Slut på helgen då....

Ja, då var det slut på denna helg också, och nu är det bara en vecka tills lilltrollet kommer hem hit för 2 mysiga mammaveckor..  Fast jag har ju haft det ganska bra som fick låna henne en dag och så har jag ju träffat henne ett par gånger också, så jag har ju en otrolig tur..
 
Idag så har vi inte gjort mycket av värde måste jag säga.. Har tvättat två tvättar, gjort pizza till lunch och till middag blev det hasselbackspotatis och filé.. Var supergott alltihopa måste jag säga..
 
Imorgon så ska det hämtas ut en drös med biljetter, både till matchen och tågbiljetter, blir bra det.. Gissa om vi längtar jag och lilltrollet..
 
Nu ska jag kolla klart på Beckfilmen I stormens öga och sen så blir det sängen...
 
 

Matsedel V 18 på Anderssons Bistro

Måndag 28/4           Ris och Chili con carne
Tisdag 29/4             Spagetti och bacon
Onsdag 30/4           Snabbmat i Sundsvall FORZA BAJEN
Torsdag 1/5             Potatis och fisk
Fredag 2/5              Strips och kyckling
Lördag 3/5              Potatis och korvgratäng
Söndag 4/5             Hemgjord pytt och stekt ägg
 
Så får det bli på ett ungefär sådär

Soliga söndag....

Ja, solen skiner idag också, det blir nice det, får hoppas att det kommer lite svalkande vindar också, så man kan sitta på balkongen och njuta utan att man ska kväääärn å av värmeslag liksom..
 
Får se vad dagen ger idag.. Ska bli lite tvättning enligt mellantrollets önskemål i alla fall, så det blir tomt i korgarna.. Sen så ska det väl röjas lite i köket, var ju som lite lat igår eftermiddag/kväll så det står som kvar på bänken.. JAAAAAA jag vet att det blir bättre om man tar bort det på en gång, men nu vorte det inte så, hahaha..
 
I morse vaknade jag vid kvart över 5 cirka, kändes ju liksom lite sådär om jag ska vara ärlig, VÄGRADE kliva upp så jag bändlåg och tjurades på, somnade om till slut och vaknade väl strax före klockan 10!!! SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT var det måste jag säga..
 
Ska väl ta och fixa till en liten köttbit också, blev ju inga hasselbackspotatisar till maten igår så får bli det idag istället då, tur man laddat upp med filéer runt byn liksom, bara att hämta så man kan fixa till det.. Får se om jag tar kebabköttet som är över och gör en pizza till lunch, tänkte som att man kan ju kanske ta sig en liten svullarsöndag då liksom..
 
Men nu ska det drickas lite mer kaffe så att man får lite sprutt under galoscherna och så ska det knåpas ihop en matsedel utan dess like..
 
Hörs Hej
 
 

Läckra lördag.....

Japp då har snart lördagen gått också, inte klokt vad tiden går fort då man har roligt om man säg som så..
 
Tog mig en liten sovmorgon i morse, var lika skönt som det var välbehövligt måste jag säga.. Drack en drös med kaffe, åt en gomacka tillsammans med mellantrollet, sen tvättade vi lite innan vi blev upplockade av Camilla, Gabbe och Nellie. Drog iväg på lite äventyr, rättare sagt så for vi på ÖoB och köpte lite grejer till köket och lite annat smått och gott. Efter det så for vi till Bjästa, lite nostalgi att komma tillbaka till hyreshuset vi bodde i innan vi flyttade till Domsjö.. Stod på Camillas balkong en sväng och även om jag saknar att ha henne som granne så kände jag att jag inte saknar själva byn.. Hur skönt som helst att ha kommit därifrån med någorlunda vett och sans kvar i behåll...
 
När vi kom hem så stekte vi upp lite fläskfile, gjorde en sallad, värmde på lite vitlöksbaguetter och kebab som vart över igår och så hade vi mangoraja och bearnaisesås till det också.. Gott som fan måste jag säga.. Mellantrollet rörde ner lite dippulver i en burk med kvarg som hon åt.. Säkert gott det också.
 
Efter middagen gick mellantrollet och hennes kompis ner till stortrollets lya, själv så drack han och jag ett par koppar kaffe och glodde på TV samtidigt som vi spelade Quizkampen och åt kolabönor.. Mycket givande lördag kväll hahaha... Nu har han gått hem så nu sitter jag själv och slötittar på Gladiatorerna och dricker Pepsi Max..
 
Är väl någon film man kan kolla på sen kanske, får se vad det blir för nåt, i annat fall så är det väl bara att inta vågrätt läge och invänta morgondagens bekymmer skulle jag tro hahaha..
 
Ja, imorgon ja.. Tro vad man ska hitta på då?? Blir väl till att tvätta en sväng, dammsuga, torka golv, röja i köket med mera, som vanligt alltså, och som vanligt lär jag skjuta upp det en dag extra, eller några dagar extra om jag ska vara helt ärlig.. Det enda jag vet att jag kommer göra är att tömma diskmaskinen, tvätta, och knåpa ihop en matsedel.. Blir nog bra vilket som kan jag tänka mig..
 
Kanske ska sätta igång Spotify och göra nån ny spellista kanske, hmmm, låte som en idé men får se om jag ids.. Känns lockande att luta omkull sig lite lagomt i soffhörnet också.. Den som lever får se...
 
Hörs Hej
 
 

Fräcka fredag.....

Eller fräck och fräck är den väl inte direkt, men fantastisk har den varit i alla fall måste jag säga.. Och dyrt vart det hahaha men det var det värt..
 
For i alla fall in till stan, där det blev en jacka till lilltrollet och så fick hon boken hon önskat sig, innan vi for så hade hon fått köpa ett par skitsnygga skor av mellantrollet som hon bara använt nån gång.. Så nu har man ett litet troll som är så glad, så glad.. När vi kom hem så hann vi bara vända för då kom underbaraste Camilla, Gabbe och Nellie och så for vi på Willys och Hemköp och storhandlade, vart hur dyrt som helst hahaha, men nu har vi 7 påsar med lövbiff, 12 paket köttfärs, 4 kg kaffe och en massa annat också, så nu kan vi andas ut ett tag.. Och det ska jag ju säga att folk som sett oss fara omkring i den vinröda faran måste fått sig ett gott skratt eller svimmat av förskräckelse för det spelades på högsta volym, det sjöngs med och det dansades hahaha.. men kul som fan måste jag säga.. När vi kom från handlingen så drack vi kaffe och åt lite kakor..
 
När dom åkt så fixade vi till egenhändigt hemmagjorda kebabtallrikar och det ska jag ju säga att pizzor och alla andra ställen som serverar det kan ju slänga sig i väggen, vi gjorde godaste tallriken ever liksom..
 
Ett tag efter middagen så kom lilltrollets pappa och hämtade tillbaka henne, och mellantrollet for ut en liten sväng så jag sitter ensam och gluttar på TV, dricker Pepsi Max och äter jordnötter, men det funkar helt okej det också måste jag säga.. Tar på en gammkärring att vara igång hela dagen och inte få ta nån taktikvila liksom hahaha.. Så blir nog en ganska så tidig kväll kan jag tänka mig, känns som så i alla fall..
 
Imorgon blir det en liten tvättdag, ska väl dammtorka lite också och försöka sätta om dom blommor som det finns en aningens liv kvar i,, vilket inte blir många hahaha.. har ju en förmåga att ta ihjäl mina blommor ganska så fort jag, så jag är egentligen ganska så stolt att jag snart har klarat av några i ett år.. Duktig jag måste jag säga.. Men nu ska en och annan få gå till dom sälla blomsterängarna eller vad man ska kalla det för nåt..
 
Sen måste jag ju säga att jädrar vad skönt det är att sitta ute då det börjar bli varmare, men ibland så steker solen på lite för mycket tycker jag, men i det stora hela så är det skönt.. Idag så har det varit helt sjukt varmt mellan varven även om det blåst lite svalkande också, men som sagt solen har varit gassande ibland och ska tydligen bli likadant ett par dagar framöver.. Så man kanske har nån chans att få en dutt färg i fejset om man har tur..
 
Måste ju även säga att jag tänker lite extra mycket på en Bajenkompis som har det lite jobbigt och kämpigt just nu, men jag hoppas att det är på väg åt rätt håll och jag försöker stötta så gott jag kan, men det är ju lite svårt då det är så långt emellan liksom, men jag har förhoppningar om att allt ska gå vägen..
 
Tror jag ska sätta mig ner imorgon och göra en matsedel för kommande fyra veckor, eller så långt jag kommer på, lite törigt att bara göra för en vecka egentligen, man kan ju dra på när man liks är igång om man säg som så.. Men det blir som det blir i och för sig..
 
Nej nu ska jag titta på dumburken en stund till, sen så får det bli sängen och försöka få sig lite skönhetssömn, hur nu det ska gå till för den verkar utebli för jämnan om jag ska vara ärlig.. fast jag fattar inte om det beror på att den inte behövs för att man är nog söt eller för att det inte hjälper med nån skönhetssömn?? Hmmmm, lutar nog åt det senare skulle jag tro... hahaha
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Fantastiska fredag!!!!!!!!!!!!!!!

Ja då var det fredag igen då, en vecka sedan det var fullt hus här mest hela dagen, så idag är det lite lugnare och skönare måste jag säga, även fast dom håller på att leva satan ute i trappuppgången, pga alla dörrar som ska bytas..
 
Ska strax fara in på stan och kolla lite grejer åt lilltrollet och sen så blir det väl att åka hem skulle jag tro, ska röja undan lite och efter det så ska jag åka och handla lite nödvändigheter hade jag tänkt, blir nog bra det skulle jag tro..
 
Gjorde en enligt mig dundergod gröt till frukost, blandade vanliga havregryn och lite fiberhavregryn, blir såååååå gott enligt mig då hahahaha... Tjejerna åt en äggmacka också, en annan nöjde sig med gröten..
 
Nej kanske man ska ta och fixa i ordning sig lite, kamma håret och dylikt..
 
Hörs Hej
 
 

Throwback torsdag.....

Då var det torsdag då med allt vad det innebär.. Blev våfflor med grädde och sylt till middag idag, gott som fan, men det är det ju alltid med sån mat.. Imorgon blir det kebab och strips eller ris, kanske rakt gör en kebabgryta, vi får se vad som händer och fötter liksom..
 
Ja annars så har det inte hänt så mycket av värde kanske man ska säga, inte för mig i alla fall, förutom att man fått sig ett och annat skratt senaste dagarna.. ja jävlar i min låda, man undrar hur folk funkar ibland alltså.. Kanske vore en idé att försöka att tänka på sina barn i första hand, bara en enda gång liksom.. men men, är man egocentrisk så blir det väl lätt så, att man inte tänker på vad som är bäst för dom, men en enda gång, alltså EN GÅNG.. Herrejävlar, vore jag far/morförälder åt detta/dessa barn skulle jag se till att dom finge det bättre.. Dom stackars små liven, huvvaligen...
 
I övrigt så är det helt okej, jag mår bra, trollen mår bra och det är snart sommar.. Kan det bli bättre?? Jo det kan det ju alltid i oh för sig, men som sagt, allt kan inte vara helt perfekt, tänkt vad supertråkigt det vore.. Fy fasiken... Men alltså, jag har det precis som det ska vara.. Har otroligt fina vänner, underbara troll, fin familj, superbra kollegor, alltså som det ska vara för att man ska må bra..
 
Jisses vad jag och lilltrollet längtar tills på onsdag, då vi ska åka ner till Sundsvall för att se Bajen spela mot GIFFARNA!! Ska bli supernice måste jag säga.. OCh stå i klacken är ju ett måste, det blir liksom inte samma sak annars om man säg som så..
 
Snart är det dags att titta på snyggVincent en stund, går ju inte att missa Beauty and the beast liksom, då är torsdagen förstörd hahaha... nej riktigt så allvarligt är det inte men har man följt med det så är det svårt att sluta titta...
 
Japp så får det bli.. imorgon blir det lite shopping med mellantrollet och lilltrollet och så ska det handlas lite mat också kanske...
 
Hörs Hej
 
 
 
 
 

Magiska måndag återigen då.....

Eller man kan ju hoppas på det i alla fall.. Bajen spelar hemma mot Ängelholm ikväll och jädrar vad man är taggad för 3 poäng, skulle sitta som en smäck det, men räcker med oavgjort för att dom ska gå upp i serieledningen.. Blir bara hur bra som helst det...
 
Ska i alla fall hänga upp den andra tvätten för idag och stoppa i en tredje, får se om det blir nåt me än tre tvättar idag,. Ska i alla fall göra en tacopaj till middag, jisses amalia vad smarrigt det ska bli, med salald, banan och tacosås på sidan om, herrejävlar, jag börjar rakt dregla redan.. Får se vad det blir till efterrätt, lär väl bli nån eller några kakor och en och annan kopp kaffe kan jag tänka mig..
 
Man kanske ska börja med att steka färsen till pajen så den får svalna lite innan det är dags att klafsa på den på pajdegen, och så kan man ju förbereda salladen lite grann kanske, kan ju funka om man säg som så..rätt vad det är så kan man ju ladda perculatorn så det bara är att he igång den sen då det är dags att ta sig en kopp...
 
Nej ska väl ta mig till köket och dona lite efter att jag kirrat den där tvätten som ska hängas och dylikt.. Får se hu länge man ids sitta där, tar väl med mig datorn så man kan dra igång lite Spotify kanske.. Lite Bajenlåtar som pepp en dag som denna skulle ju kanske inte vara helt fel, men det blir det som det blir.. Blir bra vilket som kan jag tänka mig..
 
Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 
 
 

Matsedel V17 hos oss i Domsjö

Måndag 21/4                  Tacopaj och sallad
Tisdag 22/4                     Potatis och fisk
Onsdag 23/4                   Ris och kyckling
Torsdag 24/4                   Våfflor och grädde
Fredag 25/4                    Pizza
Lördag 26/4                    Hasselbackspotatis och kött
Söndag 27/4                  Hemgjord pytt och stekt ägg
 
Typ så får det bli då skulle jag tro..

Påsklördag och dagen efter så att säga.....

Ja då var det påskafton då, och dagen efter kan man säga hahaha..
 
Måste säga att gårdagen var otroligt lång då jag vaknade vid 03.29 och la mig vid 23 tiden, men även om den gjorde skäl för sitt namn långfredag så var det en underbar dag.. Började med att mellantrollet kokade kaffe, sen kom min yngre storebror vid halv 8 redan, det var mysigt det så fick man surra på lite i lugn och ro liksom..
 
När han åkt så finslipade jag lite med dammsugning och golvtorkning hahaha var välbehövligt ska jag säga. Vid halv 12 så kom stortrollet och min pappa åkte hem till sig. Sen så var det en strid ström av människor som kom och fikade av alla mina kakor och den underbart vackra Bajentårtan.. Först Fredrik och Monica, syrran och Robin, mamma, Birger och min äldre storebror, underbaraste vännen Camilla som även åt middag med oss, lilltrollets pappa kom också och så kom min otroligt snälla exsvägerska.. Så otroligt trevlig dag var det, med fina presenter och gratulationer från alla håll och kanter.. Man kan säga att jag fick det nog fan bäst ändå, även om det inte känns så vissa gånger..
 
När alla åkt igår så satt mellantrollet på sitt rum medan jag och lilltrollet låg i varsin soffa och jäste medan vi såg på Dag-Otto, lagomt fredagsmys det måste jag säga och en underbar avslutning på dagen..
 
Idag så vaknade jag ganska utvilad vid kvart i 8 eller så kom ärligt inte ihåg hahaha.. Klev väl upp strax efter halv 9 i alla fall, kokade lite kaffe, trolltjejerna drog till stan med 9.27 bussen och jag fick skjuts för att köpa lite exklusivare kattmat, så dom lägger på sig mer av allt dom tappat.. Och just nu sitter jag och dricker kaffe och tittar på Nyhetsmorgon och tänker snart börja förbereda köttet vi ska äta till middag.. Blir marinerade skivor av fläskytterfilé, gratäng och sallad, kanske eventuellt någon baguette till också fast funkar ju utan bröd också i och för sig..
 
Sen måste jag ju säga att jag är otroligt stolt över stortrollet som firade 2 år häromdagen, det är starkt gjort det, får hoppas att det håller i sig nu framöver bara.. :-)
 
Nej nu ska jag minsann ta mig en kaka till kaffet tror jag, eller kanske två eller nåt hahaha, eller kanske en bit av den underbara tårtan
 
Hörs Hej
 
 

Osannolika onsdag!!!

Ja jädrar i min låda som dagen började... Tröttare än allt tröttast var jag då jag skulle kliva upp, men var bara att bita ihop... Fick upp lilltrollet till slut också fast det gick trögt för henne också kan jag helt ärligt säga.. Tur man hittat en busskompis att prata lite med så man inte somnade..
 
Frukosten gick ganska så smidigt, luncherna likaså, inte lika surrigt som vanligt. På mellis gjorde jag en rövare och sa att vi skulle ha en tävling mellan 2orna och dom andra om vilka som kunde vara tyst längst.. Och det ska jag helt ärligt säga att det var så otroligt skönt med matro, och det tror jag dom flesta tyckte.. Kanske ska köra det imorgon också?? Hahaha
 
Inte gjort mycket idag ska jag säga, får bli en raid imorgon istället, blir nog bra det också.. Lite fix och trix ska det nog hinnas med... Måste nog fasiken byta köksgardinerna i alla fall hahaha..
 
Hur som helst så tänker jag inte baka nåt mer tror jag, men man vet ju aldrig med mig om man säg som så.. Längtar tills jag får hämta tårtan i morgon eftermiddag, världens finaste och vackraste tårta blir det :-) hoppas den kommer smaka lika gott också, men det tror jag säkert att den gör..
 
Hade önskat att min bästaste kompis kunde komma då jag fyller år på en helg, men det blir ju inte så, får se om man får nåt besök överhuvudtaget någon gång, vi har ju väntat ett flertal år nu.. men som man säger, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, eller hur det nu var.....
 
Har slötitat lite på Grey´s Anatomy, men inte hängt med lika bra som vanligt så det kanske är dags att försöka sova en stund eller två kanske...
 
Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

Ja jisses Amalia....

Herreminje vilken dag det har varit.. Hahaha.. idag har man haft det tufft mellan varven... Tålamodet har testats flera gånger om ska jag säga.. Var riktigt livat vid frukosten, men det lugnade ner sig då man tog fram strecklistan, lite väl surrigt på två av luncherna, och på mellis då var det rena anarkin mellan varven hahaha.. ja jisses Amalia, men till slut så var även mellisen avklarad. Kan ju säga att taktikvilan i en halvtimme på soffan då jag kom hem var välbehövlig.. 
 
Vi skulle egentligen äta grillad kyckling, ris och currysås till middag, men då tyckte lilltrollet att det var orätvist mot katterna så då fick dom kycklingen så gjorde vi nuggets, ris och sweet chilisås istället, funkade det också.. Och så fick jag för mig att göra en fudgekaka så just nu så håller den på att stelna till :-) Men provsmakningen har vi avklarat i alla fall, var lite sisådär när fudgen var mjuk, men smaken var ljuvlig måste jag säga
 
Sitter just nu och tittar på Twighlight, inte så förtjust i just den filmen, men går ju an i brist på annat liksom.. Men det är bara för att det är vampyrer med, då är det ju lite intressant i alla fall, men lär nog inte se hela för då får jag nog spendera natten på soffan...
 
Funderar på om jag ska köra en provsmakning till, kan ju inte skada eller?? hahaha.. så otroligt goda dom där fugdekakorna.. tur det är fredag snart så man få mumsa i sig så många man vill, för det får man väl när man fyller år väl??
 
Skulle nog behöva ta tag i röran här hemma känns det som, det ska dammtorkas, dammsugas, torkas golv och förhoppningsvis blir det lite varmt framåt helgen så man kan putsa alla fönstren så det är gjort också.. Kom på idag att jag inte har tagit bort julgardinerna i köket heller, hahaha, men röda gardiner med guldänglar kan man väl ha när som helst tycker jag hahaha det blir nog bra vilket som, huvudsaken är väl att man har gardiner kan jag tycka :-p
 
Jäkla svammel det blir mellan varven, lika bäst man försöker sova en stund inom kort
 
Hörs Hej
 
 
 
 
 

MAGIC MONDAY!!!!!!!

Gick segt som attan att kliva upp i morse ska jag säga, usch bara vad det tog emot.. Men till slut så var det bara att hiva dom bastanta spirorna över sängkanten och resa sin ståtliga kropp.. eller nåt sånt hahaha
 
Var skönt när man väl gick till bussen, då vaknade man till en aning.. Och trevligt är det när en kvinna från Norge börjat tala och sätta sig bredvid mig i bussen också, då et man att man är ju inte alldeles otrevlig i alla fall hahaha.. Nej men det är ju trevligt att ha nån att prata lite med så där mellan varven liksom..
 
Kändes bra att vara tillbaka på jobbet efter sjukdom ska jag säga, men ack vad man blev slut i knoppen fram på eftermiddagen, eller mer slut kanske jag ska säga.. Lagom trött när jag kom hem alltså.. Så då blev det lite surr med lilltrollet och sen så gjorde jag spagetti och korv till middag, enkelt är fan godast det... Och lilltrollet gjorde en hallon/blåbärspaj med vaniljvisp och så bjöd vi hit mormorn på lite fika, så hon var här då Bajens match började, som vi hade förmånen att få se genom att stortrollet kopplade sin dator till våran TV..
 
Och det var fan en match som heter duga det... Helvetet vilken stämning på läktarna och Tifot var hur underbart som helst.. cirka 29300 var där tydligen, eller det var det som var betalat liksom.. Hur som helst så blev det 5-0!!!!!!!!!!!! till Bajen mot Degerfors, herreminje alltså.. 5-0... Helt sanslöst...
 
Ska väl snart skalla kudden eller nåt liknande kan jag tänka mig, och jag hoppas att jag får somna omedelbums, helst innan huvudet landat.. men sån tur har jag nog inte skulle jag tro.. Lär väl ligga och glo i taket ett par timmar som vanligt, eller jag vet ju inte om jag glor i taket egentligen för det är ganska så svart i sovrummet hahaha..
 
" GRÖN OCH VIT; TILLSAMMANS É VI HAMMARBY.."
 
 
 

Sena söndag....

Jämarns vad sent det känns nu.. Men så är det när man inte kan låta bli att titta på Jax och dom andra i Sons of Anarchy, sista avsnittet för denna säsong nästa söndag så sen får vi hoppas att man får lite lugn och ro på söndag kvällarna hahaha..
 
Har i alla fall knåpat ihop en matsedel som ska funka något sånär utan att jag ska behöva handla nåt under veckan, får se hur det lyckas hahaha.. kan bli intressant men måste ju prova det nån gång bara för att se om man kan göra så.. Det kan man säkert men jag är ju lite sån där extrapris människa som köper upp ett lager av det mesta när det är bra pris, det kan ju vara bra att hitta i frysen liksom.. Det är nog på både gott och onte det vissa gånger tror jag hahaha.. men mest gott.. har jag fått för mig i alla fall
 
Annars så känns det faktiskt ganska så bra just nu, eller kan ju alltid vara bättre men man får vara glad för att det är så bra som det är liksom.. kunde ju varit värre om man säg som så...
 
Jag och lilltrollet har fixat och trixat lite ikväll, snabbrastat snabeldraken och snabbvaskat av golven, det var välbehövligt och lär behövas om nån dag igen kan jag tänka mig.. tvättade en maskin som vi glömt att hänga men det hinns nog med i sinom tid hahaha.. Går nog bra att göra det om en liten stund eller imorgon bitti, är inte så himlarns noga med det inte..
 
Känns bra att ha den mesta bakningen avklarad i alla fall, fyller ju inte jämt, eller jämt och jämt, jag fyller ju jämna siffror bägge två, men inte jämt jämt om man säger så.. Men kan ju vara skoj att ha lite att välja på liksom... Blir väl kanske nåt annat bakat innan det är dags att duka upp det också.. vad får vi se sen, kan ju hända att lilltrollet vill göra nåt också :-)
 
I övrigt så önskar jag att jag hade fått vara med på Premiärmarschen imorgon, men nån gång i framtiden ska jag delta i en sån, bara för att ha fått vara med om det liksom.. måste ju vara en upplevelse utöver det vanliga måste jag säga.. Jag som tyckte det var en upplevelse utan dess like första gången jag var på en Bajen match och hela Söderstadion stod upp och sjöng Just i dag är jag stark, då hade man gåshud BIGTIME!!
 
Nej nu är det dags att lägga igen locken över dom blå
 
Höra Hej
 
 

Middagsförslag V 16

Måndag 14/4 Makaroner och korv Tisdag 15/4 Ris och kyckling Onsdag 16/4 Potatis och fisk Torsdag 17/4 Pytt Fredag 18/4 Lasagne Lördag 19/4 Gratäng och kött Söndag 20/4 Hamburgare och strips Japp så får det bli till veckan eventuellt då

Sköna söndag då....

Jahapp ja, då var det söndag då, inte klokt vad denna helg flugit iväg, men det kanske är så då man haft fullt upp med att baka och så.. Skönt att orken innfunnit sig igen i alla fall så man kan göra nåt utan att vara halvdöd efteråt..
 
Idag har jag gjort falska potatisbakelser och nån sorts mördegskaka med chokladknappar i, ser mest ut som en mördegsklump men dom smakade bra i alla fall, det är väl huvudsaken det.. Får se om jag ids göra nåt mer idag eller om det kanske blir nån kväll till veckan, tänkte väl ev göra Pitekaka eller nåt sånt, får se vad som händer och fötter med det..
 
Idag kommer lilltrollet hem efter att ha spenderat helgen med sin faster, och hoppas det gick bra för henne på utställningen idag med, får väl höra om ett tag antar jag..
 
Idag blir det nog rester från igår till middag känns det som, har som inte nån lust att stå vid spisen mer idag, eller blir nog inte pommes till utan kanske gör ris och gräddsås, får se vad som sker, beror väl på om jag ska äta själv eller om jag får sällskap, man vet ju aldrig
 
Nu ska jag i alla fall ta mig lite mer kaffe och se om det är nåt på dumburken, satt ute en stund tidigare men det blåste så fördömdat så fick gå in igen, kanske blir bättre under dagen..
 
Hörs Hej
 
 

Lördagsmys då.....

Ja, då var det lördagkväll i Domsjö då, trött som en gammal halvdöd mammut är jag.. Sitter och slötittar på Gladiatorerna, dricker en cider jag fick av min bror för nästan en månad sen, duschat har jag gjort, tre sorters kakor klara, disken avklarad, dammsugit hall och toa.. Blev ingen tvätning idag, men får ta det imorgon istället då.. Blir nog bra det också kan jag tänka mig
 
Fick främmande av stortrollet(ovanligt-nej), Camilla, Gabbe, Nellie och mamma, dom fick provsmaka kakorna och jag tror dom fick godkänt.. Ska väl göra nån annan sort imorgon också, kan vara skönt att ha det gjort om man säg som så..
 
Det får räcka för idag.. nu ska jag mysa under en filt och få tillbaka värmen i kroppen
 
Hörs Hej

Lattjo lördag???

Nej inte är det lattjo direkt inte, men kan väl bli om saker och ting blir lite annorlunda... Vaknade tidigare än tidigast fast jag somnat senare än senast, jävla skit också, när man väl kan sova så länge man vill då är man vaken innan tuppen till och med..
 
Så idag går det lite segt ska jag säga, men har i alla fall gjort en snoddas och förberett degen till mina kolasnittar, sen kanske jag gör en Raiderkaka och nåt annat, får se om inspirationen till bakningen kommer tillbaka, den försvann fortare än kvickt den om jag ska vara ärlig.. Har tröstätit lite djungelvrål så här på internationella lakritsdagen i alla fall och så har jag hällt i mig typ 7 koppar kaffe, så kanske måste vila en stund nu innan kaffemagen slår bakut.. Det lär ju visa sig hur det blir med saker och ting, men skit det tar jag inte från nån...
 
Kan inte komma på vad jag ska äta idag, men kanske tar en bit av köttet jag gjorde igår tillsammans med lite strips, kan funka så här då man är ensam mamma liksom, då är man ju inte så noga om man äter ordentligt, skulle vara skönt om nån annan gjorde maten i och för sig, men sån tur har inte jag inte, får göra min egen mat jag.. Och ingen som kommer och hjälper mig med anant heller, men det är som det är med det, folk får väl ta det som det är eller vända om i dörren, om det mot förmodan kommer någon förstås hahaha.. Ja jädrar, kanske inte behöver baka så mycket egentligen.. Skit samma.. Ska rulla ut lite kolasnitt nu i alla fall, paketera snoddasen och så kanske man ska göra den där Raiderkakan då, men hatar att koka kolasås, tar så faslig tid och jag brukar alltid bränna den lite, men det får gå ändå.. Vet förresten inte om jag har nån ljus blockchoklad, hmmmm får funka med vit choklad då hahaha
 
Blir väl bra vilket som, ska försöka hitta inspirationen igen, men känns inte som den kommer hittas om jag ska vara ärlig.. Känns som jag bara har lust att lägga mig och sova tills man är lika mycket värd som alla andra liksom..
 
Hörs Hej
 
 
 
 
 
 

Flashback Friday, eller????

Eller nej det är det nog inte, inte ens Fräcka Fredag, utan det är bara en helt vanlig fredag i Domsjö.. Blev ensam mamma helg i helgen, och ibland så längtar man så otroligt mycket efter lite egentid, helst då man inte varit så pigg, men då den tiden är inne så blir det så otroligt tomt och tyst. Man blir nästan lite handlingsförlamad och apatisk på nåt sätt, hahaha.. Och för alla som tror att man dricker vin eller nåt dom gånger man är ensam så vill jag bara tala om att jag har drucikt kaffe och påskmust ikväll, och smaskat på lite chokladbollar.. Dom 4 cidrarna, min flaska med turkisk peppar, gin flaskan, dom återstående long drinksarna och det som är kvar i Martiniflaskan är orört sen ett par veckor tillbaka, eller lite mer än en månad.. Så nån stordrickare är man ju inte direkt..
 
I övrigt så blev det inte så fasligt mycket gjort i dag heller, kan nog helt ärligt säga att det enda som blev gjort var att jag laddade diskmaskinen, och fixade middag, fast i och för sig så har jag kokat två pannor kaffe idag också.. men när jag tänker efter så har jag faktiskt rensat på ett och annat ställe, inte helt fel det inför morgondagens större städ och bakdag kanske.. eller vad vet man??
 
Funderar på vad som ska bakas bara.. Det lär väl blir Snoddas, Raiderkaka, Falska potatisbakelser, Kolasnittar, och kanske nån annan liten småkaka, men har inte bestämt än.. fyller ju inte jämt direkt men är ju roligt att ha nåt att bjuda på om det mot förmodan skulle komma nån och fika sådär på långfredagen... Det blir nog bra vilket som hoppas jag..
 
Måste ju bara säga att jädrar vilken god middag jag och lilltrollet gjorde, vi hittade en låda med 3 lite större skivor av fläskytterfile som låg i nån sky, så det värmde vi och gjorde sås på skyn, sen så skalade vi 5 potatisar och gjorde potatisklyftor i ugnen och så fixade vi fram lite wokgrönsaker, och jämarns vad gott det var och mätt blev vi även om det inte såg ut att vara så mycket.. Till efterrätt tog vi några chokladbollar och drack lite kaffe innan lilltrollets faster kom och hämtade henne.. Dom ska till Sundsvall på hundutställning i helgen, blir skojsigt det..
 
Utan att ljuga ska det blir så fasligt skönt att få sova tills man vaknar imorgon, så länge man vill liksom, få somna om ifall man vaknar i ottan, bara vara och göra vad man vill.. då kan man dona, fixa och trixa i lugn och fred, och få äta när man känner att man eventuellt är hungrig..
 
Funderar på vad det ska bli för mat imorgon, har glömt vad som står på matsedeln och ids helt ärligt inte kolla.. Det blir som det blir hahha.. Snart är det i alla fall dags att kolla på SnyggJoel i The Killing en stund, det är balsam för själen då det gäller ensamma mammor hahaha.
 
Och jag skickar en speciell tanke till en Bajenvän i Göteborg som genomgår en jobbig tid just nu, men jag tror ända in i hjärteroten att det fixar sig till det bästa <3
 
Då får det vara nog med svammel för idag
 
Hörs Hej
 
 

Throwback Thursday då....

Ja, då var snart torsdagen över också för denna gången.. Den slutar med ett regnoväder, vad trött man blir, och man är ju nog trött ändå just nu måste jag säga..
 
Trött på febern och förkylningen, trött på att inte knappt ha ork till att koka kaffe, trött på att det man blivit lovad inte blir av nån gång.. men men that´s life tydligen..
 
Har inte gjort ett skit nytta idag heller, förutom att jag gräddade lite våfflor till middag, vilka vart oerhört goda måste jag säga..Imorgon MÅSTE jag försöka samla krafter så jag kan dammsuga och torka golven, samt tvätta lite, detta går ju inte längre liksom.. Herregud, man blir ju knasig, eller galen, om det nu går att bli det man redan är så att säga.. Blir nog bra till slut med det mesta kan jag tänka mig, brukar ju bli det...
 
Nej jag ids inte svamla på mer idag för risken är att jag säger saker jag får ångra vid ett annat tillfälle...
 
Hörs Hej
 
 

Det var den onsdagen det ....

Ja då närmar sig denna dagen sitt slut också, blev inget gjort som var av värde kan jag säga, ja förutom middagen då förstås, som vart enastående god.. Länge sen jag gjorde en sån god chili con carne...
 
Har varit yr nästan hela dagen, så febern är kvar i kroppen, har tagit ipren och hoppas på att det känns bättre imorgon, har varken tid eller lust med detta.. Får vara nog nu tycker jag..
 
Fick besök av underbaraste Camilla idag, och med sig hade hon en present som heter duga.. Hon hade införskaffat ingredienser så jag kan baka tills jag fyller år.. Gissa vem som blev gladare än gladast??? Så i helgen ska det bakas för fulla muggar.. Lite Snoddas, Twixkaka, Pitekaka, Vaniljbullar, Kolasnittar och så nåt mer blir det också, men har inte bestämt vad än.. Får se vad som händer och fötter..
 
Lilltrollet är ganska så snorigt och hostigt också, får se hur det är ställt med henne imorgon bitti, kan bli en hemmadag för henne som det kändes när hon gick och la sig..
 
Som jag trott varje dag senaste veckorna så blev saker och ting inte som man hoppats på, men man får leva på hoppet, fast hoppet blir lägre och lägre kan jag ju säga och besvikelsen större och större..
 
Nej börjar nog bli dags att försöka inta framstupa sidoläge så man får sova en stund eller två..
 
Hörs Hej
 
 

Otroliga onsdag????

Nja, det vete tusan om den blir så otrolig som den kunnat bli i vanliga fall, men det är som det är med det..
 
Har börjat dagen med att fräsa ut halva innehållet i skallen så nu ekar det för fulla muggar där inne, efter det så väckte jag lilltrollet och kokade lite kafe.. Egentligen undrar jag varför jag envisas med att dricka kaffe då jag inte känner att det smakar kaffe, tror det mest är psykiskt egentligen men det är som det är...
 
Idag ska det bli spännande att se om det blir någon som dyker upp sådär fram på eftermiddagen eller kvällen, men har som jag sagt förut inga större förhoppningar om det, men besviken blir jag om det inte kommer..
 
Igår kväll fick jag i alla fall ett efterlängtat samtal från huvudstaden.. Inte klokt hur mycket man kan sakna en människa.. Får hoppas vi kan träffas en stund då Bajen har match i Sundsvall, annars så blir det väl inte förrän till hösten,och det känns som en evighet ska jag säga.. Fast egentligen tycker jag ju att det är dags att Stefan kommer upp hit till vackra Norrland och hälsar på en sväng..
 
Frågade lilltrollet om vi skulle hjälpas åt med att göra chili con carne till middagen, men hon ville vila idag och det är väl okej tycker jag, hon gjorde så mycket grejer igår så det är inte klokt. Har bästaste lilltrollet i världen jag...
 
Alltså, ibland förstår jag mig inte på att det ska vara så hätska debatter om polisen och saker som händer.. Som tex det där med polisen som beordrade broöppningen så att två ungdomar körde ihjäl sig. Varför endast ge sig på polisen?? Jag kan tycka att det kanske inte var så smart att beordra den där öppningen, men samtidigt så gjorde dom där två killarna att dra järnet från polisen istället för att stanna och stå för vad dom gjort. Det är ju inte okej att det skulle så illa pga så låg summa, men samtidigt då det blev som det blev så hade det kunnat vara mycket värre saker dom gjort och skulle polisen tänka som så att det är nog inte värt det så skulle samhället bli bra mycket värre än det redan är, men det är ju min åsikt och jag tycker att polisen gör ett bra arbete i det stora hela, Sedan, kan man ha åsikter om det som hände i Uppsala häromdagen, en man beväpnad med två knivar går emot polisen efter att ha misshandlat sin fd sambo, dom skjuter varningsskott, skjuter honom i benen och sprutar spray, inget av det hjälper, polisen skjuter ett sott till som tar så illa så mannen avlider. Och nu är det ett fasligt liv om att polisen dödar oskyldiga och sånt. Skulle polsien liksom bara stått där och tagit emot knivhugg?? Eller hur tänker folk som.. Fattar inte.. Tro om dom tyckt likadant om dom varit i samma bostadsområde som denna mannen, skulle inte tro det.. Eller man kanske vill ha en alning som går omkring med knivar i högsta hugg bland sina barn?? Var ju synd att det blev som det blev, men jag tror inte det var avsiktligt i alla fall..
 
Nu har jag skickat iväg lilltrollet så nu ska jag ta mig en kopp smaklöst kaffe och hoppas att det blir lite bättre snart.. Less på denna skit nu ska jag säga..
 
Hörs Hej
 
 

Låååååång tisdag.......

Ja, det blev en låååång tisdag även om jag sov bort några timmar mitt på dagen sådär.. Har frusit och svettats omvartannat mest hela dagen, så jävla drygt så jag kreverar snart.. Hade tänkt att jag kunde liksom fixa och trixa lite sådär i lagom sakta mak under dagen, men det sket sig ju som vanligt det..
 
Lilltrollet fixade middagen idag, jag hade tänkt göra Carbonara eller bara koka spagetti och steka bacon, men hon var minsann sugen på bacon och broccolipaj så då blev det så.. Den blev lite rinnig i mitten men den stagnerade till slut och det blev över så jag får lite lunch imorgon och så skickade vi en matlåda med lilltrollets pappa som kikade förbi då han var på promenad ikväll.. Vet inte om det var för att han var sugen på att smaka kladdkakan med vita chokladknappar lilltrollet gjorde ikväll också.. Jädrar i min låda vad hon har varit duktig idag, och allt smakade helt ljuvligt måste jag säga..
 
Ja som sagt så blev det inte mycket fixat och trixat idag, men har i alla fall druckit kaffe och diskat lite, eller maskinen har diskat, jag laddade den hahaha.. Får se om det känns lite bättre imorgon så kanske jag tvättar lite och så kanske man ska dammtorka när man liks är i farten, får väl vila mellan varven om det blir drygt.. Blir nog bra vilket som kanske förhoppningsvis.. skulle behövt köra snabeldraken en sväng också, men som sagt, får se vad som händer opch fötter liksom..
 
Jo just ja, det gjordes chokladbollar idag också, får se om dom tar slut innan långfredagen eller om det finns en och annan kvar till dess kanske, kan bli spännande, i värsta fall får jag frysa in dom så kanske det går vägen hahaha... Hmmm, man kanske ska kolla hur mycket ingredienser och sånt man har att tillgå så kanske man kan göra en laddning kladdkakemuffins eller några småkakor kanske.. Hmmm, får se hur det ligger till med ork och tillgång imorgon..
 
Trött och slut är man i alla fall fast man sovit några stunder, lär nog sova som en klubbad säl i natt som det känns, hoppas jag vaknar i tid så jag hinner få iväg lilltrollet til skolan i tid, fast hon är ju så duktig så det klarar hon nog själv om det skulle knipa, det är väl bara det att kliva up i tid som kan vara kinkigt då hon inte ställt väckaren :-p
 
Nej nu ska jag göra mig klar så att det bara är till att lägga igen locken över dom blå om en strax
 
Hörs Hej
 
 

Går sådär just nu....

Skulle nog inte varit på jobbet igår då jag inte var riktigt hundra, fast det är jag väl aldrig, men mindre än vanligt om jag säger så.. Helt slut efter lunch, och halvdäckad då jag kom hem, orkade knappt äta nån middag.. Drack lite kaffe med bästaste Camilla som kom och fick smaka den frysta saltlakrits och hallon tårtan jag fick av henne för ett par veckor sedan.. Och så var lilltrollet, mellantrollet, stortrollet och Camillas Nellie med också, så det var trevligt, men trött och slut var jag hahaha
 
Idag blir det som sagt inte mycket gjort nu då.. Ska dricka lite kaffe, ta en dusch, ta fram lite bacon ur frysen som ska användas till dagens middag som ska vara Spagetti Carbonara, blir nog gott det kan jag tänka mig, fast jag kommer nog inte känna så mycket smak känns det som.. Men äta måste man ju göra ändå..
 
Blir ingen träning för lilltrollet ikväll i alla fall hon har lite hosta och är snorig så tycker det är dumt att köra träning utomhus och blir kall och svettig omvartannat, bättre hon kurerar sig..
 
För övrigt så är jag lika arg som jag var igår, har fundilerat till och från under natten och jag känner bara sån ilska då olika myndigheter jävlas, och så känner jag då det gäller andra som drabbas också.. Och så har dom mage att vara otrevliga på det då man ringer.. Helt sjukt alltså, jävla idioter tycker jag..
 
Nej nu ska jag kurera mig en kvart, fjorton dar sådär
 
 

Känsliga läsare varnas!!!!

Nu exploderar jag snart ska jag säga!! Satan i gatan vad arg jag är och har varit sen jag talade med Försäkringskassan då jag kom hem idag.. Dom förbannade idioterna hittar inte min förlängda ansökan på bostadsbidrag som jag skickat in före den 1 februari sa dom då jag ringde och undrade varför jag inte fått det den 27 mars.. Och helt ärligt så var det en surkärring som jag fick tag på där, och hon sa att jag inte kommer få det retroaktivt heller.. Det kan hon FETGLÖMMA, jag SKA ha det jag har rätt till.. Jag måste lämna in en ny ansökan och har jag tur så får jag det beviljat innan 27 april, mn som sagt så får jag inte för mars.. FÖRBANNADESATANSHELVETESJÄVLASKITMYNDIGHET!!!
 
Det löser sig väl som det alltid gör med det mesta men jasg blir så förbannad då dom inte kan erkänna att dom strulat till det, det är ju fasiken 3700 kr vi talar om, som jag inte fått och som jag behöver..
 
Sen så skulle jag fått från annat ställe också, men det sket sig ju det också, men det är ju min vanliga tur det.. Det är ju tur att bland det enda jag köper är mat så det finns det gott om hahaha.. värre är det ju med andra saker som brukar behövas i en barnfamilj, men det är som det är med det, och på min födelsedag så får jag väl bjuda på en kopp kaffe kanske.. eller så kanske det blir ett glas vatten, men det blir nog bra det med kanske...
 
I övrigt så har dagen varit helt okej, lite hängig är jag men förhoppningsvis så blir det inte värre.. Snorig som attan, ont i halsen som jag vet inte vad, och lite frossa.. Men är snart dags för sängen så man får lite värme i sig.. Hoppas på att få sova hela natten, förra natten så hostade jag så jag trodde lungorna skulle flyga ut genom fönstret och landa i Ystad nånstans.. Och lilltrollet har blivit snorig och hostar också, får se hur det går med henne, blir nog ingen träning för henne i morgon i alla fall, känns liksom inte som att det är nån höjdare.. Lär inte falla i god jord hos henne men men, shit happens...
 
Kan inte smälta detta med FK, känns som att man kommer bryta ihop när som helst, det lär väl inte bli så, men det känns som att det är hopplöst liksom. Dom säger att det är bra att vräka ur sig, men vete fan om det hjälper nu, har varit så arg så jag lipat i eftermiddag, brukar kännas bättre efter det, men inte idag.. Känns som att jag skulle vilja kasta eller slå sönder något eller slå allt vad jag kan på nåt...Så arg är jag..
 
Såg en billig tågresa till Sthlm, var inte förrän i juli, men det lär ju inte kunna bli av som läget är med lite olika ting just nu.. Skulle helst vilja fara iväg ensam, men det lär inte kunna bli av heller.. Jädrar vad positiv jag är ... eller INTE.. Får se vad som händer och fötter, har ju lust att se en match i år i alla fall, men som sagt, får nog hålla mig hemma och glo på TVn istället..
 
Nej nu är det nog dags att varva ner med lite Medium en stund, sen lägga igen locken över dom blå..
 
Hörs Hej
 
 

Menyförslag V 15 hos Familjen Andersson

Måndag 7/4                   Potatis och fisk
Tisdag 8/4                     Spagetti Carbonara
Onsdag 9/4                   Ris och Chili con Carne
Torsdag 10/4                 Potatismos och korv
Fredag 11/4                   Hasselbackspotatis och kött
Lördag 12/4                  Janssons Frestelse
Söndag 13/4                 Våfflor med grädde och sylt
 
Japp så får det bli på ett ungefär sådär..
 
 

Trååååååktisdag........

Ja, jag har ju lite agg mot tisdagar kan man ju säga, fast det vet ju en del av er sen tidigare.. Oftast när det hänt nåt så har det varit på en tisdag, ett tag var det nästan så jag önskade att dom skulel stryka alla tisdagar varje vecka liksom.. Enkelt sagt så tycker jag bara att tisdagar är ett dumt påfund, dom är trååååkiga och oftast långa och dryga.. Men nu är denna tisdag snart över :-)
 
Fick i alla fall åka bil till jobbet med bästaste Helena, det är skönt att komma till jobbet en stund innan man börjar, tar jag bussen så kommer jag typ då jag börjar, eller nån minut efter, det gör inget men ibland så känns det som att man stressar innan frukosten ska vara framme, men det brukar ju alltid gå bra ändå.. Idag hann till och med jag och Patrik ta en kopp kaffe innan barnen rann in och ville ha gröt :-) I övrigt så var det en lika bra dag som vanligt måste jag säga, det är alltid omväxlande och intressant, ingen dag är den andra lik om man säger så..
 
När jag for hem så tog jag bussen till mamma där jag dråsade omkull i soffan, hade kunnat somna på stört ska jag säga, men höll ögonen öppna hela tiden jag var där.. Fick med mig lite köttärs hem, alltid bra att finna då man blir sugen på nåt smarrigt, går att göra så mycket av färs..
 
När jag kom hem så värmde jag på min pizzabit jag hade kvar sen i söndags, satt som en smäck den.. Hade tänkt väma på köttfärssåsen, men blev liksom ensam mamma till middagen så då fick det bli rester vilket funkade helt okej..
 
Får se om man kanske slår på stort och gör nån sorts tacoröra av köttfärssåsen imorgon så kanske man får sällskap att äta om man har tur.. Blir nog bra även om det "bara" blir spaggar till också, eller för mig blir det bra vilket som för jag älskar köttfärssås, helst min egen hahaha
 
Har suttit en stund och funderat på människor och hur dom behandlar andra runt omkring, vare sig det gäller nära, kära eller alla andra.. Alltså, kan man inte bahandla dom som hjälpt en med sån pass respekt att man inte sårar dom på ena eller andra sättet så är det ju nåt som inte stämmer där uppe i hjärnkontoret, det är min åsikt.. Att man liksom har mage att göra någon illa eller inte återgälda nåt utan att få dåligt samvete är för mig en gåta.. Jag menar det kommer komma en dag då som sitter där i skiten och ingen alls vill hjälpa pga deras beteende, vad gör dom då??? Slår ner nån?? Rånar en bank?? Stjäl en bil?? Vad vet man,...
 
Jag vet inte hur det är med andra, men jag skulle kunna ge min höra hand för att hjälpa någon som behöver min hjälp.. Kanske är dum i skallen jag, men jag tror på att man måt bättre om man kan hjälpa nån annan att få må eller ha det bra.. Ja det gäller ju inte när man hjälper vissa har jag bittert fått erfara.. Vissa man hjälpt får en att må dåligt pga det ena eller det andra.. Men jag tror ändå att man i slutändan kommer vara stolt över att man funnits till och hjälpt på det sätt man har förutsättningar till, behöver ju inte alltid vara pengar eller saker man lånar ut, ibland så räcker det kanske att man lånar ut sitt öra, sin axel eller att man kan hjälpa till med mat eller bakning nån gång mellan varven..
 
Funderade också på en fråga jag fick av en tjej på skolan idag, hon frågade om jag ångrat nåt jag gjort i mitt liv.. Kunde inte komma på nåt just då, men nu kan jag säga att jag ångrar att jag inte valde vårdlinjen på gymnasiet, jag ångrar att jag inte lyssnade på varningar från andra då jag lärt känna några personer.. Komemr inte på nåt mer just nu men det finns säkert fler saker.. Men det får vi ta en annan gång..
 
Funkar superbra med katterna i alla fall, så lugna och mysiga så, det svartvita har varit lite reserverad, men även han börjar tina upp.. Snobben och Kola Andersson :-) Snobben är svartvit och Kola är vit och kolasåsfärgad kan man säga, eller lite orange, hahaha börjar nästan tro att jag är färgblind eller nåt :-p
 
Imorgon så tänker jag i alla fall tvätta en sväng, om det är någon som undrar menar jag, ibland så brukar ju folk undra vad man gör eller inte gör då man kommer hem på eftermiddagarna... Oftast så är jag så trött så jag tar en snabb taktikvila och sen fixar jag middag. En del dagar så åker jag till Holmen på lilltrollets träningar direkt efter middagen, eller så åker jag till Monica medan lilltrollet tränar, det är olika hur det passar sig som. Dom dagar som det inte åks dit så brukar jag inte göra så mycket om jag ska vara ärlig, ibland tvättar jag, ibland så bakar jag en kaka, ibland så gör jag nån förberedelse till matlåda eller om det ska vara nån snabb middag dagen efter, det är som olika hur det faller sig om man säger så. Oftast så dricker jag kaffe och slappar järnet, så enkelt var det med det. så nu kan folk som undrar vad jag gör, sluta fundera liksom..
 
Nej nu ska jag gosa lite med katterna och så ska jag titta lite på dumburken innan jag ska lägga mig .. Japp så får det bli
 
Hörs Hej
 
 

RSS 2.0