Måndagen från helvetet????

Alltså, måste vara måndagen från helvetet idag, helt sjukt alltså vad hela dagen varit dryg..
 
Började med att jag knappt sovit en kvart ens en gång, låg bara och vred mig mest hela natten, sjukt drygt var det måste jag säga.. Så när väckaren ringde 05.45 så var jag nära att kasta den ut genom fönstret, men klev upp i alla fall, gjorde bort lite bestyr, väckte lilltrollet som klev upp ganska så snabbt och började göra det hon ska i rätt ordning dessutom hahaha.. Sen väckte jag mellantrollet som inte klev upp innan jag for, men hon klev ju upp sen i alla fall..
 
Började dagen på "jobbet" med att jag glömde ta in pålägget till frukosten så barnen fick nöja sig med ost, kaviar, messmör och mjuk ost till mackorna.. Sen så var jag klar ganska så fort med städningen av fritidsrummet och bortplockningen av disken. så då drack jag lite kaffe och satt och lyssnade på när tre pojkar skulle läsa lite.. När det var dags att hämta lunchvagnen 10.15 så fick jag veta att Parkskolan ringt 10.05 ungefär och sagt att det inte blir makariner till lunch som det var tänkt, grytan var trasig, så dom skulle skicka tortillabröd istället, perfekt tänkte jag, och sen fick jag vänta och vänta.. Första servering ska vara kl 10.30, den andra kl 11.00, och den tredje kl 11.30.. var inte så lätt att hålla dom tiderna då matvagnen kom kl 10.35 och tortillabröden var stenfrusna.. allt blev liksom fel, helst när dom sa att barnen skulle få ett var, och när det var dags för tredje serveringen så fattades det 14 bröd, så då fick dom bara ett halvt bröd.. herreminje vad hemskt att se att barnen inte blev mätta av lunchen :'( men vad skulla man göra??? Dom fick ju lite mat i alla fall. Brukar vara klar med bortplockning och sånt vid kvart över 12, men nu var klockan närmare 20 i 1 och då hade jag inte haft min halvtimmes rast heller.. men gissa om det var skönt att sätta sig med en kopp kaffe då...
 
Fikade lite med stortrollet innan jag for hem i alla fall, och så gjorde jag bacon och broccolipaj till middag, gott så in åt helvete, men lite sisådär gräddad, för det är fan i mig nåt fel på skitugnen, och inte får jag nån ny spis heller.. GRRRRRR
 
Fick fara och handla lite kortvaror på Hemköp, inte helt fel det inte, bra att passa på liksom, och när jag kom hem därifrån så kom stortrollet och Benny hit och drack lite kaffe och bjöd på bulle, smarrigt värre det
 
Sitter nu och slötittar på CSI, får se hur länge jag orkar sitta uppe idag, känns som att jag kommer somna ganska omgående, men det har jag ju trott förut också men det har inte blivit så, men jag hoppas i alla fall att jag får sova halva natten, blir så ofantligt långa dagar annars..
 
Nej, man kanske ska försöka sig på att slänga om i diskmaskinen, hänga upp tvätten man tvättat idag så är det bara till att slänga in en ny när man kommer hem imorgon som kan hängas upp innan lilltrollets träning.. blir bara perfekt det, förutom att jag fixar det mesta strax innan jag ska lägga mig känns det som hahaha
 
Så fär det bli, får räcka för idag
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Dinners at The Andersson Place V 40

Måndag 30/9           Bacon och Broccolipaj
Tisdag 1/10             Potatis och köttbullar
Onsdag 2/10           Stuvade makaroner och korv
Torsdag 3/10           Potatis och fisk
Fredag 4/10            Kycklingfilé och strips
Lördag 5/10            Gratäng och lövbiffsrullader
Söndag 6/10           Potatis och pölsa
 
 
Japp, så får det bli och måndagens middag blir den jag inte gjorde den 29/9 om vissa undrar varför det står samma liksom.. Förhoppningsvis så håller vi oss till detta denna vecka.
 
 

Sista söndagen i september..

Då var det halvtid i Wallanderfilmen då kan man säga.. hahaha..lite fotbollsskadad tror jag att man är ..
 
Hur som helst så har dagen varit halvt okej, och halvt åt fanders, skulle jag vilja påstå.. Somnade inte förrän vid halv 5 i morse ungefär, vilket hade sina orsaker men det är som det är, sen klev jag upp vid halv 9 och kokade lite kaffe, och så slängde jag in en blåbärspaj(normalstor) och tre små krusbärspajer i portionsformar.. Vid halv 12- kvart i 12 så åkte jag med stortrollet till hans lägenhet och snabbstädade ut den, gick ganska fort, men gjorde så att min planering för dagen sket sig Big Time, men det är som det är med det, blev ingen bacon och broccolipaj till middag i alla fall för det iddes jag inte göra.. När jag kom hem från städningen så ko underbaraste Camilla och Gabbe hit och drack kaffe och smaskade lite på blåbärspajen, och så kom stortrollet och Viola också..
 
När dom for vid 15 tiden så la jag mig som en klubbad säl på soffan och taktikvilade tills det var dags att fara med köttet och krusbärspajerna till Holmen, så var som en halvdöd zombie när lilltrollets pappa kom och hämtade mig hahaha.. Fick i alla fall svänga in på ICA i Bjästa och köpa lite middag, en sån som går snabbt att göra, blev grillad kyckling och potatissallad som jag tänkte att jag och lilltrollet skulle äta medan vi såg på Bajen matchen, men hon hade ätit redan, så jag väntade tills strax efter halvtidsvilan innan jag åt nåt, och då hade hon redan lagt sig..
 
Imorgon bär det av till stan ganska tidigt för att "jobba" lite grann, det blir bra det, längtar efter alla barnen, även om dom kan surra ihjäl en ibland hahaha.. men söta är dom i alla fall..
 
Nej nu ska jag knåpa ihop en matsedel för kommande vecka och så ska jag se om jag orkar se filmen klart eller om det bara är till att lägga sig och dra nåt gammalt över döfläsket liksom...
 
Hörs Hej
 
 

Seg söndagmorgon....

Hur seg som helst idag ska jag säga.. Trött så in åt helvete är jag, men det går väl över, får ta en powernap eller nåt sådär på en strax eller så kanske..
 
ska göra lite goda pajer idag, några ska tas med för leverans när jag får skjuts att leverera köttet i eftermiddag, en liten blåbärspaj ska jag smaska på under dagen då jag ev får främmande, och får jag inte främmande så kan vi smaska på den då det är fotboll på TV ikväll.. Eller jag tror det är fotboll på TV i alla fall, återstår att se, hahaha.. annars får den väl vara tills jag blir sugen på den om man säg som så.. Ska även göra en bacon och broccolipaj till middag, men den får vi äta när vi kommer hem efter lilltrollets träning, för hon är ju inte hemma och då blir det svårt att äta innan så att säga hahaha.. Blir nog bra det också..
 
Ja, kanske man ska sätta lite fart och göra dom pajer som ska levereras lite senare då, elle så tar jag en kopp kaffe till först, hmmmm, nu får jag sån där beslutsångest igen.. hahaha
 
Hörs Hej

Lördagsmys....

Eller vad ska man kalla det för nåt när man helt plötsligt blev ensam mamma hemma?? Lilltrollet har åkt på disco på Sliperiet med Molly, och sen ska dom sova hemma hos Molly i natt, så hämtar jag och lilltrollets pappa upp henne när träningen är slut imorgon.. Det blir kul för dom det..
 
Har haft en helt okej dag, med lite matlagning och dylikt, imorgon ska jag göra lite små portionsformar med krusbärspaj hade jag tänkt, får se om det blir av.. Trevligt var det med middagen idag också, trevligt med sällskap tycker jag.. Blev lite prat om allt möjligt, kan man lugnt påstå hahaha.. men mycket skratt blev det också, som det ska vara..
 
Ja, jag sitter just nu med fötterna på bordet och funderar på om jag ska ta mig en lååååång dusch innan det är Körslaget, eller om jag ska vänta en stund till och se klart Postkodmiljonären, ååååhhh jag hatar att ha beslutsångest hahaha..
 
Det blir nog bra vilket som skulle jag tro.. Rätt vad som händer så kanske man tar sig ett glas vin eller nåt annat också, vad vet man..
 
Japp, det får räcka så länge
 
Hörs Hej
 
 

Sista lördagen denna månad...

Jora så att så är det.. sista lördagen denna månad, september alltså för den som inte vet det.. hahaha
 
Har serverat frulle till lilltrollet och trollkompisen, själv åt jag bara en äggmacka och sörplade i mig en mugg kaffe, smakade alldeles utomordentligt ska jag säga.. Och måste tillägga att det var dillkaviar på mackan också, så otroligt gott så det finns inte..
 
Tänkte ta mig en mugg kaffe till, sen ska det sättas i gång med lite fix och trix hade jag tänkt, och så ska jag bjuda tjejerna på glass med mycket godsaker till var det meningen, men vet inte om jag ska spara det till efterrätt eller om jag ska göra en paj till det, måste klura på det en stund, har ju som svårt att bestämma mig mellan varven jag hahaha.. men ska i alla fall fixa i ordning två st klumpar av fläskkarré.. blir en helstekt i ugnen, och den ena delar jag på hälften, där en del ska bli skivor och en del får bli köttgyta, blir bara bra det...
 
Tror jag ska ta mig en liten men naggande behövlig städtur med snabeldraken också, kanske slänga in en tvätt så det blir tomt i korgen nån gång, kan ju vara trevligt med tom tvättkorg nån gång tänkte jag.. sen så ska det fixas lite inför middagen då vi får gäster, blir trevligt det..
 
Nej, sätta lite fart på döfläsket så det blir nalta gjort nån gång då kanske
 
Hörs Hej
 
 
 

Då var det dags för fredagsmys....

Eller har väl haft lite fredagsmys i alla fall.. Lilltrollet har sin trollkompis här som ska sova över, så till middag blev det hemstampe pärmosen och stekt korv, tjejerna tog lite räksallad till det också, och en drös med ketchup hahaha.. Efter middagen så var det meningen att vi skulle se på Idol och dom skulle äta lite chips och godis, men dom var på lilltrollets rum ett bra tag sen så kom dom ut till slut, men gick tillbaka efter ett tag igen..
 
Stortrollet och Viola kom också en sväng, drack lite kaffe och kollade på Idol, och tjejerna orkade med nästan hela Idol, men strax före kl 22 så sa dom God natt, och i samma veva så gick stortrollet och Viola hem, så då slängde jag upp fötterna på bordet och slötittar just nu på Tyst Vittne, ganska intressant program måste jag säga..
 
Imorgon bitti så ska det tydligen serveras smultronyoghurt, flingor och en äggmacka till frukost, själv är jag grymt sugen på en dutt havregrynsgröt, men men, vad gör man inte för lilltrollet och kompisen, får bli som dom önskar.. Ska även fixa i ordning lite köttbitar som ska levereras, troligast under söndagen, men ev senare, får se när det passar alla parterna. Och till middag imorgon så ska det bli Tacos är det tänkt, och då ska trollkompisens mamma och syster komma och käka med oss.. hade tänkt göra lite cheese cake till efterrätt, men har inte hittat nåt enkelt recept på en som man inte behöver grädda i ugnen, ska kolla vidare annars så får det duga med glass, banan, maränger och chokladsås, kanske en dutt grädde också, får se.. man vet ju aldrig vad som händer och fötter. blir nog bra vilket som kan jag tänka mig..
 
Hur som helst så måste jag säga att jag är ganska lyckligt lottad ändå.. Jag har ett jobb/praktik som jag stortrivs med, hur kul som helst där, jag har världens underbaraste ungar, även om man får slita sitt hår många gånger, har underbara vänner som finns till hands allt som oftast, har en underbar familj.. kort sagt: finns dom som har det sämre, jag är lyckligt lottad..
 
Nej det får räcka för idag, är nog kanske snart dags att försöka sova en kvart, fjorton dar sådär tänkte jag
 
Hörs Hej
 
 

Huvudvärken från helvetet på besök

Ja jävlar vilken skallebang man kan ha.. Typ som migränliknande, fyyyyy faaaan kan man säga..
 
Har skickat iväg lilltrollet för en liten stund sen och snart ska mamman lägga sig igen och försöka få bort skallebanget, ska prova med lite kaffe först, och funkar inte det så blir det sängen ett par timmar.. Och NEJ jag har ingen Alvedon eller Ipren hemma, så blir inga piller för mig inte.. tar det inte i onödan om man säg som så.. Yttersta nödfall ska det vara, annars låter jag bli..
 
Hur som helst så smakade jag den där Choko Latte man kan köpa på Coop Forum lite billigare just nu, och den var supergod så den kommer jag nog att köpa flera gånger skulle jag tro.. Rekommenderas varmt i alla fall till dom som är sugna på att prova.. Ska försöka få i mig en macka eller så också, suger som attan i magen.. eller suger och suger men ni vet vad jag menar. Kankse därför jag har ont i skallen också, men jag tror att det är spänning eller så är det bara vanlig hederlig helvetesvärk liksom..
 
På söndag börjar lilltrollet sin innebandyträning, hon ska träna med ett lag som är lite äldre, hon ville byta till det för att Molly och Tuva ska spela där.. Tuva är lilltrollets tremänning och Molly är bästaste kompisen i fotbollslaget.. Som även ska komma och sova här i helgen, dom träffas ju bara på träningarna eftersom lilltrollet bor i Domsjö och hon i Köpmanholmen så det blir superkul det. Så imorgon ska vi äta tacos är det tänkt, och idag så har lilltrollet bestämt att vi ska göra nåt som Molly älskar, hemstampe pärern och stekt korv.. Blir bara mumsfillibaba det..
 
Japp så får det bli.. Nu ska skallen kureras
 
Hörs Hej
 
 
 

Inte mycket att säga....

Har inte så mycket att säga förutom att jag saknar min bästaste vän.. Önskar att vi bodde närmare varandra, men så är det inte.. Så det är som det är, kan inte göra så mycket åt det liksom..
 
Här är den vännen i alla fall.. Världens bästaste Stefan..
 
 

Avslutningstisdag då...

Ja då var säsongen officiellt slut för lilltrollet och hennes lag, så nu kan dom koncentrera sig på innebandyn som börjar denna vecka.. Egentligen börjar dom på fredag, men lilltrollet vill spela med det lite äldre laget så då börjar det på söndag, men vi vet inte än om hon får plats i det laget, vi får väl veta endera dagen förhoppningsvis. Hur som helst så hölls avslutningen på Holmengården, och ALLA fick fika, spelare, ledare, föräldrar och syskon, inte dumt det inte, spelarna fick Diplom och en plakett, superfin som vanligt..
 
Lilltrollet har lagt sig, jag sitter och skriver här och slötittar på 112 - På liv och död, kl 21 ska jag se på nån sorts dokumentär som heter Mitt barns nya ansikte, kan vara intressant tror jag, eller jag hoppas det i alla fall.. Mellantrollet sitter och surfar på mobilen, vet inte om hon ska titta på dokumentären med mig eller hur hon ör, visar sig väl skulle jag tro..
 
Funderar på om jag ska ta mig en kvällsmacka om en strax, har inte bestämt mig än, tiden får väl utvisa hur det blir, som vanligt, för jag velar lite fram och tillbaka om hur jag ska göra, men oftast så vill jag ju ha hur mycket som helst, mest hela tiden, så oftast så brukar jag vela en timme elelr två och sen så brukar det ju vara nåt som slinker ner i alla fall hahaha
 
Funderar på om jag ska försöka ta mig på affären imorgon och handla lite smått och gott, kan behövas om man säg som så.. börjar tryta i kaffeburken, på margarinfronten, ja, blir nog bra vilket som, får kolla vart jag helst vill fara så kanske jag får tiga skjuts eller så.. men det brukar alltid lösa sig till slut..
 
Nej men det får väl räcka så för idag kan jag tänka mig..
 
Hörs Hej
 
 

Första kvällen denna vecka.....

Hej hopp vad det går, men det är väl så det är.. Tiden går fort när man har roligt.. Klev upp en bra stund före tuppen i morse, plockade fram lite kläder åt lilltrollet, väckte henne, och medan hon masade sig upp ur sängen så ställde jag fram lite yoghurt och flingor till henne.. Sen satt vi och kollade lite på Nyhetsmorgon, och hon klädde sig och gjorde sig klar, ja allt förutom ytterkläderna då förstås.. Det är mest för att när hennes larm ringer kl 7.30 så är det bara att ta på sig ytterkläderna och gå, allt som går att förbereda är ju bra, tycker jag i alla fall..
 
Ja, när jag kom in på jobbet i morse så var det låst till det ställe där jag skulle ställa fram frukosten, men till slut så kom jag in och allt flöt på helt perfekt..när jag gått med diskvagnen så hängde jag på några ur Åk 2 till biblioteket där dom läste och skrev i Min bok, och jag hjälpte en elev att skriva och stava och lite sånt där.. Mycket kul var det måste jag säga.. Efter det så var det dags för mig att gå ner i "matsalen" och förbereda lite inför lunchrusningen hahaha.. Plocka ner lite stolar, fylla vatten och hänga dit kylgrunkan, he igång värmevagnen eller vad det heter, med mera, med mera... Sen fick man en kisspaus innan det satte igång, och en sak är då säker att JÄDRAR I MIN LÅDA vad ALLA ungar åt mycket idag, då det var klyftpotatis och grekiska biffar, sen har ju några veg kost, några veg kost med minus mjölk med mera.. men det fanns knappt nån biff eller nåt annat kvar.. Och Tzatziki såsen den for fort som attan den.. helt sjukt alltså, till och med dom rivna morötterna och vitkålssalladen rök..
 
När det var gjort så hade jag min rast, från cirka 20 över 12 till 10 i 1, och sen förberedde jag lite inför melliset som fritids har kl 14, och så gick jag igenom lite extrauppgifter jag fått mig tilldelat med rektorn och min handledare.. och det känns ju hur bra som helst det..
 
Hur som helst så gick jag ner på stan när jag slutade vid kvart i 2, och hade en dejt med min far, han bjöd på kaffe och citroncheese cake på Café Blåbär, och efter ett tag så gick jag ut och inväntade lilltrollet och hennes pappa, han hade plockat upp henne på skolan för att vi skulle kolla på en baddräkt inför morgondagens bad med skolan, men rätt vad som skedde så kollade vi på ett par gympaskor också.. Så att hon kom hem med bägge delarna, hahaha.. och såklart så bjöd även han på fika, så då tog jag ett glas dricka och en chokladboll haha När han skjutsade hem oss så stannade vi hos stortrollet och Viola och där fick jag lite kaffe, då var även mellantrollet med, det var skojsigt att se hur dom har det, lite tomt i fönstren men det blir nog bra det till slut..
 
Blev inte makaroner och bacon till middag idag för jag var helt slut på när vi kom hem strax före kl halv 6, så fick bli två toast istället, funkade helt okej det också måste jag säga,.. När vi ätit så satte vi oss och kollade på Göta Kanal 2 - Kanalkampen, och i slutet av den filmen så kom mamma hit en stund, var trevligt.. Och vilken tur att filmen slutade ganska så precis när lilltrollet skulle lägga sig och sova.. Perfekt det ju..Mellantrollet gick på en promenad, jag och mamma satt och kollade på Drömkåken eller vad det där nya programmet på 4an heter, dom ska i alla fall inreda och bygga och sånt.. inte så intressant men i brist på annat så funkade det ju.. Nu sitter jag och kollar på CSI som slutar vilken minut som helst, och då tänkte jag kolla på Medium en stund, men får se hur länge jag orkar vara uppe ikväll..
 
Imorgon blir det i alla fall en resa till Holmen, lilltrollet har avslutning på fotbollen, blir nog skojsigt det, får se om jag somnar i bilen på vägen dit hahaha.. kan bli intressant det.. hahahaha
 
Det får räcka för idag
 
Hörs Hej
 
 

Matchdag gånger 2....

Ja, idag har det varit 2 st matcher.. Först kl 14 hade lilltrollet match borta mot Själevad, och som jag trodde så spelade dom lika fult som förra gången dom möttes, den gången fick lilltrollet en armbågstackling i sidan så hon drattade omkul och fick ont i ett revben.. idag gick det lite bättre för henne.. men en Själevad spelare fällde en i lilltrollets lag så hon gjorde illa sig och började gråta, och då gick Själevadstjejen till avbytarbänken och gjorde en highfive med en annan tjej, sjukt att tränarna inte bänkade dom resten av matchen.. ja ja, men så är det, sånt där straffar sig längre fram tror jag.. Förlust blev det hur som helst för KB tjejerna men jädrar vad dom kämpade, i säsongens sista match.. Nu är det avslutning på tisdag och på fredag kör innebandyträningarna igång..
 
När vi kom hem så slappade vi en stund, så kom stortrollet och Benny och ville ha kaffe, och det fick dom så klart, sen så bjöd vi dom på varm korv med bröd och strips också, och så lite mer kaffe efter det.. Sen var stortrollet kvar ett tag innan han for på innebandyträning vid 19 tiden och då kom lilltrollets pappa och hjälpte mig med en sak, sen var det Bajenmatch för hela slanten kan man säga.. Var väl inte den vackraste fotbollen man sett men vad gör det när det blev 3 poäng, dom skulle bara kommit lite tidigare under säsongen också så det varit klart med kvalplats och så, men det kommer väl nästa år förhoppningsvis.. man får leva på hoppet liksom..
 
Lilltrollet la sig strax innan matchen var slut och då gjorde mellantrollet lite scones som vi smaskade i oss med en kopp varmt te, och efter det så tog vi oss lite glass.. Kollar på Wallander nu och mellantrollet har lagt sig och kollar på film eller kanske hon sover, jag vet inte så noga. Får se om jag orkar se filmen färdigt, ska ju upp halvvägs mitt i natten strax innan tuppen vaknar till liv så kanske bäst man lägger sig i någorlunda normal tid så man är halvpigg då bussen far iväg till jobbet då.. eller praktiken kanske man ska säga om man ska vara korrekt
 
Hur som helst så kan man säga att man mår ganska så bra förutom att man är tröttare än allt tröttast, att man känner sig som en gammkärring som är färdig för hemmet eller nåt sånt hahaha.. blir nog bättre bara man blir varm i kläderna liksom.. tar väl ett tag att vänja sig av med att sitta i soffan och dricka kaffe mest hela dagarna kan jag tänka mig hahaha... nej men det är så otroligt trevligt att vara på skolan och hjälpa till lite.. får hoppas att man får fortsätta så länge som möjligt och att dom blir nöjd med det man gör, det låter då som det i alla fall.. så att det ser väl ljust ut kan man säga..
 
Japp, det får räcka så länge
 
Hörs Hej
 
 

Matsedel V 39 at The Andersson place...

Måndag 23/9             Makaroner och bacon
Tisdag 24/9               Potatis och lax
Onsdag 25/9             Ris och kyckling
Torsdag 26/9             Potatismos och ugnsstekt falukorv
Fredag 27/9              Pizza
Lördag 28/9              Tacos eller pastasallad
Söndag 29/9             Skink och broccolipaj
 
Japp, ungefär så kommer det se ut under kommande vecka.. Och det ska hållas till större delen i alla fall, kan hända att det blir nudlar istället för ris till kycklingen och kan bli tacopaj av resterna istället för skink och broccoli, men som sagt till största delen ska det bli som det är skrivet..
 
 

Då var väntan över....

Idag har det gått två veckor, så idag kommer lilltrollet hem till mig för att vara här i två veckor, säger som Gert Fylking: ÄNTLIGEN... det är så tomt när hon inte är här, ja det är ju tomt när dom andra trollen inte är här heller, men dom andra två är ju lite mer självständiga om man säg som så...
 
Ska i alla fall åka iväg och titta på lilltrollets sista match för säsongen, kl 14 smäller det på Själevads IP, ska bli spännande att se om det är lika fult spel som förra matchen mot dom.. Hoppas inte det för då är risken att jag blir portad från den där planen på livstid hahaha... Skönt i alla fall att det inte regnar idag, eller än så länge kanske man ska säga..
 
När vi kommer hem så blir det lite mellanmålsmacka och sen så ska vi ladda och trixa lite innan det är dags att titta på Bajen matchen mot Jönköping Södra, kan bli skojsigt det, det är ju borta match så blir förhoppningsvis inte lika mycket rabalder som i torsdags.. Och när vi kollar på den så ska det serveras varm korv med bröd och ev lite strips, inte helt fel på en söndag kväll det inte. Fast jag tror nog att det hade funkat lika bra med pärer och pölsa, huvudsaken att det blir middag liksom..
 
Ska klura lite på nån sorts matsedel under tiden jag är på matchen också så att den kommer ut under kvällen elelr kanske redan under eftermiddagen, vem vet... Plötsligt händer det liksom... Har bestämt att från och med nu så ska det INTE avvikas från matsedeln här hemma, om det inte är något alldeles speciellt som dyker upp. Så nu ska jag lägga mig till med karaktär då, kan bli kinkigt hahaha...
 
Nej, nu ska jag ta mig lite mer kaffe och så ska jag invänta lilltrollet och hennes packning då, kan bli intressant att se om det är lika mycket grejer som vanligt hahaha.. och det lär det ju vara, brukar vara fulla bagaget på hennes pappas bil hahaha...
 
Det får räcka så länge
 
Hörs Hej
 
 
 
 
 

Lördag morgon och inget regn.... än så länge....

Jag som tänkte ta en sovmorgon, det sket sig ju bigtime det..Blev väckt klockan 2 typ av grannen som höll på riva lägenheten tror jag, tog i alla fall tid att somna om ska jag säga, men till slut så.. Men så vaknade jag vid 6 igen, då tänkte jag att jag kliver fan inte upp nu så jag tvingade mig själv att somna om, och så vaknade jag strax efter 8 och då iddes jag inte ligga längre, så klev upp och kokade kaffe, och för en stund sen så gjorde jag gomackor till frukost, en med ägg och kaviar och en med ost, skinka, gurka och tomat.. Gott som fan var det.. ska snart börja förbereda lunchen, blir fylld kycklingflé och till den kokar jag lite ris, blir gott det..
 
Ska väl försöka ta mig i kragen och dammsuga och torka golven idag, det har liksom inte blivit gjort, tänkte göra det igår men vete fan, var så jävla trött så öga gick i kors hela dagen, så helt ärligt så var jag för lat för att göra det, så var det.. och eftersom ingen annan gör det som ska göras här så får jag ju lov att göra det då andan faller på så att säga, annars så blir det ju aldrig gjort om man säg som så.. Blri väl till att tvätta en maskin eller två också, men tar bara det som är i badrummet då, det som inte är där blir otvättat, enkelt...
 
Ska försöka hitta åt några småkrukor också till blomskotten jag fått av ex svägerskan, men det är klart spelar ju ingen roll för jag har ju inte fått hjälp att he upp amplarna på väggen, har vätat i ett par månader, hahaha men det är som det är.. hade tänkt Birger skulle slippa men blir nog han som får lov att hjälpa mig ändå till slut...
 
Ja, får se vad som händer och fötter under dagen, rätt vad som sker så kanske det dyker upp nåt skojsigt eller så, you never know liksom.. Eller så blir det en slappardag som vanligt, förutom inslag med husshållsgöromål.. man kanske ska dra på lite musik på gammstereon.. hmmm, tål att tänkas på... har hittat en gammal CD med Europe, Final Countdown, många bra låtar på den.. eller så kanske jag tar Start from the dark CD, den är underbar den.. hmmm får se hur det blir, fick beslutsångest nu.. hahaha eller så kanske jag kopplar in högtalarna till datorn och kör på lite Hammarfall på Spotify.. ja ja det visar sig.. nu ska jag sluta svamla...
 
Hörs Hej
 
 

Ja då var det helg då...

Ja jädrar, det känns ganska häftigt att kunna säga det måste jag säga... Nu har man helg, haha, kanske är lite löjligt enligt vissa, men vad fan, man får vara glad åt att man får ha helg..
 
Varit trött som attan idag efter gårdagens äventyr och bravader man var med om, helt sjukt vilket regnoväder man hamnade i, var ju bara orkanstormen som fattades liksom.. Vägarna gick ju av till höger och vänster, det var vatten över vägarna lite här och där.. Helt sjukt alltså.. det som skulle vara typ 28-29 mil var typ 42 mil innan resan var över.. men hem kom vi till slut i alla fall.. med en söt valp till mamma och Birger som heter Turbo.. Det blir nog bra det där.. men avundsjuka är vi vare sig man ska vara det eller inte..
 
Har idag haft besök av underbaraste Camilla, hennes barn Gabbe och Nellie, alltid lika skoj, och så kom ex svägerskan med lite blomskott som jag ska he i mina väggamplar bara jag får hjälp att he upp dom på väggen, sen så har stortrollet varit här två svängar, och så kom lilltrollet och hennes pappa och skjutsade mig på Coop i Hörnett så jag fick köpa lite la och grejer, inte helt fel det inte, och så fick lilltrollet titta lite på Turbo, gissa om hon vart kär i han :-)
 
Känns skönt att förhoppningsvis kunna sova ut imorgon bitti, får se hur man lyckas med det, som vanligt lär man väl vakna så man sitter och ugglar och kollar på Nyhetsmorgon som vanligt.. helst skulle jag vilja sova till halv 11 eller nåt sånt..
 
Ska försöka klura ihop en två veckors matsedel också, kan ju bli lite sådär när jag inte fått någon skolmatsedel, och inte får jag fram den på nätet heller..ja ja, får försöka klura fram den på nåt sätt så man inte gör samma mat som dom får på skolan, för det blir ju lite tråkigt tycker jag..  Det blir nog bra till slut i alla fall.. brukar ju bli det..
 
Har nyss sett Irene Huss, har sett den förut men i brist på annat så fick det duga, ska väl snart dra mig mot sängen, trött som jag vet inte vad.. Hade tänkt ta mig en Gin Long drink och äta lite chips och godis ikväll, men tog två klunkar sen hällde jag ut resten hahahaha.. japp så var det..
 
Nej, nu är det nog dags att försöka sig på att hitta sängen då..
 
Hörs Hej

Första dagen avklarad då....

Ja då har man överlevt första dagen på praktiken/jobbet då.. Väldigt trevligt var det, men mycket traskande upp och ner i trapporna, kan ju vara bra i och för sig.. Men jag kan ju lova att jag kommer ha träningsärk imorgon bitti hahaha.. Hur som helst så känns det bra att dom tycker det är skönt att jag är där, det gör ju att man känner sig välkommen och att man gör nån nytta.. Kommer jobba mellan kvart över 7 och kvart i 2 måndag till fredag, alldeles lagom tid tycker jag, för då kommer jag hem strax före lilltrollet, och det är ju perfekt det.. Skönt att inte behöva stressa hem och fixa middag direkt, utan man kan pusta ut med en kopp kaffe och så innan det är dags att ställa sig vid spisen..
 
Kommer hjälpa till vid frukosten för fritidsbarnen, sen ev hjälpa till i nåt klassrum, sen stå vid maten och servera, plocka undan, torka bord mellan serveringarna, det är tre allt som allt, och när dom tre är avklarade ska det torkas bord och ställas upp stolar, köras upp matvagn och dom två diskvagnarna, sen om disken hinner bli klar ska jag köra ner det och ställa det där det ska vara.. Sen så kanske jag hinner vara med i nån klass igen, det beror på vad dom vill ha hjälp med.. Får nog ta min rast vid 10-10.15 nånting, för annars så kommer jag ha rast och sen så är det typ bara en timme till jag slutar, vi får se hur det blir..
 
Fick en fruktansvärd huvudvärk vid halv 1 tiden idag, och inte hade jag nån alvedon med mig heller, men det var bara att bita ihop och köra på, gick ju rätt bra måste jag säga.. Idag var jag där mellan 9 och halv 4, så blev lite sen middag för jag var tvungen att vila skallen en stund när jag kom hem, har inte gått över riktigt än men det ger sig väl när jag lägger mig förhoppningsvis.. Blir nog en ganska så tidig kväll känns det som, hahaha man känner sig som en gammal kärring som inte orkar vara vaken, men det är väl så när man varit hemma snart ett år och inte är van att göra nån större nytta..
 
En sak som är säker att det kommer ju gå hur lite kaffe som helst här hemma hahaha.. brukar ju koka tre omgångar minst varje dag, nu kommer det räcka med 1, helt sjukt alltså, kommer ju bli miljonär på kuppen, eller inte hahaha.. men det har gått en HEL del kaffe nu när jag varit hemma, så lite kommer jag tjäna på det i alla fall..
 
Nej, nu ska jag se klart på TV, och så väntar jag ett långväga samtal, blir trevligt det..
 
Hörs Hej
 
 

En ny vecka har tagit sin lilla början....

Då var det måndag igen då, trött som attan har jag varit hela dagen, kunde knappt sova för ajg var så himlarns nervös, löjligt kanske men så funkar jag, hahaha Så nervös så jag velat kräkas nästan, helt sjukt alltså.. Hur som helst så klev jag upp ganska tidigt fast jag tänkt att sova lääääääänge, lilltrollets pappa kom med lite grejer till bakningen som ska tas med på matchen imorgon..
For till mamma och åt lunch, var blodbröd, fläsk och vitsås, smarrigt som attan, måste jag säga.. Hur som helst så bar det iväg till stan vid 13 tiden, skulle träffa Peter, han ska ha "hand" om mig om det skulle uppstå problem och stämma av hur det går och så.. Trevligt att träffa han igen efter så lång tid.. Var supertrevlig personal där på Örnsköldsskolan så det ska nog inte bli några problem, bara jag lär mig vart allt är och vart allt ska och i vilken ordning allt ska göras och så.. Ska hjälpa till vid frukosten, lunchen och däremellan så ska jag vara extrapersonal där det behövs och så.. Känns som att det kommer bli superbra, jag är hoppfull i alla fall.. Och skönt så in i helvete att komma sig ut från soffan.. men jädrar vad lite kaffe det kommer gå här hemma från och med nu hahaha.. kan ju vara positivt det också om man säg som så..

så imorgon kl 9 ska jag vara på plats och slutar halv 4, då blir jag hämtad av lilltrollets pappa, hem till dom och hämta lilltrollet, låna bilen av lilltrollets pappa, ta henne med mig, brassa ner till Holmen där jag ska öppna kiosken på Forssvallen kl halv 5, och sen stå där tills lilltrollets match slutar, sen städa ur den lite, åka och plocka upp mellantrollet efter det, fara och hämta ett löshår hon ska köpa, sen åka och lämna lilltrollet sen hem och slänga fötterna på bordet.. ja kommer nog inte vara hemma förrän halv 9-9 kanske så lär nog sova ganska gott imorgon kväll kan jag tänka mig..

Sitter just nu och kollar på 112- På liv och död, sen tänkte jag se på CSI och efter det Medium och sen lär det kanske bli sängen, tråkigt men sant, men inte så kul att sitta och glo för sig själv heller.. Men i brist på annat så funkar ju även det mellan varven..

Iddes inte göra mat idag så fick bli lite rester från gårdagen, uppstekt kyckling, med röd lök och nudlar, till det så blev det lite gurka och tomat och en hårdbröd macka, var gott som attan ska jag säga.. Stortrollet och Viola fick lite chili con carne som fanns kvar i kylskåpet, funkade nog helt okej det också.. Imorgon hinna jag inte äta nån mat, får se om jag köper mig en toast eller korv när jag liks står i kiosken på matchen.. och så måste jag ju göra matlåda när jag kommer hem kom jag på.. får bli köttfärssås och makaroner då..

Japp så får det bli

Hörs Hej



Matchdag gånger tre.....

Ja just så var det idag när man vaknade... Hade tre matcher att se fram emot.. Började med lilltrollets match mot Arnäs klockan 10, blev oavgjort 2-2, lilltrollet var forward idag och fick ÄNTLIGEN göra ett mål.. Lyckan i familjen Andersson var total ska jag säga..
 
Efter den så for jag hem och gjorde mig lite lunch, ägg och baconmacka blev det, enkelt och bra måste jag säga.. Kokade lite kaffe och la mig på soffan och degade ett tag.. slängde in en surbärspaj i ugnen så den blev färdig innan Bajen matchen började klockan 15, och den matchen vill man helst radera ur sitt minne, men bara bita i det sura äpplet och inse att dom inte var bättre idag.. Torsk med 4-1 borta mog Landskrona, men Kennedy gjorde i alla fall mål..
 
Efter den matchen så gjorde jag lite vaniljkräm och vaniljvisp till pajen som jag tog med när vi for till Holmen för att kolla på MoDo matchen, dom spelade borta mot Växjö.. Seg match utan dess like, höll på somna flera gånger kändes det som, vart 1-1 och MoDo vann i sudden.. Det var ju tur det då, så det blev en vinst idag i alla fall hahaha...
 
Efter den matchen for jga hem och hällde upp ett glas vin, drack knappt hälften, sen blev det Cola, funkar det också.. Svullar även i mig lite popcorn, attans så gott det är med det mellan varven, slötittar på en film på 4an som handlar om 2 st som blir utsedda till förmyndare för en liten flicka vars föräldrar gått bort.. inte så bra men i brist på annat så funkar det väl med det också
 
Annars har det inte hänt så mycket av värde idag måste jag motvilligt erkänna, har varit superdupertrött mest hela dagen, tog på att kliva upp och fixa matchfrukost till lilltrollet så tidigt som jag gjorde, hahaha eller tidigt och tidigt, men halvtidigt var det i alla fall.. Halv 8, klev jag upp, typ 20 i 8 kom hon och hennes pappa och åt gröt, äggmacka och så.. Gott var det hur som helst..
 
Vete fan om jag orkar vara vaken så mycket länge till, får se om jag råkar somna i soffan som jag höll på göra igår, haha.. Tar på att snart vara pensionär tror jag... Eller tar på att sova som en kratta ....
 
Det får räcka för idag
 
Hörs Hej
 
 

Tidig jävla lördagmorgon......

Det är fan inte klokt att man frivilligt kliver upp kl 7 en lördagmorgon, då man egentligen kunnat ligga kvar tills man haft lust att kliva upp.. Men så är det när man har idrottande troll, bara gilla läget, och egentligen så är det inte så farligt, det är bara det att jag brukar vara s fasligt morgontrött, brukar ju räta till sig när man fått sig lite kafffe..
 
Nej nu har jag inte tid att sitta här och svamla.. ska göra gröt till lilltrollet som kommer nu samt ägg och kafe till hennes far. så dom får lite frukoszt innan matchen
 
Hörs Hej
 
 

Matchdag gånger flera idag...

Ja då har fredag den 13e övergått till lördag den 14e, får se hur denna dag artar sig då.. Det är då flera matcher som jag hade tänkt se, vet att jag kommer se två av tre minst i alla fall, förhoppningsvis alla tre, men det återstår att se..
 
Har som lust att ventilera lite av varje just i detta ögonblick, men samtidigt inte, vet som inte hur saker och ting skulle mottas av vissa så kanske bäst att jag låter bli, för att inte stöta mig med någon, för saker kan misstolkas har jag märkt..
 
Får se om jag skriver av mig imorgon kväll eller så, ska fundera en kvart, fjorton dar först bara, så jag får ladda och vara beredd på att nån kanske tar åt sig, men det är som det är med det.. man ska ju få säga vad man tycker, tänker och känner anser jag, fast vissa anser sig ju påhoppade om man gör det fast man inte hoppat på någon.. ja ja, det är väl nåt som har med brist på självkänsla att göra antar jag, svårt att veta egentligen..
 
Nej, det får räcka för idag
 
Hörs Hej
 
 

Fredagen den 13e idag då...

Ja, nog fasiken är det så... sov knappt en blund på hela natten, somnade väl till ordentligt där omkring halv 7 eller nåt, vaknade vid kvart i 9 eller vad det var, kokade kaffe som jag tog med när mamma hämtade mig vid halv 10.. Så vi drack kaffe och surrade lite, sen så kom broder Peter dit på sin lunch, surrade lite med han, sen så kom stortrollet dit också, så vi fick äta kycklingwok och ris till lunch, smakade alldeles utomordentligt gott..
 
Kom hem för ett tag sedan, funderar på vad det ska bli för middag, skulle inte sitta helt fel med en Thaibox, men vi får se vad det blir för nåt smarrigt man hittar på..
 
Får se om jag gör krusbärspajen idag redan så den får gotta till sig tills imorgon då den ska ätas till hockeyfika, tror nästan att jag gör så, blir ju lite stressigt att göra den medan jag tittar på fotbollen imorgon, risken är ju att jag glömmer den i ugnen och då blir den helt paj, hahahahaha får se hur jag gör, jag är ju en velpotta utan dess like
 
Tror jag ska slänga omkull mig en stund på soffan och taktikvila en stund eller två, kanske ska slänga in en maskin med sängkläder först bara, har inte bestämt mig än eller om det får bli senare idag, kan ju göra det när som helst liksom..
 
Hur som helst så är jag otroligt sugen på lakrits, har ett stort lakritssug just nu, och inte vet jag hur det ska stoppas heller, går väl över så småningom förhoppningsvis.. Blir nog bra med det också..
 
Tror vad man ska hitta på sen ikväll då?? Blir väl en dusch, lite Doobidoo elelr Fångarna på Fortet, några tända ljus kanske, man lär väl somna innan kl 21 känns det som, men det är väl bra i och för sig då jag ska upp ganska så tidigt imorgon.. Blir nog bra det också kanske...
 
Strunt samma, det får räcka så länge
 
Hörs Hej
 
 

Har bakat med hela Sverige hahaha

Herreminje, vad jag har hörven i mig, skulle kanske hoppat över duschen när jag kom hem efter lilltrollets träning, men jag frös så himlarns mycket när jag kom hem.. Sitter nu och huttrar lite medan jag kollat på Hela Sverige bakar, jädrans vad gott allt såg ut måste jag säga.. Själv så vart det två ägg och baconmackor när jag kommit ur duschen, och till det så blev det en mugg te...
 
Ska snart slå över och titta på Gladiator på 6an, så otroligt bra film, med snyggRussell Crowe, kan inte bli fel så här på en ensam mamma torsdag..
 
Fick ett otroligt trevligt samtal medan jag var på träningen, alltid kul när vänner man saknar bara ringer sådär liksom, så det blev jag glad över måste jag säga..
 
Har funderat hela dagen idag på vad jag ska äta till middag imorgon då jag är ensam, men inte kommit på nåt gott, kommer nog sluta med att jag äter pölsa eller nåt annat hahaha... nej men jag är sugen på hasselbackspotatis, så kanske blir det om jag kommer på nåt att ha till, eller så får det bli lite chili con carne och ris, kan funka det också tycker jag, helst min som jag gjorde sist för den blev så stark och god..
 
Tror om man ska tända några värmeljus så det blir lite mysigare nu när det börjar bli så mörkt på kvällarna, ja så får det nog bli tror jag.. och sugen på popcorn är jag också, men det ids jag inte göra känner jag, får vara tills imorgon kväll det..
 
En sak som jag undrar är vart jag la min hårborste i morse när jag använt den.. Underligt, skulle borsta igenom mitt blöta hår för en stund sen men den är spårlöst borta, helt sjukt alltså, har kollat överallt, tror jag i alla fall, eller det lär jag ju inte gjort för jag verkar ju inte ha kollat där den ligger hahaha...
 
Nej det får räcka så för idag, imorgon är en annan dag, med nya omöjligheter som ska övervinnas och uppnås..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Torsdag redan då...

Jamen visst, då var det torsdag igen, lilltrollet har träning ikväll, så då blir det en snabbis till Holmen, sen hem och duscha så man får värmen i sig igen, det är ju så fasligt kallt på kvällarna nu så man vet ju inte vad man heter ibland.. eller så farligt är det inte, men inte långt ifrån..
 
Har druckit kaffe, kollat på Nyhetsmorgon lite grann och nu är det The Doctors.. Tar mig nog lite mer kaffe innan det ska städas här, måste ju testa lagningen av dammsugaren :-)
 
Ja, jag såg en artikel om en förlamad tjej som fått sina assistenter indragna, vad fan alltså, hur sjukt är inte det på en skala... Låt dom sjuka få den hjälp dom har rätt till för helvete.. Finns ingen anledning att skicka miljarders miljarder utomlands i bistånd då det finns människor här hemma i Sverige som behöver hjälp.. Nej huvva, lite medmänsklighet mot det svenska folket är vad som behövs, och då menar jag mot dom som är sjuka och behöver hjälp och stöd, mot dom unga så dom får den utbildning dom vill ha och behöver som kan leda till ett arbete, mot dom gamla som inte kan klara sig själva och behöver all hjälp dom kan få i sin vardag.. Jag menar inte friska människor som egentligen inte behöver hjälp för att fom vill göra en gastric bypass, eller för att dom vill ta bort hår under armarna eller vad fan som helst.. det man väljer själv kan man betala själv = min åsikt och den står jag för.. 
 
Var meningen att jag skulle göra ugnspannkaka till middag, men det blir det inte då jag är ensam som äter idag, kanske blir köttbullar, potatis och gräddsås, eller kanske tinar nån kyckling och gör strips till det eller nåt annat gott som chili con carne jg har i frysen, eller jag tror jag har hahaha.. kanske är köttgryta jag har hahaha.. noll koll liksom.. ja ja, det visar sig vad jag väljer för nåt...
 
Nej lite me kaffe nu då och sen sätta lite fart, eller vad man ska kalla det för, börja i alla fall.. ja så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Ja vad säger man????

Finns inte så mycket att tillägga om saker och ting.. Bäst att låta det bero när vissa är så inskränkta så att hälften vore mer än nog..
 
Har haft trevligt främmande av underbaraste Camilla ikväll, andra gången hon kom idag och drack kaffe, man blir så glad när hon är i närheten, man kan som inte vara ledsen nån lång stund inte.. Vilket är så skönt, för det är så vänner ska vara... dom ska ge positiv energi..
 
Hur som helst så känns det helt okej nu för tiden måste jag säga, förutom att jag varit så trött, men det är väl nån förkylning på gång eller så är det bara för att jag sovit dåligt av nån anledning.. blir väl bättre med tiden det också kan jag tänka mig..
 
Ska nog försöka sova en stund eller två nu känns det som.. Ja så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Wednesday mitt på dagen tid då...

Haft en i det närmaste totalt sömnlös natt, kan fortfarande inte fatta hur folk kan kalla mig saker och ting som inte är sanna, i och för sig är det ju deras rätighet, men nån jävla måtta får det vara tycker jag..
 
så idag är det ingen okej dag, trött som fan och retlig så ini bomben är jag, så det är nog inte så trevligt att vara i närheten av mig nån längre stund idag kan jag tänka mig, men får väl ta en powernap lite senare kanske får se hur jag gör..
 
Har haft bästaste och underbaraste Camilla här på kaffe(som hon tog med sig) hade tänkt bjuda på äckelsnabbkaffe men hon förbarmade sig över mig, underbar är hon den kvinnan.. Och så kom stortrollet en snabbis också, han for samtidigt som Camilla men kommer väl tillbaka lite senare då det vankas mat kan jag tänka mig hahaha.. Idag blir det nåt så enkelt som potatis och fiskpinnar med nån sorts sås som jag inte bestämt vad det blir än.. Kan bli en överraskning..
 
Har tänkt att äta lite rester från gårdagens halvfabrikat till lunch men får se hur jag gör, skulle behöva fixa golven också men ingen större lust till det just nu.. men det kommer väl det också, lusten alltså, förhoppningsvis..
 
Alltså, ibland tycker jag att människor tänker så jävla snett så jag blir galen.. Det finns människor som är så sjuka, dom kan knappt gå vissa dagar, men dom får ingen hjälp med assistent så dom får komma sig ut från sitt hus eller dylikt, dom får liksom lov att gilla läget för dom har inget val, tragiskt men sant.. Sen finns det dom som kräver att kommun och landsting ska betala för sånt dom valt själva att åtgärda, blir ett fasligt liv om dom inte får hjälp.. Var finns logiken i detta undrar jag?? Ta mig fan skandal att gamla och sjuka, elelr sjuka överhuvudtaget ska vara tvungen att vända ut och in på sig själva, kors och tvärs och ändå inte får hjälp och aten på hemmen är under all kritik, men det går att skicka iväg en halv miljard till utlandet i bistånd, sanslöst.. och sen dom som vill operera sig av en eller annan anledning, kan vara för att gå ner i vikt, eller ta bort hårväxt med mera, varför går sånt före en som verkligen behöver hjälp.. I och för sig kan den där Gastric Bypass vara nödvändig i vissa fall, men det är som att det blivit på modet liksom, låt dom som VERKLIGEN behöver det göra den, resten kan kosta på det själva.. Och dom som kräver att få könsoperationer betalda, nåt dom valt själva, betala själv och kräv inte att det ska betalas tycker jag, ge pengarna till nån som behöver det till exempel en som behöver personlig assistent.. Så tycker jag... Men nu har jag väl kränkt HBTQ rörelsen också förstås, men vet ni vad, det skiter jag i..
 
Och jag tycker fortfarande likadant om trappen till Domkyrkan i Härnösand, och jag GER MIG FAN på att det är en protest från en HBTQ person, och har jag fel så ber jag om ursäkt i förväg, men sanna mina ord, jag har en bra magkänsla för saker och ting..
 
Men kanske man ska ta och måla en Bajen flagga på Friends Arena för att jag tycker att AIK suger, eller för att jag som Bajare känner att Hammarby IF blir kränkta gentemot AIK och DIF.. nej herreminje så funkar det ju inte i verkligheten.. Kanske var ett dåligt exempel, men dom som känner mig vet vad jag menar..
 
Vill i alla fall att det ska bli måndag kl 13.30 helst nu idag om en strax, så jag får göra det som är tänkt då, längtar och är nyfikon så det heter duga kan jag säga..
 
Ja, ska väl trö i mig nåt att äta nu då så det här får räcka så länge
 
Hörs Hej
 
 

Finner inga ord....

Jag finner inga ord för hur det kan komma sig att jag blir utpekad som homofob och allt möjligt... Helt absurt är det, bara för att jag tycker det är åt HELVETE att måla den där regnbågsflaggan på trappen till Domkyrkan i Härnösand.. Fattar ingenting, men det är väl inte meningen heller kanske..
 
Som jag sagt tidigare så får folk se ut och vara hur dom vill, men sånt där handlande ska inte försvaras oavsett vem det är som gjort det.. För mig är det en hädning mot kristendomen.. Jag är INTE religiös, men för det så betyder kyrkan nåt speciellt för mig och att häda på detta vis är för mig ofattbart.. 
 
Ibland så går saker och ting överstyr och överdrivs så in i bomben.. Det finns lagar och regler i Sverige av en orsak, likväl som andra länder har sina lagar och regler och religion, finns flera religioner som man undrar vad fan dom håller på med, men skulle jag vara i det landet så är det ju bara till att respektera, det hör till vanligt sunt folkvett, enligt mig då, och då spelar det ingen roll hur fel jag tycker att det är.. Så tycker jag.. Allt annat är till att provocera fram saker och ting, och det är inte rätt enligt min mening.. Och därmed har jag sagt vad jag tycker utan att nån behöver kalla mig det ena och det andra för det...
 
Var i alla fall till Monica med databurken, var trevligt och jag tror vi hann prata om allt mellan himmel och jord och lite till också, alltid lika trevligt att få prata om ditten och datten.. och gott kaffe fick man också, 4 koppar blev det..
 
Ja, nu ska jag väl snart studs in i duschen, har försökt torrmoppa ihop det jag ska försöka få upp från golvet, men det får bli imorgon bitti det, för tänker inte anstränga mig med det nu..
 
Så får det bli, får se om detta var det sista för ikväll..
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Tisdag och träningsdag....

Ja, då var det tisdag, och grått och dassigt är det måste jag säga, får hoppas att det blir liiiite bättre innan det är dags för träning i Holmen ikväll för lilltrollet, själv ska jag fara och leverera en sån där burk till en dator till Monica, så hon får kolla om det går att använda nåt av det som finns i den, har man tur så.. eller har mamma trur så kanske man ska säga...
 
Blir nog kanske en bra dag ändå, trots allt som är ovh har varit hittills, det är som det är med det, man får liksom bara lov till att gilla läget, även om man inte gör det.. Så är det...
 
Det finns saker som jag inte kan acceptera i denna värld, och det är när folk ska kalla andra för rasister, homofober, med mera för att man säger vad man tycker... Tycker jag att det är IDIOTISKT att ge sig på en kyrka och måla trappen regnbågsfärgad så behöver jag inte vara homofob för det, jag tycker det är IDIOTISKT vem som än gör det, för mig får folk vara som dom vill, bara dom ger fan i mig och beter sig som folk, that´s it liksom... Men det är nästan så att den där HBTQ rörelsen blivit som värsta sekten känns det som ibland.. Det är fan värre än Maranata, Livets Ord och Jehovas tillsammans snart.. nej, var som vanliga människor och är inte så extrema så ska ni se att det går bra.. Och det är ju konstigt att så fort det är nåt med den där regnbågsflaggan eller färger så tar dom åt sig som en svamp och vrider och vänder på saker och ting för att det ska vara synd om dom..
 
Ja ja, tur att jag vet vem jag är, vad jag tycker och tänker utan att någon kan få mig att tycka annat... Jag är inte påverkad av grupptryck för att passa in i samhället, tycker jag att en sak är åt HELVETE så säger jag det och jag står för det också, jag vänder inte kappan efter vinden för att bli accepterad, nej ta mig som är eller ge fan i det, jag menar går det inte att ta mig som jag är så, ja who cares liksom....
 
Japp så var det med det.. nu har jag sagt vad jag tycker, ATT HÄDA KYRKAN MED KLOTTER ÄR ÅT HELVETE!!! PUNKT OCH SLUT
 
Hörs Hej
 
 

Måndag kväll här hos mig....

Ja, då var det måndag kväll här hos mig i Domsjö då, och andra ensam mamma kvällen är det också, lite tyst och tomt är det måste jag säga, men samtidigt så är det nog en välbehövlig ladda batterierna stund kan man säga,...
 
Var en sväng till Köpmanholmen i eftermiddags och lämnade tillbaka resväskan, det är alltid lika trevligt att komma dit, man liksom känner lugnet liksom..
 
Fick middagsfrämmande när jag kom hem, det är också trevligt mellan varven, idag blev det tunnbrödrullar med Bullens pilsnerkorv, mos, fransk senap, chiliketchup, rå lök och gurka, funkade helt okej, men just nu är jag så hungrig så jag tror jag måste göra några varma mackor i våffeljärnet..
 
Hrös Hej

En ny vecka igen då med allt vad det innebär....

Ja, vem vet vad denna vecka för med sig?? Förhoppningsvis så får jag ordning på dammsugaren så det blir nån ordning i alla fall. Det är ju sjukt att när man har en hel dammsugare så drar man sig för att städa, kan ju bero på att jag HATAR det, men nu när den är sönder så vill jag dammsuga mest hela tiden, man är ju inte frisk på ett strå på kroppen känns det som..
 
Känns tomt när bägge trolltjejerna är borta, men tur att mellantrollet kommer hem om nån dag sådär förhoppningsvis, så det blir lite liv i luckan så att säga.. Sen har jag ju stortrollet som kommer förbi nästan varje dag, det är trevligt det också, och han har allt som oftast Viola eller nån kompis med sig, det är också trevligt tycker jag, så då får man surra bort en stund med ungdomarna :-)
 
Får se om jag kanske slänger in en tvätt lite senare, har inte bestämt mig änd, det är väl lite sängkläder som ska tvättas i alla fall, kanske ska passa på att tvätta mellantrollets lakan nu när hon är borta några dagar så det hinner torka tills hon kommer hem, kan ju vara en idé det, det är ju fan att det ska vara så in i helvete dyrt med så där stora lakan så vi har bara varsitt, men det blir väl bättre så vi får köpa in ett gäng var så småningom.
 
Det är ganska slönt ute idag, inte så där tryckande värme som det typ alltid är här när solen är framme, nu känns det att hösten är kommen, det kan ju vara ganska så skönt tycker jag, om det inte blåser för mycket vill säga.. Jag längtar lite efter snön också, inte så fasligt mycket men lite grann, det är ju ganska mysigt när man ser snön singla ner på morgonen eller kvällen då det är ganska mörkt, och så får man tända en drös med ljuslyktor och bara mysa liksom..
 
Sitter just nu och kollar på 4an och dricker kaffe i brist på annat att göra, väntar på att klockan ska bli 14 så jag får veta om pappa tänker komma hit efter att han spelat Bridge på PRO i Hörnett, och kommer inte han så tänker jag fara en sväng till Holmen och hälsa på, så jag kan lämna igen resväskan som jag fick låna.. Hade alldeles glömt bort den, det är inte klokt vilket uselt minne man har, helst då man inte äger en resväska själv liksom.. Kommer jag mig inte dit idag så får jag fara en sväng imorgon då lilltrollet har sin träning kanske, ja det blir nog bra vilket som..
 
Vet inte vad det är men jag är så fruktansvärt trött idag, orkade knappt kliva upp när mellantrollet ringde vid kvart över 7 och ville att jag skulle gå ut och hämta en sak hon skulle leverera, när jag kom in i gen så la jag mig ovanpå täcket och slocknade direkt tror jag, vaknade och tänkte att här ligger jag kvar resten av dagen, så trött var jag, men så ringde mamma och då hade jag legat där och legat en timme och försökt idas göra korsordet som var i ÖA i lördags, så då var det ju lika bra att kliva upp..
 
Blev en tidig lunch i alla fall, blev en kycklingbit som var över sen i går, elelr över och över, jag hade lagt undan den för att jag ville äta den idag hahaha och till det hade jag strips och sallad, funkade men inte lika gott som gratäng ska jag säga.. men mätt blev jag och efter det så tog jag min första kopp kaffe för dagen, då var klockan närmare kvart över 11, hugaligen, nu är förfallet nära liksom.. i vanliga fall så har jag väl druckit 4-5 koppar då klockan är 11, ja ja, det är huvudsaken det inte blir nån ful ovana att ligga och dra sig halva dagen liksom..
 
Ja, det blir som det blir denna dag, får räcka så, så länge
 
Hörs Hej
 
 

Ensam mamma några dagar då...

Ja, då var man ensam i några dagar då, eller nätter kanske man ska säga, lilltrollet har åkt till sin pappa och ska vara där i 14 dagar, kommer sakna god natt kramarna, det är ju fan att man aldrig lär sig... Mellantrollet sover hos sin pappa några nätter då hon har praktik, så lite tyst och tomt är det allt ska jag säga.. Men man får väl passa på att ta det lugnt( som om jag inte gör annat), ladda batterierna och pyssla lite grann.. Hahaha, jag pyssla, nu skrattar jag åt mig själv också, hahahaha
 
Ja, vad har man då gjort idag?? Inte mycket av värde ska jag säga... Fast det ska jag ju säga att satan i gatan vad god middagen blev.. Herreminje, det där ska jag göra fler gånger, fast kanske prova med olika ostsmaker varje gång, även om det vart hur gott som helst med tacosmaken... OCh funkade superbra med gratängrester från gårdagen, och en sallad till, sparade en bit kyckling jag tänkte äta till lunch imorgon, men då får det bli strips för min del eftersom gratängen tog slut... Och lilltrollets äppelpaj vart ju hur god som helst också, som vanligt kan man säga.. Så det blev en lyckad middag vi bjöd lilltrollets pappa på när han kom och hämtade henne.. Det tycker jag man kan göra, så blir det inte så jobbigt för lilltrollet när hon ska åka iväg...
 
Egentligen så förstår jag inte föräldrar som inte kan komma överens utan bara bråkar och tjafsar mest hela tiden, om än det ena och än det andra.. Vad fan, man måste ju göra det som är bäst för barnen ju även om man känner att det tar emot många gånger, själv har jag fått svälja min stolthet och lägga mitt ego åt sidan ett antal gånger för att det ska bli så enkelt och smidigt som möjligt, och det funkar.. Och det bästa är ju att barnen ser att man kan umgås som kompisar, bjuda varandra på middagar, följas åt på olika saker och så.. Inga konstigheter med det tycker jag.. fast dom som inte är vana med det själva tycker nog att det är lite underligt...
 
Känner mig fortfarande handikappad utan dammsugare, men vad gör man, ska få låna en torrmopp imorgon så då får jag väl upp lite grann i alla fall så jag kan torka golven också.. Hur som helst så har jag nog dödat en blomma, den fick ju leva i två månader ungefär i alla fall.. har jag tur så lever den upp igen, men det ser dystert ut.. Ja ja, tur jag ska få några olika skott av min ex svägerska så jag kan he lite blommor i mina väggamplar, bara dom kommer upp på väggen så är det ju lugnt liksom, sen ska jag minsann sno lite skott från lilltrollets pappa också, han har såna där tolv apostlar som jag vill ha, och så har han några andra småblommor som jag inte kommer på vad dom heter, tänkte att jag skulle sätta några i sovrumsfönstret också, men frågan är om jag kommer ihåg att vattna dom då, hahahaha...
 
Ska se om jag ska göra några matlådor att frysa in under morgondagen, men vet inte vad jag har att tillgå i frysen, kan bli intressant, lär väl kanske hitta nåt man kan ha användning av, fast jag klurar på om jag är utan kött... Hmmm, skulle göra vad som helst för att kunna göra en biff stroganoff, stek i ugnen eller bara en vanlig hederlig köttgryta, men men det är som det är med det, bara gilla läget liksom.. Kommer tid kommer råd eller hur man säger..
 
Har kollat på Sons of Anarchy, systersonen har lurat mig att kolla på det, hmmmm, attans Robin.. Slog över till Wallander när det var slut, men fattar inte vad den handlar om riktigt, men det gör ju inte så mycket, för jag ska väl snart försöka sova en stund eller två..
 
Faaan vad tiden går fort, för en vecka sen satt jag i en soffa i en lägenhet på Södermalm och surrade med världens finaste kompis, vi har samma sjuka, underliga humor, eller egentligen så har vi samma brist på humor, vilket gör att vi tycker det mesta vi skämtar om är roligt hahaha.. Mycket skratt blir det i alla fall, och jag hoppas att det inte dröjer ett och ett halvt år till nästa gång vi ses.. Undra hur många som egentligen tycker det är underligt att jag har en manlig bästa vän som betyder så oerhört mycket och fast vi bara träffats dom 4 gånger jag varit ner på dom 2 senaste åren?? Men så är det i alla fall och för det så behöver man inte dra förhastade slutsatser....
 
Så var det med det, får räcka så fär idag
 
Hörs Hej
 
 
 

Matsedel V 37 hos Anderssons Restaurang

Måndag 9/9             Tunnrödrulle, sallad
Tisdag 10/9             Potatis, fisk, sås, grönsaker
Onsdag 11/9            Makaroner, köttbullar
Torsdag 12/9            Ugnspannkaka
Fredag 13/9             Potatismos, ugnsstekt falukorv
Lördag 14/9             Bacon och broccolipaj
Söndag 15/9            Potatis, pölsa, morotsstuvning
 
Typ så får det bli kommande vecka, får se hur många dagar som man håller sig till det som är planerat.. Kan bli intressant...
 
 

Då var det dags igen, fan vad 2 veckor går fort :'(

Då var den så kallade helvetes söndagen här igen då, det är fan i mig inte klokt vad tiden går fort, tycker det var förra veckan lilltrollet kom till oss men så var det ju inte, det var ju för två veckor sedan.. Så idag så blir det lite packning av grejer hon brukar ta med sig och så ska vi äta goooood middag också, kycklingfilé och gratäng var det tänkt, men lilltrollet vill ha strips så då får hon ta det, blir bara bra det...
 
Vad ska man göra mer idag då?? ja går ju inte städa som jag vill pga av skitjävlahelvetesförbannadefansatansjävla skit dammsugaren, men det är som det är med det, får väl tvätta eller göra nåt annat trevligt istället kanske, kan funka det också.. Ska i alla fall vattna mina blommor idag,m har två st som liksom har svimmat eller vad man ska kalla det, hahaha... jag och blommor är som det är .. men glad att jag hållt dom vid liv i två månader ungefär i alla fall, så inte helt hopplös är jag bara nästan..
 
Vet inte hur jag ska göra med min matsedel, nu när mellantrollet kommer vara borta några nätter varje vecka då hon har praktik, men egentligen så spelar det ingen roll för äta måste jag ju göra ändå så kanske ska sätta mig och knåpa ihop en lite senare under dagen... Hmmmmm ja så får det bli, det skadar ju inte liksom..
 
Hur som helst så skiner solen idag, men det är inte sådär hett som det var i solen igår, inte än i alla fall, det hinner väl bli så jag inte kan sita ute en stund sen, men det är väl bara att gilla läget om man säg som så, hade väl varit värre om det varit drivis och sånt även om jag längtar efter lite kyla nu, så är det väl vackert så länge inte allt täcks med snö, fast i och för sig kan det vara vackert med snö också, beror ju på vart man är ...
 
Jag undrar om lilltrollet tänker kliva upp nåt idag?? Hon var upp för nån timme sen och kissade, och då frågade hon om hon fick lägga sig en stund till, nu hör jag att hon spelar lite på Spotify eller vad det är, men ingen tendens att kliva upp och äta nån frukost inte, hon kanske tänkte ligga kvar länge så kanske hon kan äta lunch på en gång liksom, vad vet man...
 
Finns så mycket jag skulel vilja svamla om, men hoppar det just nu, man vet ju inte hur det emottas liksom, så får suga på den karamellan om det ska bli nåt av ett sånt inlägg eller inte.. JA så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Vilken dag alltså....

Alltså, kommer nog aldrig ha så bra vecka under resten av mitt liv som jag haft nu, helt sjukt är det... Känns liksom som att det är på väg åt rätt håll nu för alla liksom. Och utan att låta alltför EGO så är vi ta mig fan värda det, som vi har kämpat för att allt ska bli bra, jag och mina tre troll.. Nu är det fan våran tur att få må och ha det bra..
 
Ja, vad har då hänt idag, jo vi smaskade i oss lite lunch på pizzan här nedanför, gott som fan och mätt som attan vart man.. marinerade lite kött och gjorde en potatisgratäng, som vi tog med oss till mamma och Birger där vi grillade, och mätt som fan igen.. Lilltrolelt gjorde en äppelpaj som vi åt till efterrätt med lite vaniljgrädde, och så drack vi lite kaffe, så tala om att man fick sig en rätt grav "grillkoma"..
 
Vi kom hem ganska så lagom till Körslaget började, och mellantrolelt for till sin pappa, så jag och lilltrollet ligger i varsin soffa och rapar och fiser i kapp kan man lugnt säga.. tror inte vi behöver äta så mycket mat imorgon om jag ska vara ärlig, hahaha.. nej men lite gratängrester och kycklingfilé blir det nog känns det som, eller om lilltrollet vill ha en dutt strips kanske, får se vad hon säger. Blir nog bra vilket som, för utan att skryta så vet jag hur man gör för att få maten att smaka bra liksom...
 
Får se om jag tar mig ett glas vin senare eller om det blir lite tropiska frukter från ICA, funkar bra det också, enligt mig då.. men vore gott med ett glas vin sen då lilltrollet lagt sig om en stund, men som sagt, vi får se hur det blir med det...
 
Undra om jag kan hitta åt nåt smaskigt nånstans i nåt skåp att stoppa i munnen, sugen på choklad och lakrits så jag tror jag spricker, men tror inte jag har nåt sånt,, har jag tur kanske jag hittar åt en bit snoddas...
 
Nej nu ska jag se om lilltrolelt ska bäras till sin säng.. Japp så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 

Lördag och man kan tro det är sommar ......

Ja jisses Amalia.. Trött som fan är jag, lite opigg sådär, och varmt som fan är det.. Somnade typ aldrig, och sen vaknade jag för tidigt, men låg och drog mig och så somnade jag om en stund till, klev upp vid 10 tiden eller strax före kanske, på ett ungefär... Kokade lite kaffe och hoppades att det skulle kännas bättre, men inte så värst, men vad gör man, bara gilla läget liksom..
 
Hur som helst så ringde pappa vid halv 10 och jämarns vad han surrade hahaha, det var om allt mellan himmel och jord och lite till, det var trevligt, men jag var lite nyvaken då så jag hängde inte med riktigt i tugget som han skulle sagt hahaha..
 
Har inte gjort så mycket idag ska jag säga, har ju ingen dammsugare så kan inte få bort damm och sånt, vilket gör att jag inte kan torka golven heller, vad less jag blir, inte för att jag tycker om att städa, men för att jag tänkt att vi skulle göra fint inför lördagsmyskvällen, jag tänkt att vi skulle ha medan vi tittar på Körslaget, ja ja, man kan ju inte få allt här i världen...
 
Har plockat fram lite kött som jag ska snabbmarinera, och så ska jag slänga ihop en potatisgratäng, och lilltrollet ska göra en äppelpaj, och det ska vi ta med oss och fara till mamma och Birger och grilla lite fram på kvällskvisten, det blir trevligt det tror jag.. Fast jag är ganska mätt efter lunchen så får se hur mycket jag äter sen då hahaha
 
Ska nog ta mig en liten taktikvila i soffan innan det är dags att sätta igång då.. Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Fredagsmys....

Ja men då var det dags för lite fredagsmys då, med allt vad det innebär.. Och just denna fredag så innebär det att kolla på Postkodmiljonären och Fångarna på Fortet för det har lilltrollet bestämt, själv ville jag ju se fotbollen ,men får se slutet på den sen då istället..
 
Idag när jag skulle dammsuga så gick dammsugaren sönder, hann i alla fall dammsuga köket som såg värst ut, nästan hela hallen och så halva vardagsrummet, så får vra nöjd med det så länge, får se om det går att tejpa eller laga den på nåt vis, annars får jag försöka fixa en ny slang på nåt sätt, i värsta fall får jag väl köpa en ny dammsugare, känns surt men det hjälps inte..
 
Idag har jag hjälpt goaste Camilla Riggo med lite moraliskt stöd och sånt, och under tiden var lilltrollets pappa här med lilltrollet och Camillas söta Joleene, så underbart skoj att få umgås med Camilla efter så lång tid..
 
Till middag blev det tacos, gott så inåt helvete ska jag säga, och mätt som fan blev jag också, trodde inte det skulle räcka till alla, men det räckte till mig, lilltrollet, mellantrollet, mellantrollets kompis Sandra, stortrollet och så fick Viola lite också när hon kom hit efter en stund, alla blev förhoppningsvis mätta och belåtna, precis som jag blev..
 
Alltså, det är helt sjukt vilken underbar vecka jag haft, har inte mått så här bra sen Sundsvall brann ungefär, eller riktigt så länge sen var det väl inte, men nog var det en 6-7 år sen minst i alla fall.. Kan ju kanske bero på att jag blivit äldre och klokare, eller äldre har jag ju blivit i alla fall, klok har jag väl aldrig varit om man ska se krasst på det hahahaha..
 
Trött som en halvdöd mammut är jag kan jag villigt erkänna, sov som en kratta i natt, och upp kl halv 7 ändå, det är inte klokt vad drygt det var att kliva upp ska jag säga, och inte iddes jag lägga mig och ta en powernap när trolltjejerna for till sina skolor heller, så förhoppningsvis så somnar man i normal tid ikväll, som en annan pensionär liksom, hahaha
 
Får se om jag och lilltrollet tar fram nåt smaskigt ikväll eller om vi sparar det tills imorgon istället, jag är så förskräckligt mätt fortfarande så egentligen är jag inte sugen på nåt överhuvudtaget.. Men vi får se som sagt och det får räcka så länge
 
Hörs Hej
 
 

Då var det fredag morgon igen då...

Herrejävlar vad tiden går alltså, tycker det var nyss jag satt och skrev att det var fredag morgon, ja jag gjorde ju det i rubriken i och för sig, men jag menar förra fredagen.. Helt sjukt alltså vad veckan gått fort, på både gott och ont..
 
Tredje morgonen jag vaknade hemma nu efter resan, längtar fortfarande tillbaka, men det blir väl tid för att fara ner igen nån gång skulle jag tro, det blir när det blir om man säg som så..
 
Alltså, idag måste den här Annika ta tag i lite saker och ting, ser ut som ett bombnedslag lite här och lite där i lägenheten om jag ska vara ärlig, men rätt vad som sker så kanske man får lite ordning på det också.. Ska i alla fall plocka undan grunks och grejs som ligg på väl utvalda ställen, sen så ska det väl vattnas blommor, ja jävlar, mina blommor lever fortfarande och jag har väl haft dom i snart två månader eller mer, rekord tror jag.. Funderar på om jag ska putsa några fönster idag eller om jag ska ta det imorgon, får se vad som händer..
 
Funderar på att öppna bageriet en stund idag, men får se, inget bestämt när det gäller det heller så vad vet man, plötsligt händer det, men en aningens sugen på en dutt äppelpaj är jag allt ska jag villigt erkänna, kanske blir det till fredagsmys då, ska fråga lilltrollet vad hon tycker om det.. Har jag tur så godkänns det... Fast det blir nog bra med vilket som, kan ju bli kinkigare när jag säger att jag vill se lite på matchen mellan Irland och Sverige, för lilltrollet vill nog hellre se Fångarna på Fortet skulle jag tro, man vad vet man, under kan ju ske liksom..
 
Nej nu ska jag göra en lista på mina göromål idag:
 
1           Dricka en tretår
2           Plocka ur och i diskmaskinen
3           Plocka undan grunks och grejs
4           Ta fram köttfärs
5           Sortera och vika tvätt
6            Dricka lite mer kaffe
7            Dammsuga
8             Torka golv
9            Förbereda middagen
10          Känna mig stolt över mig själv hahahaha
 
Så får det bli en stund
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Kylig kväll kan man säga....

Herreminje vilken dag, trött som jag vet inte vad, inte på topp direkt, lite illamående har jag varit också, men det är väl så mellan varven, man kan ju inte vara tipp topp jämt heller..
 
Pappa fick komma hem från sjukhuset idag i alla fall, vilket känns skönt men lite orolig är jag allt ändå, men det är ju så jag är som person, orolig för allt och alla liksom, men nån ska väl vara sån också kan jag tänka mig..
 
Hur som helst så fick jag ett samtal idag, som riktigt värmde i hjärteroten, alltså, jag har världens finaste kompis som ringer och frågar hur det gått med pappa och hur det är med mig.. Vad har jag gjort för att förtjäna en sån fin vän?? Det är inte klokt alltså vad tacksam jag är för att han finns.. Önskar att alla fick ha en egen Stefan, men bara så ni vet så låter ni bli min Stefan :-)
 
Var i alla fall kallt som attan på slutet av lilltrollets träning och knott som satan kan jag ju säga, herreminje, nu känns det att hösten är här på riktigt, det enda positiva är väl att det är mysigt på kvällarna med mörkret då man kan tända lite ljus och så och mysa ihop sig under en filt i soffan..
 
Hur som helst när vi kom hem så la sig lilltrollet på en gång(och för er som undrar: hon duschade på Forssvallen), jag tvättade upp lite grejer åt mellantrollet, och när jag slog på datorn så såg jag att Bajen vunnit över Norrby med 2-0, fast det var borta så det ska väl egentligen skrivas 0-2 om man ska vara korrekt liksom.. Skönt som fan det i alla fall..
 
Sitter och slötittar på Broadchurch just nu, det slutar väl när som helst nu och jag vet knappt vad som hänt i dagens avsnitt, men det gör inte så mycket.. Imorgon ska jag försöka mig på att kanske göra egna tortilla bröd, tro hur det ska gå, kommer nog ta en ände med förskräckelse det känns det som, ingen hejare på att göra matbröd och sånt jag inte, ja ja, men kanske kan gå att äta ändå... Den som lever får se om man säg som så..
 
Tidigare idag när jag satt på balkongen i solskenet så tänkte jag på en sak: Alltså, helt sjukt egentligen vad bra jag har det, ja jag är ju inte ekonomiskt oberoende, men allt det som inte kan mätas i pengar har jag.. Jag har en härlig familj med allehanda olika personligheter, har otroligt fina vänner, dom som visat sig vara äkta alltså och det är det som gör livet värt att leva.. Helt undebart är det.. Inte alla förunnat att ha det så, så därför är jag så otroligt tacksam för alla underbara människor.. Och NEJ jag är inte onykter eller så, bara glad att vissa finns i mitt liv...
 
Och med det säger jag god natt
 
Hörs Hej
 
 

Torsdag morgon idag då....

Då var det näst sista vardagen denna vecka då, och första torsdagen denna månad, ja jisses vad tiden springer iväg, veckorna bara svischar förbi liksom...
 
Inte sovit så bra i natt om jag ska vara helt ärlig, men det är som det är med det, bara kliva upp och se glad ut, hahaha.. Trolltjejerna har i alla fall gett sig iväg till sina skolor, själv tittar jag på Nyhetsmorgon och dricker lite kaffe, ska snart slänga in en tvätt jag inte tvättade igår, fy skäms på mig som inte gjorde det... Sen fundilerar jag på om jag ska försöka mig på att göra nån fralla eller limpa, men vet inte om jag vågar liksom, har lite dåliga erfarenheter av att baka matbröd, inte min grej det inte, men man vet ju aldrig, kan ju kanske lyckas för en gångs skull...
 
Ikväll har lilltrollet träning, så vid 18 tiden bär det iväg ner till Forssvallen, det blir bra det, då ska jag kolla i nån jultidningskatalog också, rätt vad som sker så hitar jag mig en kokbok eller så :-p tänkte att jag har ju bara typ 120-130 st så det behövs några fler hahaha, nej men nånting ska jag väl kunna finna, brukar ju funka att ge bort nån grej därifrån också, vi får se vad vi hittar för nåt.. Ska kanske ta med en kaka eller två till lagledaren Anna-Karin också, jisses vad hon tjatat om att jag ska ta med kakor, så hon får väl en av varje sort då...
 
Ja, jag vet inte vad jag ska säga mer förutom att det känns bättre på länge... Kan det vara all positiv energi från huvudstaden som gör det?? Ja, så måste det vara..
 
Nej, göra slag i saken och röra på döfläsket nu kanske?? Ja, det är nog en bra idé känns det som, elelr så börjar jag med en kopp kaffe till, hahahaha.. Måste ju liks söka lite recept på matbröd som är superenkla så att... Ja så får det bli, fylla på koppen..
 
Hörs Hej
 
 
 
 
 
 

Onsdag kväll i Domsjö....

Ja, då var det kväll här i Domsjö då.. Känner mig ovanligt glad måste jag säga, otroligt glad över dom fina, speciella människor jag har i mitt liv på ett eller annat sätt, och dom har alla en alldeles egen plats i mitt hjärta, varsin egen liten plats.. Och jag hoppas verkligen att dom förstår det, och jag hoppas att jag visar det så mycket jag kan..
 
Men även fast jag är ovanligt glad så saknar jag min bästaste vän, en av dom få som vet i det närmaste allt om mig, och jag hoppas att det inte dröjer 1 år och 8 månader till nästa gång vi ses och jag hoppas att han komemr hit och hälsar på också så vi får visa vårt vackra Norrland.. Alltså, egentligen är det konstigt att en människa som man träffar så sällan kan betyda så mycket, men så är det.. och nu kommer väl vissa tro lite saker bara för att det är en karl som är min bästaste vän, men då får ni tänka om.. Det är INTE på det viset, man kan liksom vara vänner med nån av det andra könet utan att folk ska dra förhastade slutsatser.. Så nu vet ni det..
 
Huvva, tittar nu på Stalkers på 3an, det är en som jag känner som är med i det, huvva vad hemskt hon har haft det, det är tragiskt hur vissa kan göra mot andra..
 
For i alla fall iväg på specialkväll på Hemköp, det var bonuskväll, fick mig lite olika saker och jädrar vad billigt det vart om man skulle jämföra med andra dagar..
 
Nej det får räcka så länge
 
Hörs Hej
 
 

Hemmets lugna vrå...??

Ja, då vaknade man upp hemma i Domsjö i morse då, kändes bra i och för sig, men saknar Stockholm en aning måste jag säga.. Vet inte vad det är men det är nåt speciellt med Stockholm.. Ja ja, det går fler tåg om man säg som så...
 
Har inte gjort mycket av värde idag om jag ska vara ärlig, slängde in en tvätt som jga inte ens hängt upp än, det blir väl om en strax eller så, och då ska det slängas in en ny är det tänkt.. Har i alla fall varit på en roadtrip med finaste Camilla idag, Gabbe och Adam var med också.. Vi hämtade hennes bil på verkstaden och for tillbaka med hyrbilen hon har haft under tiden...
 
Nu har lilltrollet nyss kommit hem från skolan och sitter nu och gör en matteläxa, det är bra det, för dom hade itne skickat med nån läxa som hon kunnat göra under Stockholmsresan, men det är som det är med det... Huvudsaken hon gör det hon ska så är jag nöjd..
 
Det får räcka så länge...
 
Hörs Hej
 
 

Home sweet home eller.....

Ja, då har vi varit hemma en stund, eller rättare sagt en timme, otroligt skönt att komma hem till sitt eget, men ändå vemodigt.. Skulle gärna stannat ännu längre, preis som lilltrollet sa när vi satt och väntade på tåget från Stockholm idag..
 
Resan blev ju inte riktigt som vi tänkt och hoppats på, men till 90 procent så var det helt perfekt.. Bästaste Stefan mötte oss på perrongen när vi klev av tåget och tidigare hade han skämtat att han skulle anlita en orkester som skulle spela när vi kom, kunde knappt hålla mig för skratt när vi klev av och det stod en orkester och spelade, Var väl troligast Frälsningsarmén eller nåt men ändå, var ju en orkester hahaha. men det bästa var välkomstkramen vi fick, finns nog inget bättre än en kram av en bästaste vän som man saknat sen man träffades sist för cirka 1 och ett halvt år sedan.. .. Tog oss i alla fall hem till han där vi slappade en stund innan vi gick på MacDonalds och åt middag, satt som en smäck det, och så svängde vi in på Ica en sväng också på vägen tillbaka.. resten av kvällen så satt vi och tittade på TV och surrade en stund eller helt ärligt så var kl 2 när jag gick och la mig :)
 
På måndagen så var vi ensamma när vi drog ut på Söders gator så lilltrollet skulle få shoppa upp alla födelsedagspengar, och jädrar vad hon shoppade. Vi började med att gå och fika i Skrapan, sen så gick vi in till Intersport där det var massor av otroligt snygga Bajensaker, jag köpte två t-shirtar, lilltrollet köpte sig en Hammarbybörs, ett Hammarbyhalsband och en dekal.. Tror hon vart lite småsnål där... Sen så bröt det lös kan man säga, det köptes byxor, skor, linnen, halsband, klockring, parfymer med mera.. Sen så måste jag ju säga att jag har världens gulligaste lilltroll, när vi kom ut från ett ställe som heter Ringen så köpte hon tidningen Situation Stockholm, för hon ville stödja dom hemlösa, så hon betalade 50 kr från sina egna pengar.. Det gjorde mig glad i mammahjärtat måste jag säga.. Hur som helst så efter det så gick vi och åt lunch på MacDonalds(blir mycket det när vi åker ner) och sen gick vi tillbaka till lägenheten med alla grejor och grunks..
 
Vid halv 5 så drog vi oss mot Tele 2 Arenan, för att hitta oss nåt att äta innan vi skulle träffa Mikas sambo Lotta och deras pojke Erik som skulle vara vårt sällskap under matchen, och maten blev varsin liten Subway macka, gott som attan men jag orkade inte ens halva fast vi tog den minsta.. När vi mött upp vårt sällskap så fick vi gå in i nåt sorts VIP rum där Sanna gjorde sig en ansiktsmålning, ett Bajen märke blev det naturligtvis.. Och sen så gick vi till våra platser, alltså helt sjukt vilken stämning det kan vara på ett sånt där ställe.. Att få se ögonen på lilltrollet när ALLA ställde sig upp och sjöng Just idag är jag stark det är en oslagbar syn, tror inte hon förstått hur mäktigt det är egentligen, och jädrar vad hon sjöng med i alla ramsorna.. Och så fick vi ju se första målet och första segern på nya arenan, tror det blev vinst bara för att vi åkte ner hahahaha..
 
Efter matchen var det meningen att lilltrollet skulle få träffa Kennedy, han skrev hur vi skulle gå till v'äga, men ingen av dom som stod där ute runt omkring var till någon hjälp så jag fick ta ett besviket litet troll oh bege mig tillbaka till lägenheten, men det gjorde ont i mamma hjärtat att se lilltrollet så ledsen, hon hade ju sett fram emot att få möta sin idol, och när vi kom tillbaka så hade vi fått meddelande från Kennedy, som jag inte sett pga slut på ström i mobilen, men skickade ett svar när han frågade efter mitt nummer.. Och idag när vi satt på tåget hem så ringde han, jämarns vilken trevlig karl det där är.. Och helt otroligt att han tog sig tid att ringa till lilltrollet för att säga Grattis på födelsedagen, det kommer hon leva på länge det är då ett som är säkert.. Så vi bestämde att det komemr fler chanser att få till en dejt mellan dom två.. Blir bra det, och lilltrollet vart superglad..
 
Ja, sent omsider kom vi hem i alla fall, och då fick jag mig en kopp kaffe, lilltrollet duschade och la sig efter en stund, var tvungen att få varva ner lite grann även om hon ska upp tidigt imorgon bitti..
 
Själv har jag kollat på Maria Wern, nu ska jag kolla på Ghost Whisperer, blir bra det och sen blir det sängen, ska bli skönt att sova utan att vakna av att man har ett knä i ryggen eller en arm över ansiktet kan jag ärligt säga..
 
Jag hoppas att lilltrollet var nöjd med resan även fast det tillstötte en del grejer och att hon fick spendera största delen av sin födelsedag på tåget..
 
Så får det bli så länge
 
Hörs Hej
 
 
 
 

RSS 2.0