Nationaldag, Svenska flaggans dag som man brukar säga.. Tro hur många som vågar visa sin svenska sida idag då. Man får väl inte vifta med flaggor på stan som dom gör i Norge, för i Sverige kallas man för rasist då. Helt sjukt tycker jag, men som sagt alla får väl tycka vad dom vill.. Jag skiter i vilket jag, jag lägger ut flaggbilder och sånt ändå jag..
 
Just nu sitter jag och dricker lite kaffe, vaknade halvtidigt i morse, men VÄGRADE kliva upp strax efter kl 6 så jag vände på mig och somnade om, och vaknade igen av att stortrollet ringde och sa att han skulle komma hit snart, så då var det bara att kliva upp och koka lite kaffe då.. Får se när han dyker upp och gör mig sällskap då..
 
tror vad jag ska äta i min ensamhet ikväll då?? Känns lite konstigt att ta fram nåt kött eller så, men är förbaskat sugen på en bit kycklingfilé och lite strips kanske, men det lär nog bli nåt så smarrigt som spagetti och bacon, med lite stekt lök till.. hmmm kanske man kan göra en enkel carbonara av det, tål att tänkas på...
 
Nej, nu ska det väl laddas upp lite grann inför lilltrollets match på Forssvallen kl 15 mot Arnäs, det kommer säkert vara en massa folk där, är ju KB dagen så det kan ju bli intressant det.. att hitta nån parkering och så menar jag.. men tror jag ska kosta på mig en glass elelr varför inte en hamburgare, då behöv jag ju inte göra nån mat när jag kommer hem, eller egentligen så tyck jag att lilltrollets pappa kan bjuda på middag idag, skulle fan vara gott med en pizza eller så hahaha.. nej jag skojar bara, om att han ska bjuda alltså, för pizza är gott det, har inte ätit en köpt pizza en i februari så känns i pizza tarmen ska jag säga..
 
Nej det får räcka så för en stund, nu ska jag dricka mer kaffe och spela lite Sverige musik dagen till ära..
 
Hörs Hej
 

En av dessa dagar....

Jora så att, dagen började väl lite sisådär, blev bättre allt eftersom, för att totalt vara värdelös när jag kom hem, enda ljuset i mörkret var att få glädja lilltrollet med autografen från Erkan Zengin.. Sen kollade jag mejlen vid 19 eller när det var, och då vart allt mycket bättre, allt löste sig till slut, så nu är det mesta bra ska jag be att få tala om..
 
Var i alla fall på systersonen Robins avslutning idag, var trevligt och efteråt fick vi tårta och kaffe, inte helt fel det inte, smakade alldeles utomordentligt.. MEn jag skulle nog ätit nåt mer idag också men blev inte av, tänkte göra en bacon och äggmacka när stortrollet farit ikväll, men det blev inte heller, dammsög lite grann och satt och lyssnade på lite musik istället, funkade det också, men kurrar lite i magen, fast det får jag stå ut med, lite sent att äta nu tycker jag..
 
Tro vad jag ska hitta på att äta imorgon då.. kanske ska göra det jag tänkt äta idag då istället?? Hmmm får se, lilltrollet har ju match kl 15 på Forssvallen så det kan ju bli lite sent, men man får se vad som händer och fötter, allt kan ju hända om man säg som så..
 
Har i alla fall bakat en kaka som levererats, glad man kan hjälpa till när det behövs, och det är ju tur att jag ÄLSKAR att baka så det är ju ingen match att slänga ihop en Snoddas eller nåt.. Och så fick jag två fina presenter också, inte helt fel det inte..
 
Sitter just nu och slötittar på En natt på museét, ingen favoritfilm men i brist på annat så får det väl gå an.. får kolla sen om det är nåt mer intressant elelr så som man kan kasta ett getöga på.. Hade tänkt att tända ett av mina nya doftljus ikväll, men känns lite sådär att göra det då man är ensam liksom, får bli när trolltjejerna är hemma istället, så vi kan ha lite mys sådär..
 
Får se om man kanske lägger sig i normal tid ikväll eller om man gör som vanligt och ugglar uppe till efter midnatt.. Tröttöga punkt se, men känner jag mig själv rätt så blir det ett par timmar till uppe.. Har ju sovmorgon imorgon så det gör ju inget i och för sig, men ändå..Och jag ska börja med att gå och stänga sovrumsfönstret jag haft öppet för att jag hängt tvätten där inne, blir så fuktig luft om jag inte har fönstret öppet, men kallt som fan om jag inte stänger det en stund innan jag lägger mig..
 
Så fär det bli
 
Hörs Hej
 
 
 
 

LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG DAG IDAG!!!!!

Ja, nu har jag ÄNTLIGEN landat hemma igen, efter att ha spenderat lte över 4 timmar på Forssvallen, och en liten stund i Bölen där det blev en och annan mugg kaffe... Inte helt fel avslut på en låååång dag.. Tror det blev bra grillade hamburgare i alla fall, och kakorna jag bakat gick åt, bra dag alltså kan man säga..
 
Sen är jag liiiiite sur att jag inte fick nån post idag, vill ju ha besked och det PRONTO!! men det är väl bara till att fortsätta vänta antar jag..
 
Tröttmössa BIG TIME så är väl bara att försöka få döfläsket i rullning och förflytta sig till sovrummet, ska ju upp tidigt och göra mig i ordning för att fara på en avslutning, och efter det så blir det hem och baka en kaka är det tänkt, blir nog bra det..
 
Ja det får räcka för idag, orkar inte skriva nåt mer, är helt slut på..
 
Hörs Hej
 

Svala tisdagmorgon...

Ingen bra natt i natt måste jag ovilligt erkänna, har sovit som en kratta kan man säga. Vaknat från och till, ena gången frös jag och andra gången svettades jag ihjäl nästan, vart rakt less på slutet så tvingade mig själv att somna vid halv 6 tiden, och vaknade sådär vid kvart över 8, blir nog en bra dag i vilket fall som helst. Men lär ju vara trött när jag kommer hem ikväll.. Morgonen vart som den vart, men det är ju ingen nyhet direkt.. Lite less bara...
 
Ska väl försöka mig på att göra den där kakan som ska levereras till fotbollen ikväll, men upptäckte att jag var utan bakplåtspapper, men får lösa det på nåt sätt, huvudsaken är väl att det blir bra i slutändan..
 
Just nu har jag lust att bara vara ensam en kvart fjorton dar sådär, vill bara ha lite lugn och ro, men det lär ju inte ske så det är väl nåt man får drömma om antar jag ..
 
Får se om jag gör nåt annat än kakan idag, känns liksom lönlöst när man plockat bort och gjort fint och så kommer det en massa skit fram på en gång, ja ja, det är som det är, men man blir liksom trött på att försöka om man säg som så.. Skitsamma, det får väl vara som det är tills nån gör nåt åt dig, för jag tänker låta bli det.. Så är det och så blir det.. Ska förresten gå ut i strejk jag, till två tredjedelar i alla fall..
 
Nej sätta fart och göra den där kakan nu då och se hur den blir, som vanligt när man haft en sån här pissmorgon så lär den väl bara bli skit skulle inte förvåna mig ett dugg..
 
Det får räcka så för en stund
 
Hörs Hej
 

Dags att sova eller så nu då...

Japp, så får det bli.. hoppas man slipper vakna en gång i timmen eller varannan timme i natt bara, lite drygt fram på morgonen, för då skulle man minsann kunna sova ett par timmar i sträck, men det är som det är.. Ska i alla fall baka en kaka som ska med till fotbollen imorgon kväll och sen så ska jag baka på onsdag med som ska levereras till nån fotboll på torsdag, blir bra det jag ÄLSKAR ju att baka...
 
Japp så får det bli, ska sätta mig ute i blåsten en tund eller så innan jag lägger mig och fundilera en stund..
 
Hörs Hej
 

Criminal....

 Gillar egentligen inte Britney men denna låt är riktigt bra måste jag säga.. kan börja nynna på den lite nu och då :-p
 
 

Fotbollsmåndag....

Japp, sitter just nu och tittar på Sverige matchen, Sverige leder efter första halvleken, men allt kan ju hända i en sport som idrott om man säg som så.. Så man får nog vänta tills det blir nåt mer mål för Sverige eller till slutsignalen gått innan man kan vara någorlunda säker på vinst för dom blågula...
 
Ja, har nog inte så mycket mer att skriva än att jag jag fick otroligt trevligt besök av bästaste Camilla och Nellie, och så kom lilltrollet och hennes pappa en sväng.. Kul med lite spontana besök sådär, man blir liksom glad av att någon tänker på en så där mellan varven..
 
Ja, så får det bli så länge, nu ska jag fortsätta titta på fotbollen..
 
Hörs Hej
 
 

Upp och ner måndag kan man säga....

Ja vad ska man säga?? Ett bra avslut på en underbar vecka avlöstes med en pissig början på en ny vecka, men det är väl så det ska vara.. Upp och ner eller?? Får e hur resten av dagen blir, ska i alla fall snart äta middag och sen så ska jag minsann se på Sverige matchen på TV 4, måste ju se om Erkan får spela nåt idag, man kan ju alltid hoppas...
 
Var lite småvarmt när jag vaknade, sen lite småmulet sen varmt igen, sen så har det varit ganska mulet så nu sitter jag bara och väntar på att det ska börja åska och blixtra och regna så det blir friskare luft sen, hoppas att det kommer snart så skallebanget lättar efter den här kvava luften vi haft ett par dagar..
 
Hur som helst så är jag allmänt less på det mesta just nu, har lust att bara låsa in mig i en koja i skogen ett par veckor, ensam alltså!!! Så man bara får vara och göra vad man vill, utan en massa krav från olika håll, lite less på det nu ska jag säga..  Synd bara att det verkar hopplöst att få vara ensam ett tag...
 
Ska väl se om jag hittar några ingredienser så jag kan baka nån kaka till fotbollen imorgon, nåt ska man väl kanske kunna knåpa ihop om man har tur, men det får man ju se om man lyckas med, fast det är ju klart, ibland så lyckas jag ju trolla så kanske man har tur att det funkar ikväll med .-)
 
Hade jag haft pengar till det så hade jag fan beställt en resa nånstans alldeles ensam, så är det.. Nu ska jag se om jag hittar nån föda
 
Hörs Hej
 
 

Härlig helg lider mot sitt slut...

Ja, det blir ett till inlägg ikväll, vet inte hur jag ska kunna säga så att alla förstår, men det är alltså helt sjukt hur bra denna vecka varit och den har avslutats på ett helt underbart sätt, med cupen som jag berättat om tidigare.. Sen har jag dom senaste 7-8 dagarna fått flera trevliga samtal från vänner som jag verkligen har tagit till mitt hjärta.. Tror inte dom förstår hur mycket dom betyder för lilla mig, förhoppningsvis får jag chans att visa det en vacker dag..
 
Lyssnade ikväll på två av dom vackraste sånger jag vet, For a friend med Sarah Dawn Finer, och den tillägnar jag alla mina underbara vänner som alltid finns där för mig och Du är allt med Sonja Alden och Shirley Clamp, den väcker lite minnen för mig, lite nostalgi sådär första helgen i juni är ju inte helt fel..
 
Har nu sett klart på Wallander filmen och jag ska försöka sova en stund eller två, får se hur man lyckas med det, har varit två jobbiga nätter med lite sömn, men det blir väl bättre snart..
 
Nu blir det sängen
 
Hörs Hej
 
 

Matsedel V 23 at The Andersson Residence....

Måndag 3/6                  Spagetti och bacon
Tisdag 4/6                     Potatis, pölsa
Onsdag 5/6                   Ris, kycklinggryta
Torsdag 6/6                   Hemgjord pizza
Fredag 7/6                    Potatismos, fläskfile
Lördag 8/6                     Strips, hamburgare
Söndag 9/6                   Tortellinigratäng
 
Japp så får det bli och som jag sagt tidigare så kommer det bli mycket kyckling här ett tag framöver, men det är ju gott så det spelar ju inte så stor roll, och detta är ju bara ett förslag så alla gör ju som dom vill liksom, och det är ju inte alltid jag håller mig till matsedeln heller så att.. eller jag flyttar ju om ganska ofta, beror ju på hur det faller sig liksom..
 

Sköna söndag i Domsjö....

Ja herreminje, när man vaknade i morse så var det svalt och skönt, kom lite småskvitter sådär mellan varven.. Hur som helst så for vi ner till Forsvallen och skulle hjälpa lilltrollet att packa ihop sina saker, men alltså, har ju bästaste lilltrollet i världen, hon hade packat nästan allting redan, satt och rengjorde hålen i öronen när vi kom ner, så hennes pappa hjälpte till att bära ut sopor och städa undan lite grann, medan jag surrade lite med andra föräldrar en stund..
 
Kom ganska tidigt till Gullänget så satt och drack lite kaffe innan matchen, då kom minsann solen fram, och het utav bara fan var den, så naturligtvis så brände jag mig redan då, sen vart det lite mulet i omgångar och satan i gatan vad skönt det var med lite svalka.. Tjejerna vann den matchen och fick spela igen kl 12.30, det var lite svalt då den matchen började också, en match där lilltrollet fick vara kapten, kul.. I första halvlek var hon mittfältare, men i andra blev hon förflyttad tillbaka till backen, skulle tro att dom ville ha sin back klippa på sin rätta plats, och så kom den stekande solen fram igen, och så brände jag mig lite till, så nu kan man ju säga att gammfläsket blivit lite stekt sådär på vissa ställen.. Ser väl ut som en schackbräda nu på ett sätt känsn det som..
 
Har i alla fall två bakuppdrag kommande vecka, det blir bra det, jag som ÄLSKAR att baka och dona så det blir ju perfekt liksom.. På tisdag kväll så ska jag stå på Forsvallen och grilla burgare medan herrlaget har sin match, kan ju bli intressant det ska jag säga.. Men det blir nog bra det också..
 
Har kollat på Bajen matchen som var idag, inte så bra som jag hoppats och Svall vann med 1-0, men det är ju bara till att ta nya tag nästa match, det löser sig och man måste ju vara positiv oavsett hur det går, tycker jag i alla fall, sen får ju andra tycka vad dom vill...Men jag har Bajen i mitt hjärta oavsett resultat, sen blir man väl alltid lite gladare om det blir en vinst, men inte världens undergång om det inte blir det..
 
Ja vad ska man göra nu då?? Sitter och tittar på nån landskamp i handboll för damer mellan Sverige och Polen, Sverige ligger under så det ser mörkt ut... Ska väl knåpa ihop en sorts matsedel, kan bli väldigt enformig några veckor framöver men men.. Sen så ska väl jag och mellantrollet titta på Wallander kl 21, i alla fall ska jag göra det, får se hur länge mellantrollet håller sig vaken..
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Cuphelgen över för denna gång....

Jaha ja då var cuphelgen över då, känns både bra och vemodigt.. Bra på det sättet att det känner på en gammkärring att sitta och stå en hel dag i gassande sol och en hel dag till med växlande väderlek.. Två långa dagar blev det i vilket fall som helst, och om jag fattade rätt så slutade tjejerna på 4e plats, vilket jag tycker är superbra..
 
Har varit en supertrevlig helg måste jag säga, oerhört bra sammanhållning land tjejerna och även föräldrarna, tror det beror mycket på dom suveräna tränarna och ledarna som laget har.. Lite sämre är det att lilltrollet har sånt oerhört dåligt förlorarhumör, det är helt sjukt alltså hur sur hon kan bli.. Tur jag fick visa henne en bild jag fick skickat till mig från Sthlm, då vart hon glad ska jag säga..
 
Har ätit lite middag tillsammans med stortrolelt och mellantrollet, snart så ska det drickas kaffe och tittas på matchen mellan Svall och Bajen, och självklart så hoppas jag på Bajen vinst, men förnuftet säger att det kommer bli torsk eller oavgjort så det blir spännande att se, jag säger sådär för att vara på den säkra sidan, då kan jag ju liksom inte ha fel hahahaha
 
Japp så får det bli, ska slänga upp fötterna på bordet eller slänga mig i sittande sidoläge och sen ska jag bara njuta av att se fotboll, det är livet det..
 
Hörs Hej
 
 

Regniga söndagmorgon..

Ja så är det, andra dagen på Maskincentrumcupen och regn och mulet är det, i och för sig så tycker jag att det är rätt skönt väder idag, men lite tråkigt för tjejerna är det ju. Har dom tur så blir det ju bättre under dagen, men huvudsaken är väl att det är uppehåll så dom slipper bli så blöta liksom.. Det blir nog bra hur som helst, dom är ett underbart gäng..
 
Har sovit lite sisådär i natt, lite kvavt har det varit men ville inte ha fönstret öppet för det var lite livat ute på vägen vid skolan så jag plågade mig igenom natten istället.. Får hoppas på att det blir lite bättre sömn natten som kommer..
 
Sitter just nu och väntar på lilltrollets pappa som ska hämta mig innan det bär iväg ner till Forsvallen, dricker en kopp kaffe och tittar på barnprogram på 4an, inte min grej riktigt men vad gör man?? I brist på annat så får det duga..
 
Nej nu ska jag fortsätta dricka lite kaffe så jag får vakna till innan det bär iväg, för annars är risken att jag somnar i bilen på väg ner till Holmen, och det är ju inget trevligt,
 
Hörs Hej
 
 

Tröttmössa big time punkt se...

Ja då var det snart dags att försöka sova en stund eller två, kommer nog gå ganska bra som det känns, helt slut är jag, tror jag är allergisk mot gassande sol, men vad gör man inte för dom små liven.. nej skämt och sido så känns det att jag varit vaken i det närmaste hela natten på grund av jag vet inte vad, somnade väl till vid halv 4 eller nåt sånt och klev upp vid 6 när jag vaknade, iddes inte ligga kvar tills väckaren skulle ringa vid kvart i 7.. Får hoppas att jag får sova tills kvart i 7 imorgon bitti då istället..
 
Har varit en underbart trevlig dag med mycket skratt och möten med trevliga människor, jag bara älskar dessa föräldrar som vi har i laget, helt sjukt vad trevligt vi har på alla matcher.. Och så fick jag ett supertrevligt samtal från Sthlm, det är inte klokt vad trevliga människor det finns och som jag lärt känan fast man inte träffats liksom, men det är klart, det är ju Bajare vi talar om så att kan ju inte bli annat än bra då..
 
Blev lite knas tidigare ikväll, när jag fick främmande av stortrollet och Anton, så vi drack kaffe och åt muffins med grädde och jordgubbar, blev liksom efterrätten före om man säg som så, men gjorde inget för jag åt minsann en stor köttbit och en halvstor portion med gratäng, rå lök och majs samt två hårdmackor, supergott var det måste jag säga.. Och när jag ätit upp det så fick jag otroligt trevligt spontanbesök av Annica och Håkan.. När dom for så tyckte mamma att vi skulle fara på stan och titta om vi såg några fulla ungdomar, som vi alltid gjorde på den gamla goda tiden, men det var dåligt med folk som var ute och gick, så vi for hem till mig och drack en kopp kaffe och så fick mamma en muffins också..
 
Nu sitter jag och slötittar på Troja, tror nog inte jag ser hela filmen för den slutar kl 01.30, men jag bara ÄLSKAR den filmen, kanske är nåt fel på mig som gillar den där sortens filmer men så är det.. Ska köpa den på DVD tror jag för om jag känner mitt lilltroll rätt så kommer hon älska den också.
 
Förresten så ringde lilltrollet hem strax efter kl 21 och sa att det kändes läskigt att sova borta sådär, hon har ju bara sovit hos nån kompis och släktingar förut så det är ju lite annorlunda, men jag sa att vi ses imorgon och att det kommer gå bra, puss och kram och love you, så jag tror att hon somnat i alla fall, för det har då inte ringt nåt mer..
 
Ja, jag ska nog bara se en liten stund till sen blir det sängen och hoppas på att få sova gott då..
 
Hörs Hej
 

LÖRDAG OCH MASKINCENTRUMCUP!!!!!!!!!

Jo men visst, då var den efterlängtade Cuphelgen här då, och jisses vad förväntansfulla tjejer som samlades på Bussbyvallen vid 8.15 i morse.. Laddade till tusen var dom allihopa.. Blev oavgjort första och andra matchen, den tredje blev det förlust i, men vad gör det när dom har så otroligt skoj när dom spelar, men det syns att mitt lilltroll inte är den bästa förloraren ska jag säga, pannan låg i djupa veck efter alla matcherna och i den andra matchen så hade tydligen en tjej i andra laget kallat lilltrollet för idiot, tur att mamman inte hörde det.. Har i alla fall ett litet troll som inte ger sig i första taget, en riktig liten Bulldozer är hon där hon drar fram på planen och inte många tar sig förbi henne inte.. Två matcher till i morgon, och det kan ju bara bli bättre eller hur?? Efter sista matchen så for vi ner till Forsvallen och bäddade i ordning för övernattningen dom skulle ha där, det blir nog superskoj det för alla tjejerna..
 
Gjorde mig lite kaffe när jag kom hem, ska nog göra mig en liten bakelse senare, får se om mamma och stortrollet kom förbi och smakar lite dom med, kan bli trevligt.. Kommer dom inget så blir det väl så att jag gör mig lite middag innan jag tar min bakelse, kan funka vilket som i och för sig.. Får se vad som händer och fötter liksom.
 
Till middag blir det i alla fall stekt marinerad karre, gratäng och lite rå lök, kanske en dutt majs också, kan ev bli en och annan Wasa Sport macka också, men som sagt, får se vad som händer och fötter, lite avundsjuk på lilltrollet som får sig tacobuffe på övernattningen.. men det är klart jag blev bjuden på lunch idag kebabwok i tortillabröd, en hamburgare, dricka och en kopp kaffe, inte helt fel ska jag säga... kanske inte skulle behöva äta nåt ikväll egentligen men man blir hungrig av att vara på Cup och titta på fotboll ska jag säga..
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

RSS 2.0