Meny hos Anderssons V40

Måndag 1/10       Tonårstrollets val
Tisdag 2/10          Pärer och fläsk
Onsdag 3/10         Tonårstrollets val
Torsdag 4/10        Våfflor
Fredag 5/10          Kebabgryta och ris
Lördag 6/10          Rotsaksgratäng och biff
Söndag 7/10         SURSTRÖMMING 

Ungefär så kommer det nog att bli denna vecka tror jag. 





Skulle gjort det tidigare. .

Idag har jag alltså varit på Previa, företagshälsovården 👍 

Fick träffa en superfin sköterska som frågade mig om en massa saker. En del var jobbigt att svara på och ibland var jag nära på att börja lipa. Fattar inte att jag inte gjort detta tidigare.

Fick berätta om allt från min uppväxt till vad jag inte äter till frukost kan man säga. Det var mycket intressant ska ni veta. 

Hur som helst så kom hon fram till att jag hade inga fysiska krämpor förutom klimakteriet, inget missbruksproblem, hon ansåg att jag är en avslappnad och stabil person som verkar glad 😂😂 hon tyckte att nu är det slut med att tycka att jag känner efter för mycket. Nu är det dags för lite Annikapepp så att säga vilket hon kan ha rätt i. 

Så att så är det nu, skönt att få veta att trots att jag gjort dom val jag gjort, trots att mitt liv är som det är så är jag ingen dålig person. Bara en otroligt STOR hönsmamma som oroar sig överdrivet mycket vilket kanske inte är så konstigt tyckte hon. 






Middagar Vecka 37 hos The Anderssons

Måndag 10/9     Hamburgare 
Tisdag 11/9       Fisk
Onsdag 12/9      Grilla 
Torsdag 13/9     Jobbkväll
Fredag 14/9        Nachotallrik
Lördag 15/9       Jobbkväll
Söndag 16/9       Pastasås 

Ja det blir burgare imorgon oxå då jag hade tagit fram färs och inhandlat grejs till det innan jag visste att pappa skulle bjuda på mat idag (söndag 9/9) men typ så får det bli 



Valtider

Ja, imorgon är det val igen vilket lär bli oerhört spännande. 

Jag har vänner som röstar SD, nån röstar Fi, nån röstar på KD och nån röstar på M. Men vet ni vad: Jag skiter i vad folk röstar på så länge dom beter sig som folk mot mig. Och att säga åt nån att röstar du på det eller det så är du inte min vän längre. Vad fan, vem tror ni att ni är egentligen? Jävla dagisfasoner tycker jag. Har man varit vänner länge och respekterar varandra så ska det inte ha nån betydelse vad man röstar på.

Jag anser att vi lever i ett demokratiskt samhälle där vi har åsiktsfrihet, alla har rätt att uttrycka sin åsikt men utan att behöva ta till våld el dylikt och ingen anledning att förskjuta folk. 

Jag röstar på vad jag vill och jag betackar mig för folk som säger åt mig att jag måste rösta på det eller det partiet el att jag inte kan rösta på det eller det. Jag röstar på vad fan jag vill liksom. Och jag är samma person jag var innan detta val så vad jag röstar på ändrar inte mig som person. 

Till er som tänker ta bort vänner ni haft länge på grund av det dom röstar på: anser ni att det är demokratiskt? Nä hörrni, kliv ner från den piedestal ni satt er själva på och sluta tro att ni är guds gåva till mänskligheten. För tro mig, en del av er som går till attack mot dom som ev röstar på SD gör det nog själva oxå ni vågar bara inte visa det. 

Själv står jag för att jag återigen röstar på V och Jonas Sjöstedt så nu vet ni det. Gör vad ni vill med den informationen lär väl märkas hur många som tar bort en nu då 😎😎



RSS 2.0