Så är det

Alltså, varför är det så att det alltid är jag som får dåligt samvete när jag inte kan el orkar? Tycker dom som tjatar borde ha det istället. Varför är det alltid jag som känner mig otillräcklig? Jag är bara människa jag oxå tyvärr, jag varken kan el orkar lösa allt ensam. Ibland önskar jag att man slapp förklara sig, ibland önskar jag att en del kunde se hur deras agerande påverkar andra. 

Jag gör mitt bästa, efter vad min kropp och hjärna orkar med för tillfället. Passar inte det så låt mig bara vara ifred. Och så länge ni inte har en susning om vad som sker i mitt sk liv så ber jag er vänligen men bestämt att behålla era vidriga åsikter för er själva och så kan ni diskutera nån annan på era "symöten". 

Hörs Hej



Enough is enough...

...alltså nu får det vara nog tycker jag.. Att se nån utsättas för ren och skär mobbning känns i hjärtat på mig. Det gör ont på riktigt att se någon bli utsatt för mobbning, helst då man vet hur det känns.

Vad är det för fel då sk vuxna människor liksom gaddar ihop sig mot en annan människa och gör allt i sin makt för att förstöra? Fattar det inte nu, lika lite som jag fattade det då jag blev utsatt för det för inte så länge sen och jag kommer nog aldrig förstå det i framtiden heller. Totalt obegripligt är det..

Vet inte vad som är värst...mobbningen som bedrivs av "nivillintevetavadjagvillkalladom", eller amöborna som står bredvid och tittar på. Amöbor som egentligen inte ens tycker om mobbarna men som låtsas vara deras vänner. Otroligt sjukt beteende...

Hur liksom är man funtad då man vill förstöra en annan människas största dröm? Vem anser sig ha rätten att göra så? Eller dessa vet jag vilka det är, tyvärr så är det några jag stöttat tidigare, mot mitt bättre vetande. Amöborna vet jag oxå vilka det är, en hög av skitstövlar som tycks vara. Mer ryggradslösa människor får man leta efter, tragiskt är det..

Denna vuxenmobbing måste få ett slut, enough is enough. Hur länge ska dom få hålla på innan nån sätter stopp? Jag vet ju hur jag har lust att sätta stopp för det, men är nog bäst jag låter bli.. 

Jag vet att dom som mobbar läser denna blogg, så kan ju säga som så att ni två är som döda för mig, oavsett hur saker och ting artar sig, så vill jag inte ha med er att göra någonsin mer i mitt liv. Det ni gjort mot den här personen är inte acceptabelt för nånting i denna värld. Att ni försöker förstöra en annan människas dröm på grund av att ni sumpade chansen till eran, eller i alla fall den dröm en av er hade är sjukligt, mycket sjukligt.

Hur som helst så kan jag känna känslan den här mobbade personen känner. All ångest, alla mörka tankar, känslan av värdelöshet mm mm, och det är ingen trevlig känsla. Man ska inte behöva känna den, aldrig i något sammanhang eller i någon relation överhuvudtaget.

Hörs Hej 









Middagsförslag V29 hos Anderssons

Måndag 13/7.        Jobbkväll
Tisdag 14/7.           Lax
Onsdag 15/7.          Baconsås
Torsdag 16/7.         Våfflor
Fredag 17/7.           Parisare
Lördag 18/7.           Jobbkväll
Söndag 19/7.          "Firainsemesternmat"



Stor dag ❤

Imorgon, söndag den 12/7 är det en stor dag. Man kan säga att mitt älskade stortroll fyller 5 år. Ja, ni läste rätt, det är hans 5-årsdag imorgon.

Det finns många som har åsikter om än det ena och än det andra, men tror att ni inte vet hälften ens. Jag undrar om ni förstår vilken kamp det är, varje dag att hålla sig från skiten.

Jag är ofantligt stolt över stortrollet, stolt över hur han kämpar, stolt över att han valt den rätta vägen så att säga, stolt över att vara hans mamma ❤(även om han går mig på nerverna ibland 😂) 

Hur som helst, imorgon på stora dagen så blir det lite grillning och samvaro med familjen, kommer bli supermysigt ❤ 

Grattis på 5-årsdagen Zimon, älskar dig till universums slut och tillbaka ❤❤❤




RSS 2.0